|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
|
2 | 3,57% |
| Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
3 | 5,36% |
| Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
|
24 | 42,86% |
| Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
22 | 39,29% |
| Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
5 | 8,93% |
| Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Budowniczka, najważniejsze,że Ty dostrzegasz różnicę w swoim brzuszku...każdy cm Cię cieszy i to najważniejsze ,my widzimy tylko na fotce więc to też inaczej
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-22 o 19:47 |
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Dziewczyny przeczytałam relację z jednego porodu u mam lipcowo-sierpniowych i tak się spłakałam jejku ja też chce już przytulać swoje maleństwo, kocham Cię synku |
||
|
|
|
#4833 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję,
paulinaizabela bardzo ładny brzuszek, co do imienia to miał być mateusz ale teraz chcemy jeszcze to przemyśleć
|
#4835 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4836 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo według mnie to już nawet mój tż ma ładniejszy a ja taki "kartoflany" ale każdemu coś się w sobie nie podoba Cytat:
dziękuję Pierwsza widzę zdecydowanie trafiła w gusta![]() Cytat:
ja i trzech chłopów w domu;DCytat:
za wizytę i super, że wsio okCytat:
dziekuję Cytat:
|
|
|
#4837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciuszki śliczne Budowniczka ty chudzino jedna wiem, wiem, nie to oczekiwałaś przeczytać hehe brzusio już co nie co widać![]() Trele ubranka śliczne i ty piszesz, że masz 3 kombinezoniki a ja już u siebie naliczyłam z 6 hahaha więc się nie martw, że dużo u nas chyba zostanie też na tym barracuda co tu koleżanka wyżej wklejała bo nic mi się nie za bardzo nie podoba...---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#4838 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jesteście niemożliwe
a zostawiłam Was tylko na kilka godzin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
możesz pomalować nawet farbą, spokojnie dzidziusiowi nic się nie stanie Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też od zawsze byłam zboczuchem ale akurat u kobiet to jest słodkie ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4840 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 22 tydzień ![]() Cytat:
Ja jako fryzjerka powinnam dawać przykład a chodzę z odrostem na pół głowy i mam okropnie zniszczone włosy. Miałam obcinać w maju i jakoś tak zeszło do tej pory ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
|
|
|
#4841 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sukienka, zdecydowanie nr 1 ![]() Cytat:
i gratuluję córeczki ![]() Cytat:
Co do malowania włosów w ciąży i podczas okresu zdarza się nie raz tak że kolor nie wychodzi taki jak powinien ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękne ciuszki Cytat:
Cytat:
ale brzuszek masz fajny |
||||
|
|
|
#4843 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdzie wszystkie gaduły poznikały?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#4844 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne
Cytat:
Cytat:
Ja wróciłam z podlewania ogródka 2 godz mi to zajęło a teraz ledwo co się ruszam.. |
||
|
|
|
#4845 | |
|
Rozeznanie
|
poszly się kąpać i kosić?
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4846 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja wada raczej nie jest wskazaniem do cc, ale muszę się wybrać w ciąży do okulisty bo już bardzo dawno nie byłam... Cytat:
Ja się dla odmiany męczę z zajadami, przez tydzień nie miałam a dziś znowu czuję, że pękają... Cytat:
|
|
#4847 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko jedyna nie można Was zostawić na kilka godzin bo 10 stron ma człowiek do nadrobienia
oj gadułki gadułki, ale widzę dzisiaj zboczony temacik ![]() My dzisiaj byliśmy na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia, na 12 par 9 napewno czeka na dziewczynkę a reszta jeszcze nie wiedziała Miki wyglądałaś cudownie Budowniczka ja ostatnio kupiłam wita miner z dha, Pani polecała, ja nie narzekam, te DHA są do przyjęcia bo np po prenatalu strasznie mi się po nich odbijało jakbym naprawdę zjadła rybę Wy tak o tych weselach rozmawiacie, my mamy urodzaj, już byliśmy na dwóch a jeszcze czeka nas wesele mojej kuzynki 15 września na którym mam być świadkową, 28 września bliskiego kuzyna męża i 19 października mojej przyjaciółki która powiedziała mi że nawet jakbym miała rodzić to mam być na weselu ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- A no i gapa ze mnie, witam nowe mamusie które się jeszcze ujawniają Dzisiaj jeszcze zahaczyliśmy o entliczka, kupiliśmy butelki dla Zuzi, łańcuszek do smoczka, szczoteczkę do włosów, majtki siateczkowe dla mnie i pieluchy tetrowe. Wyprawka dla Zuzi jest coraz pełniejsza, w sumie nie mamy jeszcze nożyczek do obcinania tych słodkich małych paznokietków, grubszego kocyka i jakiegoś proszku albo płynu do prania z takich rzeczy które mi się nasuwają teraz, pewnie coś się jeszcze znajdzie do kupienia
|
#4848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Bez jaj, pół dnia Was nadrabiałam
:mdle je:Miki pięknie wyglądałaś!!! A sukienka przecudowna, dosłownie PRZE-CU-DO-WNA!!!! A Lula mnie właśnie skopała przed chwilą, chyba z 5 minut mnie kopie i wiem, że to na pewno to |
|
|
|
#4850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W takim razie ja też lecę szybciutko pod prysznic
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#4851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O maaatko! 70 cm to ja miałam w pasie przed ciążą i byłam baaardzo dumna Chyba jesteś bardzo wąska w talii co? Ja tam uważam, że brzucho jak będzie miał wyskoczyć to wyskoczy - póki co się ciesz - może ominą Cię rozstępy i nadmiar skóry po porodzie ...
|
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle sie opisalam i mi sie skasowalo
uwielbiam pisac z telefonu Prze zboczuchy jestescie nie bylo mnie kilka godzin a tu takie tematy ![]() Aaa mialam Wam pisac ze od jutra byc moze moje marzenia zaczna sie spelniac... Ale o tym napisze jutro jak wszystko wypali ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Pisalam jeszcze o tym ze po tej dzisiejszej glukozie strasznie mi niedobrze, pewnie to przez to ze nie moge zapomniec tego slodkiego smaku. A teraz do tego wszystkiego doszla jeszcze zgaga wrr wcina mi gdzies posty
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Księżna Kate urodziła syna
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Miałam to samo napisać
![]() A teraz ide dalej spać, wpadam tu jutro po 6 znajac życie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Jest syn jednak
|
|
|
|
#4856 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
porodu traktuje jakby go nie było. Typu: raz parcie i jest dzidzior- poprostu rozkosz Cytat:
|
||
|
|
|
#4857 |
|
Wtajemniczenie
|
Mały księciunio
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że jednak córka będzie
|
|
|
|
|
#4859 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam Was, trochę tego jest
![]() Robaków też nie lubię,zwłaszcza pająki mnie obrzydzają takie wielkie czarne odwłokowe bleee,bo polne to wyrzucam za okno. ja drugiego imienia też nie używam ale prawdopodobnie damy drugie imię maluchowi Ja tam nie patrzę czy święte czy nie ważne żeby się podobało ![]() Cytat:
w ogóle brzuszka nie widać.super że wszystko się udało żonko ![]() no i cała mama Cytat:
Na kiedy mas termin? Doczytałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładne sukienki
|
||||
|
|
|
#4860 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Kamilo mi skacze perfidnie po pęcherzu...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

,my widzimy tylko na fotce więc to też inaczej

jejku ja też chce już przytulać swoje maleństwo, kocham Cię synku
przed ciążą też mi się czasem robiły ale teraz w ciąży to co chwilę, co wyleczę to z dwa tyg spokoju i na nowo, nie wiem tylko czemu
dbam o higienę, wszystko za nim zjem to myję
u nas chyba zostanie też na tym barracuda co tu koleżanka wyżej wklejała bo nic mi się nie za bardzo nie podoba...
Ja też chcem takie dla Badelka!

a zostawiłam Was tylko na kilka godzin 

uwielbiam pisac z telefonu
porodu traktuje jakby go nie było. Typu: raz parcie i jest dzidzior- poprostu rozkosz