![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
O, Black, super że Ci podpasował! U mnie niestety właśnie 1 faza była sucha a 2 sklejała. Każde rzęsy potrzebują czegoś innego
![]() Wczoraj kupiłam Bell long long i jestem pozytywnie zaskoczona - mam rzęsy do brwi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Istnieje też szansa, że ja po prostu nie umiem go poprawnie użyć, na pewno mam dużoooo ![]() Jestem ciekawa efektu na twoich rzęsach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę że te kapcie nie będą dawał antypoślizgu, wręcz będą się ślizgały. Lenka ma z Befado i jestem bardzo zqdowolona, woli w nich chodzić niż bez. http://allegro.pl/befado-213p052-kap...893164569.html
![]() |
#424 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj jak się obudził o tej 21.30 to co? wziął śmiotkę i zaczął zamiatać kuchnię ![]() ![]() i skubaniec jak bierze butlę to majta nią góra-dół-góra-dół masakra jak dzieci szybko łapią, widział, jak zamiatam to zaraz śmiotka i zamiata, widział jak mleko rozrabiamy i zaraz też tak chce, kochany jest Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie, podziwiam dziewczyny, które dalej śpią z dziećmi, nie dla mnie to psychicznie, ja spać nie mogę z obawy o to, że młody spadnie ![]() Ba, wczoraj w nocy zaczął z łóżka schodzić i w połowie zasnął ![]() dlatego najbezpieczniej mu jednak w swoim łóżeczku ![]() Aha, co do wstawania tżtów w nocy, my mamy wypracowany system (niemal) idealny. Ja wstaję w tygodniu, a małż w weekendy, święta, dni wolne i urlopy. A czemu prawie idealny? Bo czasem ile muszę go budzić, żeby do bąbla wstał, to sama 4x już bym wstała nakarmiła przewinęła. Ale, że właśnie nie chcę go rozpieszczać to budzę do skutku ![]()
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Debrah, być może tak jest, ja jestem maniaczką maskar, bo mam brzydkie rzęsy...
![]() Marsi, dzięki! Poszukam pdf na necie i będę namiętnie czytać. ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
Hej kochane, ja tylko na chwilke
![]() Przede wszystkim zdrowia dla wszystkich chorowitkow ![]() ![]() Musze sie Wam wyzalic, ze jakis zastoj mi sie znowu w u zrobil ![]() ![]() ![]() bokeh wiekszosc sprzedawcow wymaga paypala ![]()
#427 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Fewciu - Ale wczoraj nam Blanusia strachu napędziła, a teraz jak już lepiej ?? Mika- zdrówka dla Julaska! Nancy- Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i zdrówka dla Kubusia na kolejny roczek !!!! ![]() ![]() ![]() Co do buticków to Blanka ma takie coś jak Daria Silver i właśnie odkąd zaczeła w nich chodzić to w zimowych lepiej i stabilniej chodzi, w ogóle to ona już biega po podwórku ![]() Dziewczyny wczoraj znowu jakiś zboczeniec do mnie dzwonił pod pretekstem ogłoszenia o pracę, oszaleję.... ![]() Wczoraj miałam absolutnie zły dzień , mama mnie denerwuje przez co czuje się bezużyteczną osobą i złą matką . Blanka ma fazę tylko na babcie a ja jestem totalnie zazdrosna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ejjjj a moja to co? ![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogóle ostatnio lałam ![]() ![]() Pokazuje nosek i oko, robi "ojojoj" ale tak śmiesznie, ja chwytam się za policzki i mówię ojojoj, a ona robi to jedną rączką ![]() Cytat:
Cytat:
nie cierpię Robana, mam obok, drogi jak szlag u nas, jak zobaczyłam ceny używek w dość przechodzonym stanie po 20-30zł za sweter! to padłam grzeszysz! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A robale - u nas duuuużo było, kopiuję z bloga: http://www.dzieciologia.blogspot.com...zwiazania.html Debrah! ja nie wiem, czy ty to czytałaś - popatrz, w tym samym poście podaję, co Agatka mając 2,4 roku jadła, jakie ilości... Minęło ![]() Cytat:
kusisz ja BARDZO lubię MaxFactor 2000kalorii, sprawdza mi się, ale ja mam w porządku rzęsy - długie, podkręcają się, nie są jakieś super gęste ale też nie potrzebuję zagęszczaczy żadnych, po pomalowaniu wyglądają ładnie. Natomiast długi czas kupowałam Rimmela podstawowy taki, czarny, ale się zepsuł Miałam Loreal taki dwustronny biało-czarny, też dobry był. A teraz mnie kusi coś wypróbować też ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Rozeznanie
|
zdrówka dla chorowitków!
Mika i Sylwia wracajcie szybko do domu ![]() Bijkorka to że zwymiotowała to dobrze, flegma się odrywa. Lenka jak ostatnio kaszlała to tylko czekałam aż zwymiotuje, aż mi płakała z tego kaszlu. apropo wymitów: Lenka po tej krtani miała ten odrywający kaszel i co miała flegmę w buzi to mówię do niej wypluń lenusiu. i tak sobie siedzimy, ona u mnie na kolanach zaczęła kasłać, wiem że sie oderwało i mówię Lenusiu wypluń, a ona nogi rozszeżyła, głowę w dół, buziak otwary i aaaaaaaaaaaaa (plucie skojażyła z wymiotami) wcześniej jak zwymiotowała to mówiłam brawo lenusiu żeby ją uspokoić ![]() ostatnio tż ją nauczył robić żółwika, podchodzi do mnie każe mi ścisnąć dłoń i żółwik ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() Kubusiu spełnienia marzeń!
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Misia, ja dokładnie tak samo robię, bo mam łóżeczko na kółkach, więc tylko przysuwam małą w nocy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
Co do wspólnego spania to ja mam jakiś czujnik jak Blanka się wierci, budzi, nie ma opcji by spadła. Śpi w środku , a jak wstaje to od razu szarpie któreś z nas za włosy lub leje po twarzy więc nie ma szans by nie zauważyć
![]() A ja lubię z nią spać i chyba to ja jestem mniej gotowa niż Blanka do tego by spowrotem ją do jej łóżeczka odłożyć. Teraz jak pół nocy spała sama to mi było dziwnie, że jej nie ma .Uwielbiam jak mam jej stópki na twarzy albo jak się kładzie na klatę. I jeszcze ten zapaszek z ust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wszystkiego najlepszego dla Kubusia ![]() ![]() ![]() ![]() insolito zdrówka dla Piotrusia ![]() elllmi fajne te buciki, szkoda, że nie mam ich jak przymierzyć nigdzie:/ mika kurde znowu szpital:/ trzymam kciuki żebyście szybko wyszli! fewciu nocka ciężka, ale najważniejsze, że już drgawek nie było ![]() neti teraz bez znajomości to się nic nie zrobi:/ pstryku to poszaleliście ze spaniem ![]() co do tuszy mój ukochany to loreal million lashes ![]() my na szczęście już prawie zdrowi, Tż oczywiście jeszcze nadal umiera na chorobę no ale ![]() ![]()
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do mamy - co się dzieje? [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45356394]dosłownie jak nie urok... ![]() ejjjj a moja to co? ![]() nie, bo nie chodzi ![]() ![]() A w ogóle ostatnio lałam ![]() ![]() Pokazuje nosek i oko, robi "ojojoj" ale tak śmiesznie, ja chwytam się za policzki i mówię ojojoj, a ona robi to jedną rączką ![]() no da się :/ nie cierpię Robana, mam obok, drogi jak szlag u nas, jak zobaczyłam ceny używek w dość przechodzonym stanie po 20-30zł za sweter! to padłam grzeszysz! ![]() flegamina powoduje oderwanie się całości, mogą wymioty być bo ta flegma nie może zalegać, powiedziałabym, że dobrze, że zwymiotowała ![]() dobrze wiedzieć! Dziewczyny, a ja się charlizz nie dziwię - akurat jeśli o robaki chodzi to naprawdę niewielu lekarzy traktuje sprawę poważnie ![]() ![]() A robale - u nas duuuużo było, kopiuję z bloga: http://www.dzieciologia.blogspot.com...zwiazania.html Debrah! ja nie wiem, czy ty to czytałaś - popatrz, w tym samym poście podaję, co Agatka mając 2,4 roku jadła, jakie ilości... Minęło ![]() kusisz ja BARDZO lubię MaxFactor 2000kalorii, sprawdza mi się, ale ja mam w porządku rzęsy - długie, podkręcają się, nie są jakieś super gęste ale też nie potrzebuję zagęszczaczy żadnych, po pomalowaniu wyglądają ładnie. Natomiast długi czas kupowałam Rimmela podstawowy taki, czarny, ale się zepsuł Miałam Loreal taki dwustronny biało-czarny, też dobry był. A teraz mnie kusi coś wypróbować też ![]() idę czytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pogrubionego, musiałam sprawdzić co to :P Sprawdziłam ![]() grzeszysz! ![]() ![]() Cytat:
aaa... miałam Ci pisać, wczoraj wracałam z Małą i mijałam pana z małym dzieckiem, w tym wózku do biegania, siatka na wózku i zapierniczał jak szalony - i pan i wózek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
Bijkora dziecko nie umie tak porządnie po dorosłemu "odcharknąć" i wypluć, jak mu coś zalega to często tak się dzieje że wymiotuje flegmą. Ja się nie dziwię dzieciom bo do tej pory sama tak mam - jak nie daj Boże poczuję flegmę w gardle to od razu zaliczam rzyganko bo mi w momencie niedobrze się robi a nie umiem wypluć. To znaczy może umiem ale zanim zdążę sprawdzić czy umiem już zrzucam spektakularnie towar
![]() WAŻNE : uważaj przy popołudniowej dawce żeby jej nie podać za późno bo Ci się Nadia będzie dławić i kaszleć w nocy. Najbezpieczniej będzie zdążyć przed 16 |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#437 | |||||||
Zakorzenienie
|
Blanka na razie nie ściąga ;
Cytat:
![]() Cytat:
Zostaję przy skarpetkach ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak szybko pomógł antybiotyk?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Konto usunięte
|
O, Kija, właśnie, nam i lekarka i w aptece zawsze mówią - jakikolwiek syrop wykrztuśny max. do godziny 16, a na noc przeciwkaszlowy podawać tylko w sytuacji gdy dziecko naprawdę bardzo kaszle i niemal cały czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Zuzka znowu się w nocy obudziła i nie spała 2h. Nie wiem czy głodna czy co....Padam.....
Zdrówka dla wszystkich chorujących dzieciaczków , mam i Tżtów (umierających przy katarze) . |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Bijkora jeszcze jedno. Gdyby Ci wymiotowała zaraz po podaniu to by pewnie znaczyło że nie toleruje smaku i wtedy można próbować zmienić. Flegamina super dobra nie jest, nawet smakowa. Ale inne syropy wyksztuśne też nie są smaczne, nie pamiętam co można u takich maluchów ale jest jeszcze Flavamed, Ambrosol, Mucosolvan dla dzieci, jak dla mnie wszystkie niedobre. Flegamina chyba najtańsza albo jedna z tańszych, Mucosolvan zawsze był drogi. Można też na pewno Deflegmin w kropelkach ale on jest absolutnie obrzydliwy, najwstrętniejszy z wszystkich. Jego zaleta - tych kilka kropelek można z czymś pomieszać, ja dodawałam po dwie kropelki Grzesiowi np. do jakiegoś słodkiego serka daniopodobnego i zjadał ze smakiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Szaja: przeczytałam, kosmos taki sam jak u nas. Tyle, że moja młodsza dużo. Jeśli będzie tak jadła mając ponad 2 lata to osiwieję na bank
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |||||||
Zakorzenienie
|
Fewciu- widzialam ze pytalam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() obyscie szybko wyszli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
kciuki za zelazo! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Kubuniu Kochany
Wszystkiego, wszystkiego co najlepsze z okazji twoich pierwszych urodzinek!!!! Rośnij zdrowo!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cholera, ja już nigdy nie wyjdę bez muzyki biegać, wiecie, ile się nasłuchałam przedwczoraj??? I niechlubny hit hitów - o ja d.upie ale ci.p...s...ko :/ kumacie??? Jak tak w ogóle można?! No ja też taki mam sen, ale przez to się kompletnie nie wysypiam bo nie potrafię zasnąć twardym snem Cytat:
![]() ![]() ![]() proszę Cię bardzo!!!!! Bardzo fajne teraz tchibo własnie ma, i ceny przystępne, no i nie muszę się bić z moherami ![]() https://www.tchibo.pl/ubrania-sporto...ign=kw09_sport proszę, ja zamowiłam getry w panterkę i bluzę niebieską, cieniutką, bo nie mam, będzie na cieplejsze dni ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45357009]O, Kija, właśnie, nam i lekarka i w aptece zawsze mówią - jakikolwiek syrop wykrztuśny max. do godziny 16, a na noc przeciwkaszlowy podawać tylko w sytuacji gdy dziecko naprawdę bardzo kaszle i niemal cały czas.[/QUOTE] nam lekarka dokładnie to samo ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#446 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może zgłoś te smsmy, telefony na policję? Przecież to już jest nękanie. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45356394] ejjjj a moja to co? ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki, zeby TŻ jak najszybciej przestał być "umierający" ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Elmi sorka, to ja się wepchałam przed szereg ![]() Cytat:
![]() ![]() Z muzyką, owszem, ale w dzień, w życiu wieczorem, nie wiedziałbym co się wokół mnie dzieje ![]() Black jakiej odżywki do rzęs używasz?? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
alez mi to absolutnie nie przeszkadza
![]() a slyszalyscie ze ponoc od przyszlego roku maja za nas sie rozliczac????? tesciu zapodal mi takiego nusa wczoraj Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-02-27 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, FEG.
![]() ![]() Debrah, hmmm, jakiej używasz dwufazy? Bo mówisz, że miałaś problem ze zmyciem tego tuszu... Ja zmyłam Bielendą Awokado w 30 sekund. |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PYTANIE mam ![]()
![]() |
#450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kooocham z nim spac ![]() ![]() Lady a ty nie planujesz kupic sobie wozka do joggingu???? Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-02-27 o 12:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.