Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 16:37   #4831
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
idz idz

nancy, nic się nie stało poważnego?
nic się nie stało na szczęście,tylko wjechał w krawężnik bo inaczej ktoś by w niego wjechał.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:37   #4832
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Mała, zwierz się w k. Może jak wylejesz to na klawiaturę to Ci ulży. No i zawsze my możemy Cię wesprzeć

Pogrubione-sikam Ale wiem, że wszystko zależy od rodzaju: sukni, przyjęcia itd. Ale przynajmniej wiem ile ślub kosztuje w urzędzie

10 kawałków!!! Kobieto ja tu o 2 myślę Naiwna jestem?

O, ta wersja mi się bardziej podoba Też myślę, że w domu to można po szyję narobić żarcia za 1/4 kasy. Ale z kolei...to wygodne przyjść, usadzić kuper, zjeść, zostawić syf i iść do domu

Chciałabym zorganizować ślub na ok 20-25 os, bez wielkiego alkoholizowania się (dla rodziny), obrączki cieniutkie, takie jak pierścionek, sukienka z All bądź butiku i wsio
Meduzzka, ja nie Bokeh, ale tez w zeszlym roku bralismy cywila,wiec moge sie wypowiedziec
A wiec tak na wstepie Chcialam skromniutko, najlepiej tylko swiadkow w ogole,ale dobra- tz chcial swoja "najblizsza" rodzine (czytaj- ode mnie bylo 6 osob, a od niego 27) ;] Jako,ze jemu zalezy,zeby w przyszlosxi brac koscielny,no to tutaj mialo byc slub,potem obiadek,torcik ciasto w restauracji i wsio:p Nie chcialam popijawy,to wzielismy z tej knajpy chyba 6 pollitrowych karafek wina(wiecej nie poszli-obrzydliwe bylo) :p No ale ojciec TZ,ze tak nie moze byc,blablabla. I wyszlo na to,ze tydzien przed slubem kombinowalismy stoly,ja robilam zarcie,kupilismy chyba 40x 0,5l wody i u tesciunia w domku bylo after part. Zenada,niepotrzebnie podwojne koszta... Gdybym wiedziala,to bym nie brala glupiej knajpy,tylko remize,zarlo i po sprawie, mialby tesciunio pochlej party... by bylo,o wiele taniej... A koszta to:knajpa z tego co pamietam to 2800 chyba z tortem juz,obraczki TZ chcial porzadniejsze,bo ja chcialam z all jakies taniochy ale nie pamietam ile,ok 3,4 tysi mysle after party bez wodki jakies 600 zeta, fryzure sama se zrobilam,sukienke kupilam w new yorkerze na letniej wyprz( hahaha wysmiejecie mnie) za ... 20 zeta, a buty rowniez z wyprz za 30 zeta poszalalam. TZtowy gajerek kosztowal juz 600 zl ;] Wiec widzisz, gdybym to ja miala organizowac,to na pewno bym taniuuutko wyszla na tym
Fewciu,kciuki za Blankowe bioderka
Sylwietta za szczepienie.

Dzieki dziewczyny za cmoki i przytulaski

Illusion, jak wyrzucalam TZtowi,ze sie malym nie zajmuje nigdy rano,to bralam za przyklad Twojego malzona Dobrze,ze go do pionu postawilas
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:45   #4833
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Idziemy do ortopedy....
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:48   #4834
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Juz doczytalam, ze Bartulo Syliettowy to dzielny kawal kloca
Lady,dobranoc
Aha, Illusion, pewnie ze gadalam z moim TZtem. Albo wpuszcza jednym uchem i drugim wypuszcza,albo przewraca oczami i mowi do Marcina " ale ta mama dzisiaj marudzi i marudzi"
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:50   #4835
s i l v e r
Zakorzenienie

Byłyśmy na spacerku ale musiałyśmy wrócić bo ZNÓW zaczeło padać

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Możecie mówić mi mistrzuniu - zawiązałam z Pietraszkiem plecaczek!!! napociłam się jak świnia ale dalimy radę, wygląda to genialnie, a Piotruś uchichany niesamowicie po całej akcji ze zmęczenia padł i śpi

Silver, 17 czerwca wchodziD
Mistrzuniu

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
silver - pytałaś o co się ścięłam z mężem. On ostatnio ma trochę nadgodzin i nie pracuje 8 godzin dziennie tylko 10-12. Zawsze w weekendy zabierał rano młodego a ja mogłam pospać. W tą sobotę i niedzielę ja wstawałam o 5 ale ok, szkoda mi go było bo widziałam że zmęczony. No ale wczoraj mówię mu żeby ululał Igorka bo trze już oczka a mi ręce odpadają i zmęczona jestem, to on mówi że też jest zmęczony ale jutro wstanie z nim rano bo pewnie 0 5 się obudzi a do pracy dopiero o 6:30 wychodzi. Myślę sobie ok, widzę że oczy mu się zamykają i drzemie na kanapie to go wygoniłam do sypialni i zasnął o 19! A dzisiaj co? Oczywiście ja musiałam wstać o 5. Na początku nie widział problemu i argumentował że zmęczony i że ja zobaczę jak to jest jak wrócę do pracy. Powiedziałam że spał od 19 i nie zrobiłoby mu różnicy czy wstał o 6 czy wstałby o 5 i że ja od 5 miesięcy wstaję w nocy na karmienia i chyba nie zdaje sobie sprawy jak to jest taka noc rozbita i po moim powrocie do pracy to się nie zmieni i nadal będę miała rozbite nocki. To później zmienił gadkę, zaczął przepraszać i stwierdził że mogłam go na siłę obudzić i kazać się zająć młodym. Tylko że jak Igi się wiercił w łóżku i piszczał to on tylko popatrzył i się odwrócił plecami. I teraz sama nie wiem czy mam rację bo wielu tatusiów wcale nie zabiera dziecka z sypialni w weekendy żeby mama mogła pospać a mój bardzo często i wieczorami się zajmuje nim dużo...

Obrączki mamy takie:
http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod126_0_m.jpg

Nadrobiłam a mój golasek dalej śpi
Pogrubione - mój robi tak samo. jak mnie to WKURZAAAAA
Albo np jak już wstanie do Darii i da jej w nocy mleko (bo go o to poproszę) to już uspać jej NIE UŚPI! Tylko się kładzie i zasypia szybciej od Darii. A ja ją potem muszę usypiać
Faceci....

Obrączki śliczne.

A Twój golasek słodki
Tak ciepło macie w mieszkaniu że w samej pieluszce śpi?

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Hmm ja się zastanawiam czy Deli, ze względu na sytuację, jest w stanie poprowadzić kolejną część wątku
hm hm hm, trzeba by Deli zapytać.
Kurde ale pędzimy w tym wątku. Masakra

Cytat:
Mi się kończą te 4 tygodnie 18 czerwca a niby 17 ma wejść ustawa. Już mam przygotowane podanie o te dodatkowe 2 tygodnie. Jutro mam dać koleżance z pracy bo się na kawkę umówiłyśmy a ona 17 czerwca da w pracy do realizacji.
Dziękuję za odpowiedź

Cytat:
oooo znowu nie ma ikonki
No właśnie...co z tą ikonką?

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Illusion-no niestety trochę spraw mi się zebrało na głowę i nie wyrabiam...
Nawet nie wiesz ile mnie kosztuje żeby wejść tu do was i COKOLWIEK napisać(bo zwyczajnie nie mam sił). Wiem że smęce i że w d.upie się człowiekowi przewraca jak się to czyta ale po prostu nie jest mi ostatnio do śmiechu.

Może przestanę narazie się udzielać bo bezsensu wprowadzać czarną atmosferę na forum. Minie to wrócę...

Poprawie się-obiecuje
KOCHANA, nie wypisuj nam tu takich rzeczy! Jesteśmy nie tylko od śmiania się i wygłupów, ale też od tego aby się wyżalić, pocieszyć nawzajem... Więc bezsensu będzie to jak przestaniesz pisać ! ANI NIE PRÓBUJ!

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Wiecie co mamy kp, nie mogę czytać jak piszecie o tym bo zaraz mi przykro się robi, że ja nie. Wiem, głupia jestem

Kochane moje (Bokeh) jak wygląda finansowo organizacja małego ślubu cywilnego?
pogrubione - nie smutaj przy następnych dzieciaczkach nam się uda

A co do ślubu cywilnego (ja nie Bokeh ale odpowiem ).
Myśmy płacili w urzędzie 80zł za ślub,
Ja za sukienke i buty dałam w sumie około 200zł,
Fryzjer,50zł
Tż za garnitur i buty dał 350 zł,
płacilismy za sale 100 zł/os , gości mieliśmy 14 osób,
aha no i obrączki ale to wiadomo że każdy sobie wybiera takie na jakie stać...my mamy proste ,klasyczne
fotografa nie mieliśmy, zdjęcia robiliśmy sami i filmiki też.
Chyba wszystko.
Także nas to wyszło naprawdę tanio.

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Mam wynik posiewu, znów wyhodowano Pseudomonas spp 10^3 Echh mam nadzieję że to nic groźnego
Napewno będzie dobrze

Fewcia, TRZYMAMY Z DARIĄ KCIUKI za bioderka

Hope ja myślę że możecie wykorzystać te obrączki do cywilnego

idę nadrabiać dalej

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-06-06 o 16:57
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:50   #4836
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Idziemy do ortopedy....
trzymamy mocno! mam nadzieje, że wrócicie z dobrymi wiadomościami!!!

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:50   #4837
litllesweetangel
Lurker ;)

Fewcia

Nomen poka te kiecke

Co do nosidel womar ja nawet dzis wklejalam maja takiego ergonomika http://allegro.pl/womar-nosidlo-nosi...275628031.html jak dla mnie ok, zastanawiam sie nad nim.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 16:55   #4838
nafiyqa
Zakorzenienie

nancy, cala, niby z glowy, ale to kpina jakas....

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:56   #4839
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
nancy, cala, niby z glowy, ale to kpina jakas....
no wiadomo, że dla Ciebie to strata czasu... ale cóż poradzisz..

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:59   #4840
nafiyqa
Zakorzenienie

fewcia, mocno kicukasy zacisniete!!

Stary 2013-06-06, 17:03   #4841
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Znalazlam na allegro kiece jaka chcialabym miec, doszlam do wniosku, ze bez sensu dluga kiece do urzedu. Po co mam szurac po posadzkach a w takim fasonie bede wygladac dobrze.
Oooo fajna, pasuje do Ciebie Życzę Ci żebyś szybko miała okazję do jej nałożenia
Cytat:
Ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Dziekuje Wam za kciuki (fewcia, Illusion, nancy, laurka), ale na darmo trzymalyscie.
Pojechalam na uczelnie, facet wszedl do sali z 30minutowym spoznieniem, po czym zapytal: nauczyliscie sie? To ja poprosze o indeksy.
I zrobil wpisy, bez egzaminu!! :/
I po co ja sie wczoraj i dzis uczylam?????? Stracilam tylko czas, a w poniedzialek przeciez kolejny egzamin :/
Nie wspomne o tym, ze zaniza poziom mojej kochanej uczelni!!
O matko co za patafian. Mam nadzieję że chociaż dobre oceny wpisał
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Najpierw na szybko chwale mojego bohatera, który własnie zasypia mi na rece waga 7,700 nawet mu powieka nie drgneła przy szczepieniu.... twardziel mi rosnie bede nadrabiac jak mi net nie stanie
Brawa za wagę i za dzielność też oczywiście
Cytat:
przekonałyście mnie, idę spać
Maila podaj to podanie Ci wyślę
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

a mój tż miał stłuczkę :/ tyle razy mu kur...a mówiłam, żeby jeździł wolniej, szczególnie jak mam sny prorocze ale nie, on jest mądrzejszy od wszystkich
Dobrze że chociaż nic mu się nie stało...
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość

Illusion, jak wyrzucalam TZtowi,ze sie malym nie zajmuje nigdy rano,to bralam za przyklad Twojego malzona Dobrze,ze go do pionu postawilas

Cytat:
Idziemy do ortopedy....

Cytat:
Aha, Illusion, pewnie ze gadalam z moim TZtem. Albo wpuszcza jednym uchem i drugim wypuszcza,albo przewraca oczami i mowi do Marcina " ale ta mama dzisiaj marudzi i marudzi"
O matko, niektóre chłopy to są niereformowalne
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Pogrubione - mój robi tak samo. jak mnie to WKURZAAAAA
Albo np jak już wstanie do Darii i da jej w nocy mleko (bo go o to poproszę) to już uspać jej NIE UŚPI! Tylko się kładzie i zasypia szybciej od Darii. A ja ją potem muszę usypiać
Faceci....

Obrączki śliczne.

A Twój golasek słodki
Tak ciepło macie w mieszkaniu że w samej pieluszce śpi?

24 stopnie mam w mieszkaniu
Stary 2013-06-06, 17:07   #4842
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Możecie mówić mi mistrzuniu - zawiązałam z Pietraszkiem plecaczek!!!
Sylwia, kciuki za szczepienie

Już mi lepiej
poka poka jak sie teraz nosicie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Rozumiem!
U mnie jest tak samo, Yae jest caly czas piersia karmiona a tesciowa non stop mnie pyta, czy pokarm mam. Raz jej odpowiedzialam, ze Yae powietrzem zyje, to juz nie pyta. Niby to z troski w jej przypadku, ale do pasji mnie tym doprowadzala.
rozwaliłas mnie radykalnie ale skutecznie

Cytat:
Hmm ja się zastanawiam czy Deli, ze względu na sytuację, jest w stanie poprowadzić kolejną część wątku
o fakt, to juz całkiem niedługo- czy my mamy dzieci?

Cytat:
Że to moje cycki i chyba wiem najlepiej czy mam pokarm, poza tym Igi bardzo ładnie przybiera na wadze (pokazałam w książeczce zdrowia) i że gdyby pokarmu nie było i się młody nie najadał to by mi w czasie karmienia nie tryskało po ściśnięciu (zademonstrowałam tak że prawie dostała w oko). Wszystko mocno podniesionym głosem. Zaświeciłam też przed oczami butelką z odciągniętym mlekiem. Do tematu nie powróciła

Śpi nadal mój słodziak to lecę do klubu jeszcze
Illusion, genialnie jej powiedziałas kocham cie coraz bardziej
Obrączki sliczne, IGI cudowny, swoją droga ciepło musicie miec ze tak spiocha na golasa

Cytat:
Nawet nie wiesz ile mnie kosztuje żeby wejść tu do was i COKOLWIEK napisać(bo zwyczajnie nie mam sił). Wiem że smęce i że w d.upie się człowiekowi przewraca jak się to czyta ale po prostu nie jest mi ostatnio do śmiechu.

Może przestanę narazie się udzielać bo bezsensu wprowadzać czarną atmosferę na forum. Minie to wrócę...

Poprawie się-obiecuje
ej, Ty, bo sie doigrasz i ci lansko sprawimy, jakie smęcenie? po to tu jestesmy, amen.

Cytat:
a mój tż miał stłuczkę :/ tyle razy mu kur...a mówiłam, żeby jeździł wolniej, szczególnie jak mam sny prorocze ale nie, on jest mądrzejszy od wszystkich
niefajno

Cytat:
Idziemy do ortopedy....
bedzie dobrze, nie ma innej mozliwosci

Bartunio bardzo dziękuje za wszystkie kciuki ciotki są niezawodne wlasnie sie wyspał i pożera stópki kooooocham ten widok wybaczcie kochane, że wszystkich kciukasowych cytatów nie zaznaczam, ale gdybym teraz jeszcze musiała sie cofac w ich poszukiwaniu to przy mojej obecnej predkosci neta zeszłoby mi do jutra...

i co miałam jeszcze pisac???? aaaa wiem, po tych wszystkich komentarzach w klubie aż czuje sie zawstydzona, nigdy nie uważalam sie za ładną a tym bardziej piękną, na dodatek spartoliła mi baba fryzure bo zupełnie inaczej miała wyglądac a tak mi wlosy sciągneła, że myslałam, ze mi skóre zedrze ogólem- wróciłam od fryzjera i byłam skłonna wsadzac głowe pod kran i isc w rozpuszczonych

BLACK- cofnełam sie, bo musiałam przegapic Twojego posta- obrączki fajoskie, rzadko spotykam sie z czerwonym złotem

LADY- to sie dzisiaj wyspisz

SZAJA dzisiaj na zakupach szaleje? ooooooo ciekawe co tym razem wypatrzy za grosze
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:17   #4843
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, Piotrus jojczal jojczal jojczal iiiiiiiiii zasnal o 15.05 na noc masakeros. Myslicie, ze mam go budzic? Kurcze, wczoraj ladnie przed 20 ale poprzednie dwa dni tez taka kosmiczna godzina, 15.40 i 15.50.....
masakieros
Ale skąd wiesz że to już na noc?

Cytat:
a poniżej przedstawiam jak Julka ćwiczy karate

Cytat:
Mąż wrócił, buziaka zaserwował od razu od progu i powiedział że jutro weźmie małego rano bo znowu ma na 7. Teraz też się z nim bawi...ma się tą siłę perswazji
zazdorszczę Wam tego że macie dwa pokoje. My w kawalerce się kisimy i nie ma takie opcji żeby Tż mi wziął Darie do drugiego pokoju a ja bym mogła sobie pospać

Cytat:
Znalazlam na allegro kiece jaka chcialabym miec, doszlam do wniosku, ze bez sensu dluga kiece do urzedu. Po co mam szurac po posadzkach a w takim fasonie bede wygladac dobrze.
Bardzo bardzo ładna

Cytat:
Dziekuje Wam za kciuki (fewcia, Illusion, nancy, laurka), ale na darmo trzymalyscie.
Pojechalam na uczelnie, facet wszedl do sali z 30minutowym spoznieniem, po czym zapytal: nauczyliscie sie? To ja poprosze o indeksy.
I po co ja sie wczoraj i dzis uczylam?????? Stracilam tylko czas, a w poniedzialek przeciez kolejny egzamin :/

No gdybyś wiedziała to byś się nie uczyła. Co za bałwan

Cytat:
Najpierw na szybko chwale mojego bohatera, który własnie zasypia mi na rece waga 7,700 nawet mu powieka nie drgneła przy szczepieniu.... twardziel mi rosnie bede nadrabiac jak mi net nie stanie
za wagę. Ale twardziel z niego

Cytat:
Cytat:
nic się nie stało na szczęście,tylko wjechał w krawężnik bo inaczej ktoś by w niego wjechał.
Uff dobrze że nic złego się nie stało

Cytat:
24 stopnie mam w mieszkaniu
A u nas 19-20. Brrrr ziiiimno.
Stary 2013-06-06, 17:34   #4844
nafiyqa
Zakorzenienie

Illusion, same 5 :/
U nas w mieszkaniu tez 24stopnie i to jest zdecydowanie za goraco!! Kuba spi w samym krotkim bodziaku, bo inaczej mokry :/

Stary 2013-06-06, 17:56   #4845
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Co do zareczyn i slubu to on chce, rozmawiamy o tym duzo, rozkmniniamy. Mnie tylko boli, ze tamtej kur.wie oswiadczyl sie szybko(slubu i tak nie wzieli) i rozumiem ze to moglo byc po prostu bo byl mlody i wpadli no ale mam ten niesmak, ze co ja gorsza? ;/ A on tlumaczy sie kasa. Tylko, ze jakby sie postaral to odlozyl by juz dawno. Po 30 zl z kazdej wyplaty i by bylo, bo ja nie chce drogiego pierscionka, to jest symbolika a nie jak w holiłód ktora ma najwiekszy brylant. Przeciez nie musi mi mowic co do zlotowki ile dostal na wyplate.... To sie wyzalilam

Meduza my nie bedziemy robic wesela tylko obiad i wyliczylam ze w 5 tysiach sie zmiescimy. Ale teraz miec te wolne 5 tysi

Super kieca!

Cytat:
Super!

Cytat:
Kochana to tylko cieszyć się, że masz zdane

no pięknie za odwagę i wagę

Rany, dobrze że nic mu się nie stało!

Cytat:
przekonałyście mnie, idę spać
Wyśpij się, słodkich snów!

Cytat:
Idziemy do ortopedy....

Cytat:
Napewno będzie dobrze

Misiek stękacz vel jęczydełko śpi, ja idę wreszcie coś zjeść. Jutro mama przykedzie i mnie troszkę odciąży
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 17:59   #4846
meduzza
Zadomowienie

To nosidełko zafirro womara wygląda w porządku Chociaż firma już spalona za te wisiadła No i facet obrzydliwy-rzygać się chce
Cytat:
]
u nas sporo sala kosztowała i chyba płacilismy koło 130 zł za osobe.do tego dj, fotograf, tort, fryzjer, makijaż - wliczyłam Ci prawie wsio no i kiecka, garniak buty nie buty i takie tam...
Obrączki mieliśmy przerabiane ze złota, które mieliśmy, więc akurat one dużo nie wyniosły, a jesteśmy z nich zadowoleni [COLOR=Silver]
Dzięki bardzo za odpowiedź. Wychodzi na to, że pierdoły najwięcej pożerają kasy
Cytat:

Meduza my nie bedziemy robic wesela tylko obiad i wyliczylam ze w 5 tysiach sie zmiescimy. Ale teraz miec te wolne 5 tysi

Mmmm piękna, pasuje do Ciebie jak nic!
Ja też obiad, źle się wyraziłam z tym weselem
Doskonale Cię rozumiem. Mój TŻ też, że po co robić po łebkach a kasy na weselicho nie ma... A z zaręczynami to wymyslił sobie, że są ważne rok i trzeba brać ślub więc na pierścionek też nie mam co liczyć A też nie chcę jakiegoś super, dla mnie może być nawet z automatu z kulkami, liczy się gest...
Cytat:

Trzymasz kase, wazna pozycje masz

Ja tu zrzedze, a Ty jeszcze gorzej masz
Skad w Tobie tyle sily?

Nigdzie sie nie wybierasz kochana!!!!

Ja Cie rozumiem
Tez bym strasznie przezywala gdybym musiala przerzucic sie na mm.
Nawet jedna butla dziennie mnie boli...
Kurcze, jaka to sprawiedliwość? Ci co balowali mają tą samą ocenę co matki małych dzieci co kują co nocach? A idź Ty!
Cytat:
No to Bartulo zasłużył sobie na wielkie oklaski od wizażowych cioć

Cytat:
albo się w auchanie zgubiła albo nie może się zdecydować jakie buty albo za dużo butów nakupowala i teraz nie może dojść do domu
Albo do tej spódnicy góry szuka-w każdym sklepie zakłada ją i ściąga
Cytat:
Gdybym wiedziala,to bym nie brala glupiej knajpy,tylko remize,zarlo i po sprawie, mialby tesciunio pochlej party... by bylo,o wiele taniej... A koszta to:knajpa z tego co pamietam to 2800 chyba z tortem juz,obraczki TZ chcial porzadniejsze,bo ja chcialam z all jakies taniochy ale nie pamietam ile,ok 3,4 tysi mysle after party bez wodki jakies 600 zeta, fryzure sama se zrobilam,sukienke kupilam w new yorkerze na letniej wyprz( hahaha wysmiejecie mnie) za ... 20 zeta, a buty rowniez z wyprz za 30 zeta poszalalam. TZtowy gajerek kosztowal juz 600 zl ;] Wiec widzisz, gdybym to ja miala organizowac,to na pewno bym taniuuutko wyszla na tym
Ehhh faceci, byle się nachlać ;/ U mnie nie ma szans na to Nie dają kasy to i wódy kropli nie zobaczą
Dziękuję Ci bardzo za szczegółowe wyliczenia Jesteś taka sama jak ja: ja na studniówkę wszystko sama, sukienka z lumpa za 5 zł przerabiałam (czyt. doszyłam koronkę), włosy do połowy zakręcone, bo czasu nie było (resztę spiełam). A chciałabym zobaczyć tą Twoją sukienkę. Wcale Cię nie wyśmieję, tylko powiem, że zaradna jesteś
O kurcze, to obrączki są takie drogie? Gdzie ja byłam jak mózgi rozdawali? :O
Cytat:
Idziemy do ortopedy....
Mocno, mocno, mocno trzymam kciuki!!!
Cytat:

Także nas to wyszło naprawdę tanio.
O, też fajnie wyliczone Widać, że TŻci nie potrafią się ubrać taniej od nas Dobrze, że ta urzędowa opłata jakaś znośna (nie to co trzeba by dać księdzu).
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:02   #4847
sylwietta1988
Zakorzenienie

TżBokeh widzę cie
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:09   #4848
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej kochane wróciliśmy i bardzo za Wam teskniliśmy

Zaczynam nadrabiać jedyne 10 stron
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:09   #4849
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, a takie nosidełko? http://allegro.pl/nosidelko-ergo-car...234436509.html
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 18:23   #4850
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Ciezko, ale nie jest to niemozliwe.
Do tej pory nie pracowalam - zaszlam w ciaze i podarowalam sobie proces rekrutacyjny, bo to w ogole inksza inkszosc. Jesli udaloby mi sie pracowac w zawodzie, to miejsce zamieszkania nie stanowiloby raczej przeszkody.
To super

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=pfxB5ut-KTs patrzcie jaka fajna reklama wczoraj sie z tż smialiśmy z niej mega
hahaha świetna ta reklama

Cytat:
Hej dziewczyny Nie myslcie,ze polazlam sobie w pi.zdu. Czytam,ale mysli nie moge zebrac jakos, bolace dziaselka sa bardzo absorbujace I nie,nie chce smecic o sobie,jesli tak to odbierzecie. Po prostu chcialam,zeby maly mial pelna rodzine,ktorej ja nie mialam,ale mam tak serdecznie dosc czasem tego malzenstwa Marzyl mi sie zawsze partnerski zwiazek,chcialam zeby ta druga osoba byla jednoczesnie najlepszym przyjacielem,ehh. Taki marazm mjie dopada Trzymajcie sie kochane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:

to jak mogę to powiem
chodzi o t., wiem, że to temat rzeka i jak zaczniemy to dziś nie skończymy i wiem, że większość z nas to przechodzi ale mnie to bardzo męczy.
Otóż moja t. nie wierzy mi chyba, że karmię piersią. Co telefon to pytania czy Mały je, czy mam wystarczająco pokarmu, czy bardzo marudzi (dla niej marudzenie to synonim głodzenia). A ja mam straszne wyrzuty, że nie karmiłam od początku, że nie miałam pokarmu i teraz każde naprawdę każde jej napomknięcie nawet o jedzeniu Kubusiowym mnie gotuje. Wiem, że to głupie, mało dojrzałe i w ogóle szczeniackie ale tak jest i Wam to mogę powiedzieć, bo jak mówię o tym tż to on twierdzi, że przesadzam. To się pożaliłam... ufff...

Mogę tylko współczuć i powiedzieć, byś się tym nie przejmowała.
Może ona sobie nie zdaje sprawy że Ty to tak odbierasz ??

My obrączki robiliśmy u złotnika ze starych obrączek mojego taty i mojej babci. Sa już porysowane to wiadome, tego się nie uniknie, ale grawerka wygląda jak w dniu ich odebrania
Stary 2013-06-06, 18:27   #4851
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
TżBokeh widzę cie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

Zaczynam nadrabiać jedyne 10 stron
Powodzenia
Stary 2013-06-06, 18:28   #4852
blogerka
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
juz chyba ok po szczepieniach, noc byla nawet ok
ale za to mlody strasznie marudny w dzien, nie spi juz prawie wcale ciagle raczki albo zabawianie, zycia nie mam juz
dzisiaj ledwo jedna drzemke na godzine sobie ucial
za to zasnal bez problemu

chyba zabkuje, dlatgeo taki rozdrazniony jest tak mi sie wydaje, bo dziasla rozpulchnione

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2013-06-06 o 18:30
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:28   #4853
s i l v e r
Zakorzenienie

Dziś u nas temat obrączek i co?? na str wizaż u góry reklama obrączek (chyba nas czytają)

edit. już mi się gdzieś straciła ta reklama,ale może któraś z Was też widziała

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-06-06 o 18:29
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:31   #4854
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez czarna1001 Pokaż wiadomość

Pozdrawiamy w załączniku mój mały dwu-ząbek

Ale ma piękne oczy Przystojniak

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
A wiecie co jest najgorsze w teściowych? że my też nimi będziemy
Ciekawe czy jak nimi będziemy, to bedziemy pamiętać czego nie lubiałyśmy u naszych
Wiecie mi się też wydaje, że dużo sytuacji wynika przez nasze nadinterpretowanie. T. coś powie, my to odbieramy w jakiś sposób, a ona może nie mieć tego wcale na myśli. Ale to pewnie w jakimś 1% tak jest

Cytat:

To trzeba zmniejszyć u jubilera Ja tak zrobiłam
Hmm ciekawe czy nasze można nie pamiętam...

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

A ja jestem lepsza, zamówiłam, zapłaciłam ale nic mu nie powiedziałam może nie zauważy?
na pewno
Stary 2013-06-06, 18:32   #4855
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziś u nas temat obrączek i co?? na str wizaż u góry reklama obrączek (chyba nas czytają)

te reklamy chyba sa automatycznie wybierana na zasadzie jakis slow kluczowych?
nie tylko tu na wizazu, ale zauwazylam ze na wielu innych stronach, odpowiadaja tematycznie temu czego szukam w necie i stronom ktore przegladam
Stary 2013-06-06, 18:32   #4856
BlackSanctum
Zakorzenienie

Haha, Silver, no cóż - nie od dziś wiadomo, że wizaż jest wyznacznikiem aktualnych trendów reklamowych i dyskusyjnych.

Ja akurat reklam nie widzę, bo mam Adblockera i kocham go całym sercem.
Stary 2013-06-06, 18:41   #4857
litllesweetangel
Lurker ;)

Mowie do TZa- to kiedy slub bo aukcja z kiecka sie niedlugo konczy. Pyta za ile, mowie 12 dni- to zamow A po chwili- kurde w miesiac kasy nie odlozymy

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:42   #4858
BlackSanctum
Zakorzenienie

Little, ale kiecka jest cudowna! Ile kosztuje? Naprawdę piękna, bierz. Najwyżej poczeka chwilę.
Stary 2013-06-06, 18:42   #4859
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Yellow na pewno nie zauważy, przecież to facet, powiesz mu, że to stare tylko leżało w szafie

A to całkiem możliwe

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Heja, ja tylko na chwile właśnie wróciliśmy ze szczepienia, jestem taka dumna z Filipa, popłakusiał tylko przy wkłuciach a było ich aż 3 a później nic a nic nie płakał. Ostatnio to była masakra. Ale byliśmy we dwójkę z mężem. Tż trzymał małego a ja go zagadywałam.
No i mamy niezłą kluskę Filip waży już 8100

Lecę robić obiad, później odniosę się do tego co popisałyście, no i oczywiście dziękujemy za kciuki
za szczepienie i wagę

Cytat:
Lady

wiecie co Dawid robi jak go karmię butlą?? obejmuje mnie rączką i mi plecy masuje góra -dół
hehe fajnie Ci

W końcu dziś nie padało byłam na spacerku
a teraz idą taaaaakie ciemne chmury i pewnie bedzie burza
lubię burzę, ale tylko jak w domu jestem
Stary 2013-06-06, 18:49   #4860
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
Pozżerało mi cytaty:
Marsi - super że Leoś się spisał
Black - cieszę się że buty się podobają...ale pewnie dlatego że czarne co ?

Ale super

Przykro mi Próbowałaś z nim rozmawiać? Wiesz chłopy takie są do dupy że jak im się nie powie co nam nie pasuje to się sami nie domyślą i żyją w przeświadczeniu że jest wszystko git a w nas frustracja narasta.

Ja to na all nie włażę bo wystarczająco na lumpach kupuję, i tak nie mam już gdzie tego trzymać. Musze w końcu się zebrać i posprzedawać to co już za małe.

wiem doskonale jakie to wk.ur.wiające jest. Moja teściowa swego czasu za każdym razem jak u nas była albo my u nich i ja karmiłam to wisiała mi nad cyckami a że Igi naprawdę szybko się najadał to za każdym razem było"a ileż on zjadł, przecież głodny dzieciak, a może Ty pokarmu nie masz". No myślałam że mnie ku.r.wica strzeli. W końcu nie wytrzymałam, op.ierd.oliłam i już nie gada.

Mała , głowa do góry. Ty ostatnio jakaś taka jak nie Ty. Nie żartujesz wcale, wpadniesz tylko posmęcisz i następnego dnia to samo. Trzymaj się i uśmiech poproszę o taki

Ja dzisiaj, Igi ma 5 miesięcy i 4 dni.

Ale Tż Twój nie chce czy jak?

Oho to Bokeh zgarnie prowizję

Następna. Bokeh Ty to biznes masz teraz
Ja się właśnie zebrałam i dziś cały dzień robiłam fotki a później będę wystawiać. No, też mi się trochę nazbierało

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
zubry dzialaja!
Był jakiś?

Cytat:

Poprawie się-obiecuje
Aj Ty! od tego jesteśmy przecież. Nigdzie nie idź!

Cytat:

Mi coś pralka szwankuje, raz przeglądałam na necie i teraz non stop mi wyświetla jakieś praleczki

Uff. Mały już śpi. Zdążyliśmy się z tż pokłócić.. Jejku jak on potrafi mi sprawić przykrość tym co mówi
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości