![]() |
#4471 | ||
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Roz, znalazłaś ten portfel?
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- 1. ![]() 2. ![]() ![]() ![]() Roz, doczytałam o portfelu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.Dune mam i dziś akurat nią pachnę , wyczułaś mnie bezbłędnie ![]() 3.ciuchy z opisu są fajne , klimatyczne i stylowe , możę się tak całkiem nie wyzbywaj , bo będziesz żałować ![]() Ucieszy się na pewno ![]() A co ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.przeczytane w gazecie :- jaką szkołę powinien ukończyć polityk , żeby spełnić obietnice wyborcze ? - Hogwart ![]() Dlaczego nie ta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3.fajnie , jak się taki miły dzień zdarzy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Twardo polazłam do jeszcze jednego dużego sklepu w poszukiwaniu przyprawy do kawy , znowu nie znalazłam , za to w zamian było chyba 4 rodzaje soli morskiej w młynkach z dodatkami ![]() ![]() A potem polazłam do Sephory i w Juniorze mi pani zrobiła bez problemu trzy próbki , a potem polazłam do Empiku przy N.Świecie i pani - panienka młodociana ![]() ![]() ![]() I doszłam do wniosku , że sephorowe zapachy mają w większości takie same nuty , tylko w różnej kolejności poustawiane ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Panaroja
|
Grzańca ni mom , ale pranie tesz zrobiłam i zaraz idę je powiesić i robić następne
![]() Nie wiem, czemu mi się dwa posty zrobiły ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ufff, miałaś szczęście... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziki szalejący tłum zawsze poobija, jak się pod scenę wepchnąć. Jeszcze żebra mam poobijane o barierkę i siniak na kolanie ![]() Ale bardzo sympatycznie było. Tylko jeden zgrzyt, na Turisas jak machałam łapką w górze, to ktoś mi pieszczochę odpiął i chciał ściągnąć ![]() ![]()
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle widziałam dziś zieloną lampę/żyradnol i by mi w sumie pasowała do dużego pokoju i nie wiem czy kupować ![]() ![]() Takie coś trochę podobne do tego http://www.swiatlamp.pl/product_info...a-zielona.html ale to białe w środku dużo mniejsze ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() nnnno ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. bo umaszczenie szylkretowe przenoszone jest w lini żeńskiej (tak u kotów jest), kocur szylkret to strzał raz na kilka tysięcy, tak pamiętam ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O żesz ![]() ![]() ![]() ![]() nic nie kukuję do końca roku- od poczatku września ![]() Cytat:
Maślany mi zazdrościsz? ![]() Bardzo miła seria zdarzeń- naprawdę myślisz, ze bilans musibyć na zero? albo mniej? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bo ja myślę, że ktoś, kto ma tak sprecyzowany i dobry gust dot. wnętrz MUSI umieć się dobrze ubrać- ma to we krwi
![]() |
#4479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4480 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja przed chwilą wywiesiłem pranie w ogrodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie sadysta, tylko resocjalizator ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
No o to chodziło, że w mieście masz Biedrę, Lidla, Tesco czy co tam chcesz, a u mnie jeden 34 i tyle
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiesz ja ogólnie rzadko używam światła w dużym pokoju ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
aha, Mathias z Turisas też jest bardzo przystojny
![]() i daje czadu na scenie ![]() (od 5:02 http://www.youtube.com/watch?v=1t_mf2kP61c) idę zaraz spać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zaczęłam dzień od jajek i tak go zakończę- chyba zrobię jajecznicę z pomidorami
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
No so, lubię robić pranie, nie można? ![]() ![]() ![]() ![]() no dobra, do mnie też zamówcie psychiatrę ![]() Redzia mnie rozumie, prawda ![]() a grzaniec wyszedł super ![]() nie piwny, bo mam za dobre piwa żeby marnować je na grzaniec, ale krupnik z sokiem jabłkowym, miodem, cytryną i przyprawami na ciepło - polecam Cytat:
![]() Cytat:
![]() ufff, to dobrze...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż... przed chwilą okazało się, że kot z obróżką, który przychodził do naszej Sonii, leży niedaleko domu, rozjechany ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja ci dam resocjalizację siłą ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
spoko, przecież nie trzeba się pchać pod samą scenę albo w pogujący tłum
po bokach albo z tyłu jest zwykle luźniej i spokojniej, a też dopsz widać ![]()
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piekny wieczór jest , idę na spacer ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-10-04 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na tej samej czy podobnej zasadzie rudy jest kocurkowym umaszczeniem Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | ||
BAN stały
|
Od tego powinnyście zacząć, że pozwolę sobie zauważyć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przecież to nie ja przerabiam żółwiki na bryle, grzebienie i guziki ![]() --- Do zobaczenia później ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no lipa po całości ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() u mojej znajomej (straszna kociara) koty padają jak muchi, ktoś truje ![]() ![]() ![]() ![]() ano jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ad 2 Pamiętaj, że noce chłodne i weź może poduszkę na tę ławkę, jakby Ci przyszło dłużej posiedzieć ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. gadasz jak moja matka! ![]() ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczerze mówiąc nie rozumiem bo ja tylko dzielę na jasne lub ciemne nie zwracając uwagi np. na parzystość pranych skarpet, pyrgam do pralki byle szybciej i rozwieszam też byle szybciej. Ale w praniu podoba mi się to, że pralka się męczy a nie ja. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
ja wynoszę na strych, nigdy nie wywalam, bo nie wiem, kiedy mnie najdzie znów na nie ochota
![]() mi wyszło, że powinnam głosować na sld albo psl ![]()
#4497 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-10-04 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no raczej zawsze....tylko ze dawniej mialam 1 pare spodni 1 sweter i 2 tiszerty i wszystko czarne...a teraz mam troche wiecej ciuchow. co do reszty to sie absolutnie nie zgadza..nie tylko u mnie ..duzo lasek w tym fachu wyglada jak bida z nendzom ![]() zresztą-ja moze bym i cos podobierała do sieu...jakbym miala próbki ![]() Cytat:
![]() majac na uwadze wszystkie nasze podobieństwa wyrazam w tym miejscu głęboką nadzieje ze mi sie tak nie stanie ![]()
![]() |
#4499 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie takie krasnoludki widziałam Cytat:
![]() Ale fajnie! Zdjęcia rób, kochana! ![]() I powodzenia towarzysko! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znam dobrze te Sephory- pewnie taka duża blondyna Ci zrobiła te 2 próbki, a taka mała z długimi włosami ciemnymi, co ma zawsze powieki niebieskie, nie chciała więcej, niż jedną ![]() Cytat:
![]() No właśnie... masz odpowiedź ![]() Że zielone ![]() Przerabiałam to jako fetyszystka rzeczy przezroczystych i zielonych. Zieleń w kloszu sprawdza się tylko z dużą domieszką żółtego, ew w oświetleniu punktowym, kiedy klosz jest mało przezroczysty i pokryty od środka białą powłoką Flo, straszne z tymi kotkami ![]() Tak się czuję na żołądek, że nie wiem, czy w ogóle KIEDYKOLWIEK będzie mnie coś w stanie najeść Dziś 2 filiżanki maślanki z otrębami i warzywa z zupy bez kartofli Chcę jakoś łagodnie wrócić do poprawnej diety- znaczy stało się tak, jak myslałam- wczorajsza maślanka mnie wciągnęła ![]()
![]() |
#4500 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 no, przykładają jedną rzecz do drugiej, wkładają na siebie, oglądają w lustrze itp. ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- jakoś nie widzę Ogona w białej bokserce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.