|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
to juz jestes trzecia dzisiaj
![]() ![]() Dziwne, o 10 zjadlam omlecik i w ogole nie jestem glodna A serek wiejski z piątnicy (napisane jest, że lekki ) czeka na drugie śniadanko.
|
|
|
|
#4772 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
Właśnie planuję bezgrzeszne 2 tygodnie, co by efekty były. ![]() Z tym wątkiem na pewno zniweluję węglo-uzaleznienie. ![]() A co do świąt - jajca będę jadła, sprobuje zapewne troche salatki majonezowej , mięcha mnie nie dotyczą, a ciast planuje nie tykac Zobaczymy jak to bedzie, jeszcze troche czasu zostało.
|
#4774 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no, ciacho by nie pomogło, ale na pewno wszystko się ułoży Cytat:
Powodzenia dzięki
|
|
#4775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Początek miłości do plaży rozpoczęty ![]() Do wieśniaka polecam dodać 2 łyżki słonecznika, to moje podstawowe II śniadanie, i białko i NNKT i do obiadu jak raz syci
|
|
#4776 |
|
Zadomowienie
|
wsumie to te święta aztakie tragiczne nie beda wkoncu nie bedzie az tam tyle rzeczy zakazanych. Jajka,sałatka napewno jakas sie znajdzie bez dodatkow zakazanych ewentualnie mozna powybierac:0,jakies pieczone szynki czy pieczenie(moja mama bardzo chude robi) tez da sie zjesc z kawaleczek,rybke tez mamy to ryby dozwolone wsumie ja nic itak poza tymi wymienionymi nie jem tylko kanapki z buraczkami(to moge pominąć) :P a ciasto?? hmm postaram sie tez pominąć:P włąśnie mysle ze zgresząc czymś małym i normalnym a odpuscic sobie alodycze to i tak nie przytyjemy, wkoncu to gora 2 dni takiego rodzinnego jedzenia (bynajmniej u mnie) da sie przezyc
![]() ![]() Dziewczyny napiszcie o ktorej Wy jecie swoje posilk?? Ja czasem nie jem co 3 godz tylko 2. Zwlaszcza przekaski jem tak. NO ale nie zawsze. Bo ja kolacje jako ostatni posilke jm o 18 czasem miedzy 18 a 19.
|
#4777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Do priVativ : Hej słonko,miałam się odezwać po moim sb ważeniu jak tam moja waga po tym Therm Line II... Także jak narazie to był pierwszy tydz mojej dietki w którym nic się nie ruszyło...
dziwi mnie to bo myślałam że po TLII coś powinno się ruszyć,no nie?? A jak u Ciebie??
|
|
|
|
#4779 | |||||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[ Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||||
|
|
|
#4780 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wioesz ja niebiore od 2 dni TLII Bo mam okres. Od jutra mam zamiar brać dalej. No sama wiesz jak to jest podczas @ ale mimo ze ja mam to odjad bez grzechow zaczelam SB od nowa to spadlo mi troszke. No ale dalej spuchnieta jetsem ,wiec efekty napisze Ci jak mi sie skonczy. Poki co waga i wymiary sa niewiarygodne. CO do TLII To jak na poczatku mojego odchudzania bralam to mi pomagało. No ale chyba bardziej w tym ze mialam powera do cwiczen tak zreszTa jak teraz gdy biore wiec utrata kg to niewiem czym spowodowana bardziej, TLII czy moim wysilkiem w polazeniuz dieta. Trudno to powiedziec. Bo gdybym brala same tabletki i nie prowadzila diety bylo by inaczej. NO ale ja zamierzam jesczze je brac bi fajnie mi sie po nich cwiczy![]() 3mam kciuki by Ci sie tam ruszyło i szło dobrze buziaczki![]() Cytat:
![]()
|
|
#4781 |
|
Zadomowienie
|
Ja króliczka bym brała
![]() ![]() A właśnie, jak to z tymi jajcami? Niby nieograniczone ilości, ale jak to ma się w praktyce? Ile dziennie jecie? Aha, kakao 10-12% tłuszczu, naturalne można? Ile łyżeczek dziennie?
|
#4782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() PriVativ normalne łuskane ziarenka słonecznika wymieszane z serkiem, mi baardzoo smakuje Dozwolone jest tylko 2 łyżki, więc najlepiej gdzieś dodać, bo tak samego to się nawet nie zauważy, że sie jadło słonecznik
|
|
#4783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie to nie regularnie, zalezy od planu dnia. ale mniej wiecej sniadanko 6-7, 2sniadanko 10-11, obiad ok 14-15, przekaska kolo 16 i kolacja o 18.
|
|
|
#4784 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tak kocham zwierzęta ze aż mnie serce boli jak to czytam , coprawda jem zwierzęta ale tak sobie myślę ze lepiej kurczaka zabić niż trzymać w takich męczarniach dla jajek Cytat:
Cytat:
Cytat:
zmieniam dlatego ze przez 6 lat przytyłam 12 kg od kąd je biorę(z przerwami) i od dłuższego czasu mam osłabione libido do zera!!!!!!Cytat:
musisz szukać w małych chodowlach i popatrzec na mamę i tatę bo te miniaturki są tzw. polskie czyli duuuze a baram wcale nie musi byc duzy zalezy jak trafisz ale one są cudowbne
|
|||||
|
|
|
#4785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak biore tylko 0 albo 1. i wbrew pozorom mozna takie znalezc nie tylko w lepszych delikatesach czy ekologicznych sklepach. trzeba sie po prostu wczytac.a co do tabletek to to jest koszmar...wkurzylam sie strasznie, ale tez na pocieszenie podam, ze odkad mam plastry to nie tyje, ba, nawet schudlam ze 3kg bez diety hormony to niestety wazny czynnik majacy wplyw na wage... polecam evre zawsze kazdemu, chociaz roznie rozne organizmy sie przystosowuja. ale samo odciazenie ukladu trawiennego jest OGROMNYM plusem no, ale jeszcze trzeba sie nauczyc dobrze je obslugiwac, bo przyklejanie/odklejanie to jednak w tym wypadku sztuka
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4786 | ||
|
Zadomowienie
|
dzięki
Cytat:
![]() Cytat:
a co do tych kurczaków to ja słyszałam, że z ich zmielonych dziobków i nóżek robią posypki do chipsów oraz ten cudowny aromat magi ![]() idę zjeść śniadanie w końcu, wiem że późno ale jakoś nie miałam czasu i ochoty wcześniej |
||
|
|
|
#4787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja się właśnie boję tego, że sobie plastra źle przykleję albo że się odklei jak się zmoczę, spocę albo nie wiadomo co jeszcze
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
Dzisiaj drugą faze rozpoczynam. Narazie moj jadlopspis postaram sie urozmaicac bardzo powoli. Na sniadanko było jajko plus ser chudy z ogórkiem na drugie sniadanie jablko. Obiad kotleciki sojowe z ogórkiem kiszonym. Podwieczorek moze troche sliwek suszonych i jablek, albo marchewke i kolacja salatka I fazowa z tunczyka i jajka. Ale i tak dzisiaj srednio sie cuzje. Chyba przez okres ktory nadchodzi- taka pełna jakbym zjadła niewiadomo co. Patrze sobie jakie tam produkty mozna jesczze na 2 fazie. Tez sie boje tego przejsccia jak niektore dziewczyny piszą ale wydaje mi sie, ze nie ma co panikowac- wszystkie diety zawieraja troche weglowodanów- owoce wszedzie polecane wiec co sie stanie jak dodam do diety jablko czy marchewke albo troche platkow na sniadanie- chyba nic ![]() Kurcze wszedzie napisane co innego.. a jak myslicie- marchewka na drugiej fazie? Surowa. |
|
|
|
#4789 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kotek mi zginął , mam nadzieję ze tylko poleciał się marcować bo nie ma go juz 5 dzień
|
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o jaaa, dobrze, że postawiłam na zdrowe odżywianie. A jajka z supermarketu widuję tylko na półkach w tychże budynkach. Mam to szczęście, że moja mama kupuje jaja od takiej kobieciny z sąsiedniej wsi. Eh, ludzie to jednak serca nie maja ...
|
|
#4791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pocenie sie, dluugie godziny w goracej wannie, zahaczenie spodniami [jak byl na biodrze-z gory odradzam, niewygodne miejsce i ciezko potem stamtad slad zmyc] albo ramiaczkiem od stanika [jesli na ramieniu]. i nigdy w zyciu caly mi nie odpadl a jak sie lekko brzeg odlepi to normalne, nie zmienia to dzialania. no ja przynajmniej w ciazy nie jestem jak widacoj chyba zaraz ide robic obiad. zauwazylam w lodowce piers kurczaka, wole ja zjesc zanim sie zepsuje smacznych obiadkow, dziewczynkips.tez macie tak, ze musicie cos robic jedzac? ja albo czytam, albo ogladam tv w porze obiadowej wlaczalam sobie tvn i ostatnio wkrecilam sie w veronice mars, ale widze, ze juz sie chyba skonczyla... no i co ja bede ogladac?!
|
|
|
#4792 |
|
Zadomowienie
|
a byłaś z plastrem w saunie?? bo ciekawa jestem czy się nie odlepi a zamierzam chodzić na saune
![]() podobno oglądanie tv, czytanie i podobne czynności w czasie jedzenie osłabiają metabolizm, najlepiej skupić się na jedzeniu chociaż ja nigdy się do tego nie stosuję, teraz właśnie jem wieśniaka
|
|
|
|
#4793 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a ja zawsze jem przed telewizorem inaczej nie umiem ![]() dziewczyny jestem taka z siebie zadowolona bo spodnie na mnie wiszą normalnie!!!! a nie wiem czy pamiętacie jak na samym początku pisałam ze sobie kupiłam spodnie rurki kiedys troche przyciasne bo postanowiłam do nich schudnąć ale niestety przytyłam i od wakacji jeszcze ani raz w nich nie byłam bo wchodziły mi do połowy ud tylko!!! a dwa dni temu je założyłam coprawda bez luzów, weszły z minimalnym oporem ale lepiej leżały niż podczas ich kupowania, byłam w nich już na zakupach hihihi |
|
|
|
|
#4794 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Tobie życzę dobrze rozpoczętego planowania i super efektów Cytat:
Dobrze, że nie zjadłaś ciacha Cytat:
Z tymi porami posiłków to u mnie jest problem. Jak np. zjem takiego omleta jak dzisiaj, to w ogóle nie jestem głodna. Dzisiaj na siłę i z rozsądku zjadłam jabłko (pierwsze od dwóch tygodni - poezja, chociaż normalnie nie przepadałam za jabłkiem), a teraz piję sok pomidorowy Staram się jeść co 3-4 godziny, ale czasem bywa, że przerwy są nawet 5-6 godzinne Kolację jem różnie tzn. raz o 19-tej, raz o 20-tej, a chodzę spać tak gdzieś o 23.00, więc 3 godziny przed snem. Cytat:
Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wrócił A co do ludzkiego okrucieństwa, to naprawdę - szkoda gadać. Znam dużo straszniejsze historie, ale nie będę Wam psuć humorów P.S. Nie było mnie parę godzin, a tu znowu tyle czytania Ciekawe co powiedzą Dziewczyny, które nie miały czasu cały dzień, żeby do nas zajrzeć Chyba niebawem będzie część trzecia, bo zbliżamy się do 5 tyś. postów.
|
|
#4795 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystko ok, tylko trzeba go umiejetnie zalozyc tj przycisnac mocniej CALEGO przez jakies 10-15sekund i bedzie trzymal jak na superglue czasami az boli przy zrywaniu![]() oj ja nie umiem jesc bez ogladania tv. tak samo nie umiem czytac ksiazek i gazet bez jedzenia. nie wiem, to jakas mania jest ![]() Cytat:
|
|
|
#4796 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale to dobrze jeden z najaktywniejszych wątków to NASZ!! |
|
|
|
|
#4797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sam ich wyglad jest taki milusi ALbo bym tez chciala angorke miniaturke. Tez sliczna.Cytat:
A co do siwat masz racje, moz ejuz edzie coeplo wiec spacerek i w ogole mniejsze grzechu w jdzeniu Damy RAde:P:P Ja juz o 15 bede miala swojego kochanego mintaja:P A tak na marginesie to na kolacje bede jadla serek wiejski moge od niego dodac 25 pistacji? Czy to nie ta pora by jesc te orzeszki?? ![]()
|
|
#4798 |
|
Raczkowanie
|
k_asiaczek, blondee---> chyba nie da sie komus polecac jednej 'najlepszej' metody. ja przezylam dramatycznie plaster. po tyg poszlam do gin, i powiedziala, ze w plastrach jest wiecej hormonow niz w pigulkach czy mini pig. i przeszlam na pig a teraz to juz na nic
ale trzeba uwazac wogole z hormonami... w sumie nikt jeszcze nie wie jakie beda skutki za 20, 30 lat. juz sie mowi o wiekszym ryzyku niektorych nowotworow itd. ale off top a poza tym to sie chyba tyje nie ale i tak to nic przy tym co przytylam w ciazy 20 kg plus :|jeny ale gratuluje /z zazdroscia/ tych luzniejszych spodni...
|
#4799 |
|
BAN stały
|
a ja powinnam dostac lanie za niejedzenie dzisiaj ale w sumie to nie moja wina takie zrządzenie losu
zawsze chodzę do pracy na 8 a tu dziś kolega dzwoni o 6:30 i prosi zebym za niego przyszła na 7 no to ja biegiem mycie , ubranko, samochodzik i do pracy przez to nie zjadłam rano śniadania bo nie miałam juz czasu na to zeby je zrobic, kolega miał przyjść na 9 a drugi normalnie na 8 i tak sie stało ze ten którego zastępowałam przyszedł o 12-tej a drugi co powinien byc zemną od 8 poszedł na badania i wcale go nie ma dzisiaj> sama byłam w pracy więc nie mogłam iść po śniadanie i zjadłam dopiero o 12-tej jak przyszedł kolega teraz po pracy ide do fryzjera i w domku bede dopiero około 19,20-tej więc też nic nie zjem w tym czasie oprócz wieśniaka no cóż![]() hmm... no co jest??? wszystkie chyba robią obiadek sobie bo tak tu ciiiichoo... Edytowane przez glizdka Czas edycji: 2008-03-03 o 14:56 |
|
|
|
#4800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz idę robić to sławne chili con carne na najbliższe 3 dni bo czeka mnie cały dzień zajęć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

) czeka na drugie śniadanko.

, mięcha mnie nie dotyczą, a ciast planuje nie tykac 

, i czy to możliwe żeby w tak krotkim czasie spadło aż 4 cm
Zaznaczam, że codziennie ćwiczę 

a więc:
A Tobie życzę dobrze rozpoczętego planowania i super efektów
A co do ludzkiego okrucieństwa, to naprawdę - szkoda gadać. Znam dużo straszniejsze historie, ale nie będę Wam psuć humorów
ale trzeba uwazac wogole z hormonami... w sumie nikt jeszcze nie wie jakie beda skutki za 20, 30 lat. juz sie mowi o wiekszym ryzyku niektorych nowotworow itd. ale off top