|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
MrsVargas - ja się zastanawiam co by było jakbym 2 dni neta nie miała czytania by było a czytania
![]() Heroldin - ale to boli cholernie bo mi naprawdę na nim zależy, śniło mi się że dzwonił do mnie ![]() fryzurka to nie wiem zaczynam twierdzić, że asymetryczny bok coś jest nie tak z nim, ale koloru nie zmienię chyba marzy mi się marchewkowy ![]() ineczka - idź idź, przejść się nie zawadzi, a może coś wyjdzie bo my tak mamy czekamy i czekamy, aż w końcu oni się całkowicie dupskiem odwracają! :[ eee tam śliczna, jako tako swoja a dziękuję ![]() - mała- - ja mam asymetrię, wrzucę fotę może z całą głową a dziękuję fryzjerkę mam w miarę dobrą więc nie narzekam i cenowo też nie dużo ![]() Faficzku- Kasiu tak dobrze prawisz. ja tak miałam z psiapsiółą ale ochrzaniłam i faktycznie zobaczyła swój błąd więc teraz przy kolejnym facecie już go nie popełnia ja też mam nadzieję, że nikogo nie pomylę akasha - przesadzasz wredny babiszon niech nie ma szczęśliwych dni przez 3 tygodnie! teraz się podobno przepisy zmieniły co do książeczek ale straszyć nie chcę...uwaga! zdjęcie brzydkie brzydkie
|
#482 |
|
Zadomowienie
|
po pierwsze malinka masz kopa w zadek bo zdjęcie ładne, mimo, iż uśmiechu brak :P
a jeśli chodzi o tą babkę, to w przypadku, gdy mnie wyrejestrowała z powodu takiej pierdoły to ja jej zrobię dzień dziecka dzisiaj, bo nie dość, że mi nazwisko przeinaczyła i źle napisała na rentgenie a potem poprawić nie chciała, teraz się wtrąca i z umówionej wizyty chce wywalić, to jeszcze jest niemiła i chamska i śmie twierdzić, że ja z pewnością jestem zdrowa, a w poważaniu ma, ze już 4 tygodnie na zwolnieniu jestem. Tego jej nie popuszczę, za bardzo mnie boli, żebym mogła kolejne 3 tygodnie czekać na wizytę. Zadziwiające jest, ze ludzie w przychodniach powinni być uwrażliwieni na ludzkie cierpienie a jest dokładnie na odwrót. Sorki, ale dzisiaj jestem zdeterminowana, podłamana, rozgoryczona i zdołowana... |
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
po wizycie na Twoim miejscu napisałabym skargę gdzie tylko się da u nich w przychodni ze szczegółami nieprzyjemności jakie spotkały Cię ze strony tej babki, niekompetencję trzeba tępić. o.
|
|
|
|
#484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja CI się wcale nie dziwię że jesteś wkurzona ale jak wiesz tutaj możesz dać upust swoim frustracjom... zrób tam porządek, chociaż z drugiej strony, pani rejestratorka może wszystko (tak jak Pani w dziekanacie ) więc może lepiej z nią żyć w zgodzie? ![]() ja dzisiaj też próbowałam dodzwonić do do szpitala żeby umówić ten termin zabiegu... dajcie spokój jak za komuny... (mimo że nie pamiętam ale myślę że wtedy też tak było ) masakra 4 godziny siedziałam przy telefonie i co chwile dzwoniłam to tu to tam... aż w końcu dorwałam mojego lekarza który od razu KAŚKA TO TY?? więc 6.11 idę eh... będzie dobrze! Malinko bardzo fajną masz tą fryzurkę ![]() p.s. dzisiaj rano się ważyłam i schudłam UF... więc podpisik trochę zmieniłam już się cieszę że mam nadzieję w przyszłym tygodniu zobaczę 7
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
ot ile naskrobałyście Dziewczynyyyy, nic tylko siedzieć,czytać i nadrabiać zaległosci
)Malinka super cięcie i takie pasujące do Ciebie wg mnie <przyznaje że też tak chciałam ale doc mnie to zupełnie niii ujka...;P nie pasi wieć zostane przy swoich> no a kolor WOW -zapewne odzwierciedlenie osobowości taa panie w rejestracji jak zwykle czyli wszedzie to samo w służbie zdrowia:/ porównanie do tych pań w dziekanacie hah coś o tym wiem :P u nas keidy by nie poszedł to jedna tzw Kompetentna nic nie wiedziała nigdy pzrenigdy, musiała sie tej drugiej<fajniejszej zapytywac> ![]() Nie noo Faficzkowa gratuluję spadku wagi ) mi sie nei chce nawet wchodzić zeby sie nei załamać ale tam inna kwestia gdyby mi pewnie baardzo zależało to tez by ubywało póki co nie przykłądam do tego wagi jeszcze trochę ..
|
|
|
|
#486 |
|
Zadomowienie
|
Faficzkowa gratuluję spadku wagi, ee myślę, ze już w tym tygodniu będzie 7 na przodzie
a z tą Babką z przychodni to już drugi raz odwala mi podobny numer, a skargę dzisiaj wysmaruję jak się patrzy ... bo ninja nie może być miętka
|
|
|
|
#487 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja wstaje o 4:20.....Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
malinka - niesamowite, ale Ty masz piękne włosy !
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Pasuje Jej ta czerwien no nie
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
R E W E L A C J A !!!!!!!!!
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
jak to moj tato zawsze mawia
ladnemu we wszystkim ladnie
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
baaardzo jej pasuje!
![]() dzięki dziewczyny za gratulacje! Teraz czekam na wasze sukcesy żeby i wam pogratulować zobaczycie niedługo będziemy musiały zmienić nazwę wątku bo wszystkie zrzucimy te zbędę kilogramy! no chyba że komuś z nimi dobrze!
|
#493 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla zainteresowanych dziś temat Rozmow w Toku to "Co zrobić zeby dziecko się nie spasło" hehe :P
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Się rozsiądź, tylko nie porysuj tapicerki pazurami
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge obejrzec bo nie mam polskiej tv... ja w ogole nie mam tv tutaj jakos nie potrzebuje no.... ale info by sie moze przydalo Kasia strescisz mi wszystko ok ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzisz Ciebie tyle czasu nie było że ja już się tutaj czuję jak u siebie ![]() Cytat:
może jutro ktoś to wrzuci?
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
A to spoczko poszukam sobie
dziekuje F
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
akasha84 - no właśnie chodzi o to, że uśmiechu brak, ale za to drugi podbródek jest
![]() zgadzam się z ineczką, że skargę można by napisać.... a jak po wizycie? faficzku - nieźle ale przynajmniej lekarz fajny i dziękujęGosiu - dziękuję, coś bok dłuższy jest nie tak i po przedłużaniu(teraz mam zdjęte dłuższe włosy, te czarne już moje naturalne) coś mi strasznie wypadają. ale zapuszczam zawzięłam się i zapuszczam ![]() Mischoko- tylko on wiedział, że ja wolę najgorszą prawdę od kłamstwa lub całkowitej ciszy, denerwuje mnie chciałam mu coś napisać, ale dam se spokój... Heroldin, Mischoko, Faficzku - zawstydzacie mnie no ![]()
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny z uśmiechem na twarzy
wszystkie po kolei dostają całusa Na temat służby zdrowia już się wypowiadać nie będę, bo mam same negatywne odczucia. Kiedy moja babcia umierała to wszyscy mieli ją w poważaniu. Biedaczka nie ruszała się w ogóle, bo była prawie nieprzytomna przez około 3 miesiące, a ta służba zdrowia nie potrafiła jej, co godzinę obrócić. Babcia w konsekwencji tego zaniedbania miała straszne odleżyny, które ciągle krwawiły. Moja mam wszystkim się zajmowała. Nawet wynajęła prywatnie masażystę, ale babcia umarła z tymi odleżynami... Więc jestem zdania, że w szpitalach, przychodniach, i innych placówkach panuje znieczulica. Dlatego najlepiej samemu dbać o swoje interesy, gorzej, jeśli nie jest się w stanie. Kurcze... aż mi ten cały uśmiech zniknął. Dzisiaj mi szybko zleciała robota i nawet wydaje mi się, że pracownicy mnie troszkę polubili, bo z kilkoma rozmawiałam i żartowałam ![]() Fajną mamy dziś pogodę, taka jesień mi się podoba
|
|
#501 |
|
Wtajemniczenie
|
hahahaha BOSKIE!
dzisiaj rozmawiałam z siostrą o naszym forum tzn tak ogólnie mówię jej LOLA JA JUŻ MAM PONAD 100 WYPOWIEDZI, JAKIM CUDEM? a ona z takim oczywistym wzrokiem PRZECIEŻ MÓWIŁAM CI ŻE TO WCIĄGA cóż trzeba było słuchać siostry ale nie żałuję a w trakcje tej rozmowy powiedziała mi że ostatnio widziała taki podpis jednej z wizażanek: "prawdziwej wizażanki nie ma na forum tylko wtedy gdy zabraknie prądu" hahaha
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak nie pracowałam to co chwilka kukałam na wizaż, ale teraz mogę tylko ok 17
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Cholercia, a Wy tracicie na wadze. Dzisiaj miałam ważenie - przybyło mi znowu
dwa kilo. Dieta - taka jaką mogę, ruszam się ile trzeba i nic ... To od tej insuliny. Diabetolog zabrał mi dzisiaj parę jednostek {to przez to tycie}, ale za to tabletek dodał. Ja już na sam widok prochów mam mdłości. Nic to - jutro będzie piękny dzień ! Pewnie dla poprawy samopoczucia na zakupy czas !!! |
|
|
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie moooooogę z Wami
Musicie tyle produkować ? Jak ja mam każdej odpisywać? Bezsęsu. Malina - piękny kolor ![]() Która tam w przychodni i która do szpitala - babę w przychodni zabić, lekarzy w szpitalu podrywać ![]() Mischoko - 4.20? Znaczy, kładziesz się w ogóle ? I powiem Wam - mam nowy obiekt do wzdychania do Ja sobie zawsze upatrzę jakiegoś doktorka, z którym mam zajęcia (co ciekawe, kręcą mnie tylko ci z doktoratem i w okularach ) i sobie wzdycham przez cały semestr Porąbana jestem, wiem, ale za to zajęcia przyjemne
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na tej konsultacji
super sprawa dowiedziałam się jakim jestem typem i w ogóle. okazało się, że nie powinnam jeść nabiału którego jadam sporo. Ogólnie sporo się dowiedziałam, muszę się nauczyć regularnie jeść i pić jeszcze więcej wody, o warzywach nie wspominam nawet mam jeść co 3-4h, łykać błonnik i witaminy. W ogóle zbierają 'grupę wsparcia' dla osób, które się będą odchudzać, będą cotygodniowe spotkania, mierzenie, ważenie i nagrody dla tych, którzy schudną najwięcej w ciagu tygodnia, całość ma trwać chyba 12 tygodni i to jest swego rodzaju konkurs na koniec wybiorą osobe, ktora osiagnela najwiekszy rezultat i jakas fajna nagroda będzie (smialam sie, ze pewnie koszyk slodyczy
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na zwolnieniu, próbuję się wykurować
![]() natworzyłyście tyle, że się pogubiłam w czytaniu Spróbuję nadrobić, obiecuję! ![]() Nowe dziewczyny w wątku witam serdecznie ![]() Wszystkie pozdrawiam
|
#507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest tzw uzależnienie nooo(wprawdzie mnie nie dotyczy calkowicie , tak jak co poniektórych koleżanek pozdrawiam ale to wszystko pzrecież dla dobra Nas samych, i tego wątku![]() 2.przynajmniej na zajecia chetniej sie chodzi, i lepiej przyswaja "wiedze.(też miałam taki jeden obiekt (podobnie miało pare dziewczyn)ale ogólnie daltego ze ten pan .B. był młody , "dostepny" i fajnie prowadził zajecia Cytat:
o tak taka nagroda taka motywujacaco by Tu Tobie podać żebyś szybko wróciła do zdrowotności??? gorące mleko z miodem ..ech niestty tzreba to przetrzymać ale trzymam kciuki za jak najszybsze opuszczenie przez chorobęPozdrawiamy chorą Chilanes )
|
||
|
|
|
#508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo jak się okazuje, że tak, to się momentalnie 'odkochuję' i już nie mam do kogo wzdychać ![]() A teraz wszyscy chórem: POZDRAAAAAAWIAAAAAAMYYYYY CHIILAAAAAANEESSSS ![]() ![]() ![]()
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
hej Laski!! bez kitu strasznie sie produkujecie ;p
ja wczoraj nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac jak pani w autobusie usilnie chciala mi ustapic miejsca bo myslala ze w ciazy jestem ;p w sumie nie przyznalam sie ze nie aczkolwiek nie usiadlam. z drugiej strony to dobry patent na miejsca w autobusie a i jeszcze jedno... ja tez mam problem od tycia z lekami :/ tyle ze to nie insulina tylko leki psychotropowe :// odkad je biore przytylam 40 kg
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko - on nic nie zrobił, zniknął z pola smsowania, widywania w kwietniu i do tej pory cisza...
Faficzku - z tym prądem to coś jest na gronie mieliśmy wątek "chyba wizaż padł" i tam się gadało jak przestał działać wizaż ![]() Heroldin - no kupiłaś co? czy jutro idziesz? Ponura- dziękuję ![]() Daria - bombowo! też bym chciała tak. ja się nauczyłam jeść jak kilka razy prawie zemdlałam bo mi cukier spadł za bardzo... madzia- ja tak kiedyś na "ciążę" złapałam miejsce w busie to mojego miasta wiem wredna jestem, ale nie po to przychodzę 30 minut wcześniej, żeby potem stać przez 1,5 godziny
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

wredny babiszon niech nie ma szczęśliwych dni przez 3 tygodnie! teraz się podobno przepisy zmieniły co do książeczek ale straszyć nie chcę...

Musicie tyle produkować