|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
kochane ja spadam na łóżeczko maluszek sie buntuje chyba go gniote siedząc przy kompie
![]() poiglot nie daj się kochana jesteś śliczną i wartosciowa dziewczyną i masz to co najcenniejsze dla twojego TŻ-a jego synka ![]() ![]() spokojnej nocy i miłych snów mamuśki ![]()
#4472 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja lece
![]() za godzinke bedzie tz to sobie z nim ''porozmawiam'' mam nadzieje ze rozmowa jakos pojdzie i bedzie w miare spokojnie.. jutro wam powiem ![]() buziaczki ![]() dziekuje ![]() ![]() ![]()
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-12 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Rozeznanie
|
Czesc mamuski
![]() To ja. Pewnie nie tesknilyscie za mna.... Ja za wami tesknilam ![]() Nie bylo mnie kilka dobrych dni i nie dam rady nadrobic ponad 10ciu stron, wiec niewiem co sie za Wami dzialo. Wybacznie. Mam nadzieje, ze jestescie cale i zdrowiutkie i z malenstwami tez wszystko dobrze ![]() U mnie wszystko dobrze, brzusio rosnie, malenstwo kopie jak szalone ![]() Nie odzywalam sie, bo mialam problemy osobiste. Nie chce o nich mowic. Ale jest juz wszystko dobrze ![]() W ciagu tych dni tak dla poprawy humoru i samopoczucia troszke sobie zaszalalam z zakupami dla dzidziusia ![]() Nawet niewiem jaki tydzien dzis zaczelam ![]() ![]() I policzyc sobie dni do porodu. No nic sprobuje chociaz z dzisiejszego dnia nadrobic zaleglosci, co bede choc troche wiedziec co tam u Was ![]()
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a na forum jak zwykle goraco, temat tżtow, kregoslupow itd... ![]() ja uciekam spac ![]()
![]() |
#4475 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Uciekam do męża, chyba coś obejrzymy, żeby o tym za bardzo nie myśleć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |||||||
Rozeznanie
|
Sliczny brzuszek i zgrabna z Ciebie mamuska. Ja takiej figurki nie mam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4477 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
hehe, mam to samo ![]() ![]()
![]() |
#4478 |
Raczkowanie
|
![]()
[quote=marika2121;10952598] Kobity co to zaś dzień narzekań na Tż? Ja mam wręcz odwrotnie, mój dzisiaj wypucował mieszkanko, kupił żonce i naszemu maluszkowi pyszne ptysie mmmmm.......... rozpływały sie w buźce. Ja chyba nie mam tego problemu że mój pójdzie gdzieś z kumplami bo on ich ma tu może z 5 bo przeprowadził się na ten nieszczęsny śląsk dla mnie i nokogo nie znał. Ale pewnie tam kuple by go wyciągali do barów.
A mój z dolnego śląska został dla mnie w Krakowie ![]() ![]() Boze dziewczyny ale macie slicze brzuszki, kurcze to widze ze tylko mnie oporcz w brzuszek poszlo w bioderka noi cycki:P ![]() ![]() ![]() A i tak zeby sie z wami solidaryzowac to tez dzisiaj sobie popłakałam i pokrzyczałam:P oberwało sie kazdemu kto sie nawinął, ale zauwarzyłam ze jak krzycze to maluch nigdy nie kopie( boi sie matki:P) ale teraz rusza sie bez przerwy:P
29,05 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Fasolka87 Czas edycji: 2009-02-12 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | ||||||
Rozeznanie
|
No.... to tak z grubsza wiem co sie u was dzialo
![]() Piekny brzusio ![]() Cytat:
![]() A twoj Tz to niewdziecznik ![]() Nie mowie moj Tz to tez swiety nie jest i tez potrafi fochy strzelac... Ale w ciazy to powinni nam tego oszczedzic. Wow.... jak sliczny i zgrabny brzusio. Ja to przy was wygladam jak wielka tufta. Dupcia i cycochy mi sie rozrosly. Brzusio tez ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z sashka wszystko dobrze ![]() Milo, ze o mnie pomyslalas ![]() ![]() Przelecialam strony.... i widzialam ze Pakusia ![]() Kochane jestescie ![]() Cytat:
![]() Moj tez potrafi czasem krecic nosem ![]() Cytat:
![]() Oj sa pewne rzeczy, o ktorych nie chcialby wiedziec..... hi hihi ![]() Swieta racja ![]() ![]() Cytat:
[quote=malutka_24;10953 my się martwiłyśmy co tam u Ciebie. Dobrze, ze już wszystko jest oki [/quote] Kochane jestescie ![]() Ooo... widze, ze nowe mamusie do nas dolaczyly. Fasolka87, monikab witajcie w naszym gronie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ur. 30.04.2009 68kg................jest 52kg ![]() Edytowane przez sashka20 Czas edycji: 2009-02-12 o 22:33 Powód: dopisek;) |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Raczkowanie
|
![]()
Sashka20 my sie chyba "nie znamy"
![]() ![]()
#4481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi tez poszlo w bioderka, dupcie i cycochy ![]() Jak zamierzam karmic piersia, ale i tez butelka. Tzn. bede odciagac swoj pokarm i siup do butelki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ur. 30.04.2009 68kg................jest 52kg ![]() Edytowane przez sashka20 Czas edycji: 2009-02-12 o 22:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zadomowienie
|
Hej mamusie
![]() A mnie obudził straszny sen, śniło mi się że mi wypado kilka przednich zębów, wiem że to źle wróży, ale mam nadzieję że mój sen niczego złego nie przepowie. Zaraz jak się obudziłam to sprawdzałam czy maluszek się rusza i ładnie sie kręcił. Już dawno nie miałam takiego snu wrr..... Dzisiaj mnie raczej długo nie będzie bo mam wolne i podskoczę do tego dziecięcego sklepu i później mam dyżur u mamy, zrobie jej zupkę ogórkową i racuchy z jabłuszkami i mam w planie upiec babeczki z kawałkami czekoladki. Popołudniem zaglądne ile naszkrobałyście. To trzymajcie się cieplutko, ściskam wasze już duże brzuszki i całuski ![]() poiglot91 - noooo.... zżera mnie ciekawość co tam u Ciebie i Twojego niewdzięcznego Tż-cika ![]() Bercia2000 - u mnie jest tosamo!! każdy się nabija i pyta co yam u Twoich forumowych mamuś, więc zawsze odpowiadam że za***.... dzidzie rosną, humory rewelacyjne itd. ![]() ![]() Aguśkaa83 - no na ten zastrzyk to może się skuszę jutro z racji miłosnego święta. Idę dzisiaj na kolejne łowy do jednego dziecięcego sklepu bo miała być dostawa ubranek. sashka20 - hejjj!! ![]() ![]() Fasolka87 - więc mamy naszych Tż w garści hehe, przewaga znajomych itd. Nawet dobrze, choć nie powiem że migo czasem nie jest szkoda, w jego rodzinnych bieszczadach jesteśmy zazwyczaj 2 razy do roku, i dobrze widok teściowej doprowadza mnie do obłędu, zawsze robie się tam głupia i narzekam hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
Hej hej brzuchatki
![]() Moj syndrom wicia gniazda zaprowadzi mnie do szpitala mowie wam Wczoraj wariatka szorowalam i polerowalam parkiet w pokoju a przy okazji i mebelki i co ?? i boli mnie kregoslup ale to tak ze cale popoludnie przelezalam a dzis od rana na pilce gimnastycznej Madre to to nie bylo No ale tak to jest jak sie wychodzi z zalozenia ze nikt nie zrobi tego tak dobrze jak ja ![]() ![]() Laski co do narzekan na mezow to mojemu tez sie zdarza nie podziekowac za obiad ale ja nie czekam hihi od razu pytam a co obiadek nie smakowal ze dziekuje nie uslyszalam ?? I zawsze slysze pyszniutki kochanie byl przepraszam hii Powiem wam dlaczego Moj maz nie lubi makaronow i kiedys jak zaczal stekac i ignorowac moj wklad w gotowanie doatawal przez tydzien dania makaronowe , zjadal ale po 5 dniach wyskoczyl ze juz ma dosc ze on nie lubi ze juz moge wogule nie gotowac i wtedy mu wygarnelam ze jak ma co lubi to niech docenia bo albo makaron bedzie jadl albo niech sam sobie gotuje Wredna baba jestm ![]() Wiecie ja zauwazylam ze mojego meza rozpiescilam na poczatku naszego zwiazku i niestety do dzis musze walczyc z tym co sama narozrabialam hihihi ale powoli wracamy do normy tzw ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale oczywiscie niechce cie straszyc i napweno w twoim przypadku to nic zlego niewrozy ![]() Ja ostatnio spac nieumiem a synus w nocy sobie szaleje wogole mi sie wydaje ze mam bardzo ruchliwe dziecko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tz na obiadki nienarzeka bo ja jedziemy do polski i tesciowa gotuje a ona jedyne co ma w domu z przypraw to sol ktorej prawie nieurzywa wiec jedzenie jest takie jalowe i czasem niewiem co mam w ustach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Wtajemniczenie
|
sashka to dobrze, ze wszystko sie unormowalo, wszystkie sie martwilysmy czemu Cie nie ma tak dlugo
![]() ja mialam isc dzis na zakupy ale ciagle sypie sneg i nie za bardzo mi sie chce ![]() ![]() kathi hehe dobre z tym makaronem ![]() ![]() Aguska ten Twoj TZ to cos Cie nie docenia, wiem jak to jest jak sie czlowiek stara a tu ani dziekuje ani nic. ja dwa dni z rzedu o tych firankach slyszalam. mojemu TZtowi sie czasem zapomina za zbyt wiele to ja nie moge zrobic bo mi sie robi slabo, wiec jak mu przypominam "delikatnie" o tym to od razu przeprasza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Wtajemniczenie
|
Fasolka ja bardzo bym chciala karmic piersia
![]() ![]() Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-02-13 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
KASIA
każdy musi mieć cosik za uszami. A jak rozpieściłaś to teraz hihihihiii MASZ. Jednak jak na faceta który cały dzień prawie jest poza domem to i tak Twój D. fajny chłopak i dobry !!! Cytat:
wczorajsza wizyta u gina 1. szyjka króciutka ale trzyma!!! ![]() 2. do końca lutego mam brać magnez i nospe a od 1 marca już nie, bo już mogę rodzić! (minie magiczne 37 tygodni) ale ja wolę oczywiście między 10-20 marca ![]() 3. wg gina " Twoja budowa zewnętrzna i wewnętrzna ( ![]() ![]() ![]() 4. kolejna wizyta 6 marca i jakby co wtedy dostanę leki "na rozpuszczenie i rozmiękczenie szyjki" ![]() ![]() OTO prezenciki od mojego gina. Co wizyta dostaję reklamóweczkę z napisem BEDE MAMA a w środku takie małe różne cuda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Śliczny, jaka chudzinka. Nie bedziesz sie musiala martwic o kilogramy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bercia moj Tz tez ostatnio stwierdzil, ze jestem uzalezniona od wiazazu ![]() ![]() ![]() Sashka w koncu sie pojawilas ![]() ![]() Fasolka ja mam zamiar karmic, ze wzgledu na siebie i na malego ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zadomowienie
|
Gabi moj gin tez daje mi co jakis czasu paczuszke upominkowa z gazetkami i probkami roznych produktow. Sudocremu nie bede musial kupowac bo z tych probek sie uzbieral caly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() fajne rzeczy od gina dostajesz pewnie sie przydadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
no wiecie ja mam ten wspaniały mózg który ma te umiejętność "ODSUWANIA NIEUNIKNIONEGO" na potem
![]() ![]() ![]() a poza tym już od dawna wmówiłam sobie, że przed 1-5 marca W OGÓLE NIE MA MOŻLIWOŚCI ABYM URODZIŁA! dzidzi ma się rozwinąć do końca prawidłowo w brzusiu! a to akurat jakoś 1-5 marca! może stąd ten spokój ![]() Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2009-02-13 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Gabi brawo brawo tylko tak dalej jeszcze tydzien i mozesz rodzic
Normalnie zazdroszcze ![]() ![]() Hihi ja tez dostalam probki jak bylam u ginka wszystko penatena ![]() Chwale sie kolejna porcja ciuszkow tym razem wczoraj zakupione a ze mialam rabacik 30% to poszalalam Najsmieszniejsze jest ze najwieksza sukienka jest najmniejszego rozmiaru hihi a reszta 62/68 Znow obiecalam sobie ze juz wiecej nie kupuje hihih ![]() Szkam wlasnie przepisu na oponki i faworki bo mam w planach piec w przyszlym tagodniu i moze macie jakies sprawdzone???? Chetnie skozystam |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Wtajemniczenie
|
Gabi to dobrze nie stresujesz ani siebie ani maluszka niepotrzebnie
![]() Kathi sliczne ciuszki ! ![]() Pytałam Ciebie klika stron wczesniej moze nie zauwazylas o ta kolyske, bo oj TZ sie napalil, czyli planujecie miec na poczatku tylko kolyske? a co jak dziecko zacznie sie krecic? nie bedziecie sie bac ze wypadnie? bo mnie to troche trzyma... |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zadomowienie
|
kathi
śliczne ubranka ![]() ![]() ![]() błagam nie zaczynajcie tego tematu oponki ![]() ![]()
#4496 | |
Zadomowienie
|
Kathi sliczne ciuszki, ja jak zaszlam w ciaze to marzylam, ze bed kupowac sukieneczki, a tu spodenki, bluzy...ale tez mi to sprawia duzo przyjemnosci
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwsze to sukienusia z takimi gaciami hihih talko tak polozylam ze jak body wyglada Superrzabula ja tez tak marzylam ![]() ![]() No laski a ja tak sie ciesze ze ten cukier mi sie unormowal nazre sie faworkow za wsze czasy hihihihi powaznie ![]() Ktos mnie pytal o wyniki obciazeniowe Ja mialam dwa razy robione 75g pierwszy raz wyszlo 94 na czczo , po godzinie 125 i po dwoch 95 Pierwszy wynik byl za wysoki po 3 tyg diety wyniki Na czczo 88 po godzinie 150 po dwoch 90 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Wtajemniczenie
|
Kathi wiem wiem pamietam, ale takie 9 miesieczne dziecko to juz przeciez sporo sie wierci kreci i przekreca ?
faworki tez bym chetnie zjadla, ja niestety super sprawdzonego przepisu nie mam, zawsze troche testuje i roznie to wychodzi... cukier na szczescie Ci sie unormowal wiec mozesz zrobic sobie troszke przyjemnosci ![]() ja ide na sniadanie |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To go zdziwko chapnie jak w sobotę naszykuje mu zestawik młodego sprzątacza i każę szorować kibelek i łazienkę, przecież nie odmówi ciężarnej ![]() Cytat:
Mój to by szalał z radości chyba i seks by mu juz nie był potrzebny, bo taki obiad by go zaspokoił ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale fajnie, niedługo rodzisz, będzie pierwsza dzidzia ![]()
tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło Nisia 3,06,2009 ♥ ♥ ♥ Edytowane przez magduchahahaha Czas edycji: 2009-02-13 o 08:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Następny co myśli że my do porodu będziemy ze smatą latać? Cytat:
DO POIGLOT: Zgadzam się ![]() ![]() On myśli że ma cię na wyłączność i że mu wszystko wolno. Poiglot, teraz to jeszcze nic, ale on Ci da popalić za jakiś czas jak się za niego nie weźmiesz. A jak Ci mówiże nic nie umiesz, to mu się odgryź czymś mocniejszym. Pamiętaj że on Cię nie bedzie szanował jak ty sama nie bedziesz i sobie pozwolisz. Sashka - łobuzie dostaniesz wpierdu.. ![]() ładnie to sietak nie odzywać ![]() ![]() Masrtwiłyśmy się ![]() Cytat:
![]() Śliczne cuszki... Cuda ![]() Edytowane przez Małgosia:) Czas edycji: 2009-02-13 o 09:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.