![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Redziu- powiem Ci coś i przyjmij to spokojnie- maszyny się nie męczą
Cytat:
![]() Dziewczyny z architektury (zwykłej) swietnie się ubierają, z grafiki- ujdzie, najgorzej jest na Tkaninie- o koleżankach mojej mamy z Tkaniny tato mówi "Pudła w szmatach" ![]()
![]() |
#4502 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak mi się przypomniało ![]() Oryginalnie by było ![]() Cytat:
![]() Nigdy chyba jeszcze żadne światło nie działało na mnie depresyjnie ?, ale może dlatego, że rzadko go używam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mnie robienie prania odpręża ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad. ad. 2: ale najpierw muszą mieć te rzeczy zanim będą je przykładać, wkładać i oglądać na sobie w lustrze...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
hello wieczornie
Justyno buty takie: http://www.cozabuty.pl/product-pol-2...o-U7200DK.html chyba trochę babcine, aaa i nie są granatowe, bardziej ciemnoniebieskie Cytat:
a Palikota posłuchaj, gada całkiem mądrze i myślę, że będzie miał dobry wynik ale nie będę na niego głosować Cytat:
![]() a byłaś u specjalisty czy pierwszego kontaktu?
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze znalazłam takie:
http://www.formaiswiatlo.pl/zyrandol...ny,p1498110094 http://www.aleswiatlo.pl/Bolt_zielon..._Alfa-459.html http://studioswiatla.pl/KINGSTONE2_2...iel-17058.html http://www.luxiva.pl/lampy-wiszace/l...ca/40245-33-10 Ale to może w końcu kupię jednak brązowo-kremowy ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesienią i zimą zfłaszcza Wczorajsza setlista Finntrolla http://www.setlist.fm/setlist/finntr...-4bd07b7a.html nawet nie wiedziałam, że jest taka strona ![]()
![]() |
#4507 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Za to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.oj , to odwołuję ![]() ![]() 3. skarpetki staram się parami , bo potem jest kłopot , ale poza tym to też jasne/ciemne i do pralki ![]() Cytat:
2. I to są skutki uboczne , przez które żadna dieta wybiórcza nie jest naprawdę skuteczna ![]() Kupiłam se kolejną drewnianą skrzyneczkę na próbki zapachów , teraz będę ją ozdabiać ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Wpisz tu zomzing
|
szylce kocięce są tylko żeńskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() c'nie ![]() Cytat:
![]() ad2. drugi, ale pierwszego kontaktu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
łooo żesz
![]() Maja i Pandy na Finntrollu ![]() http://www.wiadomosci24.pl/artykul/h...eria-miniatury
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Znaczy się fartuch i czarna beretka z antenką? ![]() Dokładniej nadrabiać będę jutro, bom się dzisiaj dwukrotnie załamała. ![]() Poszłam z Mamą na zakupy w celu zanabycie kiecki. Kiecki dwie kupiła Mama się a ja sobie nic. Na dodatek pani w którymś sklepie do mojej Mamy "Pani koleżanka chyba się ze mną zgodzi, że wygląda pani świetnie w tej sukience." Co prawda mojej Mamie nikt nigdy nie dał tyle lat ile ma, figurę ma taką samą od kiedy pamiętam, ale na 18 już nie wygląda. Się załamałam. ![]() Kancelaria Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej ogłosiła konkurs na projekt logo, a właściwie to trzech - kwota nagrody brutto: 20 tys. Właśnie czytam jak zawrzało wśród nie-studentów/absolwentów i nie-firm, że dyskryminacja, bo "Konkurs ma charakter otwarty i kierowany jest do studentów i absolwentów Akademii Sztuk Pięknych na terenie całej Polski, oraz do polskich firm specjalizujących się w projektowaniu znaków graficznych", zaś firmy obśmiały wysokość nagrody i odsyłają Kancelarię do agencji reklamowych, bo tyle to kosztuje jedno logo a nie trzy. To ja chyba na innej planecie żyję i najwidoczniej muszę wreszcie zejść na Ziemię. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja Cię zrobię w innych ![]() Cytat:
Obadałam- 2 księżyce widzę w pierwszej połowie pierwszego papierosa ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
![]() zgubiłam za to zdjęcie rentgenowskie formatu A3 wracając z przychodni , i kfiatka w doniczce , przyszłam tez kiedys na dzień nauczyciela z samym celofanem w garści
#4518 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ![]() Cytat:
ad2. ![]() Cytat:
![]() ad2. no cenowo nie tak źle tylko zobaczymy co wymyśli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mówiąc o tym ,że niektóre ceny w tym kraju są z sufitu ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() Słuchajcie kociary , a kotka w moim avku to jakie ma umaszczenie ![]()
![]() |
#4521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ta Pani w sklepie miała okulary czy nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
no szylkret właśnie, tricolor ![]()
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Tylko materiał trzęsący zazwyczaj
![]() SŁUCHAJCIE!!!! Wojtek wrócił i przywiózł mi KOLEKCJĘ perfum!!! Stoją na zepsutej kolumnie Clatronica, a przez korek L'Heure Bleue przewieszony jest piekny pierścionek wiadomego wzoru, z brudnoróżowym oczkiem ![]() Oraz kupił mi 2 czekolady- kazałam Mu schować, ale i tak od razu je znalazłam, jednakowoż teraz wcinam na surowo małe marcheweczki ![]() I nie wiem, czym się wypachnić? No, CZYM? Poprosiłam Wojtka, zebym mogła czasem użyć przy Nim L'Heure, bo bardzo nie chcę się ich pozbywać- "Teraz Ci nie odpowiem" ![]() A ponieważ z ze mną też się coś porobiło i zamiatam parę razy dziennie, to może jest nadzieja?
#4525 |
Zakorzenienie
|
nowy eledysk Behemotha
ten z Maleńczukiem (ale tu brzydal ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ziuuuuta ![]() heh, wzdech otóż jestem bez-na-dziej-na ! i to dosłownie - jestem lewa jak nie wiem nawet co, potrzebuję pomocnika do zakupów ciuchowych NIC nie kupiąłm bo ..... nie umiałam ![]() nie umiemw sieciówkach kupować - po 3 sklepie się zmęczyłam i zrobiło mi się niedobrze - nie wesżłam nawet do Reserved ![]() winię sklepy bo tam nic nie widac ![]() ![]() poza tym nic nie umiem wyłowić z ogromu, natłoku szmat - nic nie widzę, nie wiem co na mnie co nie, co fajne co nie? i wyszłam po godzinie nie mam tez talenta i ducha łowcy sklepowego jedyne co obczailam i co umiem kupić to buty i płaszcze - bo je widać od razu wszystkie jak na dłoni i np w sklepie Tatuum też wszystko widac a w inkszych - ![]() ![]() tak na prawde odzieję się w butiku osiedlowym jak zawsze ![]() aha i czy ktoś wie jak się poszerza spodnie? bo się nie zmieściłam ![]() tak, narzekłam, idę odmówic 8 matekbosych ![]() Justyno - posżłabym z Tobą na zakupy ![]() skarb lece na pw ale szczegam na oczy nie widze - spałam 3 h ![]() PS. już widze bezsens bezsił tego posta ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() fajnie ![]() jak miło przeczytać pozytyw - od razu mi lepiej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-04 o 20:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No yyy przelatujemy asortyment ![]() Ja, ja wiem ![]() Kupuje się o rozmiar większe ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ad. 1 załamka ojtam ojtam, chciała być miła dla Twojej mamy. Ad. 2 znaczy się to mało? Chyba im zaprojektuję logo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcale nie jesteś beznadziejna- to zwykła rzecz, trudno coś wybrać, jeśli nie ma się temperamentu tropiącego łowcy, na dodatek mającego wciąż wizję kapitalnej zdobyczy, ktora to wizja ożywia, pobudza i dodaje sił Ja zawsze zasadzam się na coś konkretnego- i jeśli np to jest kolor jakiś, całą resztę pomijam Analogicznie z fasonem, bo można inaczej zwariować Bardzo pozytywnie, tylko wciąż nie pachnę- może trochę z respektu dla poprzedniej ciszy zapachowej No bo co- tak się unurzam jak świnia w błocie? Na razie se patrzę i wącham korki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiedziałam ![]() I obyło się bez wejściówek ![]() siiiikammm ![]() ![]() Ha!Ha!HA!...Ha...zabawne. ..doprawdy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.