Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-24, 22:38   #4621
meneq
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dobrze by bylo ze dwie porcje ściągnąć

ja bym probowała wzmożyć laktacje czyli często odciągać plus herbatki? hm nie spodziewaj się raczej nawału, na szczeście do soboty masz jeszcze troszkę czasu

a zakładasz ewentualność że Yae mogłaby dostać sztuczn mieszankę lub mleko krowie?

Mieszanke moze dostac, pytanie tylko, czy wypije. Mlekiem krowim pluje na kilometr. Odciagac bede, w herbatki nie wierze.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 23:18   #4622
LadyWhisper
Zakorzenienie

Taki na mnie mezczyzna czekal w lozku

Dobranoc :-*

Obzarlam sie czipsami:/

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20140925_001.jpg (76,4 KB, 41 załadowań)

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 06:09   #4623
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co Ifwką ????
Chyba jej już chwilę nie było
Hej Dziewczyny, miło że ktoś o mnie pamięta, byłam tydzień na delegacji/szkoleniu i cięzko mi się teraz jakoś wbić.
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Mam pytanie raczej do mam dziewczynek

Jakimi szczotkami czeszecie włosy ????
Bo my nadal tą pierwszą, z włosiem ale ona sobie już nie radzi z rozczesywaniem.
JA eż tangel teeze
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Przygotowałam dziś na obiad (z ledwością bo z Oskarem przy nodze) roladki z pieczarkami,ale mąż wrócił szybciej z pracy więc chciał coś na już,rodzice przyszli z podwórka też głodni -więc wszyscy się już najedli i nie opłaca się tego robić już dziś. Będzie na jutro bo wszystko tylko przygotowałam.Ale i tak krew mnie chyba zaleje bo obiad dla 6 osobowej (5 dorosłych) rodziny z maluchem przy nodze to nie jest prosta sprawa. A tu takie numery wykręcają człowiekowi

Też miałam pytać o Iwfke,dłuższy czas jej nie widziałam ale dziś była na pasku.
U mnie to samo, jeszcze Tż wszystko jedno praktycznie co je byle mięso było, ale moja mama,to dwie surówki, sos itp

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

A tak poza tym to cięzko, remont kuchni dalej trwa, zaczynam wierzyć ze tak już zostanie i nigdy nie skończymy. Przez to kłócę się z mamą a jak znowu jej ustąpię to kłócimy się z Tż i tak w kółko. Dobrze że oliwa przynajmniej zdrowa. W niedzielę idziemy na wesele i już nie moge się doczekać bo jak słysze muzykę to nogi mi same chodzą.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 07:11   #4624
ewulkaaa
Wtajemniczenie

dzień dobry!

Za nami noc ze stanem podgorączkowym Anie 2 razy w nocy piła mleko, tak się dopominała że nie sposób było nie dać aż w końcu wstała o...5! cóż za nieludzka pora

Tż wziął już robaczka do żłobka, a ja wykąpana, uczesana, pomalowana zamierzam się jeszcze uczyć. Ahhh, no i boję się zjeść śniadanie, bo ze stresu już 3 razy byłam w kibelku normalnie stres roku

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

dziewczyny, ja się pochlastam.

Czytam moją pracę mgr i ja mam takie błędy że szok wstyd mi teraz tam w ogóle iść

i nie wiem tylko, czemu moja promotorka mi tą pracę taką przepuściła, ja pierdziele

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 07:34   #4625
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

Za nami noc ze stanem podgorączkowym Anie 2 razy w nocy piła mleko, tak się dopominała że nie sposób było nie dać aż w końcu wstała o...5! cóż za nieludzka pora

Tż wziął już robaczka do żłobka, a ja wykąpana, uczesana, pomalowana zamierzam się jeszcze uczyć. Ahhh, no i boję się zjeść śniadanie, bo ze stresu już 3 razy byłam w kibelku normalnie stres roku

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Czytam moją pracę mgr i ja mam takie błędy że szok wstyd mi teraz tam w ogóle iść

i nie wiem tylko, czemu moja promotorka mi tą pracę taką przepuściła, ja pierdziele
Mocno trzymamy kciuki daj znac jak będzie po pamietaj 15 min wstydu tytul na cale życie , neti szykuj juz impreze wieczorem polewamy

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Zgadnijcie jak Julo mowi na trójkąt z sortera trojkacziczek nie wiem skad wymysla takie slowka wiekszosc mowi normalnie ale jest kilka kwiatkow jak monka czyt biedronka, i z r mamy problem nie mowi omija w slowie lub na j lub l zamienia rak to jak, krab jest kab
Szajopedio r to ok 5 roku zycia powinno byc poprawne bo wizytę u logo mamy za miesiac dopiero i nie wiem kiedy powinno byc ok
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 07:38   #4626
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

silver o matko biedna Daria oby to jak najszybciej poszło precz! zdrówka

fewciu a powiedział co z tą tarczyca? oby szybko się wyjaśniło

Ifwka
wracaj do nas

ewulka kciuki!

iffonka mi sie podoba całe sosnowe, albo dąb

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 07:48   #4627
Delicjanka
Zakorzenienie

Ultra pokaz jeszcze raz ten dom bo nie moge znaleźć. .... taaak fuge sama kladlam prosta sprawa. Co do mebli haha my mamy tylko pare meblu typu szafa juz stoi w wiattolapie biurko krzesla krzeslo obrotowe i naroŻnik a tv i lawa i tyle na meble kasy jyz nie mamy, bedziemy zbierac :p ale nam to nir prZeszkadza

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 07:52   #4628
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Deli nsprawde jestem pod wrazeniem waszego tempa budowy i sykonczenia domu ile od wydania fundamentow do przeprowadzki minelo ?
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 08:06   #4629
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Daria już od dawna śpi na podusi

My czeszemy grzebykiem. Ale musiałabym jakąś szczotkę kupić

Dziękuję
Daria właśnie śpi, ale bardzo boję się tej nocki. Dałam jej ibum bo znów gorączkę miała.
I mam problem bo nie chciała antybiotyku wypić pluła. Dałam jej na siłę ale pół wypluła. A lekarka powiedziała że jak będzie wypuwać to jutro po zastrzyki. Nie wiem co zrobić ehhhhhh. Do mleka nie mogę jej tego dać bo nie wypija mi całego.
i jak teraz antybiotyk? a moze rozpuscic w czyms slodkim, tak wiesz po to aby uniknac tych zastrzyków

Cytat:
dzień dobry!

tak jak napisała Mika

bedzie dobrze, zobaczysz, trzymam mocno kciuki,
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 08:12   #4630
Ultra81
Rozeznanie

Dzień dobry!
Młoda Litościwa dała dziś pospać do 6:40 Jestem nawet wyspana, choć kawą nie pogardzę

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
kocyk zagrzany, wpadaj
No zagrzany był profesjonalnie, zasnęłam w 3 minuty
A zdjęcie Młodego -

Cytat:
złota myśl na wieczór:wejść do dziecięcego pokoiku w środku nocy by ukochać szkraba i po drodze nadepnąć na grającą książeczkę- bezcenne
Padłam
Moja mama swego czasu, jak na topie były grające zabawki, to min. raz na parę dni jakąś potrąciła/ przesunęła/ zrzuciła własnie wtedy, jak Mycha dopiero co zasnęła. Ma się ten talent

W ogóle po Twoim wpisie kupiłam dziś Młodej mazaki - dziś jej dam jak wrócę, ciekawe, czy będzie szał. Dzięki za inspirację

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
A tak poza tym to cięzko, remont kuchni dalej trwa, zaczynam wierzyć ze tak już zostanie i nigdy nie skończymy. Przez to kłócę się z mamą a jak znowu jej ustąpię to kłócimy się z Tż i tak w kółko. Dobrze że oliwa przynajmniej zdrowa. W niedzielę idziemy na wesele i już nie moge się doczekać bo jak słysze muzykę to nogi mi same chodzą.
Powodzenia z remontem! To na pewno też generuje stres i problemy - wiem po sobie: jak mam dużo na głowie, to sama staram się złazić tz z drogi, bo mam wtedy tendencję do czepiania się o wszystko i rozmów o życiu i jego przejawach, koniecznie podszytych pretensjami.

I dobrej zabawy na weselu!

Cytat:
dzień dobry!

Zdrówka dla Ani i powodzenia dla Ciebie! Kciuki

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Zgadnijcie jak Julo mowi na trójkąt z sortera trojkacziczek nie wiem skad wymysla takie slowka wiekszosc mowi normalnie ale jest kilka kwiatkow jak monka czyt biedronka, i z r mamy problem nie mowi omija w slowie lub na j lub l zamienia rak to jak, krab jest kab
Szajopedio r to ok 5 roku zycia powinno byc poprawne bo wizytę u logo mamy za miesiac dopiero i nie wiem kiedy powinno byc ok
Ale fajnie!
Z "r" na pewno jest jeszcze czas. W ogóle Julo super gada już. Moja Młoda nadal niestety słabo. W ogóle to byłam z nią u logopedy w poniedziałek (u tej babki, która jest jedną z inicjatorek akcji "2 słowa to za mało"). Poszłam, bo - tak jak Szaja zawsze powtarzała - jeśli coś mnie martwi, lepiej sprawdzić No i nie żałuję. Wizyta trwała godzinę, Młoda pięknie sobie radziła z zadaniami, usłyszałam, że jest "kontaktowa, fajna, inteligentna i z potencjałem". Co do rozwoju mowy, to faktycznie mówi bardzo mało jak na jej wiek, ale obserwując ją, babka stwierdziła, że brakuje jej przede wszystkim motywacji do mówienia, bo ona świetnie sobie radzi bez takich komunikatów (albo sama bierze, co chce, albo ja, po jej zachowaniu, wiem, o co chodzi). Nie bez znaczenia jest też to, że ona taka mega ruchliwa jest, więc skupienie na rozwoju ruchowym też robi swoje. Wniosek jest taki, że mam zachęcać do mówienia, w każdym momencie, motywować do powiązania danej czynności z jednoczesnym nazywaniem jej przez dziecko, w taki sposób, w jaki na ten moment ono potrafi. No i wszelkie zabawy paluszkowe itp., ale to i tak robimy. Generalnie uspokoiła mnie... trochę Ale się rozpisałam

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ultra pokaz jeszcze raz ten dom bo nie moge znaleźć. .... taaak fuge sama kladlam prosta sprawa. Co do mebli haha my mamy tylko pare meblu typu szafa juz stoi w wiattolapie biurko krzesla krzeslo obrotowe i naroŻnik a tv i lawa i tyle na meble kasy jyz nie mamy, bedziemy zbierac :p ale nam to nir prZeszkadza
Idziecie jak burza!
Chata jeszcze raz tu: http://kartuzy.info/ogloszenie,33151...ic-Mojusz.html
I w ogóle dziękuję Wam za miłe słowa

Dobra, zabieram się do roboty. Jutro wolne, więc trzeba dziś zakasać rękawy

A, i jeszcze - Silver - jak Daria po nocce?

Edytowane przez Ultra81
Czas edycji: 2014-09-25 o 08:13
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 08:13   #4631
pstryczek84
Zakorzenienie

hej!
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Dzisiaj byłam ze sobą u lekarza. Non stop chce mi się spać, co rusz mam jakąś gorączkę, kręci mi się w głowie. No i lekarz bada mi ciśnienie. Po chwili mówi, że musi jeszcze raz, bo aparat jej się chyba zepsuł. Przynosi drugi i mówi: "Ma Pani ciśnienie nieboszczyka - 60/30"
Dostałam skierowanie na krew, kretyninę, cukier i TSH. Podejrzewa chorą tarczycę
?
o kurcze, zdrowka!

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dziewczyny uzywajace pieluchy rossmanowskie: dlaczego one sa takie twarde?! ktore sa miekkie w srodku? I w polskich pieluchach z rossmana i pampersach nie ma falbanki-gazy zabezpieczajacej przed wyplynieciem kupsztala na plecy - a to bardzo przydatne jest[COLOR="Silver"]

A wiesz jak mnie jest zimno? Jeszcze wczoraj rano mialam 30st...
witamy w polsce!

hope-jak dadol?

Cytat:

tak dwa razy wstała, ale powiedziałam żeby jeszcze siedziała , aż zrobi siku. Włączyłam jej bajkę którą polecała Bokeh, "Masza i niedźwiedź" (Daria pokochała tę bajkę) siedziała i oglądała. A po godzinie zrobiła siku
zdrowka! jak noc?

Cytat:

czy to dzis? dobrze pamietam? powodzenia!

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

moje dziecko widzi biedronki w rosole

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Kurde slysze jak mala kaszle przez sen w sypialni ;/ Kiedy ten cholerny kaszel w koncu przejdzie
Kolejny tydzien bez celu w domu, czuje sie jak brzydka ksiezniczka zamknieta w rownie chujowej wiezy
?

przepraszam ale

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 08:20   #4632
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Mika. już ci Ultra dobrze napisała R to bym się zdziwiła, gdyby mówił 5rż. Mam 6latki w pracy bez R jeszcze, chodzą do logo.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 08:54   #4633
hope01
Zakorzenienie

spodziewałam się tragedii w nocy, ale było ok. Tzn budził się z płaczem kilka razy na chwilkę, ale niekoniecznie z tym może się to wiązać, bo on nam tak w nocy nie raz krzyczy, płacze gada..
Dzisiaj już lepiej (pstryniu ) da sie delikatnie wytrzeć, posmarować, także ok.

A jak tam nasze choruski? Jak się czujecie dzieciaczki i mamusie?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 09:00   #4634
LadyWhisper
Zakorzenienie

pietraszko odsypia caluską chorobę, wczoraj do 10, dzisiaj spanie do 9 szok! trochę się kręcił bo zimno mu było a odkrywał się non stop, ale ogołem jestem w szoku, że taka dobra nocka, o 5 pobudka na wodę i wstalismy po 9

zakochałam się na maksa w tych drewnianych domach, marsi jak Ci się kiedys przypomni wasza firma to poproszę namiar, zawsze lepiej od kogos sprawdzonego cos brać

silver, pietraszko ma w nosię maszę i niedźwiedzia, za to my oglądamy jak zaczarowani

hope dobrze, że już lepiej dadolowi

Stary 2014-09-25, 09:12   #4635
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
ewulka kciuki!!
ultra mnie tez powiedzial lekarz, ze Yae wolniej rozwija sie z mowa, bo jest ZA ruchliwa
szaja sa rozne rodzaje "r" - Yae nie radzi sobie z polskim, za to japonskie opanowala bez problemu.
Rano dalam jej kasze, ryz i makaron do przesypywania; owszem te pierwsze przesypywala a makaron ze smakiem zajadala
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 09:14   #4636
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ewulka, trzymamy kciuki za obrone!!! Dasz rade!!! :-*

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

Stary 2014-09-25, 09:20   #4637
marsi11
Zakorzenienie

Hej dzwoniłam do mojej położnej bo od wczorajszej nocy stawia mi się brzuch,dość regularnie i boleśnie na razie leżę i odpoczywam jak nie przejdzie to pojadę jutro na ktg,
kurde nic takiego nie robiłam, no wczoraj odrobinkę tańczyłam z Leosiem ale nie na rękach,kurcze martwie się bo to jeszcze wczesnie troszkę
w poniedziałek mm gina wiec od rzu zobaczymy czy szyjka zamknięta

Hope to dobrze,że już u Was lepiej
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
pietraszko odsypia caluską chorobę, wczoraj do 10, dzisiaj spanie do 9 szok! trochę się kręcił bo zimno mu było a odkrywał się non stop, ale ogołem jestem w szoku, że taka dobra nocka, o 5 pobudka na wodę i wstalismy po 9

zakochałam się na maksa w tych drewnianych domach, marsi jak Ci się kiedys przypomni wasza firma to poproszę namiar, zawsze lepiej od kogos sprawdzonego cos brać
Lady sen najlepszy na chorobę
co do domku to muszę sprostować- projekt kupiliśmy od firmy na śląsku
natomiast budował nam brat szwagra TZ, on zjadł zęby na drewnianych domach bo jako pierwszy w PL razem z amerykanami stawiał osiedla PL
w tym momencie gościu rozwija swoje możliwości w austrii- szkoda bo miał nam jeszcze ganek zrobić
to jest dokładnie nasz projekt:
http://www.tooba.pl/projekt-domu-Dom...idp,12043.html
natomiast sami wprowadziliśmy mnostwo zmian- zwiększyliśmy liczbę i szerokość okien, taras połączyliśmy z drugim pokojem- z niego wywalilismy okno i mamy tarasowe, zwiekszylismy lazienki kosztem koryrarza, kotlowni, odwrocilismy schody i takie tam ☠☠☠☠☠☠☠ły- to jest wlasnie fajne,ze na etapie budowy moglismy dokonac zmian
z zewnatrz kompletnie nie widac,ze to dom z drewna,na zewnątrz mamy elewacje z kamienia, zreszta w srodku tez nie widać jak bedziesz kiedys w mojej okolicy zapraszam,sama zobaczysz

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-09-25 o 09:22
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 09:29   #4638
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

Wyniki Darii wyszły bardzo źle. Norma leukocytów w moczu wynosi 5-10, a Daria ma 70-100 i krew w moczu też jakiś wykryta jest.
Jest bardzo źle.
Mamy antybiotyk. Jak nie pomoże to prawdopodobnie szpital.
W nocy gorączka. W dzien też. Biedna moja

Współczuję i trzymam kciuki żeby szybko puściło.

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
jeju to się Pietraszko namęczy

Silver kurcze gorące życzenia zdrowia dla Małej, oby przeszło po antybiotyku

Dziewczyny chorujące zdrowia!!!

Gojka zawsze kupuję młodemu nowe buty. Teraz dostał po raz pierwszy, ale nadmieniłam - buty nie pozagniatane, zaginane, wydeptane - przed blok ok. Poza tym ma dwie pary adidasów i trzeba kupić śniegowce.
Tak, tak wiem. My mamy właśnie też takie jak nówi, ale jakoś się boję. Dlatego zapytałam

Cytat:
Daria już od dawna śpi na podusi

My czeszemy grzebykiem. Ale musiałabym jakąś szczotkę kupić

Dziękuję
Daria właśnie śpi, ale bardzo boję się tej nocki. Dałam jej ibum bo znów gorączkę miała.
I mam problem bo nie chciała antybiotyku wypić pluła. Dałam jej na siłę ale pół wypluła. A lekarka powiedziała że jak będzie wypuwać to jutro po zastrzyki. Nie wiem co zrobić ehhhhhh. Do mleka nie mogę jej tego dać bo nie wypija mi całego.

To może dodawaj do niewieliej porcji mleka a jak wypije to dorabiaj jej bez lekarstwa. U nas to pomagało.

Cytat:
dzień dobry!

U nas to normalna pora Dziś mnie dziecię rozpieściło i pospałyśmy do 8,30. Wyspałam się w końcu, ale moja pierwsza myśl po przebudzeniu to: Wczoraj o tej porze obiad mi się już gotował

To chyba tyle ode mnie. Lecę do kuchni. Wczoraj dostałam 8kg pomidorów- będą na zimę z przepisu MArsi 2 skrzynki czarnych winogron i 2 skrzynki śliwek. Tylko co z tego zrobić??
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 09:32   #4639
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
To chyba tyle ode mnie. Lecę do kuchni. Wczoraj dostałam 8kg pomidorów- będą na zimę z przepisu MArsi 2 skrzynki czarnych winogron i 2 skrzynki śliwek. Tylko co z tego zrobić??
ze sliwek to konieczie powidla, ja tez miałam taki plan- wyciagasz pestki i smazysz przez 2-3 a najlepiej 4 dni, na delikatnym ogniu najlepiej bez cukru

a z winogron to sok albo wino

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 09:35   #4640
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dzwoniłam do mojej położnej bo od wczorajszej nocy stawia mi się brzuch,dość regularnie i boleśnie na razie leżę i odpoczywam jak nie przejdzie to pojadę jutro na ktg,
kurde nic takiego nie robiłam, no wczoraj odrobinkę tańczyłam z Leosiem ale nie na rękach,kurcze martwie się bo to jeszcze wczesnie troszkę

natomiast budował nam brat szwagra TZ, on zjadł zęby na drewnianych domach bo jako pierwszy w PL razem z amerykanami stawiał osiedla PL
w tym momencie gościu rozwija swoje możliwości w austrii- szkoda bo miał nam jeszcze ganek zrobić
natomiast sami wprowadziliśmy mnostwo zmian- zwiększyliśmy liczbę i szerokość okien, taras połączyliśmy z drugim pokojem- z niego wywalilismy okno i mamy tarasowe, zwiekszylismy lazienki kosztem koryrarza, kotlowni, odwrocilismy schody i takie tam ☠☠☠☠☠☠☠ły- to jest wlasnie fajne,ze na etapie budowy moglismy dokonac zmian
z zewnatrz kompletnie nie widac,ze to dom z drewna,na zewnątrz mamy elewacje z kamienia, zreszta w srodku tez nie widać jak bedziesz kiedys w mojej okolicy zapraszam,sama zobaczysz
Marsi a w którym jesteś tygodniu?
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 09:44   #4641
ania13.03
Zadomowienie

ewulko kciuki!!!

marsi dzieki za link Ta to sie umie ustawic
Zartuje, Ultra gratuluje Ci serdecznie, wielkosc domu robi wrazenie, jak sie z czasem urzadzicie po swojemu to juz w ogole

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 10:32   #4642
Delicjanka
Zakorzenienie

Marsi, pokaz zdj chatki z zew;]

Nie mam dzis cierpliwosci, Amelka mi dokucza

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 11:09   #4643
sylwietta1988
Zakorzenienie

czesc nienadrabiam,bo u mnie zamęt..

Dzis byłam na rozmowie w sprawie półrocznego stazu,mam dostac odp poniedziałek

A mój brat po lekarzach jezdzi....nie wiadomo co mu jest... mdleje co jakis czas... A to nie jest normalne, ze 20-latkowi takie rzeczy sie dzieją..... Byli juz u gastrologa (bo po bólu żaołądka te omdlenia najczesciej)i stwierdzili zaczątek wrzoda na zolądku,ale to nie jest bezpośrednia przyczyna. Wczoraj kardiolog,ale tu ok, dziasiaj neurologia i zostaje w szpitalu na tydzien.....Jezu jak sie boje.....

Tzt dalej połamany i chyba go wysle na zastrzyki bo przez te korzonki to sie nawet ubrac nie moze i mu skarpetki musze zakładac.

Do tego małemu piątki wyjsc nie moga i sie męczy bidok.

Jak znajde chwile to sie odezwe bo na razie to kołomyja.
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 11:13   #4644
s i l v e r
Zakorzenienie

Dzień dobry

U nas znowu w nocy gorączka płacz. Niestety wczoraj wieczorem pół antybiotyku wypluła i dziś rano to samo. Dodałam jej do herbatki, ale też nie chciała. Od razu go wyczuła.... Pierwszy raz tak mamy,a już parę razy przyjmowała antybiotyk i zawsze ładnie połykała.
Lekarka wczoraj powiedziała że jak będzie pluć nim, to po zastrzyki mamy dziś przyjść .Nie pozostało nam nic innego .... jestem umówiona na 12.40 do lekarza.
Stary 2014-09-25, 11:18   #4645
marsi11
Zakorzenienie

Deli- nie robilam jeszcze zdjęć

Silver- jejku, biedna Daria, dużo dużo zdrowka

jadę dziś na ktg, skurcze nie odpuszczają

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

A mój brat po lekarzach jezdzi....nie wiadomo co mu jest... mdleje co jakis czas... A to nie jest normalne, ze 20-latkowi takie rzeczy sie dzieją..... Byli juz u gastrologa (bo po bólu żaołądka te omdlenia najczesciej)i stwierdzili zaczątek wrzoda na zolądku,ale to nie jest bezpośrednia przyczyna. Wczoraj kardiolog,ale tu ok, dziasiaj neurologia i zostaje w szpitalu na tydzien.....Jezu jak sie boje.....

Tzt dalej połamany i chyba go wysle na zastrzyki bo przez te korzonki to sie nawet ubrac nie moze i mu skarpetki musze zakładac.

trzymam kciuki za brata, moj S miał podobnie ale bez utraty przytomności, na razie wszystko wskazuje na to,że to wzrostowe ale też w czerwcu miał wstrząśnienie mózgu i uraz glowy więc jeszcze będziemy robić badania- na szczescie glowa go nie boli
Stary 2014-09-25, 11:36   #4646
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej.
Dziś pobudka chwilę przed 7,zrobiłam dwa prania,wywiesiłam na dwór i nic mi się już nie chce. Jakaś mocno senna dziś jestem ale muszę jeszcze burdel ogarnąć w pokoju.

Marsi-chyba za dużo wzięłaś na siebie ostatnio. Za mało odpoczynku a dzidzi się to nie podoba Odpoczywaj kochana.

Silver-biedna Darunia
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 11:52   #4647
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

spodziewałam się tragedii w nocy, ale było ok. Tzn budził się z płaczem kilka razy na chwilkę, ale niekoniecznie z tym może się to wiązać, bo on nam tak w nocy nie raz krzyczy, płacze gada..
Dzisiaj już lepiej (pstryniu ) da sie delikatnie wytrzeć, posmarować, także ok.

A jak tam nasze choruski? Jak się czujecie dzieciaczki i mamusie?
dobrze, że już lepiej
Cytat:

Kochana odpocznij troche
Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
polecam powidła ze sliwek i czekolady
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

oj Kochana trzymam kciuki za brata!
Cytat:
Dzień dobry

U nas znowu w nocy gorączka płacz. Niestety wczoraj wieczorem pół antybiotyku wypluła i dziś rano to samo. Dodałam jej do herbatki, ale też nie chciała. Od razu go wyczuła.... Pierwszy raz tak mamy,a już parę razy przyjmowała antybiotyk i zawsze ładnie połykała.
Lekarka wczoraj powiedziała że jak będzie pluć nim, to po zastrzyki mamy dziś przyjść .Nie pozostało nam nic innego .... jestem umówiona na 12.40 do lekarza.
biedna Malutka

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 11:54   #4648
Debrah
Zakorzenienie

Marsi : który to tc?
Silver: biedna Daria, współczuję. My mieliśmy taką samą syt z antybiotykiem, ale chodziło o gardło wtedy, więc uratowały nas inhalacje bo ostatecznością też zastrzyki były..
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 11:59   #4649
iffonka7
Zadomowienie

kurcze marsi mam nadzieje że w koncu odpuszczą, na którą godzine jedziesz na to ktg? co ile min ci twardnieje brzuch

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

dziewczyny marsi ma tp podobny do mnie więc jest mniej więcej w 32 - 33 tc ale dokładnie nie wiem
Stary 2014-09-25, 12:18   #4650
marsi11
Zakorzenienie

skończony 31 tydzień

wzięłam no spe i jest lepiej, na razie leżę i odpoczywam ale słowo Wam daje,że się nie przemęczam,nawet Leosia nie dzwigam
wiecie, trzecia ciąża kurde no to jednak jest ryzyko

na ktg mam być między 15 a 19 ale na razie skurcze odpusciły
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości