|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Aha i przez was tez sie skusilam na mandarynki biedronkowe
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz o przypadku z panoramy to nawet nie chce sie wypowiadac![]() ja rozumiem ze to jest zamieszanie bo sala, bo anestezjolog, pewnie wieksza kasa na to idzie itd ale do cholery - przeciez to jest walka o ludzkie zycie, co gorsze o zycie bezbronnego dziecka! |
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogole nie rozumiem, dlaczego - skoro lekarz prowadzacy ciaze! Czyli osoba ktora wie najwiecej o pancjentce - zleca cc, to tego nie respektuja w szpitalu?
to jest totalna glupota.
|
#4834 |
|
Raczkowanie
|
co do tej cesarki to mam nadzieje, że żadna z nas nie będzie miała takiej akcji, że jeden lekarz stwierdzi, że ma być cesarka bo coś jest nie tak a drugi jednak karze rodzić naturalnie
![]() ja mam nadzieje że nie będę przechodzić przez to bo już na cesarkę jestem nastawiona z moim problemem z ciśnieniem i doktorek też już mi o cesarce mówił
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w wannie to pol biedy. dobrze ze nie zaproponowal go posadzic pod prysznicem ogladam Ranczo - Kusy zawalony jakimis poradnikami nt wychowania, pielegnacji itd, załamany ze tyle tego a Lusi na to - no wiesz, ksiazki czeba czytac ale też czeba słuchac swojej intuiszyn Tak wiec Kochane, słuchajmy swojej intuiszyn a wszystko bedzie ok
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jak się teraz rodzice mają cieszyć tą zdrową córeczką? Ten Bonk dobrze mówi: XXI wiek i takie rzeczy..... |
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co myslicie nt.chodzenia na basen z 3 miesiecznym malenstwem? Oczywiscie na zajecia specjalnie dostosowane dla takich maluchow
my sie raczej na pewno zdecydujemy, tym bardziej, ze takie zajecia mamy zaraz obok domu jak sie Mlody urodzi to zadzwonie po wiecej szczegolow
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak macie taka mozliwość to mozna sprobowac i zobaczytc czy dziecku sie bedzie podobalo, no i wam, obadacie warunki itepe. sprobowac zawsze warto. |
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam wczoraj paczkę od r_p77 wieczorem, a dziś napisali że już wysłali
![]() ![]() ![]() A dziś nam stół przyszedł do kuchni Komoda przyszła, ale nie przyjęliśmy bo podarte pudełko no i poobijane rogi, i cała sprawa ma trwać z 3 tygodnie i kiszka
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
jestem już po hot dogu i ikeii ale zjadłam też sałatkę z krewetkami którą po prostu kocham i nigdy nie potrafię się oprzeć oraz torcik migdalowy
kupilam małemu wanienkę, karnisz, firankę i starszemu obraz ![]() tz będzie miał jutro co robić zmykam bo padam na pyszczek |
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstałam sobie pospałam 2,5 h ahhh jak nowo narodzona ![]() ALe zmartwiłam się i ogólnie mam problem bo.... jakies 2 miesiące temu wyszła mi w moczu glukoza 250mg no i to było jakoś w okolicach robienia tego testu glukozy więc ginka mi go zleciła, zrobiłam wynik bardzo w normie.... i przed nastepna wizyta badanie moczu, zrobiłam i wynik ponad 1000mg !! no ale za 3 dni mialam wizyte lekarka powiedziała że to chyba jakiś blą laboratorium badania do poprawki, i zrobiła wymaz z pochwy czy nie mam jakiejś infekcji bo to tak czasem bywa i jeśli bedą jakieś zle wyniki ona bedzie dzwonic co dalej robic... no ale nie dzwonila a ze w pon mam wizyte dzis poszlam na te badania moczu i ta pielegniarka od razu mi powiedziala ze noo ja pamietam Pani miala taki wysoki wynik aż robilam kilka razy dla pewności i ze ona mi jeszcze pobierze dodatkowo krew na poziom glukozy no i pobrała i dostalam wlansie wyniki na maila glukoza 89 norma 70-99 a w moczu zaś ponad 1000!! ja już nie rozumiem
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak mysle
![]() Cytat:
![]() Robie wlasnie salatke gyros, uparlam sie i musi byc ![]() Ale w planach mam jeszcze namowienie TZ na frytki z maca ![]() Daaaawno tam nie bylam, ale fryteczki bym wmlocila... |
|
|
|
|
#4843 |
|
Zadomowienie
|
O zesz w morde, ale sie wlasnie nazarlam, az mi sie momentalnie spac zachcialo.
Wracam do ksiazki "Czarny dom". Ciekawe czy sie wciagne. Tz do tescioeki pojechal i nudy troche bez niego. Urlop ka do 18 grudnia i wkurza mnie, ze za kazdym razem jego rodzice wykorzystuja go max podczas urlopu. Niedawno malowal im pokoj i kuchnie, teraz sklada komode, ale jak uslyszal, ze jeszcze dobrze by bylo pomalowac pokoj Mateusza (to jego brat lat 20), to c.uj go strzelil i powiedzial, zeby sobie to z glowy wybili. Dobrze, ze nie mamy kasy na dodatkowe remonty w naszym domu, bo by bidak w ogole nie odpoczal.
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja dziś jestem nie do życia,dobrze że już wieczór więc zaraz czas spać
![]() W ogóle to ostatnio tak mnie plecy napierniczaja że tylko leżąc jakoś w miarę się czuje. Cały czas jestem dziś głodna,non stop coś jem i ciągle czuje głód. Masakra jakaś jeszcze przy takim lenistwie jak mnie dziś trzyma jest to dość uciążliwe.Bokeh- a co ci twoja gin mówiła na ten cukier w moczu? Nie podejrzewa czegoś? Ona chyba powinna wiedzieć o co chodzi. Doczytałam- poczekaj do poniedziałku wtedy wszystko powinno się wyjaśnić . Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego.
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. Ur. 23.01.2013 "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2012-11-23 o 19:55 |
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ostatnio wenę macie - zamiast z Wami pisać to czytam
![]() I co to ja chciałam napisać A wiem - szkoda mi tego Bartka, bo nawet nie zdaje sobie sprawy ile osób ma z niego ubaw ![]() Witam nową mamusię Przespałam się trochę po 18 i pewnie w nocy nie będę mogła spać, a kumpela się do mnie wprosiła jutro i ma wpaść o 9 rano ![]() Wy piszecie o mandarynkach, a ja wcinam pomarańcze - wczoraj trzy, dziś też trzy (są takie mniejsze). Mąż musiał mi dziś dokupić 2 kg, bo inaczej już bym ich nie miała ![]() Poza tym to kiepsko momentami dziś się czuję - zadyszka mnie łapie i bardzo ciężko mi się oddycha... Wczoraj wybrałam się na spacer to sapałam jak stara lokomotywa
|
|
|
|
#4847 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawe którzy koledzy, bo on dzieciatych kolegów raczej nie ma no, może jeden?Cytat:
I ogólnie to wiecie co? We wszystko się wpier#$% ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- kurka siwa!! przeczytałam kutasy przepraszam
|
||||
|
|
|
#4848 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta, a-po-ka-li-psa...
Brałam prysznic i jak zobaczyłam, jakie mam rozstępy na cyckach, to się ucieszyłam, że tych na brzuchu nie widzę, a patrzenie na tyłek w lustrze wolałam sobie darować ![]() Popadłam w depresję przedporodową |
|
|
|
#4849 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
i nogi to jak połamana pod tym prysznicem.. TŻ pytał czy wszystko ok, że tak długo tam siedzę Już z trudem ją widzę
|
||
|
|
|
#4850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kochana to nie koniec świata. Ja rozstępy mam na cyckach od wieku dojrzewania i można z nimi żyć. Wiadomo, że nie wygląda to pięknie, ale później naprawdę nie zwraca się na nie uwagi |
||
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Skurczybyki... Moją kuzynkę też próbowali zmusić do naturalnego porodu w położeniu pośladkowym
Jak zwykle nie mają sobie nic do zarzucenia. Dobrze że nagłaśniają takie sprawy, może coś drgnie?Cytat:
Idę leżeć padam z bólu pleców i góry brzucha. |
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Moja teściowa mieszka ode mnie 160km więc rzadko ją widuje,tyle co na wakacjach,święta... I tak mi odpowiada
ale tak ogólnie to dobra z niej kobietka,od początku bardzo interesowała się moja ciąża,pyta jak ja się czuje i dzidziuś i w ogóle troszczy się. Na początku jak powiadomiliśmy naszych rodziców o ciąży to z mojej strony na początku nie było zadowolenia a od strony męża istny szał. Szczególnie teściowa i siostra męża bardzo się cieszyły na tę wieść. Także nie mam co narzekać,z moja rodziną gorzej to bywa ale ogólnie teraz wszyscy akceptują,dbają o nas i się cieszą tak jak i my
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nogi też już mi się ciężko goli
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2012-11-23 o 20:29 |
|
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, już po uczelni.
Jutrzejszy dzień mnie dobija, ale nakupiłam sobie dobrego jedzonka i jestem dobrej myśli. A teraz moja mała straszliwie mnie kopie, bo zjadłam obiad i budyń czekoladowy, chyba to drugie jej się spodobało. Widzę, że rozmawiacie o mandarynkach z Biedro. Wracając z uczelni, zajechałam tam po prowiant na jutro, i oczywiście nie zapomniałam też o owych owockach. Mmm. Ewik, Charlizz - mi TŻ goli picz, bo sama nie daję już rady. Ah, te nasze brzuchy, już trochę uciążliwe są, ale na szczęście tak niewiele zostało do narodzin naszych kruszynek. Bokeh - chodziło o ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=657801 Cytat:
Nasze dzieciątka mają się urodzić w styczniu lub lutym, więc nie ma mowy o żadnym końcu świata.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-23 o 20:34 |
|
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś czas goliłam się po omacku,ostatnio próbowałam z lusterkiem ale tylko ku****cy dostałam i tyle z tego wyszło. Nie cierpię mieć tam kłaków i świadomości że jestem źle wygolona,a mężowi się nie poddam,co to to nie myśle że do stycznia trzeba jakoś to znieść.
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektórzy nie mają już tej przyjemności |
|
|
|
|
#4857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie 10 kg na plusie jutro zaczynam 31 tydzien Cytat:
![]() buhahah oh ten Bartek - powinni taki film nakrecic
|
|
#4860 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oststnio 2 dni poprawiałam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

aż się popłakałam jak to zobaczyłam, 8 miesięcy razem były w brzuchy u mamy, a teraz je rozdzielili bo ona jest w inkubatorze, a ta druga w normalnym łóżeczku
a juz o przypadku z panoramy to nawet nie chce sie wypowiadac
to jest totalna glupota.

swoja droga jest wielka
a moj maz rozwalil mnie tekstem - ale po co wanienka? To Malego nie mozna w wannie kapac?
my sie raczej na pewno zdecydujemy, tym bardziej, ze takie zajecia mamy zaraz obok domu 

ja już nie rozumiem 

kochana to nie koniec świata. Ja rozstępy mam na cyckach od wieku dojrzewania i można z nimi żyć. Wiadomo, że nie wygląda to pięknie, ale później naprawdę nie zwraca się na nie uwagi

mam na imię Justyna i podobnie jak wszystkie tu obecne jestem w ciąży (28 tc)