Lubelskie Żonki!! cz. II - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-15, 11:16   #4711
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II

Ech, a u mnie Fatty się nie zmieści - a tak mi się marzył . Planuję kupić coś takiego (średnio mi się podoba, ale ze względu na gabaryty to jedyne, co się zmieści):
http://allegro.pl/item594807721_fotel_pufa_okazja.html
http://allegro.pl/item601955605_pufy...ch_nogach.html

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:21   #4712
SELKA*
Zakorzenienie

Fajny ten Fatty, ale u mnie kompletnie nie pasuje do wystroju mieszkania Za to mocno się zastanawiam nad zakupem jakiegoś małego, wygodnego fotela do karmienia. Albo w ostateczności przeniosę do sypialni fotel z salonu

Witaj Annabel- co u Ciebie kochana????
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:22   #4713
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
A Wy się uamiacie z nami czy powstaje jakieś alternatywne spotkanie
Hmm skąd taki pomysł
Chciałabym być na obydwu spotkaniach, ale jutro raczej na pewno nie dam rady, a sobota to jeszcze zobaczę

Nie od dziś wiemy, że trudno jest zgrać taki termin i godzinę, żeby większości pasowało

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Fajny ten Fatty, ale u mnie kompletnie nie pasuje do wystroju mieszkania Za to mocno się zastanawiam nad zakupem jakiegoś małego, wygodnego fotela do karmienia. Albo w ostateczności przeniosę do sypialni fotel z salonu
Ja fotele mam dwa w pokoju, ale chciałam coś jak leżanka - a taki fatty tego rozmiaru idealnie nadaje się do siedzenie i "półleżenia" - co dla mnie jest super w sytuacji kiedy powinnam odpoczywać, a myślę, że i do karmienia będzie dobry w przyszłości

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2009-04-15 o 11:24
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:26   #4714
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
A Wy się uamiacie z nami czy powstaje jakieś alternatywne spotkanie
Myślałam,że chodzi o to samo spotkanie. No, chyba,że nas nie chcecie Wolę się nie umawiać tak konkretnie, bo u mnie nigdy nic nie wiadomo, mogę nie mieć siły nawet na wstanie z łóżka. Więc z miła chęcią przyłaczę się do organizowanego spotkanka i jak będę w miarę na chodzie, to podjadę.
Stary 2009-04-15, 11:32   #4715
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Myślałam,że chodzi o to samo spotkanie. No, chyba,że nas nie chcecie Wolę się nie umawiać tak konkretnie, bo u mnie nigdy nic nie wiadomo, mogę nie mieć siły nawet na wstanie z łóżka. Więc z miła chęcią przyłaczę się do organizowanego spotkanka i jak będę w miarę na chodzie, to podjadę.
No może w końcu uda nam się spotkać

Stary 2009-04-15, 11:49   #4716
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
Dzien dobry , jeszcze z Holandii dzis wieczorem wypad do Lublina szybko zlecialo te kilka dni ,ale warto bylo spedzic swieta z mezulkiem no a wczoraj smignelismy sobie do Amsterdamu, wypad dosc spontaniczny ale fajnie bylo poszwedac sie troche miedzy kanalamiNaprawde fajne miasto
nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę takiego wyjazdu

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
witajcie. A ja dziś bylam w laboratorium i zrobilam kupę badań hormonalnych . Obaczymy co to z nich wyjdzie..
za wyniki

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
łaaał ale wielki, ja mam 2XL i mi się duży wydaje

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
a nich sie zaczyna ta akcja będę miała w kńcu to za sobą

a gdzie byśmy sie miały spotkać bo ja musze dzisiaj wszystko wiedzieć bo ode mnie rzadko busy jeżdżą więc musze sobie dzis to zaplanować
to może weź ze sobą od razu spakowaną torbę a spacerek to u mnie na osiedlu, bo z Anią się nigdzie dalej nie wybiorę jak mąż jest w pracy

Cytat:
Nie wiem co będzie z tego spaceru bo ma być brzydka pogoda - jakbyś chciała to mogę po Ciebie podjechać tylko musimy ustalić jakąś godzinę, ale to może w piątek.
tak właśnie słyszałam, że ma padać, więc pewnie posiedzimy przy gorącej czekoladzie (no dobra, ja pozostanę przy słabej herbatce, chociaż kusi strasznie ta czekolada ) a zabierzesz Szymona?

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Ech, a u mnie Fatty się nie zmieści - a tak mi się marzył . Planuję kupić coś takiego (średnio mi się podoba, ale ze względu na gabaryty to jedyne, co się zmieści):
mam taką pufkę, tylko w sklepie kupowaną, bardzo wygodna przynajmniej dla mnie no i mało miejsca zajmuje

Cytat:
chcemy chcemy

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 12:01   #4717
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
No może w końcu uda nam się spotkać
miss.hot ty to sie ze mną umów, wywołałaś spotkaniem poród u siji to może i u mnie ci sie uda

szkoda ze ja w sobote nie bede mogła bo ani Soni ani Selki jeszcze nie widziałam ale moze jeszcze sie uda

a co do jutra to jeśli dzis nie ustalimy godziny to ja jutro poproszę na semeska, bo jak rano pojade do Lbn to nie bede miała dostępu do neta
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 12:24   #4718
tola3804
Zakorzenienie

Przepraszae nie odniosę się do Waszych postów, ale normalnie nie wyrabiam na zakrętach dzisiaj...

Tylko na szybciora wpadłam, żeby napisać, że ja też bym chciała zobaczyć Anię! Ale mi to raczej jutro tak po południu by pasowało ok. 15-16, bo rano jedziemy do Poniatowej. A w sb raczej nie dam rady, bo to dla mnie za daleko na spacer, a małż pracuje. No chyba, że ok. 9 rano, to podrzuciłby nas przed pracą. No nie wiem, jeśli któryś wariant by podpasował, to daj znać Sija, a jak nie to trudno. Może innym razem. Buźka!
Stary 2009-04-15, 12:48   #4719
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Witaj Annabel- co u Ciebie kochana????
Witajcie U mnie po staremu, czyli do d... Wczoraj dzwoniłą pani z Nałęczowa i mi oznajmiła, że mam już termin operacji-8-9 maja A tak bardzo chciałam pod koniec miesiąca... Najgorsze jest to, że mam ten egzamin na prawko i jak teraz nie zdam, to potem najwcześniej za pół roku, bo raczej się nie da jeździć z unieruchomioną prawą nogą A do tego jeszcze musze zrobić masę badań przed tym zabiegiem i mam czas tylko do 23 kwietnia, bo wtedy mam się stawić na wizytę w Nałęczowie.
A poza tym psychicznie już tego nie wytrzymuję-myslałam, ze z czasem będzie lepiej, ale jest tylko gorzej, wszędzie małe dzieci, kobiety w ciąży i płakać mi się chce , bo powinnam być jedną z nich
A z weselsszych wieści, to moja Dominisia 29 kwietnia obchodzi czwarte urodzinki i planuję właśnie dla niej przyjęcie Ale ten czas szybko leci A tak niedawno były jej pierwsze urodzinki
SELKA, a Ty sie nie dawaj, musi być dobrze, bo przecież tu wszystkie wizażowe ciotki trzymają kciuki za ciebie i maleństwo
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 13:25   #4720
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość

tak właśnie słyszałam, że ma padać, więc pewnie posiedzimy przy gorącej czekoladzie (no dobra, ja pozostanę przy słabej herbatce, chociaż kusi strasznie ta czekolada ) a zabierzesz Szymona?
Jeszcze nie wiem czy go zabrać - zobaczę czy będę miała go z kim zostawić, jak nie to go zabiorę - może bardzo nie narozrabia - bo to łobuz straszny ostatnio

Cytat:
Ja się pogubiałam,ale jak jest jedno to już wszystko wiem

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość

Tylko na szybciora wpadłam, żeby napisać, że ja też bym chciała zobaczyć Anię! Ale mi to raczej jutro tak po południu by pasowało ok. 15-16, bo rano jedziemy do Poniatowej. A w sb raczej nie dam rady, bo to dla mnie za daleko na spacer, a małż pracuje. No chyba, że ok. 9 rano, to podrzuciłby nas przed pracą. No nie wiem, jeśli któryś wariant by podpasował, to daj znać Sija, a jak nie to trudno. Może innym razem. Buźka!
Pamiętaj że ja i tak będę jechać samochodem to Was mogę zabrać - wózek też się zmieści jeśli opcja spacerowa wypali.

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Witajcie U mnie po staremu, czyli do d... Wczoraj dzwoniłą pani z Nałęczowa i mi oznajmiła, że mam już termin operacji-8-9 maja A tak bardzo chciałam pod koniec miesiąca... Najgorsze jest to, że mam ten egzamin na prawko i jak teraz nie zdam, to potem najwcześniej za pół roku, bo raczej się nie da jeździć z unieruchomioną prawą nogą A do tego jeszcze musze zrobić masę badań przed tym zabiegiem i mam czas tylko do 23 kwietnia, bo wtedy mam się stawić na wizytę w Nałęczowie.
A poza tym psychicznie już tego nie wytrzymuję-myslałam, ze z czasem będzie lepiej, ale jest tylko gorzej, wszędzie małe dzieci, kobiety w ciąży i płakać mi się chce , bo powinnam być jedną z nich
A z weselsszych wieści, to moja Dominisia 29 kwietnia obchodzi czwarte urodzinki i planuję właśnie dla niej przyjęcie Ale ten czas szybko leci A tak niedawno były jej pierwsze urodzinki
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 14:00   #4721
rudalbn
Rozeznanie

GG do rudalbn

Cytat:
Dziewczyny, boję się,że u mnie zbliża się poród. Od 23:00 do 13:00 miałam dziś co 30-40 minut strasznie bolesne skurcze Już przeszły ale zaczynam się bać.
Wreszcie mam coś konstruktywnego do roboty- zaczynam pisać bratu wniosek do projektu unijnego. Cieszę się jak małe dziecko
Selka nie bój się, ja się bałam a naprawdę nie ma czego fajna chwila jak wreszcie masz dzidziusia przy sobie .... ale trzymam kciuki żeby jeszcze jednak troszki u mamy w brzusku posiedział

Cytat:
No, no niezły przystojniaczek
Gratulacje
A tak się spytam jeszcze - wiedziałaś, że będzie cc ?

Udało mi się wbić do ginki i tak: Z okruszkiem wszystko ok , obrzęk stanowczo ustąpił, a Okruszek wypiął się do nas tyłkiem i prawdopodobnie będzie chłopak Potem założył nogę na nogę i ssał sobie paluszka - luzak
Dostałam zwolnienie na dwa tygodnie
No i przynajmniej jestem już spokojniejsza
A za tydzień USG genetyczne
wiedziałam miałam wskazania okulistyczne
dobrze że z Okruszkiem wszystko ok i nie biegaj po domu jak masz zwolnienie tylko leż i odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
A ja nie wiem czy śmiać się czy płakać. Teść po pracy przyjechał do nas na działkę i z nikim nic nie konsultując i nikomu nic nie mówiąc robi dekiel na studnię. Nie wiem tylko po co, bo wcale nie jest lepszy od poprzedniego, a mąż i tak będzie tę studnię po swojemu odnawiał. Nawet nie zapytał czy nie będzie mi przeszkadzała włączona piła i wiertarka, a próbuję właśnie pracować. Nie mam już siły do niego.
no co za typ ....

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
Dzien dobry , jeszcze z Holandii dzis wieczorem wypad do Lublina szybko zlecialo te kilka dni ,ale warto bylo spedzic swieta z mezulkiem no a wczoraj smignelismy sobie do Amsterdamu, wypad dosc spontaniczny ale fajnie bylo poszwedac sie troche miedzy kanalamiNaprawde fajne miasto
suuuper że mogłaś z mężem święta spędzić i wklej jakieś zdjęcia z Holandii po powrocie

dziewczyny nie piszcie tyle o ciastach bo tak bym zjadła a tu dietka

Malpka trzymaj się dzielnie bo jesteś następna najedz się słodyczy i tego na co masz ochotę póki możesz
Sija też bym chętnie wyszła na spacerek ale muszę jeszcze poczekać bo mały jeszcze za mały

I powodzonka dla szukających pracy trzymam kciuki za rozmowy

Idę budzić młodego bo długo śpi a coś już zjeść powinien
rudalbn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 15:45   #4722
sija
Zadomowienie

Hihi ciekawe jak mi jutro pójdzie zbieranie się na spacer. Dziś Ania jadła od 13 ...do 15 bo jak już się jej powietrze odbijało to dalej chciała jeść hihihi

Cytat:
a co do jutra to jeśli dzis nie ustalimy godziny to ja jutro poproszę na semeska, bo jak rano pojade do Lbn to nie bede miała dostępu do neta
to dam znać smskiem, a o której mniej więcej będziesz w Lublinie?

Tola pasuje mi jutro o 15 a jakby co to możesz się w sobotę z Sonią wybrać

Cytat:
Witajcie U mnie po staremu, czyli do d...
...
mam nadzieję, że zdasz egzamin za pierwszym razem
4 latka, poważny wiek

Cytat:
Jeszcze nie wiem czy go zabrać - zobaczę czy będę miała go z kim zostawić, jak nie to go zabiorę - może bardzo nie narozrabia - bo to łobuz straszny ostatnio
Spoko, mam w szafie reklamówkę pluszaków, może na 5 minut się nimi zajmie

Cytat:
Napisane przez rudalbn Pokaż wiadomość
Sija też bym chętnie wyszła na spacerek ale muszę jeszcze poczekać bo mały jeszcze za mały
to się zmówimy jak będziecie już wychodzić

wpadne tu jeszcze wieczorkiem

Stary 2009-04-15, 18:57   #4723
katey
Rozeznanie

GG do katey

czesc dziewczyny!

po 1sze- witam sie poswiatecznie
u nas jakos minely spokojnie, malz w niedziele mial sluzbe, w poniedzialek wizyta tesciow u moich rodzicow itp obgadali nas, dostalo nam sie kazanie odnosnie checi wziecia kredytu...az sie ich sluchac nie chcialo...bez kredytu bysmy siedzieli z nimi jeszcze z 10 lat! a tyle to jakos nie mam checi...

po 2gie--- GRATULUJE SERDECZNIE WSZYSTKIM JUZ ROZPAKOWANYM MAMUSIOM! fajne te wasze chlopaki-- ale teraz trzeba nadrabiac z dziewczynkami bo jak tak dalej pojdzie to nie beda mieli sie za kim ogladac jak podrosna...ostatnio coraz wiecej chlopcow sie rodzi, moja sasiadka tez ostatnio urodzila chlopca-Wkitor...
po 3cie- Sija-Ania slodka jak zawsze a ja znowu nie moge si epowstrzymac i napisac: i te jej wlosy!!!

Miss- to dobrze ze juz wszystko ok z Okruszkiem! martwilas sie na zapas wiec teraz lezakuj i odpoczywaj i nie stresuj nas i dziecka!

Selka- a Ty to juz bezwzglednie lez (noc hyba ze wyrwiesz sie na troszke na babskie spotkanie wizazowe-tak dla relaksu) i co najwazniejsze mysl pozytywnie a wszystko bedzie dobrze i synio zaczeka do polowy a moze i konca maja

aaaa i spoznione ale jak najszczersze zyczenia z okazji urodzin Krzysia niech tak ladnie rosnie jak przez ten ostatni rok i mniej dokazuje mamusi
ps. smietana 30% z zelatyna zniesie nawet brzoszkwinie-ale to juz Ci dziewczyny napisaly

Annabel- qrcze nie wiem co napisac... wiem co to za problem z operacja kolana bo moja szwagierka wlasnie rok temu miala w Naleczowie operacje i Gaweda ja robil..do tej pory ma troche problemow bo jednak ja boli, w kosciele dziwnie na nia patrza staruszki jak nie kleka...
a z tym prawkiem to moze Ci sie uda za 1szym razem! mysl pozytywnie! moja kumpelka zdala za 1szym razem a jest tak roztrzepana ze ja jej kiedys powiedzialam ze nie wsiade z nia do samochodu wczesniej jak po 10 latach jezdzenia non-stop

Malpka- slyszalam ze sex dziala pobudzajaco na dziecko i moze doprowadzic do porodu albo chodzenie po schodach ale to 1sze chyba przyjemniejsze,co?

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 19:04   #4724
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Annabel- qrcze nie wiem co napisac... wiem co to za problem z operacja kolana bo moja szwagierka wlasnie rok temu miala w Naleczowie operacje i Gaweda ja robil..do tej pory ma troche problemow bo jednak ja boli, w kosciele dziwnie na nia patrza staruszki jak nie kleka...
a z tym prawkiem to moze Ci sie uda za 1szym razem! mysl pozytywnie! moja kumpelka zdala za 1szym razem a jest tak roztrzepana ze ja jej kiedys powiedzialam ze nie wsiade z nia do samochodu wczesniej jak po 10 latach jezdzenia non-stop
Ja to już od bardzo dawna nie klęczę w kościele Na mnie też się dziwnie patrzą, raz nawet jedna pani postanowiła użyć siły Ale nie dałam się A tak ogólnie to mam to gdzieś-to moja sprawa i nikomu nic do tego A możesz mi napisać jak długo trwała rehabilitacja Twojej szwagierki? I jak długo po zabiegu musiała leżeć? No i czy długo ja trzymali w tym Nałęczowie? Przepraszam, ze tyle pytań, ale kompletnie nie wiem jak to będzie wyglądać
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 19:19   #4725
Malpka
Zakorzenienie

annabel trzymaj sie kochana

Cytat:

to dam znać smskiem, a o której mniej więcej będziesz w Lublinie?
ja bede kolo 8 już bo musze skoczyc do dentysty na podpiłowanie zęba a potem to nie wiem co bede robic dlatego czekam na jakiegos semeska

Cytat:
Malpka- slyszalam ze sex dziala pobudzajaco na dziecko i moze doprowadzic do porodu albo chodzenie po schodach ale to 1sze chyba przyjemniejsze,co?
no niestety na mnie to nie działa działamy regularnie ja to wogóle jakaś dziwna jestem bo żadnych dolegliwości nie miałąm przez calą ciąże i nawet teraz żadnych oznak skurczów, nic lekarz też sie dziwi, że nic mi nie jest
Stary 2009-04-15, 20:15   #4726
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Ja to już od bardzo dawna nie klęczę w kościele Na mnie też się dziwnie patrzą, raz nawet jedna pani postanowiła użyć siły Ale nie dałam się A tak ogólnie to mam to gdzieś-to moja sprawa i nikomu nic do tego A możesz mi napisać jak długo trwała rehabilitacja Twojej szwagierki? I jak długo po zabiegu musiała leżeć? No i czy długo ja trzymali w tym Nałęczowie? Przepraszam, ze tyle pytań, ale kompletnie nie wiem jak to będzie wyglądać
nie przepraszaj! chociaz raz moge w czyms pomoc i odpowiedziec
w Naleczowie lezala bardzo krotko bo az sie dziwlilismy ze tak szybko ja wypuscili-jak pojechala na operacje w piatek (miala byc na czczo) to okazalo sie ze musi czekac i lezala na sali az w koncu zasnela i o 2 w nocy ja obudzili ze na operacje jedzie (tak duzo ludzi operowali wtedy i Gaweda chyba tylko raz na 2 tygodnie przeprowadza tam operacje dlatego tak hurtem) i pozniej lezala sobota niedziela i chyba w poniedzialek czy wtorek juz ja wypisali do domu... tam w Naleczowie lezala z takim cewnikiem jakis czas po operacji zeby plyny w kolanie sie nie zbieraly, ale do domu a wypisali juz bez tego tylko z wielgachnym opatrunkiem... musiala lezec w domu i jak najrzadziej na poczatku chodzic zeby nie narazic nogi,ale pozniej powiedzieli jej ze z kulami i stabilizatorem moze zaczac chodzic...

pozniej jezdzila jeszcze do rehabilitanta do Naleczowa ale na naszym weselu juz bawila sie bez podpor i tanczyla tez a slub mielismy w sierpniu (operacja byla cos kolo kwietnia) na blizne miala masc contratubex -zeby wyjasniala troche i nie byla tak widoczna...

aaa i jeszcze miala po zabiegu serie zastrzykow przeciwzakrzepowych (udalo sie zalatwic tak ze pielegniarka przyjezdzala do domu i robila zastrzyk w brzuch, ale jak sie nie boisz albo Twoj maz to mozecie sami robic te zastrzyki )

Malpka- no to rzeczywiscie trudny zawodnik z Ciebie jak nic nie dolega i nie pomaga

16.08.2008

Stary 2009-04-15, 21:36   #4727
sija
Zadomowienie

Cytat:
czesc dziewczyny!
cześć

Cytat:
Ja to już od bardzo dawna nie klęczę w kościele Na mnie też się dziwnie patrzą, raz nawet jedna pani postanowiła użyć siły Ale nie dałam się
hihi ciekawie to musiało wyglądać

Cytat:
ja bede kolo 8 już bo musze skoczyc do dentysty na podpiłowanie zęba a potem to nie wiem co bede robic dlatego czekam na jakiegos semeska
czyli tak około 11 by Ci pasowało? dam znać rano jak już zobaczę jak z tymi karmieniami

Bandola pasuje Ci mniej wiecej 11? jeśli możesz to wyślij mi na PW na wszelki wypadek swój numer telefonu

EDIT: mała będzie jadła przed 10 więc tak na 11:30 myślę, że będziemy mniej więcej gotowe

Edytowane przez sija
Czas edycji: 2009-04-16 o 06:56 Powód: Dopisek
Stary 2009-04-16, 07:49   #4728
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Dzień dobry

Słonko za oknem dziś - mam nadzieję, że będzie cieplej niż wczoraj Tym bardziej, że muszę wyskoczyć na uczelnię do promotorki - ale zawsze to jakaś odmiana od siedzenia w domu

Miłego spacerku dziewczyny

Stary 2009-04-16, 08:19   #4729
martuko
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
a ja złapałam dola - wyniki kiepskie mi wyszły i niefajnie mi się przyszłość szykuje ((
sorry ale nie popiszę więcej.....
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 08:31   #4730
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
cześć dziewczyny
a ja złapałam dola - wyniki kiepskie mi wyszły i niefajnie mi się przyszłość szykuje ((

Mam nadzieję, że da się je poprawić jakimś leczeniem

Stary 2009-04-16, 09:57   #4731
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
cześć dziewczyny

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 11:24   #4732
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
cześć dziewczyny
Stary 2009-04-16, 12:13   #4733
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Ale jest fajna pogoda Wróciliśmy właśnie z Wrocławia i muszę wam powiedzieć, że tam jest troszkę cieplej, a u moich rodziców w ogrodzie kwitną już na biało czereśnie, ślicznie jest

Ale macie przystojnych chłopaków, dziewczyny, z Ani też piękny tygrysek

Jolinku, a jak tam Wasza cudna Michalinka???
Stary 2009-04-16, 12:16   #4734
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny

Stary 2009-04-16, 16:10   #4735
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Coś pustki tu dzisiaj

A jak tam po spacerku - odbył się ?

Stary 2009-04-16, 17:07   #4736
Malpka
Zakorzenienie

no to jako pierwsza ciotka któa widziałą Anię stwierdzam że jest słodziutka i taka malutka Dzięki Sija za spotkanko

Cytat:
cześć dziewczyny
:przytul :
Stary 2009-04-16, 18:15   #4737
sija
Zadomowienie

Cytat:
cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Ale jest fajna pogoda Wróciliśmy właśnie z Wrocławia i muszę wam powiedzieć, że tam jest troszkę cieplej, a u moich rodziców w ogrodzie kwitną już na biało czereśnie, ślicznie jest
już czereśnie kwitną

Cytat:
Coś pustki tu dzisiaj

A jak tam po spacerku - odbył się ?
odbył...by się, gdyby mi się coś w wózku nie zepsuło niemniej spotkanko było, szkoda tylko że Bandola nie dała rady przyjechać

Cytat:
no to jako pierwsza ciotka któa widziałą Anię stwierdzam że jest słodziutka i taka malutka Dzięki Sija za spotkanko
polecam się na przyszłość

Tola a Mikołaj to już taaaaki duży chłopczyk jest i wcale tak dużo nie płakał

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 19:01   #4738
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Tola a Mikołaj to już taaaaki duży chłopczyk jest i wcale tak dużo nie płakał
czyżby próbował podrywać Anie
Stary 2009-04-16, 19:35   #4739
katey
Rozeznanie

GG do katey

czesc wieczorowa pora

16.08.2008

Stary 2009-04-16, 21:21   #4740
bandola18
Zadomowienie

Sorki, przepraszam , że tylko na chwilę, miałam problem z netem.
Krzyś śpi niespokojnie jak włączony komp, z kolei jak nie śpi nie da mi zajrzeć, bo chce buszować po biurku.
Myślimy o przeniesieniu kompa, ale dopiero po imprezce urodzinowej Krzysia. Póki co mało się będę udzielać.
Dzięki za rady co do masy śmietanowej!
Teraz będę zajęta, bo jutro zaczynam szykować to wszystko, trzymajcie kciuki za tort, będzie to nielada wyczyn, bo będe go robić w kształcie auta w stylu angielskim. Mam nadzieję, że dam radę.

Trzymajcie się cieplutko dziewczyny, trzymam kciuki za Was, nie będę wymieniac z osobna, ale przeczytałam ostatnie Wasze posty i jestem z Wami

Sija jeszcze raz przepraszam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości