Scent Bar XXXIII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-04, 18:04   #4471
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar XXXIII

Roz, znalazłaś ten portfel?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja tak rozmyslałam w autobusie i patrzac na takie 2 laski se myslałam bosz...jak ja wyglądam-jak bida z nendzom a wychodząc z domu wydawało mi sie ze fajnie
Ano... Ja mam dla odmiany tak, że zawsze się stroiłam, dawałam dodatki i było np. wiktoriańsko czy hippisowsko i ludzie mówili "ho ho hm hm, no ciekawe, masz pomysły" a teraz mi się kompletnie nie chce i mam ochotę włożyć właśnie spodnie, wygodne kozaki, jakieś swetrzysko i wyglądać w tym stylowo i luzacko ale nie sportowo nie daj bosze. Ale czy tak się da...

Cytat:
bol jest taki ze bym wygladała w tym jak pol doopy zza krzaka, przy swoim wzrosciku i nuszkach
Nibynuszkach

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
nic to, zrobię sobie w zamian grzańca....

i pranie
1.
2.

Roz, doczytałam o portfelu.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:04   #4472
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

To chyba dobra jakość- skoro wczoraj zjadłaś, a dziś zobaczyłaś
włącznie z treścią!
Pokarmowa treść sportowa
Nie przeczytałaś uważnie napisałam że w ŻARCIU znalazłam , a Ty co pomyślałaś

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. ale tak hobbystycznie?

3. a czego szukasz? Bierz Dune

Spodnie pozwężałam tak, że komar nie wleci a co dopiero cholewka a spódnic za kolano nie mam fcale - tylko trzy typowo letnie hippisowskie do ziemi i jednak puszczę je w świat.
Tak więc tu tkwi problem

I w nocy podjęłam męską decyzję o kompletnym wyzbyciu się wszelkich bohowatych ciuchów i dodatków, o!
1.Nie hobbystycznie , nie wiem czy mam anemię , zaburzenia tarczycowe czy SKS
2.Dune mam i dziś akurat nią pachnę , wyczułaś mnie bezbłędnie
3.ciuchy z opisu są fajne , klimatyczne i stylowe , możę się tak całkiem nie wyzbywaj , bo będziesz żałować
Cytat:
łiiiii dam połowę kotu
Świetna firma, dbają i o ciało i o ducha
Ucieszy się na pewno
A co dużo się nie naczytałam , bo to był kawałeczek jakieś 4x4cm i to ukośnie urwany , za to z kawałkiem ilustracji - żółta kropa na czerwonym tle . A żarcie całkiem dobre

Cytat:

czy to nie dziwne ze wszystkim wychodzi palikot?

zresztą mnie sie wydaje ze zgodnośc poglądów to jeszcze nie wszystko , bo to nie problem naobiecywac wyborcom fajnych a niemozliwych rzeczy
ja sie na polityce nie znam...i nie wiem co mowi palikot
1. zważywszy na ilość kociarzy obecnych tu
2.przeczytane w gazecie :- jaką szkołę powinien ukończyć polityk , żeby spełnić obietnice wyborcze ? - Hogwart

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
tylko płeć nie ta
Dlaczego nie ta co ma umaszczenie do płeci ?
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ja słyszałem o przypadku, gdy ktoś se robił zalotne spojrzenie, ale niestety w tym samym momencie nadszedł drugi ktoś z tyłu, zrobił "Łaaaaa!", i połowa rzęs poszła się... tzn. snikua

Fajny dzień tak fogle (ciekawe, kiedy się spier... niczy) W wielkim mieście, pod przejściem podziemnym pod rondem, jakaś starsza kobita zatrzymała się nagle, a ja musiałem ominąć ją w ostatniej chwili niemalże, na co ona "Przepraszam", więc ja "Nic się nie stało" (pędząc przed siebie i tylko odwracając głowę w bok). Zaczęła się śmiać, i tak se nagle pomyślałem, że zazwyczaj człowieka jakieś mruknięcie pod nosem zaszczyci, ewentualnie olewka, i może tego samego oczekiwała po młodzieńcu ubranym w ziomalskim stylu W banku spotkałem ciocię (przyszywaną co prawda, jak wszystkie, które mam tutaj), a ona do mnie "Cześć aniołku", i znowu miałem 7 lat, choć przez chwilę Siostrze z kolei wysłałem smsa, że robię na obiad gulasz z kaszą, a ona odpisała "Jesteś cudowny!"
1.sadysta , znowu bijeeee ! ratuuunkuuuu !
2. ale to musiało być straszne
3.fajnie , jak się taki miły dzień zdarzy

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Panda żyje, ale też cała obolała i poobijana ja tez ledwo żyję, posiniaczona i ze zdartym gardłem od wydzierania się
Ale czemu poobijane jesteście czy do programu koncertowego należą rękoczyny pod sceną siem pytam , bo nie fiem

Twardo polazłam do jeszcze jednego dużego sklepu w poszukiwaniu przyprawy do kawy , znowu nie znalazłam , za to w zamian było chyba 4 rodzaje soli morskiej w młynkach z dodatkami i przyprawa do potraw słodkich , podobna w składzie ale z miętą , skórką cytrynową i kurkumą

A potem polazłam do Sephory i w Juniorze mi pani zrobiła bez problemu trzy próbki , a potem polazłam do Empiku przy N.Świecie i pani - panienka młodociana - powiedziała , że jak się nie kupuje , to mogą tylko jedną próbkę zrobić , takie mają rozporządzenie no to żem jedną wzięła i poszła zła
I doszłam do wniosku , że sephorowe zapachy mają w większości takie same nuty , tylko w różnej kolejności poustawiane

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:07   #4473
Parabelka
Panaroja

Cytat:
nic to, zrobię sobie w zamian grzańca.... i pranie
Grzańca ni mom , ale pranie tesz zrobiłam i zaraz idę je powiesić i robić następne
Nie wiem, czemu mi się dwa posty zrobiły

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2011-10-04, 18:08   #4474
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ad2. jako i ja i biegam ciągle w tym samym , ale nie mam gdzie i po co się stroić
nom, ja też ostatnio dziś pan od rolet miał przyjść to sie przebrałam z ciuchów "domowych" w dżinsy i t-shirt, no i tyla
Cytat:
fogle chodzi za mna moj nowy nieodkryty look
-sukienka z simple, kryjące rajty i buty na słupku takie troche retro i długie falowane wuosy i wielki sanglasy

bol jest taki ze bym wygladała w tym jak pol doopy zza krzaka, przy swoim wzrosciku i nuszkach
fajnie brzmi, ja bym spróbowała a nie zakładała z góry że będzie do doopy
Cytat:
Tak se myślę, że taka płyta z autografami "for Mariola" to musi być coś równie pięknego dla Mai, jak dla mnie byłoby zdjęcie Anji z podpisem "Dla Gryxia"

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Aha, byłam dziś w Lushu. No super, jak to w Lushu. Tylko wkurza mnie, że te panie w Lushach są tak milutkie i skore do pomocy, rzucają się na człowieka od progu, już chcą cię miziać, smarować, pokazywać... I to chyba wszędzie tak jest. A tu w dodatku jeszcze nie przywykłam do tego ich bełkotu i nie będę się wdawać w dyskusję nt. właściwości świeżych maseczek do twarzy. Wolałabym sobie sama na luzie podotykać i poobwąchiwać, a sklepiki są tak małe, że trudno uciec od pań konsultantek.

A, i jeszcze - widziałam Bondy w Douglasie! I LouLou mają też. Reszta asortymentu raczej taka jak u nas. Rajd po perfumeriach niszowych jeszcze przede mną.
o rany jak Ci fajnie tzn pań smarujących w Lush nie zazdroszczę, też bym sama wolała wąchać
Cytat:
buuuu, chciałam iść wieczorem do kina i nie rezwerwnęłam wcześniej a teraz już biletów brak

też dziś robiłam pranie ale nie wywoływało to u mnie takich pozytywnych emocji
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
W sklapie leżał , dobrze ,że ekspedientka była przy ladzie jak klientka zauwazyła portfel po moim wyjściu, . poczekał na mnie , wróciłam tam spocona jak mysz.
ufff, miałaś szczęście...

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:10   #4475
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Ale czemu poobijane jesteście czy do programu koncertowego należą rękoczyny pod sceną siem pytam , bo nie fiem
poobijane, jak to po koncercie metalowym
dziki szalejący tłum zawsze poobija, jak się pod scenę wepchnąć. Jeszcze żebra mam poobijane o barierkę i siniak na kolanie
Ale bardzo sympatycznie było. Tylko jeden zgrzyt, na Turisas jak machałam łapką w górze, to ktoś mi pieszczochę odpiął i chciał ściągnąć aż miałam ochotę przylutować, ale za dużo ludzi, żeby się odwrócić i zobaczyć kto to
Stary 2011-10-04, 18:12   #4476
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Bywa droższe, ale jest ten plus, że masz do wyboru wiele sklepów zróżnicowanych cenowo A u mnie na osiedlu jeden 34 z cenami, że ho ho A dla przykładu, że drożej w Gdańsku- jest niedaleko piekarnia, chleb kosztuje 2 zł, a już w mieście ten sam z tej piekarni 2,60
Ceny w Biedro są wszędzie takie same

W ogóle widziałam dziś zieloną lampę/żyradnol i by mi w sumie pasowała do dużego pokoju i nie wiem czy kupować Bo tylko na jedną żarówę

Takie coś trochę podobne do tego http://www.swiatlamp.pl/product_info...a-zielona.html ale to białe w środku dużo mniejsze
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:13   #4477
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej To się nie zobaczymy w czwartek?
jeszcze nie wiem dlatego w trómieskim nic nie piszę

Cytat:
Jeszcze nie miałam żadnych, dopiero od przyszłego tygodnia zaczynam zajęcia Póki co łażę po mieście, stopy mam już całe poobcierane i spuchnięte od tego chodzenia. No ładnie tu, ładnie Większość formalności pozałatwiałam, bilet semestralny mam, więc mogę śmigać (5 linii metra!), jutro jeszcze jakieś spotkanie organizacyjne na wydziale. Kurde, najgorsze w tym wszystkim to, że studiować trzeba. Pod względem towarzyskim na razie bieda, nawet nie było okazji do socjalizacji, ale w piątek wielka impreza inauguracyjna, więc...

Aha, byłam dziś w Lushu. No super, jak to w Lushu. Tylko wkurza mnie, że te panie w Lushach są tak milutkie i skore do pomocy, rzucają się na człowieka od progu, już chcą cię miziać, smarować, pokazywać... I to chyba wszędzie tak jest. A tu w dodatku jeszcze nie przywykłam do tego ich bełkotu i nie będę się wdawać w dyskusję nt. właściwości świeżych maseczek do twarzy. Wolałabym sobie sama na luzie podotykać i poobwąchiwać, a sklepiki są tak małe, że trudno uciec od pań konsultantek.

A, i jeszcze - widziałam Bondy w Douglasie! I LouLou mają też. Reszta asortymentu raczej taka jak u nas. Rajd po perfumeriach niszowych jeszcze przede mną.
ale Ci fajnie

Cytat:
Zapomniałem o obolałej Flo
nnnno

Cytat:
buuuu, chciałam iść wieczorem do kina i nie rezwerwnęłam wcześniej a teraz już biletów brak

sfariowała

Cytat:
W sklapie leżał , dobrze ,że ekspedientka była przy ladzie jak klientka zauwazyła portfel po moim wyjściu, . poczekał na mnie , wróciłam tam spocona jak mysz.
uff, no to więcej szczęścia.....

Cytat:
2.przeczytane w gazecie :- jaką szkołę powinien ukończyć polityk , żeby spełnić obietnice wyborcze ? - Hogwart

Dlaczego nie ta co ma umaszczenie do płeci ?
ad1.

ad2. bo umaszczenie szylkretowe przenoszone jest w lini żeńskiej (tak u kotów jest), kocur szylkret to strzał raz na kilka tysięcy, tak pamiętam

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:14   #4478
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

bolom mnie nogi chodzić nie mogę, schodzenie po schodach to tortura, a ja wszędzie w domu mam po schodach i coraz ciężej jeździ mi się samochodem byłam u innego lekarza i stwierdził zapelenie mięśnia , że to nie stawy niby, przepisał jakieś straszne leki jak za 10-14 dni nie przejdzie (a to b. prawdopodobne ) to mam znowu przyjść
oczywiście przyczyna nieznana

O żesz

Cytat:
:j upi:

Cytat:

U mnie też - bo mam pomarańczowe rolety. Kupuj, kupuj
nic nie kukuję do końca roku- od poczatku września

Cytat:
Ju, czyżby dzisiaj Ci się humor przytępił?

Odstaw lepiej tę maślanę

Fajny dzień tak fogle (ciekawe, kiedy się spier... niczy) W wielkim mieście, pod przejściem podziemnym pod rondem, jakaś starsza kobita zatrzymała się nagle, a ja musiałem ominąć ją w ostatniej chwili niemalże, na co ona "Przepraszam", więc ja "Nic się nie stało" (pędząc przed siebie i tylko odwracając głowę w bok). Zaczęła się śmiać, i tak se nagle pomyślałem, że zazwyczaj człowieka jakieś mruknięcie pod nosem zaszczyci, ewentualnie olewka, i może tego samego oczekiwała po młodzieńcu ubranym w ziomalskim stylu W banku spotkałem ciocię (przyszywaną co prawda, jak wszystkie, które mam tutaj), a ona do mnie "Cześć aniołku", i znowu miałem 7 lat, choć przez chwilę Siostrze z kolei wysłałem smsa, że robię na obiad gulasz z kaszą, a ona odpisała "Jesteś cudowny!"

No, to tyle o mnie
to nie humor, tylko percepcja siadła
Maślany mi zazdrościsz?

Bardzo miła seria zdarzeń- naprawdę myślisz, ze bilans musibyć na zero? albo mniej?

Cytat:
wylicytowałam płaszcz
ciekawe czy się w niego zmieszczę

Cytat:

szczytem mojego łączenia ciuchów jest ubranie czarnego tiszerta pod sweterek duzym dekoldem tak ze trochy wystaje

a drugie przemyslenie było takie ze zeby robic te zestawy to trza kilka stow wydac na komponenty no i dodatki..dodatki kurna duzo robio..a ja fogle nie uzywam, bo nie umien i nie mam

i trzecie przemyslenie-jak ja bym sie ubrala tak ja ta laska to bym myslala ze wygladam jak kretyn...a jak widze ją to widze ze wyglada super
Zawsze tak było?
Bo ja myślę, że ktoś, kto ma tak sprecyzowany i dobry gust dot. wnętrz MUSI umieć się dobrze ubrać- ma to we krwi

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:19   #4479
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

W ogóle widziałam dziś zieloną lampę/żyradnol i by mi w sumie pasowała do dużego pokoju i nie wiem czy kupować Bo tylko na jedną żarówę

Takie coś trochę podobne do tego http://www.swiatlamp.pl/product_info...a-zielona.html ale to białe w środku dużo mniejsze
Spoo, nie rób tego- z takiej lampy sączy się światło tak depresyjne, że wcale nie jest nieprawdopodobne, że sznur posłuzy za pętlę

Stary 2011-10-04, 18:21   #4480
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jeszcze nie miałam żadnych, dopiero od przyszłego tygodnia zaczynam zajęcia Póki co łażę po mieście, stopy mam już całe poobcierane i spuchnięte od tego chodzenia. No ładnie tu, ładnie Większość formalności pozałatwiałam, bilet semestralny mam, więc mogę śmigać (5 linii metra!), jutro jeszcze jakieś spotkanie organizacyjne na wydziale. Kurde, najgorsze w tym wszystkim to, że studiować trzeba. Pod względem towarzyskim na razie bieda, nawet nie było okazji do socjalizacji, ale w piątek wielka impreza inauguracyjna, więc...
Będzie fporzo, zobaczysz (a po inauguracji to już w ogóle)

Cytat:
a na boku "Maiola" "Alooo" i jakiś kuń narysowany

Cytat:
Ja przed chwilą wywiesiłem pranie w ogrodzie

Cytat:
Znaczy się w piżamie?

Cytat:
Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać , bo mi się przypomniało jak Ty np o 17 piszesz, że idziesz się ogarnąć i ubrać
Wyczuwam niezdrowe zainteresowanie moim życiem pozawirtualnym

Cytat:

Cytat:
Jeszcze pewnie czapeczki też nie zmienia

Cytat:
1.sadysta , znowu bijeeee ! ratuuunkuuuu!
Nie sadysta, tylko resocjalizator

Cytat:
2. ale to musiało być straszne
Dla wystraszonej np.

Cytat:
3.fajnie , jak się taki miły dzień zdarzy
Ale takie jedne tutaj już próbują mi go popsuć

Cytat:
Tylko jeden zgrzyt, na Turisas jak machałam łapką w górze, to ktoś mi pieszczochę odpiął i chciał ściągnąć aż miałam ochotę przylutować, ale za dużo ludzi, żeby się odwrócić i zobaczyć kto to
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:21   #4481
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
No o to chodziło, że w mieście masz Biedrę, Lidla, Tesco czy co tam chcesz, a u mnie jeden 34 i tyle

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-04, 18:24   #4482
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Spoo, nie rób tego- z takiej lampy sączy się światło tak depresyjne, że wcale nie jest nieprawdopodobne, że sznur posłuzy za pętlę

Ale wiesz ja ogólnie rzadko używam światła w dużym pokoju To by było dla ozdoby
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:25   #4483
Maja102
Zakorzenienie

aha, Mathias z Turisas też jest bardzo przystojny
i daje czadu na scenie
(od 5:02 http://www.youtube.com/watch?v=1t_mf2kP61c)

idę zaraz spać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-10-04 o 18:27
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:28   #4484
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Zaczęłam dzień od jajek i tak go zakończę- chyba zrobię jajecznicę z pomidorami

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2011-10-04, 18:29   #4485
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
No i nich mi więcej nikt nie próbuje pieprzyć/wmówić, że życie w większym mieście jest droższe
W sumie wszystko zależy od proporcji kasy zarobionej i wydanej, bo co z tego że przykładowo w mniejszym mieście wszystko 5% tańsze jak się zarabia 15% mniej...

Cytat:
Tak, kazali przytakiwać

No so, lubię robić pranie, nie można? Segregowanie ciuchów kolorystycznie, wsypywanie proszku, wlewanie płynu, hipnotyczne wpatrywanie się w przewracające się ciuchy wewnątrz pralki, potem rozwieszanie prania dokładnie i równiusieńko, majtki w tę samą stronę, podkolanówki i skarpetki poparowane i też w tę samą stronę, a najbardziej żałuję że nie mam długiego sznura żeby zrobić na raz kilka prań i rozwiesić wszystko pięknie kolorystycznie

no dobra, do mnie też zamówcie psychiatrę

Cytat:

1.
2.
.
Redzia mnie rozumie, prawda

a grzaniec wyszedł super
nie piwny, bo mam za dobre piwa żeby marnować je na grzaniec, ale krupnik z sokiem jabłkowym, miodem, cytryną i przyprawami na ciepło - polecam

Cytat:
A co dużo się nie naczytałam , bo to był kawałeczek jakieś 4x4cm i to ukośnie urwany , za to z kawałkiem ilustracji - żółta kropa na czerwonym tle
o, nawet zapewniają obcowanie ze sztuką
Cytat:
czasami zależy jakiego typu koncert

Cytat:
ufff, to dobrze...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-04, 18:31   #4486
gryx82
BAN stały

Cytat:
Fajna (chociaż Ju pisała, że depresyjne, ale to od żarówki chyba zależy?)

Cytat:
ad2. bo umaszczenie szylkretowe przenoszone jest w lini żeńskiej (tak u kotów jest), kocur szylkret to strzał raz na kilka tysięcy, tak pamiętam
A ja szylkret skojarzyłem ze żółwiem

Cytat:
Maślany mi zazdrościsz?

Cytat:
Bardzo miła seria zdarzeń- naprawdę myślisz, ze bilans musibyć na zero? albo mniej?
Tak se tylko powiedziałem

Chociaż... przed chwilą okazało się, że kot z obróżką, który przychodził do naszej Sonii, leży niedaleko domu, rozjechany
Stary 2011-10-04, 18:37   #4487
Parabelka
Panaroja

Cytat:
poobijane, jak to po koncercie metalowym
dziki szalejący tłum zawsze poobija, jak się pod scenę wepchnąć. Jeszcze żebra mam poobijane o barierkę i siniak na kolanie
Ale bardzo sympatycznie było. Tylko jeden zgrzyt, na Turisas jak machałam łapką w górze, to ktoś mi pieszczochę odpiął i chciał ściągnąć aż miałam ochotę przylutować, ale za dużo ludzi, żeby się odwrócić i zobaczyć kto to
Ojjjj , to ja nie pójdę na taką imprezę

Cytat:
No a Gryx nie jest wyjątkowy ?

Cytat:
Nie sadysta, tylko resocjalizator
Ja ci dam resocjalizację siłą

Cytat:

Chociaż... przed chwilą okazało się, że kot z obróżką, który przychodził do naszej Sonii, leży niedaleko domu, rozjechany
1. A widzisz , widzisz
2.

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2011-10-04, 18:42   #4488
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjjj , to ja nie pójdę na taką imprezę
spoko, przecież nie trzeba się pchać pod samą scenę albo w pogujący tłum
po bokach albo z tyłu jest zwykle luźniej i spokojniej, a też dopsz widać
Stary 2011-10-04, 18:47   #4489
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamena
:
Cytat:
:

uff, no to więcej szczęścia.....

:
ja juz pare razy w zyciu wracałam w rózne miejsca po swoje porfele a nawet torebki

Piekny wieczór jest , idę na spacer

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2011-10-04 o 18:49
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-04, 18:48   #4490
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Pokarmowa treść sportowa

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:49   #4491
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
tak, i szylkret i tri-kolor to prawie 100% kotki, kocury z takim umaszczeniem chyba są bezpłodne, o ile dobrze pamiętam bo chyba mają chromosomy XXY (skleroza) (albo coś wymyślam )
na tej samej czy podobnej zasadzie rudy jest kocurkowym umaszczeniem

Cytat:
serio to mówisz? ale dlaczego? że zielone czy że pojedyncza żarówka?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:51   #4492
gryx82
BAN stały

Cytat:
Od tego powinnyście zacząć, że pozwolę sobie zauważyć

Cytat:
Ja ci dam resocjalizację siłą
To moja nowatorska metoda
Cytat:
1. A widzisz , widzisz
Ale za co?!

Przecież to nie ja przerabiam żółwiki na bryle, grzebienie i guziki

---

Do zobaczenia później
Stary 2011-10-04, 18:52   #4493
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Cytat:
i w lidlu

Cytat:

O żesz
no lipa po całości

Cytat:

ad1. aaaa

ad2.

u mojej znajomej (straszna kociara) koty padają jak muchi, ktoś truje , albo świadomie, albo jakieś trutki na ślimaki i inne, ogrodowe a nie wszystkie koty mogą zamknąć w domu znaczy ona i jej sąsiadki, straciły już kilkanaście kotów

Cytat:
ano jest

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:55   #4494
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Od tego powinnyście zacząć, że pozwolę sobie zauważyć

Do zobaczenia później
ad 1 I jaki skromny, że tak pozwolę sobie zauważyć

ad 2 Pamiętaj, że noce chłodne i weź może poduszkę na tę ławkę, jakby Ci przyszło dłużej posiedzieć

Stary 2011-10-04, 18:58   #4495
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Dune mam i dziś akurat nią pachnę , wyczułaś mnie bezbłędnie

ciuchy z opisu są fajne , klimatyczne i stylowe , możę się tak całkiem nie wyzbywaj , bo będziesz żałować

przeczytane w gazecie :- jaką szkołę powinien ukończyć polityk , żeby spełnić obietnice wyborcze ? - Hogwart
1. toć wróżka ze mnie Znaczy wiedźma.
2. gadasz jak moja matka! Już mam ich po prostu dość.
3.

Cytat:

Cytat:
No so, lubię robić pranie, nie można? Segregowanie ciuchów kolorystycznie, wsypywanie proszku, wlewanie płynu, hipnotyczne wpatrywanie się w przewracające się ciuchy wewnątrz pralki, potem rozwieszanie prania dokładnie i równiusieńko, majtki w tę samą stronę, podkolanówki i skarpetki poparowane i też w tę samą stronę, a najbardziej żałuję że nie mam długiego sznura żeby zrobić na raz kilka prań i rozwiesić wszystko pięknie kolorystycznie

Szczerze mówiąc nie rozumiem bo ja tylko dzielę na jasne lub ciemne nie zwracając uwagi np. na parzystość pranych skarpet, pyrgam do pralki byle szybciej i rozwieszam też byle szybciej. Ale w praniu podoba mi się to, że pralka się męczy a nie ja.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 19:03   #4496
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
2. gadasz jak moja matka! Już mam ich po prostu dość.
ja wynoszę na strych, nigdy nie wywalam, bo nie wiem, kiedy mnie najdzie znów na nie ochota

mi wyszło, że powinnam głosować na sld albo psl
Stary 2011-10-04, 19:04   #4497
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Szczerze mówiąc nie rozumiem bo ja tylko dzielę na jasne lub ciemne nie zwracając uwagi np. na parzystość pranych skarpet, pyrgam do pralki byle szybciej i rozwieszam też byle szybciej. Ale w praniu podoba mi się to, że pralka się męczy a nie ja.
Ja to samo Jasne razem, ciemne razem, zdarza mi się wyprać tylko jedną skarpetkę, a drugą zostawić w koszu z brudnymi rzeczami Rozwieszanie też przypadkowe, tylko staram się bieliznę ukrywać bardziej na środku suszarki, jak wystawiam pranie na taras

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2011-10-04 o 19:05
Stary 2011-10-04, 19:05   #4498
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Zawsze tak było?
Bo ja myślę, że ktoś, kto ma tak sprecyzowany i dobry gust dot. wnętrz MUSI umieć się dobrze ubrać- ma to we krwi

no raczej zawsze....tylko ze dawniej mialam 1 pare spodni 1 sweter i 2 tiszerty i wszystko czarne...a teraz mam troche wiecej ciuchow.

co do reszty to sie absolutnie nie zgadza..nie tylko u mnie ..duzo lasek w tym fachu wyglada jak bida z nendzom

zresztą-ja moze bym i cos podobierała do sieu...jakbym miala próbki

Cytat:

.

majac na uwadze wszystkie nasze podobieństwa wyrazam w tym miejscu głęboką nadzieje ze mi sie tak nie stanie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 19:14   #4499
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
fogle chodzi za mna moj nowy nieodkryty look
-sukienka z simple, kryjące rajty i buty na słupku takie troche retro i długie falowane wuosy i wielki sanglasy

już przestań demonizować ten swój wzrost, kurczę
nie takie krasnoludki widziałam

Cytat:

Ale fajnie!
Zdjęcia rób, kochana!
I powodzenia towarzysko!

Cytat:
O matko... uff...

Cytat:
Nie przeczytałaś uważnie napisałam że w ŻARCIU znalazłam , a Ty co pomyślałaś
Że wczoraj miałaś go w żarciu

Znam dobrze te Sephory- pewnie taka duża blondyna Ci zrobiła te 2 próbki, a taka mała z długimi włosami ciemnymi, co ma zawsze powieki niebieskie, nie chciała więcej, niż jedną

Cytat:

Ale wiesz ja ogólnie rzadko używam światła w dużym pokoju To by było dla ozdoby
Wisielec też dla ozdoby?

Cytat:

Tak se tylko powiedziałem

Chociaż...
No właśnie...
masz odpowiedź

Cytat:
serio to mówisz? ale dlaczego? że zielone czy że pojedyncza żarówka?
Że zielone
Przerabiałam to jako fetyszystka rzeczy przezroczystych i zielonych. Zieleń w kloszu sprawdza się tylko z dużą domieszką żółtego, ew w oświetleniu punktowym, kiedy klosz jest mało przezroczysty i pokryty od środka białą powłoką

Flo, straszne z tymi kotkami

Tak się czuję na żołądek, że nie wiem, czy w ogóle KIEDYKOLWIEK będzie mnie coś w stanie najeść
Dziś 2 filiżanki maślanki z otrębami i warzywa z zupy bez kartofli
Chcę jakoś łagodnie wrócić do poprawnej diety- znaczy stało się tak, jak myslałam- wczorajsza maślanka mnie wciągnęła

Stary 2011-10-04, 19:20   #4500
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
wylicytowałam płaszcz
ciekawe czy się w niego zmieszczę

o, no dokładnie, mój ból, akurat o tym myślałam w metrze.. bo widziałam dwie dziewczyny z fajnymi połączeniami, jedna miała ciemne włosy, jasny sweterek w duże czarne kropy pod tym bluzkę czarną w jasne kropeczki, długą zamaszystą spódnicę czarną i jasne balerinki, świetnie to wyglądało, a druga miała koszulę białą w cienkie paski szare i bordowe i do tej koszuli mocno kwiecistą kolorową apaszkę , niby powinno się gryźć ale się nie gryzło i też świetnie wyglądało.. nie wiem jak ludzie to robią....
ad. 1 to jakby coś nieteges to oddasz mnie tzn. ja odkupieu
ad. 2 no, przykładają jedną rzecz do drugiej, wkładają na siebie, oglądają w lustrze itp.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
na szafę może ić
jakoś nie widzę Ogona w białej bokserce

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości