Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-27, 10:34   #421
YellowSheep
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

O, Black, super że Ci podpasował! U mnie niestety właśnie 1 faza była sucha a 2 sklejała. Każde rzęsy potrzebują czegoś innego ha lubię wąskie silikonowe szczoteczki i dość rzadki tusz.

Wczoraj kupiłam Bell long long i jestem pozytywnie zaskoczona - mam rzęsy do brwi bardzo fajna, 16 zł dałam. Ta z Heanu tez musze wypróbować, tylko nie wiem czy mamy gdzieś stoisko
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 10:44   #422
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
A gdzie ten pierwszy mozna kupic?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stoisko Hean - ich nie ma w drogeriach itp tylko stoisko zewnętrzne. U mnie np w pasażu tesco.

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Chodzi zarówno o szczoteczkę, jak i konsystencję - poza tym, każde rzęsy wymagają czegoś innego. Moje lubią tusze półgęste, kremowe, które oblepiają rzęsy - ja nie uzyskuję nigdy efektu pajęczych nóżek, bo mam grzebyk z Inglota, więc kilka ruchów i rzęsy są piękne rozczesane. No i szczoteczka - dla mnie najlepsze są silikonowe, a np moja sister lubi klasyczne, z włosia.

Debrah, teraz nie będę robić zdjęć, bo siedzę sama na dole z małą, ale będę robić wieczorem makijaż na bloga, to malnę rzęsy i wrzucę zdjęcie z bliska, okej?

A, widzę, że wrzuciłaś Colossal - wg mnie jest fatalny, moja siostra ma taką samą opinię. Także widzisz, dla każdego coś innego...
To fakt, dla każdego co innego.
Istnieje też szansa, że ja po prostu nie umiem go poprawnie użyć, na pewno mam dużoooo mniejszą wprawę w tuszowaniu już ty.
Jestem ciekawa efektu na twoich rzęsach.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 10:47   #423
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Kochane mam pytanie: czy Wasze dzieciaczki (chodzące) chodzą w domu w kapciach z twardą podeszwą?? Bo Blanuś do tej pory w skarpetkach była, ale widzę, że się ślizga mimo abs, poza tym nie nadążam ich prać A wiecie, że podłogi dwa razy dziennie myję, nie wiem gdzie Ona się tak brudzi. Czy mogę kupić Jej jakieś miękkie kapcie? coś w tym stylu? http://allegro.pl/kapcie-paputki-but...984672442.html Tylko ze mną szczerze proszę, nie chcę zrobić Małej krzywdy.

Pstryczku
poradziłaś sobie z PITem??
Fewciu ale nas nastraszyłaś, Blanuś zdrowiej Kochanie!

Myślę że te kapcie nie będą dawał antypoślizgu, wręcz będą się ślizgały. Lenka ma z Befado i jestem bardzo zqdowolona, woli w nich chodzić niż bez.
http://allegro.pl/befado-213p052-kap...893164569.html
Stary 2014-02-27, 10:52   #424
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Lady apeluję do Ciebie
przeczytaj książkę jeszcze raz
on się budzi bo może jego brzuszek nie trawić to zdecydowanie za dużo żąrełka, to już nie jest takie trawienie jak u 5 miesięcznego niemowlaka
weż się najedz przed snem a potem dobijaj się co 2 godziny nie uśniesz nie ma bata

Wiem co mówię bo sama to przechodziłam a od tygodnia Leosio NIE JE JUZ WCALE W NOCY dopiero nad ranem ok 6
i też było tak,że jak kończyło się picie ( bo ograniczałam ml ) to przez chwilkę płakał ale za chwilę zasypiał z powrotem
Podobno wszystkie metody są dozwolone, noszenie,lulanie,podawani e wody/herbatki nawet nie spanie i zabawa byle tylko nie dać mleka.

posłuchaj mnie kochana- widzisz,że spaniem posłuchałaś mnie i podziałało, teraz mówię to samo- BO SAMA PRZEZ TO PRZESZŁAM
spróbuję jeszcze raz
wczoraj jak się obudził o tej 21.30 to co?
wziął śmiotkę i zaczął zamiatać kuchnię był tak przeuroczy, że nie szło się na niego złościć
i skubaniec jak bierze butlę to majta nią góra-dół-góra-dół masakra jak dzieci szybko łapią, widział, jak zamiatam to zaraz śmiotka i zamiata, widział jak mleko rozrabiamy i zaraz też tak chce, kochany jest

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Wiadomości z frontu wyniki idealne jak zawsze elektrolity trochę niskie i mamy już 3 kkroplówkę nadzczescie Julio śpi i jakoś idzie ale całą noc nie spał płakał z gorączki a mój kręgosłup woła o pomoc bo na rękach spanie Pstryniu znajdź mi nowy na allegro

Cytat:
Black to książka pt Kazde dziecko może nauczyć się spać
po lekturze Leosio i Pietraszko zaczęli naprawdę spać
i to we własnym łóżeczku!!!

Właśnie, podziwiam dziewczyny, które dalej śpią z dziećmi, nie dla mnie to psychicznie, ja spać nie mogę z obawy o to, że młody spadnie tym bardziej, że on strasznie się w nocy kręci czasem siądzie potem łupnie z impetem na materac i śpi dalej.
Ba, wczoraj w nocy zaczął z łóżka schodzić i w połowie zasnął
dlatego najbezpieczniej mu jednak w swoim łóżeczku

Aha, co do wstawania tżtów w nocy, my mamy wypracowany system (niemal) idealny. Ja wstaję w tygodniu, a małż w weekendy, święta, dni wolne i urlopy. A czemu prawie idealny? Bo czasem ile muszę go budzić, żeby do bąbla wstał, to sama 4x już bym wstała nakarmiła przewinęła. Ale, że właśnie nie chcę go rozpieszczać to budzę do skutku

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 10:57   #425
BlackSanctum
Zakorzenienie

Debrah, być może tak jest, ja jestem maniaczką maskar, bo mam brzydkie rzęsy... Teraz katuję je odżywką i widzę efekty, ale na razie mnie nie zadowalają, niestety... Czekam na większe.

Marsi, dzięki! Poszukam pdf na necie i będę namiętnie czytać.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Właśnie, podziwiam dziewczyny, które dalej śpią z dziećmi, nie dla mnie to psychicznie, ja spać nie mogę z obawy o to, że młody spadnie tym bardziej, że on strasznie się w nocy kręci czasem siądzie potem łupnie z impetem na materac i śpi dalej.
Ja mam to samo... Oliwka lata po całym łóżku naszym - teraz zrobiłam przemeblowanie i łóżko jest otoczone ścianą z dwóch stron (od góry i od boku), więc jest trochę bezpieczniej, ale mimo wszystko... No i wygoda, mi jednak nie jest zbyt wygodnie z małą w łóżku, wolę towarzystwo Łukasza, w 3 osoby się ściskać na 140cm to ciężko... A Oliwa się strasznie rozpycha.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 10:57   #426
ania13.03
Zadomowienie

Hej kochane, ja tylko na chwilke

Przede wszystkim zdrowia dla wszystkich chorowitkow i sto latek dla Kubusia!!!

Musze sie Wam wyzalic, ze jakis zastoj mi sie znowu w u zrobil (zaraz po porodzie tez mialam) Boli okropnie, zwlaszcza jak przystawie Mloda, chce mi sie wyc

bokeh wiekszosc sprzedawcow wymaga paypala

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 10:58   #427
Lenova
Wtajemniczenie

Witam

Fewciu - Ale wczoraj nam Blanusia strachu napędziła, a teraz jak już lepiej ??

Mika- zdrówka dla Julaska!

Nancy- Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i zdrówka dla Kubusia na kolejny roczek !!!!

Co do buticków to Blanka ma takie coś jak Daria Silver i właśnie odkąd zaczeła w nich chodzić to w zimowych lepiej i stabilniej chodzi, w ogóle to ona już biega po podwórku

Dziewczyny wczoraj znowu jakiś zboczeniec do mnie dzwonił pod pretekstem ogłoszenia o pracę, oszaleję.... Całe szczęście że w tym tygodniu kończy się abonament na to i już w kolejnym numrze nie będzie tego ogłoszenia.
Wczoraj miałam absolutnie zły dzień , mama mnie denerwuje przez co czuje się bezużyteczną osobą i złą matką . Blanka ma fazę tylko na babcie a ja jestem totalnie zazdrosna
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 10:58   #428
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Jesteśmy w szpitalu

---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ----------

Do wymiotow doszła gorączka i zakończyliśmy na ip i na oddział mamy te sama salę co ostatnio :sly:

dosłownie jak nie urok... buziaki dla JUlaska!

Cytat:

Mika Kochane wracajcie szybko do zdrowia!!!!!

Moc buziaków urodzinowych dla Kubusia Nancy! Rośnij zdrowo Szkrabie i dawaj rodzicom mnóstwo radości!!!

również dołączam się do życzeń dla Kubusia

Nasza noc ciężka, milion pobudek, Malutka płakała, chyba Ją to uszko boli Jak M. do Niej wstawał, to się chwilę przytuliła, a potem wołała "mama" Jak miałam nie pójść?

Insolito, Tress, Bijkora jak u Was brzdące?

ejjjj a moja to co? noc w miarę, nie przekasłana, za to przewiercona, chyba zuby drażniły :/ katar mega, nadal nie nadążam z odciąganiem, odciągam zwyklakiem i daję radę bez problemu, ale duuuużo się go produkuje po prostu

Cytat:
Kochane mam pytanie: czy Wasze dzieciaczki (chodzące) chodzą w domu w kapciach z twardą podeszwą?? Bo Blanuś do tej pory w skarpetkach była, ale widzę, że się ślizga mimo abs, poza tym nie nadążam ich prać A wiecie, że podłogi dwa razy dziennie myję, nie wiem gdzie Ona się tak brudzi. Czy mogę kupić Jej jakieś miękkie kapcie? coś w tym stylu? http://allegro.pl/kapcie-paputki-but...984672442.html Tylko ze mną szczerze proszę, nie chcę zrobić Małej krzywdy.

Pstryczku
poradziłaś sobie z PITem??
nie, bo nie chodzi ale tak dumam, bo staje przy wszystkim już, ale panele u nas i ślizga się niesamowicie a nie da rady na boso, bo drzwi wejściowe stare (zabytek prawie ) i przez szparę ciągnie, dodatkowo pod nami sklep mięsny, więc zimno. I chyba coś kupię na nóżki, skarpetki ściąga, zsuwają się też...

A w ogóle ostatnio lałam zakładam skarpetę - patrzy i chichra się i zdejmuje, no to ja znów, ta znów - kilkanaście razy tak, skubana

Pokazuje nosek i oko, robi "ojojoj" ale tak śmiesznie, ja chwytam się za policzki i mówię ojojoj, a ona robi to jedną rączką

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
hej..jestem..żyję-napisałam WAM W K.
a MIKA..zdróweczka!!!!!!
Blaneczko...sto lat -zdróweczka i mnóstwo uśmiechów....

Mówiłam Wam ostatnio ze szukałam terminów do gastrologa..bo mam y skierowanie w związku z zaparciami...no i ...najwcześniej w znalazłam w czerwcu...a przypomniało mi się że mamy kogoś z rodziny kto tam pracuje...załatwiono nam wizytę UWAGA..na najbliższy poniedziałek.... da się?????????????????
no da się :/

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Teraz sie biorę zaraz za MelB i zobaczę, czy się pogoda wyrobi, bo mam w planach spacerek z Młodym, pójdziemy może do Biedry po pampy 5 - spróbujemy. I zaniesiemy pączka prababci do pracy, bo dawno się nie widzieliśmy, przy okazji sprawdze, czy Roban nie ma dzisiaj promocji na -50 lub -77 %, jak tak to tam wrócę później jak Tata m iz Młodym zostanie

nie cierpię Robana, mam obok, drogi jak szlag u nas, jak zobaczyłam ceny używek w dość przechodzonym stanie po 20-30zł za sweter! to padłam

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

spalismy do 9.10

Czesc!
grzeszysz!

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Hej Mam szybkie pytanie bo nie wiem co robić.
Nadia ma mokry kaszel. Nasza lekarka zapisała nam flegaminę. Podałam rano i tak zaczęła kaszleć i się krztusić ze aż zwymiotowała 2 razy.
Nie podawać jej już tej flegaminy, kupić coś innego ?
flegamina powoduje oderwanie się całości, mogą wymioty być bo ta flegma nie może zalegać, powiedziałabym, że dobrze, że zwymiotowała

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
fewciu Yae w domu wylacznie na bosaka. Tobie tez to polecam. W najgorszym wypadku cienkie skarpetki - zadnych abs. U malego dziecka chodzenie w domu w taki sposob jest nie pozbawione sensu, gdyz przy nadepnieciu na najmniejszy okruszek, nierownosc, zabawke, etc. cwicza sie doskonale miesnie, sciegna i diabel wie co wiecej i w ten sposob uwrazliwiaja sie one dzieki czemu jak bedzie dorastala bedzie lepiej przystosowana pod wzgledem zdrowotnym stop. Info od znajomej pediatry-ortopedy
dobrze wiedzieć!

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
SZAJA! Ty odrobaczałaś Agatkę, jaki był powód, przypomnisz? Ola ma kaszel suchy, ale TYLKO jak śpi. Pediatra dał Drosetux, ale oczywiście oczytałam się już, że to może być alergia albo pasożyty. Dodam, że zapalenie spojówek się przeplatało, ale to'raczej nie od alergii, bo zapoczątkowała starsza, zwlokła z przedszkola. Wkręcam sobie już różne rzeczy, że może dlatego ona taka chuda
Dodam, że wyniki morfologii ok, mocz do powtórki, bo leukocyty podwyższone.

Dziewczyny, a ja się charlizz nie dziwię - akurat jeśli o robaki chodzi to naprawdę niewielu lekarzy traktuje sprawę poważnie ALe na początek dobrze nawilżyłabym mieszkanie - u nas najlepiej sprawdza się schnące pranie w pokoju nawet nawilżacz elektryczny tak nie działa dobrze. Bo taki kaszel suchy często spowodowany jest (nocny kaszel) niską wilgocią.

A robale - u nas duuuużo było, kopiuję z bloga:

http://www.dzieciologia.blogspot.com...zwiazania.html

Debrah! ja nie wiem, czy ty to czytałaś - popatrz, w tym samym poście podaję, co Agatka mając 2,4 roku jadła, jakie ilości... Minęło

Cytat:
Dziewczyny, wiem, że to mało ważne, ale dostałam dzisiaj ten tusz, wypróbowałam od razu i - tak jak myślałam - jest za☠☠☠isty! Jeszcze nieco zbyt rzadki, ale moje rzęsy są mega grube, mega czarne i do nieba, a nie użyłam nawet bazy i zalotki...

Także tego... Tak jak myślałam.

kusisz
ja BARDZO lubię MaxFactor 2000kalorii, sprawdza mi się, ale ja mam w porządku rzęsy - długie, podkręcają się, nie są jakieś super gęste ale też nie potrzebuję zagęszczaczy żadnych, po pomalowaniu wyglądają ładnie. Natomiast długi czas kupowałam Rimmela podstawowy taki, czarny, ale się zepsuł

Miałam Loreal taki dwustronny biało-czarny, też dobry był. A teraz mnie kusi coś wypróbować też
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 11:01   #429
misia1505
Rozeznanie

zdrówka dla chorowitków!
Mika i Sylwia wracajcie szybko do domu
Bijkorka to że zwymiotowała to dobrze, flegma się odrywa. Lenka jak ostatnio kaszlała to tylko czekałam aż zwymiotuje, aż mi płakała z tego kaszlu.

apropo wymitów:
Lenka po tej krtani miała ten odrywający kaszel i co miała flegmę w buzi to mówię do niej wypluń lenusiu. i tak sobie siedzimy, ona u mnie na kolanach zaczęła kasłać, wiem że sie oderwało i mówię Lenusiu wypluń, a ona nogi rozszeżyła, głowę w dół, buziak otwary i aaaaaaaaaaaaa (plucie skojażyła z wymiotami) wcześniej jak zwymiotowała to mówiłam brawo lenusiu żeby ją uspokoić cudak mi rośnie

ostatnio tż ją nauczył robić żółwika, podchodzi do mnie każe mi ścisnąć dłoń i żółwik

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Debrah, być może tak jest, ja jestem maniaczką maskar, bo mam brzydkie rzęsy... Teraz katuję je odżywką i widzę efekty, ale na razie mnie nie zadowalają, niestety... Czekam na większe.

Marsi, dzięki! Poszukam pdf na necie i będę namiętnie czytać.

Ja mam to samo... Oliwka lata po całym łóżku naszym - teraz zrobiłam przemeblowanie i łóżko jest otoczone ścianą z dwóch stron (od góry i od boku), więc jest trochę bezpieczniej, ale mimo wszystko... No i wygoda, mi jednak nie jest zbyt wygodnie z małą w łóżku, wolę towarzystwo Łukasza, w 3 osoby się ściskać na 140cm to ciężko... A Oliwa się strasznie rozpycha.
ja dostawiłam łóżeczko do łoża i mam swoje skarby z każdej strony

Kubusiu spełnienia marzeń!
Stary 2014-02-27, 11:04   #430
BlackSanctum
Zakorzenienie

Misia, ja dokładnie tak samo robię, bo mam łóżeczko na kółkach, więc tylko przysuwam małą w nocy.
Stary 2014-02-27, 11:04   #431
Lenova
Wtajemniczenie

Co do wspólnego spania to ja mam jakiś czujnik jak Blanka się wierci, budzi, nie ma opcji by spadła. Śpi w środku , a jak wstaje to od razu szarpie któreś z nas za włosy lub leje po twarzy więc nie ma szans by nie zauważyć
A ja lubię z nią spać i chyba to ja jestem mniej gotowa niż Blanka do tego by spowrotem ją do jej łóżeczka odłożyć. Teraz jak pół nocy spała sama to mi było dziwnie, że jej nie ma .Uwielbiam jak mam jej stópki na twarzy albo jak się kładzie na klatę. I jeszcze ten zapaszek z ust
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-27, 11:16   #432
misiaeel
Wtajemniczenie

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia

insolito zdrówka dla Piotrusia

elllmi fajne te buciki, szkoda, że nie mam ich jak przymierzyć nigdzie:/

mika kurde znowu szpital:/ trzymam kciuki żebyście szybko wyszli!

fewciu nocka ciężka, ale najważniejsze, że już drgawek nie było

neti teraz bez znajomości to się nic nie zrobi:/

pstryku to poszaleliście ze spaniem

co do tuszy mój ukochany to loreal million lashes

my na szczęście już prawie zdrowi, Tż oczywiście jeszcze nadal umiera na chorobę no ale kazałam mu pościerać kurze w sypialni to jak ja mogę go prosić o to przecież on chory! no tak bo ja leżę i pachnę a w domu wszystko się samo robi

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 11:22   #433
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam

Mika- zdrówka dla Julaska!

Nancy- Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i zdrówka dla Kubusia na kolejny roczek !!!!

Co do buticków to Blanka ma takie coś jak Daria Silver i właśnie odkąd zaczeła w nich chodzić to w zimowych lepiej i stabilniej chodzi, w ogóle to ona już biega po podwórku

Dziewczyny wczoraj znowu jakiś zboczeniec do mnie dzwonił pod pretekstem ogłoszenia o pracę, oszaleję.... Całe szczęście że w tym tygodniu kończy się abonament na to i już w kolejnym numrze nie będzie tego ogłoszenia.
Wczoraj miałam absolutnie zły dzień , mama mnie denerwuje przez co czuje się bezużyteczną osobą i złą matką . Blanka ma fazę tylko na babcie a ja jestem totalnie zazdrosna
współczuję telefonów;/

A co do mamy - co się dzieje?

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45356394]dosłownie jak nie urok... buziaki dla JUlaska!

ejjjj a moja to co? noc w miarę, nie przekasłana, za to przewiercona, chyba zuby drażniły :/ katar mega, nadal nie nadążam z odciąganiem, odciągam zwyklakiem i daję radę bez problemu, ale duuuużo się go produkuje po prostu

nie, bo nie chodzi ale tak dumam, bo staje przy wszystkim już, ale panele u nas i ślizga się niesamowicie a nie da rady na boso, bo drzwi wejściowe stare (zabytek prawie ) i przez szparę ciągnie, dodatkowo pod nami sklep mięsny, więc zimno. I chyba coś kupię na nóżki, skarpetki ściąga, zsuwają się też...

A w ogóle ostatnio lałam zakładam skarpetę - patrzy i chichra się i zdejmuje, no to ja znów, ta znów - kilkanaście razy tak, skubana

Pokazuje nosek i oko, robi "ojojoj" ale tak śmiesznie, ja chwytam się za policzki i mówię ojojoj, a ona robi to jedną rączką

no da się :/

nie cierpię Robana, mam obok, drogi jak szlag u nas, jak zobaczyłam ceny używek w dość przechodzonym stanie po 20-30zł za sweter! to padłam

grzeszysz!

flegamina powoduje oderwanie się całości, mogą wymioty być bo ta flegma nie może zalegać, powiedziałabym, że dobrze, że zwymiotowała

dobrze wiedzieć!

Dziewczyny, a ja się charlizz nie dziwię - akurat jeśli o robaki chodzi to naprawdę niewielu lekarzy traktuje sprawę poważnie ALe na początek dobrze nawilżyłabym mieszkanie - u nas najlepiej sprawdza się schnące pranie w pokoju nawet nawilżacz elektryczny tak nie działa dobrze. Bo taki kaszel suchy często spowodowany jest (nocny kaszel) niską wilgocią.

A robale - u nas duuuużo było, kopiuję z bloga:

http://www.dzieciologia.blogspot.com...zwiazania.html

Debrah! ja nie wiem, czy ty to czytałaś - popatrz, w tym samym poście podaję, co Agatka mając 2,4 roku jadła, jakie ilości... Minęło

kusisz
ja BARDZO lubię MaxFactor 2000kalorii, sprawdza mi się, ale ja mam w porządku rzęsy - długie, podkręcają się, nie są jakieś super gęste ale też nie potrzebuję zagęszczaczy żadnych, po pomalowaniu wyglądają ładnie. Natomiast długi czas kupowałam Rimmela podstawowy taki, czarny, ale się zepsuł

Miałam Loreal taki dwustronny biało-czarny, też dobry był. A teraz mnie kusi coś wypróbować też [/QUOTE]

idę czytać.
Stary 2014-02-27, 11:22   #434
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez hope01;45353742

Dawid po domu w skarpetkach, albo bez, bo ściąga :rolleyes:
Jak się Blanuś czuje? :prosi:

[COLOR=DeepSkyBlue
KUBUNIU NANCOWY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SŁOŃCE[/COLOR]

Teraz sie biorę zaraz za MelB i zobaczę, czy się pogoda wyrobi, bo mam w planach spacerek z Młodym, pójdziemy może do Biedry po pampy 5 - spróbujemy. I zaniesiemy pączka prababci do pracy, bo dawno się nie widzieliśmy, przy okazji sprawdze, czy Roban nie ma dzisiaj promocji na -50 lub -77 %, jak tak to tam wrócę później jak Tata m iz Młodym zostanie
Dziękuję, ze pytasz lepiej, chyba antybiotyk zaczął działać, bo na razie nie ma gorączki i jest jakby weselsza. Tyle, że sporo śpi. Co godzinę kładzie się na pół godziny. Ale pozwalam Jej, niech odeśpi ostatnie dni.

Co do pogrubionego, musiałam sprawdzić co to :P Sprawdziłam

Cytat:

spalismy do 9.10

Czesc!
grzeszysz! Pytałam czy z pitem dałaś radę???

Cytat:
zrobiłam zamówienie na tchibo.pl i idą do mnie getry do biegania i bluza alleluja za kredytowkę!!!
Ja już marzę o takim zamówieniu, weź mnie Lady kopnij w tyłek! Zaraz wiosna, jak mąż będzie wracał to jeszcze będzie widno, więc będę mogła biegać.

aaa... miałam Ci pisać, wczoraj wracałam z Małą i mijałam pana z małym dzieckiem, w tym wózku do biegania, siatka na wózku i zapierniczał jak szalony - i pan i wózek

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Hej Mam szybkie pytanie bo nie wiem co robić.
Nadia ma mokry kaszel. Nasza lekarka zapisała nam flegaminę. Podałam rano i tak zaczęła kaszleć i się krztusić ze aż zwymiotowała 2 razy.
Nie podawać jej już tej flegaminy, kupić coś innego ?
może flegma Jej zalegała, stąd wymioty?

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
fewciu Yae w domu wylacznie na bosaka. Tobie tez to polecam. W najgorszym wypadku cienkie skarpetki - zadnych abs. U malego dziecka chodzenie w domu w taki sposob jest nie pozbawione sensu, gdyz przy nadepnieciu na najmniejszy okruszek, nierownosc, zabawke, etc. cwicza sie doskonale miesnie, sciegna i diabel wie co wiecej i w ten sposob uwrazliwiaja sie one dzieki czemu jak bedzie dorastala bedzie lepiej przystosowana pod wzgledem zdrowotnym stop. Info od znajomej pediatry-ortopedy
Kochana chętnie bym tak zrobiła, ale zimno u nas od podłogi, jak mała chwilę chodzi, to zaraz ma lodowate stopy, ręce i kark. Myślę, że bliżej lata będę ta robic, bo sama lubię na bosaka
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 11:26   #435
Kija80
Zadomowienie

Bijkora dziecko nie umie tak porządnie po dorosłemu "odcharknąć" i wypluć, jak mu coś zalega to często tak się dzieje że wymiotuje flegmą. Ja się nie dziwię dzieciom bo do tej pory sama tak mam - jak nie daj Boże poczuję flegmę w gardle to od razu zaliczam rzyganko bo mi w momencie niedobrze się robi a nie umiem wypluć. To znaczy może umiem ale zanim zdążę sprawdzić czy umiem już zrzucam spektakularnie towar
WAŻNE : uważaj przy popołudniowej dawce żeby jej nie podać za późno bo Ci się Nadia będzie dławić i kaszleć w nocy. Najbezpieczniej będzie zdążyć przed 16
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 11:30   #436
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość

Musze sie Wam wyzalic, ze jakis zastoj mi sie znowu w u zrobil (zaraz po porodzie tez mialam) Boli okropnie, zwlaszcza jak przystawie Mloda, chce mi sie wyc

kurcze ja sie boje paypala po tym jak mojego tż okradli :/

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
O, Black, super że Ci podpasował! U mnie niestety właśnie 1 faza była sucha a 2 sklejała. Każde rzęsy potrzebują czegoś innego ha lubię wąskie silikonowe szczoteczki i dość rzadki tusz.

Wczoraj kupiłam Bell long long i jestem pozytywnie zaskoczona - mam rzęsy do brwi bardzo fajna, 16 zł dałam. Ta z Heanu tez musze wypróbować, tylko nie wiem czy mamy gdzieś stoisko
sprawdź sobie na stronie hean, był tam jakiś na kościuszki
Stary 2014-02-27, 11:31   #437
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
mysle, że tak - z tym, że moja by od razu zdjęła.
Blanka na razie nie ściąga ;

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Ola w kapciach chodzi, właśnie z tych powodów-o których piszesz. poza tym u nas bez kapci nogi marzną... i my mamy kapcie ZETPOL,mają swój sklep internetowy, kapcie ze skórzaną wkładką kosztują 20zł, podeszwa moim zdaniem miękka, a pięta w miarę sztywna.
już przeglądam Dziękuję!

Cytat:

nam lekarz mówił,że na razie kapci nie nosić, ja kupuję takie skarpetki ze specjalną podeszwą- taką gumą albo skórką, nie wiem jak to opisać
własnie ja też takie kupuję, czasem tylko nie zdążę założyć i Mała śmiga w tych skarpetkach w których zaraz do żłobka wychodzimy i je gdzieś ubrudzi. A w żłobku ma z befado,bo tam wszystkie dzieci w takich bardziej twardych chodzą.
Zostaję przy skarpetkach Poszukam jakiś ładnych

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej.
Daria dziś spała od 20.00 do 5.00 bez pobudki....ale .... za to o tej 5 była tak wyspana że HEJ teraz dopiero zasnęła od tej 5......

Biedna malutka
Pamiętam jak Daria cierpiała przy zapaleniu uszka. Ona miała ostre zapalenie obu uszek jak sobie przypomne jak płakała to biedne dzieciaczki
Kochana my tak codziennie wstajemy, dzisiaj o 4.50. Nie wiem kiedy to się skończy Od dwóch miesięcy tak wstajemy...

Jak szybko pomógł antybiotyk??

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
O WŁAŚNIE! Zgadzam się! Jak mnie to wkurza! Mój tż tak zawsze robi. Boli go np. palec/ząb/głowa/oko/noga/ręka..... obojętnie co to on zaraz google i wyczytuje najróżniejsze, najdziwniejsze choroby świata i zaraz uważa że on właśnie na TO choruje [COLOR="Silver"]
Mój wręcz przeciwnie, jak ja Go nie wyślę do lekarza, to choćby i umierał to nie pójdzie, nie poczyta, zawsze mówi, że nic Mu nie jest, a termometr wyraźnie pokazuje np. 39,8st.

Cytat:
Dziewczyny, wiem, że to mało ważne, ale dostałam dzisiaj ten tusz, wypróbowałam od razu i - tak jak myślałam - jest za☠☠☠isty! Jeszcze nieco zbyt rzadki, ale moje rzęsy są mega grube, mega czarne i do nieba, a nie użyłam nawet bazy i zalotki...

Także tego... Tak jak myślałam.
Ja testowałam wiele tuszy do rzęs, colosala też miałam,a le tego pierwszego, z czarnym napisem, był w miarę ok, ale od kilku lat wracam do 2000 calorie, chciałabym jakiś mega wydłużający rzęsy.

Cytat:
Wiadomości z frontu wyniki idealne jak zawsze elektrolity trochę niskie i mamy już 3 kkroplówkę nadzczescie Julio śpi i jakoś idzie ale całą noc nie spał płakał z gorączki a mój kręgosłup woła o pomoc bo na rękach spanie Pstryniu znajdź mi nowy na allegro

Wspaniałe wieści, że wyniki lepsze! Mam nadzieje, że szybko wyjdziecie

Cytat:
Black to książka pt Kazde dziecko może nauczyć się spać
po lekturze Leosio i Pietraszko zaczęli naprawdę spać
ejjjj!!!! Blanka też!
Stary 2014-02-27, 11:31   #438
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

O, Kija, właśnie, nam i lekarka i w aptece zawsze mówią - jakikolwiek syrop wykrztuśny max. do godziny 16, a na noc przeciwkaszlowy podawać tylko w sytuacji gdy dziecko naprawdę bardzo kaszle i niemal cały czas.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 11:33   #439
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Zuzka znowu się w nocy obudziła i nie spała 2h. Nie wiem czy głodna czy co....Padam.....

Zdrówka dla wszystkich chorujących dzieciaczków , mam i Tżtów (umierających przy katarze) .
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 11:38   #440
Kija80
Zadomowienie

Bijkora jeszcze jedno. Gdyby Ci wymiotowała zaraz po podaniu to by pewnie znaczyło że nie toleruje smaku i wtedy można próbować zmienić. Flegamina super dobra nie jest, nawet smakowa. Ale inne syropy wyksztuśne też nie są smaczne, nie pamiętam co można u takich maluchów ale jest jeszcze Flavamed, Ambrosol, Mucosolvan dla dzieci, jak dla mnie wszystkie niedobre. Flegamina chyba najtańsza albo jedna z tańszych, Mucosolvan zawsze był drogi. Można też na pewno Deflegmin w kropelkach ale on jest absolutnie obrzydliwy, najwstrętniejszy z wszystkich. Jego zaleta - tych kilka kropelek można z czymś pomieszać, ja dodawałam po dwie kropelki Grzesiowi np. do jakiegoś słodkiego serka daniopodobnego i zjadał ze smakiem
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 11:39   #441
Debrah
Zakorzenienie

Szaja: przeczytałam, kosmos taki sam jak u nas. Tyle, że moja młodsza dużo. Jeśli będzie tak jadła mając ponad 2 lata to osiwieję na bank
Stary 2014-02-27, 11:42   #442
pstryczek84
Zakorzenienie

Fewciu- widzialam ze pytalam dopiero nadrabiam bo mam urwanie glowy. niestety nawet nie spojrzalam na pita. zapisalam to co mi napisalas i jak bede miec chwile to sprobuje. mam czas teraz musze zmienic plan lekcji bo sa zmiany (Szajka - OP sie zgodzil na podzial )

Cytat:

obyscie szybko wyszli

Cytat:
zrobiłam zamówienie na tchibo.pl i idą do mnie getry do biegania i bluza alleluja za kredytowkę!!!

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Jak mi parę lat temu babeczka robiła makijaż ślubny to musiała malować zamknięte oczy. Jak tylko widziałam że się do mnie zbliża ze szczoteczką zaczynałam mrugać i uciekałam głową. Po paru podejściach zrezygnowała, kazała mi zamknąć oczy, podłożyła chusteczkę higieniczną i tak malowała. Ale nawet dość jej wyszło
A jak sobie muszę zakropić oczy (zawsze sama , gdyby ktoś próbował to nie otworzyłabym oczu, tak strasznie mi łzawią na samą myśl że ktoś mi coś chce wkropić) to mam taką metodę: kładę się płasko, biorę lusterko, z lusterkiem namierzam gdzie to oko, celuję ręką tak żeby była w tym lusterku nad okiem, odkładam lusterko i dopiero wtedy mogę nacisnąć pojemniczek. Tak żebym nie widziała że leci

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Kija, Ty to jesteś agentka

Jako, że Piotrek ma buty w których umie się przemieszczać to nagrałam Wam go dziś na spacerze http://www.youtube.com/watch?v=Qrfai...QdF25Lgt2iAIiQ

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

chyba jednak Fewcia Ci wszystko wytłumaczyła, więc ja już się przed szereg nie pcham
co nie znaczy ze zrozumiem i zrobie

Cytat:

Piotrek dopiero zasnął katar ma biedaczyna Mam nadzieję, że nic więcej się nie rozwinie
zdrowka!

Cytat:
A nie pisałam Wam wczoraj Byliśmy u neurologa, bo Piotrek zawija paluszki u stóp, ale na szczęście wszystko jest dobrze Pani pochwaliła, że ładnie stawia nóżki i powiedział, że główkę ma ślicznie ukształtowaną I byliśmy pobrać krew. Mój dzielny chłopczyk nawet nie zapłakał przy kluciu palca tylko po chwili marud mu się włączył, bo zdecydowanie nie lubi być unieruchomiony, a jednak chwilę trzeba było powyciskać tego paluch

Jutro mamy kontrole bioderek i odbieramy wyniki krwi, boje się o żelazo
super!
kciuki za zelazo!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 11:42   #443
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
kurcze ja sie boje paypala po tym jak mojego tż okradli :/

sprawdź sobie na stronie hean, był tam jakiś na kościuszki
Ale jak to? Okradli mu paypala? Zawsze bylam przekonana, ze paypal to najbezpieczniejszy sposob platnosci

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 11:46   #444
pstryczek84
Zakorzenienie

Kubuniu Kochany
Wszystkiego, wszystkiego co najlepsze
z okazji twoich pierwszych urodzinek!!!!
Rośnij zdrowo!!!

Stary 2014-02-27, 11:50   #445
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Co do wspólnego spania to ja mam jakiś czujnik jak Blanka się wierci, budzi, nie ma opcji by spadła. Śpi w środku , a jak wstaje to od razu szarpie któreś z nas za włosy lub leje po twarzy więc nie ma szans by nie zauważyć
A ja lubię z nią spać i chyba to ja jestem mniej gotowa niż Blanka do tego by spowrotem ją do jej łóżeczka odłożyć. Teraz jak pół nocy spała sama to mi było dziwnie, że jej nie ma .Uwielbiam jak mam jej stópki na twarzy albo jak się kładzie na klatę. I jeszcze ten zapaszek z ust
olosie!!! Współczuję zboczeńców!!!
Ale cholera, ja już nigdy nie wyjdę bez muzyki biegać, wiecie, ile się nasłuchałam przedwczoraj??? I niechlubny hit hitów - o ja d.upie ale ci.p...s...ko :/ kumacie??? Jak tak w ogóle można?!

No ja też taki mam sen, ale przez to się kompletnie nie wysypiam bo nie potrafię zasnąć twardym snem

Cytat:
Dziękuję, ze pytasz lepiej, chyba antybiotyk zaczął działać, bo na razie nie ma gorączki i jest jakby weselsza. Tyle, że sporo śpi. Co godzinę kładzie się na pół godziny. Ale pozwalam Jej, niech odeśpi ostatnie dni.

Co do pogrubionego, musiałam sprawdzić co to :P Sprawdziłam

grzeszysz! Pytałam czy z pitem dałaś radę???

Ja już marzę o takim zamówieniu, weź mnie Lady kopnij w tyłek! Zaraz wiosna, jak mąż będzie wracał to jeszcze będzie widno, więc będę mogła biegać.

aaa... miałam Ci pisać, wczoraj wracałam z Małą i mijałam pana z małym dzieckiem, w tym wózku do biegania, siatka na wózku i zapierniczał jak szalony - i pan i wózek

może flegma Jej zalegała, stąd wymioty?

Kochana chętnie bym tak zrobiła, ale zimno u nas od podłogi, jak mała chwilę chodzi, to zaraz ma lodowate stopy, ręce i kark. Myślę, że bliżej lata będę ta robic, bo sama lubię na bosaka

proszę Cię bardzo!!!!! Bardzo fajne teraz tchibo własnie ma, i ceny przystępne, no i nie muszę się bić z moherami
https://www.tchibo.pl/ubrania-sporto...ign=kw09_sport proszę, ja zamowiłam getry w panterkę i bluzę niebieską, cieniutką, bo nie mam, będzie na cieplejsze dni

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Bijkora dziecko nie umie tak porządnie po dorosłemu "odcharknąć" i wypluć, jak mu coś zalega to często tak się dzieje że wymiotuje flegmą. Ja się nie dziwię dzieciom bo do tej pory sama tak mam - jak nie daj Boże poczuję flegmę w gardle to od razu zaliczam rzyganko bo mi w momencie niedobrze się robi a nie umiem wypluć. To znaczy może umiem ale zanim zdążę sprawdzić czy umiem już zrzucam spektakularnie towar
WAŻNE : uważaj przy popołudniowej dawce żeby jej nie podać za późno bo Ci się Nadia będzie dławić i kaszleć w nocy. Najbezpieczniej będzie zdążyć przed 16
przepraszam, ale jak to czytałam to jadłam śniadanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45357009]O, Kija, właśnie, nam i lekarka i w aptece zawsze mówią - jakikolwiek syrop wykrztuśny max. do godziny 16, a na noc przeciwkaszlowy podawać tylko w sytuacji gdy dziecko naprawdę bardzo kaszle i niemal cały czas.[/QUOTE]
nam lekarka dokładnie to samo
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Zuzka znowu się w nocy obudziła i nie spała 2h. Nie wiem czy głodna czy co....Padam.....

Zdrówka dla wszystkich chorujących dzieciaczków , mam i Tżtów (umierających przy katarze) .
u nas to samo ale na prawie 4godziny

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 12:00   #446
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Fewciu ale nas nastraszyłaś, Blanuś zdrowiej Kochanie!

Myślę że te kapcie nie będą dawał antypoślizgu, wręcz będą się ślizgały. Lenka ma z Befado i jestem bardzo zqdowolona, woli w nich chodzić niż bez.
http://allegro.pl/befado-213p052-kap...893164569.html
własnie bardzo podobne mamy w złobku

Cytat:

Biedna!

Cytat:
Witam

Dziękuję, już lepiej. Marudna jest, ale co się dziwić dziecku jak boli

Może zgłoś te smsmy, telefony na policję? Przecież to już jest nękanie.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45356394]
[/QUOTE]
wybacz

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

fewciu nocka ciężka, ale najważniejsze, że już drgawek nie było

my na szczęście już prawie zdrowi, Tż oczywiście jeszcze nadal umiera na chorobę no ale kazałam mu pościerać kurze w sypialni to jak ja mogę go prosić o to przecież on chory! no tak bo ja leżę i pachnę a w domu wszystko się samo robi
pewnie, to jest najważniejsze
Trzymam kciuki, zeby TŻ jak najszybciej przestał być "umierający"

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Ale jak to? Okradli mu paypala? Zawsze bylam przekonana, ze paypal to najbezpieczniejszy sposob platnosci
Gdzieś czytałam, żeby na paypalu nie trzymać pieniędzy. Ja robię tam przelew tylko jak czegoś potrzebuję.

Cytat:
Fewciu- widzialam ze pytalam dopiero nadrabiam bo mam urwanie glowy. niestety nawet nie spojrzalam na pita. zapisalam to co mi napisalas i jak bede miec chwile to sprobuje. mam czas teraz musze zmienic plan lekcji bo sa zmiany (Szajka - OP sie zgodzil na podzial )
fakt, masz czas

Elmi sorka, to ja się wepchałam przed szereg

Cytat:
olosie!!! Współczuję zboczeńców!!!
Ale cholera, ja już nigdy nie wyjdę bez muzyki biegać, wiecie, ile się nasłuchałam przedwczoraj??? I niechlubny hit hitów - o ja d.upie ale ci.p...s...ko :/ kumacie??? Jak tak w ogóle można?!

No ja też taki mam sen, ale przez to się kompletnie nie wysypiam bo nie potrafię zasnąć twardym snem

proszę Cię bardzo!!!!! Bardzo fajne teraz tchibo własnie ma, i ceny przystępne, no i nie muszę się bić z moherami
https://www.tchibo.pl/ubrania-sporto...ign=kw09_sport proszę, ja zamowiłam getry w panterkę i bluzę niebieską, cieniutką, bo nie mam, będzie na cieplejsze dni
Poczułam baty Muszę się wziąć za siebie w końcu.
Z muzyką, owszem, ale w dzień, w życiu wieczorem, nie wiedziałbym co się wokół mnie dzieje

Black jakiej odżywki do rzęs używasz??
Stary 2014-02-27, 12:11   #447
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Elmi sorka, to ja się wepchałam przed szereg
alez mi to absolutnie nie przeszkadza

a slyszalyscie ze ponoc od przyszlego roku maja za nas sie rozliczac????? tesciu zapodal mi takiego nusa wczoraj

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2014-02-27 o 12:13
Stary 2014-02-27, 12:13   #448
BlackSanctum
Zakorzenienie

Fewciu, FEG. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ch-wzrost.html Na allegro po 40zł z przesyłką.

Debrah
, hmmm, jakiej używasz dwufazy? Bo mówisz, że miałaś problem ze zmyciem tego tuszu... Ja zmyłam Bielendą Awokado w 30 sekund.
Stary 2014-02-27, 12:19   #449
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
no, tzn na szczęscie skończyło się dobrze, ale koleś włamał mu się na konto (miał tam podpięta karte) i nie wiem jak wypłacił 3x 500zł na szczeście miał taka blokadę że 1500 zł, no i paypal przysłał mu maila że odnotowali dziwną akcje na jego koncie i czy on to zrobił, nie wszedl by na maila gdyby kolega mu nie powiedział że coś mu wysłal (bo to sylwester był) gdyby wszedł za późno to jemu by sie ta kasa zaksięgowała na koncie wyplacił by ja sobie i klops.... a tak to szybka reakcja i po tygodniu miał juz kasę.

PYTANIE mam jak robicie płatki na mleku to jakie te płatki? takie kukurydziane?
Stary 2014-02-27, 12:19   #450
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

slyszalam,ze bell jest dobry

Cytat:
spróbuję jeszcze raz
wczoraj jak się obudził o tej 21.30 to co?
wziął śmiotkę i zaczął zamiatać kuchnię był tak przeuroczy, że nie szło się na niego złościć
i skubaniec jak bierze butlę to majta nią góra-dół-góra-dół masakra jak dzieci szybko łapią, widział, jak zamiatam to zaraz śmiotka i zamiata, widział jak mleko rozrabiamy i zaraz też tak chce, kochany jest

i to we własnym łóżeczku!!!

Aha, co do wstawania tżtów w nocy, my mamy wypracowany system (niemal) idealny. Ja wstaję w tygodniu, a małż w weekendy, święta, dni wolne i urlopy. A czemu prawie idealny? Bo czasem ile muszę go budzić, żeby do bąbla wstał, to sama 4x już bym wstała nakarmiła przewinęła. Ale, że właśnie nie chcę go rozpieszczać to budzę do skutku
moj spi sam pol nocy a potem i tak laduje u mnie
kooocham z nim spac on tak pieknie pachnie i jest taki mieciutki

Lady a ty nie planujesz kupic sobie wozka do joggingu????

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-02-27 o 12:21
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości