|
|
#541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
Ależ ja nie atakuję
Co do tamtego koloru no ja akurat preferuję ciemniejsze włosy ale nie każdemu przeciez one pasują. Wszystko dla mnie lepsze niż kolory zbyt sztuczne, natura rulezzz, jak to mój brat zwykł powiadać. i tyle gustów się niet.Pozdr.
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam sie z Agatin-K.stawim na natyralny kolor,
|
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
piekne i zdrowe wloski sa seksi, ale kazdy ma inny gust i kazdej z nas lepiej w innym kolorze wloskow
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, a ja dzisiaj mam "doła" bo wydaje mi się, że włosy mi się jakieś krótsze zrobiły
Naprawdę!To wogóle jest możliwe?! |
|
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
no raczej nie możliwe;p ja co do poruszonego wątku wypowiem się następująco: mam długie kręcone włosy zapuszczam je od dawna
podcinając co 2 miesiące końcówki rosną mi szybko napewno krótsze od włosów dziewczyny ze zdjęcia
o O...wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma... ;* O o Edytowane przez paulaaaaaaa7 Czas edycji: 2006-11-27 o 13:52 |
|
|
|
#547 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#548 |
|
Raczkowanie
|
Mi też się nie podoba zdjęcie włosów dziewczyny na poprzedniej stronie... Nie chodzi o kolor. Wydają się postrzępione, cienkie ale obciążone i przylegające do głowy (oczywiście wiem, że przy takiej długości tak to już bywa). Chociaż muszę przyznać, że tak ogólnie to nie wiem jak ta dziewczyna wygląda i wzoruję się na tym zdjęciu.
A tak ogólnei to wydaje mi się że długie i cienkie włosy zupełnie nie wyglądają dobrze... Po spięciu w kucyk zostaje sznureczek. Edit: klaudynka4 napewno ci się tylko wydaje a jesli dzis juz nei wychodzisz z domu to nałóż sobie naftę czy olejek rycynowy na włosy, zawiń w ręcznik i potem będzie tylko lepiej ;]
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj mam zamiar nałożyć Waxa
|
|
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
daje zdjęcia Julii Pietruchy(tej co zdjęcie było na poprzedniej stronie...ma piekne włosy i wszytsko mozna z nimi robić....
Była miss nastolatek w 2002 roku i miała wtedy 14 lat ![]() Moim zdaniem ma śliczne włosy julia pietrucha.jpg ok_tn_julia_2002.jpg Julia pietrucha 2.jpg Czyż te loki nie są cudowne |
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
są
|
|
|
|
#552 |
|
Przyczajenie
|
moim zdaniem sa za bardzo sztuczne i nienaturalne...
ach... nie to co łaadnr tylko to co sie komu podoba ;o) |
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, sztuczne
Możew dlatego się takie wydają, bo są bardzo zadbane jak na takie długie włosy
|
|
|
|
#554 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przeczytałam kiedyś opinię znanego stylisty - fryzjera gwiazd Brzmiało to mniej wiedzej tak "Włosy za łokiec? Tylko jeśli masz 12 lat ..." |
||||
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
A to moje włoski..stan na dzień dzisiejszy
![]() pozdrawiam
|
#556 |
|
Rozeznanie
|
Eluśka, masz sliczne włosy, mam taką sama fryzurę jak Ty
Nawet długośc taka sama:P
|
|
|
|
#557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widziałam już wiele dziewczyn, z długimi włosami i więkość ma zniszczone(szczególnie końcówki), nie tak zadbane jak ona... Ze świecą takich szukać!
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję ..mam co do nich kilka zastrzeżeń..oo widzisz..mówisz takie same ..heh..pozdrawiam
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam @ll
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne, gęste
|
|
|
|
#561 |
|
Wtajemniczenie
|
nooo to było w Glamour, i chodziło o włosy za łopatki ... ja głupia przez to jedno zdanie zdecydowłam się obciąć włosy (no bo jak znany stylista tak mówi- to musi być prawda) no i ofkorzzz żałowałam ;/ heh...tak to jest słuchać złotych raz z kolorowych pisemek ;/
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Taak.. szczególnie jeśli chodzi o tych świetnych specjalistów. Tylko zapominają dodać, że nijak ma się moda z tzw. "wyższych sfer" (które rzekomo reprezentują
) do tego, co jest modne wśród śmiertelników
|
|
|
|
#563 |
|
BAN stały
|
Tylko, że MODA to jedno, a tzw. moda uliczna to drugie ...
Natomiast jak to jest z MODNYMI i modnymi fryzurami, tego nie wiem .. Bo nigdy nie interesowało jakie fryzury są modne ... bo długie włosy na wybiegach są (chyba) zawsze
|
|
|
|
#564 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia tej miss mnie dalej nie przekonują, chociaż muszę przyznać, że na ostatnim wlosy są śliczne, ale czy jej na codzień udaje się uzyskać taki efekt nieprzyklapniętych i gęstych włosów? Nie sądzę, zdjęcie jest stylizowane...
Nawiasem mówiąc, gdyby jej włosy miały taką kondycję jak włosy eluśki87 to co innego |
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wylamalam z zapuszczania. moje krecone wlosy zaczely wygladac jak szczotka do kurzu sa mocno scieniowane warstwami obecnie i duzo lepiej sie kreca..
|
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
Dlugie wlosy sa super, ale jak widze kogos z maxymalnie dlugimi i te koncowki tak smetnie zwisaja to zawsze mam ochote ciachnąć nożyczkami z 10 cm zeby sie ladniej prezentowaly
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie, ja też mam ochotę ciachnąć takim osobom
![]() Szczególnie, jak na dole są wycieniowane na takie "piórka" ![]() A jak myślicie, czy można mieć ładne włosy do połowy pleców i pofarbowane?? Czy farbowanie może całkowicie wyklucza ładne włosy?? Bo ja swoje maluję od jakiegoś czasu i zapuszczam również... są troche zniszczone, ale nie aż tak bardzo Maluję gdzieś tak raz na 3 miesiące
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
ah dzis ogladalam swoje foty z wakacji i smiem stwierdzic ze jednak troche wlosi urosly
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się też wydaje, że moje włosy nie rosną, ale zawsze jak mój tato przyjeżdża to się dziwi, ile mi włosy urosły
|
|
|
|
|
#570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ojj widzialm pare razy takie wlosy - dlugie, ladne i ....farbowane echhh Matka natura rowno nas nie obdarowala
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

Naprawdę!
podcinając co 2 miesiące końcówki

..heh..pozdrawiam

) do tego, co jest modne wśród śmiertelników
ojj widzialm pare razy takie wlosy - dlugie, ladne i ....farbowane echhh Matka natura rowno nas nie obdarowala