![]() |
#4891 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Znów zaczęła się żenująca
gra na uczuciach. Sumienie dało mi w twarz. 'Czy naprawdę chcę jego śmierci? W gruncie rzeczy, pragnę go odzyskać.' Bezsilność przeżarła już moje oczy. Uważaj, bo spojrzę na ciebie i wspomnienia ożyją. __________________ <3. :< !.
Edytowane przez niezniszczalna_aleks Czas edycji: 2010-11-01 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Raczkowanie
|
''-czym się różni ręcznik?
-od czego? -od Ciebie szmato'' ![]() ![]() jesteś najjaśniejszym promykiem słońca, który ogrzewa mnie w te zimne listopadowe dni. - jak tam? - pozytywnie, miło, słodko, radośnie, szczęśliwie, optymistycznie, kolorowo, czarująco, fascynująco, niesamowicie, pięknie, bajecznie, doskonale, zachwycająco, najfajniej na świecie. - serio? - nie. mogę zdefiniować miłość jednym słowem - Ty. "Dorośli są bardzo, bardzo dziwni" - Mały Książe. czasami mam ochotę zapomniec o wszystkim. ''jestem swoją własna samozagładą''. <pamiętnik narkomanki> Twoja mama lubi jak do Ciebie przychodzę, bo tylko wtedy sprzątasz. ja lubię jak sprzątasz tylko dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
jej miłość powstawała pod jego zwierzchnictwem. 1 XI 2010 jej serce wróciło na swoje miejsce. był czas, że to on dowodził jej życiem. [QUOT E=SparklyAngel;22986001]cornflower_[/QUOTE] dziękuję Wam dziewczyny, motywujecie do dalszego pisana ![]() ![]()
![]() |
#4894 |
Zadomowienie
|
SparklyAngel - o, dziękuję, bardzo miło jest być jednym z powodów Twojego pobytu tutaj.
![]() marikab - cieszę się Maleńka. ![]() ![]() okradłam: so_steadfast, TiS. *
zachowujmy się przez chwilę tak, jakby moje uczucia miały znaczenie.. Twoje oczy zawsze były magiczne, i będą. ah, więc jednak jesteś jednym z tych zaprzyjaźnionych jedynie ze swoim ego. pamiętam pierwszy pocałunek, ostatni również. pamiętam każdy nieśmiały dotyk i każde poruszenie serca nim spowodowane. pamiętam każde drobne słowo, tempo oddechów pamiętam. i nie zapomnę. jest idiotą. idiotą, za którym tęsknię. kocham tą część dnia, która należy do Ciebie. zapalmy znicz za niespełnione marzenia i miłostki wniwecz obrócone. [z racji pisania nowego rozdziału, mały cytacik] : co prawda Mikołaj na ciężarówce Coca-coli nie obwieszcza jeszcze w telewizji nadchodzących świąt, już nasuwają się jej przedświąteczne pytania: czyje imię tym razem wylukruję na pierniczku, o kim pomyślę, gdy podczas łamania się opłatkiem, ktoś powie "spełnienia marzeń"?
#4895 |
Raczkowanie
|
w codziennej bieganinie gubię sens tego czegoś zwanego życiem. jedna rozmowa i świat nabiera barw. |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Konto usunięte
|
dziękuję niunie za pochwały <3
'2 friends+2gether= 4ever ' I love the boy who is reading this. / kocham chłopaka, który to czyta/ może razem poszukamy powodu do uśmiechu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zadomowienie
|
dziękuję Wam moje kochane ![]() ![]() Jaka to ironia losu.. przez tyle mięsiecy budowałam w sobie przekonanie, ze czas zaczac zyc realiami, a nie marzeniami ze to co stracilam tak poprostu wróci do mnie. Tyle mieśięcy. Tyle łez. Tyle, ****a, ludzi, którzy mi już na siłe wmawiali że musze zacząc umawiać sie z innymi facetami, bo inaczej sama sobie tylko szkodze, czekaniem na nic. Ostatnio zaczełam im wierzyć.. zaczełam widzieć że czekaniem sie pogrążam. Koniec koncow los zafundował mi niespodziewanie Spotkanie z Nim po 5 miesiącach. Wystarczyło Jego jedno słowo, jedno spojrzenie i uśmiech.. żeby wrócić do punktu wyjścia. No dobrze.. zaczynamy od nowa budować postawe "mam wy***ane".. i tak po kazdym zobaczeniu Go? co za śmieszna gra. Los, albo kompletnie nie wie co robi i przez to robi mi zamęt w życiu, albo ma idealny plan, na który składają sie chwile niepewności i nadzieji, ktory prowdzi jednak do ziszczenia moich marzeń.. jakikolwiek by nie był, po prostu mnie w****ia. I przychodze posiedzieć na tym moście dlatego, że lepiej się czuje, będać blisko Ciebie, I mojego dawnego życia. Już sama świadomość, daje mi szczęście.. Czuje się jak maleńkie dziecko, które wierzy że jego maskotka jest czymś więcej niż tylko rzeczą. Że ma ona wartosc mentalną. Taką mentalną wartoscia okazala sie byc poduszka serducho, ktora jeszcze 4miesiace temu tak chętnie chowałam na strychu. Wczoraj znalazłszy je, zabralam ze sobą, przytuliłam sie do niej i zasnełam z świadomością, że ma ono dużą wartość. Taką którą pewnie widze w niej tylko ja. Zastanawiam się czy masz tak czasem jak ja, że siedzisz w swoim pokoju wieczorem sam, patrzysz na niektore przedmioty i przypominam Ci się ja tak bez przyczyny? Jeśli tak, to znaczy że jeszcze nie przestałeś mnie do końca kochać. Przyjdż. Po prostu przyjdż. Nie myśl o przeszłości - to rozdział zamknięty, nie musimy o tym rozmawiać. Nie myśl też o przyszłości - uwierz w to że będzie dobrze, niezależnie od tego co przyniesie los. Myśl tylko o tym co tu i teraz. Przyjdż, zapukaj do moich drzwi, bez uprzedzenia. A zobaczysz największy uśmiech jaki kiedykolwiek miałam - uśmiech, ktory bedzie Ci juz towarzyszyć, za każdym razem, gdy bedziesz stawiał kroki obok mnie. Przyjdź, uwierz jeszcze jeden raz. Pierwszy i jedyny raz.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-11-01 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję baaaaardzo. ![]() a to cudeńko wyżej, już jest moje. I nie zamierzam oddawać ![]() *** My mind wandered and never come back . Mój umysł zabłądził i nigdy nie wrócił *** I'm sure , I miss you a lot . I need your smile . Jestem pewna, bardzo za tobą tęsknie. Potrzebuję twojego uśmiechu. *** He loves me. He loves me not . So, what's going now.? Kocha mnie. Nie kocha mnie. Więc, o co teraz chodzi.? *** Dziś zabrakło mi łez. Nie jestem pewna, czy dobrze przetłumaczyłam teksty angielskie. Więc z góry przepraszam, za błędy które mogą wystąpić. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Rozeznanie
|
SparklyAngel - oo jak mi miło. Ja w takim gronie? ;o. markiab- dziękuję. dziękuję. a ja Kochana rozkazuję Ci tu bywac częsciej, zrozumiano? mad-woman - niezmiernie mi miło. ![]() ![]() mam_rozsznurowane_butyx3 - nowa, ale za to cudowna. Mnie osobiście już urzekłaś. ![]() ![]() ![]() ![]() opis na dziś ; 'znowu przy wejściu na cmentarz będe miała wrażenie , że większośc lasek pomyliła go z pokazem mody.` ![]() ` gdyby w hallowen można było się przebrać za sku.rwy.syna - dostałbyś nagrodę za najlepsze przebranie, bez żadnego wkładu w strój - bo jesteś nim na codzień. po co marnuje myśli, na osobę, której i tak nie będzie miała, bo jej przyjaciółka lubi go cholernie bardzo. Lepiej pomaluje paznokcie na bladoróżowy kolor i weźmie łyka herbaty z cukrem . A dziś. ? Dziś jestem wolna od Ciebie. Łzy tu już nie pomagają.. Gdyby ktoś się dowiedział o tymm co siedzi w mojej głowie... Obrazy? ..Tir, żyletka, proszki... Dlaczego to jest takie trudne?... enta noc z rzędu zarwana przez płacz, bezsilność, która nie daje mi spokojnie żyć.` |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Raczkowanie
|
on jest taki zimny, nie?
Uwielbiam z Tobą rozmawiać. Nadajesz sens i obdarowujesz energią na cały dzień. Nieśmiertelne rozmowy na zawsze. Nie odzyskasz swojej oldschool'wej kurtki. Przykro mi. Kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera. ![]() `Zakochany frajer prosto z nieba` `Czujesz tą wieź dusz? Czy czujesz to co ja czuje?' Kocham Cię. Do boju! Działaj! |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Raczkowanie
|
witam, można powiedzieć, że jestem staro/nowa
![]() ![]() stygniesz... a razem z Tobą stygnie moje serce. zatrzymaj burzę, powstrzymaj deszcz w swej duszy. uciekam, a oglądając się za siebie widzę to, co przeznaczone dla innej. stoję tu z Tobą, a jednak myślami błądzę gdzieś daleko. w niedalekiej przyszłości odnajdę swój spokój. i nie wzrusza mnie Twój błagalny krzyk. w Twoim imieniu odnajduję ukojenie. nieustający bieg myśli błędy kobiety są wynikiem głupoty mężczyzny. głęboki przystanek na chwilę oddechu Jesteś taka naiwna. Uwierzyłaś w każde jego kłamstwo. Owinął Cię sobie wokół palca, robił co chciał, a Ty co? Ty się pięknie uśmiechałaś do wszystkich udając najszczęśliwszą dziewczynę na świecie. On jest zwykłym dupkiem udającym zaangażowanie. Odzyskaj wzrok zanim będzie za późno...
Nie oczekuję czarów, po prostu daj mi żyć. Edytowane przez Iszaa Czas edycji: 2010-11-01 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Raczkowanie
|
![]() kiedyś wierzyła w bajki, teraz zostały straszydła i nie ma królewny oczy maluję tylko łzami chyba zostawiłam u Ciebie swoje serce bo od wczoraj jeszcze bardziej zmalałam a uczucia spadają ze mnie jak ubrania brak mi rąk i nie zatrzymam tych słów jestem jak dom obok cmentarza lub psychiatryka, zarażona chorobą i śmiercią wszystkie moje okna wychodzą na smutek i kuszą do skoku
#4903 |
Raczkowanie
|
![]() 'Mierz najwyżej jak potrafisz, nawet jeśli inni mieli by Cię uznać za wariata.' ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- ![]() 'Mierz najwyżej jak potrafisz, nawet jeśli inni mieli by Cię uznać za wariata.'
![]() |
#4904 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Raczkowanie
|
patrzyła jak kolejna już świeczka na jego grobie gaśnie . Jak kolejna łza spada na jej dłonie . Siedziała sama wpatrując się w płytę nagrobkową . Wokół zapadła straszna cisza , nikogo nie było obok . Czuła się sama , to uczucie towarzyszyło jej każdego dnia od 01.01.2008 roku od daty jego śmierci . Wiedziała że nigdy już nie wróci . Ale miała przeczucie że niedługo go spotka tam na górze , bo nie wytrzymywała w tym pieprzonym świecie bez niego .
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
![]() " jestem każdym wolnym miejscem w pustej twojej szafie, jestem każdym wolnym miejscem w pełnej twej walizce, twą każda myślą o mnie zepchniętą gdzieś w otchłanie jestem tym kim nie będę nigdy dla Ciebie... perwersyjną, czerwoną sukienką i stukotem swoich obcasów omotam Cię jak nikt inny przedtem z uśmiechem na twarzy, pokaż ile jesteś warta i daj do zrozumienia ile stracił "
![]() |
#4907 |
Raczkowanie
|
moje autoagresywne serducho cieszy się na każdą pochwałę, karmazynki
![]() buziak w ramach podziękowania *: / bierzesz mnie za oziębłą su.kę, bo uśmiecham się nawet w sytuacjach, w których czuję się najmniej komfortowo jak banalnie było cię rozgryźć, owinąć wokół palca jakże banalnymi, opracowanymi już w średniowieczu schematami mam ochotę śmiać się ze wszystkiego, na wszystko przymrużyć oko, wypiąć du.pę i rzucać mało błyskotliwe spojrzenie mówiące żałośnie 'no i?' minęły czasy rozkapryszonej dziewczynki chcącej tylko wszystkiego To Ja jestem zawsze górą i to po Mojej myśli mają się układać losy. Jeśli będzie trzeba to Ja zamierzam walczyć o swoje i to Ja, oczywiście, wygram. Jeśli ktokolwiek to tylko Ja będę trzymać go za rękę, a jeśli nie Ja... to nikt. I to Ja będę osobą, która się o to postara. Chociaż życzę mu szczęścia. Tylko, że to Ja jestem jego szczęściem. siedzę zanurzona w bezsensie, który w postaci myśli wypływa w stanie ciekłym spod paznokci |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Wtajemniczenie
|
mordeczki moje kochane, dziękuje!
![]() Don't cry. Just say 'F*ck you' and smile. Nie płacz. Po prostu powiedz "Pie*dol się" i uśmiechnij się. If you can imagine it, you can achieve it; if you can dream it, you can become it; Jeśli możesz sobie to wyobrazić, to możesz to osiągnąć. Jeśli potrafisz to sobie wymarzyć, możesz w tym być. Stop dreaming. Star living. Przestań marzyć. Zacznij żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
; ********
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
LadyBerry_ - cieszę się że zrobiłam Ci niespodziankę
![]() Zaczarowana_Inka - dziekuję ![]() notcool - o matko! szko bardzo Ci dziekujęęę mam nadzieje ze to się spełni nie tlyko mi , i reszcie wymienionych ale też Tobie ![]() ![]() latin - kocham Cię słoneczkooo <3 One for all - aaaa! mój pierniczek słodki <3 ![]() ![]() mad_woman - dziekuję ![]() -- „Dotknij miłość, zatrzymaj wiatr, ukołysz niebo, pocałuj gwiazdę, obejmij mrok, uchwyć chwilę, przywitaj się ze słońcem, zatańcz z księżycem, zabij nienawiść, wybacz wojnę zazdrości, pożartuj z uśmiechem i dopiero wtedy mów o wolności.” , Gdy dwoje ludzi robi to samo, to nie jest to samo '' „Walcz cały czas, a kiedy się potykasz wstań i próbuj jeszcze raz..” „siła mojej podświadomości otworzy mi wszystkie drzwi do sukcesu” tylko Twoje oczy mają w sobie tyle ciepła. Informuj mnie zawsze o swoim życiu jak kochać to tylko całym sercem. Byłeś najważniejszy. byłabym taka szczęśliwa gdybyś wrócił. miałeś mnie nie zawieść, i być przy mnie zawsze. życie jest pełne porażek i poświęceń. chce znów całować jego zamknięte powieki. dziś znów chce Cię kochać. bez Ciebie tak pusto w moim świecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Raczkowanie
|
dziękuje za wyróżnienia skarby . <3
![]() 'Ostatnio miała wrażenie, że godziny mijają,
a ona nie uświadamia sobie nawet, jaki jest dzień. Zdawała się żyć poza swym ciałem, odrętwiała na wszystko, z wyjątkiem bólu w sercu, w kościach, w głowie.' 'Im mniej wiesz tym lepiej śpisz. ' 'Silniejsza niż wczoraj .. ' 'Zostało tylko echo . Ciebie już tu nie ma , nie zmienimy już nic . ' 'Będę szczęśliwa, choćbym miała sobie to szczęście ku*wa narysować !' 'Dziwnie tak kiedy na nikim Ci nie zależy. Nie czekasz na żadna wiadomość. Nie myślisz o nikim przed snem. Nie czujesz strachu, ze ktoś zniknie. dziwnie. Bezpiecznie. Pusto. Jestem jednak pewna ze to poczucie bezpieczeństwa mi się podoba.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Rozeznanie
|
Był wszystkim na co czekałam, był cudem. Nigdy nie próbowałam się podnieść, bojąc się, że znów upadnę. Bałeś się, że odejdę, a to ty byłeś tym, który odszedł. Uczyli w szkole różnych rzeczy, ale nie mówili co robić gdy twój świat rozpada się na kawałki. Robię wszystko co w mojej mocy żeby ciebie nie pragnąć, ale pragnę cały czas.
![]() |
#4913 |
Raczkowanie
|
niezniszczalna_aleks okradam ;*
Pewnie jest taki ktoś kto zrozumiał by ją . dobrze wie jak to jest kiedy sen kończy się . i chociaż myśli , że świat nadal nic nie jest wart . może kiedyś Ci wybaczy. z piosenki nikt nie kochał tak jak emily Nasze serca uśpione, czekające Samotność dziś to już tylko wspomnienia Nie zabierze nikt nam tej miłości a to opisy z piosenki Daroo Naj ______________________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-11-01 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Rozeznanie
|
Załącz u siebie w serduszku
przycisk " uczucia " . |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Rozeznanie
|
dziękuje moje szalone Karmelki <3
![]() Extremalna, marikab, patysiowa_ , Toogether93 - okradam <3 zdeptana przez rzeczywistość. tak bardzo chciałam zapomnieć, tak bardzo chciałam się upić, tak bardzo chciałam choć na chwilę wierzyć, że cholera się ułoży! czuję się jak maskotka z której po pewnym czasie dziecko wyrasta i rzuca nią w kąt. zranił, nieświadomie, po raz enty. ja się dowiem, ja będę cierpieć. ja... a w oczach nie ma już tych iskierek radości, w sercu nie gruchocze nadzieja, a dłonie nie są przepełnione wyczekiwaniem. dzisiejszy dzień nie jest mój. nawet upić mi się dziś nie udało. ustanę na palcach by spojrzeć w te zielone tęczówki i upewnić się, że na prawdę to czujesz. gdy myślę co będzie jutro, za tydzień lub za miesiąc robi mi się jeszcze bardziej niedobrze. czy jestem tak zdesperowana czy po prostu cholera tęsknie?! napisz, potrzebuję tego. napisz, że będzie okej... nic nie zmieni faktu, że czuje się jak idiotka. przepraszam za bezsensy, ale mam wypite jednakże musiałam się ' wyżyć'. ; <
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-11-01 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Raczkowanie
|
mad_woman- Odwzajemnione aż w nadmiar
![]() zachwycenie Nieodkrytaxd - popłakałam się tak mnie rozczuliło ![]() mam_rozsznurowane_butyx3 - podoba mi sie ![]() marikab - nie znikaj na tak długo ![]() , otojest, Paralogiczna, patrysiowa_, poprostuAsiss, ratatamm, RobCoChcesz, siatkaara, Siatkarka18, so_steadfast, TwojaKokaina, Zaczarowana_Inka-Kradzieja jestem. kochanie, to nie jest tak że ja Cię będę kochała a ty mnie będziesz ranił. Nadejdzie czas kiedy wszystko się odwróci. patrz na swój świat co dziennie tak jak by był twoim pierwszym dniem nie ostatnim. Każdy koniec jest początkiem chyba mam spory problem z tym krwistym kawałkiem mięcha w klatce piersiowej. facet mnie rzucił tak ostro o bruk to się serducho roztrzaskało To śmieszne jak mówisz mi jak Ci z nią za***iście Edytowane przez niczego_po_trochu Czas edycji: 2010-11-01 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przepraszam jeśli ktoś już to tutaj dawał. Dzisiaj oglądałam ten film i po prostu mnie urzekł,mało tego poryczałam się jak dziecko kiedy go czytałam. Oba cytaty z filmu Remember Me. 'Kiedy wchodzi ktoś nowy w twoje życie, część Ciebie mówi: 'Nie jestem jeszcze gotowy'. Ale inna część mówi: 'Przekonaj ją do bycia z Tobą na zawsze' ' 'Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić.`
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2010-11-01 o 22:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Raczkowanie
|
SparklyAngel - Słoneczko motywujesz do pojawiania sie tu najczęściej jak to możliwe
![]() ![]() [C OLOR="Indigo"]przepraszam Cię za wszystko, co jest we mnie złe.[/COLOR] chyba jednak mam za dużo wad. krucha, mała i nic nie znacząca istota. Ty, Ty, Ty, i dla odmiany Ty w mojej głowie. gdyby tak istniało lekarstwo wymazujące uczucia i wspomnienia. " spójrz mu prosto w oczy powiedz, że wszystko to, co robi jest złe a jeśli odejdzie… jak będziesz czuła się? czy lepiej Ci będzie? bez niego budzić się nie poczujesz już rak, które chronić Cię chcą… czy pomyślałaś kiedyś, że niszczysz to, co dobre w nim jest … może lepszy będzie, może nie po co ciągle gniewasz się… " Lidia Kopania - czy pomyślałaś?
#4920 |
Zakorzenienie
|
how can I just let you walk away, when I stand here taking every breath with you?.. / jak mogę pozwolić Ci odejść, kiedy stoję tu i biorę każdy oddech razem z Tobą?..
let me tell you I really did the best I could. </3 / pozwól mi powiedzieć, że robiłam co mogłam. </3 You had the never to tell me You didn't want me no more. ![]() ![]() if You’re leaving, close the door. / jeśli odchodzisz, zamknij drzwi. had a good time, but it ended much too soon. / dobrze się bawiliśy, ale zbyt szybko się to skończyło.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.