Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-10, 14:01   #4621
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Ale Wy macie z banią

Zapomniałam się najpierw zalogować i nie cytowałam już wypowiedzi:

1. Bania, jednak okazało się, że doopa z juwenaliów mojego TŻta, bo na śmierć zapomniałam, że przyjeżdża do mnie za tydzień! Trochę mi go szkoda, bo w Krakowie jest Apocalyptica, jedna z jego ulubionych grup, no ale trudno, miłość przede wszystkim Co ja pieprzę Co Ty, polubiłby Cię, jeśli się nie upijasz jednym piwem On ma same koleżanki pijaczki, ale nie lubi ludzi mało ambitnych, a Ty do takich nie należysz, także jak się spikniecie, to macie szansę być best friends forever, serio Ale ja jego koleżanek niektórych nie lubię, które szukają sobie problemów na siłę, nawet się czasem o to kłócimy. Ale co niby myśleć o lasce, która regularnie puszczała się z wykładowcą, a teraz wielki płacz, bo się nad nią znęcał psychicznie i chciała popełnić samobójstwo. Nie, nie szkoda mi jej, uważam, że jest głupia, bo ma 22 lata, a nie 5 i na własne życzenie robi g.wno z własnego życia i TŻ się na mnie za to denerwuje

2. O ja, jestem w szoku z historią z prababcią, Bania! Wiesz co, na to się chyba nie da nic poradzić, na taką panikę. Ja niby też mam pokończone kursy pierwszej pomocy (i to takie całkiem w dechę), a jak przychodzi co do czego to ze stresu nie potrafię ocucić kogoś, kto zemdlał czy zawiązać bandaż na nodze Beznadzieja, nienawidzę tego.

3. Już sobie wyobraziłam Psyhe jak biega z szarfą i skacze w workach na prywatnym dniu sportu Aż mi się przypomniały dni sportu w podstawówce i w gimnazjum- zawsze uciekałam. A co do tego szkolnego łosiowania, to ja jestem strasznie aspołeczna, wymiguję się od takich rzeczy jak się da, ale w pewnych sytuacjach ciężko odmówić i muszę waflować właśnie takimi publicznymi popisami moich umiejętności językowych Za to w gimnazjum i w podstawówce każdy apel był mój

4. Psyhe, ale masz teraz jasne włosy! Ładne

5. Śmietanka, serduszko Zdrowiej!

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-10 o 14:06
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 14:21   #4622
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Agnes, to zdj w domu jest przekłamane, bo mam w pokoju ciemno (ciemne rolety i brązowa ściana) i wyszło trochę za ciepło i za ciemno

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=130450 :P
mmmmm boskie

a dziś na obiad kurczak z makaronem, szpinakiem i fetą

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 15:01   #4623
MalaPikanteria
Zadomowienie

Bania OMG nie wiem jakbym zareagowała, ale pewnie podobnie jak Ty. W takich sytuacjach mam napady paniki

heeeey! w końcu do nas zajrzałaś

Psyhe kolor supeeeer

Wasza MP zlapała doła nie chce mi sie gadać, jak wrócę do żywych dam znać

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 16:16   #4624
agnesuk
Wtajemniczenie

mp co to za dół? sio z dołami!!

Stary 2012-05-10, 16:23   #4625
winyl
Zakorzenienie

Psyhe, to Ty jesteś naturalnie taką blondyną?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 16:34   #4626
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
mp co to za dół? sio z dołami!!
yyy.... Okazało się że nasze plany finansowe skurczyły się strasznie i trochę rzeczy musimy poukładać inaczej. A dół finansowy w dzień wypłaty TZ to już ciężka sprawa

Tak więc dietetycznych rzeczy w lodówce też nie będzie chciałam troche kosmetyków kupić, jakiś ciuch a tu ale dobra, nie ważne

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 16:41   #4627
psyhe666
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Winyl, przeważnie takie miałam, oczywiście był okres kiedy zrobiły się ciemniejsze i prawie rude ale później z powrotem wróciły do swojego odcienia

Ej co wy macie z tymi moimi prywatnymi zawodami sportowymi?
Pfffff, one wcale by tak nie wyglądały
Byłyby zupełnie inne konkurencje...

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Jeszcze raz ona

Kupiłam sobie prawie identyczne buty, tylko różowe
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 17:00   #4628
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Znowu wszystkie o mnie zapomniałyyyyy nie zostałam nawet podnóżkiem Psyhe na plakacie (((((((((((((
Zapytaj Psyche, może się zgodzi

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Ja też byłam na humanie a teraz uczę sie rachunkowości, a myślę nad kosmetyką albo farmacją
Piątka, ja humanistka,a wylądowałam na farmacji Z rozsądku

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
dziewczynyyyyy...... ;( to było straszne

moi rodzice opiekują sie prababcią, do tej pory była sprawna, sama sobie gotuje, sama się sobą zajmuje, choc juz jest baaaardzo slaba... (w zyciu nie widzialam tak chudej osoby. nie przesadzam mowiac, ze jej noga jest taka jak moja reka !) ma nowotwor zlozliwy, rak przelyku, ma juz tam wsadzone jakies dwie rury... nie chce tu was zanudzac historia choroby, ale dzisiaj nagle zaczela sie dusic. to bylo straszne. wiecie, ja rozumiem, ze to jest taka choroba, taki wiek itp; ale emocje wziely gore - zupelnie nie wiedzialam jak zareagowac, co zrobić! bylam w takim szoku, ze zakrylam twarz rękoma, trzeslam sie i wlasciwie to ciezko bylo mi zlapac powietrze.
moja siostra z gimnazjum zachowala zimna krew i zareagowala, wezwala karetke, masakra! w ogole - wezwanie karetki - samo zgloszenie telefoniczne zajmuje ok7/8 minut! + dojazd? masakra.

wiecie, juz jest lepiej, nie siedze i nie wyje, bo to zupelnie nie ma sensu, ale mialyscie tez tak? totalny wewnetrzny kataklizm!

Babcia jest w szpitalu, dostala zastrzyk, spodziewamy sie, ze jeszcze dzis bedziemy mogli po nia pojechac, tak tez powiedziala nam babeczka z pogotowia.

chcialabym umiec walczyc z tym brakiem kontroli nad soba!
Ajjj Ale to chyba normalne, myślę że większość ludzi w takiej sytuacji traci zimną krew. Grunt,żeby z babcią było wszystko dobrze

Cytat:
Co do mnie. Nie chcę na razie nic mówić... Dopiero jak zrobię resztę badań, ale zawsze myślałam, że jestem zdrowa jak koń, będę mogła biegać do woli, uprawiać różne męczące sporty, a jak coś się potwierdzi to z kardio będę się musiała pożegnać.

Yhhhhhh, a Laura pewnie powie, że gadaaaaaali długo z M. i pojawiły się nowe KOLEJNE już okoliczności, które go usprawiedliwiają.
Loriette, zasługujesz na fajnego normalnego faceta, a nie jakiegoś kanciarza.
Z dziewczynami tutaj dobrze sobie radzimy
Dzięki Wam się ogarnęłam
O tak, Laurze należy się porządny wpi.e.r.dol za M. i nie ma przebacz!

Mów co się z Toba dzieje

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Bo smietana jest chora i sie zlee czuuuje i nie ma sil na nic
Pomodlimy się za Ciebie

Cytat:
no właśnie w sumie dlatego też nie pisałam, bo nie wiedziałam co napisać i jak. W sumie nie, nie mój Ale to dlugi temat i jak się dowiem właściwie co myślę, to napiszę
Czekamy na ploty

Cytat:
Wasza MP zlapała doła nie chce mi sie gadać, jak wrócę do żywych dam znać
Biedna
Jakieś dołki na naszym wątku
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 17:26   #4629
psyhe666
Zakorzenienie

Haha, ja miałam odwrotnie
Byłam na mat-fiz, a jestem na prawie
Nie wiem co ja na tej fizyce robiłam

Monia, co do mnie to dopóki się nie przekonam jak to z moim serduchem jest to nie chcę siać paniki

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Milusia aj si ju :P

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Sandej, no nie wiem
A jak zepsujesz cały plakat?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-10, 17:31   #4630
agniesikk
Zakorzenienie

A ja nie jestem ani humanistką ani umysłem ścisłym. Ja mam raczej, jak to określa mój TŻ "umysł przyrodniczy" :P Czyli ogólne zainteresowania. Ze ścisłych przedmiotów lubię chemię, biologia to chyba ścisły przedmiot nie jest? A z humanistycznych polski, ale za to nie lubię i nie umiem historii. Z matmy i fizy zawsze byłam kiepska Także myślę, że dobre studia mam zamiar wybrać- fizykę i matematykę też będę mieć, ale tylko na pierwszym roku, także do przejścia. Więcej jest chemii, botaniki itp.

Zazdroszczę ludziom wszechstronnej wiedzy i pewnej łatwości w nabywaniu jej. Mam takiego kolegę, który ma ogromną wiedzę historyczną, a jednocześnie nie sprawia mu problemu napisanie matury z rozszerzonej biologii. Na dodatek potrafi grać na gitarze, co mnie kompletnie dobija i wpędza w doła Mój TŻ tak samo. Też bym tak chciała.

Kasia Tusk jest podobna do ojca. Jak to Bania powiedziała "umalowany premier" Wiecie co, tak mnie wkurza Tusk, tylko kurde nie ma przy następnych wyborach na kogo głosować, a szkoda mi trochę głosu na Palikota, bo i tak zapewne nie wygra, a jednak PiSu się trochę obawiam Jezu, ale mam rozkminy, jak jeszcze tyle czasu do następnych wyborów.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-10 o 17:36
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 19:45   #4631
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Hej chudzinki. Podczytuję was czasami ale jakoś się nie odzywałam bo dietę rzuciłam i jestem w 5 tyg ciąży!!!!
Choć teraz bardziej niż kiedykolwiek patrze na to co jem. W końcu teraz jem dla dwojga.
o wow, ale super! szybko Wam się udało )))
GRATULACJE!
Cytat:
hej Wam a ja mam dzisiaj jakiś humor do bani... wszystko dzisiaj jest na NIE!
chyba taki dzien - u mnie tez wszystko na nie
Cytat:
Agnes, to zdj w domu jest przekłamane, bo mam w pokoju ciemno (ciemne rolety i brązowa ściana) i wyszło trochę za ciepło i za ciemno
identycznie jak moja przyjaciolka! w pierwszej chwili pomyslalam, ze otworzylam niechcacy jakis folder z fotkami hue hue

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 19:53   #4632
psyhe666
Zakorzenienie

Baniak, tylko pewnie ona ma dłuższe
so trójka maybe.

Stary 2012-05-10, 20:13   #4633
Loriette
Zakorzenienie

Podstawa z angielskiego - 96% (chyba, że odejmą mi coś za teksty), a z rozszerzenia - jestem KRÓLEM STRZELCÓW. Zobaczymy

Życzę Wam udanego wieczorku i weekendu

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 20:20   #4634
aniabaniaa
Zakorzenienie

Aaacha! zanim cokolwiek napiszę, to dzięki dziewczyny za wsparcie odnośnie tej sprawy z babcią
już wczoraj ją przywieźli, strasznie jest patrzeć, jak ledwo oddycha, a tak bardzo chcialaby żyć, ale spokojnie można z nią porozmawiać, stara sie żartować, sama chodzi, choć wyglada jakby miala zaraz upaść.
napedziła nam stracha!

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
3. Już sobie wyobraziłam Psyhe jak biega z szarfą i skacze w workach na prywatnym dniu sportu Aż mi się przypomniały dni sportu w podstawówce i w gimnazjum- zawsze uciekałam. A co do tego szkolnego łosiowania, to ja jestem strasznie aspołeczna, wymiguję się od takich rzeczy jak się da, ale w pewnych sytuacjach ciężko odmówić i muszę waflować właśnie takimi publicznymi popisami moich umiejętności językowych
jezu jaka historia z ta laską! slyszalam o tym ze laski bzykaja sie z wykladowcami, ale nigdy w to nie wierzylam tez bym jej nie lubila

2. u mnie tez byla taka konkurencja. i lazenie z jakimis dziwnymi woreczkami na glowie. w ogole bylo wiele konkurencji sprawnosciowych, i zeby dostac np. loda czy jakies smakolyki, trzeba bylo brac w nich udzial. ja do aktywnych i super sprawnych nie nalezalam, ale w hula hop nie mialam sobie rownych
zawsze denerwowalo mnie to, ze tam trzeba bylo biegac, skakac itp; a nie bylo jakis konkurencji bardziej gimnastycznych, na rozciaganie... w tym bylam mistrzem!
Cytat:
a dziś na obiad kurczak z makaronem, szpinakiem i fetą
pyyyyycha obiad!
a TZ Ci sie nie buntuje, lubi tak jesc?
ee, a co z Twoim rowerem, jezdzisz? czy wykonujesz te cwiczenia od Sandej czy zostalas przy swoich?
Cytat:
yyy.... Okazało się że nasze plany finansowe skurczyły się strasznie i trochę rzeczy musimy poukładać inaczej. A dół finansowy w dzień wypłaty TZ to już ciężka sprawa
o kurde ;/ z kasa nie ma zartow.. mam nadzieje, ze z tego wyjdziecie!
Cytat:
mrrrrrrrrrrrrrr! ale to jakies koturny?
no tak, przeciez Ty bylas dzisiaj na spotkanku z mamunia!
Cytat:
Haha, ja miałam odwrotnie
Byłam na mat-fiz, a jestem na prawie
Nie wiem co ja na tej fizyce robiłam

Sandej, no nie wiem
A jak zepsujesz cały plakat?
1. byalas na mat fizie?!ale beka
2.
Cytat:
Zazdroszczę ludziom wszechstronnej wiedzy i pewnej łatwości w nabywaniu jej. Mam takiego kolegę, który ma ogromną wiedzę historyczną, a jednocześnie nie sprawia mu problemu napisanie matury z rozszerzonej biologii. Na dodatek potrafi grać na gitarze, co mnie kompletnie dobija i wpędza w doła Mój TŻ tak samo. Też bym tak chciała.

Kasia Tusk jest podobna do ojca. Jak to Bania powiedziała "umalowany premier" Wiecie co, tak mnie wkurza Tusk, tylko kurde nie ma przy następnych wyborach na kogo głosować, a szkoda mi trochę głosu na Palikota, bo i tak zapewne nie wygra, a jednak PiSu się trochę obawiam Jezu, ale mam rozkminy, jak jeszcze tyle czasu do następnych wyborów.
1. nnooo... to chyba domena mezczyzn? nie spotkalam chyba jeszcze takiej laski, ktorej tak latwo przychodzilaby ta wiedza, faceci jakos tak maja, ze oni wszystko wiedza, lub bardzo szybko dochodza do pewnych wnioskow.
moj tata zawsze byl dla mnie takim idealem, zawsze wszystko wiedzial, nigdy nie musialam chodzic na korki bo swietnie wszystko potrafil wyjasnic. (chociaz do mojej siostry np. to nie przemawia i ma duzo korkow z kolesiami z polibudy )
no i tz tez tak ma, bardzo szybko zapamietuje, ma rewelacyjna pamiec. jego pasja jest historia i biologia, a sciezke zawodowa i edukacyjna wybral kompletnie inna ;p

aaa, Psyhe, zapytalam, czy wie do jakiego serduszka modlimy się w maju i w czerwcu

oczywiscie nie wiedzial

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Baniak, tylko pewnie ona ma dłuższe
nie, wlasnie identyczne ;D

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-05-10 o 20:18
Stary 2012-05-10, 20:25   #4635
psyhe666
Zakorzenienie

Tak Bańka to koturny (ale takie cienkie)

No byłam Też zastanawiam się co ja tam robiłam

Bania, co teraz zrobisz? Jak w ogóle TŻ zareagował na taki test sprawdzający jego wiedzę religijną?
To przykre...

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Postanowiłam się wyciszyć.
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 20:32   #4636
agnesuk
Wtajemniczenie

pochwale się Wam moim dzisiejszym zakupem :

Baniaaa
- tż jak ma popołudniowe zmiany, to nie je obiadów w domu. dlatego ja wtedy robie coś dla siebie
tż szpinaku nie cierpi, a szkoda.
ja ćwiczę swoje turbo fire + ćwiczenia od sandej rowerem jeździłam przed wczoraj i zamierzam jutro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1971.jpg (18,3 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-10 o 20:43
Stary 2012-05-10, 20:52   #4637
psyhe666
Zakorzenienie

O kurrrrrrrrrrrrr Agnes, ale Ty jesteś laska!!!!!!!!!
so trójka maybe.

Stary 2012-05-10, 21:54   #4638
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
BŚ, zaintrygowałaś mnie
Noo, ja lubię melodramaty, naoglądałam się seriali (tak Winyl, odnoście seriali, to się ogarnę i napiszę do Ciebie jeszcze ) no i mam huśtawkę.

Serio, sama nie chciałabym słuchać tych wszystkich bredni, podobno za dużo myślę No i na razie nie wiem co o tym wszystkim napisać, poza tym, że słońce jednak nadal wstaje, nooo i koniec świata nie nadszedł

Cytat:
aaa moja siostra wczoraj byla na tych zajeciach z trenerem 2 godziny, rozumiecie to?! chyba bym upadla po 10 minutach
no co mogli robić?

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Hej chudzinki. Podczytuję was czasami ale jakoś się nie odzywałam bo dietę rzuciłam i jestem w 5 tyg ciąży!!!!
Choć teraz bardziej niż kiedykolwiek patrze na to co jem. W końcu teraz jem dla dwojga.
Agnes gratuluje z okazji ślubu

Pozdrawiam kochane
gratulujęęęęę
Agnes, bierzesz ślub? Rany, wszystko mnie ominęło na wątasie, a myślałam że wszystko nadrobiłam!
Ja chcę być druhną Jak z tego filmu, druhny,będę tą najgrubszą

Cytat:
ale ślicznie
Jak rozjaśniałaś?

Cytat:
1. Bania, jednak okazało się, że doopa z juwenaliów mojego TŻta, bo na śmierć zapomniałam, że przyjeżdża do mnie za tydzień! Trochę mi go szkoda, bo w Krakowie jest Apocalyptica, jedna z jego ulubionych grup, no ale trudno, miłość przede wszystkim Co ja pieprzę Co Ty, polubiłby Cię, jeśli się nie upijasz jednym piwem On ma same koleżanki pijaczki, ale nie lubi ludzi mało ambitnych, a Ty do takich nie należysz, także jak się spikniecie, to macie szansę być best friends forever, serio Ale ja jego koleżanek niektórych nie lubię, które szukają sobie problemów na siłę, nawet się czasem o to kłócimy. Ale co niby myśleć o lasce, która regularnie puszczała się z wykładowcą, a teraz wielki płacz, bo się nad nią znęcał psychicznie i chciała popełnić samobójstwo. Nie, nie szkoda mi jej, uważam, że jest głupia, bo ma 22 lata, a nie 5 i na własne życzenie robi g.wno z własnego życia i TŻ się na mnie za to denerwuje
no wiadomo, jak leśnictwo to i grzybiarki

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Psyhe, to Ty jesteś naturalnie taką blondyną?
Ej właśnie, pytanie do Ciebie i Banny i Ewelki! Nakładacie jeszcze kremy pod krem BB?
Przyszły moje próbki i czuję miłość do Skin79 Orange

Cytat:

gdzie kupiłaś? Bo chcę takie, ale nie żeby miały koturn jak espadryle, tylko normalny ze skóry (albo pseudoskóry )

Cytat:
Aaacha! zanim cokolwiek napiszę, to dzięki dziewczyny za wsparcie odnośnie tej sprawy z babcią
już wczoraj ją przywieźli, strasznie jest patrzeć, jak ledwo oddycha, a tak bardzo chcialaby żyć, ale spokojnie można z nią porozmawiać, stara sie żartować, sama chodzi, choć wyglada jakby miala zaraz upaść.
napedziła nam stracha!
własnie, bo wczoraj nie ogarnęłam- siły w związku z babcią, jestem pewna że w Waszej Baniastej rodzinie poradzicie sobie ze wszystkim

Cytat:
Fajny, ale Twoja figura fajniejsza

Ale pościka na blogaska wrzuciłam, żeby nie było- muszę zasłużyć na miano Honey, c'nie? ;pazurki:

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-05-10 o 21:55
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 21:57   #4639
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Bańka to koturny (ale takie cienkie)

Bania, co teraz zrobisz? Jak w ogóle TŻ zareagował na taki test sprawdzający jego wiedzę religijną?
To przykre...
1. muszą być piękne, szczególnie z racji koloru

2. nie wiem. chyba zaaranzuje wspólne wyjście na nabozeństwo. powiem - wymysle jakis pretekst, powiem: kochanie, ubierz sie ladnie, idziemy gdzies tam. zalozy sweterek w romby, ja - moher i apaszke i pojdziemy na majowke, zobaczy jak tam jest fajnie, jak wspaniale są takie wspolne spiewy, jak to jednoczy bliźnich. moze to go jakos przekona. dam mu nawet swój śpiewnik, ja juz lece z pamięci (u nas w kosciele nawet jest takie karaoke, widzialam jak bylam na pasterce. przy oltarzu jest telebim i wszyscy moga spiewac, nawet jak nie znaja słow )

co do reakcji, to byl zdziwiony pytaniem, siedzial akurat na sfd i srednio mnie sluchal, ale az kazal powtorzyc i na chwile odlozyl laptopa po moim pytaniu i wyjasnieniu zrobil mine misia - czyli usmiechnal sie z miloscia, poglaskal po glowie i pocalowal w czolko, ale byla to pozerka, bo po sekundzie zrobil mine w stylu - co ja znowu poyebalo

Cytat:
Postanowiłam się wyciszyć.

tez tak zrobie, jezeli nie zrozumie moich potrzeb
Cytat:

Baniaaa - tż jak ma popołudniowe zmiany, to nie je obiadów w domu. dlatego ja wtedy robie coś dla siebie
tż szpinaku nie cierpi, a szkoda.
ja ćwiczę swoje turbo fire + ćwiczenia od sandej rowerem jeździłam przed wczoraj i zamierzam jutro
laska jestes! zakup super, posluzy!

czemu faceci nie lubia szpinaku

Stary 2012-05-10, 22:10   #4640
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
karola - jeden kawałek pizzy to nic strasznego
o 23.00 też nie?

Cytat:
Karola ja to juz jestem 4 lata po ślubie

No, tak czułam, że coś pokręciłam

Cytat:
Aaaaa, odliczam 14 dni w miarę trzymania się na diecie i 14-dniowe ćwiczenia Nie chciałam od raz skakać na głęboką wodę z 30
Ha, widzę, że patent działa... ale chyba nie aktualizowałaś kalendarzyka przez kilka dni

A na tą fotę K.T. którą wrzuciłaś śliniłam się przez pół godziny. Na tą dokładnie. I jesteś parówą, bo wg mniej jesteś od niej duuużo szczuplejsza.

Cytat:
3. faaajnie, odprężysz się ale to co napisalas brzmi tragicznie ! az tak zle wygladasz po zimie? ;>

ja mam jednego babola, gdybym nie ruszała, to bym go nie miala ale zaczelam sie nim bawic i sie powiekszyl. a poza tym - cere mam juz coraz coraz lepsza
Pracuję w biurowcu, nie ma otwieranych okien i klima non stop. Wysusza do granic możliwości... i zimą, i latem. Fakt, odprężyłam się na maxa, leżałam 2h, przy ostatniej maseczce nawet się zdrzemnęłam... i prawie się spóźniłam do pracy

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
sukienka bardzo prosta ale mi się strasznie podoba. I świetnie w niej wyglądasz
Dzięęęki

Cytat:
u mnie ciągle 49/50 i co najwazniejsze w udach zrobiło się 49cm!! w talii 67, pod biustem znowu ubyło 5cm... także juz całkiem jestem płaska
... me wants.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ucz się ucz, ja założę apteke, Ty będziesz moją księgową, Agniesik wezmę do spółki,a Bania będzie zajmowała się pr Dla treszty też coś znajdziemy Ewelka przejmie pół mojego lokalu i będzie miała swój salon kosmetyczny, którego twarzą będzie Psyche A śmietanka będzie nas broniła w sądzie
Wszystkie bedziemy sąsiadkami, będziemy miały duuuże domy, panów do czyszczenia basenów, bogatych i ciasteczkowych mężów, będziemy latały na zakupy do USA i od rana popijały martini nad basenem
A no pięęęęknie, pięęęknie :roll eyes: A kto Wam niby zrobi zdjęcia, filmy reklamowe i stronę internetową. No kto???

Cytat:
chcialabym umiec walczyc z tym brakiem kontroli nad soba!
Słońce, w takich sytuacjach bardzo ciężko zachować zimną krew. Ja też jestem z tych, które paraliżuje strach. Mam nadzieję, że z babcią już lepiej

Laskiii ale jestem wściekła, poszlam dzisiaj poprzymierzać stroje kapielowe. Matkoboskojedyno, jak zobaczyłam swój zad w lustrze, to myślałam, że się obalę. Nigdy chyba nie będę wyglądać tak jak chcę

Poza tym ciągle mi ostatnio niedobrze, boli mnie żołądek, za dużo stresów i już mi wszystko siada

AGNES - przywołuję Cię do porządku. Co Ci nie pasuje w Twoich nogach???????? Idź do kąta i przemyśl swoje zachowanie!!!!

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-05-10 o 22:13
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-10, 22:17   #4641
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Serio, sama nie chciałabym słuchać tych wszystkich bredni, podobno za dużo myślę No i na razie nie wiem co o tym wszystkim napisać, poza tym, że słońce jednak nadal wstaje, nooo i koniec świata nie nadszedł

Ja chcę być druhną Jak z tego filmu, druhny,będę tą najgrubszą
Śmietana jest skrzywdzona , "słyszę" to

ta gruba byla najlepsza
Cytat:
Ej właśnie, pytanie do Ciebie i Banny i Ewelki! Nakładacie jeszcze kremy pod krem BB?
ja nakladam, bo podpatrzylam to na kanale Azjatycki cukier ale chyba sprobuje tez bez.

mega, co? nie wiem jak to zrobilam, ale w zamowieniu przeoczylam skin79

Stary 2012-05-10, 22:23   #4642
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Laskiii ale jestem wściekła, poszlam dzisiaj poprzymierzać stroje kapielowe. Matkoboskojedyno, jak zobaczyłam swój zad w lustrze, to myślałam, że się obalę. Nigdy chyba nie będę wyglądać tak jak chcę

Poza tym ciągle mi ostatnio niedobrze, boli mnie żołądek, za dużo stresów i już mi wszystko siada

AGNES - przywołuję Cię do porządku. Co Ci nie pasuje w Twoich nogach???????? Idź do kąta i przemyśl swoje zachowanie!!!!
bo tych wszystkich kostiumów nie wolno przymierzać przed tymi ich wstrętnymi lustrami Będziemy je nosiły na plaży/basenie, gdzie jest zupełnie inne oświetlenie i nikt nie zauważy niedoskonałości A jeśli część stronu w hm kosztuje aktualnie 19,90 to mogę kupować w ciemno, tylko mniej więcej dobieram rozmiar

Co nie zmienia faktu, że ja w tym roku nie wyjdę na plażę i już myślę co zrobić, żeby w ogóle nie pokazać się w kostiumie

Zgadzam się co do Agnes

Cytat:
Śmietana jest skrzywdzona , "słyszę" to

ta gruba byla najlepsza

ja nakladam, bo podpatrzylam to na kanale Azjatycki cukier ale chyba sprobuje tez bez.

mega, co? nie wiem jak to zrobilam, ale w zamowieniu przeoczylam skin79
nie no chyba nie skrzywdzona. w sensie, nie było zdrad ani dramatów Po prostu... no kurde, no nie wiem co pisać, no. Bez sensu.

No właśnie ja się boję, że mi się zdestabilizują/zmieszają filtry. Nie wiem
Stary 2012-05-10, 22:27   #4643
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pracuję w biurowcu, nie ma otwieranych okien i klima non stop. Wysusza do granic możliwości... i zimą, i latem. Fakt, odprężyłam się na maxa, leżałam 2h, przy ostatniej maseczce nawet się zdrzemnęłam... i prawie się spóźniłam do pracy

1. a co konkretnie robilas> tez chce do kosmetyczkiiii!
2. nie przesadzaj! widzialysmy Twoje zdjecia, wiemy ile cwiczysz. nie powinnas az tak narzekac, glowa do gory! nigdy same sobie nie dogodzimy.
gdzie mierzylas stroje?
apropo, wlasnie! te dziewczyny ktore lubia dobrze dobrane staniki, skad macie stroje kapielowe? chcialabym cos innego niz bikini; ale w sumie nie chce tez inwestowac mega duzo w stroj i chyba postwie na h&m. chyba ze cos doradzicie
Cytat:

1. oj kochana, to musisz wyluzowac na chwile...! a co Ci sie dzieje, moze idz do lekarza? skad te stresy?
kurcze mnie dzisiaj zlapal przeszywajacy bol w klatce piersiowej! nie wiedzialam co robic, pierwszy raz zdarzylo mi sie cos takiego

2.
Karola ma racje!

Stary 2012-05-11, 08:08   #4644
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
bo tych wszystkich kostiumów nie wolno przymierzać przed tymi ich wstrętnymi lustrami Będziemy je nosiły na plaży/basenie, gdzie jest zupełnie inne oświetlenie i nikt nie zauważy niedoskonałości A jeśli część stronu w hm kosztuje aktualnie 19,90 to mogę kupować w ciemno, tylko mniej więcej dobieram rozmiar

Co nie zmienia faktu, że ja w tym roku nie wyjdę na plażę i już myślę co zrobić, żeby w ogóle nie pokazać się w kostiumie

No właśnie ja się boję, że mi się zdestabilizują/zmieszają filtry. Nie wiem
1. przymierzalnie w hm lubie najbardziej ! ale zgadzam sie co do tych strojow, tez czasami biore cos w ciemno, zeby uniknac wqrwu przed lustrem ;p

2. no co Ty, a z tak?

3. co do tego co sie dzieje z filtrami to nie mam pojęcia, choc tez o tym myslalam. no i nie wiem nadal
z tym, że teraz nie mam przy sobie ulubionego kremu ktorym jest aktualnie bioderma hydrabio - nie wiem gdzie go zostawilam, w kazdym badz razie u rodzicow go nie ma wiec uzywam tego, ktory mam pod reka, lirene z serii dermoprogram.
mysle ze ta bioderma bedziew fajna, bo jest lekka i zostawia na twarzy mini mat.
a w ogole to gapa ze mnie, bo jak wczoraj napisalas, ze Twoją miłoscia jest skin79, to zrobilo mi sie przykro, ze go nie zamowilam, zrobilam przeglad probek i okazalo sie, ze niedosc ze go zamowilam, to jeszcze tego dnia go testowalam ja zamowilam sobie skin79 snail. swietny! lepszy od misshy wg mnie

Stary 2012-05-11, 09:09   #4645
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Noo, ja lubię melodramaty, naoglądałam się seriali (tak Winyl, odnoście seriali, to się ogarnę i napiszę do Ciebie jeszcze ) no i mam huśtawkę.

ale ślicznie
Jak rozjaśniałaś?

no wiadomo, jak leśnictwo to i grzybiarki

gdzie kupiłaś? Bo chcę takie, ale nie żeby miały koturn jak espadryle, tylko normalny ze skóry (albo pseudoskóry )

własnie, bo wczoraj nie ogarnęłam- siły w związku z babcią, jestem pewna że w Waszej Baniastej rodzinie poradzicie sobie ze wszystkim

Fajny, ale Twoja figura fajniejsza

Ale pościka na blogaska wrzuciłam, żeby nie było- muszę zasłużyć na miano Honey, c'nie? ;pazurki:
Buty kupiłam w Boot Square za 69,99 Mają koturnę w kolorze różu Czyli całe są takie same

Rozjaśniałam farbą rozjaśniającą z oxy 9%.

Co Ty BŚ my lubimy dziwne rozkminy! Pisz gałganku!

Tekst z grzybiarką bezbłędny.
Cytat:
1. muszą być piękne, szczególnie z racji koloru

2. nie wiem. chyba zaaranzuje wspólne wyjście na nabozeństwo. powiem - wymysle jakis pretekst, powiem: kochanie, ubierz sie ladnie, idziemy gdzies tam. zalozy sweterek w romby, ja - moher i apaszke i pojdziemy na majowke, zobaczy jak tam jest fajnie, jak wspaniale są takie wspolne spiewy, jak to jednoczy bliźnich. moze to go jakos przekona. dam mu nawet swój śpiewnik, ja juz lece z pamięci (u nas w kosciele nawet jest takie karaoke, widzialam jak bylam na pasterce. przy oltarzu jest telebim i wszyscy moga spiewac, nawet jak nie znaja słow)

co do reakcji, to byl zdziwiony pytaniem, siedzial akurat na sfd i srednio mnie sluchal, ale az kazal powtorzyc i na chwile odlozyl laptopa po moim pytaniu i wyjasnieniu zrobil mine misia - czyli usmiechnal sie z miloscia, poglaskal po glowie i pocalowal w czolko, ale byla to pozerka, bo po sekundzie zrobil mine w stylu - co ja znowu poyebalo

tez tak zrobie, jezeli nie zrozumie moich potrzeb

laska jestes! zakup super, posluzy!

czemu faceci nie lubia szpinaku
Jes, są piękne, cudowne, wygodne, kobiece, ale mają w sobie coś dziewczęcego i je kocham! I pięknie pasują zarówno do cielistych jak i MIĘTOWYCH pazurków

Bania! To nie jest majówka tylko MAJOWE! Nabożeństwo majowe!
Haha, czyli zareagował tak jak powinien.
Tak jakbyś była nie do końca 100procentowa

Jak będę miała chłopaka, który nie będzie lubił szpinaku to Ci powiem czemu nie lubią
Może kiedyś się doczekasz tej odp.
Cytat:
o 23.00 też nie?

Ha, widzę, że patent działa... ale chyba nie aktualizowałaś kalendarzyka przez kilka dni

A na tą fotę K.T. którą wrzuciłaś śliniłam się przez pół godziny. Na tą dokładnie. I jesteś parówą, bo wg mniej jesteś od niej duuużo szczuplejsza.

Dzięęęki

... me wants.

A no pięęęęknie, pięęęknie A kto Wam niby zrobi zdjęcia, filmy reklamowe i stronę internetową. No kto???

Moja dieta się posypała więc od nowa kalendarzyk! I z datą żebym się nie pogubiła jak to było tym razem

Specjalizujesz się w robieniu stron internetowych???
Ja nie umiem wrzucić zwykłego bannera na bloga Ale za to keidyś świetnie mi wychodziło robienie ruszajacych się Candy Dollsów
To Ty nam zrobisz najpiękniejszą i najbardziej różową stronę internetową na świecie!

Ja może kupię strój kąpielowy jak schudnę.
W h&m są cudne, ale te które mi się podobały to rozmiar był taki, że może obie miseczki wystarczyłyby na pokrycie mojego jednego cyca

Skoro masz dużo stresów to może masz wrzody?

Od dzisiaj się odchudzam.
Naprawdę. Obiecuję Wam.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

A kto najpierw pousuwał pół emotek i to ze 2 razy?
Wycwaniłam się i pisząc długiego posta przed wysłaniem kopiuję go w razie jakby wizaż chciałby mi go wciąć.
so trójka maybe.

Stary 2012-05-11, 09:18   #4646
Sunday Rose
Zakorzenienie

Stary 2012-05-11, 09:26   #4647
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jes, są piękne, cudowne, wygodne, kobiece, ale mają w sobie coś dziewczęcego i je kocham! I pięknie pasują zarówno do cielistych jak i MIĘTOWYCH pazurków

Bania! To nie jest majówka tylko MAJOWE! Nabożeństwo majowe!
Haha, czyli zareagował tak jak powinien.
Tak jakbyś była nie do końca 100procentowa
słodko widze je oczyma wyobraźni, i myślę sobie, że swietnie musisz wygladać i w ogole powinnas zalozyc jakiegos bloga o modzie,mialabys mnostwo gratisow i wspanialych rzeczy od firm ktore bys reklamowala. pisalabym Ci komcie

2. u mnie pani na religii mowila : majówka i dlatego nie wiem
on myśli, że jestem trochę zryta
grunt ze mnie kocha
Cytat:
Jak będę miała chłopaka, który nie będzie lubił szpinaku to Ci powiem czemu nie lubią
Może kiedyś się doczekasz tej odp.

Psyhoooooooolu czekam. wtedy wszystkie skonfrontujemy odpowiedzi swoich chłopcow i zobaczymy, czy sa one spójne. @l3 bĘdZ!3 FuN!
Cytat:
To Ty nam zrobisz najpiękniejszą i najbardziej różową stronę internetową na świecie!

Cytat:
Ja może kupię strój kąpielowy jak schudnę.
W h&m są cudne, ale te które mi się podobały to rozmiar był taki, że może obie miseczki wystarczyłyby na pokrycie mojego jednego cyca

Od dzisiaj się odchudzam.
Naprawdę. Obiecuję Wam.
1. ryli? dawno nie byłam w sumie w h&m, z miesiac, bo w sumie jak wchodze do ulubionego lumpa, to myli mi sie, czy przypadkiem nie jestem w h&m? maja tam duzo rzeczy z metkami, a tansze sa o jakies 70% no ale stroju tam nie kupie xD wiec sie chyba przejde do h&m, widzialam na stronie internetowej cudne kiecki, wiec moze przy okazji sobie jakas zakupie + przymierze portasy z firanki takie jak ma nasza słodka Psyhe
chce miec ten stroj, juz , teraz. i chce byc opalona i miec wlosy do polowy talii, kto mi to zalatwi? Bozia nie, juz probowalam. bez sensu

2. Ja tez tzn. będzie to polegało na tym, abym stale jadła rzeczy które nie będą powodowały, ze będę czula się cięzka, tłusta i zasyfiona w srodku - pizza, czipsy, ziemniaki, jakies syfy. i nie bede pila alkoholu.
od dzisiaj, tez sobie zrobie licznik w podpisie. jeden dzien skuchy = liczneie od nowa.
Cytat:
A kto najpierw pousuwał pół emotek i to ze 2 razy?
Wycwaniłam się i pisząc długiego posta przed wysłaniem kopiuję go w razie jakby wizaż chciałby mi go wciąć.
ja tez tak robie jak pamietam, i akurat jak zapominam, to wizaz wtedy wlasnie ma ten kaprys zeby zezrec moja superaśną wypowiedź

nic mi sie nie chce, jestem smierdzacym leniem, mam odrapane paznokcie i pewnie nikt mnie nie lubi, przez co pewnie zezre dzisiaj miliard ciastek i bede beczala przy na dobre i na złe, ze jestem jak bridget johnes zanim zaczela romansowac. co za bullszit. czemu kobiety maja takie wahania nastrojow, nie podoba mi sie to

Stary 2012-05-11, 09:29   #4648
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, bardzo mnie nurtuje jedno pytanie
Pijesz kawę?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-11, 09:32   #4649
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Sandej! xD

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Bania, bardzo mnie nurtuje jedno pytanie
Pijesz kawę?
nooo pije, dużo.
przeważnie 2 dziennie, mocne

zaraaz chyba zrobie sobie sypaną - tak z 2 lyżeczek

Stary 2012-05-11, 09:38   #4650
psyhe666
Zakorzenienie

A nie czujesz się po niej ciężko?
Ja i tak właśnie ograniczyłam się do 2-3 dziennie, bo przy 6 była masakra

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Sandej!!!!
so trójka maybe.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości