|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() a co do mnie, to teraz boję się jak sobie o tym pomyśle bardziej, niż wtedy co uciekałam ![]() fotki wrzucę niedługo ![]() ogólnie muszę pojutrze poprawiać te włosy, bo już mi schodzi kolor ![]() Karlus- ![]() nie było profesjonalnej sesji zdj jak było mówione, za to było kupe śmiechu z kuuuupą znajomych i zdjęcia z nimi ![]() ![]() ![]() dobranoc Słoneczka ![]()
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę Barcelony ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam dziewczynki... ![]() Miałam coś napisać,ale zapomniałam, więc napisze później ![]()
![]() |
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz pisz bom ciekawa ![]() Milego dnia dziewczynz ![]() Ja zaraz biore sunie i idziemy na spacer,w taka sliczna pogode az szkoda w domu siedziec.
![]() |
#4625 | ||
Zakorzenienie
|
Hej .
łe.. nudzi mi się gorzej niż wczoraj. Porażka po prostu. Ja już chcę następny weekend bo jade na Ślask. Tutaj już dłużej nie wytrzymam ani minuty. ![]() Tak sobie myślałam o Tamo. Wiem że nie mowi sie o kims w jego nieobecności ,ale to nie beda złe słowa i moze ona je jeszcze przeczyta ![]() Kurcze straszna z niej szczęściara ![]() ![]() Ze tez mnie takie szczescie nie spotyka. ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=EwelkaaS;13431686] ogólnie muszę pojutrze poprawiać te włosy, bo już mi schodzi kolor ![]() /QUOTE] Co Ty od koloru chcesz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Yyh.. z tą Barceloną to dzisiaj się załamałam;/ Słyszałyscie o tym ze 19 osób ktore wrociło z obozu z Lloret de mar [tam gdzie ja chciałam jechac] prawdopodobnie zarazilo sie swinska grypa? I jeszcze teraz inni rezygnuja i nie jada na wakacje do Hiszpani mimo ,ze juz pieniadze wpłacili.. Mam nadzieje ze to sie skonczy do nastepnego roku ;P A Rumunia ładna jest ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Baby14 - nie zazdrość, bądź wdzięczna za to, co posiadasz
![]() Orzeszku - yyy... to nie było chyba nic ciekawego, bo sobie do teraz nie przypomniałam ![]() Dobry wieczór ![]() Caaaaaały dzień sama, bo TŻ w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() No i cały dzień tez oglądam "Przyjaciół" Ostatni sezon sie sciaga (10), 5 sezonów za mną ![]() ![]() Poza tym to strasznie mi smutno z powodu braku pracy ![]() ![]() Miłego wieczoru kochane ![]()
#4627 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale dziś miałam pecha ![]() ![]() ![]() ![]() A tak to muszę Wam sie pochwalić iż przeszłam na wizazu liczbe postów 5000 ![]() ![]() Ok , mykam miłego dnia ![]() nefre: Nie , to nie jest tak że narzekam czy coś bo jestem bardzo zadowolona ze swojego życia , tylko jednak mi czegoś brakuje ![]() A co do Twojej pracy... to trzymam kciuki żebyś ja znalazła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Baby14 - wcale nie chodziło mi o to, ze narzekasz, ale już nie ważne
![]() ![]() ![]() ![]() TŻ wrocil rano z nocki i odsypia a ja sie zaczynam nudzić, bo wczesnie dzisiaj wstałam ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#4629 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Ja juz jestem w Londynie. Dziś 5 dzień. Tżet poszedł do pracy, a ja siedze w domu. ogolnie jest lepiej niz myslalam, ze bedzie, jak narazie tęsknota nie jest za wielka.. w końcu mam przy sobie JEGO. Nie mam niestety czasu na siedzenie tu z wami, ale mysle, ze predzej czy pozniej go znajde.. Pamietam o Was. buziaki ![]()
![]() |
#4630 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
witajcie, ja jzu po weekndzie, zakrapianym drinkami i ogladaniem Sex and the City z kumpela i Tztem,. fajnie bylo. poza tym jestem przed okresem i jestem wieeeelka i czuje sie jak cielna krowa.. od dzis na diecie, do wesela 4 tyg a ja kurde jak baaalon ![]() ![]() milego dnia kochane ![]()
![]() |
#4631 |
Wtajemniczenie
|
Baby nie ma mi czego zazdrościć..
![]() ![]() ja tylko tak na chwilę wpadłam do domu, na obiad ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]()
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Wróciłam ![]() ![]() ![]() Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu i bardzo zmęczona ![]() ![]() ![]() Dobrej nocki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
♥
|
Ewus super ,że wyjazd sie udał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny!
![]() Tak sobie was czasem podczytuję i się zastanawiam czy by do was nie dołączyć...mogę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale mnie boli brzuch przez ten okres ![]() ![]() ![]() Ogólnie u mnie upał straszny i nie chce mi się nigdzie wychodzić .Wieczorkiem tylko poraz 1 siąde za kółko w samochodzie ![]() ![]() ![]() ![]() Paulinka18: Janse ,że możesz ![]() Ewusia_marchew: O , super że wróciłaś ! Możemy liczyć na jakieś zdjęcia ? ![]() EwelkaaS: Twój tata wyjezdza w sprawach słuzbowych ? Miłego dnia . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, tata wyjechał do pracy ![]() uh, wysprzątałam całe mieszkanie, zostałam sama z mamą w domu, mama w pracy to ja też muszę pracować, ale w domu ![]() ogolnie dziwna ta pogoda ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#4637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewus fajnei,ze juz jestes!! ciesze sie ze wakacje sie udaly1moze jakies foteczki jak juz odespisz? ![]() Baby nie rozwalisz,nei martw sie na zapas, bedzie oki ![]() witajcie, u mnie wieje i leje, pracy mam troche ale juz najwaznijeze porobilam. zaraz mam lunch i ide na z kumpela na ploty do budynku obok i zjem pyszna salatke moja. Chociaz jakas bez apetytu jestem przed tym okresem i ciagle mi jakos niedobrze.. zauwazylam ze to po tej wodzie z cytryna z rana ![]() no to do uslyszenia potem ![]()
![]() |
#4638 |
Rozeznanie
|
![]()
witam ponownie
![]() u mnie takie nudy że hej prawie cały czas siedzę przed komputerem albo telewizorem ![]() czekam tylko do soboty to może wyskoczę na jakąś imprezę ![]() Edytowane przez Paulinka18 Czas edycji: 2009-07-28 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no ja też tak mam, wiec masakra to była wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byliśmy w 4 osoby (2 pary) i jechaliśmy samochodem TŻ-a mojej siostry. Zwiedziliśmy bardzo dużo ![]() ![]() Cytat:
![]() fotki wrzucę, jak zgram na jakiś porządny komp, bo teraz siedzę przy gruchocie mojej mamy, który średnio współpracuje ![]() Cytat:
![]() Dzień mi minął leniwie. Trochę pomogłam mamie w sprzątaniu (remont robili rodzice jak nas nie było), trochę posiedziałam przy kompie... TŻ był na chwilę zgrać sobie zdjęcia, ale poszedł szybko bo ma dużo pracy (szara rzeczywistość come back ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Mimo ciszy wrzucam obiecane zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
1- w drodze na wyspę - widok z promu na ląd
2 - miasto Hvar - stolica wyspy (widok ze wzgórza) 3 - opalamy się z Siss na materacach przy plaży w pobliżu naszego mieszkanka (ja na żółtym materacu ![]() 4 - port w miejscowości Stari Grad, w której mieszkaliśmy by night 5-6 - "plaża" a raczej skały i morze w okolicy Dubrovnika 7 - widok na Dubrovnik z najwyższej wieży 8 - główna ulica w Dubrovniku 9 - widok na mury o strony morza (wszystkie zdjecia Dubrovnika robione podczas spaceru po murach) 10 - zachód słońca nad morzem (i moje wygłupy ![]() na niektórych zdjęciach pojawiam się ja, jakkolwiek nie jestem zbyt ciekawym obiektem ![]() miłego oglądania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia ale pięknie !
![]() ![]() ![]() fryzjer był- grzywka podcięta ![]() ![]() ![]() i pogoda ładna, fajny dzień się zapowiada ![]() buziaki ![]()
#4643 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dziś mam ognisko klasowe jeszcze z podstawówki ![]() ![]() Miałam po rolki jechać do koleżanki bo 2 dni temu zostawiłam ,ale coś mi się z rowerem stało ,a na nogach nie pójdę. 10 jeszcze wyjade w Bieszczady. Co będę w domu siedziała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale już mi sie znudziło i to ;D Wole poczytac jakas ksiazke jak mi sie nudzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No ja na Twoim miejscu to spotkałabym sie z tym chłopakiem jakbym miała wybierać. A co do wyspy to moze nie koniecznie trzeba na nia jechac. Byłas kiedys na obozie młodziezowym ? Można jechac do Hiszpani , Włoch , Pd Francji a tam też jest pięknie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Wtajemniczenie
|
Ewus zazdroszcze ci tych wakacji... swietne zdjecia i widoczki... ja juz sama nie wiem czu pojdae gdziekolwiek jak tz bez pracy..ciezko finansowo bedzie.. chyba ze sama gdzies z kumplem wyskocze jak on dostanie urlop...
Baby, fajnei z tym ogniskiem ![]() ![]() ![]() hej laleczki, ja juz po lunchu, ciagle jakas neidojedzona jestem! przez nadchodzacy okres pewnei.. konia z kopytami bym zjadla.. i jestem wieeeelka... teraz wracam do pracy ale w sumei nie ma za duzo wiec sie troche obijam ![]() buziaki i milego
#4645 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heloł ![]() coś mało gadatliwe jesteście ![]() u mnie spokojny dzień: komp, książka, sprzątanie, rozmowy z mamą, wieczorem TŻ. Pogoda piękna, chciałabym się spotkać z przyjaciółkami ale zapracowane są wszystkie strasznie... tylko ja taki leń ![]() ale czekam do września czy ktoś mnie nie będzie chciał jednak zatrudnić na jakiejś uczelni a jak nie to trzeba się będzie zabrać za przekwalifikowanie ![]() Dobrej nocki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No i z ogniska wyszły nici , gdyż połowa nie mogła , połowa nie wiedziala itd.. Eh;/ Wogóle to głupią klasę mieliśmy w podstawówce i teraz już nie żałuję wogole ze nie doszło do spotkania. Na nk proponują następne ,ale ja już się raczej na nie nie wybiorę ![]() Wczoraj za to oglądałam sobie "WIeczny Student 3" , pośmiałam trochę i było fajnie ![]() Teraz powizazuje trochę i idę w koncu do kolezanki po te rolki ![]() Cytat:
Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no to niezbyt piękne okolice ![]() ![]() chciałabym być lektorem łaciny na uczelni, złożyłam CV i czekam czy mnie ktoś będzie chciał ![]() Ale dziś piękne słońce ![]() ![]() Może na wieczór pojadę do mojego mieszkanka, bo się stęskniłam ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() racja ![]() wczoraj niezaciekawie.. nawet przykro mi się zrobiło z tego powodu, że ze znajomym na żarty się sprzeczaliśmy, a on mi tak przy wszystkich rękę wykręcił, że do tej pory mnie boli.. ![]() i tak płakałam przez chłopaka przy wszystkich na stadionie, że to wstyd.. dziś może ta sesja zdjęciowa, o 13 muszę zaprowadzić babcię do przychodnii do lekarza, bo taki upał że nie dojdzie sama.. później z koleżanką łajzy jak codziennie ![]() miłego dnia Słoneczka ![]()
![]() |
#4649 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś to dopiero jest cisza tutaj ;P Ja dopiero wstałam , gdyż do późna w nocy ( no chyba że po 3 to już blizej rana) prowadziłam rozmowy , najpierw na gg , potem przez telefon. Ciekawych rzeczy się dowiedziałam o sobie ,ale wolę tego nie pisać ;P No ale na szczęście potem miło rozmawiało się o innych rzeczach ![]() Troszkę mnie tylko mój sąsiad wkurza , bo się we mnie zakochał a ja jak zwykle jestem nieczuła ![]() ![]() ![]() Dziś o 14 jestem umówiona z koleżanką bo idę sobie zgrać fotki z Łeby , o 16 przyjdzie inna , a o 20 umówiłam się z przyjacielem ![]() Oj dziś się nie będę nudziła chyba . A co u Was ? Czemu nic nie piszecie? Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Wtajemniczenie
|
odswiezam watek
![]() witacjcie, przepraszam za nieobecnosc chwilowa,duzo mam na glowie teraz... w wielkim skrocie co u mnie: okresu nie mam jeszcze i czuje ze osiagnelam szczyt wielkosci (rozmiarowo nie umyslowo ![]() ![]() a teraz dobra wiadomosc: bukujemy wkacje dzis! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz jade z kumpela na lunch za 20 min i mam nadzieje ze ten dzien sie szybko skonczy.. co u waS? milego dnia i weekendu! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.