Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 12:17   #4471
Paulinkus
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Ja też lubie brunetów taki południowy typ w ogóle ja chciałam się przeprowadzić nad Morze Środziemne tzn to było takie marzenie, uczyłam się włoskiego przez 2 lata, ale potem zabrakło mi czasu, bo zajełam się przygotowaniami na studia. Takze włoski poszedł w odstawke na rzecz chemii i biologii Ale mam plany do niego wrócić, może w tym roku albo w przyszłym i mam nadzieję, że kiedyś nauczę sie jeszcze rosyjskiego, jeny jak mi się podoba ten język jest taki śpiewny i uroczy I w ogóle marzy mi się wycieczka Koleją Transsyberyjską
a tak w ogóle to wiele rzeczy mi się marzy Może jednak najpierw skoncze studia, bo ja już miałam tyle planów na życie, pewnie nierealnych, ale moja wyobraźnia za mocno pracuje
Mmmm bruneci a na dodatek z błękitnymi oczami i rozbrajającym uśmiechem
tez o tym marzę, na starość wszystko sprzedam i wyprowadzę się do ciepłych krajów
chciałabym zwiedzić Petersburg i przejechać się koleją transsyberyjską, ale nigdy nie mogłam znaleźć kompana reflektujesz ?
Stary 2010-09-09, 12:22   #4472
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulinkus Pokaż wiadomość
tez o tym marzę, na starość wszystko sprzedam i wyprowadzę się do ciepłych krajów
chciałabym zwiedzić Petersburg i przejechać się koleją transsyberyjską, ale nigdy nie mogłam znaleźć kompana reflektujesz ?
Jasne zbieramy kase i jedziemy no własnie wiem, że cięzko znaleźć chętnego na taka wyprawe, moje kolezanki jak myślą o wyjeździe za granice to na myśl przychodzi Grecja, Egipt a nie kurcze Rosja
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:30   #4473
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Djapira Pokaż wiadomość
Ofelia a po co czekać aż tak długo? jeszcze 4 lata tak? Ja bym się już zabrała za spełnianie swoich marzeń Ale u mnie to jest taki problem, że na razie nie pracuje i nie mam kasy dla siebie. ;/

Włoski... Mi sie zawsze podobał hiszpański i chce się zacząć jego uczyć

A właśnie ściągnełam sobie książke Dlaczego mężczyźni kochają zołzy i chyba zaraz się za nią zabiorę.
Zawsze się zastanawiałam co mają w sobie kokietki, jak one to robią i wydaje mi się, że nie ma tu duzo do tłumaczenia, one po prostu są niezależne, bronią swojej godności i żaden facet nie ma prawa wejść im na głowę
Ja się uczyłam 3 lata hiszpańskiego
Żwietny jezyk ale ucząc sie jeszcze ang.i łaciny to nie przykładałam aż tak wielkiej wagi do nauki
ale 4 na świadectwie widnieje
Tylko zapomniałam juz troszkę przez te 2 lata,ale mnie bardziej jednak francuski ale bardzo do hiszpańskiego jest podobny
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:32   #4474
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
OtTakaJa co wkoncu z tym P? Napisałaś do jego ojca w końcu? Ciekawam
Jakoś mi przeszła chęć zdobywania jego numeru na siłę. Nie pisałam nic. A wiecie co jest najlepsze, mój tato zaczął pracować na tej budowie. Nakręcę tatuśka żeby mi zdobył numer. Nie no, już sama nie wiem co zrobić dlatego nie robię nic.

Cytat:
A właśnie ściągnełam sobie książke Dlaczego mężczyźni kochają zołzy i chyba zaraz się za nią zabiorę.
Zawsze się zastanawiałam co mają w sobie kokietki, jak one to robią i wydaje mi się, że nie ma tu duzo do tłumaczenia, one po prostu są niezależne, bronią swojej godności i żaden facet nie ma prawa wejść im na głowę
Przeczytałam tę książkę i uważam, że jest głupsza niż ustawa przewiduje.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:42   #4475
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Też ją przeczytałam. Myśle, że niektóre z tych rad były ciekawe, ale generalnie mocno przesadzone i skierowana do amerykańskich singielek koło 30 Nie brałam jej na poważnie, ale przeczytać można
Stary 2010-09-09, 12:44   #4476
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Też ją przeczytałam. Myśle, że niektóre z tych rad były ciekawe, ale generalnie mocno przesadzone i skierowana do amerykańskich singielek koło 30 Nie brałam jej na poważnie, ale przeczytać można
Jasne, że przeczytać można, ale ja osobiście uważam, że czytanie tego typu książek i stosowanie się do rad w nich zawartych jest bardzo bezsensu (o ile ktoś tak robi)

Stary 2010-09-09, 12:51   #4477
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:

Bruneci z niebieskimi lub zielonymi oczami tez są super

Ja chyba mam dobry objaw, ponieważ nie uważam już, że mój eks jest taki niesamowicie przystojny kiedyś mi się tak podobał, myślałam, że mam niesamowite szczęście super facet i do tego tak wygląda. Teraz jak na niego patrze to myśle: "jest przystojny no ale bez przesady" Tzn że jest ze mną lepiej

A mi się strasznie podoba nie wiem czemu, jest taki płynny
Brawo

Mnie to wkurzają te literki, bo mi się często mylą szczególnie, że rosyjskiego zaczęłam uczyć się dopiero w liceum i od samego początku się do tego nie przyłożyłam specjalnie
Cytat:

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Jakoś mi przeszła chęć zdobywania jego numeru na siłę. Nie pisałam nic. A wiecie co jest najlepsze, mój tato zaczął pracować na tej budowie. Nakręcę tatuśka żeby mi zdobył numer. Nie no, już sama nie wiem co zrobić dlatego nie robię nic.
Masz sporo możliwości.
Próbuj!

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 12:55   #4478
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Jasne zbieramy kase i jedziemy no własnie wiem, że cięzko znaleźć chętnego na taka wyprawe, moje kolezanki jak myślą o wyjeździe za granice to na myśl przychodzi Grecja, Egipt a nie kurcze Rosja
A moi znajomi dołożyli jeszcze do tego obawę przed wyjazdem do Rosji, że niby niebezpieczne to nie orientowałam się jeszcze ile to może kosztować. Jaką trasę chciałabyś pokonać ? Ja chciałam zobaczyć Moskwę i Petersburg więc myślałam właśnie o trasie Moskwa - Petersburg
Stary 2010-09-09, 12:59   #4479
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Masz sporo możliwości.
Próbuj!
Ja nie widzę za wiele możliwości. Może i za łatwo się poddaję, ale co poradzę. Poza tym minęło już z 3 tygodnie odkąd go widziałam ostatni raz, może znalazł sobie przez ten czas dziewczynę. Jestem raczej na straconej pozycji.

Co nie zmienia faktu, że to jedyny facet po rozstaniu z eksem, na widok którego przechodzą mnie ciary i przyspiesza mi tętno. Poza tym ma śliczny głos. Ale co, nie będę się nakręcać niepotrzebnie.

Stary 2010-09-09, 13:06   #4480
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A moi znajomi dołożyli jeszcze do tego obawę przed wyjazdem do Rosji, że niby niebezpieczne to
A co, "Transsiberian" oglądali?

Ja po tym filmie miałam gwałtowny spadek ochoty na taką podróż (a marzy mi się od lat )
Stary 2010-09-09, 13:08   #4481
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie widzę za wiele możliwości. Może i za łatwo się poddaję, ale co poradzę. Poza tym minęło już z 3 tygodnie odkąd go widziałam ostatni raz, może znalazł sobie przez ten czas dziewczynę. Jestem raczej na straconej pozycji.

Co nie zmienia faktu, że to jedyny facet po rozstaniu z eksem, na widok którego przechodzą mnie ciary i przyspiesza mi tętno. Poza tym ma śliczny głos. Ale co, nie będę się nakręcać niepotrzebnie.
Tak gdybać, to sobie można w nieskończoność, to żadna stracona pozycja, że sobie wymyśliłaś, że może ma dziewczynę.

Możesz zadzwonić do jego taty i powiedzieć wprost o co Ci chodzi. Możesz udać, że myślałaś, że to jego nr telefonu, pogadać z Twoim tatą, żeby Ci załatwił. To mało nie jest. Ja kiedyś byłam pewna, że nie dam rady zdobyć nr niedoszłego, bo nie kojarzyłam nikogo kto by go znał, ale wypytywałam się wszystkich moich dobrych znajomych i udało się, a też długo się z tym zeszło.

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2010-09-09 o 13:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 13:09   #4482
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Jasne, że przeczytać można, ale ja osobiście uważam, że czytanie tego typu książek i stosowanie się do rad w nich zawartych jest bardzo bezsensu (o ile ktoś tak robi)
A ja uważam, że książka jest niezła.
Wiadomo, że tego typu poradniki należy czytać z przymrużonym oczkiem, ale ogólny morał wyzierający z kartek tej książki jest jak najbardziej trafny. I wielu dziewczynom, których celem w życiu było/jest przypodobanie się misiowi za wszelką cenę (za cenę własnej osobowości np.), może sporo uświadomić.
Stary 2010-09-09, 13:19   #4483
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak gdybać, to sobie można w nieskończoność, to żadna stracona pozycja, że sobie wymyśliłaś, że może ma dziewczynę.

Możesz zadzwonić do jego taty i powiedzieć wprost o co Ci chodzi. Możesz udać, że myślałaś, że to jego nr telefonu, pogadać z Twoim tatą, żeby Ci załatwił. To mało nie jest. Ja kiedyś byłam pewna, że nie dam rady zdobyć nr niedoszłego, bo nie kojarzyłam nikogo kto by go znał, ale wypytywałam się wszystkich moich dobrych znajomych i udało się, a też długo się z tym zeszło.
No bo może mieć dziewczynę.
Znajomych wszystkich wypytałam co do jednego i nikt go nie zna. Jakoś mi się wydaje głupio tak zadzwonić do jego ojca

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A ja uważam, że książka jest niezła.
Wiadomo, że tego typu poradniki należy czytać z przymrużonym oczkiem, ale ogólny morał wyzierający z kartek tej książki jest jak najbardziej trafny. I wielu dziewczynom, których celem w życiu było/jest przypodobanie się misiowi za wszelką cenę (za cenę własnej osobowości np.), może sporo uświadomić.
Z tym się zgodzę. Ale jestem ogólnie przeciwna czytaniu poradników typu: 'Jak zdobyć faceta?'(wymyśliłam ten tytuł) i stosowaniu się do rad w nich zawartych, zamiast po prostu być sobą.

Stary 2010-09-09, 13:22   #4484
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A moi znajomi dołożyli jeszcze do tego obawę przed wyjazdem do Rosji, że niby niebezpieczne to
Tak, bywa niebezpiecznie. Znajomy jechał, wydał kupę kasy na łapówki i haracze. Nie jeden raz chciano mu zlać mordę i musiał się bronić.
Stary 2010-09-09, 13:27   #4485
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
No bo może mieć dziewczynę.
Znajomych wszystkich wypytałam co do jednego i nikt go nie zna. Jakoś mi się wydaje głupio tak zadzwonić do jego ojca
Mógł też wyprowadzić się na koniec świata albo polecieć na księżyc. Wszystko jest możliwe, ale dopóki nic nie jest potwierdzone i pewne, to żadna to przeszkoda.
To możesz wysłać sms tak jak Ci Juniorka radziła. To chyba nie jest już problemem, a skoro mówiłaś, że jego tata jest fajny, to na pewno da Ci ten numer.

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2010-09-09 o 13:29
Stary 2010-09-09, 13:44   #4486
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
A co, "Transsiberian" oglądali?

Ja po tym filmie miałam gwałtowny spadek ochoty na taką podróż (a marzy mi się od lat )
Nie wiem, ja w każdym razie nie oglądałam tego filmu marzy mi się ta podróż od czasów liceum, ale zawsze coś. Ostatnimi czasy zarzuciłam ten pomysł przez eksa jego mama powiedziała mu, że go nie puści bo to niebezpieczne i mogą mu coś tam zrobić teraz poważnie myślę o tym żeby zaoszczędzić pieniądze i przejechać się tą koleją w następne wakacje bądź jesienią. Nie chcę pokonywać całej trasy tylko jej część i przy okazji pozwiedzać

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Tak, bywa niebezpiecznie. Znajomy jechał, wydał kupę kasy na łapówki i haracze. Nie jeden raz chciano mu zlać mordę i musiał się bronić.
Dlatego chciałabym zabrać jakąś męską obstawę co by bezpieczniej było
Stary 2010-09-09, 13:46   #4487
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie wiem, ja w każdym razie nie oglądałam tego filmu marzy mi się ta podróż od czasów liceum, ale zawsze coś. Ostatnimi czasy zarzuciłam ten pomysł przez eksa jego mama powiedziała mu, że go nie puści bo to niebezpieczne i mogą mu coś tam zrobić teraz poważnie myślę o tym żeby zaoszczędzić pieniądze i przejechać się tą koleją w następne wakacje bądź jesienią. Nie chcę pokonywać całej trasy tylko jej część i przy okazji pozwiedzać
Film polecam ale jest z pogranicza dramatu i thrillera, więc co kto lubi

A co do takiego wypadu, to samej jechać bym Ci nie radziła, nawet jeśli to tylko część trasy. To jest inny świat, różne cuda się mogą wydarzyć.

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:

Dlatego chciałabym zabrać jakąś męską obstawę co by bezpieczniej było
Jeden facet może Ci nie wystarczyć.
Stary 2010-09-09, 13:50   #4488
Paulinkus
Zadomowienie

Ja mykam do domku. Miłego popołudnia

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Film polecam ale jest z pogranicza dramatu i thrillera, więc co kto lubi

A co do takiego wypadu, to samej jechać bym Ci nie radziła, nawet jeśli to tylko część trasy. To jest inny świat, różne cuda się mogą wydarzyć.

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Jeden facet może Ci nie wystarczyć.
Spoko mam sporo kumpli myślę, że co najmniej 3 byłoby chętnych żeby wybrać się ze mną planowaliśmy już taki wyjazd, ale jak pisałam przez eksa zarzuciłam plany, a to ja byłam siłą napędową więc jak mnie zabrakło chłopaki wymiękli. Po prostu jestem dobrym organizatorem i tyle

Nie lubię horrorów bo się ich po prostu boję. Potem śnią mi się różne okropieństwa w nocy i boję się chodzić po ciemnym mieszkaniu
Stary 2010-09-09, 13:51   #4489
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Mógł też wyprowadzić się na koniec świata albo polecieć na księżyc. Wszystko jest możliwe, ale dopóki nic nie jest potwierdzone i pewne, to żadna to przeszkoda.
To możesz wysłać sms tak jak Ci Juniorka radziła. To chyba nie jest już problemem, a skoro mówiłaś, że jego tata jest fajny, to na pewno da Ci ten numer.
Bo ona głupiutka nie wiem czego się obawia
Dorwę Cię to Ci nakopę jak nie napiszesz
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 14:27   #4490
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Spoko mam sporo kumpli myślę, że co najmniej 3 byłoby chętnych żeby wybrać się ze mną planowaliśmy już taki wyjazd, ale jak pisałam przez eksa zarzuciłam plany, a to ja byłam siłą napędową więc jak mnie zabrakło chłopaki wymiękli. Po prostu jestem dobrym organizatorem i tyle
Ja mam niewielu kumpli nie wiem... męskie towarzystwo mnie najwyraźniej nie lubi a szkoda
Stary 2010-09-09, 15:31   #4491
Caramelli
Raczkowanie

Dzień dobry laleczki Oj, dawno mnie tu nie było, ale widzę, że u Was wszystko gra i buczy słowem: wątek się rozwija

Moja nieobecność była spowodowana nową edycją limitowanych dekoracji w jakże rozwojowej grze Farmville I tak mnie jakoś wciągnęło

KEEP GOING, DON'T STOP.

Caramelli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:19   #4492
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Caramelli Pokaż wiadomość
Dzień dobry laleczki Oj, dawno mnie tu nie było, ale widzę, że u Was wszystko gra i buczy słowem: wątek się rozwija

Moja nieobecność była spowodowana nową edycją limitowanych dekoracji w jakże rozwojowej grze Farmville I tak mnie jakoś wciągnęło
Dlatego mam opory żeby założyć Facebook'a boję się facebookowego uzależnienia moi znajomi spędzają godziny na tym
Stary 2010-09-09, 16:44   #4493
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlatego mam opory żeby założyć Facebook'a boję się facebookowego uzależnienia moi znajomi spędzają godziny na tym
Łeeee tam
ja gram ale nie pochłania mnie to aż tak bardzo
W sumie jakieś 30 min do godziny dziennie

Ależ jestem przeza*****cie wku****na....
Mój kierownik mnie wykończy albo nie wytrzymam psychicznie i go zdziele kiedyś tak,że gwiazdki zobaczy...
Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 17:36   #4494
Malla
Nie depcze krokusów

Nie żebym propagowała przemoc, ale zdziel go
Stary 2010-09-09, 18:01   #4495
Caramelli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie żebym propagowała przemoc, ale zdziel go
Owszem, zdziel. Albo zasadź mu taką wiązankę, że go z butów wyrwie

KEEP GOING, DON'T STOP.

Caramelli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:10   #4496
Djapira
Zadomowienie

Cytat:
Oj ja się nie zgodzę Jestem dopiero po lekturze 1-wszego rozdzaiłu, ale niestety prawie wszystko o czym pisze autorka odnosi sie do moich relacji z bylym. te same bledy A pomysleć ze na samym poczatku, kiedy mnie jeszcze tak nie "sieknęło" zachowywałam sie jak taka "zołza" Oczywiscie zołza w takim znaczeniu, jaki nadaje je ksiązka Ja sobie chetnie zapamietam te rady i juz zaczynam testowac na M.

Djapira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:22   #4497
Lagunaaa
Wtajemniczenie

ehhh dziewczyny tyle mnie nie tu nie było że masakra nie wiem w ogóle co u was i pewnie nie nadrobię, ale postaram się regularnie odzywać u mnie trochę zmian...ale bardziej w "życiu" niż z facetami.
Z exem przez pewien czas miałam kontakt, ale od ok 3 tygodnie temu postanowiłam ogarnąć się, ograniczyłam kontakt. Przyznam że jest mi ciężko, nie mam jakoś ochoty pisać do niego i nie ciągnie mnie, ale jak widzę że jest np na gg i nie odzywa się to jest mi smutno. No cóż muszę sie do tego przyzwyczaić

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 18:49   #4498
Manja25
Rozeznanie

też dawno się nie wypowiadałam ,czytam ciągle ale nie mam jakoś weny na nic;] u mnie nic nowego, czyli właściwie bez zmian. no może trochę wiecej imprezuje ale to wszystko na plus. eks znikł już prawie całkowicie z mojej głowy, czasem jakieś wspomnienie - ale już tak nie boli. w zyciu osobistym bez zmian- jestem sama - ale nie jest mi z tym jakoś źle. chyba jest dobrze
Stary 2010-09-09, 19:47   #4499
monilkaa
Zakorzenienie

Ja też jakoś nie mam czasu na nic. Ale podczytuję Was jak tylko znajdę chwilę. Jestem w trakcie szukania sobie rodziny, bo chce jechać jako au pair do Londynu w czerwcu na jakieś 3 miesiące. Wreszcie się mogę samorealizować i to jest cudne. W szkole nas cisną strasznie... Nie mogę się doczekać, aż się z Wami zobaczę. Z facetami zastój. Nic się w sumie nie dzieje ciekawego. Wymieniam mejle z jednym z Sympatii, ale jakoś tak tylko chyba z przyzwyczajenia. Dobrze, że ten rok szkolny się zaczął. Nie mam czasu myśleć nawet o sobie, więc o eks tymbardziej. A i dobrze. Mojej przyjaciółce rozpadł się związek, więc jestem teraz pochłonięta ratowaniem jej i nauką.
Czuję, że żyję, że nikt mnie nie ogranicza. Wczoraj płakałam w nocy, muszę się przyznać, bo eks mi się przyśnił, a ja się obudziłam i się rozpłakałam... Ale nowy dzień, lepszy humor.
Postaram się częściej zaglądać, chociaż widzę, że i wy już się rzadziej też odzywacie
Stary 2010-09-09, 19:58   #4500
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Ja też jakoś nie mam czasu na nic. Ale podczytuję Was jak tylko znajdę chwilę. Jestem w trakcie szukania sobie rodziny, bo chce jechać jako au pair do Londynu w czerwcu na jakieś 3 miesiące. Wreszcie się mogę samorealizować i to jest cudne. W szkole nas cisną strasznie... Nie mogę się doczekać, aż się z Wami zobaczę. Z facetami zastój. Nic się w sumie nie dzieje ciekawego. Wymieniam mejle z jednym z Sympatii, ale jakoś tak tylko chyba z przyzwyczajenia. Dobrze, że ten rok szkolny się zaczął. Nie mam czasu myśleć nawet o sobie, więc o eks tymbardziej. A i dobrze. Mojej przyjaciółce rozpadł się związek, więc jestem teraz pochłonięta ratowaniem jej i nauką.
Czuję, że żyję, że nikt mnie nie ogranicza. Wczoraj płakałam w nocy, muszę się przyznać, bo eks mi się przyśnił, a ja się obudziłam i się rozpłakałam... Ale nowy dzień, lepszy humor.
Postaram się częściej zaglądać, chociaż widzę, że i wy już się rzadziej też odzywacie

No własnie ja czekam na rok akademicki... przynajmniej nie będzie czasu na głupoty

Ja też wczoraj przed snem musiałam się wyryczeć... coś mi tak smutno było. Po prostu czuje się samotna czasami, do tego lato się kończy, jest brzydko i ponuro ale mówię sobie, że z eksem też byłam samotna, więc jego obecność niewiele by zmieniła. Mam nadzieje, że szczęście się do mnie uśmiechnie w końcu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości