|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Potwierdzam dobre słowa odnośnie Świata Koralików. zamówienie zrobiłam w poniedziałek późnym wieczorem, pieniądze wpłaciłam we wtorek około 17 a dzisiaj (piątek) przyszła paczka.
wszystko ładnie zapakowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziś 4 paczuszki przyszły: DK, PasArt, SN i BeaBitDesign Szafir już odebrany - dojdzie do mnie we wtorek za friko ![]() czekam jeszcze na RoyalStone i Astari... a w poniedziałek czeka mnie zamawianie w Bukowcu - dziewicze zamówienie i w korallo ![]() ogólnie na teraz - czeka mnie reklamacja DK zamówiłam 10 karabinczyków CH9 a dostałąm dwa rozmiary i na dodatek 9sztuk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie reklamując, ale u jubilexa są tańsze :p Jak z jakością to nie wiem, ja od wyżej wymienionego byłam zadowolona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wracając do sklepów internetowych, w którym z nich(oprócz Skarbów Natury) kupię srebrne kwiatki-te które tak ślicznie wyglądają przy gronkach? Mam nadzieję, że wiecie o które chodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Przyczajenie
|
Witam,
mam pytanie dotyczące sklepu korallo, który znajduje się, o ile się nie mylę, w Brzeźnie, oraz możliwości odbioru zamówienia w sklepie. Będę niedługo w Gdańsku i chciałabym skorzystać z tej możliwości. Na stronie wyczytałam, że należy złożyć zamówienie via internet, a potem można odebrać. Czy któraś z Was była tam i może mi powiedzieć, czy kupować można też na miejscu? To znaczy obejrzeć, dotknąć i tak dalej? |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4719 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za szybką odpowiedź. W takim razie pojade tylko po odbiór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Czy ktokolwiek kupował półfabrykaty w sklepie Onyx Art? Mają swarovskie round crystal 6 i 8mm których potrzebuję i nie wiem gdzie jeszcze moge znaleźć.
#4721 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ulubione sklepy z koralikami
Zawsze kupowałam w Qnszcie półfabrykaty i drobnicę mi nigdy nie miałam im nic do zarzucenia.
Teraz jednak zauważyłam, że chyba wycofali ze sprzedaży rurki do drobnicy ![]() Potrzebuję głównie 6 i 2 cm, ale znalazłam tylko w swieciekoralikow i magrafie. Ale w swieciekoralikow praktycznie nie mają 2cm (są ze 3 kolory), magraf z kolei ma wspaniały asortyment, ale co ja zrobię z opakowaniem 50g? Potrzebuję o połowę mniejszych ilości, a kupowanie opakowań po 6zł to trochę za droga zabawa ![]()
![]() |
#4722 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() proszę bardzo: http://www.beabitdesign.com/products |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie kiedy będą uzupełnienia łańcuszków u Jubilexa ? normalnie nic nie ma
![]()
#4725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W poniedziałek: RS niestety z brakiem - już rozwiązane A we wtorek, Astari i Szafir(przez koleżankę) Gratisy: RS trzy dodatkowe elementy z jedej pozycji przeze mnie zamówionej Astari - 1 opakowanie ślicznych korali PA, DK, SN I BBD - nic Teraz czekam jeszcze na przesyłkę z Korallo i Bukowca (dziś z obu mam info, że pieniądze dotarły). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Rozeznanie
|
7. czerwca zamawialam w katiart
wysylka im sie opoznila, wiec wyslali moja przesylke kurierer gratis ![]() w srodku wszystko bardzo ladne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
A zapomniałam, zamawiałam w piątek w beabitdesign, a we wtorek paczuszka już była u mnie...
Oczywiście zapakowane super i swareczki cud miód orzeszki ![]() Od nich i od Wioli jest zawsze najlepsza jakość, żadnych uszkodzeń...
#4728 |
Rozeznanie
|
Przesyłka z Pasartu. Czekałam długo, ale w końcu doszła, firma wyrobiła się w czasie, o którym informuje na stronie (zakup zrobiłam bezpośrednio w sklepie ze stronki nie na Allegro). Było małe zamieszanie, bo nie mogłam się z Bożenką (Moja [z wielkich liter] Pani Instruktor) doliczyć około jednej trzeciej produktów. Jak usiadłam na spokojnie w domu i trzepnęłam przez mózg kawką odkryłam, że w międzyczasie musiało tych produktów zabraknąć, z tego powodu nie ma ich na liśce z faktury, natomiast nadal są na tej, którą Bożenka sobie sporządziła w domu wrzucając rzeczy do wspólnego koszyka. Zamówiłam dwa dni po tym jak to robiła. Troszkę dziwne, że tak krótkim czasie zabrakło tak wielu produktów, ale trudno. Na opakowaniu brakuje numerów seryjnych (?) produktów, co odrobinkę utrudnia ich identyfikację (kiedy kilka bab zamawia na jedno konto, najłatwiej nam spisać numerki na krateluszku i jedna na głos czyta numerek na opakowaniu, a ta, która znajdzie ten sam numer u siebie zgarnia fant).
Ogólne moje wrażenia na temat sklepu: średni.
#4729 |
Zakorzenienie
|
pasart ma sklep??
#4730 |
Rozeznanie
|
Teraz to już nie wiem. Mają stronę internetową, która na moje nie znające się na rzeczy oko wygląda jak wirtualny sklep. Zaryzykuję bana od Szajki i podam link: http://www.pasart.pl
#4731 |
Zakorzenienie
|
heh, myslalam ze beda nieco choc nizsze ceny - w koncu odchodza im oplaty allegro a tu lipa
za to na allegro jest wysylka tansza ![]()
Edytowane przez substytut Czas edycji: 2009-07-15 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Wtajemniczenie
|
teraz mam już komplecik.
w piątek dotarło korallo - wszystko ok i baaardzo szybko ![]() (sztyfciki zamawiałam, już przerobiłam, ani jedno kółeczko nie odpadło...) Bukowiec - ahh żeby tak wszyscy byli tak rzetelni jak Wiola ![]() ![]() ![]() no i oczywiście wczoraj jak dostałam info, że w Bukowcu 20 lipca jest jednodniowa promocja 9% off na wszystko, to nie mogłam się powstrzymać - oj mój portfel... ![]() edycja: Bukowiec dotarł wczoraj rano ![]() Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-07-21 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Wtajemniczenie
|
Buu, a ja nie dostaję newslettera z Bukowca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wtedy automatycznie, wszystkie wiadomości się dostaje ![]() Kulkam wejdz proszę w edycję twojego konta w Bukowcu. i zaznacz "v" newsletter ![]() No chyba, że nie chcesz być wodzona na pokuszenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Wtajemniczenie
|
No to zapisałam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Rozeznanie
|
Polecam beadshop chociaż tego sklepu akurat polecać nie muszę. Zamawiałam drut srebrny. Zamówienie za jakieś 60 zł. Kiedy już zamówiłam pomyślałam, że mogłam trochę posrebrzanego drutu do wrappków zamówić bo jeszcze mi jakiś posrebrzany drut został i szkoda go nie wykorzystać. Napisałam do nich z prośba o połączenie zamówienia. Pan Arek mi odpisał, że nie ma problemu, że drucik mi zaraz dołoży do zamówienia a jeśli ten dodatkowy przelew będzie mnie coś kosztował to nie mam płacić teraz a ureguluję to przy kolejnym zamówieniu. Byłam w szoku, że są tacy elastyczni tym bardziej, że to moje pierwsze zakupy u nich.
#4738 |
Zakorzenienie
|
a do mnie wczoraj przyszła paczuszka z Jubilexa ale z małymi pomyłkami zamiast młotkowanego łańcuszka dostałam drobny i zamiast bigli angielskich dużych dostałam mniejsze
![]() ![]() ![]()
#4739 |
Rozeznanie
|
Beadshop. Wysyłka szybciutka. Kamienie przepiękne (agaty i fluoryt - cudo! Cudo! Cudo!). Sreberko - eleganckie. Wszystko idealnie zgadzało się z zamówieniem. Do tego widzę, że oferta jest wciąż poszerzana.
#4740 |
Wtajemniczenie
|
nie strasz bo jutro musze tam zrobic zamowienie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.