Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-05, 18:12   #4951
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Znalazłam, to chyba ten przepis: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/ciasta-i-d...is/ancyk,31681

Stary 2010-03-05, 18:24   #4952
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
ale się zgrałyśmy
Nie ma to jak być łakomczuchem|
Ja łakomczuchem nie jestem. Nie przepadam za słodyczami ale jak słyszę że coś jest "kawowe" to od razu mam ślinotok.

A biszkopta chyba z 10 lat nie jadłam.
Stary 2010-03-05, 20:06   #4953
emememsik
po prostu Em :)

Hej, dziewczyny.
Jestem już w Polsce, po szalonym wieczorze i nocy spędzonej na paryskim lotnisku, po opóźnionym locie i po 39 godzinach bez snu (no, spałam godzinkę dziś po południu ). Jestem koszmarnie zmęczona, a mam w sobie tyle energii, czuję się jakbym była na haju.

Siedzę w moim ulubionym polskim akademiku (żadne inne się do niego nie umywają!), jak dobrze zobaczyć tych wszystkich ludzi..

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

isa, co do Twoich samochodowych rozterek - TŻ ma Corsę i bardzo lubię to auto.
Ja chyba nigdy nie będę miała prawka, jakoś przeżyję.
Stary 2010-03-05, 21:41   #4954
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
rzyrafko
No co, już jestem blisko- zrobiłam dziś kreskę macową odsypką Aire de Blu i wszyscy mi mówili, ze ślicznie
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Rzyrafko, ja używam fioletów, szarości i turkusów - morskich. Torebeczki mogą być jak najbardziej
To tak- z fioletów nie mam nic- ewentualnie śliwka Plummy, z szarości to czarny Bright'nblack oraz holographic silver (naprawdę holograficzny!!) iz turkusów Aquatic i ew. JAde- taki już raczej ciemnozielony Z sypkich jeszcze APC moge odsypać (turkus 8, fiolet 29, sliwka 16,
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Rzyrafko (zeżarło mi cytat) można się przekwalifikować po iluśtam latach pracy zawodowej, ale na początek trzeba wybrać do jakiego egzaminu na aplikację się podchodzi i jakiego zawodu się uczy.
U nas też są specjalizacje, ale to po studiach. I w sumie nie wiem czy to nie gorzej, bo w żadnej dziedzinie nie jesteśmy specjalistami i na początku sie ląduje "na siuśkach"
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja mam Seicento, szczyt marzeń to nie jest, ale póki co wystarcza mi i nie będę go zmieniała. Mało pali i wszędzie się nim wcisnę. Zmianę planuję dopiero za jakieś 2-3 lata.
Kiedyś bardzo chciałabym mieć Toyotę Land Cruiser, niekoniecznie nową wersję.

Zastanawiam się nad zamówieniem z Avonu kilku kosmetyków:
- krem do rąk z gliceryną
- balsam z drobinkami, ten w różowym opakowaniu 400ml - miała go któraś z Was? Chyba Ty Vibesko pisałaś, że go zamówiłaś Próbowałaś może?
- mgiełka z granatem i mango Naturals
- maseczka truskawkowa Naturals

Nie zamawiałam w Avonie od daaawna, ale wpadł mi katalog w łapki i te rzeczy mnie zainteresowały.
krem do rakz gliceryna nie za bardzo lubię, ale za to polecam ten "for hard working hands" niebieski- bardzo dobry. W balsamie drobinki są wieksze niż w Dove i srebrne- taki mini brokacik, zapach lekko różany chyba. Mgiełka ładnei pachnie, aczkolwiek za długo nie wytrzymuje na mnie. maseczki nie miałam.

TZ ma seiciaka- nie lubie go, pedał gazu ma jakoś tak dziwnie umieszczony, ze po pół godzinnej jeździe noga mi wysiada, światła przednie o zasięgu 5 metrów to porażka totalna.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja bym chciała 4 z przodu, to raptem 3 kg ale brak mi samozaparcia
Ja za najlepszych maturalnych czasów miałam 62 kg i to było prawie idealnie, a teraz mam ciagle te 13 żeby powrócić. (przy 172 też ) Ale nie wiem co się dzieje teraz, dosłownie tyję w oczach a waga stoi Brzuch mi w siedzeniu juz przeszkadza, łapy się nie mieszczą w koszulkach, z biustonoszy się wylewam, fuj. A cały czas jem tak samo, aktywności mam więcej bo się semestr zaczął i się ruszam z domu wreszcie codziennie. Czekolad i chipsów jem be zporównania mniej...
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
proszę trzymać za mnie kciuki przez ten weekend.
Trzymam
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny.
Jestem już w Polsce, po szalonym wieczorze i nocy spędzonej na paryskim lotnisku, po opóźnionym locie i po 39 godzinach bez snu (no, spałam godzinkę dziś po południu ). Jestem koszmarnie zmęczona, a mam w sobie tyle energii, czuję się jakbym była na haju.

Siedzę w moim ulubionym polskim akademiku (żadne inne się do niego nie umywają!), jak dobrze zobaczyć tych wszystkich ludzi..
Ale ten czas leci

http://www.rossmann.cz/letaky/stranka-letaku/?page=545 szampony garniera już w Czechach, całkiem blisko nas
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 22:09   #4955
emememsik

A ja bardzo lubię krem Avonu z gliceryną.

Co do czasu, to mi wręcz przeciwnie, od jakiegoś czasu strasznie się ciąąąągnie.
Stary 2010-03-05, 22:46   #4956
MagJa
Zakorzenienie

Bry wieczór
Ostatnio coś nie miałam weny pisać, w ogóle jakiś marazm mnie dopadł. Jakbym mało miała problemów - i ze zdrowiem, i z TŻ, to jeszcze i z pracą niewesoło Nie żeby mnie zwalniali czy coś , tylko po prostu postanowili nam zmienić system premiowania, oczywiście na mniej korzystny. Będę zarabiać jakieś 20-25% mniej niż dotychczas, przy tym samym, a może nawet i cięższym wysiłku Wściekła jestem Nic, tylko trzeba szukać lepszej pracy, tylko weź taką i znajdź Z TŻ może i ciut lepiej, ze zdrowiem też, ale i tak ogólnie jestem przybita tym wszystkim. Niech ta wiosna w końcu przyjdzie i doda mi pozytywnej energii, bo nawet codziennie picie GreenUp'ów na niewiele się zdaje.
No dobra, nie będę Wam tu smęcić więcej...

isa, fajnie, że będziesz miała nowe autko, zazdroszczę.

Jelonku
- wypytałam lekarza o basen, jak najbardziej wskazany Na rowerze też mogę jeździć, ale przy przełożeniu na mniejszy wysiłek, czyli najlepiej tak, żeby dużo pedałować, a mało jechać. Póki co muszę sobie zabiegi gdzieś załatwić, no i czekam aż i mi się poprawi i pogoda będzie lepsza, i w końcu oderwę metki od mojego kostiumu do pływania. Leży w szafie od roku i czeka na ten moment

W temacie wagi, to ja się wypowiadać nie powinnam, ale co mi tam Mam 165cm i póki co marzę, żeby mieć 6 z przodu, nie mówiąc już o tym, że idealnie czułam się ważąc 59-60kg. Wiem jednak, że takiej wagi nie osiągnę i chyba nie chcę, bo ja generalnie jestem grubokoścista i ważę dużo, a od tamtej pory biust mi sporo urósł i biorąc poprawkę na jedno i drugie, pewnie całkiem nieźle bym się czuła i wyglądała ważąc przypuśćmy te 65kg. Bo te 60kg to ważyłam 10 lat temu
Póki co ćwiczyć za bardzo nie mogę, ale staram się mniej jeść i, o dzwio całkiem nieźle mi to idzie. Co prawda nadal jem za dużo słodyczy, ale ogólnie jakoś głodna nie jestem Muszę tylko zmienić te posiłki na zdrowsze i będę na dobrej drodze.

A tak w ogóle to mogę się już pochwalić pierwszym zużyciem - 2 dni temu pokonałam krem do stóp

Zmykam, miłej nocki.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 06:55   #4957
isa666
Zakorzenienie

Hej
Nie ma to jak obudzić się w sobotę o 6 Wstałam o 7, bo już nie mogłam wyleżeć w łóżku.

Cytat:
Hej, dziewczyny.
Ojej, ja bym chyba padła jak mucha po tylu godzinach. Wypocznij emuś

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
http://www.rossmann.cz/letaky/stranka-letaku/?page=545 szampony garniera już w Czechach, całkiem blisko nas
Ciekawe czy będą u nas

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Bry wieczór
Ostatnio coś nie miałam weny pisać, w ogóle jakiś marazm mnie dopadł. Jakbym mało miała problemów - i ze zdrowiem, i z TŻ, to jeszcze i z pracą niewesoło Nie żeby mnie zwalniali czy coś , tylko po prostu postanowili nam zmienić system premiowania, oczywiście na mniej korzystny. Będę zarabiać jakieś 20-25% mniej niż dotychczas, przy tym samym, a może nawet i cięższym wysiłku Wściekła jestem Nic, tylko trzeba szukać lepszej pracy, tylko weź taką i znajdź Z TŻ może i ciut lepiej, ze zdrowiem też, ale i tak ogólnie jestem przybita tym wszystkim. Niech ta wiosna w końcu przyjdzie i doda mi pozytywnej energii, bo nawet codziennie picie GreenUp'ów na niewiele się zdaje.
No dobra, nie będę Wam tu smęcić więcej...

Beznadziejnie postąpili w Twojej pracy, przecież to dość spora obniżka.
Mam nadzieję, że znajdziesz coś lepszego

A gdzież to się wszystkie podziewacie, że taka cisza?

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2010-03-06 o 13:21
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-06, 14:34   #4958
emememsik

Co wy robicie, że was tu nie ma?
Stary 2010-03-06, 14:57   #4959
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja się podziewałam w szkole. Zerwałam się zajęć bo już mi się nie chciało siedzieć w tej śmierdzącej szkole.
Mam lenia totalnego, nawet nie chce mi sie zbierac na parapetowe do TŻ. Za 2 godziny mam tam być, ale to nierealne bo jestem w całkowitym proszku
Do tego niedobrze mi i musze się położyć.

MagJa:
Napewno znajdziesz lepszą pracę - trzymam za to kciuki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 15:01   #4960
isa666
Zakorzenienie

Ja robiłam z tatą generalne porządki. Aż mnie kręgosłup zaczął boleć od tego wycierania kurzu, mycia itd. A potem prawie 2 godziny męczyłam się z komputerem próbując zgrać trochę empetrójek na DVD, bo mój laptop ma schrzanioną nagrywarkę

Stary 2010-03-06, 15:03   #4961
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja cały czas sprzątałąm.
Teraz się rolniczyłam, obowiązki obowiązki obowiązki .....
Poza tym trzeba było zatroszczyć się o pełną lodóweczkę, zrobiłam obiad, uroki własnego życia

Donoszę że dwufaza Bielendy jest bardzo fajna bo
- ładnie zmywa nawet mocny makijaż, poradził sobie w miare dobrze z tuszem wibo glamour - a jego koszmarnie trudno się smywa
- nie podrażnia
- nie szczypie
Czyli może być

Kupiłam wczoraj drugie te butki z H&M tym razem czarne skórkowe, ale z tymi nitami z tyłu i na obcasie, takie są delikatne bardzo, nie rzucają się w oczy, przypadły mi te buty do gustu

MagJuś, bardzo mi przykro
Strasze, wogóle nie cenią pracownika, mam nadzieję że szybko znajdziesz fajną dobrze płatną pracę

Em, witaj
Jak TŻ zareagował na Twój przyjazd ? Zrobiłaś mu planowaną niespodziankę ?
Stary 2010-03-06, 16:24   #4962
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Ja dziś ogarnęłam resztę domu, umyłam okna, zrobiłam porządek w ciuchach i kosmetykach. Dużo czasu mi to zajęło.
Wieczorem będę się rolniczyć i relaksować, bo miałam ciężki tydzień.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 17:21   #4963
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
U nas też są specjalizacje, ale to po studiach. I w sumie nie wiem czy to nie gorzej, bo w żadnej dziedzinie nie jesteśmy specjalistami i na początku sie ląduje "na siuśkach"
No tak, tak, u nas aplikacja też oczywiście dopiero jak dyplom jest "w ręce".

Cytat:
Ja się dzisiaj spełniałam kulinarnie - ugotowałam paellę na obiad. Teraz przyjechaliśmy do TŻa i odpoczywam. Miałam pracę pisać, ale "zapomniałam" swojego laptopa.

Wykończyłam dzisiaj szampon i odżywkę Guhl pszenicą, lubię bardzo produkty tej firmy, szkoda że w Polsce ich nie ma. Zaczynam pomarańczowy szampon i odżywkę Herbal, mam nadzieję, że będzie fajna.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 17:29   #4964
isa666
Zakorzenienie

Ech, wszamałam wielki kawał tatowego ciasta i chyba zaraz sobie
Znów dziś namieszałam w żołądku (cały czas coś żrem) i teraz cierpię za swoją głupotę.

Dzwonił dziś gościu od samochodu. Zaproponował mi czy bym nie chciała Nissana Almery, ale jednak wolę Colta. I jeszcze tata pogada z nim na temat Mazdy 323F, ale nie tej z otwieranymi światłami (bo jest za stara) tylko o tej: http://allegro.pl/item934270731_mazd...zja_pilne.html

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2010-03-06 o 17:32
Stary 2010-03-06, 18:08   #4965
kochanie
Wtajemniczenie

A ja byłam na urodzinach siostrzenicy
Super jest, na widok każdej zabawki skakała z radości, mimo że dostała ich baaardzo dużo
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:21   #4966
emememsik

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Em, witaj
Jak TŻ zareagował na Twój przyjazd ? Zrobiłaś mu planowaną niespodziankę ?
Niestety nie, plany się trochę pozmieniały i musiał przyjechać po mnie na lotnisko, ale i tak niesamowicie się ucieszył z samego pomysłu niespodzianki, mimo że ostatecznie jej nie zrobiłam - cały czas pyta, czy naprawdę chciałam siedzieć sama całą noc na lotnisku żeby przyjechać do niego wcześniej.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj spełniałam kulinarnie - ugotowałam paellę na obiad.
Ooo, paella. Jadłam ją cały czas jak byłam w Hiszpanii.

Ja dziś zjadłam pierwszy prawdziwy obiad od miesiąca. Mała rzecz, a cieszy..

Byłam odwiedzić rodziców, a potem spędziłam miło czas u Babci, a teraz znowu jestem w akademiku i czekam na Legalną blondynkę w tv.
Stary 2010-03-06, 19:25   #4967
fuksjaa

Cytat:
A ja byłam na urodzinach siostrzenicy
Super jest, na widok każdej zabawki skakała z radości, mimo że dostała ich baaardzo dużo
Takie dzieciaki są słodkiee.
Cytat:
Byłam odwiedzić rodziców, a potem spędziłam miło czas u Babci, a teraz znowu jestem w akademiku i czekam na Legalną blondynkę w tv.
Dobrze, że mi przypomniałaś, też sobie obejrzę.
Stary 2010-03-06, 19:29   #4968
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Dziewczyny to będziemy oglądać razem bo ja właśnie oglądam usta usta i czekam na blondynkę

Em, no to życzę mile spędzonego czasu, niech cię doładuje taką super pozytywną energią
Stary 2010-03-06, 19:46   #4969
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Takie dzieciaki są słodkiee.
Tak, szczególnie jak są grzeczne i z najbliższej rodziny "Obce" dzieci prawie zawsze mnie denerwują, nawet jak mnie lubią Co prawda zazwyczaj denerwuje mnie sposób, jak są wychowywane

A ja nie oglądam tv, za to chyba puszczę sobie Alicję w krainie czarów Disneya Ma niesamowite teksty, w oczekiwaniu na wersję Burtona dobre i to... No i muszę jakoś dobrze zakończyć ten dziecięcy dzień
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:02   #4970
emememsik

Patrzcie jakie słodkie.
http://www.zeberka.pl/art.php?id=7765

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

A legalna blondynka ma lakiery OPI!
Stary 2010-03-06, 20:44   #4971
fuksjaa

Cytat:
Tak, szczególnie jak są grzeczne i z najbliższej rodziny "Obce" dzieci prawie zawsze mnie denerwują, nawet jak mnie lubią Co prawda zazwyczaj denerwuje mnie sposób, jak są wychowywane
Mnie denerwują takie wszystkowiedzące dzieciaki, ale to chyba jak większość.
Cytat:
Patrzcie jakie słodkie.
http://www.zeberka.pl/art.php?id=7765
Faktycznie pomysłowe. Ale ja najbardziej na świecie kocham sypane herbaty..
Stary 2010-03-06, 21:08   #4972
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziękuję za trzymanie kciuków. Chyba bardzo pomogły, bo..... DZISIAJ PIERWSZA NOC WE WŁASNYM MIESZKANIU!!!

Iza ja mam tylko 173 (zawsze marzyło mi się 177 ) i w głębokiej fazie odchudzania, 4 lata temu, ważyłam 49 kg. Wiem, że to nie było mądre, bo podobno nie wyglądałam z tą wagą zbyt dobrze, ale z 53 kg czułam się już zdrowo i dobrze. Chociaż póki co w ogóle mi to nie grozi, bo obżeram się jak nie powiem co.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 21:57   #4973
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ostatnio coś nie miałam weny pisać, w ogóle jakiś marazm mnie dopadł.

Mnie dopadło chyba to samo cholerstwo I coś długo trzyma...

Cytat:
Kupiłam wczoraj drugie te butki z H&M tym razem czarne skórkowe, ale z tymi nitami z tyłu i na obcasie, takie są delikatne bardzo, nie rzucają się w oczy, przypadły mi te buty do gustu
A ja je kupiłam dzisiaj. Już w poprzedni weekend koło nich chodziłam. Ale dziś byłam na głodzie zakupowym Szkoda że nie było szarych lub beżowych.

I jeszcze nie dostałam mojej elvie Zupełnie nie mogę się dogadać z firmą kurierską; trafiłam na, delikatnie mówiąc, debili...

Na pocieszenie kupiłam sobie puder mineralny tbs, zdecydowanie nie była to pierwsza potrzeba ale swoje zadanie spełniła I właśnie tak myślę, że od początku tego roku moje zakupy kolorówkowe były bardzo ascetyczne; tylko dwupak tuszy MF i ten puder.
Stary 2010-03-06, 22:03   #4974
Koshatka
Zakorzenienie

Ja się opiekowałam dziś dwójką siostrzeńców i padam.
Stary 2010-03-06, 22:56   #4975
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:

Beznadziejnie postąpili w Twojej pracy, przecież to dość spora obniżka.
Mam nadzieję, że znajdziesz coś lepszego
Cytat:
MagJa:
Napewno znajdziesz lepszą pracę - trzymam za to kciuki
Cytat:
MagJuś, bardzo mi przykro
Strasze, wogóle nie cenią pracownika, mam nadzieję że szybko znajdziesz fajną dobrze płatną pracę
Dzięki, dziewczyny
Szukać jeszcze nie zaczęłam, bo najpierw byłam na to zbyt wkurzona, a potem czasu nie było, ale wiem, że będzie ciężko. I sytuacja na rynku ogólnie niewesoła, i u mnie o prace ciężko, bo mieścina niewielka, i sam fakt, że niełatwo mi będzie zrezygnować z tej pracy, jeśli nie będę miała pewności, że gdzie indziej przejdę na stałe. Tu co prawda jeszcze nie mam umowy na czas nieokreślony, ale niebawem będę ją miała. O ile dotrwam...

Cytat:
Niektórzy na przykład w soboty pracują.
Za marne gorsze, ale jak mus to mus

Cytat:
Donoszę że dwufaza Bielendy jest bardzo fajna bo
- ładnie zmywa nawet mocny makijaż, poradził sobie w miare dobrze z tuszem wibo glamour - a jego koszmarnie trudno się smywa
- nie podrażnia
- nie szczypie
Czyli może być
A jak wypada w porównaniu z Garnierem?

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

Mnie dopadło chyba to samo cholerstwo I coś długo trzyma...

Chyba obie nas dopadło w tym samym czasie i obie za długo trzyma...

Ja sobie dziś na pocieszenie sprawiłam nowe okulary przeciwsłoneczne w Reserved Nic to, że wracając do domu strasznie zmarzłam i myślałam, że mi policzki odmrozi. No ale trzeba było jakoś wykorzystać zniżkę, którą dostałam wczoraj na maila. Jeszcze za mną chodzi taki duży wisior-klucz na łańcuszku.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 23:33   #4976
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja dziś spędziłam pół dnia na łażeniu po salonach z sukniami ślubnymi
No i po obejrzeniu wielu szmat za 2 tys. przymierzyłam tę moją wymarzoną i po prostu bije wszystkie na głowę(wygląda duuużo lepiej niż na tych zdjęciach!). Tylko co najgorsze jest cholernie droga, rodzice chcą ją mimo to kupić, bo inne były niewiele tańsze a jakość i wygląd nieporównywalnie gorsze. strasznie mi głupio, chciałabym sobie zarobić chociaż na dodatki typu bolerko, welon, bielizna, buty...muszę jeszcze bardziej zacisnąć pasa i zrobić odwyk zupełny...

Cytat:
To może coś bardziej "mokrego" niż zwykłe kanapki, np musli z mlekiem, albo jajko na miękko, jajecznica?
Czasem jem właśnie takie rzeczy, to już prędzej, ale niekiedy nie chce mi sie robić, a zazwyczaj po prostu nie czuję w ogóle głodu, zajmuję się czymś innym i zapominam o śniadaniu.
Cytat:
Dziękuję za trzymanie kciuków. Chyba bardzo pomogły, bo..... DZISIAJ PIERWSZA NOC WE WŁASNYM MIESZKANIU!!!

Iza ja mam tylko 173 (zawsze marzyło mi się 177 ) i w głębokiej fazie odchudzania, 4 lata temu, ważyłam 49 kg. Wiem, że to nie było mądre, bo podobno nie wyglądałam z tą wagą zbyt dobrze, ale z 53 kg czułam się już zdrowo i dobrze. Chociaż póki co w ogóle mi to nie grozi, bo obżeram się jak nie powiem co.
super! ale Ci zazdroszczę! Jeszcze łaziłam dziś po paru meblowych i po prostu jestem chora... na tyle mebli, dodatków1 uwielbiam takie rzeczy, mogłabym łazić codziennie po takich sklepach i meblować mieszkania!
Tak piszecie o wzroście, wadze i widzę , że w większości macie powyżej 170cm! Ja mam tylko marne 166, chciałabym mieć chociaż 170. A ważę 55kg i jednak dużo lepiej się czułam jak miałam 52.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 23:38   #4977
emememsik

luskap, przepiękna suknia.
Stary 2010-03-07, 07:23   #4978
isa666
Zakorzenienie

Boszz...nie wyspałam się w ogóle, bo przez pół nocy jakieś zwierzę łaziło po strychu Podejrzewamy, że to znów jakaś kuna albo łasica. Na strychu są stare deski i było słychać każdy najmniejszy nawet ruch.

Cytat:

A legalna blondynka ma lakiery OPI!
Też oglądałam Uwielbiam ten film.
Ja zauważyłam, że na toaletce stało też coś z Herbal Essences. To chyba farba do włosów była

Cytat:
I jak wrażenia?

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

I jeszcze nie dostałam mojej elvie Zupełnie nie mogę się dogadać z firmą kurierską; trafiłam na, delikatnie mówiąc, debili...
O kurczę Mam nadzieję, że w poniedziałek będziesz już mieć ją u siebie

Cytat:
Zgadzam się
Ja co prawda nie za bardzo toleruję koronki, ale sam fason sukni jak najbardziej mi się podoba.

A w tej bym chętnie sama do ślubu poszła, jeśli kiedyś taki moment nastąpi: http://www.annaisbridal.pl/pl/simple-avante

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2010-03-07 o 07:24
Stary 2010-03-07, 10:44   #4979
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Cytat:

Zgadzam się
Ja co prawda nie za bardzo toleruję koronki, ale sam fason sukni jak najbardziej mi się podoba.

A w tej bym chętnie sama do ślubu poszła, jeśli kiedyś taki moment nastąpi: http://www.annaisbridal.pl/pl/simple-avante
Cieszę się, że Wam się podoba!ja chciałam taką bardziej gładką i skromniejszą może, coś jak Ta twoja Isa, no ale po przymierzaniu ta jest po prostu piękna. Tylko ta cena mnie strasznie dołuje, a gdzie jeszcze dodatki + sukienka na drugi dzień! Strasznie się czuję z tym, że nie mam pracy, ale teraz to nie ma za bardzo takiej możliwości nie wspominając już o tym jak ciężko ją znaleźć.
Ta suknia na tych zdjęciach prezentuje się nawet inaczej, nie widać połyskujących subtelnie kamyczków i tak się oddziela ta koronka od reszty. Na żywo wygląda duużo ładniej i wiem, że będę się w niej czuła zjawiskowo, bo szczerze mówiąc nie widziałam piękniejszej.
Dziś muszę się wziąć wreszcie naprawdę za robotę, na pierwszy ogień idzie sprawdzanie wypracowań. Jutro i po jutrze mam pierwsze lekcje i boję się... jeszcze się nie przygotowałam dobrze. I muszę dziś napisać konspekt na wtorek. Nie mogę się doczekać kiedy skończę te praktyki.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 10:49   #4980
Koshatka
Zakorzenienie

Luskap piękna suknia. Isa ta "Twoja" też.

MagJa za szybkie znalezienie pracy w której Cię docenią.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości