|
|
#451 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() a gdzie mieszkasz, jesli mozna wiedziec?![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi by się tez cos przydało ze soba zrobić ale mi się tak nie chce... w ogole to taki senny dzis dzien ze tylko połozyc się i spac![]() Cytat:
Orzeszku no!!!!Nie ma takiego-Orzeszku-juz Cie widziałysmy nieraz-i ja nie mam do Ciebie zadnych zastrzezen-jestes bardzo ładna, seksowana i szczupła-zrozum to wreszcie Byłam po prowiant w sklepie,pochodziłam 6 km, pasowałoby isc cos pocwiczyc, ale nie wiem co...myslałam zeby interwałowo na skakance poskakac chociaz 10min ale nie wiem czy dam rade A moze pojde tylko na spacer??Niezapominjko co cwiczyłas?, bo się nie mogę zdecydować
|
|
#452 | ||||
|
Raczkowanie
|
ach, oby oby..
Cytat:
Cytat:
. Przejechałam się więc na rowerze, chwilę u niej posiedziałam no i oto jestem spowrotem. No ale przynajmniej gdzieś wyszłam... ![]() Cytat:
Zawsze trzeba szukać jakichs pozytywów ![]() Mam nadzieję, że z żołądkiem się poprawi ![]() dziękuję Cytat:
|
||||
|
|
|
#453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
więc jakbyś miała ochotę jechać, to ja też bym chętnie pojechała, bo sama to raczej niezbyt chętnie tyle drogi
|
||
|
|
|
#454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam to samo ![]() Yerba - spac to tak od kilku dni nie moge, ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej ![]() Mercy - pojezdzilam na rowerku, pokrecilam sie na twisterku, pocwiczylam rece z hantelkami i porobilam cwiczonka na brzuch takze roznorodnosc zachowana ale powinnam chyba zaczac uda cwiczyc, ale jakos nie lubie...moze sie zmobilizujeSpaza - Ty tez z polnocy?? to moze kurcze razem sie Laski z polnocy wyrwiemy na to poludnie a skad jestes??a u mnie z salonu pieknosci jeszcze niewiele wyszlo mialam nigdzie nie wychodzic, ale zadzwonila do mnie kumpela, ktora ostatnio troche zaniedbalam, wiec wykapalam sie i poszlam na godzinke chociaz pogadac do parku jakos chlodno sie zrobilo na dworku ![]() a z porzadkow tez nic nie wyszlo, teraz juz mi sie nie chce...moze jutro, jesli sie wyspie i bede na chodzie przed poludniem
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
asiek- nie dietkuję już, teraz wychodzę pomału z ed, a ćwiczę, bo mam zastrzeżenia do swojej sylwetki, a poza tym lubię sport..
niezapominajka- aa, takie zrywy to i ja mam hah, ciężko u mnie z regularnością, ale to niic. u Ciebie patrzę nie wyszło, ale nic straconego- jutro też jest dzień! ![]() a ja sobie przesiedziałam dzień w domu. czytałam książkę [Jodi Picoult- 'Zagubiona przeszłość' <3], plotkowałam przez telefon, kłóciłam się z mamą.. ^^ [zawsze tak mamy, gdy zbyt długo mamy siebie nawzajem na widoku- niegroźne. : P] krótko mówiąc- nic nadzwyczajnego. przydał mi się taki relaks.. jestem zmęczona, położę się dziś wcześnie spać. radośnie mi bardzo i czuję się szczęśliwa. )) tak naprawdę, naprawdę SZCZESLIWA.. : ) nie wiem, skąd mi się to wzięło, ale nie będę wnikać, bo po co.. jeszcze się to szczęście wystraszy mojej dociekliwości i ucieknie
|
|
|
|
#456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze dzis sobie zamierzam zrobic ![]() a z mama tez sie tak niegroznie kloce, jak za dlugo razem jestesmy ![]() a mi smutno jest...
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odgoń te smutki precz! wejdź sobie na wizażu na wątek ze śmiesznymi tekstami dzieciaczków albo coś podobnego. lepszy humorek gwarantowany ;>
|
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() U mnie smutniasto coś dziś jakos nieciekawie... posmarowałam sie balsamem brązującym i uwazam zeby sie o nc nie otrzec bo plamki zostaną ![]() szukam na allegro jakis kurtek i znalazłam dwie fajne wg mnie, co powiecie? http://www.allegro.pl/item407108980_...s_m.html#photo http://www.allegro.pl/item412377406_...m_m.html#photo
|
#459 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i troszkę sobie ogarnęłam w domu. a jutro planuję takie większe sprzątanie, zobaczymy co z tego wyjdzie. a teraz siedzę sobie z lampką wina, serem plesniowym i bagietką tylko ser jakos dziwnie smakuje , nie wiem, sprawdzilam datę i jest wporządku.. Cytat:
Cytat:
nie smutkaj się, wystarczy już jedna smuciara na dziś (czyli ja ).
|
|||
|
|
|
#460 |
|
Wtajemniczenie
|
Orzeszku kurteczki ciekawe, ja bym wolala czarna
bo lubie czarne kurtki ![]() Yerba ser plesniowy ma to do siebie, ze moze dziwnie smakowac ![]() a smutac sie smutam, bo mam problemy ciagle z samoakceptacja do tego takie tam klopotki sercowe...od wczoraj smsuje z takim chlopakiem, ktorego poznalam w Norwegii (Polak) i sie w nim podkochiwalam on tam raczej zostanie na stale i ma dziewczyne ale ma takie pomysly, ze mnie jego wiadomosci szokuja troche...no ale po tym, co odpisalam mu z 3 godziny temu, zamilkl...mam nadzieje, ze sie odezwie...
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarna mi się nie podoba. yerba- staram się a Ty głuptasie-kolejny smutasie [jakie rymy, godne przedszkolaka. ^^] co się smucisz? następna?! co ja się z Wami tu mam.. ![]() ![]() niezapominajka- on tak Cię trzyma w niepewności na pewno, bo ktoś mu nagadał, że dziewczyny tak trzeba, żeby na faceta poleciały i on się biedak do tych sztuczek stosuje. xD ja już znikam, dobranoc.
|
|
|
|
|
#462 |
|
Wtajemniczenie
|
Star raczej nie chodzi o trzymanie w niepewnosci, bo ja mu cos takiego napisalam,ze pewnie sie troche wkurzyl
o to mi w sumie chodzilo, no ale wiadomo, jakie my dziewczyny jestesmy...i teraz to ja sie wkurzam, ze on sie nie odzywa
|
|
|
#463 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zjadlam trochę, ale reszta wyląduje raczej w koszu ![]() A co do chłopaka - jeśli zamilkł to jego strata ![]() A tak serio - może poprostu jest zajęty. Cytat:
Ale jutro nowy dzień i być może będzie lepiej.. ![]() Lampka wina i coś zachciało mi się spać Poczytam jeszcze książkę i zaraz do łóżeczka
|
||
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dodam narazie włosy, potem poczytam bo muszę się rozpłaszczyć
![]() Majne biedna fryzrua
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
obie mi sie podobają i do tego kupic buty wysokie i torebke i ajj
rozmarzyłam sie![]() dzis przjechało nowe biurko do mojego pokoju wiec jutro juz mam co robic
|
#466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co za pogoda..beznadzieja normalnie... pada i pada.. Gadalam z tata,ze ogladalam dzis autko i mam w sobote jazde probna i ze autko piekne i wogole a on mi na to,ze ''a lepszych juz nie ma?najlepsze sa niemieckie'' ja mu na to,ze teraz to juz nie te czasy i wszystkie auta sa dobre(aczkolwiek japonskiego nie kupie ) a na auto moich marzen to mnie nie stac jeszcze aczkolwiek byloby niemieckie BMW 520...marzenie...teraz sobie siedze na necie bo TZ jakis mecz oglada i TV zajety.. spijcie smacznie
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu,ależ było cudownie! już chcę zamieszkać z tym człowiekiem
robiliśmy sobie kolacje przy świecach z winkiem,zakupy,wypad ze znajomymi do pubów,wspólne porządki,cudownie było jednym słowem![]()
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
orzeszku - a kto lubi płacić rachunki?
a koledzy trochę nie fajnie sie zachowali, jakby chcieli podkopać twoją pozycję u Tżyerba - uszy do góry ![]() agolek - ja bym chciała do domu... jakoś mi się tęskni a niedawno przyjechałam do Kielc agolku eh skąd ja to znam? Ja tłumaczę dziadkowi teraz nt. samochodów ale jak grochem w ścianę... Mi się marzy Audi A6 jabłuszko - pyli pyli :/ agness - dobrze, że z brzuchem lepiej ![]() star- chyba taki jakiś czas jest, sierpień jest beee ![]() Spaza- dziękuję, ale nadal jakoś nie mogę się przekonać... chyba się już przyzyczaiłam do takich jak miałam... Lolciu - super... eh to zakochanie chciałabym tak ![]() Ale miałam dzisiaj dzień... Dziewczyny po prostu śmiech na sali... Zadzwonili znajomi, czy bym nie przyjechałam do Kadzielni (taki amfiteatr + rezerwat przyrody) więc pojechalam... Jadę i piszę, czy zaczekają na Człowieka Pecha (wsiadłam to się autobus miejski zepsuł), a ci mi odpisują, że poczekają i podpis "Ludzie Lasu" myślałam, że padne Potem śmiechy chichy itp. I nagle patrzę a ja mam między piersiami kawałek czekolady z ptasiego mleczka i śmiech potem jakiś szaleniec zjeżdzał rowerem z górki myśleliśmy, że się rozbije normalnie.. Potem poszliśmy odprowadzić kumpla (i zarazem chłopaka koleżanki) na przystanek a my same dalej... Do Mc'Donalda na sałatkę... zamówiłam czekam,dostałam... miałam 2 sosy, siedzę przy stoliku a tam 1... i akcja poszukiwania sosu Ja do KRK mam 2 godzinki, a KRK w miare znam... ale wątpię, że bym się zajawiłą... a jak coś to byście miały pełno kłopotów ze mną
|
|
#470 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Powinien się cieszyć, w końcu robię to dla niego po części ;-))), prawda?88niezapominajka88, orzeszek01, yerba: Dziołchy, limit na smutek i doły się już wyczerpał! Głowy do góry, piersi naprzód, iskierki [cenzura:P] w oczy i do boju o lepszy humor ![]()
|
|
#471 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Malinko, zjaw się zjaw, takie kłopoty to chetnie przezyjemy ![]() Orzeszku-wybierz czarna, czarna jest boska normalnie! Ja juz powoli do snu się zabieram chyba
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinka - fryzurka oki, nie narzekaj
![]() Orzeszek -achh zakupki ja bede buszowac po sklepach za okolo miesiac, wtedy poszaleje na maxa ^^ cale sterty ciuchow i dodatkow nowych sobie zakupie czesc zarobionych za granica pieniedzy przeznacze na zmiane imidzu hihiLolcia - achh jak romantycznie ^^ zebym to ja w koncu jakiegos konkretnego facecika upolowala ![]() Spaza - to w sumie w moich rejonach mieszkasz moze niezupelnie, ale to mozna przemilczec ^^ bynajmniej jestesmy kobiety polnocy ![]() Malinka - no to sie dzialo faktycznie hihi wesoly dzien ![]() a takie dziewczyny, jak opisalas, to mnie bawia...u mnie w Elblagu mozna spotkac podobne zjawiska a jak bedzie to spotkanie wizazanek, to mam nadzieje, ze jesli ja zawitam, to i Ty sie pojawisz
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Skarby
![]() ale tu ruch ostatnio ![]() witam wszystkie nówki Orzeszku - gratuluję dostanie się na studia ![]() Malinko - mnie się fryz podoba, zobaczysz ze się przekonasz do niego ![]() Lolcia - ale romantiko cieszę się Kochana smutające się - nie smutać się, całuję w czółka a jutro będzie lepiej ja wczoraj po wykonaniu czynności domowych byłam w knajpie z TŻ-em i znajomymi, trochę wypiłam i trochę późno wróciłam ale fajnie było dziś rano byłam załatwiać wakacje lecimy w nocy z 18 na 19 sierpnia do Turcji na tydzień ![]() Wrócili dziś moi rodzice, nareszcie (bo przecież na co dzień sie spokojnie nie widujemy 2 tygodnie i wiecej, no ale siedzenie z dziadekim mnie wykończyło psychicznie, masakra). Oczywiście było oglądanie zdjęć i opowiadanie wrażeń, całe popołudni i wieczór ![]() Muszę iść dziś jakoś normalnie spać, bo ostatnio nie wyrabiam z niewyspania dobranoc
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Jak malo kiedy ostatnio![]() Ewusia_marchew: Oooo czyli bede czekac na relacje z TUrcji^^ Na pewno bedzie bosko ![]() 88niezapominajka88 : A wiesz mozliwe ze gdzies na KZ mi sie mignelas. Wczesniej podczytywałam co nieco ![]() yerba: No i swietnie ze gdzies wyszłas ![]() Oj dzis bedzie krotko bo mam tyle "obowiazkow" ze szok a wlasciwie to spotkania z przyjaciolmi itp![]() Milego dnia |
|
|
|
#475 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Cytat:
I ja takze szybko się do ludzi przyzwyczajam... Cytat:
Poza tym rodzice byli, a jeszcze poza tym to mamy tyyylu wspolnych znajomych no i fakt, to mądry facet... Kochanie.. tęsknilam za Wami bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Okłamałas go kiedys ? Wiesz skoro on tak wierzy kolegom, to nie przejmuj sie nim... nie warto ![]() Ewuś ależ Ci zazdroszcze tej wycieczki ! Malinko... niezły dzionek mialas Chociaz wesolo A fryzurka ladna Dziewczyny, Was nadrobić to jest masakrejszyn Nie było mnie chwile, a tu 3 strony Troszke nie mam czasu, bo wczoraj i przed wczoraj spotkałam się z ów kolegom... No i same rozumiecie.. Chłopak lekko oszalał na moim punkcie ![]() No, a i mnie nie jest on obojetny... Dziś ma przyjść do mnie kumpela i oglądamy "Lejdis" Haaaa ![]() A zaraz lece do miasta.. i na solarke ![]() Miłego dnia Kobitki
|
|
|
#476 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cieesze sie kochana,ze u cienie tak pozytywnieCytat:
ja juz sie zbieram do pracy,na dworze pada,zimno i szaro...nie chce mi sie ruszac...na szczescie juz piatek jutro znowu rozmawialam wlasni z siostra i mowi,ze w domu rodzice maja troche cienko z finansami i mi przykro strasznie... z jednej strony ze mi nie mowia nic a z drugiej,ze nie chca nigdy pomocy...hh. ide do pracy.. milego dzionka robaczki
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
chociaż dla mnie dzień trwa od wczoraj, bo nie spałam dzisiaj w nocy zasiedziałam się przy serialu, a potem już za wcześnie/późno, a przede wszystkim za jasno było na spanie odrobię sobie pewnie dzisiaj w nocy ![]() szykuje się naprawdę ładny dzień. co prawda miałam iść z koleżanką na basen, ale nie ustaliłyśmy nawet o której idziemy i czy idziemy w ogóle, więc nawet jeżeli zadzwoni domofonem za niedługo i powie, żeby się szykować, to nie wiem czy będzie mi się chciało. szczególnie, że mam końcówkę okresu, a pod koniec to zawsze jest tak niepewnie z pływaniem ![]() siedzę sobie teraz sama, pewnie zaraz jakąś książkę poczytam albo coś, bo sniadanie zjedzone, a mama z siostrą jeszcze śpią. miłego dnia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
dzis zasnelam ok 2, wiec robie postepy ale jakos sie niedospana czuje...zjadlam sniadanie i teraz leze z kompem w lozeczku, zamierzam pocwiczyc z godzine, ale musze troche odczekac po jedzeniu...ale najchetniej bym jeszcze pospala, wiec moze to zrobie ![]() za oknem jakos niewyraznie... Ewusia zazdroszcze wycieczki ja to sie moze gdzies wybiore za granice w zime, co by tylek troche ogrzac ![]() Tamonita powodzenia z kolega
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wstałam, pocwiczyłam, cos tam zjadłam teraz wizażuje i pije herbatke ![]() dzis juz u mnie ciut lepiej niz wczoraj ale dalej nie rewelacyjnie.. Tamo- kiedys Go okłamałam raz to był błąd którego żałuje do dzis, ale wielokrotnie mnie zapewniał ze to przeszłosc, ze to juz było minęło,i nie bedziemy do tego wracać a tu klops bo on dalej mi nie ufa i sie boi ze mu "wykreće jakis numer" wiec to nie jest zaufanie... to tez jest przyczyna mojego małego dołka który sie do mnie przyplątał ostatnio.. Ewusia, Turcja-jeej zazdroszcze
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co do spotkania ;D Chętna, chętna^^ Gdańsk się odzywa, a ogólnie to ze Śląska jestem, więc jak spotkanie na południu to też się piszę;D
Cytat:
Cytat:
Ehh..nie ma się co dziwić skoro mnie tutaj prawie neema ^^Dzień dobry tak w ogóle ^^ Tylko przelotem tutaj i już mnie nie ma. Nie mam czasu na wizaż i ooo;(
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

-musiałam się pocieszyc...
a gdzie mieszkasz, jesli mozna wiedziec?

oby humor wrocil

, nie wiem, sprawdzilam datę i jest wporządku.. 
zjadlam trochę, ale reszta wyląduje raczej w koszu 

ja mu na to,ze teraz to juz nie te czasy i wszystkie auta sa dobre(aczkolwiek japonskiego nie kupie