|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Mieszanke moze dostac, pytanie tylko, czy wypije. Mlekiem krowim pluje na kilometr. Odciagac bede, w herbatki nie wierze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Taki na mnie mezczyzna czekal w lozku
![]() Dobranoc :-* Obzarlam sie czipsami:/ Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4623 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, miło że ktoś o mnie pamięta, byłam tydzień na delegacji/szkoleniu i cięzko mi się teraz jakoś wbić.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- A tak poza tym to cięzko, remont kuchni dalej trwa, zaczynam wierzyć ze tak już zostanie i nigdy nie skończymy. Przez to kłócę się z mamą a jak znowu jej ustąpię to kłócimy się z Tż i tak w kółko. Dobrze że oliwa przynajmniej zdrowa. W niedzielę idziemy na wesele i już nie moge się doczekać bo jak słysze muzykę to nogi mi same chodzą.
![]() |
#4624 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
Za nami noc ze stanem podgorączkowym ![]() ![]() ![]() Tż wziął już robaczka do żłobka, a ja wykąpana, uczesana, pomalowana zamierzam się jeszcze uczyć. Ahhh, no i boję się zjeść śniadanie, bo ze stresu już 3 razy byłam w kibelku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- dziewczyny, ja się pochlastam. Czytam moją pracę mgr i ja mam takie błędy że szok ![]() ![]() ![]() ![]() i nie wiem tylko, czemu moja promotorka mi tą pracę taką przepuściła, ja pierdziele ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Zgadnijcie jak Julo mowi na trójkąt z sortera trojkacziczek ![]() ![]() Szajopedio r to ok 5 roku zycia powinno byc poprawne bo wizytę u logo mamy za miesiac dopiero i nie wiem kiedy powinno byc ok
![]() |
#4626 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() silver o matko biedna Daria ![]() ![]() fewciu a powiedział co z tą tarczyca? oby szybko się wyjaśniło ![]() Ifwka wracaj do nas ![]() ewulka kciuki! iffonka mi sie podoba całe sosnowe, albo dąb ![]()
#4627 |
Zakorzenienie
|
Ultra pokaz jeszcze raz ten dom bo nie moge znaleźć. .... taaak fuge sama kladlam prosta sprawa. Co do mebli haha my mamy tylko pare meblu typu szafa juz stoi w wiattolapie biurko krzesla krzeslo obrotowe i naroŻnik a tv i lawa i tyle na meble kasy jyz nie mamy, bedziemy zbierac :p ale nam to nir prZeszkadza
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Deli nsprawde jestem pod wrazeniem waszego tempa budowy i sykonczenia domu ile od wydania fundamentow do przeprowadzki minelo ?
#4629 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tak jak napisała Mika ![]() bedzie dobrze, zobaczysz, trzymam mocno kciuki, ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
![]() Młoda Litościwa dała dziś pospać do 6:40 ![]() ![]() No zagrzany był profesjonalnie, zasnęłam w 3 minuty ![]() A zdjęcie Młodego - ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja mama swego czasu, jak na topie były grające zabawki, to min. raz na parę dni jakąś potrąciła/ przesunęła/ zrzuciła własnie wtedy, jak Mycha dopiero co zasnęła. Ma się ten talent ![]() W ogóle po Twoim wpisie kupiłam dziś Młodej mazaki - dziś jej dam jak wrócę, ciekawe, czy będzie szał. Dzięki za inspirację ![]() Cytat:
I dobrej zabawy na weselu! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z "r" na pewno jest jeszcze czas. W ogóle Julo super gada już. Moja Młoda nadal niestety słabo. W ogóle to byłam z nią u logopedy w poniedziałek (u tej babki, która jest jedną z inicjatorek akcji "2 słowa to za mało"). Poszłam, bo - tak jak Szaja zawsze powtarzała - jeśli coś mnie martwi, lepiej sprawdzić ![]() ![]() ![]() Cytat:
Chata jeszcze raz tu: http://kartuzy.info/ogloszenie,33151...ic-Mojusz.html I w ogóle dziękuję Wam za miłe słowa ![]() Dobra, zabieram się do roboty. Jutro wolne, więc trzeba dziś zakasać rękawy ![]() A, i jeszcze - Silver - jak Daria po nocce? Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-09-25 o 08:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |||||
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hope-jak dadol? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przepraszam ale ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Konto usunięte
|
Mika. już ci Ultra dobrze napisała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
![]() spodziewałam się tragedii w nocy, ale było ok. Tzn budził się z płaczem kilka razy na chwilkę, ale niekoniecznie z tym może się to wiązać, bo on nam tak w nocy nie raz krzyczy, płacze gada.. Dzisiaj już lepiej (pstryniu ![]() A jak tam nasze choruski? Jak się czujecie dzieciaczki i mamusie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
pietraszko odsypia caluską chorobę, wczoraj do 10, dzisiaj spanie do 9
![]() ![]() zakochałam się na maksa w tych drewnianych domach, marsi jak Ci się kiedys przypomni wasza firma to poproszę namiar, zawsze lepiej od kogos sprawdzonego cos brać ![]() silver, pietraszko ma w nosię maszę i niedźwiedzia, za to my oglądamy jak zaczarowani ![]() hope dobrze, że już lepiej dadolowi ![]()
#4635 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
ewulka kciuki!! ultra mnie tez powiedzial lekarz, ze Yae wolniej rozwija sie z mowa, bo jest ZA ruchliwa szaja sa rozne rodzaje "r" - Yae nie radzi sobie z polskim, za to japonskie opanowala bez problemu. Rano dalam jej kasze, ryz i makaron do przesypywania; owszem te pierwsze przesypywala a makaron ze smakiem zajadala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Ewulka, trzymamy kciuki za obrone!!! Dasz rade!!! :-*
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4637 | |
Zakorzenienie
|
Hej dzwoniłam do mojej położnej bo od wczorajszej nocy stawia mi się brzuch,dość regularnie i boleśnie
![]() kurde nic takiego nie robiłam, no wczoraj odrobinkę tańczyłam z Leosiem ale nie na rękach,kurcze martwie się bo to jeszcze wczesnie troszkę ![]() w poniedziałek mm gina wiec od rzu zobaczymy czy szyjka zamknięta Hope to dobrze,że już u Was lepiej Cytat:
co do domku to muszę sprostować- projekt kupiliśmy od firmy na śląsku natomiast budował nam brat szwagra TZ, on zjadł zęby na drewnianych domach bo jako pierwszy w PL razem z amerykanami stawiał osiedla PL w tym momencie gościu rozwija swoje możliwości w austrii- szkoda bo miał nam jeszcze ganek zrobić ![]() to jest dokładnie nasz projekt: http://www.tooba.pl/projekt-domu-Dom...idp,12043.html natomiast sami wprowadziliśmy mnostwo zmian- zwiększyliśmy liczbę i szerokość okien, taras połączyliśmy z drugim pokojem- z niego wywalilismy okno i mamy tarasowe, zwiekszylismy lazienki kosztem koryrarza, kotlowni, odwrocilismy schody i takie tam ☠☠☠☠☠☠☠ły- to jest wlasnie fajne,ze na etapie budowy moglismy dokonac zmian z zewnatrz kompletnie nie widac,ze to dom z drewna,na zewnątrz mamy elewacje z kamienia, zreszta w srodku tez nie widać ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-09-25 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję i trzymam kciuki żeby szybko puściło. Cytat:
![]() Cytat:
To może dodawaj do niewieliej porcji mleka a jak wypije to dorabiaj jej bez lekarstwa. U nas to pomagało. Cytat:
![]() ![]() To chyba tyle ode mnie. Lecę do kuchni. Wczoraj dostałam 8kg pomidorów- będą na zimę z przepisu MArsi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z winogron to sok albo wino ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zadomowienie
|
ewulko kciuki!!!
![]() marsi dzieki za link ![]() ![]() Zartuje, Ultra gratuluje Ci serdecznie, wielkosc domu robi wrazenie, jak sie z czasem urzadzicie po swojemu to juz w ogole ![]() ![]()
#4642 |
Zakorzenienie
|
Marsi, pokaz zdj chatki z zew;]
Nie mam dzis cierpliwosci, Amelka mi dokucza ![]()
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Dzis byłam na rozmowie w sprawie półrocznego stazu,mam dostac odp poniedziałek ![]() ![]() ![]() A mój brat po lekarzach jezdzi....nie wiadomo co mu jest... mdleje co jakis czas... A to nie jest normalne, ze 20-latkowi takie rzeczy sie dzieją..... Byli juz u gastrologa (bo po bólu żaołądka te omdlenia najczesciej)i stwierdzili zaczątek wrzoda na zolądku,ale to nie jest bezpośrednia przyczyna. Wczoraj kardiolog,ale tu ok, dziasiaj neurologia i zostaje w szpitalu na tydzien.....Jezu jak sie boje..... Tzt dalej połamany i chyba go wysle na zastrzyki bo przez te korzonki to sie nawet ubrac nie moze i mu skarpetki musze zakładac. Do tego małemu piątki wyjsc nie moga i sie męczy bidok. Jak znajde chwile to sie odezwe bo na razie to kołomyja. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas znowu w nocy gorączka ![]() Lekarka wczoraj powiedziała że jak będzie pluć nim, to po zastrzyki mamy dziś przyjść .Nie pozostało nam nic innego .... ![]() ![]()
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Deli- nie robilam jeszcze zdjęć
![]() Silver- jejku, ![]() jadę dziś na ktg, skurcze nie odpuszczają ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Dziś pobudka chwilę przed 7,zrobiłam dwa prania,wywiesiłam na dwór i nic mi się już nie chce. Jakaś mocno senna dziś jestem ale muszę jeszcze burdel ogarnąć w pokoju. Marsi-chyba za dużo wzięłaś na siebie ostatnio. Za mało odpoczynku a dzidzi się to nie podoba ![]() Silver-biedna Darunia ![]()
#4647 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Marsi : który to tc?
Silver: biedna Daria, współczuję. My mieliśmy taką samą syt z antybiotykiem, ale chodziło o gardło wtedy, więc uratowały nas inhalacje bo ostatecznością też zastrzyki były.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zadomowienie
|
kurcze marsi mam nadzieje że w koncu odpuszczą, na którą godzine jedziesz na to ktg? co ile min ci twardnieje brzuch
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- dziewczyny marsi ma tp podobny do mnie więc jest mniej więcej w 32 - 33 tc ale dokładnie nie wiem
#4650 |
Zakorzenienie
|
skończony 31 tydzień
wzięłam no spe i jest lepiej, na razie leżę i odpoczywam ale słowo Wam daje,że się nie przemęczam,nawet Leosia nie dzwigam wiecie, trzecia ciąża kurde no to jednak jest ryzyko na ktg mam być między 15 a 19 ale na razie skurcze odpusciły |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.