|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
co Ty robisz, czego uzywasz ze masz tak piekną i gladka skore twarzy
|
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- A co to jets ten instagram i gdzie on jest? |
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
hej!
umyłam dziś włoski i kolorek ciut pojaśniał pewnie przez popiel bo woda, aż brązowo szara była jest pieknie i chce żeby taki kolor został już ![]() Bunny kochanie jak się pojawisz to będę miała do Ciebie pytanko na PW ok?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#4474 |
|
Zadomowienie
|
Hm.. jestem poczatkujaca w tym ale instagram to jest cos takiego (aplikacja w telefonie?)ze po zalozeniu tak jakby swojego konta mozna dodawac swoje zdjecia i ogladac zdjecia innych. Mozna je komentowac i polubic. Ja akurat korzystam z tego w telefonie.
|
|
|
|
#4475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze musze sie zaopatrzyc w ta ramoneske, ale chyba bede kupowac gdzies w sklepie albo z tz pojedziemy do galerii po nia bo stwierdzil ze musi mnie zobaczyc w niej na zywo W sumie to najbardziej przeraza mnie to ze zaraz bedzie zimno i ponuro, a niecierpie tego szczerze Jedyne czym sie moge wspomagac to cieple ubrania ![]() Cytat:
Ale od wrzesnia musze sie wziac za siebie bo czuje sie nieswojo z takim cialem ![]() Cytat:
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-26 o 14:51 |
|||
|
|
|
#4476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój sposób: zaszłam w ciążę i chyba hormony się trochę uspokoiły mam dni, kiedy cera jest paskudna, ale generalnie bardzo się poprawiła w czasie ciąży ![]() Cytat:
![]() instagram to aplikacja na telefon, gdzie można wrzucać różne fotki, ludzie komentują, lajkują i Ty też możesz robić to samo z ich fotkami ![]() Cytat:
kurteczki, płaszczyki jeszcze nie takie grube botki, kapelusze, sukienki jak sucho i ładnie ![]() Dziewczyny, myślicie, że dam radę w takich botkach na jesień? Pewnie i tak będą głównie z domu do auta, z auta na uczelnię bo jestem załamana, niby jakie inne mam buty kupić np. do sukienek... Szpilki odpadają, płaskie są brzydkie http://www.stradivarius.com/webapp/w...rz%C4%85czkami |
|||
|
|
|
#4477 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka laski
![]() Wróciłam z pracki właśnie ![]() Po dzisiejszym dniu próbnym stwierdzili są ze mnie zadowoleni i podpisujemy już w tym tygodniu umowę i normalnie będę tam pracować na stałe Byla tylko 5tka dzieci (4chłopców i 1 dziewczynka) i powiem Wam, że chlopcy to takie urwisy że czulam się jakby było ich dużo więcej byliśmy nawet na spacerku na dworzu z nimi, potem po obiadku usypiałam ich - wiem że lekko nie będzie z nimi ale naprawdę taka praca daje satysfkacje
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam Cię
|
|
|
|
|
#4479 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i bardzo klasyczne i eleganckie ja bym brała Ja też lubie wczesną jesień ale tylko taką Polską złotą jesień ze słoneczkiem i bez deszczu ale ogólnie botki, ramoneski, płaszczyki uwielbiam przeraża mnie bardziej myśl, że niedługo będzie zima bleh ![]() podałabyś mi na pw linka do swojego ista? ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- No nie jest lekko. Ja miałam doświadczenie ze starszymi dzieciakami jak do tej pory - od 4 do 10lat a tutaj takie małe bobki co maja po 2 i 3latka.... Nie wszystko jeszcze umiem na szczęście jestem z taką jeszcze jedną dziewczyną, nie zostawili mnie na początek samej z nimi bo wiadomo muszą one mnie poznać bliżej i ja je również Najbardziej bałam się zmieniania pieluch.....ale robią do nocników na szczęście dzisiaj jednemu musiałam wyrzucać kupę z nocnika a moja ulubiona część to karmienie i usypianie ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
chociaż u mnie to bardziej moja mama z niego korzysta - robi w nim dosłownie wszystko
|
|
#4480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Synek w koncu zasnal wiec ja ide relaksowac sie w goracej kapieli i z odzywka na glowie
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4481 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
a dzisiaj jeszcze idę na pizzę z Tżtem ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zanim urodzilam swojego malucha ogladalam na necie filmiki instruktazowe- ktore tak naprawde nic mi nie daly Ale w sumie lepiej ze masz dzieciaczki ktore na nocniku juz zalatwiaja swoje potrzeby Ja nie umiem mojego mlodego na nocnik przestawic No wlasnie juz powoli dobiega koniec tego szalenstwa, kupilam sporo rzeczy do domu, jeszcze jutro musze kupic farby i podklad, no i kurtke, a potem bede pusta |
|
|
|
|
#4483 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale i tak Goodbye Damage jest moim number one jak na razie ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() ja tylko kurtke mam zamiar kupić jeszcze a takto same wydatki remontowe
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale 3letnie dziecko to chyba juz troche wiecej rozumie, takze miejmy nadzieje ze wszystko bedzie sie odbywalo bezproblemowo ![]() No ja w sumie wiekszosc pieniedzy teraz tez na dom przeznaczylam, a sobie to takie podstawy same kupuje na jesien ![]() Extreme stala u mnie w Kauflandzie w szafie elseve- odzywka byla za okolo 6,50 zl z tego co pamietam
|
|
|
|
|
#4485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz niby oficjalnie tak powinno być ale nikt tego tak naprawde nie przestrzega. Takie czasy nastały. Tak samo w przedszkolu w którym miałam praktyki jest tylko jedna babka na 30 dzieci i żadnej pomocy ona nie ma ani nic. Tragedia..... I weź sobie teraz ogarnij wszystkie te dzieciaki
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Lavia nic specjalnego nie mam, tylko oliwke, bio-oil i krem na rozstepy z rossa, firmy perfecta
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Wlosy mi wlasnie wysychaja po odzywce total repair extreme i o matko, sa takie mieciutkie ze nie moge przestac ich dotykac
![]()
|
|
|
|
#4488 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Mam jeszcze jedno pytani
. Czy któraś w Was potrafiłabym mi odpowiedzieć, czy po położeniu farby 10.2 z wodą 3% na włosy na poziomie 11 moge liczyć na przyciemnienie?
|
|
|
|
#4489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie jak rozczesze to wszystko biuti. Ale minie 10 minut i dupa blada...Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Kupiłam szamponetki Joaśki 03 naturalny blond, jutro pierdyknę
![]() Lavia robiłaś tak jak piszą na opakowaniu? Na umyte wilgotne włosy? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam prawie godzinę, żeby kolor bardzej złapały a nie tak jak piszą na opakowaniu......ale powiem ci że robiłam ponownie nią jakoś tydzień temu włosy i myłam od tej pory ze 3-4 razy głowę i jakoś wyjątkowo mega szybko mi się teraz wypłukała
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-26 o 19:25 |
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż na chwilę będę może miała coś fajniejszego na głowie
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Relax, bedzie pieknie Ja sie pochwale chociaz kolorem, i tym jakie mam włosy przez jakies 5 minut po rozczesaniu ![]() Kurde dopiero poniedziałek, a ja chce weeeekend, piwko, ciastka, te sprawy
|
|
|
|
|
#4494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kolorek nice- góra jakby lekko cieplejsza troszkę ale może to tak na foto tylko wyszło. I nie widać że są suche
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo góra zapewne jest troche cieplejsza Ale nie przeszkadza mi to.No nie widac zeby były bo sa dopiero co rozczesane. A tak to chwile pochodze i szczota... |
|
|
|
|
#4496 | |||
|
Zakorzenienie
|
narazie nie będzie az tak widać na foto
po kilku myciach wstawie jak jeszcze zjaśnieją bardziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
CZEKO
ale masz długie wlosy. Lykasz cos na nie? A kolro piękny i nie widać ze sa suche. ASIA Ty szybko znowu blond, co Cie skłonilo tak nagle do tej decyzji? Jak się czujesz w tym kolorze? Długo mialas ciemne...co tak nagle że znowu jasne? Ja już długo mam jasne, od kwietnia |
|
|
|
#4498 | |
|
Zadomowienie
|
Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
noo powiem Ci ze niezle... Jak mam miec taka skore jak Ty to moze i ja sie skusze(?) a tak powaznie, to naprawde piekna masz buzke ciaza Ci sluzy, w ogole bardzo mlodziutko wygladasz. Ja dziewczyny zeszlam z poziomu 12 na 8 i po 2 krotnym farbowaniu po farbie prawie ani sladu. W ogole to zapuszczam swoj kolor i odrostow nie maluje wcale. Nawet w miare to wyglada, ujdzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez anias2 Czas edycji: 2013-08-26 o 21:35 |
|
|
|
|
#4499 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o dziwo rozkleily mnie tak zyczenia chrzestnych z USA ze sie uspokoic nie moglam i juz do konca zyczen beczalam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() hehe nog nie oddam no i juz mnei skusilo do was zajrzec na chwilke dzisiaj, chyba jestem od was uzalezniona Cytat:
Cytat:
jak widze z opinii to udalo mi sie stworzyc udana stylizacje
|
|
#4500 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczynki kochane dziekuje za wszystkie opinie i zyczenia!
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

widzę, że ciężko u nas z zapałem
ah no i muszę jechać do szkoly zrobić porządek w dziekanacie, bo mi z jednego wpisali NK, ale to we wrzesniu podjadę 
co Ty robisz, czego uzywasz ze masz tak piekną i gladka skore twarzy 
jest pieknie i chce żeby taki kolor został już
Jedyne czym sie moge wspomagac to cieple ubrania 

Jak mam się do cholery uczyć, ja już nie umiem, a poprawki za pasem. :<