2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-25, 16:56   #4831
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

my tablic nie zamaiwamy, co będzie to bedzie, nie dbam tez o dekoracje, mamy miec złota warszawę- mój ojciec sponsoruje i nie wnikam jak nie bedziemy to pojedziemy moim i już
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 17:04   #4832
201701300931
Konto usunięte

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a w jaki sposob to zalezy od auta?
u nas w sumie do tylu moze wejsc 5 osob, ale raczej nie bedziemy nikogo z nami brac
Bo mamy opcję jakiegoś sportowego hyundaia (czy jak to tam napisać) i on jest dwuosobowy. Byłam temu przeciwna, jak usłyszałam o tym pomyśle, ale jak zobaczyłam to na filmiku ślubnym to Trzeba się w końcu dowiedzieć, czy na pewno dałoby się pożyczyć...

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Rybką też nie pogardze,lubie mintaja bądz coda,nigdy nie pamiętam co to za ryba w języku polskim.
Mintaj może być. My uwielbiamy solę
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 17:35   #4833
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a wiecie, że ja jeszcze w piżamce leze w łózeczku

Cytat:
Ja nie używam drożdzy,robie ciasto na racuchy takie same jak na naleśniki,tylko że te ciasto musi być bardziej gęściejsze niż ciasto naleśnikowe,noi dodaje do tego pokrojone w drobną w kosteczke jabłka,mieszam i smaże.Gotowe i smacznego
Tak samo robię, tylko do jabłek dodaję cynamon

A z dziwnych wersji naleśników to robię też naleśniki pizzowe wymyślone przez moją mamę Ciasto jak na naleśniki, tylko gęściejsze i bez cukru, można dodać zioła - wylewam na patelnię i od tej nieusmażonej strony wciskam wędlinę/kiełbasę, później na moment odwracam, żeby się ta wędlina zapiekła w ciasto i z powrotem odwracam i na taki gorący daję żółty ser, żeby się stopił. Po zdjęciu z patelni często dodaje też paprykę konserwową i ogórka konserwowego. Ja jakoś nie szaleję za tym daniem, ale TŻtowi bardzo smakuje
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 18:13   #4834
Ahsa
Raczkowanie

mam nadzieję, że już po obiadku? Dziewczyny jak napisać na zaproszeniu, że "w przypadku niemożności przybycia prosimy o powiadomienie"- chciałabym żeby to jakoś brzmiało i nalepiej by można było wcisnąć jakąś datę.
Ahsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 18:17   #4835
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
zamarzłam! jak nie wiem co!
w pracy miałam ustawiona klimę na 25*C i dalej mi było zimno!

Samoa
, 100 lat! 100 lat!

coś mnie jeszcze minęło?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 18:17   #4836
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
SAMOA najlepszego!! Spełnienia marzeń, pięknego ślubu i wesela, wspaniałej podróży poślubnej, szybkiego wykończenia mieszkanka, znalezienia pracy i zdróweczka
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Samoa wszystkiego najleszego
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Samołszyn co prawda nie ma jeszcze południa, ale co tam życze zdrówka, szybkiej parapetówy i żeby było Wam jeszcze lepiej jak jest - taki mix od Lusi
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Samoa najlepszego na urodziny
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Samciu Wszystkiego Najjjjjjj lepszego!!! spełnienia marzeń,cudownego życia z M. !!! oby wszystko poukładała się tak jak tego pragniesz
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Samcia wszystkiego co najelpsze!!!!!!
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Samoa najszczersze życzenia spełnienia marzeń i zdrówka
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Samoa, wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń!
Cytat:
a kto z naaaaaami nie wypiiiiiiiiije niech pod stołem zaśnie. ( jakoś tak to leciało )

Samoa,wszystkiego naj najlepszego w dniu twych urodzin.
Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ojejej, a ja sobie myslalam, ze przyjde sobie do komputera i jako pierwsza zloze zyczenia, ale tak to jest jak sie o 10 wstaje Samoa gratuluje osiagniecia kolejnego pelnego rokuNo i przyznaj nam sie dzisiaj, tak naprawde to dopiero 17 urodziny

dziękujęA jak mi się marzenia nie spełnia to przyjde do Was z reklamacją
Stary 2010-01-25, 18:22   #4837
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahsa Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że już po obiadku? Dziewczyny jak napisać na zaproszeniu, że "w przypadku niemożności przybycia prosimy o powiadomienie"- chciałabym żeby to jakoś brzmiało i nalepiej by można było wcisnąć jakąś datę.
Zazwyczaj pisze się w drugą stronę: "prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia..." i podaje się wtedy numery telefonów do obojga. Jeśli chcesz w takiej wersji, to może być tak jak napisałaś i na końcu można dodać też "do dnia..." i numery telefonów

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
No a mi żeś nie podziękowała, a tak ładnie śpiewałam i wypiłam za Twoje zdrowie piwo i wino i tak się uchlałam, a tu taka niewdzięczność
Stary 2010-01-25, 18:26   #4838
Remmi
Rozeznanie

Cytat:

moj TZ tez milosnik schaboszczakow ale on obowiazkowo z ziemniakami musi miec schabowego i najlepiej z ogorkiem kiszonym

pokaz jakie te tablice
Cytat:
Mmmm pyszny obiad dzisiaj mieliście.
A jakie to typy macie wybrane??
Dziś było z ryżem, bo ile można ziemniaki jeść
Ale jutro wracamy do ziemniaków

A jeśli chodzi o tablice to tu http://www.allegro.pl/item870041151_...anio_slub.html jest kilka ciekawych wzorów. Z tymże, wolałabym na pcv mieć niż kartonu
Wzór jaki może wybierzemy to TT47 chociaż wolałabym inną czcionkę. A kolorystyka tej tablicy pasowałaby do naszego auta. Ale jeszcze się zastanawiamy czy nie wziąć zwykłych niebieskich tablic TT48.
Jeśli chodzi o treść, to myślimy, żeby w przodu było Droga do raju, a z tyłu Młoda Para.
Stary 2010-01-25, 18:45   #4839
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Też swie zastanawialiśmy nad Małym Chórem... ostatecznie wybraliśmy Cliver, bo mają "weselszą" piosenkę Pokaż buciory i biżu koniecznie!!!

po takiej zmianie mógłby taki tytuł być
No dobra pokazuję, buciory takie jak na pierwszym zdjęciu, ale wygladają jak na drugim bo kolor ivory czyli takie delikatne ecru, bo do smietankowej sukni. Biżu perełki i kryształki - kolczyki na zdjęciu, a branzoletka została w sklepie do zmniejszenia.

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Guśka ta piosenka w podziękowaniu dla rodziców dosłownie : love: piekna jest.
Tez mi się strasznie spodobała i już wiedziałam, że to ta musi być!

Cytat:
poki co napisalam maila do Aparta zeby mi napisali, w ktorym salonie moge dostac moje upatrzone kolczyki, bo juz obeszlam cztery i w zadnym nie bylo a przeciez nie bede jak glupek jezdzic po wszystkich ich salonach w miescie
U mnie są

Ja już dziś wpłaciłam za znaczki skarbowe do USC i w czwartek idziemy po dokumenty. W sobotę mamy kolęndę i ciekawa jestem czy ksiądz dopisze TŻta, bo już jest drugi raz jesteśmy razem na kolędzie i jakby go dopisał to by nie trzeba było na zapowiedzi dawać w dwóch kościołach.

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-01-25 o 18:46
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 19:41   #4840
madmuazelle
BAN stały

No znów jestem,zaraz Was nadrobie.Lecz zanim to zrobie,musze rozwiesić pranie bo się właśnie przed chwilą wyprało.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 19:42   #4841
kaska87
Zakorzenienie

31 lipca 2010 idziemy na wesele super, już dzisiaj z P. sis oglądałyśmy sukienki

i mam prośbę pomóżcie mi wymyślić jakis prezent, oni mieszkaja juz razem, są po cywilnym maja bobo 3 miesięczne i w zasadzie dom urządzony, nie chcemy dawać kasy bo mieszkają w niemczech i dać im np: 300-400zł w kopertę to głupio bo to nawet 100 euro nie jest

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-25 o 20:11
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 20:18   #4842
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
31 lipca 2010 idziemy na wesele super, już dzisiaj z P. sis oglądałyśmy sukienki

i mam prośbę pomóżcie mi wymyślić jakis prezent, oni mieszkaja juz razem, są po cywilnym maja bobo 3 miesięczne i w zasadzie dom urządzony, nie chcemy dawać kasy bo mieszkają w niemczech i dać im np: 300-400zł w kopertę to głupio bo to nawet 100 euro nie jest
my dajemy tyle w kopertę i wydaje mi się , ze lepiej ta kasa niz tachac prezenty do niemiec jeszcez jak dziecko mają. No ale może dziewczyny cos fajnego wymyslą. A kase i ta poewnie dostaną w zł to sobie wymienią przecież
A tak an marginesie zazdroszczę wesela. My w tym roku nigdzie nie idziemy ale za to w przyszłym roku jesteśmy na 2
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 20:22   #4843
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
my dajemy tyle w kopertę i wydaje mi się , ze lepiej ta kasa niz tachac prezenty do niemiec jeszcez jak dziecko mają. No ale może dziewczyny cos fajnego wymyslą. A kase i ta poewnie dostaną w zł to sobie wymienią przecież
A tak an marginesie zazdroszczę wesela. My w tym roku nigdzie nie idziemy ale za to w przyszłym roku jesteśmy na 2
wesele robią w Polsce ona jest z mojego miasta on mieszkał tutaj do 7 roku życia póxniej jego mama a ciocia P. wyjechałą z mężem i dziećmi w ogóle to jest śmieszna historia bo jej mama i jego to były przyjaciółki-i są nadal i ich dzieci od małego się znały itd i w 2007 w końcu zostali parą w 2009 w maju mieli cywilny w paźdz. sie synek urodził-wyczekiwany i teraz robią kościelny

Stary 2010-01-25, 20:26   #4844
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

Dajcie kasę, skoro dom mają urządzony to bez sensu kupować jakieś 'gadżety'. Kasę sobie wymienia na euro, bo i tak część gośc na 100% da w zł.
Ja tak czy siak wolałabym dostać 400zł niż jakiś prezent
I co z tego że to nawet nie będzie 100euro. Ważne że przeznaczą kasę na coś co im się przyda, a z prezentem bardzo rzadko się trafia 100procentowo w czyjś gust

Ale zimno brr

Edzia - sto lat!Spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!A masz ich z pewnością sporo, więc niech się spełniają Poza tym udanego życia małżeńskiego we wspólnym gniazdku
Wpadłam specjalnie na wizaż, aby Ci złożyć życzenia

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 20:38   #4845
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

Kasa będzie moim zdaniem najlepsza, bo z przewiezieniem prezentów mogliby później mieć problem
Stary 2010-01-25, 20:40   #4846
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:

Ja też myślę, że ile by to nie było to kasa jednak. Też mieszkamy z TŻtem w sumie mamy wszystko po dwa bo ja mieszkałam sama i on też i nie wyobrażam sobie co bym miała zrobić z prezentami bo nawet nie mam miejsca w mieszkaniu na cokolwiek.... więc wolałabym dostać nawet 100 zł, ale nie prezent...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 20:45   #4847
chilanes
Zakorzenienie

zamawiam butki przez neta cóż.... nie dam 180-220 zł w sklepie, choćby mnei zażynali (ale nie powiem mierzyłam dziś i były super wygodne, ale ta cena....)
Stary 2010-01-25, 20:50   #4848
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
zamawiam butki przez neta cóż.... nie dam 180-220 zł w sklepie, choćby mnei zażynali (ale nie powiem mierzyłam dziś i były super wygodne, ale ta cena....)
też mi będzie szkoda tyle wydać. A z drugiej strony jakby były super wygodne to może bym się skusiła. Bo ja nie dość że mam wielką stope i szeroką to jeszcze mnie wszytskie buty obcierają. Nawet adidasy i tenisówki. Masakra. Jedyne buty co mnie nie obtarły były z ryłko, mam je już 6 lat i biorę na wsyztskie imprezy-takie wygodne są
Stary 2010-01-25, 20:53   #4849
kaska87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16712790]Ja też myślę, że ile by to nie było to kasa jednak. Też mieszkamy z TŻtem w sumie mamy wszystko po dwa bo ja mieszkałam sama i on też i nie wyobrażam sobie co bym miała zrobić z prezentami bo nawet nie mam miejsca w mieszkaniu na cokolwiek.... więc wolałabym dostać nawet 100 zł, ale nie prezent...[/QUOTE]
czemu nie mieszkacie razem

pogadam z P. na temat kasy

Stary 2010-01-25, 21:02   #4850
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
ojej, a co się dzieje, może mogę pomóc, bo już mam bogate doświadczenie w kwestiach choróbsków różnych niedobrych
Cytat:
co Ci ze zdrówkiem jest? Co Ci dolega?
Cytat:
Oj,to co Ci dolega. Zdrowia życze.
Dzięki dziewczyny
Wolę nie pisać o moich problemach zdrowotnych na forum, ale utrudniają mi życie okrutnie
A tu trzeba w końcu chociaż na dwie lekcje tańca pójść, no i spowiedź nad nami wisi.
Dziś wydaliśmy 170zł na badania i kolejne 120 na wizytę u lekarza i leki doraźne, bo dopiero po odebraniu wyników w piątek, będę mogła być leczona jak trzeba-czyli kolejna wizyta u lekarza i leki

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 21:08   #4851
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
też mi będzie szkoda tyle wydać. A z drugiej strony jakby były super wygodne to może bym się skusiła. Bo ja nie dość że mam wielką stope i szeroką to jeszcze mnie wszytskie buty obcierają. Nawet adidasy i tenisówki. Masakra. Jedyne buty co mnie nie obtarły były z ryłko, mam je już 6 lat i biorę na wsyztskie imprezy-takie wygodne są
ja też tak mam z butami, nawet w sklepie, jak mierzę mogą być cudne itd, a jak kupię i pochdoze chwilę i pełno odcisków
byłam dziś w sklepie i właśnei mają buty w takich cenach, jak psiałam, wewnątrz skóra naturalna, itd... wszystko, jak chcę, tzn obcas, materiał... mierzyłam 3 pary, wszystkie boskie, suepr wygodne, lepiej niż na bosaka.. no ale ta cena mnie zniechęca, jak za buty na 1 raz!

Tośka w takim razie życzę Ci siły i zdrówka
Samoa "po odejściu od kompa reklamacji nie uwzględnia się"

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-25 o 21:11
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 21:12   #4852
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
ja też tak mam z butami, nawet w sklepie, jak mierzę mogą być cudne itd, a jak kupię i pochdoze chwilę i pełno odcisków
byłam dziś w sklepie i właśnei mają buty w takich cenach, jak psiałam, wewnątrz skóra naturalna, itd... wszystko, jak chcę, tzn obcas, materiał... mierzyłam 3 pary, wszystkie boskie, suepr wygodne, lepiej niż na bosaka.. no ale ta cena mnie zniechęca, jak za buty na 1 raz!

Tośka w takim razie życzę Ci siły i zdrówka
Samoa "po odejściu od kompa reklamacji nie uwzględnia się"
Chilanes a gdzie byłaś mierzyć butki w Szczecinie może jak dobrze kojarze?

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 21:13   #4853
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Gdzie zamawiasz? Widzę, że mniej więcej w tym samym czasie się zdecydowałyśmy na ten krok, a obie byłyśmy temu przeciwne Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie, że wysłali i jak dojdą, to powiem, czy mogą być czy nie...
Stary 2010-01-25, 21:16   #4854
mariiasia
Zadomowienie

Tosieńka nie przeliczaj kasy na zdrowie ani odwrotnie, ważne żebyś wyzdrowiała. wiem ile to wszystko kosztuje, bo na same leki co miesiąc daję ok 200zł i tak będę mieć do końca życia, ale przynajmniej funkcjonuję normalnie jak każdy człowiek, więc nie daj się i ile trzeba tyle kasy się wyłoży, bo zdrowie najważniejsze. i pamiętaj-- grunt to pozytywne nastawienie. choćby trudno było w to uwierzyć to to na prawdę działa masz tżcika przy sobie więc wszystko musi być ok a ja trzymam mocno za Twój powrót do zdrowia

Samoa a ja niewiedziałam że Ty Edytka jesteś a z nicku nie da się reaczej tego wywnioskować swoją drogą przyszło mi na myśl że ciekawe jakie są interpretacje różnych forumowiczek różnych nicków i ciekawe jak interpretujecie mój

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 21:16   #4855
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Chilanes a gdzie byłaś mierzyć butki w Szczecinie może jak dobrze kojarze?
nie w Szczecinie, w Szczecinie byłam w takim sklepie koło Medicusa niedaleko bramy portowej, bo mieli tam pełno butów białych, itd... ale same wielkie i szerokie albo na wysokim obcasie, no i ceny nie były wcale niższe ;/
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Gdzie zamawiasz? Widzę, że mniej więcej w tym samym czasie się zdecydowałyśmy na ten krok, a obie byłyśmy temu przeciwne Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie, że wysłali i jak dojdą, to powiem, czy mogą być czy nie...
myślę nad użytkownikiem z allegro, bo koleżanka też u niego kupowała, a Ty gdzie?

mariiasia Joanna?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-25 o 21:17
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 21:16   #4856
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
No szkoda szkoda. A z drugiej strony wygoda najważniejsza zwłaszcza na swoim slubie. Ale może znajdę coś fajnego w rozsądnej cenie

Tośka zdrówka Ci życzę
Stary 2010-01-25, 21:19   #4857
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

SAMOA. STO LAT
Szczęścia, zdrówka, pomyślności, miłości oraz spełnienia marzeń

Cytat:
no i stwierdzilam, ze w ramach zalatwiania rzeczy pobocznych zamowimy tablice slubne do samochodu zeby potem juz sobie czyms takim glowy nie zawracac (w sumie zostaly nam juz takie szczegoly do pozalatwiania) i sie zastanawiam z jakim napisem. jakie Wy planujecie? o ile planujecie jakiekolwiek
My planujemy, jak najbardziej. Najprawdopodobniej moje Kochanie je zaprojektuje i wykona Ja chciałabym z napisem: "Just married", ale to jeszcze do obgadania

Tośka, dużo zdrowia życzę. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Twojej myśli

U nas też straszna zimota Rano o 9 godzinie było -20 stopni Jeden mój autobus odwołali, bo zamarzł podczas poprzedniego kursu Na szczęście kolejny jechał planowo.
Co do spraw ślubnych, to w piątek odebrałam welonik i muszę powiedzieć, że bardzo ładny a dzisiaj przyszła biżuteria i też jest śliczna
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 21:19   #4858
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
myślę nad użytkownikiem z allegro, bo koleżanka też u niego kupowała, a Ty gdzie?
W sklepie internetowym. Za 100zł... Już stwierdziłam, że to przecierpię, bo oglądałam buty w jakiś byle jakich sklepikach i kosztowały 120zł, a były tak beznadziejnie wykonane, że lepiej nie mówić... Na allegro średnio są buty w moim rozmiarze i kolorze i ładne... Ciężko z tym

A tak w ogóle może szczecinianki i okolice zrobimy sobie jakieś spotkanie, co? Jak się zwlokę w lutym do domu...
Stary 2010-01-25, 21:22   #4859
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
nie w Szczecinie, w Szczecinie byłam w takim sklepie koło Medicusa niedaleko bramy portowej, bo mieli tam pełno butów białych, itd... ale same wielkie i szerokie albo na wysokim obcasie, no i ceny nie były wcale niższe ;/

mariiasia Joanna?
trafiony nadziany!!:hahaha : a taki trudny nick przecież sobie wymyśliłam

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-25, 21:32   #4860
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
W sklepie internetowym. Za 100zł... Już stwierdziłam, że to przecierpię, bo oglądałam buty w jakiś byle jakich sklepikach i kosztowały 120zł, a były tak beznadziejnie wykonane, że lepiej nie mówić... Na allegro średnio są buty w moim rozmiarze i kolorze i ładne... Ciężko z tym

A tak w ogóle może szczecinianki i okolice zrobimy sobie jakieś spotkanie, co? Jak się zwlokę w lutym do domu...
Chętnie Daj znać jak się będziesz wybierała
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
trafiony nadziany!!:hahaha : a taki trudny nick przecież sobie wymyśliłam
nooo bardzo mojego imienia, to się nie domyślisz po nicku raczej

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości