![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Znalazłam, to chyba ten przepis: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/ciasta-i-d...is/ancyk,31681
![]()
#4952 |
Zakorzenienie
|
Ja łakomczuchem nie jestem.
![]() ![]() A biszkopta chyba z 10 lat nie jadłam. ![]() ![]()
#4953 |
po prostu Em :)
|
Hej, dziewczyny.
![]() Jestem już w Polsce, po szalonym wieczorze i nocy spędzonej na paryskim lotnisku, po opóźnionym locie i po 39 godzinach bez snu (no, spałam godzinkę dziś po południu ![]() ![]() Siedzę w moim ulubionym polskim akademiku (żadne inne się do niego nie umywają!), jak dobrze zobaczyć tych wszystkich ludzi.. ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- isa, co do Twoich samochodowych rozterek - TŻ ma Corsę i bardzo lubię to auto. ![]() Ja chyba nigdy nie będę miała prawka, jakoś przeżyję. ![]()
![]() |
#4954 | ||||
Zakorzenienie
|
No co, już jestem blisko- zrobiłam dziś kreskę macową odsypką Aire de Blu i wszyscy mi mówili, ze ślicznie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
TZ ma seiciaka- nie lubie go, pedał gazu ma jakoś tak dziwnie umieszczony, ze po pół godzinnej jeździe noga mi wysiada, światła przednie o zasięgu 5 metrów to porażka totalna. Ja za najlepszych maturalnych czasów miałam 62 kg i to było prawie idealnie, a teraz mam ciagle te 13 żeby powrócić. (przy 172 też ![]() ![]() Trzymam ![]() Cytat:
![]() http://www.rossmann.cz/letaky/stranka-letaku/?page=545 szampony garniera już w Czechach, całkiem blisko nas ![]()
![]() |
#4955 |
|
A ja bardzo lubię krem Avonu z gliceryną.
![]() Co do czasu, to mi wręcz przeciwnie, od jakiegoś czasu strasznie się ciąąąągnie. ![]()
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() Ostatnio coś nie miałam weny pisać, w ogóle jakiś marazm mnie dopadł. Jakbym mało miała problemów - i ze zdrowiem, i z TŻ, to jeszcze i z pracą niewesoło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No dobra, nie będę Wam tu smęcić więcej... isa, fajnie, że będziesz miała nowe autko, zazdroszczę. Jelonku - wypytałam lekarza o basen, jak najbardziej wskazany ![]() ![]() W temacie wagi, to ja się wypowiadać nie powinnam, ale co mi tam ![]() ![]() Póki co ćwiczyć za bardzo nie mogę, ale staram się mniej jeść i, o dzwio całkiem nieźle mi to idzie. Co prawda nadal jem za dużo słodyczy, ale ogólnie jakoś głodna nie jestem ![]() A tak w ogóle to mogę się już pochwalić pierwszym zużyciem - 2 dni temu pokonałam krem do stóp ![]() Zmykam, miłej nocki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie ma to jak obudzić się w sobotę o 6 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Beznadziejnie postąpili w Twojej pracy, przecież to dość spora obniżka. Mam nadzieję, że znajdziesz coś lepszego ![]() A gdzież to się wszystkie podziewacie, że taka cisza? ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-03-06 o 13:21 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 |
|
Co wy robicie, że was tu nie ma?
![]()
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Ja się podziewałam w szkole. Zerwałam się zajęć bo już mi się nie chciało siedzieć w tej śmierdzącej szkole.
Mam lenia totalnego, nawet nie chce mi sie zbierac na parapetowe do TŻ. Za 2 godziny mam tam być, ale to nierealne bo jestem w całkowitym proszku ![]() Do tego niedobrze mi i musze się położyć. MagJa: Napewno znajdziesz lepszą pracę - trzymam za to kciuki ![]()
#4960 |
Zakorzenienie
|
Ja robiłam z tatą generalne porządki. Aż mnie kręgosłup zaczął boleć od tego wycierania kurzu, mycia itd. A potem prawie 2 godziny męczyłam się z komputerem próbując zgrać trochę empetrójek na DVD, bo mój laptop ma schrzanioną nagrywarkę
![]()
#4961 |
Zakorzenienie
|
Ja cały czas sprzątałąm.
Teraz się rolniczyłam, obowiązki obowiązki obowiązki ..... Poza tym trzeba było zatroszczyć się o pełną lodóweczkę, zrobiłam obiad, uroki własnego życia ![]() Donoszę że dwufaza Bielendy jest bardzo fajna bo - ładnie zmywa nawet mocny makijaż, poradził sobie w miare dobrze z tuszem wibo glamour - a jego koszmarnie trudno się smywa - nie podrażnia - nie szczypie Czyli może być ![]() Kupiłam wczoraj drugie te butki z H&M tym razem czarne skórkowe, ale z tymi nitami z tyłu i na obcasie, takie są delikatne bardzo, nie rzucają się w oczy, przypadły mi te buty do gustu ![]() MagJuś, bardzo mi przykro ![]() Strasze, wogóle nie cenią pracownika, mam nadzieję że szybko znajdziesz fajną dobrze płatną pracę ![]() Em, witaj ![]() Jak TŻ zareagował na Twój przyjazd ? Zrobiłaś mu planowaną niespodziankę ?
![]() |
#4962 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Ja się dzisiaj spełniałam kulinarnie - ugotowałam paellę na obiad. ![]() ![]() Wykończyłam dzisiaj szampon i odżywkę Guhl pszenicą, lubię bardzo produkty tej firmy, szkoda że w Polsce ich nie ma. Zaczynam pomarańczowy szampon i odżywkę Herbal, mam nadzieję, że będzie fajna.
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
Ech, wszamałam wielki kawał tatowego ciasta i chyba zaraz sobie
![]() Znów dziś namieszałam w żołądku (cały czas coś żrem) i teraz cierpię za swoją głupotę. Dzwonił dziś gościu od samochodu. Zaproponował mi czy bym nie chciała Nissana Almery, ale jednak wolę Colta. I jeszcze tata pogada z nim na temat Mazdy 323F, ale nie tej z otwieranymi światłami (bo jest za stara) tylko o tej: http://allegro.pl/item934270731_mazd...zja_pilne.html
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-03-06 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Wtajemniczenie
|
A ja byłam na urodzinach siostrzenicy
![]() Super jest, na widok każdej zabawki skakała z radości, mimo że dostała ich baaardzo dużo ![]()
#4966 | |
|
Cytat:
![]() Ooo, paella. ![]() ![]() Ja dziś zjadłam pierwszy prawdziwy obiad od miesiąca. ![]() Byłam odwiedzić rodziców, a potem spędziłam miło czas u Babci, a teraz znowu jestem w akademiku i czekam na Legalną blondynkę w tv. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to będziemy oglądać razem bo ja właśnie oglądam usta usta i czekam na blondynkę
![]() Em, no to życzę mile spędzonego czasu, niech cię doładuje taką super pozytywną energią ![]()
#4969 |
Wtajemniczenie
|
Tak, szczególnie jak są grzeczne i z najbliższej rodziny
![]() ![]() ![]() A ja nie oglądam tv, za to chyba puszczę sobie Alicję w krainie czarów Disneya ![]() ![]()
![]() |
#4970 |
|
Patrzcie jakie słodkie.
![]() http://www.zeberka.pl/art.php?id=7765 ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- A legalna blondynka ma lakiery OPI! ![]()
![]() |
#4971 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziękuję za trzymanie kciuków.
![]() ![]() Iza ja mam tylko 173 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
![]() Mnie dopadło chyba to samo cholerstwo ![]() Cytat:
![]() I jeszcze nie dostałam mojej elvie ![]() Na pocieszenie kupiłam sobie puder mineralny tbs, zdecydowanie nie była to pierwsza potrzeba ale swoje zadanie spełniła ![]()
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
Ja się opiekowałam dziś dwójką siostrzeńców i padam.
![]()
#4975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szukać jeszcze nie zaczęłam, bo najpierw byłam na to zbyt wkurzona, a potem czasu nie było, ale wiem, że będzie ciężko. I sytuacja na rynku ogólnie niewesoła, i u mnie o prace ciężko, bo mieścina niewielka, i sam fakt, że niełatwo mi będzie zrezygnować z tej pracy, jeśli nie będę miała pewności, że gdzie indziej przejdę na stałe. Tu co prawda jeszcze nie mam umowy na czas nieokreślony, ale niebawem będę ją miała. O ile dotrwam... ![]() Niektórzy na przykład w soboty pracują. Za marne gorsze, ale jak mus to mus ![]() Cytat:
![]() Chyba obie nas dopadło w tym samym czasie i obie za długo trzyma... Ja sobie dziś na pocieszenie sprawiłam nowe okulary przeciwsłoneczne w Reserved ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Ja dziś spędziłam pół dnia na łażeniu po salonach z sukniami ślubnymi ![]() No i po obejrzeniu wielu szmat za 2 tys. przymierzyłam tę moją wymarzoną i po prostu bije wszystkie na głowę(wygląda duuużo lepiej niż na tych zdjęciach!). Tylko co najgorsze jest cholernie droga, rodzice chcą ją mimo to kupić, bo inne były niewiele tańsze a jakość i wygląd nieporównywalnie gorsze. strasznie mi głupio, chciałabym sobie zarobić chociaż na dodatki typu bolerko, welon, bielizna, buty...muszę jeszcze bardziej zacisnąć pasa i zrobić odwyk zupełny... Cytat:
Cytat:
![]() Tak piszecie o wzroście, wadze i widzę , że w większości macie powyżej 170cm! Ja mam tylko marne 166, chciałabym mieć chociaż 170. A ważę 55kg i jednak dużo lepiej się czułam jak miałam 52.
![]() |
#4977 |
|
luskap, przepiękna suknia.
![]()
![]() |
#4978 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Boszz...nie wyspałam się w ogóle, bo przez pół nocy jakieś zwierzę łaziło po strychu ![]() Też oglądałam ![]() Ja zauważyłam, że na toaletce stało też coś z Herbal Essences. To chyba farba do włosów była ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się ![]() Ja co prawda nie za bardzo toleruję koronki, ale sam fason sukni jak najbardziej mi się podoba. A w tej bym chętnie sama do ślubu poszła, jeśli kiedyś taki moment nastąpi: http://www.annaisbridal.pl/pl/simple-avante ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-03-07 o 07:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ta suknia na tych zdjęciach prezentuje się nawet inaczej, nie widać połyskujących subtelnie kamyczków i tak się oddziela ta koronka od reszty. Na żywo wygląda duużo ładniej i wiem, że będę się w niej czuła zjawiskowo, bo szczerze mówiąc nie widziałam piękniejszej. Dziś muszę się wziąć wreszcie naprawdę za robotę, na pierwszy ogień idzie sprawdzanie wypracowań. Jutro i po jutrze mam pierwsze lekcje i boję się... ![]()
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Luskap piękna suknia.
![]() ![]() MagJa ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.