|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
mi sie zawsze podobali bruneci z baardzo ciemnymi oczami i mam to czego chciałam uwielbiam czekoladowe oczka mojego tżcika a i tak mnie chyba najbardziej powala straaaaasznie gładziutka skóra mojego tżcika normalnie jest tak miękka i gładziutka jak u dziecka!!! a żadnych peelingów nie stosuje przecież i balsam też jak mu sie przypomni to używa ![]() SAMOA weź no się wysil i wymyśl nam jakiś odjechany tytuł następnej części
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-02-24 o 20:02 |
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie umiem tworzyć pod presją ![]() Idę sie wykąpać, może znajde natchnienie pod prysznicem ![]() Jutro idę do gina, nie lubięęęęęęę
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no już nam się miejsce kończy moja droga do pisania więc nie ma wyjścia musimy tworzyć pod presją hehehe
|
|
#4504 |
|
Wtajemniczenie
|
o ja też muszę iśc do gina, obiecałam to sobie i mam nadzieję, że w marcu po wypłacie udam się i ja
chociaż nie powiem byłam ostatnio u okulisty (widzę ) i wczoraj mierzyłam sobie ciśnienie i mnie osłuchiwano więc chyba wszystko ok
|
#4505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to tego krokieta walne na 3 kolacje![]() a więc Hawaje u mnie też odpadają skoro drogie,mam nadzieję,że na Turcję będzie nas stać a mnie się kiedyś podobali blondyni niebieskoocy a zawsze chodziłam z brunetami z ciemnymi oczami a teraz mam niebiesko-zielono-szarookiego bruneta mam wszystko co dobre dla mnie![]() ![]() właśnie wcinam pyszną sałatkę śledziową,którą moja mama robi mistrzowsko !mniam
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-24 o 20:31 |
|
|
|
|
#4506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też się będziemy zastanawiać, wersję ostateczną mamy podac na ok miesiąc przed weselem ![]() Znalazłam propozycję menu jaką dostaliśmy OBIAD: - ziemniaki - kotlet schabowy z serem i pieczarkami - zestaw sórówek - rosół DANIA CIEPŁE W TRAKCIE WESELA: - kurczak pieczony - zraziki w sosie - zupa gulaszowa - barszcz czerwony z pasztecikami - świniak pieczony - flaki PRZEKĄSKI ZIMNE: - szynka wędzona, baleron, polędwica, mięsa pieczone, boczek faszerowany - śledź w oleju - sałatka garnierowana - ryba w occie - pomidor, ogórek, papryka, pieczarki - schab w galarecie - sosy do mięs DO TEGO: tort weselny, ciasta, owoce, kawa, herbata, barszcz POPRAWINY: - żurek - szaszłyki - bigos - szynka pieczona - gulaszowa - + to co zostanie z wesela Myślę, że jak za 160 zł, to jest tego dużo ![]() I apartament oczywiście gratis też Cytat:
![]() Cytat:
![]() propozycje białych kwiatów?: - storczyki - frezje - róże - goździki - tulipany - hortensje - gerbery - margaretki - kalie - eustomy
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-02-24 o 20:59 |
|||
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
jak tak z wami gadam to stwierdzam że chyba na poniedziałek się zapiszę do tego ginka... niech tam zobaczy czy wszystko ok.. tabletek nie biorę i nie chcę jeszcze brać więc mi nie pilno ale tak odwlekać to można w nieskończoność...
Onaella jeśli to czytasz to mozesz mi powiedzieć czy tłok jest do tej pani co mi ostatnio polecałaś? jak wyślę zgłoszenie przez internet to mam szansę na poniedziałek się zarejestrowac??
|
#4509 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Alkohol mamy już wybrany - będzie to Pan Tadeusz. No chyba, że koncepcja nam się jeszcze zmieni no i winko jeszcze będzie![]() Cytat:
tak sobie myślimy nad WęgramiCytat:
Cytat:
Cytat:
to się nazywa oferta! Do niczego nie można się przyczepić! Pełno jedzonka i do tego jeszcze w cenie tort i ciasta. No pięknie!Cytat:
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
jak dostałam smsa od tżta z tymi wieściami to siedziałam na wykładzie i taaak się cieszyć zaczęłam że się dziwnie na mnie patrzyli ale co mi tam
teraz o niczym innym nie myślę jak pójść do sklepów i nakupować sobie pięknych mebelków hehe ale muszę jeszcze poczekać cierpliwie na pieniążki z pracy i na koniec remontu żeby było je gdzie ustawiać ale będę miała pracowitą jesień- będę ganiać po salonach sukien ślubnych za suknią a w między czasie po salonach z meblami w poszukiwaniu mebelków i dodatków do mojego gniazdka ojjj drogo będzie to wszystko na początek wyposażyć żeby ładnie i przytulnie było...
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta kobieta dośc oblegana jest, ja się rejestrowalam przez interent w Sobotę i najbliższy termin był na czwartek ale próbuj, jak data wybrana przez Ciebie będzie zajęta to Ci przyjdzie meil z podanym najbliższym wolnym terminem Zaraz Wam wyślę na gmeila zdjęcia tego co od wczoraj tworzyłam ![]() ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dzis jest wtorek więc na poniedziałek rano od 8:30 mam nadzieję że nie będzie pełnej przychodni chętnych jutro dostanę maila i zobaczymy jak bardzo oblegana jest pani doktor![]() a jak się dopłaci to cytologię można od razu zrobić czy trzeba się oddzielnie rejestrować przez internet na badanie?? bo tam są takie dwa okienka- jedno "zamów wizytę" a drugie "zamów badanie"....
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzięki za pomoc, pójdę zobaczę i opowiem w razie potrzeby czego sie dowiedzialam
mam nadzieję że będzie miejsce w poniedziałek bo potem z planem zajęć mi nie bardzo pasuje..a gdzie reszta dziewczyn??? Samoa chyba zaginęła pod prysznicem
|
#4515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja chyba wezmę tę 3 kolacje,wszystkie macie tyle jedzonka,że mi głupio u mnie to różnie jest,ale jeśli wesele od 13:30 to nie spodziewam się,że goście będą siedzieć dłużej niż do 4,chociaż kto wie?nie no muszę tę 3 kolacje zamówić!Centipede wiesz,że za 17 miesięcy będziemy już mężatkami i będziemy się bawić na własnych weselach? i masz racje,3 kolacja jak najbardziej się przyda
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
no tak Szana bez dwóch zdan trzeba więcej jedzenia- od 14 do 4 rano jest 14 godzin... przez 14 godzin zabawy tylko 2 razy ciepłe danie to stanowczo za mało... nawet w domu siedząc i nie ruszając się jem częściej
|
#4518 |
|
Rozeznanie
|
Hellou, Ja właśnie skończyłam ćwiczyć brzuszek. Dzisiaj miały być dwie serie jedna po drugiej, ale akurat jak skończyłam pierwszą, to TŻ zadzwonił i mi zburzył plan działania.
![]() A Ja już nawet odpowiedziałam Onaelcia, jesteś bombastik!!!
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-02-24 o 22:57 |
|
|
|
#4519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale i tak masz racje i 3 kolacja jeszcze się przyda.Ja tak tylko zakładam,że do 4 bo zazwyczaj to wesela się u nas kończą koło 3 z wiadomych względów też jestem ciekawa ile cena wzrośnie...
|
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogladnelismy dzis z TZem "Wrestler'a" i nawet fajny musze powiedziec dla mnie nawet dosc edukacyjny, bo zawsze mnie zastanawialo o co wlasciwie chodzi w tym amerykanskim wrestlingu ![]() jutro o 8 wkraczaja do akcji panowie od instalacji kominowej ![]() a ja musze rano wstac, zgarnac wszystko z lazienki i siedziec w tym huku... ludzie, ja mam ferie... ehh
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-24 o 22:57 |
|
|
|
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ten pierwszy obiad się liczy jako godzina "zero" czyli na wejście a potem do końca dalej zostaje 14 godzin czyli jedno danie na 7 godzin.. ale po co ja to tłumaczę jak decyzja już przecież słuszna podjęta mam nadzieję że nie zedrą z ciebie!!! musisz mieć jakąś cudną ta salę że takie ceny są na niej za tak mało jedzonka.. Cytat:
![]() wiecie co wymyśliłam??? na wizazu jest dział "mama z klasą" i fajnie by było jakbyśmy w jednym czasie kiedyś spodziewały sie dzidziusiów!!! chyba muszę juz iść spać bo głupoty wygaduję ehehe
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-02-24 o 23:06 |
||
|
|
|
#4522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a potem się tyle bierze do domku z tego wszystkiego,że aż żal tego jedzenia bo nawet chyba w domku to wszystko nie schodzi(wiem jak było po weselu przyszłej szwagierki ostatnio),ale to tak już jest ![]() a o co chodzi w wrestlingu? bo też tego nie czaje i jak się napotykam na coś takiego w TV to i tak przełączam ale w sumie czasem lepiej wiedzieć więcej i potem się nie spalić przy kimś całkowitą nie wiedzą ![]() współczuje Ci tego,wiem co to huk remontowy itp...a jak już sąsiad prawie dziennie od roku coś wierci u siebie( swoją drogą co można dziennie wiercić ) to już w ogóle mam dość! tak to jest jak się mieszka w bloku-uroki![]() Onellciu piękne kartki! pomysłowe i z wyobraźnią chciałabym tak umieć![]() Tancerko masz rację dlatego 3 kolacja musi być aż się boje ile doliczą...pokażę Wam moją salę zaraz,tylko znajdę stronkę klimacik mi się podoba i do tego brak barier architektonicznych dla osób niepełnosprawnych -to przeważyłoo proszę mam http://ridingclub.pl/pan/ Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-24 o 23:11 |
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wniosek z tego filmu wysunal mi sie taki, ze w tym chodzi o efektowne udawanie, bo Amerykanie lubia tego typu show... tylko to udawanie pociaga za soba spore straty na zdrowiu, bo zeby bylo efektywnie to czasem trzeba sie uszkodzic zeby byla krew... no i bedac gwiazda wrestlingu, szczegolnie starzejaca sie, niekoniecznie szasta sie kasa... Cytat:
ja nawet nie mam tak tragicznie, bo mam spokojnych sasiadow. wlasciwie to praktycznie ich nie slysze tym razem ta watpliwa rozrywke nam spoldzielnia funduje ![]() Cytat:
![]() fajna sprawa Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-24 o 23:17 |
|||
|
|
|
#4525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie tak się to odbiera nawet po kilku sekundach patrzenia na to...masz całkowitą racje nie wyobrażam sobie,że mogłabym pozwolić mojemu TŻ na takie rzeczy![]() ja mam jednych takich-akurat nade mną- nie wiem co oni se myślą ![]() jak narazie to spóldzielnia nam takowych rozrywek nie fundowała ale nigdy nie mów nigdy Widzicie adres stronki? bo wkleiłam a u siebie nie widzę ![]() o to spoko,że widzicie tak bilard będzie otwarty goście będą mogli korzystać sobie jak chcą pograć
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo elegancka sala Szana- myślę że fajne wesele tam będzie
ale z tym bilardem to bym była ostrożna.. ostatnio na weselu były żołnierzyki przed wejściem i zamiast się bawic na wesele to sporo osób tam siedziało- nawet para młoda sobie poszła pograć i tam siedzieć przy nich zamiast z goścmi być na weselu
|
#4527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękiMy z TŻ na pewno nie pójdziemy tam grac a jeśli nawet to może na chwilkę ,ale wątpię,że duża liczba gości tam będzie siedziała,nawet mogę powiedzieć,że jeśli już to tylko kilka osób i tez wątpię,że ktoś chciałby nam zepsuć wesele i siedzieć tam cały czas ![]() Kobitki kochane idę już spać,mam nadzieję,że nie będę miała koszmarów ślubnych dziś życzę Wam miłej nocki i snów o TŻ cikach :P
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-24 o 23:30 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę uważam że sala jest elegancka i ładniejsza od mojej no ale moja i twoja to dwie różne bajki więc luzik. ja też już lecę spać dziewczyny bo rano znów jakiś sąsiad mnie obudzi i tyle bedzie spania.. dobranocka
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem czy chce snic o TZcie
![]() ostatnio w moim snie rozbil samochod, dostal 60 punktow karnych i zabrali mu prawko ![]() dzis sie okazalo, ze TZa kolega z pracy bierze slub jakos tydzien po nas ale beda mieli w pracy slubnie w przyszlym roku bo poki co to jest dzieciaczkowato - inny kolega bedzie mial za jakies 7 miesiecy drugiego potomka ![]() chyba tez ide spac, bo wypadaloby wstac o 7 i sie ogarnac zeby ludzi nie wystraszyc
|
|
|
|
#4530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() lecę do łóżeczka, dzisiaj noc z moim Kochanie jest hahah więc zrobiliśmy sobie małą przerwe na neta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

.. A mam TŻta zielonookiego blondyna
Cóż za ironia losu hehe
a i tak mnie chyba najbardziej powala straaaaasznie gładziutka skóra mojego tżcika normalnie jest tak miękka i gładziutka jak u dziecka!!! a żadnych peelingów nie stosuje przecież i balsam też jak mu sie przypomni to używa 

chociaż nie powiem byłam ostatnio u okulisty (widzę
a teraz mam niebiesko-zielono-szarookiego bruneta

no, ale jednak bym chciała się na czymś wzorować
to się nazywa oferta! Do niczego nie można się przyczepić! Pełno jedzonka i do tego jeszcze w cenie tort i ciasta. No pięknie!