Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-02, 18:21   #4501
MiniMonix
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Załącznik 6244446Załącznik 6244451Załącznik 6244456Załącznik 6244461

Proszę oto moje zdobycze niektóre chłopięce ale mi to nie przeszkadza samacyez czasem cos sobie kupuje na dziale męskim juz widzę Maje w podartych jeansach białej koszuli i trampeczkach

Czekam na wieści jak wizyta

Moj tz miał operowaną przepuklinę pachwinową
Ten sweterek z guziczkami świetny! A te leginsowe jeansiki wygrzebałam identyczne! Narobiłaś mi chęci na grzebanie w ciuchach, a ja ledwo chodzę

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:24   #4502
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Ten sweterek z guziczkami świetny! A te leginsowe jeansiki wygrzebałam identyczne! Narobiłaś mi chęci na grzebanie w ciuchach, a ja ledwo chodzę

Było pełno pięknych rzeczy ale najwiecej dla takich maluszków 3,5 kg newborn nowki normalnie! Ale ja takich małych nie kupuje bo to bez sensu mam kilka sztuk i to wystarczy

Ja póki co jeszcze sie kulam

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:29   #4503
lucy111
Zadomowienie

Moniczki
U mnie to samo z kurierami, non stop jakieś ☠☠☠☠☠☠☠ki ☺
Hybrydy będziesz miała jak znalazł po porodzie żeby się na bóstwo zrobić

a co do rozstepow może spróbuj zadziałać olejem z dzikiej róży, jest szansa ze ładnie zbledna
Ja zamówiłam i od wczoraj dodaje do balsamu z Ross

co do teściowej nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia, podziwiam ze to wszystko wytrzymujesz, ha bym chyba nie wytrzymała i powiedziała co myślę

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
A i powiedz mi czy przyszła kurierem k-ex z Białegostoku? Bo mam smsa ze jest do mnie przesyłka wlasnie z Białegostoku a ja nie wiem od kogo

Nie, idzie poczta z Wawy. Jutro pewnie będzie. Nr przesyłki dostałam od babki bo już do niej pisałam zapytać co z wysyłka

Kalpana na paznokcie dziewczyny polecały olejki.
Ja przy okazji zamówienia z gemini wzięłam sobie jakiś krem 25 tez z olejkami w składzie ale efekty mizerne. Paznokcie mam króciutkie a i tak się rozdwajaja 😕
Po ciąży chyba wrócę do odżywki eveline bo to jedyna która działała na moje paznokcie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
lucy - tak, chusta dziś przyszła (paczkomat z pobraniem). Super jest. Jeśli chodzi o wady to zauważyłam jedynie kilka takich kropeczek z nitki - gdybym nie wiedziała, że to II gat. to bym nie zgadła. Także jestem bardzo zadowolona.

Moja jeszcze nie dotrala. Mam nadzieje ze tez nie będzie jakichś dużych wad.

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Wiecie co coś się ze mna popsuło! No naprawdę tak się źle czuje po jechaniu tramwajem, że nie wyrabiam.
Całe 30 minut w piepszonym tramwaju oddycham głęboko.

Ale za to, jak weszłam do tramwaju i taki Pan mnie zobaczył to wyskoczył jak oparzony i mi zwolnił miejsce a sam przeszedł się kawałek dalej i sobie usiadł.
Miłe i najważniejsze: tym razem się nie rozpłakałam hahha pewnie dlatego, że od razu zrobiło mi się słabo jak weszłam do tramwaju.

Aż się z kurtki rozebrałam bo mnie takie jakieś gorąco się zrobiło.

W ogóle mam wrażenie, że mi ciśnienie skacze. Tak czułam, że mi serce nawala.

Wiesz co... moja mama miała przewalone z moją babcią (taty mamą). Rodzice całe moje dzieciństwo jak się kłócili to tylko o nią. Warto jednak jakoś z mężem się dogadać bo ja to po prostu źle wspominam tą relacje : mama - babcia (w sensie jej teściowa).
Babcia mi jedno mówiła, mama drugie.

Babcia mnie wypytwała o wszystko: kto był w domu, co mamusia robiła, z kim sie widziała.
Potem wracalam do domu i mama pytała o co babcia pytała.........

Może przeczekaj to? Bo chyba nic już nie zrobisz hm hm? Po ciąży będziemy dbać o paznokcie używając preparatów i dietki zdrowej.

PYKANIE
mi w nocy zawsze pyka jak siadam na toaletę hah - w trakcie zginania to mi gdzieś w biodrze albo nie wiem w każdym razie kości.

ZAKUPY
taaaa.... pojechałam do drogerii i wydałam 70 zł szampony dwa, maska, odżywka, krem do buzi, pasta do zębów i chyba tyle ale się uzbiera
No nic będę się potem jarać siedząc w nowej masce hehhehe

miło z pana strony, mnie w tramwaju dziś nikt nie zauważal 😕 wiec całą trasę musiałam stać, później jeszcze coś tam w domu ogarnęłam a teraz leże i brzuszek mi się spina

Fajnie ze zakupy udane. Ja wczoraj na triny.pl ponad 100 zł zostawilam 😕 oczywiście na same niezbędne rzeczy ☺

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
No w końcu z wami zaliczyłam 1 egzamin no , ale powiem wam że te przeprawy na miasto są nie dla mnie ledwie co się doczłapałam do tej szkoły i z powrotem , aż jakiś facet podszedł i zapytał czy pomóc bo szłam jak potracona jakaś . umówiłam się na nastepne egzaminy w sobote i jadę z mężem bo na prawdę mogę przesadzić . teraz muszę was troche ponadrabiac
Brawo ☺ ale oszczędzaj się Kochana bo z tym rozwarciem to nie żarty i lepiej niech Gabi jeszcze siedzi w brzuszku
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:32   #4504
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Velika, co zamowilaś? My zamówiliśmy króliki z papas mamas :p
ja też już dawno się czaiłam na ali, ale trzeba było kombinować z kontem, a dopiero tydzień temu odkryłam, że da się płacić przez przelewy24. Jeszcze pokazałam to siedlisko zła mojemu chłopu i musiałam mu jakieś słuchawki zamówić.

Cytat:
Załącznik 6244446Załącznik 6244451Załącznik 6244456Załącznik 6244461

Proszę oto moje zdobycze niektóre chłopięce ale mi to nie przeszkadza samacyez czasem cos sobie kupuje na dziale męskim juz widzę Maje w podartych jeansach białej koszuli i trampeczkach
cudowności
Malos kciuki za wizytę!
jezu jaka wymęczona dzisiaj jestem. Miałam nudy w robocie i chyba przez to, nienawidzę takich dni jak siedzę i nie bardzo mam co robić ;/

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:33   #4505
MaLoS
Rozeznanie

W ogóle miałam Wam pisać, ze moja kuzynka robiła test, wyszedł pozytywny i wg OM byłby 3 listopada... Wiec za lada Sekunda listopadowki bedą musimy miejsce robić następnym!

Jedziemy z TŻ, oczywiście spóźnieni dzieki za kciuki!

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:36   #4506
NieIdealna82
Raczkowanie

GOSIULKA
Też były masaże,rehabilitacja,sana torium ale to g..no cały czas wraca i powiem ze coraz więcej osób ma ten problem i jest coraz więcej operacji ale ma dobrego specjaliste neurochirurga i jesteśmy dobrej myśli,a różnie ludzie gadają.Jedni zadowoleni i szybko wrócili do formy a inni troche dłużej ale myśle że mój M bedzie miał motywacje żeby szybko sie zregenerować
NieIdealna82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:38   #4507
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
W ogóle miałam Wam pisać, ze moja kuzynka robiła test, wyszedł pozytywny i wg OM byłby 3 listopada... Wiec za lada Sekunda listopadowki bedą musimy miejsce robić następnym!

Tez ostatnio pomyślałam o listopadowkach ze lada dzień nieśmiało się pojawia ☺
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-02, 18:40   #4508
madziara889
Zakorzenienie

O ja pier... ale mnie skurcz złapał jak myłam naczynia, jakieś 5 min już trwa ale powoli puszcza. Aż mi się ciężko oddychało
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:49   #4509
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja też już dawno się czaiłam na ali, ale trzeba było kombinować z kontem, a dopiero tydzień temu odkryłam, że da się płacić przez przelewy24. Jeszcze pokazałam to siedlisko zła mojemu chłopu i musiałam mu jakieś słuchawki zamówić.

My od miesiąca mamy na Ali Express fazę. Mąż założył kartę walutową w alior banku. Kupiliśmy wiszące do wózka i jeden 50cm zwykły. Już się nie mogę doczekać aż przyjdą jeszcze opaskę na głowę mają chinole wysłać i czaimy się na buciki niechodki :p

Cytat:

O kurczę, szybko!

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
O ja pier... ale mnie skurcz złapał jak myłam naczynia, jakieś 5 min już trwa ale powoli puszcza. Aż mi się ciężko oddychało
U mnie też przy skurczach ciężko się oddycha. Właściwie to po tym je poznaję, bo brzuch się spina bezboleśnie

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:54   #4510
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Cloche wcale nie o to chodzi, po prostu obstawilam dwie fajne babki ktorym jakby nie patrzec nic konkretnego nie dolega ale jak juz mowilam, pierwsze beda planowane CC
no ja tez ogolnie mysle, ze pierwsze beda cc, ale czy zaplanowane juz czy lekarz zdecyduje, ze trzeba juz bo cos sie kreci - to nie wiem mysle, ze pierwsze sn beda potem. mimo brzucha giganta nie spieszy mi sie, bo no... wiem jak jest. pewnie, ze fajnie miec maluszka przy sobie, ale jednak teraz nie ma problemu isc siku, na zakupy - wystarczy zarzucic cos na siebie i heja... a potem z dzieckiem to no... oczywiscie da sie, ale ja mialam tak nieprzewidywalny egzemplarz, ze wozkiem nigdzie nie moglam isc, bo potem musialam go pchac z mlodym na rekach, to znowu chcial cycka przedwczesnie, albo co gorsza napial sie i strzelil setna kupe danego dnia... a nie, przepraszam. mialam bardzo przewidywalny egzemplarz jednak, bo zawsze cos z tych atrakcji mi fundowal
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 19:10   #4511
madziara889
Zakorzenienie

Nosz kur... Pamiętacie jak mówilam, ze teściowa kupiła wózek tylko laska miała go wyprać i wtedy teściowa miała jej zapłacić. Tż właśnie napisał do tej laski czy do soboty się wyrobi, a ta że jednak nie sprzeda i mamy przecież jeszcze mnóstwo czasu
Stary 2016-03-02, 19:12   #4512
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Nosz kur... Pamiętacie jak mówilam, ze teściowa kupiła wózek tylko laska miała go wyprać i wtedy teściowa miała jej zapłacić. Tż właśnie napisał do tej laski czy do soboty się wyrobi, a ta że jednak nie sprzeda i mamy przecież jeszcze mnóstwo czasu
coooooooooooo to jakaś kpina!! nie sprzeda bo co?
Stary 2016-03-02, 19:12   #4513
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Nosz k...a powiedzcie mi czemu ludzie zamiast wydmuchac nos to wciagaja te gile non stop? Oszaleje i sie porzygam tylko nie wiem co pierwsze!!!
GGI, najgorsze jest ze moj promotor dobrze wie ze taki plan mam, zeby oddac i wczesniej jak rozmawialismy to obiecywal ze bedzie czytac ale w praktyce jest jak zawsze - czyli ma to w
Poli, dasz rade tylko sie nie stresuj to Ci sie jezyk rozwiaze

Wciągają??? Bleee

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Jestem zszokowana pozytywnie dzisiaj tż pojechał na zakupy do auchana, a jak wrócił to dostałam bukiecik tulipanów zaraz go pytałam co nawywijał
Nigdy mi nic sam od siebie nie kupuje a tu takie coś

Nie pytaj co przeskrobał, bo wiecej nie kupi mojemu jak wypominam, ze bez okazji nie kupuje to mowi, ze jak teraz kupi to powiem, ze wymuszone a jak bez okazji mu sie zdarzy to zawsze pytam co przeskrobał i takim sposobem nie kupuje

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Ja również robiłam samodzielnie. Tu jest 10 sztuk. Lampki mam na baterie i w ogóle nie widać światełka, są po prostu za słabe. To są lampki led. Nie będę kombinować z innymi, zostawię je jako sznureczek i gdzieś powieszę bez włączania lampek. Kolorki wyszły trochę nie takie jak w realu. Są dużo ładniejsze i intensywniejsze.

Dziekuje, ze napisałaś! To w takim razie kupie na prąd, mam blisko gniazdko nie wiedziałam jak te na baterie świeca jasno. I chce dłuższe, wiec wezme 30. Jutro bede kręcić. Czym usztywnialas? Ja mam zamiar cukrem.
Bardzo fajnie Ci wyszly

Cytat:
Było pełno pięknych rzeczy ale najwiecej dla takich maluszków 3,5 kg newborn nowki normalnie! Ale ja takich małych nie kupuje bo to bez sensu mam kilka sztuk i to wystarczy

Ja póki co jeszcze sie kulam

Tęskno mi za SH ale nie dałabym rady grzebać przez godzine No chyba ze mi sie polepszy Twoje łupy superasne!

Patulinka super! Mała juz taka duża

Ducha gratki za egzamin

Paznokcie
Dziwna ta ciaza, u każdego co innego, moje paznokcie rosną jak szalone i wcale sie nie rozdwajają

Przeglądałam wszystkie próbki z SR i większość jest przeterminowana hitem były kaszki z hipp od 9 miesiąca życia, ktore wazne były do lutego za to znalazłam jedna fajna rzecz, płytę z instrukcja udzielania pierwszej pomocy dla niemowlaków
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 19:13   #4514
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:

o ja Cie ☠☠☠☠☠☠☠e ze tak powiem

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 19:17   #4515
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
To co ona jakaś niepowazna?!
Przecież już nie ma czasu... Co za ludzie!
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-02, 19:19   #4516
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
coooooooooooo to jakaś kpina!! nie sprzeda bo co?
Nie sprzeda, bo uznała, że jednak jej córka jest jeszcze za mała, żeby go sprzedać.
Cytat:
o ja Cie ☠☠☠☠☠☠☠e ze tak powiem
Dobrze, że tż do niej napisał, bo wczoraj jak teściowa się z nią widziała to nic nawet nie wspomniała.
Teraz w biegu będziemy szukać.
Stary 2016-03-02, 19:19   #4517
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Nosz k...a powiedzcie mi czemu ludzie zamiast wydmuchac nos to wciagaja te gile non stop? Oszaleje i sie porzygam tylko nie wiem co pierwsze!!!
No dobre pytanie!!
Nawet mój prawie czterolatek sie chce wysmarkać a tż póki mu w końcu nie powiem to pociąga tym nosem aż szlag trafia. Jak ma katar to smarka ale jak kichnie to mi na nerwy działa z tym pociąganiem...

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Nie mierzyła, pytała tylko o moje zapisy, a w poniedziałek na wizycie dam jej tabelkę

Kurcze, ale masz fajnie z tymi kwiatkami, a już za parę dni dzień kobiet
Aha

No właśnie, dzień kobiet, więc wtedy już nic nie dostane na bank ala:

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
No fajny Ile za taki?

Macie coś takiego, że jak dłużej siedzicie, to Was boli pod cyckami, albo czujecie tam mrowienie?
Zamówiłam większy rozmiar to wyszło 120zł.

Nie mrowi mnie pod cyckami i nie boli jak siedze bo mało siedze
Za to jak leże dłużej napieprzają mnie żebra

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
ooooojejjuuuu
jaki KOCHANY!!!
Na bank to chwilowy wybryk
Albo coś mu sie chce i zagaduje w ten sposób

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
My już po wizycie. Nasza księżniczka rośnie zdrowo i szaleje! Waży już prawie 2 kg!!! Dokładnie to 1995g ☺
Szyjka skrócona, ma 23 mm czyli tyle co ostatnio. Gin po badaniu na samolocie stwierdziła że jest dobrze, ale jutro mam przyjść na ponowne założenie krążka.
Od wewnatrz robi się rozwarcie, bo młoda napiera głowa.
Mam leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć i do 36,37 tc wytrzymać.
No to leżeć plackiem! Ja już miesiącami leże... upierdliwe ale wole w domku

Cytat:
O ja No widzisz, a Ty tak na niego narzekasz

Jakby któraś miała w planach kupno pampersów new born, to od jutra w biedrze będą po 11.99zł z dady.
Bo on rzadko robi mi takie fajne niespodzianki niestety, za to niefajne częściej... ale znasz go już troche

Ja kupiłam już dady jakiś czas temu za 14zł

Cytat:
WIZYTA--- dzisiaj chodziłam jak dziad w starym dresie i podartej bluzce bez makijażu i włos jak czarownica, a teraz wielce kąpiel w bąbelkach, sukienka, pełen makeup i do gin na wizytę dam Wam znać

No do gina trza jakoś przecież wyglądać
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 19:29   #4518
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Nie sprzeda, bo uznała, że jednak jej córka jest jeszcze za mała, żeby go sprzedać.

Dobrze, że tż do niej napisał, bo wczoraj jak teściowa się z nią widziała to nic nawet nie wspomniała.
Teraz w biegu będziemy szukać.

No niezle, jakby wczesniej nie mogła sie okreslic wskakuj na olx i szperaj, moze akurat cos sie trafi
Stary 2016-03-02, 19:35   #4519
niulka_1985
Zadomowienie

kopycio kupiłam klej wikol, można jeszcze dać magic. Robiłam wg tej instrukcji :
https://youtu.be/SJHhpGtQGyg
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-02, 19:37   #4520
akinomka03
Rozeznanie

Cytat:
Nosz k...a powiedzcie mi czemu ludzie zamiast wydmuchac nos to wciagaja te gile non stop? Oszaleje i sie porzygam tylko nie wiem co pierwsze!!! :
nie wiem czemu tak robią ale wiem że to oblesne i wierze że wkur.wia,

Cytat:
Macie coś takiego, że jak dłużej siedzicie, to Was boli pod cyckami, albo czujecie tam mrowienie?

Ja tak mam, mrowienie, drętwienie pod cyckiem z prawej strony i jak na prawym boku śpię to też drętwieje.
Ogolnie taki ból czuje.

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
My już po wizycie. Nasza księżniczka rośnie zdrowo i szaleje! Waży już prawie 2 kg!!! Dokładnie to 1995g ☺
Szyjka skrócona, ma 23 mm czyli tyle co ostatnio. Gin po badaniu na samolocie stwierdziła że jest dobrze, ale jutro mam przyjść na ponowne założenie krążka.
Od wewnatrz robi się rozwarcie, bo młoda napiera głowa.
Mam leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć i do 36,37 tc wytrzymać.
Gratuluje, duża już córa, z krążkiem nieciekawie ale skoro ma pomóc to trzeba sie przemeczyc.

Cytat:
No przegięcie, dobrze ze napisał bo nie wiadomo kiedy byś się dowiedziala.
Trzymam kciuki żebyście szybko coś fajnego znalezli.

Edytowane przez akinomka03
Czas edycji: 2016-03-02 o 19:38
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 19:37   #4521
salud
Zadomowienie

Gratki udanych wizyt-Patulinka pięknie Zosia przybiera, Lulka super,że nie było skurczybyków w KTG,a gin mówił czy będzie CC czy Sn ze wzgledu na to ciśnienie?
Kropcia-superanckie łupy
Iwoncia-mam nadzieję,że małżon to z miłości te kwiatki,a nie ,że od razu coś przeskrobał. Super ta pościel.
Ja nie obstawiam i we wróżenie która pierwsza urodzi się nie bawię,mam nadzieję tylko,że każda w najlepszym dla siebie czasie i wszystkie porody będą bez powikłań i do zniesienia.
Poli-podziwiam Cię,że tak kursujesz po tym mieście. Że masz siłę i w ogóle. Jakie fajności przyniosłaś z drogerii?
Justyna,ten promotor to jakiś nieodpowiedzialny typ,wie,że Ci się spieszy to mógłby się ogarnąć z czytaniem. Chyba,że Cię zaskoczy i nie będzie w ogóle poprawek? A jak to spotkanie zapoznawcze przebiegało?Szwendała się ta środowiskowa czy było miło?
Madziara,skurcz brzucha taki miałaś?Z wózkiem to no comment-co za nieodpowiedzialna baba, gdyby nie mąż to by Was w ogóle nie powiadomiła?
Ja dzis zrobiłam sobie wieczór przyjemności-kąpiel w tym olejku kokosowym,pyszna herbatka,muzyczka i książeczka. Mmmm,odpoczęłam. Tylko zabrać się za szorowanie wanny z tego tłuszczu nie mogę bo cały mój relaksowy nastrój pryśnie
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 19:45   #4522
madziara889
Zakorzenienie

Wciąganie gili
Nie nawidzę i mam ochotę taką osobę rozstrzelać. Przeważnie w ramach uprzejmości podaje takiej osobie chusteczkę
Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
No niezle, jakby wczesniej nie mogła sie okreslic wskakuj na olx i szperaj, moze akurat cos sie trafi
Właśnie przeglądamy, ja mam od jakuegoś czasu kilka zapisanych tylko będzie trzeba pojeździć.
Stary 2016-03-02, 19:48   #4523
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość

Poli no jak usiądziesz i weźmiesz zmienisz maske to napewno będzie lepiej

a jak
Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
miło z pana strony, mnie w tramwaju dziś nikt nie zauważal 😕 wiec całą trasę musiałam stać, później jeszcze coś tam w domu ogarnęłam a teraz leże i brzuszek mi się spina

Fajnie ze zakupy udane. Ja wczoraj na triny.pl ponad 100 zł zostawilam 😕 oczywiście na same niezbędne rzeczy ☺
O kurde, co za chamstwo, a odpięłaś kurtkę by było widać? Ja jeszcze przed wejściem ładnie odsłaniam brzuszek

No pewnie, że same niezbędne rzeczy hehehhe

Cytat:
Jeeeeja ale ekstra!!
to gratulacje dla kuzynki !
Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
no ja tez ogolnie mysle, ze pierwsze beda cc, ale czy zaplanowane juz czy lekarz zdecyduje, ze trzeba juz bo cos sie kreci - to nie wiem mysle, ze pierwsze sn beda potem. mimo brzucha giganta nie spieszy mi sie, bo no... wiem jak jest. pewnie, ze fajnie miec maluszka przy sobie, ale jednak teraz nie ma problemu isc siku, na zakupy - wystarczy zarzucic cos na siebie i heja... a potem z dzieckiem to no... oczywiscie da sie, ale ja mialam tak nieprzewidywalny egzemplarz, ze wozkiem nigdzie nie moglam isc, bo potem musialam go pchac z mlodym na rekach, to znowu chcial cycka przedwczesnie, albo co gorsza napial sie i strzelil setna kupe danego dnia... a nie, przepraszam. mialam bardzo przewidywalny egzemplarz jednak, bo zawsze cos z tych atrakcji mi fundowal
o kurczaczek

ja nie umie sobie jeszcze wyobrazić jak to w ogóle wszytsko będę robić przy małej, ale dobrze, że tu jesteście takie doświadczone to podpowiecie

Cytat:
o nie gadaj! To jaki macie teraz plan?
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 19:51   #4524
MaLoS
Rozeznanie

Dziewczyny szybko po wizycie: szyjka 2 cm, mówił ze dwa tyg spokojnie pochodzę, Adaś główkowo, waga 2300 na 34+5, na następnym pobierze gbs, przepływy ok, narządy wew ok, ilośc wód ok, ogólnie ok

Dzieki za kciuki, przydały sie

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 19:54   #4525
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
kopycio kupiłam klej wikol, można jeszcze dać magic. Robiłam wg tej instrukcji :

https://youtu.be/SJHhpGtQGyg

Dzieki!

Cytat:
Wciąganie gili
Nie nawidzę i mam ochotę taką osobę rozstrzelać. Przeważnie w ramach uprzejmości podaje takiej osobie chusteczkę

Właśnie przeglądamy, ja mam od jakuegoś czasu kilka zapisanych tylko będzie trzeba pojeździć.

Mysle, ze nie musicie sie ograniczać miejscem, moze gdzieś dalej bedzie fajniejszy albo tańszy. My braliśmy od babeczki z Gdańska, a jestesmy spod Warszawy, utargowaliśmy, ze przesyłka była w cenie i git! Przed kupnem jeszcze poprosiłam o wiecej zdjec i oczywiscie braliśmy za pobraniem. A jeszcze przy kurierze obejrzałam czy wszystko ok. Polecam
Stary 2016-03-02, 19:56   #4526
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny szybko po wizycie: szyjka 2 cm, mówił ze dwa tyg spokojnie pochodzę, Adaś główkowo, waga 2300 na 34+5, na następnym pobierze gbs, przepływy ok, narządy wew ok, ilośc wód ok, ogólnie ok

Dzieki za kciuki, przydały sie
No to szyjka taka jak moja. Tylko u mnie dopiero 32 tc skończony stąd ten krążek.
Synek już duży, super że wszystko dobrze
Stary 2016-03-02, 19:58   #4527
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
Poli-podziwiam Cię,że tak kursujesz po tym mieście. Że masz siłę i w ogóle. Jakie fajności przyniosłaś z drogerii?
Idę do wanny to od razu zrobię zdjęcie wszystkiemu co zakupiłam hrrr i potem wrzucę
W zasadzie kupowałam bez czytania składu hah tak po prostu intuicyjnie coś sobie wybierałam
Och uwielbiam mieć nowe kosmetyki

A co do kursowania no najgorzej to mi wyjść z domu. Jak już wyjdę to jest super! No chyba, że mnie tak jak teraz mdli w tramwaju. Ale liczę na to, że to jakieś super chwilowe i przejdzie - bo jak ja na jogę będę się bujać?

JOGA
W końcu! W końcu ta joga przypomina jogę ! Tzn taką na jaką chodziłam normalnie - czyli :
zmęczyłam się !
mam zakwasy !! jupi kocham zakwasy ! Takie porządne to pewnie zrobię w czerwcu ale te i tak cieszą
były pozycję, które znam z normalnej jogi i które wymagają ode mnie wysiłku i które mnie zmęczyły
NO KOCHAM TAKĄ JOGĘ

więc siedzę i szukam na necie pasku do jogi i kostek - bo matę mam od dawien dawna, ale przez brak paska i kostek wiele pozycji nie mogę zrobić
I teraz zgłupiałam - kupić taniej na allegro ale ciul wi jak z jakością, czy kupić troszkę drożej ze strony jogowej hm hm hm hm...
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 19:58   #4528
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Malos super wiesci

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 20:12   #4529
madziara889
Zakorzenienie

Poli plan jest taki, że sxukamy innego, nie mamy innego wyjścia.
Na poczatek przeglądamy oferty w kręgu 50 km, kilka nam się podoba no i wolelibyśmy na żywo zobaczyć, bo jednak nie mamy za dużo czasu.
Stary 2016-03-02, 20:14   #4530
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Poli plan jest taki, że sxukamy innego, nie mamy innego wyjścia.
Na poczatek przeglądamy oferty w kręgu 50 km, kilka nam się podoba no i wolelibyśmy na żywo zobaczyć, bo jednak nie mamy za dużo czasu.
Mam nadzieję że szybko uda wam się znaleźć coś fajnego i w dobrej cenie
Trzymamy kciuki!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości