|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
Tak wzięłam te za 2,99 rozmiar 2-6 miesięcy Tych dwupaków body z długim rękawem nie było wcale, tylko pajace i te body suparbaby, ale ja już mam sporo to nie brałam na siłę ![]() Dziękówa
|
|
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
już może było przebrane, ja się na razie wstrzymam z kupowaniem do czasu aż przyjdzie paczka z ciuszkami, szkoda mieć później za dużo i niektórych nie użyć ani razu.
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Moj maz w pierwszej ciazy przytyl. Na chrzciny nie miał co ubrać, ślubny garniak byl za maly.... Teraz sie dobrze trzyma i chudnie
![]() Moj tata też przytyl w pierwszej ciazy mojej mamy ![]() Czekolady mi sie chce |
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Dziewczyny pisałam do Biedronki ws. tych naklejek na ścianę, to znaczy w których sklepach sprzedają. Poniżej odp, prosiłam o info dot. sklepów w konkretnej dzielnicy, a ktoś się bardzo wysilił z odpowiedzią
No ale wklejam, bo może którejś się przyda: "W imieniu Dyrekcji firmy JERONIMO MARTINS POLSKA S.A. pragniemy podziękować za kontakt z Biurem Obsługi Klienta sieci sklepów Biedronka. W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy, że informacje takie można uzyskać na stronie www.biedronka.pl w zakładce nasze sklepy wpisując miasto, zaznaczając „Wyszukuj tylko sklepy z produktami oznaczonymi” wyświetlone zostaną sklepy, w których będzie dostępny dany towar. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta. "
|
#4715 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42116579]To jeszcze raz ja ;p Pokażę Wam jakie piękne zdjęcie zrobił mój mąż [/QUOTE]![]() Cytat:
no to chyba nadrobiłam wszystkie fotograficzne posty ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- aaa co do GBS http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,1...danie_GBS.html ja miałam w pierwszej ciąży z pochwy i odbytu.. zrobiłam na ostatni moment - w 38t6d, za tydz odebrałam wyniki i w nocy pojechałam rodzić :P |
|||||
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w ogole o jakich naklejkach mówimy? bo w gazetce nie widziałam,...tez ostatnio na allegro przeglądałam naklejki ![]() na pewno wezme gwiazdki, te świecące w ciemności ale dodatkowo jeszcze naklejki jakieś kolorowe bym nakleila nad lozeczkiem
|
||
|
|
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4720 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Miałam mieć wieczór z książką i internetem, przyszła sąsiadka na kawę i dopiero wyszła, więc dopiero teraz biorę się za nadrabianie. Narazie tego co naskrobałyście od południa
![]() Ale cieszę się, bo przyniosła mi dobre wieści. Mianowicie sąsiadka z góry w grudniu ma rodzić bliźniaki, sąsiadka z innej klatki we wrześniu synka i jeszcze jedna w styczniu. Ale będzie mój Janek miał kolegów Oprócz tego w tym roku urodziły się już trzy bobasy Ogólnie pełno tu dzieci, bardzo mnie to cieszy. Nie zazdroszczę tylko jednym sąsiadom z mojej klatki, którzy są w podeszłym wieku. Muszą ich strasznie wkurzać krzyki tych dzieci, ale cóż mogli wziąć to pod uwagę kupując mieszkanie na nowym osiedlu.Cytat:
Cytat:
Pewnie za parę lat takie będą w modzie.Cytat:
Cytat:
Ja też tak kiedyś wylądowałam przez przypadek na weselu, co prawda nie w dresie, ale też nie na balowo i wybawiłam się świetnie ![]() A wesele w tym roku mam jeszcze tylko jedno. Pod koniec września. Ciekawe co ja na siebie włożę ![]() Cytat:
Tylko mnie to właściwie nawet nie obchodzi, ja tak strasznie nie lubię myć naczyń, że nawet gdyby nie było to ekonomiczne to i tak używała bym zmywarki. Jak jesteśmy na wsi, to całą radość z gotowania, psuje mi właśnie to, że muszę zmywać, albo maltretować męża żeby to zrobił
|
|||||
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
Zjadłam bułkę i poprawiłam 2 kostkami czekolady. Ale to dla mnie mało. Poszłam teraz do lodówy i otworzyłam drugą Alpen Gold. Ale mnie wzięło biję się po łapkach
|
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak , pomyliło mi się , miało bc 4.5tys zł . Za takie mieszkanie jak mamy , płacimy naprawdę mało 870f. Tak jak wszędzie jest tak , że czym lepsza masz prace tym lepiej żyjesz. Nie rozumiem po co ludziom nerwy psuc , pisząc że 12 tys macierzyńskiego dostała. Trzeba było pod spodem napisac że z tego 10 tys wyda na pampersy i mleko bo takie są koszta i już by nikogo nie bolało .. Ale mam dziś dzień , cały na doopie przesiedziałam . Może coś poprasuje chociaż ?
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i fajnie,ze tyle dzieci u nas w klatce na 20 mieszkań tylko jedno jest zajęte przez "młodych" oprócz nas ![]() dzieci mają takie od 5 lat, więc te nasze to będzie niezla rozrywka dla reszty Cytat:
![]() ja pozarlam dwie parówki,a teraz wypilam kubek mleka - tak mi się zachciało!
|
|||
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
ja już umyłam zęby i jeść nie będę....a zjadło by się cosik :P
uciekam do łóżka |
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się Was podczytywać na bieżąco ale ciężko mi ogarnąć co której odpisać bo nawet czasu na to nie ma.
Jutro wieczorem wracam do domu więc od środy znów będę się tutaj normalnie udzielać ![]() Chciałam się Wam pochwalić że TŻ zaczął się odzywać... Ja się cały dzień nie odzywałam żeby się nie kłócić i wyszło na to że on robił tak samo obiecał mi że mnie ładnie przeprosi
|
|
|
|
#4727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie znajoma, mama naszego chrześniaka mi obiecała ciuszki po córci ale mamy do siebie kawałek i nie złożyło się do tej pory spotkać ![]() Cytat:
Fajnie tak, że synuś będzie miał dużo rówieśników na osiedlu Peknę zaraz
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-08-05 o 22:03 |
||
|
|
|
#4728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mu co? Z kąd to się wzięło ? ![]() Cytat:
Cytat:
Arbuz ![]() Znowu na TVN leci ta klinika , jedna laska sobie powieksza pośladki choć faktycznie ma płaską doopke Ale gościa który przyszedł się zrobić na Brada Pitta musicie zobaczyć
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem normalnie tak przeorana dniem dzisiejszym, że chętnie poszłabym spać. ale jak znam życie to obudzę się potem o 7 zupełnie bez sensu. kompletnie nie mam apetytu ostatnio; mogłabym nic nie jeść. dziś robiłam wielki talerz gofrów dla dzieci, mamy i siostry i mało się nie przez samo ich towarzystwo. Maniana jakaś.
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nic - dziecko
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na przyszłość będą jak znalazł
|
|
|
|
|
#4732 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie dlatego, że jeszcze nie jestem na 100% przekonana i może ze dwa razy dopiero tu pisałam. Jan od dawna bardzo mi się podoba, tylko przeszkadza mi popularność tego imienia. Nawet tu na forum naliczyłam już 3 Jaśków, czyli chyba jak narazie najbardziej popularne męskie imię forumowe Staram się podrzucać od czasu do czasu mężowi jakieś inne imię, ale widzę, że już się uparł i chyba tak zostanie. Sama też cały czas mówię do mojego brzucha Janek
|
|||
|
|
|
#4733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam akurat jest trochę inaczej tak mi się wydaje.Koszt paczki pamperków około 120 koron(są liczne promocje,kupony itd i można kupić taniej). Jeśli sam mąż pracuje(przypuśćmy zarabiając około 18000) koron, a żona dostawała by rzeczywiście taką kasę(60 koron x 30 dni=1800) spokojnie można się utrzymać 3 osobową rodzinę(mówię o Szwecji). Cytat:
![]() O właśnie teraz tak się czuję ![]() No Muczak,a ja wiem skąd mu się to przyplątało ![]() Czasem tak coś palnie i stworzy taki oto neologizm Tylko mam nadzieję że nie od krowy to pochodzi ![]() Cytat:
pierwszy raz słyszę o takiej bakterii.Zjadłam cała czekoladę amba na słodycze do niedzieli
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wodę powinni Ci zapewnić. Kubeczek też. Ewentualnie glukozę musisz mieć. Choć ja nie musiałam. Kupujesz w aptece 75g
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeść nie możesz ani chodzić.A pić tak samą wodę |
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
heheh, i znowu co miejsce to zwyczaje, bo ja nie mogłam pić
|
|
#4738 |
|
Zadomowienie
|
To ja nie wiem jak bez wody, po czymś takim słodkim wytrzymam 2 godziny. Siedzieć tam też nie bardzo mi się widzi. Blisko mam, więc chciała bym do domu skoczyć. Ciekawe jak to jest u mnie. Zadzwonię i dowiem się, bo w tym tygodniu wypadało by to zrobić.
|
|
|
|
#4739 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Co kraj to obyczaj
![]() Mi nawet zalecała pić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

Tych dwupaków body z długim rękawem nie było wcale, tylko pajace i te body suparbaby, ale ja już mam sporo to nie brałam na siłę 
ale TŻ będzie w pracy kombinował więc jeszcze jakieś szanse może są

Pierwszy raz byłam u faceta ginekologa
za wizytę

już doczytałam 

przez samo ich towarzystwo. 
amba na słodycze do niedzieli