![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zadomowienie
|
Hej! Trochę mnie tu nie było, wiadomo przedświąteczna gorączka itd.
Z dietą średnio jestem, ale źle nie ma, chociaż moją największą bolączką są słodycze ![]() Wczoraj wybrałam się rowerem do miasta (w sensie mieszkam na wsi i do miasta mam koło 7 km), więc mimo chłodu jakiś tam ruch był. Tęsknię za latem kiedy mogłam się codziennie wybierać na rower ![]() ![]() ogolnie ładna spódnica ![]() ![]() Joanna XL wiem jak to z tymi piernikami jest ![]() ![]() ![]() miiilenka gratuluję spadku wagi ![]() Rozpisałam się trochę ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, chętnie bym się do was przyłączyła, bo forum na którym pisze coś słabo jest uczęszczane... Postaram się tu was poczytac i zapoznac kto co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja coś wlaśnie nie moge się zebrać do pożytecznej działalnosći ... Fak ![]() ![]() Ach pierrniki ... No ja właśnie dałam cały co mama upiekła M. coby zabrał w niedziele izjadł ... Ale nie skonczył do mojego przyjazdu niestety ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Ja tez się obawiam tych świąt ;( postanowiłam się ograniczac, posmakuje wszystko po troche, ale nie bede pchać w sieibe do fula ;p bo weź to potem zrzucaj ;p pijecie kawke na diecie? Ja na sniadanie zjadłam jajko, dwa wafle ryzowe z pomidorkiem i herbate. A teraz smigam sobie zrobic kawe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co tutaj się orientuję, to dziewczyny piją kawę z mlekiem, tak jak i ja. Mleko 1,5-2%, ja używam 1,5%. Ja też nie ćwiczę za wiele, ze względu na kręgosłup, bo rwa kulszowa utrudnia mi pewne ruchy. Ograniczyłam się tylko do ostrożnych brzuszków i rozciągania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
A ja własnie za wasą nie przepadam... chleba nie moge za bardzo bo jak zaczne to konca nie widac. Za bardzo lubie pieczywo ;/ A Ty ile wazysz ogólnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- dziewczyny wy tak smakowicie o tych pierniczkach piszecie a mnie skręca bo jestem przed okresem i tak mi się okropnie słodkiego chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- a oto moje dzisiejsze menu 1) pumpernikiel z zółtym serwem i pomidorem 2)owsianka na wodzie z jogurtem nat. i bananem 3)warzywa na parze + ryba na parze + sos czosnkowy na bazie jogurtu nat. a dalej zobaczymy ![]()
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() po podliczeniu kalorii dzisiejszych stwierdzam, że nic dziś już chyba nie zjem ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2012-12-19 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do spania wstalam dzis tak, bo wyjezdzalam i chcialam juz byc w domku przed poludniem ![]() dziekuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wiecej napisze pozniej spadam na obiadek i chwile sie przespac:P buziaczki ![]()
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
anuszka ja pije kawę ... niestety. I to sporo... Wiem że to nie dobre - bo cellulit itd ale to jedna z moic hprzyjemności - niemogę tak sobie wszysykiego odmawiać
![]() ![]() Jeśli chodzi o ćwiczenia - wiem że ciezko jest z nadbagażem ćwiczyć - ale Twój nadbagaż nie jest taki znowu duży ![]() ![]() ![]() Ale żeby nie było że jestem jednostronne (bo chyba na tym forum jestem maniaczką ćwiczenia - jak to sie stało ![]() ![]() No powiedziałam co wiedziałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Dzis (w łaściwie to wczoraj) wypadł trzeci tydzień mojej diety-niediety ... Zwłaszcza po weekendzie ostatnim mało w tym odchudzniu diety ![]() Ale, ale... Mimo kilograma wiecej ![]() ![]() Wymiary pas 102 (ze 105), talia 81 (85), udo 64(65), łydka 41 (42) ramię 32 (35 ) - kolejne -3 cm w sumie ![]() ![]() ![]() ![]() niby od tygodnia robię 6 Weidera - może to dlatego . ale na 7 dni zrobiłam zrobiłam 5 więc dopiero się rozkręcam. Dieta u mnie leży i kwiczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
JoannaXL,
do czego Ci psychiatra? ![]() ![]() ![]() Kiedyś ciotka starała się wpajać mi teorię, że 1cm to 1kg ![]() Właśnie, muszę się dziś zmierzyć, bo dawno tego nie robiłam. Ale mam nudy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, jestem już w jednym wątku, ale co dwa wątki to nie jeden
![]() A poza tym urzekło mnie hasło "nadwaga niewyimaginowana" ![]() ![]() 170cm, 77kg (ostatnio 76,4, ale dla cholera wie, ile jest teraz.. :P), więcej napiszę wieczorkiem, jak nadrobię te 17 stron ![]() Anuszka, witaj! ![]()
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
ogolnie taaa no może psycholog a nie psychiatra ... Bo ja nie panuje nad jedzeniem - po prostu . Oczywiście brak silnej woli ma z tym coś wspólnego
![]() ![]() 1kg-1cm .. to nawet sie zgadza - powiedzmy że zrzuciłam jakieś 3kg - maksymalny spadek mam w talii - 4 cm ..Wszystko mniej więcej bo wiadomo jak jest z mierzeniem - ![]() Z innej beczki wierzycie w herbatki? Tj wiadomo od samej herbatki odchudzającej nie schudniesz ale jako wspomagacz... Chce ograniczyć kawę, w sumie herbaty nie lubie ale jak by to traktowac leczniczo... Przyznam ze juz kupiłam jedną ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Witaj furry sue ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
czesc Furry
![]() ![]() Milenka, z chłopem sie razem odchudzacie? Ile ja bym dała zeby moj chciał jesc, wazy 68/69kg czyli mnie ode mnie. A żyłby najchetniej na kawie i fajkach tylko. Ile ja bym dała za chłopa ktory by lubił zjesc i mogłabym mu gotowac i by to zjadał hihi ;p bo ten moj to jednego dania nawet do konca nigdy nie zje. Ja zawsze jadłam dwa razy tyle co on ;/ a jak sie odchudzam to mi znosi słodycze do domu itd. Bo ja bym to oproznila w jeden dzien, a on w dwa miesiace prze dobrych wiatrach. A powiedzcie jak planujecie z jedzeniem w święta? Joanna, miło ze mnie tam na tą magiczną liste wpisałas ;p ja generlanie po porodzie wazyłam 85kg, tj. jakies 2miesiace temu, ale te 10kg to latwo zleciało, ta kolejna 10tka to już są schody... Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2012-12-19 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- joanna gratuluję zdrowego podejscia do ćwiczeń. u mnie niestety to kula u nogi. z dietą ok. od 3 tyg. bardzo dobrze się trzymam ale ćwiczenia!!!! ![]() zima nie sprzyja ruchowi. jak jest ciepło t ![]() codziennie dzieci, odprowadzanie do szkoły, przedszkola, zakupy, pranie, prasowanie,obiadki,kolacj e......wierzcie mi ze przy 3 dzieci jest co robić. i jak pomyślę o ćwiczeniach to mi słabo ![]() dziewczyny chyba potrzebuję kopa w d**e ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
pytanie tylko czy o to ci chodzi pijąc herbaty odchudzające? lepiej zdrową dietą uregulować sobie metabolizm ,a przy tym wypróżnianie się niż załatwiać to jednorazowo herbatką ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- anuszka ja planuję pilnować się przez całe wolne-świąteczne ![]() mam dużą nadwagę i chcę się jej pozbyć ......więc nie będę robiła sobie wolnego od diety... wiesz ja kiedyś słyszałam że należy zmienić swój sposób żywienia na zawsze....nie tylko na okres trwanie diety..bo własnie potem jest efekt jo-jo.....więc na pewno skusze się na coś tam...ale tak jak pisała milenka wszystko w swoich granicach i o stałych godzinach. wiesz ja znam już siebie i wiem że jak sobie pozwolę to szybko się nie skączy ..... ![]() ![]()
![]() |
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-z bioder: 1 cm -z biustu 2 cm ![]() -pod biustem: 2 cm -pas: 1 cm ramię: 1 cm. W tydzień po centymetrze, dwa - nie jest źle. Idę spać, bo coś kiepskawa jestem ![]() ![]() Do jutra ![]() a jeszcze tak mi się przypomniało ![]() zobaczcie, jakie Marilyn miała kształty ! KLIK Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2012-12-19 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#501 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Dwa dni ćwiczę, dwa dni nie i tak w kółko... Oczywiście też jestem baaaardzo zajęta( w moim mniemaniu) praca, dom, zakupy, sprzątanie itd - ale nie mam 3 dzieci a i tak czasu mam za mało ![]() Więc nic się nie przejmuj super zaradna babka jesteś ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- U mnie dietowo nie najgorzej chociaż kolacja nie za bardzo udana a to przez to że zrobiłam jeden duży talerz kanapek dla siebie i B i nie kontrolowałam pochłanianych ilości gapiąc się w TV ![]() 7.00 2 jajka maźnięte majonezem, 2 kromki razowego chleba z ogórkiem 10.00 owsianka na wodzie z orzechami 13.00 2 kromki razowego chleba z szynką, ogórek 16.00 kasza pęczak z gulaszem i białym sosem, gotowana marchewka, seler i pietruszka 20.30 4 małe parówki cielęce, półtora białej bułki z żółtym serem, pomidorem i majonezem ![]() Między czasie 3 kostki czekolady nadziewanej i jeden pierniczek( faktycznie z dnia na dzień są coraz lepsze ![]() I to byłoby ma tyle ![]()
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
ufff, nadrobilam Was juz. Nie bylo mnie dwa dni. Mialam 2 calkiem ciezkie dyzury. Jutro wolne. Niestety musze sie przyznac, ze dzis w pracy caly dzien podjadalam czkoladki. Nie bylo to 2-3... niestety spokojnie bylo ponad 10
![]() Wczoraj elegancko caly dzien, ale jak juz wrocilam do domu to juz bylam glodna. A tam co?... czekoladki TZ przyniosl! Glodna JA i czekoladki.... nie mialam szans. ![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o herbatki, to ja lubie popijac pu ehr, ktora ponoc wspomga i zielona, ale bardziej traktuje je jako detoxy i witaminki i tylko w postaci lisciastej z dobrego sklepu herbacianego. Typowo dchudzajacych mieszanek nie pije i nie polecam, bo w wiekszosci sa to miesznaki ziol o dzialaniu przeczyszczajacym, juz nie mowic o tym ze to sa raczej jakies okrawki ziol zamkniete w torebeczce, anizeli dobrej jakosci ziola. Picie zielonej i czerwonej to tez taki mechanizm nakrecajacy. "wlasnie wypilam piszna zdrowa zielona herbatke, nie bede jej zapychac ciastkiem i niszczy jej wlasciwosci" ![]() ![]() Anuszko i FurrySue witajcie! Carla, mysle. ze na kolacje mozesz sobie darowac te wegle w postaci bolki. Zjedz te parowki z warzywami o ile musisz je juz jesc. Ja szczerze mowiac jak sobie pomysle co w tych parowkach zmielili to sie zalamuje, ale z drugiej strony czasem sobie lubie zjesc.. ![]() ![]()
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2012-12-20 o 01:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
SS7 nie łam się
![]() ![]() ![]() ja myśle że dużo zależy od charakteru (masz silną wolę albo nie), warunków (masz dzieci/męża którym gotujesz, ktoś trzyma słodycze w domu) i stosunku do jedzenia (kochasz jeść, gotować albo nie jest to ważne ) Ja kocham jeść i brak mi silnej woli ...Niby udaje mi się unikać miejsc gdzie są pokusy (lodówka rodziców... ![]() ![]() Dziś 78,7 czyli zrzucam sadełko wyjazdowe .. wczoraj nie było dobrze. Nie wiem czy pisać bo mi się oberwie ![]() ![]() A herbatka którą kupiłam to Zioło mnicha Bio activu - w składzie czerwona herbata, yerba mate i l-karnityna...Jakbym dała rade pić trzy razy dziennie to może trochę kawy zaoszczedze sobie ... Carla pożytek z kawy to tylko smak- ale co to za smak ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
CARLA_23,
Marilyn jest moją wielką idolką, bywały miesiące kiedy nosiła rozmiar 44/46 ![]() także tym się pocieszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ja wyczytałam że jej waga wahała się od 58 do 70 kg przy wzroscie 164 ... to zdjęcie to chyba z "obfitszego" okresu ...Ta czy owak wyobraźcie sobie że ktoś dziś pozuje w kostiumie kąpielowym tak ...
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Szkoda, że taki idotyczny ideał jest kreowany ... Właściwe BMI np przy moim wzroście (168) to waga od 55 do 70,3 ... No ale ja przy 68 uchodziłam za pulchną , a czułam się jak grubasek ![]() Mało tolerancji jest .. |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Hejka, moja waga od wczoraj nic nie drgnela ;( no ale dobre chociaz i to , ze jest taka sama a nie wieksza xD
Joanna, ja tak czy siak, nawet jak bede szczupla, nie pokaze sie juz w stroju kąpielowy... ciąża zmasakrowała moją skóre i jestem niestety cala w masakrycznych rozstepach ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Rozeznanie
|
dzień dobry kobietki
![]() jestem w głębokim szoku ![]() dzisiaj się ważyłam i mierzyłam .....i oto moje zestawienie BIUST 106.....100 -6 TALIA 99.....89 -10 BIODRA 120....107 -13 UDO 63.....62 -1 ŁYDKA 40.....39 -1 RĘKA 38......34 -1 A MOJA WAGA 90,3.....85,2 -5,1 ![]() ![]() ![]() Dziewczynki cieszę się jak dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- ps. i to wszystko w 3 TYGODNIE ![]()
#508 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek 5kg w 3 tygodnie, baardzo ładnie, gratuluje!!! wy sie tak mierzycie moze i ja sie zmierze? nigdy tego nmie robiłam, ale co tam
![]() widze kwiatuszek, ze mamy bardzo podobne wymiary ![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2012-12-20 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczynki wsiadam w samochód i jadę przede mną długa droga. 400 km. sama z 3 dzieci. bo mąż pracuje więc jadę do siostry się trochę odchamić . odwiedzę was wieczorkiem. miłego dnia. ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- anuszka, teraz tak spojrzałam , że jesteś ode mnie mniejsza.....może wymiary podobne....ale ja jestem z tych grubo kościstych......mogłam wyglądać szczupło a wago i tak nie była do tego adekwatna ![]()
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.