![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Red, zazdroszczę Ci Dune- tak strasznie teraz, jak nie wiem, co
![]() Światło tutaj jest w kolorze Dune W ogóle lata 80te za mną chodzą Tylko jaki z nich na jesień? A W. nie może dojechać, wciąż załatwia różne sprawy I mam taką chustę, haha nareszcieeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-10-04 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | ||
Zakorzenienie
|
Flo, Rejcz , Ewusiu, skrobnijcie tu albo na pw jak lista wstydliwie wielka
![]()
![]() |
#4413 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przyszedł właśnie pan od montowania rolet, skąd on wiedział, że ja jestem w domu, przecież skrzętnie ukrywamy ten fakt ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jak to skąd wiedział.... nie masz rolet... wykukał Cię ![]()
![]() |
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- no tak, ten brak rolet ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ej ludzie a w pw nie ma ograniczenia ilości znaków? ![]() Cytat:
fogle to żem się "zaprzyjaźniła" z pewnym sklepem... mogę mówić dalej? czy znó mnie ktoś znielubi? ![]()
![]() |
#4418 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() 56 PO pis na koncu czy to nie dziwne ze wszystkim wychodzi palikot? zresztą mnie sie wydaje ze zgodnośc poglądów to jeszcze nie wszystko ![]() ![]() ![]() ja sie na polityce nie znam...i nie wiem co mowi palikot Cytat:
nuty pierwsze i ostatnie mogo byc, ale srodkowe som do niczego ![]() w srodku powinno być zioło i dym-tak to ficeu ![]()
![]() |
#4419 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() Dlaczego Cię zszokowało? Szczególnie pamiętna kotarowa mini? Zapomniałaś że masz? ![]() PS: co to waterfall ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
![]() bolom mnie nogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oczywiście przyczyna nieznana ![]()
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#4422 | |
Nindżopesz
|
![]() Przyznawać się ile Wy macie czego! A właśnie mi się przypomniało, że przecież dojdzie z pięć tuników z wymiany ![]() Cytat:
2. może mylę pojęcia ale mam na myśli taką narzutkę niezapinaną z długim rękawem i asymetryczną na dole - moje mają coś jak zęby a jedna z przodu dłuższa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |||
Zakorzenienie
|
ad1.
![]() ![]() ad2. ja też zazwyczaj piję pół na pół ![]() ![]() ![]() chyba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Nindżopesz
|
Maja! Opowiadaj jak było i czy całowałaś się z Vrethem? I powiedz ile masz ciuchów
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() Ooo, to chyba się całowałaś :P |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | |||||
BAN stały
|
Witam w ten piękny dzień, tradycyjnie już znad kawy
![]() Nieee, ta co za Tobą siedzi, Kochanie ![]() Tak ![]() Cytat:
![]() Ju, czyżby dzisiaj Ci się humor przytępił? ![]() Odstaw lepiej tę maślanę ![]() Si ![]() Na twarzy może i nie, ale na zlewie już tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja słyszałem o przypadku, gdy ktoś se robił zalotne spojrzenie, ale niestety w tym samym momencie nadszedł drugi ktoś z tyłu, zrobił "Łaaaaa!", i połowa rzęs poszła się... tzn. snikua ![]() Cytat:
Byłem przekonany, że przeczytam "... gdyż był nieźle narąbany" ![]() Cytat:
![]() Dżołk! ![]() Ostatnio krzyczał, stojąc na dachu jakiegoś dostawczaka: "Sadzić!!! Palić!!! Zalegalizować!!!" ![]() Rozmawiałem z P., i on też zamierza oddać swój głos na niego, podobnie część znajomych, ich rodzice (no ciekawe, co z tego wyniknie, ale już niebawem się okaże) ![]() Fajny dzień tak fogle (ciekawe, kiedy się spier... niczy) ![]() ![]() ![]() ![]() No, to tyle o mnie ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-10-04 o 16:53 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maja ładne autografy ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- ![]() No żart na poziomie, naprawdę ![]() ![]() Cytat:
![]() A ile ważysz? Kiedy obrona? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | ||
BAN stały
|
Reliiikwiiiaaa!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() nie kce mi się liczyć ![]() OMG, to już rok ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
było GENIALNIE!!!!!
niestety nie zdążyliśmy na pierwsze koncerty przez korki ![]() Ale potem było fantastycznie ![]() ![]() A na Finntrollu byłam pod samą sceną ![]() ![]() A po koncercie wylukałam, jak wynoszą rzeczy z klubu i się kręcą koło autokaru, to uderzyłam po autografy ![]() ![]() Jak tam poszłam, to Skrymer siedział na tylnych schodach i czekał na resztę. Pogadałam z nim trochę - szalenie przemiły człowiek! ![]() A przy butelce wyborowej mi się tak fajnie gadało, że hoho ![]() (i się troszkę przytuliłam jak mi płytę podpisał ![]() Panda żyje, ale też cała obolała i poobijana ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() opowiadaj!! Cytat:
![]() tak w ogóle to przypominam ze mieszkam na 8 piętrze ![]() rolety som, ale źle chodzą i pan montażysta powiedział żeby reklamować ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() A tak poważnie, to nie wiem czy przy wymianie nie obciążają mieszkańców klatki dodatkowo, bo dlaczego by inaczej wszędzie były nowe a tylko w mojej stary? Podejrzewam, że większość była kiedyś tam "na nie" i dlatego został stary... Ale mi się nie chce wydzwaniać do tej administracji a chyba będzie trzeba ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Nindżopesz
|
Oooo Maja, to już możesz szczęśliwa i spełniona obrastać w trumienkę
![]() Skarb, to obrastanie można chyba uznać za kolejny barowy slogan. Uff, ja tymczasem wyjęłam i obcykałam ciuchy. Jak pusto w szafach się zrobiło. |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
grozi wypollizowaniem
|
Maja
![]() a ong ong? ![]() no i chyba wypaliłas i łona kisiu? ![]()
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly - nic z tych rzeczy aha, wokalista Alestorm z tą kręconą czupryną też jest fajny i zabawny ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-04 o 17:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez bym wywaliła wszystkie swoje ciuchy-co do jednego ![]() ![]() byłam troche po sklepach ostatnio i stwierdziła ze jest duzo fajnych ciuchów....ale najlepiej jak sie ma jakiec fajne ciuchy i potrafi je łączyc-ja np w ogole nie potrafie ![]() potrafie ubrac spodnie tiszert i kurtkeu...wiec z fajnych ciuchow moge co najwyzej kupowac fajne tiszerty..ale to i tak nioe wyglada tak fajnie jak fajny zestaw... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.