|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Ale Wy macie z banią
![]() Zapomniałam się najpierw zalogować i nie cytowałam już wypowiedzi: 1. Bania, jednak okazało się, że doopa z juwenaliów mojego TŻta, bo na śmierć zapomniałam, że przyjeżdża do mnie za tydzień! Trochę mi go szkoda, bo w Krakowie jest Apocalyptica, jedna z jego ulubionych grup, no ale trudno, miłość przede wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. O ja, jestem w szoku z historią z prababcią, Bania! Wiesz co, na to się chyba nie da nic poradzić, na taką panikę. Ja niby też mam pokończone kursy pierwszej pomocy (i to takie całkiem w dechę), a jak przychodzi co do czego to ze stresu nie potrafię ocucić kogoś, kto zemdlał czy zawiązać bandaż na nodze ![]() 3. Już sobie wyobraziłam Psyhe jak biega z szarfą i skacze w workach na prywatnym dniu sportu ![]() ![]() ![]() 4. Psyhe, ale masz teraz jasne włosy! Ładne ![]() 5. Śmietanka, serduszko ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-10 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4622 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() a dziś na obiad kurczak z makaronem, szpinakiem i fetą ![]()
![]() |
![]() |
#4623 |
Zadomowienie
|
Bania
![]() ![]() BŚ heeeey! ![]() ![]() Psyhe kolor supeeeer ![]() Wasza MP zlapała doła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
Psyhe, to Ty jesteś naturalnie taką blondyną?
![]()
![]() |
#4626 |
Zadomowienie
|
yyy.... Okazało się że nasze plany finansowe skurczyły się strasznie i trochę rzeczy musimy poukładać inaczej. A dół finansowy w dzień wypłaty TZ to już ciężka sprawa
![]() Tak więc dietetycznych rzeczy w lodówce też nie będzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Winyl, przeważnie takie miałam, oczywiście był okres kiedy zrobiły się ciemniejsze i prawie rude ![]() ![]() ![]() Ej co wy macie z tymi moimi prywatnymi zawodami sportowymi? ![]() Pfffff, one wcale by tak nie wyglądały ![]() Byłyby zupełnie inne konkurencje... ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Jeszcze raz ona ![]() ![]() Kupiłam sobie prawie identyczne buty, tylko różowe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4628 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mów co się z Toba dzieje ![]() Pomodlimy się za Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakieś dołki na naszym wątku ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Haha, ja miałam odwrotnie
![]() Byłam na mat-fiz, a jestem na prawie ![]() Nie wiem co ja na tej fizyce robiłam ![]() ![]() Monia, co do mnie to dopóki się nie przekonam jak to z moim serduchem jest to nie chcę siać paniki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Milusia aj si ju :P ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Sandej, no nie wiem ![]() A jak zepsujesz cały plakat? ![]()
![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
A ja nie jestem ani humanistką ani umysłem ścisłym. Ja mam raczej, jak to określa mój TŻ "umysł przyrodniczy" :P Czyli ogólne zainteresowania. Ze ścisłych przedmiotów lubię chemię, biologia to chyba ścisły przedmiot nie jest? A z humanistycznych polski, ale za to nie lubię i nie umiem historii. Z matmy i fizy zawsze byłam kiepska
![]() Zazdroszczę ludziom wszechstronnej wiedzy i pewnej łatwości w nabywaniu jej. Mam takiego kolegę, który ma ogromną wiedzę historyczną, a jednocześnie nie sprawia mu problemu napisanie matury z rozszerzonej biologii. Na dodatek potrafi grać na gitarze, co mnie kompletnie dobija i wpędza w doła ![]() Kasia Tusk jest podobna do ojca. Jak to Bania powiedziała "umalowany premier" ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-10 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4631 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULACJE! Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Baniak, tylko pewnie ona ma dłuższe
![]()
![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Podstawa z angielskiego - 96% (chyba, że odejmą mi coś za teksty), a z rozszerzenia - jestem KRÓLEM STRZELCÓW. Zobaczymy
![]() Życzę Wam udanego wieczorku i weekendu ![]()
![]() |
#4634 | ||||
Zakorzenienie
|
Aaacha! zanim cokolwiek napiszę, to dzięki dziewczyny za wsparcie odnośnie tej sprawy z babcią
![]() już wczoraj ją przywieźli, strasznie jest patrzeć, jak ledwo oddycha, a tak bardzo chcialaby żyć, ale spokojnie można z nią porozmawiać, stara sie żartować, sama chodzi, choć wyglada jakby miala zaraz upaść. napedziła nam stracha! Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() zawsze denerwowalo mnie to, ze tam trzeba bylo biegac, skakac itp; a nie bylo jakis konkurencji bardziej gimnastycznych, na rozciaganie... ![]() pyyyyycha obiad! a TZ Ci sie nie buntuje, lubi tak jesc? ee, a co z Twoim rowerem, jezdzisz? czy wykonujesz te cwiczenia od Sandej ![]() Cytat:
mrrrrrrrrrrrrrr! ale to jakies koturny? no tak, przeciez Ty bylas dzisiaj na spotkanku z mamunia! ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() moj tata zawsze byl dla mnie takim idealem, zawsze wszystko wiedzial, nigdy nie musialam chodzic na korki bo swietnie wszystko potrafil wyjasnic. (chociaz do mojej siostry np. to nie przemawia i ma duzo korkow z kolesiami z polibudy ![]() no i tz tez tak ma, bardzo szybko zapamietuje, ma rewelacyjna pamiec. jego pasja jest historia i biologia, a sciezke zawodowa i edukacyjna wybral kompletnie inna ;p aaa, Psyhe, zapytalam, czy wie do jakiego serduszka modlimy się w maju i w czerwcu ![]() oczywiscie nie wiedzial ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- nie, wlasnie identyczne ;D
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-05-10 o 20:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Tak Bańka to koturny (ale takie cienkie)
![]() ![]() No byłam ![]() ![]() Bania, co teraz zrobisz? ![]() ![]() To przykre... ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Postanowiłam się wyciszyć.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Wtajemniczenie
|
pochwale się Wam moim dzisiejszym zakupem :
![]() Baniaaa - tż jak ma popołudniowe zmiany, to nie je obiadów w domu. dlatego ja wtedy robie coś dla siebie ![]() tż szpinaku nie cierpi, a szkoda. ja ćwiczę swoje turbo fire + ćwiczenia od sandej ![]() ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-10 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
O kurrrrrrrrrrrrr
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4638 | |||||
Zakorzenienie
|
Noo, ja lubię melodramaty, naoglądałam się seriali (tak Winyl, odnoście seriali, to się ogarnę i napiszę do Ciebie jeszcze
![]() Serio, sama nie chciałabym słuchać tych wszystkich bredni, podobno za dużo myślę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Agnes, bierzesz ślub? ![]() Ja chcę być druhną ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak rozjaśniałaś? ![]() Cytat:
![]() Ej właśnie, pytanie do Ciebie i Banny i Ewelki! Nakładacie jeszcze kremy pod krem BB? ![]() Przyszły moje próbki i czuję miłość do Skin79 Orange ![]() gdzie kupiłaś? Bo chcę takie, ale nie żeby miały koturn jak espadryle, tylko normalny ze skóry (albo pseudoskóry ![]() Cytat:
![]() Fajny, ale Twoja figura fajniejsza ![]() ![]() Ale pościka na blogaska wrzuciłam, żeby nie było- muszę zasłużyć na miano Honey, c'nie? ;pazurki: Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-05-10 o 21:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4639 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() co do reakcji, to byl zdziwiony pytaniem, siedzial akurat na sfd i srednio mnie sluchal, ale az kazal powtorzyc i na chwile odlozyl laptopa ![]() ![]() Cytat:
![]() tez tak zrobie, jezeli nie zrozumie moich potrzeb ![]() Cytat:
![]() czemu faceci nie lubia szpinaku ![]()
![]() |
![]() |
#4640 | |||||
Rozeznanie
|
o 23.00 też nie?
![]() ![]() ![]() No, tak czułam, że coś pokręciłam ![]() Cytat:
![]() A na tą fotę K.T. którą wrzuciłaś śliniłam się przez pół godziny. Na tą dokładnie. I jesteś parówą, bo wg mniej jesteś od niej duuużo szczuplejsza. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Słońce, w takich sytuacjach bardzo ciężko zachować zimną krew. Ja też jestem z tych, które paraliżuje strach. Mam nadzieję, że z babcią już lepiej ![]() Laskiii ale jestem wściekła, poszlam dzisiaj poprzymierzać stroje kapielowe. Matkoboskojedyno, jak zobaczyłam swój zad w lustrze, to myślałam, że się obalę. Nigdy chyba nie będę wyglądać tak jak chcę ![]() Poza tym ciągle mi ostatnio niedobrze, boli mnie żołądek, za dużo stresów i już mi wszystko siada ![]() AGNES - przywołuję Cię do porządku. Co Ci nie pasuje w Twoich nogach???????? Idź do kąta i przemyśl swoje zachowanie!!!! ![]()
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-05-10 o 22:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta gruba byla najlepsza ![]() Cytat:
![]() mega, co? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co nie zmienia faktu, że ja w tym roku nie wyjdę na plażę i już myślę co zrobić, żeby w ogóle nie pokazać się w kostiumie ![]() Zgadzam się co do Agnes ![]() Cytat:
![]() No właśnie ja się boję, że mi się zdestabilizują/zmieszają filtry. Nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nie przesadzaj! widzialysmy Twoje zdjecia, wiemy ile cwiczysz. nie powinnas az tak narzekac, glowa do gory! ![]() gdzie mierzylas stroje? apropo, wlasnie! te dziewczyny ktore lubia dobrze dobrane staniki, skad macie stroje kapielowe? chcialabym cos innego niz bikini; ale w sumie nie chce tez inwestowac mega duzo w stroj i chyba postwie na h&m. chyba ze cos doradzicie ![]() Cytat:
kurcze mnie dzisiaj zlapal przeszywajacy bol w klatce piersiowej! nie wiedzialam co robic, pierwszy raz zdarzylo mi sie cos takiego ![]() 2. ![]() Karola ma racje!
![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no co Ty, a z tak? ![]() 3. co do tego co sie dzieje z filtrami to nie mam pojęcia, choc tez o tym myslalam. no i nie wiem nadal ![]() z tym, że teraz nie mam przy sobie ulubionego kremu ktorym jest aktualnie bioderma hydrabio - nie wiem gdzie go zostawilam, w kazdym badz razie u rodzicow go nie ma ![]() mysle ze ta bioderma bedziew fajna, bo jest lekka i zostawia na twarzy mini mat. a w ogole to gapa ze mnie, bo jak wczoraj napisalas, ze Twoją miłoscia jest skin79, to zrobilo mi sie przykro, ze go nie zamowilam, zrobilam przeglad probek i okazalo sie, ze niedosc ze go zamowilam, to jeszcze tego dnia go testowalam ![]()
![]() |
![]() |
#4645 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rozjaśniałam farbą rozjaśniającą z oxy 9%. Co Ty BŚ my lubimy dziwne rozkminy! Pisz gałganku! ![]() Tekst z grzybiarką bezbłędny. ![]() Cytat:
![]() Bania! To nie jest majówka tylko MAJOWE! Nabożeństwo majowe! ![]() Haha, czyli zareagował tak jak powinien. Tak jakbyś była nie do końca 100procentowa ![]() Jak będę miała chłopaka, który nie będzie lubił szpinaku to Ci powiem czemu nie lubią ![]() Może kiedyś się doczekasz tej odp. Cytat:
![]() Specjalizujesz się w robieniu stron internetowych??? ![]() Ja nie umiem wrzucić zwykłego bannera na bloga ![]() ![]() To Ty nam zrobisz najpiękniejszą i najbardziej różową stronę internetową na świecie! ![]() Ja może kupię strój kąpielowy jak schudnę. W h&m są cudne, ale te które mi się podobały to rozmiar był taki, że może obie miseczki wystarczyłyby na pokrycie mojego jednego cyca ![]() Skoro masz dużo stresów to może masz wrzody? ![]() Od dzisiaj się odchudzam. Naprawdę. Obiecuję Wam. ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- A kto najpierw pousuwał pół emotek i to ze 2 razy? ![]() Wycwaniłam się i pisząc długiego posta przed wysłaniem kopiuję go w razie jakby wizaż chciałby mi go wciąć. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#4647 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() on myśli, że jestem trochę zryta ![]() grunt ze mnie kocha ![]() Cytat:
![]() Psyhoooooooolu czekam. wtedy wszystkie skonfrontujemy odpowiedzi swoich chłopcow i zobaczymy, czy sa one spójne. @l3 bĘdZ!3 FuN! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() chce miec ten stroj, juz , teraz. i chce byc opalona i miec wlosy do polowy talii, kto mi to zalatwi? Bozia nie, juz probowalam. bez sensu 2. Ja tez ![]() od dzisiaj, tez sobie zrobie licznik w podpisie. jeden dzien skuchy = liczneie od nowa. Cytat:
![]() nic mi sie nie chce, jestem smierdzacym leniem, mam odrapane paznokcie i pewnie nikt mnie nie lubi, przez co pewnie zezre dzisiaj miliard ciastek i bede beczala przy na dobre i na złe, ze jestem jak bridget johnes zanim zaczela romansowac. co za bullszit. czemu kobiety maja takie wahania nastrojow, nie podoba mi sie to ![]()
![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Bania, bardzo mnie nurtuje jedno pytanie
![]() Pijesz kawę? ![]()
![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- nooo pije, dużo. przeważnie 2 dziennie, mocne ![]() zaraaz chyba zrobie sobie sypaną - tak z 2 lyżeczek
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
A nie czujesz się po niej ciężko?
Ja i tak właśnie ograniczyłam się do 2-3 dziennie, bo przy 6 była masakra ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Sandej!!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.