|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
cześć.
mam malutką prośbę. jeśli byłoby to możliwe chciałabym jakieś opisy o nieśmiałości... tak ogólnie. ;p a jeśli były już jakieś, to proszę, mogłaby mi któraś z Was podać link? dodam kilka opisów, z mojego zeszytu, naprawdzę bardzo przepraszam, ponieważ będą się powtarzać z tymi, które było wcześniej. są z wizażu. dodam je, żeby cokolwiek było; `czy to normalne, że gdy widzę, jak on się uśmiecha, w najgorszym momencie mojego życia, jestem w stanie wykrzesać uśmiech również? `uśmiechnął się do mnie los, a potem okazało się, że to był uśmiech ironiczny. `siedziałam łudząc się, że zapyta 'co u mnie'. `... miłość od pierwszego wlożenia. oO `mam nadzieję, że jesteś tak samo szczęśliwy, jak udajesz. `nawet lizak w kształcie serca łamie mi się w ustach. `całkiem optymistycznie. `and then it farted. `i nagle poczuła, że lubi go bardziej niż kiedykolwiek. `i can see how you're beautifull, can you feel my eyes on you? i'm shy and turned my head away. make sure you can't see me, hoping you will see me. i'm shy, can't you see?
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-04-29 o 17:25 |
|
|
|
#4532 |
|
Raczkowanie
|
daciaaaaaa - a Ty jesteś dużoo większa!
dobrze, że już jesteś Bejbe! <3uwierzwsiebie - <3 ![]() ati - dziękuję za wyróżnienie, ale co do prośby, przepraszam, nic nie przychodzi mi do głowy ;* Choć potrzebne mi było dziesięć lat, to teraz jesteś dla mnie już zwykłym mężczyzną Wiesz, nigdy nie będę Twoja. Laska z takim tyłkiem jak mój, nie ogląda się za takim frajerami jak Ty Ty? Jesteś moim ulubionym narkotykiem, który tak często wciągam Jeśli naprawdę mnie kochasz odejdź… wróć za kilka lat. Stań się jeszcze bardziej przystojny i idealny. Zbuduj jakiś związek, spróbuj pokochać inną… A jeśli wrócisz na kilka lat, ze łzami w oczach i moim zdjęciem, będzie to znaczyło, że nasza miłość jest naprawdę wielka i przetrwa wszystko Cholera, czemu nasza siła miłości jest tak mała? Teoretycznie Kocham Cię, a praktycznie nienawidzę Patrzę w Twoje oczy i wciąż widzę nas, takich samych, zakochanych Trzeba iść do przodu, tylko jak? Widząc Cię cofam się jakieś dziesięć kroków w tył
|
|
#4533 |
|
Raczkowanie
|
moje serce jest przeterminowane. być może dlatego nikt go nie chce..
dobra, koniec imprezy.! wypie*dalaj z mojego serca.! szukając adresu pod którym mieszka miłość. puścić na wolne to, na czym nam najbardziej zależy.
|
#4534 |
|
Raczkowanie
|
`. Jesteście BOSKIE ! ; ** wszystkie po kolei < 3
______________ „...Chcesz mną sterować, chcesz mi mówić jak mam żyć... Chcesz bym oddała Ci wszystko, w zamian nie dając mi nic... Zastanów się co robisz, i czy racje masz... Zanim staniesz się mym wrogiem, zanim napluje Ci w twarz...” ` . czasem na pierwszy rzut oka, nie wszystko jest widoczne .. ; ]] Nie potrzebuje być kimś kim nie jestem ! ; ) Mozesz tylko jeśli chcesz zmienić siebie przecież wiesz . i chyba nie potrafię powiedzieć ,że nie chciała bym Cię mieć NIKT nie zabierze mi tego, co zdobyłam [!], to jest moje, bo to ja o to walczyłam . [!] ` .Chciałabym o Tobie zapomnieć, Chociaż nigdy NAS nie było, Ale jak mam wymazać z pamięci... To wszystko co z Tobą związane było?! ' nieprzyjaciÓł ŚroDkowym palCem pozdrawiam ' ![]() ... Kiedyś być moze mnie zapytasz Co bardziej kocham. Ciebie czy swoje życie? Ja odpowiem ze bardziej kocham życie . Wtedy Ty odejdziesz, nie wiedzac Że to wlasnie Ty jesteś całym moim życiem .
|
|
#4535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo ja tutaj?Nawet nie wiesz jak mi humor poprawiłaś, cieszę się bardzo. . Z wzajemnością oczywiście. ;**_______________________ Dla ciebie znajdę słońce nawet tam, gdzie nie ma nieba. <3 ona chciala spytac ale bala sie uslyszec prawde. jaskrawe światła i ludzi tłok, a Ona czeka na Jego pierwszy krok. 'Szła przez życie z opuszczoną głową.. Ale szła - nie poddawała się.' zarezerwowany dla mnie. Pachnący mną. Nie szuka innej tak zwyczajnie wcześnie zawsze chodzi spać. Dobrze o tym wiesz, że ja mam to co chcesz. nie umiałaby uśmiechnąć się byś zauważył ją wśród tylu innych. miec swój właśny kawałek wieczności. on patrzy na nią, nie widząc jej mokrych rzęs. bo najlepsza jego cecha, to że pięknie się uśmiecha. ;*kierunek lokal, w ktorym serwuja piekło. teraz mistrzu, sam się lecz! jak podróż w nieznane.. siedzieliśmy wpatrzeni .. '-To miłość, wielka miłość, czy gigantyczna miłość? -Jak... co przez to rozumiesz? -O miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. O wielkiej miłości po dwóch latach. A gigantyczna miłość... -Tak? -Gigantyczna miłość zmienia Twoje życie. ' Bo Ty patrzysz tylko na róże, nawet gdy brakuje im płatów. Na delikatne stokrotki nie zwracasz uwagi. |
|
|
|
|
#4536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dacia! No skarbie gdzie Ty sie podziewałaś
?Cytat:
Cytat:
<3 kocham Cytat:
powyższe ukradłam :PDziekuje ;*** Ja bardziej kocham <3 ------------- Jesteś moją jedyna słabością. "dotyk jest taki prosty. a jednak najtrudniejszy jest taki, który potrafi sprawić, że czuje się go całym sobą. szeptać też jest łatwo. gorzej szeptać tak, abyś cały krzyczał." naucz się lizać szczęście a nie je połykać ' Jego zapach tworzy resztkę dnia ... ' 'ty wiesz że królowa jedna liczy się na osiedlach' Chyba już dłużej nie potrafie na Ciebie czekać. ' Jestem w ciemności i próbuję widzieć jasno. ' Czasem zasypiając rozmyślam..o nas.. tak wiem nigdy nas nie było,i nie będzie. Ale lubię rozmyślać o tym że robię Ci kanapki gdy wychodzisz na uczelnie, razem z Tobą ciesze się z każdego gola twojej ulubionej druzyny, kibicuje Ci gdy nagrywasz nową płytę... Cieszę się z każdego dnia spedzonego z Tobą. Gupie marzenia.. Ty - Moje najwieksze marzenie Nawet idąc ulica rozglądam się za Tobą,wierząc ze może Cie spotkam. Gdybym wiedziała jaki jest numer twojego domu, stałabym przy nim codziennie. |
|||
|
|
|
#4537 |
|
BAN stały
|
Siedze z grymasna miną i mysle o rózowych motylkach xD Wzdrygneła sie. Moze naprawdę ją kochał ? Była ładna i cwana, wykorzytywała kazdego napotkanego pana. Od tej zazrosci az palą mnie policzki. Moze lepiej by było gdyby miłosc nie istniała ? Siedzę na łące, mówię stokrotkom jak bardzo Cie kocham <3 Róża od Ciebie usechła, moze to jakiś znak? Kiedy patrze w Twoje oczy odchodzę od zmysłów. Wszystko teraz jest takie ciepłe, tylko moje serce zimne. Bo jak nikt pasujesz do moich zielono niebieskich oczu. Zlizujesz mi z ust resztki malinowego jogurtu. daciaaaaaa abunee, styrana, primadonna, bananowalaska Little Ballerina Kinderka13 Kamisha nieliczylamwcalesie, lilyblack, carmenkaa, rebellious, paajkaa, rozunia, nieztejbajki, nastychick, jednanamilion, kee, agattee, 3martyna3 jednazwielu, papergirl, dontlookdown, paranienormalnaa, miluuu, paulqa94, anyszowska, TiS, plotkaraaa, kamma1507, neee, peculiarity truskawkowa1993,snowball, -> Jestescie przecudowne ! <33 Okradam kazda ! Słowami nie idzie wyrazic jak piękne są wasze opisy ![]() I mała prośba: Jutro jadę na energy night Jakies opisy z tym zwiazane. Ze sie dobrze bawie. I wgl.I takie jeszcze, bardzo delikatne, ze czuje cos do pewnego chłopaka. W sumie on wie ze go kocham i on tez cos do mnie czuje, tylko chce dac na opis takie delikatne. Powyzej wymienione byłabym wdzieczna ![]() |
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Drinking wine and thinking bliss, is on the other side of this//
Picie wina i myślenie o błogości jest na przeciwnej stronie I just need a compass and a willing accomplice// Potrzebuję kompasu i chętnego wspólnika (do wyprawy) All my doubts that fill my head are skidding up and down again// Wszystkie moje wątpliwości, które wypełniają moją głowę, ponownie ślizgają się w górę i w dół Fortune teller that says maybe you will go to hell// Wróżbiarz mówi, że może pójdę do piekła The cracks in the crystal, the cracks in the crystal ball// Rysy w krysztale, rysy w szklanej kuli Sometimes you think everything is wrapped inside a diamond ring// Czasami sądzisz, że wszystko jest zawinięte w środku pierścionka z diamentem Love just needs a witness and a little forgivness & a halo of patience and a less sporadic pace and// Miłość po prostu potrzebuje świadka i trochę przebaczenia i otoczkę cierpienia oraz mniej sporadycznego tempa I'm learning to be brave in my beautiful mistakes// Uczę się być dzielną w swoich pięknych błędach Oh I've felt that fire and I've been burned// Oh, poczułam ogień i sparzyłam się Irony, irony, this hate and love, hate and love// Ironia, ironia, ta nienawiść i miłość, nienawiść i miłość Alright, sir W porzadku prosze pana Im the instigator of underwear// Jestem prowokatorem bielizny I can't help it I like to party its genetic// Nie moge pomóc lubie imprezowac, to jest genetyczne It's electrifying wind me up and watch me go// To jest elektryzujace, zamknij mnie i patrz jak odchodze |
|
|
|
#4539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Raczkowanie
|
Błękitem Twego Nieba zakryć szarość twarzy mej...
W miłosnym wspomnieniu. Bez Niego dzień jak noc i szczęście traci moc...
|
|
#4541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście , że pamiętamy uważam, że to było pytanie retoryczne ![]() Cytat:
Kochana miło słyszeć takie coś od Ciebie ![]() hmm chciałabym Ci jakoś pomóc , ale nie wiem czy się uda ; Imprezowe : Czynie z życia święto ! Eneeeergicznie ! Całą noc ![]() będziemy tańczyć całą noc by czuć naszą moc. dziś noc zamigotała tysiącem barw. balować, szmuglować czas słodko marnować/ zabawa tej nocy jak tlen. znowu można oddychać. i ta druga prośba.; co w sobie masz ? ![]() Jedyny sposób, żeby uwolnić się od pokusy to jej ulec. wiesz ? czy wiesz co czuje gdy spoglądasz w oczy moje? jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. wplątałeś się w moje myśli . [kocham ten opis] wszystko bym dla niego zrobiła, byłabym grzeczna przez chwilę. choć po szczęście i po szaleństwo, w ciemność choć ze mną.. daj mi zwariować. może coś ? ![]() __________ bo każda już godzina na wagę będzie tam wszystko tak przemija minuty szkoda nam, szkoda nas. niech wreszcie skończy sie chłodu front. wiem, że tu jesteś i nic nie dzieje się pomiędzy nami, pękła ta nić wiem, że tu jesteś i nic, i nikt. gdzie jest ogień, który palił nas, ogień, który palił nas jak drzewa ? i nic, i nikt. w którą stronę teraz, w którą stronę iść, którą drogą pójść? ..tylko jedna droga prowadzi ze ślepej uliczki - powrotna. konspiracyjnie wyłamywać Ci palce, szeptem bluźnić do głuchych uszu.
|
|
#4542 |
|
Rozeznanie
|
*Przestrzeń między nami nie gęstniała od negatywnych emocji.
*Syciłam oczami każdy Jego detal. *-Tak ciepło a Ty masz zimne dłonie? -Od zimy nie miał kto mi ich ogrzać... *Jego zbytniej niebytności boję się najbardziej. *Bo za mało było Nas w każdym dniu. *A słowa Jego, tyle dni wyczekane, smakowały jak niedzielny torcik. *Aksamitnym spojrzeniem rozbierasz ze złudzeń. *Bez balkonu, bez Romea, ale Julia! *Kolor moich tęczówek epitetem dla tęsknoty. *Prasując kant Twojego nieistnienia... *W lęku przed nie-spotkaniem.
|
#4543 |
|
Rozeznanie
|
Nie, chyba zdazylas zauwazyc ze tu kazda kazdą ma w du.pie . Tutaj nie czyta sie zadnego postu. Bozze. :|
*** wiem, ze ktos to juz pisal, ale jakbyscie mogly co niektóre nie dodawac opisów jeden z prawej, drugi z lewej a trzeci na środku to byłabym wdzięczna. *** dziękuję za wyróżnienia złotka. ~*~ A dzisiaj.. dzisiaj ukradnę dla Ciebie niebo. Zabiore wszystkie gwiazdy i oddam Ci je. Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2009-04-29 o 19:44 |
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co? Mogę Ci coś powiedzieć? Zrujnowałeś wszystko co było dla mnie ważne. Może akurat Tobie wydaje się to głupie, ale zwykły, poranny uśmiech niewyspanego Ciebie doprowadzał mnie do szału i od razu chciało się żyć. Teraz.. kiedy zrobiłeś to, co zrobiłeś mam ochotę wsadzić Ci ten pieprzony uśmiech w... nos. A wiesz co jest jeszcze gorsze? Że nigdy nie przestanę Cię idioto kochać.
Dobra, poddaję się. Na polu walki miłość vs. ja, ona rozłożyła mnie całkowicie na łopatki. Na koniec odeszła uderzając nogą w moje żebro i krzyczała z daleka, że jestem kolejną idiotką, która dała się na to nabrać. Nie chcę Ciebie po raz kolejny zobaczyć. Wiem, że od razu przez moją głowę przepłyną miliony myśli i pożądań, które będą tylko mówiły "pocałuj go, pocałuj go". Tylko wiem też, że jeżeli to zrobię to nigdy nie uda mi się od Ciebie emocjonalnie uciec. Przyznaję się, że nie potrafię bez Ciebie żyć. Nawet, gdy rano spoglądam w lustro i widzę swoją twarz i to puste odbicie w oczach, że wiem, że nie spotkamy się dzisiaj momentalnie leci mi łza. To takie dziwne, ale czy można mnie nazwać dziwakiem przez to, że po prostu kocham..? Proszę nie wymawiaj mojego imienia po raz kolejny. W Twoich ustach brzmi to jak najpiękniejszy dźwięk na świecie. Najchętniej bym Twój głos nagrała i odtwarzała każdego wieczoru kiedy czuję się totalnie samotna. Śmiało, jeżeli chcesz mi zrobić krzywdę, którą na pewno zapamiętam to wystarczy, że się we mnie zakochasz, a później brutalnie wrzucisz to serce do pralki i włączysz na mocne wirowanie.. |
|
|
|
#4545 |
|
Zadomowienie
|
idę naprzeciw pragnieniu
pachniesz pomarańczową namiętnością ... a smak też już nie ten samotnymi nocami tęsknota robiła z nią co chciała ciało dało pierwszy znak nie czekac, tak jak ona... no, może nie piękna, ale na pewno interesująca a czasem śmiała się głośniej, niż śpiewał Sting tak trzymać |
|
|
|
#4546 |
|
Zadomowienie
|
kamisha - Powaliłaś. Zabieram, bo idealne! Niestety.. _______________ mogę Ci pokazać drugą stronę lustra i całkiem możliwe że ich świat ze mną zbluzgasz dziś. i wtedy wszystko, w co tak mocno uwierzyłam, rozbiło się na kawałki. nie wiedziałam, że wszystko może się tak po prostu roz***ać w drobny mak. Lubię jak tańczysz na rurce i kręcisz dupą,lubię jak pijesz ze mną wódkę i popijasz wódką,lubię jak DJ gra najlepsze gówno... Chciałabym tyle zrobić, ale niestety nie potrafię. Przeczekam to wszystko. jutro inaczej na to spojrzę. Zawsze wierzyłam w prawdziwość twierdzenia: "Nie istnieje miłość od pierwszego wejrzenia".
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-04-29 o 19:46 |
|
|
|
#4547 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() <3333jak lansik to na całego / gdzies tam %-centuje Dżampreza pomyśle wieczorem bo teraz mi nic nie przychodzi do głowy ![]() __________________ To są te usta, których kształt kocham, gdy się śmieją... Ktoś, kto wymyślił pojęcie nicości był głupcem, a zarazem geniuszem. "Nic" nie istnieje, a jednak przydaje się czasem, gdy pytają nas, co słychać. ;] -Panie X,dlaczego Pan ugryzł Pana Z w oko?? -Nie ugryzłem! Ten idiota sam się ugryzł w oko! -Jak mogłem to zrobić?! Oko jest przecież nad ustami! -No właśnie! Jak miałby to zrobić? -Może stanął na krzesło! Ludzka złośliwość i głupota nigdy nie będzie miała nic wspólnego z logiką. Miał smak gorzkiej kawy... W odpowiedniej ilości nawet zazdrość może być słodka. Należy jedynie pamiętać, żeby się nie przejeść, bo się zwymiotuje. od zawsze chcieliśmy zdobywać chmury, wspinać się na ich szczyty i z radością patrzeć na ziemię. jak cudownie byłoby pofrunąć raz gdzieś daleko i lecieć, i lecieć, i lecieć.. a gdyby tak jeszcze pójść na plażę, zbudować babki z piasku, zaśpiewać dziecięcą piosenkę, którą znają wszyscy? wróćmy jednak do domu. pobawmy się w chowanego. zobaczysz spodoba ci się.. dam ci wygrać. uwierz. no chodź! przecież tak cudownie jest być dzieckiem! Zakute w kajdanki serce ciągle wyrywa się w stronę wolności. Wiem, zapomniałam Ci powiedzieć, że Jestem zakochana... - Czy ja naprawdę jestem taka zła ? - Nie ! - Szkoda... - Dlaczego ?! - Bo wtedy rozumiałabym przynajmniej czemu spotykają mnie same nieszczęścia ... Wiem, że miłość ma jest czymś więcej niż tylko twoimi dłońmi, które szczelnie oddzielają mnie od świata.
|
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
Pół mnie wymiotuje, reszta klęczy.
I zanucę w myślach jak bardzo Cię nie dopowiedziałam. Jak pająk w nocy wychodzisz z ukrycia by gryźć, ochłapami żądzy mnie obłapiasz. Stworzona z mnogości niespełnienia i iloczynu pragnień. Pasujesz do mnie jak trumna. Na niby tylko przecież jesteś, nie w moim sercu, lecz tylko w głowie. Zastygła w bezruchu samoświadomości.
|
#4549 | ||
|
Rozeznanie
|
ty jesteś większa
![]() Cytat:
![]() dziekuję ![]() Cytat:
![]() _______________________ zdecydowanie postawię kropkę nad i. naszych problemów nie rozwiąże już telefon mamusiu, muszę Ci coś powiedzieć.. jesteś moim superbohaterem! nawet bez tych obcisłych, czerwonych stringów. zrozumiałam po co żyję. mam tę przewage, że Twój świat napawa się nienawiścią, a mój juz dawno przestał. i think, it amazing. i have you.
|
|
|
#4550 | ||||
|
Rozeznanie
|
Peculiarity, Miluuu, TiS, kee, Kinderka13, 3martyna3, Lolja, Paaajkaa, Plotkaraaa, nydee, truskawkowa1993, paranienormalnaa, onax3, lilyblack - obrabowane z premedytacją
![]() Bananku Ty mój, Ty wiesz, że ja dla Ciebie mogę zrobić jeszcze większe serce <3 Cytat:
Ale ze szczęścia ![]() Cytat:
Bardzo mi miło, ale nie przesadzajmy ![]() Cytat:
A ten u góry sobie wzięłam ;*Cytat:
![]() __________________ 1. Gorzką pigułkę prawdy zapijam sokiem z kłamstw. 2. Nachalnie puka do mych drzwi. Już nawet guma w uszach nie pomaga. Ta cholerna miłość chyba nigdy nie odpuści... 3. Czuję się jak w ciemnym tunelu. 4. Would you love a monsterman? / Czy mógłbyś pokochać człowieka potwora? 5. Samotni nie chodzą do kina... 6. Czuję się jak kwiat w doniczce, którego zapoina się co chwile podlewać. 7. Moje grzeszne ręce nie potrafią się nacieszyć Twym ciałem. 8. Moje oczy widzą w szarych kolorach. 9. Niech serce mi krwawi, niech rany się nie goją, bylebym tylko mogła być z Tobą. 10. Rozsypany cukier na kuchennych panelach, bazgroły na rogu kartki, rozlana herbara... Wszystko układa się w Twoje inicjały. 11. -Czego Ty ode mnie jeszcze chcesz?! -Chciałam miłości... Ale teraz... teraz to już nic nie chce. 12. Odeszła z opuszczoną głową, jak maleńkie dziecko skarcone przez rodzica. W oczach łzy wielkości ziarenek grochu zasłaniały jej widoczność. Co rusz wpadała na drzewa wyrastające nagle z podziemi. Mimo minusowej temperatury nie czuła zimna... Bo on... On pokochał kogoś innego. 13. Nóż noszę w plecach, ten wbity przez Ciebie. 14. -Z naszej miłości nic już nie ma. -Prócz moich sinych oczu, bladych policzków, codziennych spazmów serca na Twój widok i mokrej poduszki... To masz rację, nic już nie ma. 15. Zawstydza mnie Twój widok, gdy idziesz z nią za ręke, a w mojej ręce jedynie torba z zakupami. 16. On całuje jej dłoń w czuły sposób. Ona spoglądając mu w oczy uśmiecha się koncikami ust. To nie jest dziwny sen, naprawde. Taki jaki ma każda samotna dziewczyna. 17. -Porozmawiaj ze mną... -O czym.? O tym jak bardzo mnie skrzywdziłeś.? Jak przytulam się do drzew z naszymi inicjałami.? O tej blond peruce, którą sobie kupiłam by choć trochę być do niej podobna.? Wybacz, ale nie będę sobie sama wbijała igieł w serce rozmową z Tobą. 18 Taki stan, w którym nawet Twój głos drażni me uszy. 19. Czasem śmiech nic nie znaczy prócz gry. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-04-29 o 20:44 |
||||
|
|
|
#4551 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to wyżej to cudo normalnie. ![]() Cytat:
Co do prośby to może coś : Wyruszyłam z ekipą na podbicie energy night A dziś pokażę, jakie są dziewczynki, przed którymi ostrzegał Was Tatuś twarz się śmieje, drin się leje, co się dzieje? nalewamy trunki do szklanek, olewamy trudny poranek. ![]() W mieście ciągłych melanży. melanże dla wybranych, te nasze tany tany.. ![]() trzeba kolekcjonować mocne wrazenia ->imprezowo. ,,My chcemy tańczyc calą noc(...) Bez tchu brac świat do rąk" | Dance xDPokaż jak się kręcisz, jak swym ciałem nęcisz ^^ disco. lans? bounce? chlanie? na imprezie. balet. nieee ma! z Nimi; * od meLanży do meLanży tutaj -tak każdy ![]() Wspólne melanże i ostre libacje, z moimi bliskimi najlepsze akcje. Łupu cupu...jutro będzie zgon..% the time is now energy night. Impreeeezuję. Dajesz dajesz Bo przecież dla tych chwil noc gra.. <3 Melanż jakich mało dzis - jestem tam i bawię się świetnie. dobry melanz nie jest zly. je.bać wszystko, iść na disssco ![]() Mam nadzieje, że sobie coś wybierzesz. xp A co do drugiej prośby to jakoś nie przychodzi mi nic do głowy. ![]() ____________________ no me merezco que me traten asi [nie zasługuję na takie traktowanie] perdona la molestia [przepraszam za kłopot] Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. są takie chwile jak sztylety, rozrywają duszę w kilka sekund. to koniec, zabiliśmy w sobie wszystko. to koniec, mogliśmy więcej. Siedziała ściśnięta pomiędzy przeszłością i utraconą przyszłością ona tak ufała mu, lecz nie odda miłości znów. Kochająca bez nadziei. Tajemnicza cisza miedzy Nią , a nim . siedziała sama na trawie z kartką, i rysowała serca, dla Niego. |
||
|
|
|
#4552 | ||
|
Rozeznanie
|
iii wzajemnie mała
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kradnę Geniuszu Ty mój ___________ Może zbyt często obrywam, żeby móc zaufać światu, żeby móc uwierzyć w to szczęście. bo przestało mi wychodzić udawanie silnej. Ktoś mnie zranił. Nie znienawidziłam Go. Znienawidziłam cały świat, wszystkich poza Nim. Idiotyczne. żałosna niezależność, którą Ty nazywasz s a m o tn o ś c i ą. a coś Ty kur.wa myślał chłopcze? Śmieje się z nas świat. Zastanów się trzy razy bo powrotów nie będzie.
|
|
#4553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudowne. ![]() _________ Thinking of you. I just called to say 'i love you' ![]() Przypuszczam, że gdybym chciała Cię przytulić tak, aby okazać moje uczucia do Ciebie, oczy wyszłyby Ci jak chomikowi. ![]() Sound of my dream. może jutro, nie wiem, ale kiedyś na pewno pokażesz mi, jak bardzo Ci na mnie zależy, i jak Ci brakowało mnie, kiedy udawałeś niedostępnego. Bo stan moich uczuć staję się wyższy. Twój zapach doprowadza mnie do frustracji, wariacji. ![]() Przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć. ![]() _________ papergirl, chocapic. dontlookdown, plotkaraaa, Kinderka13, lilyblack, Litlle Ballerina, Miluuu, Kamma1507, Calineczka777, kamisha, sheisunusual, Paajka, nydee, bananowalaska, daciaaaaaa, peculiarity, i wiele innych. mimo, że sie zbyt często nie wypowiadam, to czytam regularnie jesteście wprost boskie i często okradane właściwie, przed każdym wyłączeniem gadu, włączam wizaz i szukam opis, zazwyczaj dziewczyn wyżej wymienionych ![]()
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy myślę o tobie, moje serce bije szybciej. i tylko to się dla mnie liczy.
zmywam po kolei z palców twych odciski. byleś mi bliski. zmywam pocałunki resztą silnej woli. powoli. niektórzy twierdzą, że słyszeli jak jej serce pękło z bólu. nie będę wpadać w depresję z powodu braku faceta - mam osiągnąć równowagę wewnętrzną oraz pewność siebie i czuć się osobą pełnowartościową i kompletną b e z faceta, bo to najlepszy sposób, żeby faceta znaleźć. udawaj, że mnie kochasz. nie rozczarowujmy świata. - wybaczysz mi, prawda? - tyle nadziei było w jego głosie. pogłaskałam go po policzku. wszystko można zacząć od początku. zawsze. pocałował mnie w środek dłoni. tak czule, że roztrzepotałam się. zbliżył się i delikatnie mnie objął. pocałował we włosy, czułam to, choć przecież włosy nie czują... |
|
|
|
#4555 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
____________________ Sposób, w jaki na mnie reagujesz . ![]() Chcę zrobić coś, czego nie potrafisz sobie wyobrazić . Nie możesz powiedzieć, że mnie to nie obchodzi . Odkąd tu jestem, nie zmieniłam miłości . Kłamałeś, pełzałeś, a ja zostałam tu z Tobą . Nie jestem jakąś tam laską, zrobię wszystko co mogę . Kręć tym, nie przestawaj . ![]() Jestem skandaliczna, tak zaraźliwa, że będziesz o mnie błagać . ![]() Trzęsę tym jak Jello, zmuszę chłopców do powiedzenia "hello" . ![]()
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-29 o 21:05 |
||
|
|
|
#4556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ten wyżej świetny ![]() __________ Podcinamy sobie myśli nawzajem.
Chcę usiąść za sterem marzeń, wystrzelić się do gwiazd. Miłość tak słodka jest jak czereśnie. Galaktyka ust, konstelacje oczu Twych i komety słów. Niech nam wino w ciałach gra, nasza jest cała ta noc. Ludzie muszą przecież tęsknić, by noc nie była sama. Patrze na Ciebie tak jak patrzy się letnią nocą w gwiazdy. Zamówiliśmy sobie najgorsze chwile. Ja nie słuchałam, ty nigdy nie mówiłeś.
|
|
#4557 |
|
Wtajemniczenie
|
od ucha do ucha
nie wiem co to za stan błyszczysz, jesteś disko nigdy nie mów mi, że nie mogę cię mieć grzeję się w najlepsze zakupy dobra rzecz bądź taki 'mrrr' z a w s z e zastanawiasz mnie coraz bardziej nie widziałam cię dwa lata, chociaż wczoraj mnie całowałeś napisz książkę, która będzie nosiła tytuł 'jak mnie zdobyć?' |
|
|
|
#4558 |
|
Raczkowanie
|
1. I dlatego lubię mówić z Tobą
2. Tak bardzo bym chciała znaleźć mojego czarodzieja. 3. Kolejny raz mijasz moje drzwi i nawet nie zajrzałeś. 4. Miłość. miłość jak gorąca czekolada 5. Czy ty możesz to wiedzieć, Że usycham bez Ciebie? 6. Moje sny jak bajki Podświadomie liczę Zrobisz ze mnie... Księżniczkę? 7. A ja wciąż kocham, wyobrażam sobie i czekam i marzę i pragnę. 8. Nie będę życzyć ci powodzenia. Nie. Powiem, że mi cholernie smutno, ale też nie zamierzam Ci przeszkadzać w tworzeniu twojej bajki. Może i na mnie przyjdzie kiedyś pora. Nie zapomnij o mnie. Nawet gdy już zwiedzisz koniec świata. Kocham Cię. Nawet jeżeli nic to nie znaczy. Jakie puste i żałosne wydają mi się życzenia twoich przyjaciółek w takiej chwili. Przecież też powinnam cię wspierać, a jednak nie mogę. Widzę siebie w lustrze i nie chce mi się wierzyć. Odchodzisz i bądź szczęśliwy. Czyż nie jestem żałosna i zapatrzona w siebie? Tylko jeden drobiazg. Dlaczego? Kij mnie obchodzi aura tego miasta. Dlaczego znów bez słowa idziesz z wiatrem? Ufam ci nadal, bo dałeś mi nadzieję. Nawet jeśli nie wiesz co to dla mnie znaczy. Nie, nie życzę ci powodzenia. Będę czekać, aż wrócisz.
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
KaMa2704 tekst jest z piosenek Pink "Crystal ball" i bodajże " Bad influence", więc twojej twórczości nie naruszyłam.
proszę pana chyba się panu zawieszenie z jakimikolwiek uczuciami urwało! no dobra, wyboraźmy sobie, że dzisiaj mnie nie ma żegnaj kotku! |
|
|
|
#4560 |
|
Przyczajenie
|
-co?
-nic. [...tylko lubię na Ciebie patrzeć )]bo lubię słuchać jak mówisz.. ![]() -coo? -nic, nic. - [.. szkoda że nic..] -ale gorąco jest - ;> -nic nie mów -przecież nic nie powiedziałam ![]() -ale wiem co chciałaś powiedzieć zrób wszystko, by nie stać się kimś po prostu typowym.. I have a dream... jak nie Ty, to kto? czasami za mało by uwierzyć.. i za dużo by zapomnieć Ciebie mogę słuchać nawet wtedy gdy mówisz o jakimś skomplikowanym zadaniu z matematyki.. w którym i tak nie wiem o co chodzi -ale ja głupia jestem! -no jesteś.. -przecież wiem.! -żartowałem -ale mam dałna! no nie wierze... -nie mów tak! to nie prawda -od wczoraj leczę moje uzależnienie -jakie? -tomkowizm -coś kiepsko Ci idzie -wiem -a nawet chyba jeszcze bardziej się w to wtapiasz -naprawił byś już ten zegarek -po co? -by wiedzieć która jest godzina.. to oczywiste -teraz czas już mi nie jest potrzeby -gdzie masz zegarek? -w domu.. na biurku.. popsuty. -popsuty? -no. teraz czas już mnie nie ogranicza -wiesz, sprawdź. herbaciane róże. -chcesz je dostać? -nie.. chce Ci je podarować -ale dlaczemu? -... sprawdź.. -czy Ty nie widzisz? -czego? -tego jak ona reaguje na Twój uśmiech... Czy ten pan i pani są w sobie zakochani? Nie jestem dziś w sosie, muchy mam w nosie.. Twój głos mnie uspokaja... Uwielbiam Twój uśmiech.. jak dziura w płocie by się pozbyć złych humorów... lalalala... robię zupę z muchomorów.. lalalala... zaraz będzie gotowa.. tylko ja zauważyłam te wszystkie kolory w Twoich boskich oczach..! te piękne zielone oczy.. z tym morskim kolorem przy brzegach.. i piwnym przy źrenicach..
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

dobrze, że już jesteś Bejbe! <3

ooo ja tutaj?Nawet nie wiesz jak mi humor poprawiłaś, cieszę się bardzo.
?
byłabym wdzieczna
wystarczy Marzena 
Zabieram, bo idealne! Niestety..