|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku ![]() |
|||
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 32,08% |
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy |
1 | 1,89% |
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! |
5 | 9,43% |
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. |
0 | 0% |
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! |
3 | 5,66% |
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. |
0 | 0% |
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. |
0 | 0% |
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. |
2 | 3,77% |
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. |
0 | 0% |
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. |
18 | 33,96% |
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. |
0 | 0% |
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! |
2 | 3,77% |
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. |
3 | 5,66% |
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. |
2 | 3,77% |
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. |
0 | 0% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Carmelka zbierasz się już na ten aqua aerobik?? W czwartek idziemy, żebys zdążyła przyjechać ![]() Oświećcie mnie z tymi szczepieniami. Co oprócz 6 w 1 muszę zafundować małemu w najbliższym czasie ?? Mały 2 stycznia kończy 6 miesięcy dla przypomnienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Witamy się
![]() Wstaliśmy dzisiaj o 10, ale Domek znowu odpływa, ja w tym czasie pójdę kuchnie sprzątnąć i siebie przy okazji też. ZMALOWANA CAŁY CZAS O TOBIE MYŚLĘ!!! MAM NADZIEJE, ŻE JESTEŚCIE JUŻ PO I JEST WSZYSTKO PO NASZEJ MYŚLI! ![]() Dokładnie, wydaje mi się że zrobił się taki stereotyp, że szpinak jest niedobry i już. Często ludzie, którzy jeszcze nawet nie spóbowali mówią, że nie lubią. A ja uwielbiam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A kiedyś się tych wizyt doczekać nie mogłyśmy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |||
Wtajemniczenie
|
Zmalowanatrzymam kciuki od rana
czekamy na jakieś info Cytat:
![]() Brumeczku bank niestety nie mógł cofna ć bo odbirca miał konto w tym samym banku i księgowanie nastąpiło natychmiastowo w przeciwnym razie dałoby rade cofnąć wszystko ![]() a ja sama kiedyś pracownikowi to konto pomagałam zakładać, wiec założyłam w moim banku ![]() Cytat:
zostałam w Banku poinformowana że w ostateczności mogę założyc sprawę w sądzie i otrzymam oświadczenie z banku o reklaamacji, wiec raczej nie powinno być problemu ale to są koszty no i czas udało się skontaktować z tym pracownikiem jutro ma przyjść do mojego biura tam mój brat z nim pogada ta sprwa wygląda groteskowo, bo uznaliśmy że lepiej nie mówić mu o tym przelewie bo ten facet to niestety to osoba z problemem alkoholowym(dlatego też stracił pracę u nas) i podjrzewam że na rękę mu ten mój bład, wiec musimy go poprosić na miejscu żeby zrobił ten przelew Cytat:
![]() ![]() zaciskam kciukasy dla was dziękuję Wam kobitki za miłe słowa pocieszenia dzis obudziła się we mnie nadzieja że może da radę odkręcić mój błąd mąż mój leży dziś chorutki w domu mam nadzieje że nas nie pozaraża Miłego dzionka mamuśki
![]() |
#4744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
corka wlasciciela byla w Top Model? jak sie tam wybierasz to pilnuj torebki bo to miejsce spotkan zlodzieji gangsterowo i innych typow z pod ciemnej gwiazdy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-12-14 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tą wizyta ta faktycznie masz rację ![]() ![]() Cytat:
![]() faktycznie , lepiej nie dawać mu czasu na informowanie się co może w takiej sytuacji zrobić ![]() Brumku info o macie w klubie ![]() Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2011-12-14 o 10:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | ||||||
Zakorzenienie
|
ZMALOWANA - JAK TAM????????????
Cytat:
![]() ![]() I kciuki za męża ![]() Cytat:
Cytat:
http://www.szczepienia.pl/KalendarzSzczepien.aspx ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- ![]() Cytat:
Brawo!!!! To już mega poważny wiek ![]() Prorokuję że od tej chwili mały Rogi stanie się aniołem, który nie wie co to krzyk i marudzenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() zamierzam zamierzam, ale jeszcze nie wiem kiedy, na razie wprowadzamy warzywka i deserki ![]() ![]() no i zapomniałas się przywitac, a więc witam wszystkie mamy Natalka spi, więc mogę troszke poklikać, ale pewnie zaraz sie obudzi, bo w dzień w domu to spi po 30-40 min, czasami mniej wczoraj od 12 w ogole nie spała, usnęła dopiero o 19 przy cysiu, ale ogudziła się o 20 i zaczeła gadać, no i na dobrą sprawę usnęła przed 22, dzisiaj u nas ładna pogoda więc ok 13 idziemy na spacerek, to sobie troszkę pośpi na dworze, myslę, że tak ze 2 h ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- brunetka u mnie dady kosztuję 26 zł, a myslalam, że wszędzie są takie same cenki, |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
przedwczoraj zamówiłam mustelę, do tego szampon z tej samej linii
mam nadzieję że pomoże, w razie w wpisuję na listę Twoją propozycję dzięki! ale zauwazylam powyżej, że sweet ma wizytę u ortopedy, trzymam za dobre wiesci ![]() tyle odczytalam... kolejnych 5stron teraz nie dam rady zaraz ruszam na poszukiwanie choinki (chciałam żywą ale są drogie - 169zl za ok 180cm, ściętą, bez doniczki i możliwości zasadzenia... to za dużo, już wolę sztuczną kupić paradoks, las widzę z okna a choinki żywej nie mogę dostać a właściwie to przyszłam do was z nowiną, dziś dostałam @ ![]() ale nowina, co? ![]()
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Brumku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zadomowienie
|
aaaaaa zapomnialam!
Zmalowana, trzymam mocno by wszystko poszło po Twojej myśli ![]() ![]()
#4754 | |||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wrzaskiem bo mu smakowała a matka tylko łyżeczke dała ![]() Niestety prawa jazdy nie posiadam i musiałabym zabrać Tża a jego żołądek to studnia bez dna i tu sie bój ![]() Cytat:
![]() A o glutenie już Ci Carmela napisała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do Ciebie mam blisko ![]() Witam wszystkie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Wtajemniczenie
|
Marinko buziaki dla Igorka za piękny wiek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
![]() Zmalowana myślę o Tobie cały czas... ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- A właśnie jak robicie szpinak? I jaki kupujecie?
#4757 |
Zakorzenienie
|
Vaniliova
autobusy jeszcze jeżdżą a odwieźć Cie mogę ja ![]() Zmalowana juz po, będzie później to wszystko opisze , ale ogólnie jest ok ![]() Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2011-12-14 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
No i mały dostał antybiotyk
![]() Ma gardełko... ehh
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a nie podkreśliło mi no:P Cytat:
![]() Cytat:
A czujesz je czy jak? Wczoraj zadbał o linię ![]() Cytat:
![]() Wow! Jak ten czas leci ![]() ![]() ![]() A ja jestem. Zrobiłam ciasto bananowca, obiad i zaraz wyruszam w miasto. Wykupić receptę bo nigdzie nie mieli dla mnie leku ![]() Wstawałam sobie o 24,2,4,6 i 8 koniec spania... Moja Emi śpi na wznak, ale wiecznie głowa przekręca ![]() rączki w uszach grzebie i nie śpi tak mocno jakby chciała... O co może chodzić ? W dzień śpi nie ruszając się nawet... |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam jak z wami tu bywac bo komp mi sie rozwalil, a wlasciwie kabel zasilajacy. daje go na swieta do przeczyszczenia i niech sprawdzac czy to kabel czy gniazdko jest zepsute. w sobote juz wyjezdzam wiec bede tylko z doskoku. na szczescie maz bedzie mial kompa, to troche z wami jednak bede. gdyby jednak nie to juz zycze wesołych swiat!!! i zdrowka!!!!
moze nadrobie jeszcze, mam "tylko" 7 stron... ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- lili- ja tez do pol roczku same UU, wiec dopiero w lutym zaczne, zanim do zloba pojdzie |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jej znowu....... ? ![]() co sie go tak czepia wszsytko ostatnio ![]() a dlugo ma brac? Cytat:
po takiej nocy jeszcze ciasto robic ![]() Cytat:
robie z jajkiem zawsze p[oszukaj przepisow w necie jest duzo fajnych ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- no mysle ze to rozwieje wszelkie watpliwosci co do wprowadzanai glutenu ![]() http://www.bobovita.pl/cms/images/cl...PDF/gluten.pdf
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka ![]() Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-12-14 o 11:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Rozeznanie
|
Największa w Polsce dziewczynka przyszła na świat we wtorek w jednym z gdańskich szpitali. Waży blisko 7 kg i mierzy 69 cm.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() noi nie mozna juz powiedziec ale sliczna mala kruszynka tylko kawal baby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze 4 strony... a pisałam że kinga sobie odparzyła nie wiem jak tyłek? no to pisze!!! ma cały czerwony. wlasciwie nie tylek a przód, wiec chyba nie od kupki... żebym jeszcze trzymała ciagle w mokrym pampersie... walcze juz 3 dzien, kapiele w nadmanganianie potasu, w krochmalu, sudocrem, puder, inne swinstwa na tyłek, wietrzenie... nie jest gorzej ale szału nie ma. wogóle jak to jej zaczelo wysuszac sie, wyglada jakby jej sie skóra zdarła! jak nie bedzie lepiej to w piatek ide do lekarza... Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-12-14 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wychodze i zamykam drzwi musze troche ogarnac w pokoju i pooowoli szykujemy sie do wyjscia..... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- szpinakożercy - moje dziecię powiedziało mi wczoraj (reakcja na zupę-ciapę pt. warzywana z przewaga brokuła z kaszą jaglaną za dużo wsypaną) że zielonego jesć nie bezie bo się zielony zrobi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |||
Wtajemniczenie
|
Zmalowana zagladaj i pisz jak bylo.
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj to niedobrze! Oby antybiotyk szybko pomogl! Cytat:
Antkowi tez sie cos w nocy pomieszalo. Ten pierszy sen po kapaniu jest dlugi, bo budzi sie miedzy 24 a 1, za to potem to juz nawet nie wiem ile razy wstawalam. W koncu o 4 sciagnelam katar, czym go calkiem rozbudzilam, ale dalam smoka i wlaczylam suszarke. Choc tyle dobrze, ze dosypia do 8:30, ale musze jakos przetrzymac te nocne pobudki. No i nie moge sie doczekac kiedy w koncu pojdziemy na normalny dlugi sacer. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.