![]() |
#4831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
o rany, sama zostałam chyba:P
kakusia, daj nzać, jak usg |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
weruczku nie taka sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Nie sama, nie sama
![]() ![]()
#4834 |
Zadomowienie
|
dobra, spadam chwilowo, tż kompa zabiera
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- o hej Kretencja, smacznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Weruczek
![]()
#4836 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem
![]() ![]() ![]()
#4837 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciała żeby mnie mąż przed ślubem w sukni nie widział ale nie wzięła pod uwagę faktu że był ją ze mną wybierać ![]() Potem kazała ściągać z szyi łańcuszki,bo się dziecko pępowiną owinie (nie owinęło się)...tak samo nie pozwalała nic kompletować dla dziecka a ja wszystko łącznie z wózkiem miałam już w piątym miesiącu... ![]() W pechowe 13 też nigdy nie wierzyłam i moi obaj chłopcy urodzili się 13 ![]() ![]() I jak u lekarza??? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | ||
Zakorzenienie
|
ooooo a z jakiej okazji??
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekave jak Marcelka, będzie 5? Pevnie tak. No i niech Kakusia też sie odezvie... Pevnie i tak ich relacje przeczytam dopiero jutro, bo niedługo vpadnie do mnie koleżanka v ciąży (tak sie spontanicznie umóviłyśmy), a potem to już mąż zajmie kompa.
![]() |
#4839 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kakusia, to niech będzie córeczka, pisz jak tylko wrócisz ![]()
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Dobra, laski.
Idę zmywać, bo się noc zrobi, a dalej będą gary w zlewie stać ![]()
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Moje były jakieś takie nie dobre.. Chyba za długo w zamrażarce już leżą...
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Kakusia dopiero wchodzi do gina... Także dziewczyny...zaciskamy kciuki za narzeczoną mojego synka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4844 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
u mnie zimno w domku - siedze ubrana jak eskimos ![]() od wczoraj nie pale bo się poprostu nie da dzisiaj byli do pieca no i jak dobrze pójdzie to w sobote ![]() abz,tity,lindsley,lenka,a gness813,aldii od lutego zaczynam brac kwas foliowy ![]() ![]() Ollliwka złogi na nerkach hmmm i to nie powinno boleć - bzduraaaa,własnie może cie boleć tak nietypowo ale jeśli podejrzewa coś z żołądkiem to zrób gastroskopie i się wyjaśni wszystko Lenka coś kiedys słyszałam o takim "zabobonie" co do chrzcin ![]() zgadnij_MS kciuki zaciśnięte kakusia trzymam mocno - z dzidzią napewno ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zadomowienie
|
Ha, Lindsley, tzrymam kciukersy za Kakusię!!
Lenka, ja też nie mam. Ha, też powinnam pozmywać, ale za to idę na Awatara z TŻtem! SMOCZKI! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Pozmywałam
![]()
#4848 |
Zakorzenienie
|
Też pozmywałam. I wstawiłam pranie.
Mąż do pracy wieczornej pojechał, więc sama siedzę. Olliwka, co się stało? ![]()
#4849 |
Zakorzenienie
|
Byłam na wycieczce studenckej, niestety chyba już ostatniej w moim życiu.
Potem byliśmy w Zachęcia na wystwie Zbigniewa Libera, ale kurcze jakos do mnie nie przemawia sztuka współczesna ![]() Olwika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
oliwko kochana az tak bardzo sie poklociliscie?nie martw sie
awenturyn no to bede trzymac kciuki za staranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Rozeznanie
|
Ollliwka co sie stało ????????????? przytulam mocno
![]() zajrzalam do was choć zawinięta jestem w kołderke ![]() ![]() mówie wam zarąbiaście sie pisze hihi zmykam do łózeczka dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
może to głupie , banalne i jakieś tam jeszcze , ale poszło o pieniądze.. TŻ miał mi sprzedać laptopa za 1850 zł ( płaciła za niego moja mama wcześniej) i miała ze sprzedaży dostać tyle samo a On za 1500 jej sprzedał
![]() ![]() ![]() no a mama się burzy , nie odzywa do mnie ;/ zostałam znowu sama.
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-01-14 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny...potrzebuję porady...
Przed godzina zapukała do mnie kobieta ok.40 lat,mówiła coś że kiedyś mieszkała na mojej ulicy,obecnie wyszła ze szpitala bo urodziła dziecko,czeka na pieniądze i czy nie miałabym może jakiegoś jedzenia,pieczywa czy innego,była bardzo przekonująca,wygladała na osłabioną,porządnie ubrana i wogule....Nie wpuściłam jej do mieszkania,stała na klatce a ja miałam uchylone drzwi.... No to ja dobra dusza powiedziałam żeby poczekała,wróciłam do kuchni,wyciagnęłam dwie bułki,dwa serki,pomidora,sok,spakow ałam jej to i zaniosłam...podziękowała i zapytała czy nie mam odrobiny mąki bo chciała coś tam ugotować,to wróciłam po mąkę (w tym czasie drzwi były cały czas uchylone ale nie całkiem) dałam ,podziękowała i na odchodne zapytała cy nie znam kogoś kto miałby odstąpić używany,obojetnie w jakim stanie wózek głęboki,ja jej na to że mogę popytac,szkoda mi się zrobiło babki (wiecie,w życiu różnie bywa) ona na to czy może przyjść jutro ewentualne zapytać czy coś wiem,zapytałam cy może zostawić mi nr telefonu a ona na to że nie pamieta numeru a nie ma komórki przy sobie....kazałam jej podejść w poniedziałek i.....własnie... Chwilę potem zadzwonił mój tata,mówię mu że miałam dziwną wizytę,opisałam tak jak wam a on mi na to żebym nie otwierała nikomu obcemu drzwi,że to podejrzane że zapukała akurat do mnie i że cała ta jej historia się kupy nie trzyma....że chodzą tacy oszuści którzy wysyłają na zwiady własnie takie osoby,badają grunt a potem napadają i okradają mieszkania.....albo że ktoś zwrócił uwagę że jestem sama z dziećmi,że może myśli że mam niewiadomo co.....Boże,wystraszył mnie jak nie wiem co!!!!! Boje się teraz jak cholera,nie wiem co zrobić w ten poniedziałek,tata obiecał że do mnie przyjedzie i będzie w razie co i zobaczymy co ona jeszcze wymyśli jak jej powiem że przykro mi ale nie znam nikogo kto miałby na zbyciu wózek....żeby nie było ze ona niby sama,ja otworze drzwi bo ą już znam a tu mi ktoś w łeb da.... Nie wiem co o tym mysleć,jestem zła na siebie że powiedziałam ojcu o tym zajściu,jak myślicie,mam się czego bać? Przeciez są tacy ludzie którzy naprawdę potrzebują pomocy,czy ja akurat musiałam trafić na oszusta który się czai na mnie??????? Proze napiszcie czy miałyście z czymś takim do czynienia bo chyba nie położę się dzisiaj spać ![]()
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2010-01-14 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, agness? Ja myślę, że jednak dobrze zrobiłaś i moja historia może Cię uspokoi. Zaraz na początku, jak się wprowadziliśmy do tego wynajmowanego mieszkania, też właśnie zapukała kobieta, biednie wyglądająca i prosiła o jedzenie. Ja jestem dosyć ostrożna, sama bym pewnie jej nie otworzyła (generalnie raczej nie otwieram drzwi jak jestem sama w domu, a nikogo się nie spodziewam - udaję, że mnie nie ma). Ale mąż ma bardzo dobre serce, więc kazał jej poczekać (ale drzwi zamknął na klamkę), a sam zapakował do jakiejś reklamówki co tam mieliśmy, jakieś dwa jabłka, jogurt, dwa woreczki kaszy, co nam zostały. Wyjrzał za drzwi i jej dał. Podziękowała i poszła, nic z tego nie wynikło, więcej już nie przyszła, nie mieliśmy też żadnych prób włamania, nic z tych rzeczy. Zdaje się, że po sąsiadach też chodziła...
Może to dobrze, że Twój tata przyjedzie do Ciebie w poniedziałek, ale bardzo prawdopodobne, że mówiła prawdę. Nie wszyscy tacy ludzie to oszuści. Niektórzy naprawdę mają w życiu tak ciężko, że muszą chodzić po mieszkaniach i żebrać... ![]()
#4855 |
Zakorzenienie
|
No to i ja pozmywalam
![]() Awenturyn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ollliwko a TZ ustalil wczesniej z Twoja mama jaka cene za tego lapka ?? Bo wiesz, jezeli umawiali sie na te 1850,a on nic jej nie mowic sprzedal za 1500, no to sorki ale chyba kazdy by szalu dostal.... Sama nie jestes - masz nas ![]() ![]() ![]() Agness u mnie dosyc czesto chodza potrzebujacy ludzie i zawsze daje im jedzenie.Nigdy nie pomyslalam, ze to moga byc jacys bandyci ![]() Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-01-14 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Dopiszcie mnie do listy: początek starań grudzień 2009.
Spróbuję się jakoś wbić tu do Was ![]()
#4857 |
Zakorzenienie
|
agness jak mieszkałam we Wrocławiu, to też przychodziły takie osobo, prosić o jedzenie, ale zawsze do wszystkich drzwi pukały. Ja nigdy nie otwierałam obcym, bo mam tak jak kretencja
![]() Ollliwko nie jesteś sama ![]() ![]() Scio do mnie też sztuka współczesna nie przemawia. Kiedyś byliśmy na wystawie i kolega niechcący zwalił eksponat ![]() ![]() Awenturyn no to świetnie, że ruszcie ze starankami niedługo. A zamieszkacie teraz razem, czy jeszcze na razie nie? virginia witaj ![]() ![]() ![]() A ja pojechała do gina na 15,30 Postałam godzinę i wróciłam do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha macie dziewczyny pozdrowienia od Sloneczkaxxx. Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-01-14 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Virginia, witaj
![]()
#4859 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Mi do głowy nie przyszło że to może być oszustka dopóki mój tata nie zaczął mi obrazować wszystkich swoich pesymistycznych wyobrażeń... Głupia jestem że nie zamknęłam drzwi ale jak tylko poprosiła o jedzenie to w myślach przeszukiwałam lodówkę i szafki ![]() ![]() A po sąsiadach popukałam,dwoje z czterech mi otworzyło i mówili że nikt do nich nie pukał ![]() Nie,nie będę si nakrecać i w myslach oskarżać o takie rzeczy póki co boguducha winną kobietę której być może o prostu noga się powinęła... Dobrze że w poniedziałek będzie u mnie tata a póki co,zamykam drzwi na noc na klucz i zostawiam go w zamku. Virginia-witaj ![]() Aldii,dziękować za fluidki ![]() ![]() Tity,widzisz a tak się bałaś ![]() ![]()
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2010-01-14 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
ZDAŁAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.