|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Red, zazdroszczę Ci Dune- tak strasznie teraz, jak nie wiem, co
![]() Światło tutaj jest w kolorze Dune W ogóle lata 80te za mną chodzą Tylko jaki z nich na jesień? A W. nie może dojechać, wciąż załatwia różne sprawy I mam taką chustę, haha nareszcieeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-10-04 o 16:03 |
|
|
|
#4412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Flo, Rejcz , Ewusiu, skrobnijcie tu albo na pw jak lista wstydliwie wielka
co bierzecie z Lusha, to będziem mogły wstępnie policzyć koszty, przesył bierzem ubezpieczon gdyż ostatnio nam zaginął nierejstrowany.. i wyjdzie ok 2 funciaki od osoby.
|
|
#4413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ale w końcu administracja się zainteresowała i wymienili Cytat:
Przyszedł właśnie pan od montowania rolet, skąd on wiedział, że ja jestem w domu, przecież skrzętnie ukrywamy ten fakt
|
|||
|
|
|
#4414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak to skąd wiedział.... nie masz rolet... wykukał Cię
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- no tak, ten brak rolet |
|
|
|
|
#4416 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Na razie urabiam M. żeby mi stanik zakupił
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4417 | |||
|
Zakorzenienie
|
ej ludzie a w pw nie ma ograniczenia ilości znaków? Cytat:
fogle to żem się "zaprzyjaźniła" z pewnym sklepem... mogę mówić dalej? czy znó mnie ktoś znielubi?
|
|
#4418 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() 56 PO pis na koncu czy to nie dziwne ze wszystkim wychodzi palikot? zresztą mnie sie wydaje ze zgodnośc poglądów to jeszcze nie wszystko , bo to nie problem naobiecywac wyborcom fajnych a niemozliwych rzeczy ![]() ![]() ja sie na polityce nie znam...i nie wiem co mowi palikot Cytat:
nuty pierwsze i ostatnie mogo byc, ale srodkowe som do niczego .w srodku powinno być zioło i dym-tak to ficeu
|
|
|
#4419 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Dlaczego Cię zszokowało? Szczególnie pamiętna kotarowa mini? Zapomniałaś że masz? ![]() PS: co to waterfall
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
bolom mnie nogi i coraz ciężej jeździ mi się samochodem ![]() byłam u innego lekarza i stwierdził zapelenie mięśnia , że to nie stawy niby, przepisał jakieś straszne leki jak za 10-14 dni nie przejdzie (a to b. prawdopodobne oczywiście przyczyna nieznana
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4422 | |
|
Nindżopesz
|
Przyznawać się ile Wy macie czego! A właśnie mi się przypomniało, że przecież dojdzie z pięć tuników z wymiany ![]() Cytat:
2. może mylę pojęcia ale mam na myśli taką narzutkę niezapinaną z długim rękawem i asymetryczną na dole - moje mają coś jak zęby a jedna z przodu dłuższa. |
|
|
|
|
#4423 | |||
|
Zakorzenienie
|
ad1.
![]() ad2. ja też zazwyczaj piję pół na pół szalonachyba ![]() Cytat:
Cytat:
, ale brzmi świetnie i spójnie Cytat:
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 17:46 |
|
|
|
#4425 | |
|
Nindżopesz
|
Maja! Opowiadaj jak było i czy całowałaś się z Vrethem? I powiedz ile masz ciuchów
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() Ooo, to chyba się całowałaś :P |
|
|
|
|
#4426 | |||||
|
BAN stały
|
Witam w ten piękny dzień, tradycyjnie już znad kawy
Nieee, ta co za Tobą siedzi, Kochanie Tak Cytat:
![]() Ju, czyżby dzisiaj Ci się humor przytępił? Odstaw lepiej tę maślanę ![]() Si Na twarzy może i nie, ale na zlewie już tak Cytat:
![]() Cytat:
Ja słyszałem o przypadku, gdy ktoś se robił zalotne spojrzenie, ale niestety w tym samym momencie nadszedł drugi ktoś z tyłu, zrobił "Łaaaaa!", i połowa rzęs poszła się... tzn. snikua ![]() Cytat:
Byłem przekonany, że przeczytam "... gdyż był nieźle narąbany" Cytat:
![]() Dżołk! ![]() Ostatnio krzyczał, stojąc na dachu jakiegoś dostawczaka: "Sadzić!!! Palić!!! Zalegalizować!!!" ![]() Rozmawiałem z P., i on też zamierza oddać swój głos na niego, podobnie część znajomych, ich rodzice (no ciekawe, co z tego wyniknie, ale już niebawem się okaże) ![]() Fajny dzień tak fogle (ciekawe, kiedy się spier... niczy) W wielkim mieście, pod przejściem podziemnym pod rondem, jakaś starsza kobita zatrzymała się nagle, a ja musiałem ominąć ją w ostatniej chwili niemalże, na co ona "Przepraszam", więc ja "Nic się nie stało" (pędząc przed siebie i tylko odwracając głowę w bok). Zaczęła się śmiać, i tak se nagle pomyślałem, że zazwyczaj człowieka jakieś mruknięcie pod nosem zaszczyci, ewentualnie olewka, i może tego samego oczekiwała po młodzieńcu ubranym w ziomalskim stylu W banku spotkałem ciocię (przyszywaną co prawda, jak wszystkie, które mam tutaj), a ona do mnie "Cześć aniołku", i znowu miałem 7 lat, choć przez chwilę ![]() No, to tyle o mnie
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-10-04 o 17:53 |
|||||
|
|
|
#4427 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4428 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo lokatorzy nie płacą jakieś tam opłaty za domofon i spółdzielni to chyba nie interesi i trza namierzać gościa, który zakładał domofony .. I w ogóle prawdopodobnie ta sprawa to się jeszcze będzie ciągnęła.. Mój tż już mówił kiedyś blokowemu czy jak on się tam zwie, że przydałoby się za ten domofon płacić (żeby lokatorzy się zgodzili, u moje mamy tak jest zrobione ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Maja ładne autografy ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- No żart na poziomie, naprawdę ![]() ![]() Cytat:
A ile ważysz? Kiedy obrona? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4429 | ||
|
BAN stały
|
Reliiikwiiiaaa!!!
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4430 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() nie kce mi się liczyć pewnie mam dużo do wywalenia bo nie noszę, pomimo czystki przy wyprowadzce rok temu...OMG, to już rok ale ten czas leci ![]() Cytat:
Cytat:
może Ci wytłumaczymy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
było GENIALNIE!!!!!
niestety nie zdążyliśmy na pierwsze koncerty przez korki ![]() Ale potem było fantastycznie A na Finntrollu byłam pod samą sceną A po koncercie wylukałam, jak wynoszą rzeczy z klubu i się kręcą koło autokaru, to uderzyłam po autografy mam podpisy Trolli, trochę z Alestorma, Turisas i sama nie pamiętam kogo jeszcze Jak tam poszłam, to Skrymer siedział na tylnych schodach i czekał na resztę. Pogadałam z nim trochę - szalenie przemiły człowiek! A przy butelce wyborowej mi się tak fajnie gadało, że hoho (i się troszkę przytuliłam jak mi płytę podpisał )Panda żyje, ale też cała obolała i poobijana ja tez ledwo żyję, posiniaczona i ze zdartym gardłem od wydzierania się
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 18:09 |
|
|
|
#4432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z resztą jak większość, tylko są różne rodzaje fajnych rzeczy, co kto lubi ![]() Cytat:
Cytat:
ja chyba mam więcej :toprba: ale nie odważyłabym się wyciągnąć wszystkie i policzyć ale i tak nie mam sie w co ubrać ![]() opowiadaj!! Cytat:
tak w ogóle to przypominam ze mieszkam na 8 piętrze ![]() rolety som, ale źle chodzą i pan montażysta powiedział żeby reklamować tak więc wiszą ale za nie nie zapłaciliśmy
|
||||
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A domofon właśnie też chyba po którejś burzy się popsuł
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4434 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4435 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
A tak poważnie, to nie wiem czy przy wymianie nie obciążają mieszkańców klatki dodatkowo, bo dlaczego by inaczej wszędzie były nowe a tylko w mojej stary? Podejrzewam, że większość była kiedyś tam "na nie" i dlatego został stary... Ale mi się nie chce wydzwaniać do tej administracji a chyba będzie trzeba
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Nindżopesz
|
Oooo Maja, to już możesz szczęśliwa i spełniona obrastać w trumienkę
![]() Skarb, to obrastanie można chyba uznać za kolejny barowy slogan. Uff, ja tymczasem wyjęłam i obcykałam ciuchy. Jak pusto w szafach się zrobiło. |
|
|
|
#4437 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Maja
![]() a ong ong? ![]() no i chyba wypaliłas i łona kisiu?
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly - nic z tych rzeczy aha, wokalista Alestorm z tą kręconą czupryną też jest fajny i zabawny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 18:15 |
|
|
|
|
#4439 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez bym wywaliła wszystkie swoje ciuchy-co do jednego , ale nie mam za co kupic nowych ![]() byłam troche po sklepach ostatnio i stwierdziła ze jest duzo fajnych ciuchów....ale najlepiej jak sie ma jakiec fajne ciuchy i potrafi je łączyc-ja np w ogole nie potrafie .potrafie ubrac spodnie tiszert i kurtkeu...wiec z fajnych ciuchow moge co najwyzej kupowac fajne tiszerty..ale to i tak nioe wyglada tak fajnie jak fajny zestaw...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

co bierzecie z Lusha, to będziem mogły wstępnie policzyć koszty, przesył bierzem ubezpieczon gdyż ostatnio nam zaginął nierejstrowany.. i wyjdzie ok 2 funciaki od osoby.

no ale w końcu administracja się zainteresowała i wymienili

i 56% Po. Pisiory na szarym końcu 

Niechcący. Nawet nie zauważyłam 

mam podpisy Trolli, trochę z Alestorma, Turisas i sama nie pamiętam kogo jeszcze