![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Ja weekend spędzam w domu, przed komputerem. Zresztą jak całe wakacje
![]() Baby14, polecam oliwkę Hipp. |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Witam w piękną, słoneczną niedzielę
![]() Ja już rano na zakupach byłam (bo kawa mi się skończyła, co za dramat, jak mogłam do tego dopuścić ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zadomowienie
|
puk, puk, puk... Można się wprosić po długiej nieobecności, a raczej nieaktywności?
![]() O ile na czytanie łatwo jest mi znaleźć czas i staram się być w Waszych sprawach na bieżąco, to już z pisaniem sprawa jest cięższa... No, ale postaram się ogarnąć, może w końcu uda mi się bywać tu częściej... ![]() U mnie w sumie trochę po staremu, a trochę po nowemu - obroniłam się na piąteczkę (Ewuś, Tobie też gratuluję bardzo ![]() Pracuję dalej tam gdzie pracowałam - w końcu na wakacje gastronomia to dobra opcja ![]() ![]() Autko sprawuje się cudnie i jestem z niego mega zadowolona, uwielbiam prowadzić ![]() W domu bywam rzadko - tak to już jest w wakacje... ![]() ![]() Towarzysko - aktywnie, choć jestem trochę pogubiona… ![]() ![]() Na diety nie mam czasu i sił - zresztą przy tak aktywnym trybie życia diety na szczęście nie są potrzebne ![]() Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i mam nadzieję bywać tu częściej ![]() ![]()
#4714 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki a Wy gdzie się przez weekend podziewałyście? ![]() nawet Agolka nie ma ![]() Ja niedawno wróciłam z basenu i padnięta jestem (gdzie jest moja kondycja? ![]() ![]() Wieczór spędzę zapewne więc na rodzinkowaniu a od jutra w końcu będę mogła wychodzi z domu i załatwiać różne ważne i mniej ważne sprawy ![]() miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Wtajemniczenie
|
Jabluszko, strasznie fajnie cie widziec!!
![]() Ewus, jestem teraz na chwilke ![]() przepraszma was ze rzadko bywam,pracuje jak osiol,dopiero wrocilam do domu..nawet nie chce mi sie jesc,wykapalam sie,wlaczylam film i zasypiam na sofie.. z dobrych rzeczy dzis to bylam na firmowym lunchu we wloskiej rest i jadlam naj najlepsza pizze w zyciu ![]() ![]() teraz leze i staram sie jeszcz enie zasnac.. dobranoc ![]()
#4716 |
Zakorzenienie
|
Pojawiam się i znikam - podły humor, nie chcę zarazić innych.
Miłego wieczoru ![]()
#4717 |
Rozeznanie
|
Baby ja jak miałam suchą skórę to używałam Garniera do intensywnej pielęgnacji bardzo suchej skóry (tego czerwonego) dobry jest
![]() nefre co się stało? ![]() Cześć dziewczyny! Dawno mnie nie było bo u mnie w tygodniu nic ciekawego więc nawet nie piszę.Byłam za to w sobotę znowu na imprezie było super poznałam dużo ludzi(głównie facetów) z czego nawet jeden zaprosił mnie na wesele ![]() ![]() Pozdrawiam i życze miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co się stało? Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Rodzinka wróciła, wiec wczoraj siedzieliśmy razem i słuchałyśmy z siostrą opowieści ![]() ![]() ![]() ![]() A wieczorem pwnie pójdę do TŻ-a ![]() miłgo dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orzeszek chyba powinnam Tobie ![]() przecież Ty masz boskie ciało, kobieto popatrz na te zdjęcia młodość to jednak durna jest ![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
Zaczynam swoją zabawę z odchudzeniem
![]()
#4721 |
Rozeznanie
|
Ewusia chłopak nie jest w moim typie dlatego na początku nie chciałam nawet o tym myśleć ale z drugiej strony wesela są taakiie fajne że może nie powinna się zastanawiac tylko iść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie potrafię już się otworzyc na ludzi,wręcz boje się zbliżyc do kogoś,ciągle to samo,dostaje po dupie,tylko za co to? naprawdę jeżeli się z kimś przyjaźnię daję 100% z siebie,czy to jest zła postawa? Boli mnie to jak wchodzę na nk i widzę ją z tą drugą,jej nową pseudo przyjaciółkę,wiem że Ona nie było godna mnie,wiem że nie miała nigdy uczuc,była tzw uczuciowym eskimosem ,wiem,wiem wszystko! była złą osobą,toksyczną .ale mimo wszystko ...pozostaje smutek i żal po tych 3latach.. Przepraszam,że tak tylko o sobie,egoistycznie,ale nie jestem w stanie niczego Wam doradzic,pocieszyc etc. możecie nawet tego nie czytac,tak tylko chciałam się oczyscic..
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
trochę mnie tu nie było...
tzn. nie pisałam, ale co jakiś czas podczytuję ![]() obiecuję poprawę :P u mnie w sumie bez zmian... sesja zdana, praktyki w prokuraturze zaliczone, tydzień temu wróciłam z Włoch więc coś tam się dzieje... a teraz uciekam się szykować, bo wieczorem kino... buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
A ja jutro coś skrobnę, bo TŻ krzyczy na mnie, ze tylko wizaż i wizaż, a tak to on jest jutro w pracy to posiedzę
![]() Macie od niego pozdrowienia ![]() Miłego dnia ![]()
#4725 |
Wtajemniczenie
|
hej laleczki,
wpadam i znikam bo mam w cholere do roboty... ![]() zreszta dobrze nam zrobi pare dni oddzielnie.. potzrebuje ciszy i spokoju i nie mam sily sie z nim ostatnio uzerac.. Dobrze nam to zrobi moze.. milego dnia wam zycze! ![]()
#4726 |
♥
|
Lolciu dobrze zrobiłas, bo dlaczego miałabys palic , pić i później cierpiec z bolu. przyjaciółką powinna to zrozumiec - przynajmniej dowiedziałaś sie jaka to ona jest.
co do szkoły hm.. jak wiadomo w każdej klasie sa grupki ale moze jednak uda Ci sie wbić w którąs z nich ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Rozeznanie
|
Cześć słoneczka
![]()
#4728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o jak miło ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymaj się w tej pracy ![]() cześć mała Jędzo ![]() ![]() Dzień dobry ![]() wczoraj nie miałam czasu nawet zajrzeć ![]() ![]() Dziś za to rano farbowałam siostrze włosy, a później byliśmy na zakupach kupować koszulę TŻ-owi na wesele ![]() ![]() Pogoda ostatnio była beznadziejna ale dziś już się poprawia i chyba w weekend będzie już ładnie ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurcze wiecie co Wam powiem?Ze mi sie przytyło-znaczy nie dopina sie na mnie juz 3 para portek, a i komentarze tez słyszałam, ze jakbym się zrobiła okrąglejsza ![]() ![]() A i wszystko wskazuje na to, ze idę na dietetykę od pazdiernika, myślałam jeszcze nad etnologią bo to ciekawy kierunek, no ale jakby nie patrzec mniej perspektyw po nim jest, a szkoda ![]() Czy któras używała może na wypadające włosy-Seboradinu Niger?Jak tak to powiedzcie czy coś to Wam dało czy znowu nabyłam jakies badziewie ![]() Lecę na spotkanie z kolezanką, nara ziomki ![]() ![]()
![]() |
#4730 | |||
Zakorzenienie
|
fajny całkiem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ale jesteście cicho ![]() Ja dziś od rana już w transie przed-weselnym: kosmetyczka (paznokcie, brwi), fryzjer (grzywka), prezenty... uffff, mam nadzieję ze nie zapomniałam niczego, bo jutro święto i nic juz nie kupię ![]() A wieczór planuję z TŻ -em ![]() miłej reszty dnia Kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Przepraszam za tak dlugą nieobecność ,ale wszystko się pokomplikowało i żyłam bardzo szybko. Na 18stce było spoko. Poznałam wielu fajnych ludzi , z którymi kontakty do dziś utrzymuje i jestem już zaproszona na masę innych imprez (miedzy innymi dziś pod namioty ,ale nie mogę). Musiałam wrócić wcześniej bo chciałam się spakować w te Bieszczady. A tu się okazuje ,że mój znajomy a przyjaciel moich kumpli , którzy mieli z nami jechać utopil się w nocy w jeziorze ![]() No i trochę osób zrezygnowało z wyjazdu ja pojechałam bo to na 3 dni ,więc na pogrzeb zdązyłam. Było fajnie pod takim względem ,że własnonożnie zdobyłam najwyższy szczyt Bieszczad ![]() ![]() A może było troche głupio ze względu na kolege. [bardzo bliskiego ![]() Posprzeczalismy sie troochę , robił mi wyrzuty , nie oddzwyaliśmy sie a jak tak to z musu albo troche chamsko. Ale dziś się spotkalam z nim i pogladaliśmy i jest lepiej. ![]() ![]() Za chwile rodzinka ze Ślaska przyjedzie ![]() ![]() ![]() Ewusia_marchew: Oh widzę ,że sie pięknisz przed weselem ![]() Miłej zabawy jutro kochana ![]() Tarantulek: Wiem ,że to mało optymistycznie i pocieszająco ,ale ja np.schudłam ![]() ![]() Dietetyka ? Super! Sama się nad nią zastanawiam... Chociaż nie wiem czy to zbyt przyszłosciowe jest. No i moja chemia to porażka. nefre: Ah ![]() ![]() ![]() Spaza: Milo ,że wpadłaś ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Rozeznanie
|
Baby -Jezu to straszna smierć- przez utopienie, współczuję
![]() Ewuś napewno wyglądasz pięknie ![]() Baby gadaj mi tu zaraz co ćwiczyłaś?:P Ale Ci zazdroszcze tych Twoich wypraw ![]() Dobranoc kobietki ![]()
#4733 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Heloł ![]() Jaki piękny dziś dzień ![]() ![]() Wczoraj fajny wieczór był, posiedziałam u TŻ-a a później zgarnęliśmy moją siostrę i jej TŻ-a i pojechaliśmy oglądać fajerwerki an Dzień Energetyka który w mieści moim rodzinnym ze względu na obecność dużej elektrowni jest bardzo hucznie obchodzony ![]() Dziś za to wyspałam sie aby mić siłę na balowanie i na razie nie robię nic, bo ślub dopiero o 16 czyli masa czasu ![]() Miłego dzionka Dziewczynki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Rozeznanie
|
Cześć,
Ale cisza.... Do mnie mają za chwilę przyjechac goście- zwariowana ciotka Ula i wujek zwany przez nią Miśkiem ![]() ![]() I szczerze...to mi się nie chce żeby przyjechali akurat dziś, miałam inne plany, no ale juz trudno ![]() Ewuś udanej zabawy ![]() Do zobaczenia ![]()
#4735 |
♥
|
Witam
![]() ![]() Baby : zgadzam się solina i okolice to bardzo fajny region. mam tam rodzine i bywam co roku ![]() ![]() Ewus cos wiem o święcie energetyka - moja tata pracuje w tej branży ![]() ![]() Tarantulek oo dietetyka - sama chetnie wybrałabym się na taki kierunek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Ale cisza tu ![]() Goście już pojechały, fajnie było-pośmialiśmy się, wypiliśmy co nieco-dziś mnie suszy ![]() Teraz se odpoczywam ![]() Miłego dnia ![]()
#4737 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie się jakoś utarło że w akacje sie świętuje - jakąś imprezę na świeżym powietrzu zawsze można zrobić ![]() Cytat:
![]() a ja weselu byłam trzeźwa jak skowronek ![]() Dzień dobry ![]() wstałam po weselu ale nadal jestem zmęczona - ponad 12 godzin zabawy robi swoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po południu nie wiem co będę robić bo na razie czekam na obiad i próbuję zapanować nad zmęczeniem ![]() miłej niedzieli ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Milej niedzieli
![]()
#4739 |
Zakorzenienie
|
co tam u Ciebie Dominiczko?
![]() Idę zaraz spać bo jednak regeneracja poweselna nie została jeszcze zakończona a jutro rano wybieram się nad wodę ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Wtajemniczenie
|
wiatajcie,
troche mnie nie bylo.. u mnie powoli, TZt w Polsce a ja sama i ..... dobrze mi... Mialam swietny weekend, zakupy,impreza urodzinowa kumpeli, pozanalam fajnych ludzi,poagadalam. Wieczorkami ogladam SATC na sofce pod kocykiem i gadam przez tel popijajac winko.. Cisza i spokoj.. nie wiem czy nie powinnam sie zaczac martwic tym faktem ze mi samej tak dobrze... ![]() ja do Polski w czwartek lece,nie moge sie doczekac,mam masakre w pracy ostatnio i potzreba mi pare dni z dala od tego wszystkiego.. widze ze cisza tu ostatanio.. ![]() milego dnia kochane, postaram sie zagalac czesciej. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.