|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Było pełno pięknych rzeczy ale najwiecej dla takich maluszków 3,5 kg newborn nowki normalnie! Ale ja takich małych nie kupuje bo to bez sensu mam kilka sztuk i to wystarczy ![]() Ja póki co jeszcze sie kulam ![]()
![]() |
#4503 | ||||
Zadomowienie
|
Moniczki
U mnie to samo z kurierami, non stop jakieś ☠☠☠☠☠☠☠ki ☺ Hybrydy będziesz miała jak znalazł po porodzie żeby się na bóstwo zrobić a co do rozstepow może spróbuj zadziałać olejem z dzikiej róży, jest szansa ze ładnie zbledna Ja zamówiłam i od wczoraj dodaje do balsamu z Ross co do teściowej nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia, podziwiam ze to wszystko wytrzymujesz, ha bym chyba nie wytrzymała i powiedziała co myślę Cytat:
Nie, idzie poczta z Wawy. Jutro pewnie będzie. Nr przesyłki dostałam od babki bo już do niej pisałam zapytać co z wysyłka Kalpana na paznokcie dziewczyny polecały olejki. Ja przy okazji zamówienia z gemini wzięłam sobie jakiś krem 25 tez z olejkami w składzie ale efekty mizerne. Paznokcie mam króciutkie a i tak się rozdwajaja 😕 Po ciąży chyba wrócę do odżywki eveline bo to jedyna która działała na moje paznokcie Cytat:
Moja jeszcze nie dotrala. Mam nadzieje ze tez nie będzie jakichś dużych wad. Cytat:
miło z pana strony, mnie w tramwaju dziś nikt nie zauważal 😕 wiec całą trasę musiałam stać, później jeszcze coś tam w domu ogarnęłam a teraz leże i brzuszek mi się spina Fajnie ze zakupy udane. Ja wczoraj na triny.pl ponad 100 zł zostawilam 😕 oczywiście na same niezbędne rzeczy ☺ Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Winter is coming
|
ja też
![]() Cytat:
![]() Malos kciuki za wizytę! jezu jaka wymęczona dzisiaj jestem. Miałam nudy w robocie i chyba przez to, nienawidzę takich dni jak siedzę i nie bardzo mam co robić ;/
![]() |
#4505 |
Rozeznanie
|
W ogóle miałam Wam pisać, ze moja kuzynka robiła test, wyszedł pozytywny i wg OM byłby 3 listopada... Wiec za lada Sekunda listopadowki bedą
![]() ![]() Jedziemy z TŻ, oczywiście spóźnieni ![]()
![]() |
#4506 |
Raczkowanie
|
GOSIULKA
Też były masaże,rehabilitacja,sana torium ale to g..no cały czas wraca i powiem ze coraz więcej osób ma ten problem i jest coraz więcej operacji ale ma dobrego specjaliste neurochirurga i jesteśmy dobrej myśli,a różnie ludzie gadają.Jedni zadowoleni i szybko wrócili do formy a inni troche dłużej ale myśle że mój M bedzie miał motywacje żeby szybko sie zregenerować ![]()
#4507 |
Zadomowienie
|
Tez ostatnio pomyślałam o listopadowkach ze lada dzień nieśmiało się pojawia ☺
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
O ja pier... ale mnie skurcz złapał jak myłam naczynia, jakieś 5 min już trwa ale powoli puszcza. Aż mi się ciężko oddychało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My od miesiąca mamy na Ali Express fazę. Mąż założył kartę walutową w alior banku. Kupiliśmy wiszące do wózka i jeden 50cm zwykły. Już się nie mogę doczekać aż przyjdą ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- U mnie też przy skurczach ciężko się oddycha. Właściwie to po tym je poznaję, bo brzuch się spina bezboleśnie
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Nosz kur... Pamiętacie jak mówilam, ze teściowa kupiła wózek tylko laska miała go wyprać i wtedy teściowa miała jej zapłacić. Tż właśnie napisał do tej laski czy do soboty się wyrobi, a ta że jednak nie sprzeda i mamy przecież jeszcze mnóstwo czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4513 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wciągają??? Bleee ![]() Cytat:
Nie pytaj co przeskrobał, bo wiecej nie kupi ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziekuje, ze napisałaś! To w takim razie kupie na prąd, mam blisko gniazdko ![]() Bardzo fajnie Ci wyszly ![]() Cytat:
Tęskno mi za SH ![]() ![]() ![]() Patulinka super! Mała juz taka duża ![]() Ducha gratki za egzamin ![]() Paznokcie Dziwna ta ciaza, u każdego co innego, moje paznokcie rosną jak szalone i wcale sie nie rozdwajają ![]() Przeglądałam wszystkie próbki z SR i większość jest przeterminowana ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież już nie ma czasu... Co za ludzie! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Nie sprzeda, bo uznała, że jednak jej córka jest jeszcze za mała, żeby go sprzedać.
Dobrze, że tż do niej napisał, bo wczoraj jak teściowa się z nią widziała to nic nawet nie wspomniała. Teraz w biegu będziemy szukać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mój prawie czterolatek sie chce wysmarkać a tż póki mu w końcu nie powiem to pociąga tym nosem aż szlag trafia. Jak ma katar to smarka ale jak kichnie to mi na nerwy działa z tym pociąganiem... Cytat:
![]() No właśnie, dzień kobiet, więc wtedy już nic nie dostane na bank ![]() Cytat:
Nie mrowi mnie pod cyckami i nie boli jak siedze bo mało siedze ![]() Za to jak leże dłużej napieprzają mnie żebra ![]() Na bank to chwilowy wybryk ![]() Albo coś mu sie chce i zagaduje w ten sposób ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupiłam już dady jakiś czas temu za 14zł ![]() Cytat:
![]() No do gina trza jakoś przecież wyglądać ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No niezle, jakby wczesniej nie mogła sie okreslic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zadomowienie
|
kopycio kupiłam klej wikol, można jeszcze dać magic. Robiłam wg tej instrukcji :
https://youtu.be/SJHhpGtQGyg
#4520 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tak mam, mrowienie, drętwienie pod cyckiem z prawej strony i jak na prawym boku śpię to też drętwieje. Ogolnie taki ból czuje. Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki żebyście szybko coś fajnego znalezli.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120505650117.html Edytowane przez akinomka03 Czas edycji: 2016-03-02 o 19:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zadomowienie
|
Gratki udanych wizyt-Patulinka pięknie Zosia przybiera, Lulka super,że nie było skurczybyków w KTG,a gin mówił czy będzie CC czy Sn ze wzgledu na to ciśnienie?
Kropcia-superanckie łupy Iwoncia-mam nadzieję,że małżon to z miłości te kwiatki,a nie ,że od razu coś przeskrobał. Super ta pościel. Ja nie obstawiam i we wróżenie która pierwsza urodzi się nie bawię,mam nadzieję tylko,że każda w najlepszym dla siebie czasie i wszystkie porody będą bez powikłań i do zniesienia. Poli-podziwiam Cię,że tak kursujesz po tym mieście. Że masz siłę i w ogóle. Jakie fajności przyniosłaś z drogerii? Justyna,ten promotor to jakiś nieodpowiedzialny typ,wie,że Ci się spieszy to mógłby się ogarnąć z czytaniem. Chyba,że Cię zaskoczy i nie będzie w ogóle poprawek? A jak to spotkanie zapoznawcze przebiegało?Szwendała się ta środowiskowa czy było miło? Madziara,skurcz brzucha taki miałaś?Z wózkiem to no comment-co za nieodpowiedzialna baba, gdyby nie mąż to by Was w ogóle nie powiadomiła? Ja dzis zrobiłam sobie wieczór przyjemności-kąpiel w tym olejku kokosowym,pyszna herbatka,muzyczka i książeczka. Mmmm,odpoczęłam. Tylko zabrać się za szorowanie wanny z tego tłuszczu nie mogę bo cały mój relaksowy nastrój pryśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Wciąganie gili
Nie nawidzę i mam ochotę taką osobę rozstrzelać. Przeważnie w ramach uprzejmości podaje takiej osobie chusteczkę ![]() Właśnie przeglądamy, ja mam od jakuegoś czasu kilka zapisanych tylko będzie trzeba pojeździć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() a jak ![]() Cytat:
![]() No pewnie, że same niezbędne rzeczy hehehhe ![]() Cytat:
![]() to gratulacje dla kuzynki ! ![]() Cytat:
![]() ja nie umie sobie jeszcze wyobrazić jak to w ogóle wszytsko będę robić przy małej, ale dobrze, że tu jesteście takie doświadczone to podpowiecie ![]() o nie gadaj! To jaki macie teraz plan?
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny szybko po wizycie: szyjka 2 cm, mówił ze dwa tyg spokojnie pochodzę, Adaś główkowo, waga 2300 na 34+5, na następnym pobierze gbs, przepływy ok, narządy wew ok, ilośc wód ok, ogólnie ok
![]() ![]() ![]() Dzieki za kciuki, przydały sie ![]()
![]() |
#4525 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki! ![]() ![]() Cytat:
Mysle, ze nie musicie sie ograniczać miejscem, moze gdzieś dalej bedzie fajniejszy albo tańszy. My braliśmy od babeczki z Gdańska, a jestesmy spod Warszawy, utargowaliśmy, ze przesyłka była w cenie i git! Przed kupnem jeszcze poprosiłam o wiecej zdjec i oczywiscie braliśmy za pobraniem. A jeszcze przy kurierze obejrzałam czy wszystko ok. Polecam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Synek już duży, super że wszystko dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zasadzie kupowałam bez czytania składu hah tak po prostu intuicyjnie coś sobie wybierałam ![]() Och uwielbiam mieć nowe kosmetyki ![]() A co do kursowania ![]() JOGA ![]() W końcu! W końcu ta joga przypomina jogę ! Tzn taką na jaką chodziłam normalnie - czyli : zmęczyłam się ! mam zakwasy !! jupi kocham zakwasy ! Takie porządne to pewnie zrobię w czerwcu ![]() ![]() były pozycję, które znam z normalnej jogi i które wymagają ode mnie wysiłku i które mnie zmęczyły NO KOCHAM TAKĄ JOGĘ ![]() więc siedzę i szukam na necie pasku do jogi i kostek - bo matę mam od dawien dawna, ale przez brak paska i kostek wiele pozycji nie mogę zrobić ![]() I teraz zgłupiałam - kupić taniej na allegro ale ciul wi jak z jakością, czy kupić troszkę drożej ze strony jogowej hm hm hm hm...
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Wtajemniczenie
|
Malos super wiesci
![]()
#4529 |
Zakorzenienie
|
Poli plan jest taki, że sxukamy innego, nie mamy innego wyjścia.
Na poczatek przeglądamy oferty w kręgu 50 km, kilka nam się podoba no i wolelibyśmy na żywo zobaczyć, bo jednak nie mamy za dużo czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymamy kciuki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.