Panny Młode 2008 cz.II - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-17, 08:17   #4591
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
siedze dzisiaj od samego rana ( no od 11 ) na muzyka bo wiecie mamy dj a moje szczescie sobie wymyslilo ze ma byc taka muzyka jaka on wybierze, no fakt francuskie utwory i tak musimy dac, wiec siedze szukam i wybieram .... bardzo dlugo to trwa

Co do wstepu do kasety to ja wymyslilam taki nie wiem co z tego wyjdzie

Siedzimy na kocu , kamera sie przybliza , pikinik owocki champagne itd, kladziemy sie twarz przy twarzy, kamera sie oddala od naszych twarzy i pokazuje na niebo a tam wsrod chmurek zaczyna sie film na poczatku nasze imiona data potem zdjecia od malego , razem, z zareczyn, slubne ( cywilny) i potem przygotowania ..... na samym koncu , maly klip, taki co wybiera najwazniejsze ujecia, koniec, a my wstajemy z koca skladamy go wkladamy do koszyka i oddalamy sie w strone zachodzacego slonca trzymajac sie za rece .... Kicz?
bardzo ale to bardzo podoba mi sie ten pomysl....a kicz??kiczem sa krasnale.z taka opinia gdzies sie spotkalam...
a my z TZ mamy teraz wspolny stres w zwiazku z jego klasa...jest wychowawca I klasy technikum.wrocil wczoraj z pracy i dzwoni pyta czy moze wpasc bo musi KONIECZNIE ze mna pogadac...myslalam ze znowu cos pzreskrobalam albo jego mamusia znowu cos wymyslila...a on mi mowi ze kilku jego uczniow dalo mu cynk ze jeden z kolegow pisze im na gg ze chce sie powiesic zeby zrobic prezent slubny swojej siostrze ktora ma slub za 2 tygodnie!!!!!TZ powiedzial ze pogadal z nimi opowiedzieli mu wszytsko od poczatku poszli do dyrektorki od nowa to samo i wezwali ojca...a ojciec tylko kiwnal glowa.....ale chlopak sie nie powiesil...ale chcialTZ zalamany...nie umialam mu nic powiedziec co moglo mu jakos poprawic nastroj....zal mi go
aha w niedziele ,,spadlismy z ambony"...wczoraj wiekszosc znajomych jak nas spotkala smiala sie czy nad dupka nie boli...

no co jest panienkigdzie jestescie????mialam avatarek z konskim zadkiem to Was nie bylo,teraz mam z buzka konika...tez Was nie ma diablice jedne

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-06-17 o 12:25 Powód: post pod postem
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 08:39   #4592
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

LiStar u mnie to zaklinanie Ci wyszło!!! mamy piękne słoneczko!!!Machnę jeszcze tylko kilka wykresów ,wkleję w pracę bambusy i inne konopie i lecę po truskawki Mam taki ulubiony sklepik chociaż te truskawki w porównaniu z tym co mam w rodzinnym domku to nic-rodzice wiele lat mieli plantacje( ekologiczna całkowicie) więc znają się na rzeczy. Hmm ja nie przepadam za truskawkami (obżarłam się nimi wystarczająco do 1997 roku kiedy to wielka powódz zabrała tereny uprawne i strasznie je zanieczyściła)ale mój TZ uwielbia koktajle więc niech ma
toverek83 kurcze przerypane z tym uczniem. Ale to dobrze świadczy o Twoim TZ skoro uczniowie mu ufają. Eh zawód pedagoga to poważna misja!A tylu się do tego nie nadaje...aż strach
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 08:40   #4593
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
właśnie przeglądałam ozdoby do włosów i jakoś nic mi w oko nie wpada a Wy będziecie mieć cuś fajnego we włoskach?? może jednak ten kwiatek żywy będę miała, przynajmniej będzie z głowy wybieranie ozdóbki
kwiaty wygladaja ladnie ale do oczepin potem wiedna... siostra miala roze i welon... po oczepinach jednak ten kwiat padniety za bardzo rzucal sie w oczy... ale ja i tak jestem za kwiatem bo mi sie podoba (chociaz ja nie bede miala bo i tak by sie w tych kudliskach schowal i na co mi to )

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Hej Kochane
u mnie dopiero skończyła sie burza...nie lubię jak grzmi i błyska się, za to uwielbiam zapach powietrza po burzy-tak świeżo i rześko- właśnie siedzę na tarasie i delektuję się-na dodatek przyleciały do sąsiada na łąkę 2 bociany-czyżby z nowiną dla mnie???

kibicujecie dzisiaj?bo ja nie oglądam-nie chcę się nakręcać
ja tez lubie powietrze po burzy ale na poczatku bo jak za dlugo pada to smierdzi zabami
i tez sie boje burzy zwlaszcza za dnia...
ja juz nie kibicuje... szkoda czasu... przez 90 min mozna samemu druzyne pilkarska zrobic

Cytat:
Witam Laseczki

moja drużyna marzeń Portugalia gra dalej także mam komu kibicować-jeszcze Boruca do nich i skład jak marzenie
Bociany mnie prześladująznowu dumnie kroczyły po łączce.
od dzisiaj zaklinam słoneczkobo już dośc brzydkiej pogody pozdrawiam
heh pozniej bedziemy razem na forum siedziec i chwalic sie swoimi brzuchami potem dziciaczkami

Ja tez na zaklinam slonce... opgoda za oknem potworna
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 08:43   #4594
LilStar
Wtajemniczenie

jestem

toverek83 dobrze że Twój TŻ w porę zareagował bo mogło to się bardzo źle skończyć. myślę, że powinnas Mu teraz uświadomić ile dobrego zrobił-ile bólu zaoszczędził-teraz tylko trzeba pomóc chłopakowi-pomoc psychologa, może na początek Twój TŻ będzie mógł z nim porozmawiać, może łatwiej sie otworzy.
Najważniejszę, żebyś była obok-Razem to nawet milczy się pięknietrzymam kciuki
Stary 2008-06-17, 08:49   #4595
agagmm23
Raczkowanie

Ja tez myslałam o zywych kwiatkach we włosach ale zdecydowała sie na cos takiego

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 08:52   #4596
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
LiStar u mnie to zaklinanie Ci wyszło!!! mamy piękne słoneczko!!!Machnę jeszcze tylko kilka wykresów ,wkleję w pracę bambusy i inne konopie i lecę po truskawki Mam taki ulubiony sklepik chociaż te truskawki w porównaniu z tym co mam w rodzinnym domku to nic-rodzice wiele lat mieli plantacje( ekologiczna całkowicie) więc znają się na rzeczy. Hmm ja nie przepadam za truskawkami (obżarłam się nimi wystarczająco do 1997 roku kiedy to wielka powódz zabrała tereny uprawne i strasznie je zanieczyściła)ale mój TZ uwielbia koktajle więc niech ma
cieszę się bardzo dobra wróżka ze mnieu mnie narazie nieśmiało wygląda zza chmurkiteż poprosze koktajl, może mnie teściowa dzisaiaj truskawkami uraczy

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
kwiaty wygladaja ladnie ale do oczepin potem wiedna... siostra miala roze i welon... po oczepinach jednak ten kwiat padniety za bardzo rzucal sie w oczy... ale ja i tak jestem za kwiatem bo mi sie podoba (chociaz ja nie bede miala bo i tak by sie w tych kudliskach schowal i na co mi to )

ja tez lubie powietrze po burzy ale na poczatku bo jak za dlugo pada to smierdzi zabami
i tez sie boje burzy zwlaszcza za dnia...
ja juz nie kibicuje... szkoda czasu... przez 90 min mozna samemu druzyne pilkarska zrobic

heh pozniej bedziemy razem na forum siedziec i chwalic sie swoimi brzuchami potem dziciaczkami

Ja tez na zaklinam slonce... opgoda za oknem potworna
sama nie wiem czy będe mieć żywy kwiat czy wpiętą spinkę w kształcie kwiatka chyba razczej to drugie-będzie mi wygodniej ale zobacze na próbie.

wyślę Ci troszkę mojego słonkamarzę o pogodzie na weekend
Stary 2008-06-17, 08:53   #4597
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
jestem

toverek83 dobrze że Twój TŻ w porę zareagował bo mogło to się bardzo źle skończyć. myślę, że powinnas Mu teraz uświadomić ile dobrego zrobił-ile bólu zaoszczędził-teraz tylko trzeba pomóc chłopakowi-pomoc psychologa, może na początek Twój TŻ będzie mógł z nim porozmawiać, może łatwiej sie otworzy.
Najważniejszę, żebyś była obok-Razem to nawet milczy się pięknietrzymam kciuki
dziekuje Wam...szkoda ze TZ tego nie czyta co piszecie o Nima jesli chodzi o pomoc ze strony psychologa to juz na dzis zostali umowieni tzn ten uczen z rodzicem...
zobaczcie jakie wyzwania przynosi kazdy dzien....zrobie pozniej zdjecie sukienki jaka kupilam na poprawiny i wkleje....
dziekuje Wam kochane
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 08:55   #4598
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dziekuje Wam...szkoda ze TZ tego nie czyta co piszecie o Nima jesli chodzi o pomoc ze strony psychologa to juz na dzis zostali umowieni tzn ten uczen z rodzicem...
zobaczcie jakie wyzwania przynosi kazdy dzien....zrobie pozniej zdjecie sukienki jaka kupilam na poprawiny i wkleje....
dziekuje Wam kochane
nie ma za co-od tego tu jesteśmy żeby się wspierać, rozśmieszać, pocieszać itd

czekamy na zdjęcia kiecki
Stary 2008-06-17, 08:58   #4599
madziczek
Zadomowienie

Dzień dobry
nareszcie udało mi się do Was zajrzeć - tyle stron naskrobałyście, że nie wiem czy uda mi się nadrobić zaległości w czytaniu. W pracy na razie cisza jak makiem zasiał - chbya ktoś pomyslał, że tak długie odstawienie od wizażu może grozić choroba nerwową

U nas przygotowania stoją w miejscu. Ja zobojętniałam na wszystko.
Nie wiem jak mi się uda kupić materiał na suknie, jak wszystkie hurtownie pracują do 16-17 :/ Mam sama kupić materiał (mialam jechać z krawcową, bo była z inną klientką umówiona, ale ją odwołała i nie byłyśmy razem) i trochę mnie przeraża, bo ja sie na tym zupełnie nie znam, a materiały mają być łączone, więc musza jakoś "teksturą" do siebie pasować.
Z tych powodów już mi wszystko jedno czy bedę miała tę suknię czy nie ... bez niej tez można wziąć śłub

Wczoraj moja siostra odebrała suknie od krawcowej (innej). Suknia, mimo, że na wstępie miała być inna jest sliczna, bardzo delikatna i bardzo pasuje Siostrzyczki
Stresuję się tym jej ślubem chyba bardziej niż swoim .... to juz za dwa tygodnie!
Ja musze sobie kupić jeszcze kreacje i buty ale jakoś nie moge sie zebrać.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
(...)

Haha też strasznie bałaganie jak juz cos robie w kuchni (co zaznaczam zdarza się bardzo żadko). Dobrze, że masz chęć do kolekcjonowania przepisów i dogadzania mężusiowi u mnie raczej takich chęci nie ma. Nie mówię, że nie zrobie obiadu, ale coś szybkiego i treściwego, żadnych wymyślań

Ja też nie umiem utrzymywać porządku na bieżąco przy gotowaniu (gotuje praktycznie codzinnie, chociaz staram sie z tego wyleczyć ) co bardzo denerwuje mojego narzeczonego, który sam nie kwapi się czegokolwiek przygotować ... tzn. zrobi coś raz na jakiś czas (cos bardzo prostego lub coś podrzeje) - sprzatnie i mówi "zobacz, można na bieżąco utrzymywać porzadke" co mnie doprowadza do białej gorączki.

Zupy jak najbardziej. Jak dla mnie zupa to już obiad i zdecydowanie ją wolę od innych, drugich dań. Poza tym nie przepadam za dużą ilością mięsa a zupka to zawsze zupka.
Prasować też nie lubię a do garów będzie zmywarka, za to potrafię sprzątać expresowo i to nawet lubie

Ja bardzo lubię zupy (mięsko zresztą też), ale TŻ niestety nie bardzo ... zjeść, zje (wyjątek to pomidorówka, którą ubóstwia) ale mówi że zupą to się nie można najeść i żeby nie musieć codziennie gotować dwóch dań (szczególnie że jemy obiado-kolacje) zrezygnowałam z zup i bardzo żadko teraz je gotuje.

O matko współczuje. Moi teściowie póki co wspominają coś o gotowaniu i pieczeniu na co ja zawsze odpowiadam, że będę zamawiać catering a ciasto kupować z cukierni:P, zresztą jak narazie to oni gotują a do mnie zawsze mówią, że za mało zjadam (co mnie zresztą doprowadza do pasji).

Ja miałam (mam) ten problem, że mój TŻ je w sumie niewiele rzeczy (teraz trochę go otworzyłam na niektóre potrawy) i jego mama gotuje baradzo delikatnie a ja lubię eksperymentować z róznymi smakami - korzystac z przypraw (uwielbiam czosnek). Teściowa mi mówila że bardzo (za)mocno przyprawiam. On wcześniej mieszkał sam i jak przyjeżdzałam to mu zazwyczaj coś ugotowałam ... po mału do takich "bezsamkowych" potraw dostawałam rózne przyprawy, przekonywałam do jedzenia róznych nowości (dla niego) i największym dla mnie uznaniem, było jak któregoś dnia przyszła teściowa powiedziała mi, że jak TŻ był u nich to była pomidorówka (jego mama gotuje naprawdę dobrą)i że jej synek powiedział, że ta zupa troche nie doprawiona (nie pamiętam dokładnie jakich słów użył, ale to bylo cos w tym stylu) ... bardzo mi to pochlebiło
Mój A. lubi jak gotuje, ale czasem mnie wkurzalo jak mówil, że to czy tamto nie wychodzi mi tak "jak powinno" a po tym tekście już mi przeszło i robię tak jak lubię i nie przejmuje sie że cos czasem mi wyjdzie inaczej niż mialam w zamiarze. Także jeżeli Wasz TŻ będzie za Wami stał i będzie mu smakowało to co dla niego przygotujecie to żadne komentarze teściowych nie powinny Was obchodzić i pewnie nie będziecie na to zwracać uwagi po jakimś czasie.

(...)

Zapowiedziałam już że zmywarka to u mnie pierwszy sprzęt

Ja też powiedziałam, że jak będziemy mieli jakiś pieniązki z prezentów ślubnych to pierwsze co kupimy to bedzie zmywarka. Oboje nie bardzo lubimy zmywać, a już ja w szególności i mam dość tych wiecznych kłótni o zmywanie

Ja pisze tyle czasu, że Wy w tym czasie juz pewnie pare stron zapełniłyście

edit: no i mialam racje

Edytowane przez madziczek
Czas edycji: 2008-06-17 o 09:54
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 09:55   #4600
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Potrzebuje waszej porady, mam sukienke taka jak na zdjeciu i chcialabym tez taka fryzure jak na zdjeciu obok, ale nie wiem czy bedzie welon pasowal....myslalam o jakims kwiatku wlasnie......a jak welon to krotki , nie taki jak ma modelka

hmmm, nie wiem dlaczego zdjecia sie nie wyswiatlaja??

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-06-17 o 12:26 Powód: post pod poste,
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 10:09   #4601
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

ja nie widze tych ostatnich zdjec tej sukni i wloskow

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 10:56   #4602
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

sprobuje jeszcze raz zalaczyc, nie wiem co jest grane?

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 12:24   #4603
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Potrzebuje waszej porady, mam sukienke taka jak na zdjeciu i chcialabym tez taka fryzure jak na zdjeciu obok, ale nie wiem czy bedzie welon pasowal....myslalam o jakims kwiatku wlasnie......a jak welon to krotki , nie taki jak ma modelka
Cytat:
sprobuje jeszcze raz zalaczyc, nie wiem co jest grane?
teraz widac... jakas przerwa musiala byc
wiec wg mnie to bedzie wygladalo pieknie z welonem takim zwyczajnym jak ma kobitka na fotce nawet krotkim
praktycznie do kazdej sukni pasuje welon do tej tym bardziej
czekamy na fotki z przymiarki
Stary 2008-06-17, 12:32   #4604
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
m.a.r.t.a dobrze że wróciłaś. Mimo iż kota nie było myszy za bardzo nie grasowały- byłyśmy grzeczne
Jestem z Was dumna.

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
napisalam i i zezarlo

no wiec my juz zmywarke mamy, ale samo wkladanie i wyciaganie mnie wkurza nastawiam ja nie codziennie ale jak sie uzbiera, kiedy jej nie bylo tz jak zmywal to piescil kazda lyzeczke pol godziny, bardzo nieeekonomicznie wychodzilo, ale teraz dla odmany nie tyka zmywarki , mowi ze to mi kupil w prezencie ....
Ja zmywarce mówię stanowcze "nie". Fakt niby jest ta wygoda, ale patrząc na zniszczone, porysowane szklanki i inne naczynia, więcej satysfakcji daje mi ręczne mycie.

Niech Ci dobrze służy
Stary 2008-06-17, 12:35   #4605
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:

\moim zdaniem suknie i fryzura są naprawdę fajne, ja bym zrezygnowała z welonu, jakoś nie przekonuje mnie welon do rozpuszczonych włosów, za to kwiat jak najbardziej.
Co do kwiatów to sama miałem żywy kwiat we włosach.
Wszystko zależy czy kwiat jest świeży i jak jest przygotowany przez florystkę. Ja miałam tulipana i trzymał sie super (wbrew opiniom, że tulipan padnie). jeśli obawiacie się, że po jakimś czasie będzie nieładnie wyglądał,poproście o dwa (jeden zmienicie przed północą), ja tak miałam zrobić, ale ktoś przez pomyłkę wyrzucił mój kwiatek, mimo to dobrze trzymał się tulipan przez całą noc. możecie zobaczyć na zdjęciach, które wkleiłam. Także polecam!
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 12:38   #4606
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja zmywarce mówię stanowcze "nie". Fakt niby jest ta wygoda, ale patrząc na zniszczone, porysowane szklanki i inne naczynia, więcej satysfakcji daje mi ręczne mycie.
jak ręczne mycie może dawać satysfakcję?
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 12:51   #4607
madziczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Też nie jestem w stanie tego zrozumieć
Ja do tej pory nie miałam styczności (nie korzystałam) ze zmywarkami, ale nie widziałam, żeby u znajomych coś się niszczyło przez zmywarkę ,... chyba że dana rzecz nie byla przystosowana i wtedy trzeba ręcznie.
Zresztą się nie wypowiadam bo jestem laik w tych sprawach.
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 12:54   #4608
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dlatego Martuś ja wolę kubki niż szklanki Nie znoszę myć naczyń za to mój TZ robi to świetnie- tyle że oprócz umytych naczyń mam całą zachlapaną podłogę. Ale akurat podłogę to ja lubie myć
Jejku dziewczynki taka pogoda a ja ślęczę nad pracą i w dodatku komp mi wariuje!!!!
Wydrukowałam część pracy a tu proszę- zamiast czcionki 12 wyszła 8! I jak tu nie zwariować??
I jeszcze przez jakieś 2 godziny nie mogłam wdepnąć na wizaż
Ale za to podgoniłam z robotą i przy okazji praktycznie obiadek mam cały przygotowany.
Mi strasznie podobają się kwiaty we włosach zwłaszcza ciemnych. Ja sama włosami się akurat nie mogę pochwalić- są zdrowe, błyszczące ale cieniutkie. W związku ze stresem związanym z kupnem mieszkania zaczęly wypadać jak nigdy przedtem ale od czego jest KWC? Zastosowałam ampułki Radical i jestem w szoku po efektach jakie daje!!! Do tego szamponik i odżywka z Joanny (apteczka babuni) na którą wcześniej w sklepie bym nie spojrzała. Hmm można powiedzieć że moje włosy wyglądają teraz lepiej niż kiedykolwiek
Z cerą nie ma większych problemów ale chcę jeszcze iść na oczyszczanie. Muszę być piękna w dniu ślubu
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 12:55   #4609
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Ja naprawdę lubię myć naczynia . Moja siostra ma zmywarkę kilka, kilkanaście dobrych lat i widzę skutki jej używania po jej naczyniach. Porysowane miseczki, zdarte ozdoby na talerzach naprawdę elegancko i ładnie nie wyglądają. Dlatego ja na taki bajer nie mam potrzeby się kusić.

Idę teraz umyć sobie szklankę na kawkę .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 12:58   #4610
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Ja naprawdę lubię myć naczynia .
A ja nie Mąż też nie i dlatego mamy zmywarkę, z której jeszcze nie korzystamy, bo nadal trwa remont kuchni...
PS. Zmieniłaś znowu avtarka.
Stary 2008-06-17, 12:59   #4611
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
moim zdaniem suknie i fryzura są naprawdę fajne, ja bym zrezygnowała z welonu, jakoś nie przekonuje mnie welon do rozpuszczonych włosów, za to kwiat jak najbardziej.
Co do kwiatów to sama miałem żywy kwiat we włosach.
Wszystko zależy czy kwiat jest świeży i jak jest przygotowany przez florystkę. Ja miałam tulipana i trzymał sie super (wbrew opiniom, że tulipan padnie). jeśli obawiacie się, że po jakimś czasie będzie nieładnie wyglądał,poproście o dwa (jeden zmienicie przed północą), ja tak miałam zrobić, ale ktoś przez pomyłkę wyrzucił mój kwiatek, mimo to dobrze trzymał się tulipan przez całą noc. możecie zobaczyć na zdjęciach, które wkleiłam. Także polecam!
gdzie te zdjecia bo znalezc nie moge a chetnie bym obejrzala
Stary 2008-06-17, 13:00   #4612
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Kurcze a mi znów zaczął się regularny okres!!!!!! Kurka wodna bez dnia przerwy
Jak się tylko skończy lecę do ginekologa bo się anemii znów nabawię
Nienawidzę tam chodzić ale mus to mus-trzeba płacić za to że jest się kobietą
Chociaż jak u faceta lekarz bada prostatę to wkłada łapkę przez odbyt więc też nie za wesoło. Moja mama nie omawia już z pacjentami (jest pielęgniarka środowiskową)szczególów badania bo połowa Panów ucieka Hehe jak przyjdą już do doktora mają niespodziankę. Ale mój tatuś który zna prawdę jakoś zawsze ma nie po drodze do pana urologa
czyli remis

Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
chciałabym wiedzieć jak długo taki kwiatek potrzyma pion, nim znajdzie sie w "Kwiatowym Raju", czy całe wesele? Czy trzeba będzie mu męki ukrócić?
A co potem po zdjęciu kwiatka? jak fryz będzie wyglądał?
OOOoooo jak ładnie a tak sobie myślę, że do Twojej sukni tez pasowały by lilie tylko sa podobno nietrwałe ale skoro Tiffi mówi że tilipan wytrzymał to i lilia da radę tylko żeby za mocno nie pachniała... albo amarylis o - delikatniejszy ma zapach podobno.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Dzień dobry laski Jak tam u Was dzisiaj. U mnie tak sobie, wczoraj miałam jakiegoś doła i strasznie płakałam wieczorem, że mi coś z tym ślubem nie wyjdzie, a później, że reprezentacja przegra. Normalnie dół na maxa. Z tego wszystkiego dostałam temperatury i dzisiaj jestem nie do życia a tu w pracy jeszcze tyle trzeba siedzieć
Reprezentacji mi szkoda. Wierzę, że chcieli wygrać i mam nadzieję, że jeszcze nadejdzie dzień kiedy będziemy z nich dumni. Teraz zastanawiam się komu kibicować (na 100% nie Niemcom).
Muszę się Wam też pochwalić, że wczoraj kupiliśmy pierwszą rzecz do naszego mieszkanka a mianowicie drzwi wejściowe Nawet szybko wybrałam, jakieś 20 min mi to zajęło
Oooo biedactwo się nie przejmuj, pewnie jakiś PMS cię dopadł ja wszystko zwalam na PMS czasami to mam wrażenie, że zawsze jestem "przed" oprócz dni "w trakcie" no ale wracając do tematu, będzie dobrze nie ma co się smucić - chyba, że po to, żeby potem jeszcze mocniej się cieszyć tym dniem

toverek83 Twój TŻ zachował się bardzo dojrzale zdał egzamin życiowy na wychowawcę, powinnaś być dumna i mu to uświadomić - faceci lubią być chwaleni za swoją zaradność, męskość i siłę - no a my za urodę - tak stereotypowo, ale moim zdaniem prawda. Mam nadzieję, że temu chłopcu pomogą już specjaliści i będzie szczęśliwy... depresja to ciężka choroba (tak myślę, że to ona mogła spowodować takie a nie inne zachowanie tego chłopaka)
Cytat:
Napisane przez agagmm23 Pokaż wiadomość
Ja tez myslałam o zywych kwiatkach we włosach ale zdecydowała sie na cos takiego
nie widziałam jeszcze takiego stroika - bardzo pasuje do welonu

Cytat:
Witam Laseczki

moja drużyna marzeń Portugalia gra dalej także mam komu kibicować-jeszcze Boruca do nich i skład jak marzenie
Bociany mnie prześladująznowu dumnie kroczyły po łączce.
od dzisiaj zaklinam słoneczkobo już dośc brzydkiej pogody

pozdrawiam
u mnie się poprawiło ze słoneczkiem dzięki hiihihi
ja jestem za Holendrami - mam nadzieję, że się nie pobijemy tutaj

Cytat:

a jakie masz włosy? takie długie jak przy tej fryzurze? ciemne, czy jasne? Bo jeśli jak ta Pani z fryzurą - to moim zdaniem welon chyba tak średnio by pasował. Jeśli długie włosy - to długi welon bym wzięła, a jeśli jasne jak Pani z suknią to wszystko by pasowało - tak myślę

U mnie zastój ze ślubnymi przygotowaniami za 2 tygodnie jedziemy rozdawać zaproszenia u TŻta rodziny a za 3 tygodnie u mojej a pod koniec lipca halka i welon... nosi mnie, że nic mam do kombinowania
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 13:04   #4613
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie Mąż też nie i dlatego mamy zmywarkę, z której jeszcze nie korzystamy, bo nadal trwa remont kuchni...
PS. Zmieniłaś znowu avtarka.
Potrzebowałam małej zmiany .
Stary 2008-06-17, 13:07   #4614
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Potrzebowałam małej zmiany .
Jasne! Łatwiej o zmianę avatara niż we własnym wyglądzie, szczególnie przed ślubem
Stary 2008-06-17, 13:10   #4615
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
gdzie te zdjecia bo znalezc nie moge a chetnie bym obejrzala
Post 4464 i gdzieś wcześniej wrzucałam. Tutaj na zdjęciu widać ten kwiat.
Lilia jest duża i mocno pachnie, ale każdy kwiat jak jest świeży i dobrze przygotowany to się nadaje.
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 13:14   #4616
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Dlatego Martuś ja wolę kubki niż szklanki Nie znoszę myć naczyń za to mój TZ robi to świetnie- tyle że oprócz umytych naczyń mam całą zachlapaną podłogę. Ale akurat podłogę to ja lubie myć
Jejku dziewczynki taka pogoda a ja ślęczę nad pracą i w dodatku komp mi wariuje!!!!
Wydrukowałam część pracy a tu proszę- zamiast czcionki 12 wyszła 8! I jak tu nie zwariować??
I jeszcze przez jakieś 2 godziny nie mogłam wdepnąć na wizaż
Ale za to podgoniłam z robotą i przy okazji praktycznie obiadek mam cały przygotowany.
Mi strasznie podobają się kwiaty we włosach zwłaszcza ciemnych. Ja sama włosami się akurat nie mogę pochwalić- są zdrowe, błyszczące ale cieniutkie. W związku ze stresem związanym z kupnem mieszkania zaczęly wypadać jak nigdy przedtem ale od czego jest KWC? Zastosowałam ampułki Radical i jestem w szoku po efektach jakie daje!!! Do tego szamponik i odżywka z Joanny (apteczka babuni) na którą wcześniej w sklepie bym nie spojrzała. Hmm można powiedzieć że moje włosy wyglądają teraz lepiej niż kiedykolwiek
Z cerą nie ma większych problemów ale chcę jeszcze iść na oczyszczanie. Muszę być piękna w dniu ślubu

no i teraz muszę mieć redical przeczytałam: "Koncentrat działa wzmacniająco, regeneruje nawet bardzo zniszczone włosy, zwiększa ich grubość i wytrzymałość na uszkodzenia. Zapobiega rozdwajaniu się końcówek, zamyka i wygładza łuski włosów." To coś dla mnie tez mam cienkie - a do tego - po raz pierwszy dłuuugie (za łopatkę już) włosy i zaczynają wymiękać biedaczyska zwłaszcza, że farbuję... ostatnio kupiłam sobie 100 tabl. Silica - z ekstraktem skrzypu, pokrzywy i jakiegoś workoliścia ( ma też minerały i witaminy...) ma być na paznokcie, skórę i włosy. Porównałam składy i chyba dokupię też radical A długo już bierzesz te tabletki, że widać efekt? Bo mam 2 miesiące do ślubu.
Stary 2008-06-17, 13:17   #4617
agagmm23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
no i teraz muszę mieć redical przeczytałam: "Koncentrat działa wzmacniająco, regeneruje nawet bardzo zniszczone włosy, zwiększa ich grubość i wytrzymałość na uszkodzenia. Zapobiega rozdwajaniu się końcówek, zamyka i wygładza łuski włosów." To coś dla mnie tez mam cienkie - a do tego - po raz pierwszy dłuuugie (za łopatkę już) włosy i zaczynają wymiękać biedaczyska zwłaszcza, że farbuję... ostatnio kupiłam sobie 100 tabl. Silica - z ekstraktem skrzypu, pokrzywy i jakiegoś workoliścia ( ma też minerały i witaminy...) ma być na paznokcie, skórę i włosy. Porównałam składy i chyba dokupię też radical A długo już bierzesz te tabletki, że widać efekt? Bo mam 2 miesiące do ślubu.
Aby tabletki typu Silica zaczeły działac trzeba je brac conajmniej trzy miesiace wiem bo sama ich uzywałam.

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 13:20   #4618
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Post 4464 i gdzieś wcześniej wrzucałam. Tutaj na zdjęciu widać ten kwiat.
Lilia jest duża i mocno pachnie, ale każdy kwiat jak jest świeży i dobrze przygotowany to się nadaje.
aaahh juz sobie przypomnialam ze ogladalam
Kwiaty fenomenalne...szkoda ze makijazu nie widac
i zagadzam sie w 100% ze wszystko zalezy od tego jak kwiat jest przygotowany
Stary 2008-06-17, 13:30   #4619
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Przekopałam teraz wątek i mam kilka słów do Tiffi.
Przeczytałam całą Twoją ślubną relację, ech łezka mi się w oku zakręciła. Zdjęcia piękne, miałaś ładne upięcie włosów i w tej sukni wyglądałaś bardzo elegancko i kobieco. Biżuteria, którą ubrałaś była trafionym dodatkiem. Ślicznie się mieniła i dodawała Tobie uroku. Jestem pod wrażeniem.
Stary 2008-06-17, 13:32   #4620
monai
Rozeznanie

GG do monai

no ja te już jakiś czas biorę - około 3 miesiące będzie na ślubie - to może już coś zadziałają - w sumie to jakichś strasznych problemów nie mam, ale idealnie też nie jest - tak profilaktycznie bardziej
W aptece mówiła mi farmaceutka, że co najmniej 2 miesiące.

tiffi1 olśniewająco wyglądałaś po prostu *_* no ja się boje trochę tego zapachu lilii.. ale ten bukiet bardzo mi się spodobał... w sumie tulipany były od początku moimi faworytami, ale potem ktoś mnie wystraszył że takie nietrwałe :P ale tak sobie myślę, że skoro je już przetestowałaś to oże i ja się zdecyduję jeżeli nie będzie z nimi problemu w sierpniu a jak nie to może frezje.. tylko znowu mocny zapach... ale są takie urocze... tylko że może za drobne do skuni z koronką? Właśnie te lilie mi tak pasują- że duży kwiat. No jeszcze czas żeby się zdecydować mniejwięcej takie bukiety mam teraz na świeczniku: te tulipany (5) były w moim pierwszym poście ;p potem spodobały mi się jeszcze frezje (4) a teraz lilie(1,3,6 - z różami)/amarylis(2)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości