|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Poczta przychodzi do nich ok 13 godziny... więc jeszcze sie nie kontaktowalam.
|
|
|
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Dziewczyny 9 stron w 1 dzień?? Powariowałyście, nie mam nawet czasu tego nadrobić...
U nowego gina wsio ok, widziałam dzidziulka na usg ale tak szybko pokazywał, że niedokładnie. Płci nie było widać, bo dzidziuś się cały czas odwracał - w pewnymmomencie lekarz złapał i zobaczył ale dzidzia znów zmieniła pozycję, chyba chłopiec ale nie wiadomo do końca. Za 2 tyg. mam połówkowe więc może zobaczymy dokładnie. Uciekam na dziś, bo mam masę spraw do załatwienia. |
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Ola moja Łucja tak się bawiła z nami w kotka i myszkę jak z nią w ciąży chodziłam... dowiedziałam się chyba dopiero po 25 tygodniu
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() lilka z taczką czy bez damy rade ![]() anuszka z tym hula hopem mnie rozbawiłaś hexa co za pyszności ![]() Też już kiedyś wklejałam to samo Ja licze wg 2. schematu. kasha kup sobie buciki jezeli ci się podobają, fason fajny. Ja nadal uwielbiam czarny ![]() pszczolka świetnie, że to wszystko dostałaś . Ja będę miała mnóstwo ciuszków, ale za resztą muszę się rozejrzeć. Fajnie z tym tramwajem Pokaż włoski ![]() misiulka jak fajnie z tym prezentem dla córci ![]() itakasia świetnie leży ta spódnica. Chyba sobie kupię basienkaw to zdjęcie itakasi w spódnicy na którą się czaje a nie moje ja taka szczupła nie jestem ![]() dzidzia pochwal się ciuchami jusdan napewno dam znać co do tych staników niezawsze gratulacje słodkie zdjęcia agravka za wizyte i daj znać jak po filmie bo uwielbiam Deepa i jego przebrania chociaż film Demoniczny fryzjer Sweeney Todd trochę mnie przeraził za dużo krwi ale charakteryzacja świetna.Daj znać jak po zabiegu(moje zboczenie zawodowe). Mój mi kiedyś zafundował peeling słodko słony na ciało Thalgo na naszej weekendowej podróży poślubnej.Skóra była super gładka i nawilżona marta My teraz impreza za impreza zaczynam ja 23 marca urodziny , 28 marca chrzciny bratanka Tż jest chrzestnym, 30 marca taty urodziny,4 kwietnia szwagierki urodziny, 6 kwietnia siostry urodziny, 10 kwietnia ślub kuzynki( a dwie godziny wcześniej jeszcze znajomych to tylko do kościoła idziemy) i mojej mamy urodziny 50-te, 16 kwietnia mój brat urodziny a jeszcze w miedzyczasie święta. Głowa mała. karolcia ![]() ola super ze wszystko ok Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-09 o 10:42 |
|
|
|
#546 |
|
Rozeznanie
|
ola jesteś o równy tydzień do przodu ode mnie
|
|
|
|
#547 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko trzymajcie kciuki za to, zeby serduszko mojej Aduni bylo w porzadku prosze
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 |
|
Rozeznanie
|
agravka trzymam kciuki chociaż nie bardzo wiem co jest nie tak, musiałam coś pominąć, ale mimo wszystko głowa do góry, będzie dobrze
|
|
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
agravka
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
jak mialam 3 lata wykryto u mnie wade serca i mialam ciezka operacje. Na szczescie wszystko jest w porzadeczku, ale chce dla pewnosci sprawdzic czy i u dzidzi wszystko ok
|
|
|
|
#551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba rzeczywiście wszystkim wyszła inna płeć niz zakładały, przynajmniej większości ![]() Ja sie cieszyłam jak się dowiedziałam że pierwsza będzie córeczka, zawsze chciałam stroić córeczkę w sukieneczki, spineczki no i zawsze powtarzałam że jakby nie było to pomoc dla mnie wyrośnie no ale z drugim to nastawiłam sie na chłopca a tu co???......kolejna pomoc będzie dla mnie jak dorośnie ,tylko kto remonty będzie robił jak mój M się zestarzeje? ![]() |
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
kciukasy zacisniete
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULUJE DZIEWCZYNKI!!! ![]() ![]() I batrdzo sie ciesze ze wizyta przebiegla tak milo i tego ze wszytsko jest oki słodkie fotoagravka super prezent i wozek bardzo mi sie podoba nie jest az tak drogi a rzeczywiscie ladny jak bedziesz znac opinie na temat tej firmy to daj znac bo ja jak na razie mysle tylko o implascie.bardzo mocno za ![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki: serduszko![]() vette czekamy na foto brzuszka ![]() itakasia rzeczywiscie zabiegany dzien ![]() za zawody coreczkimarta_d1 daj znac co i jak na wizycie.my idziemy 17kwietnia na 50lecie malzenswta Michala ciotki i wujka i tez musze pomyslec o kupnie jakiejs sukienki:/zapytam jeszcez kolezanek czy nie maja tunik odcinanych pod piersiami i moze ktoras by mi pozyczyla wole pozyczyc bo troche na brak siana narzekamy przez remont:/Lilka gratuluje pierwszych ruchow ![]() ola_k11 moja dzidzia tez na pierwszej wizycie zaslonila wszytsko co ma:/ale na kolejnej juz pokazala ![]() a poza tym dzien dobry wszystkim ![]() ![]() wiecie co zauwazylam ze moja coreczka jak zjem jogurt to zaczyna fikac w brzuchu fikolki to samo jest gdy zjem pomaranczko albo pomelo. dlatego jak jest cisza w brzuchu to ide zjesc cos z tego i ona zaczyna wariowac ![]() a dzis jak dostalam wczesnie rano sms to tak sie wkurzyla ze zaczela kopac po prawej stronie z dobre 1,5min w rownych odstepach czasu.wiec nie wiem czy to byla zlosc na zasadzie: "czy ludzie zegarkow nie maja i mnie budza" czy "zmien ten dzwonek wystraszyc sie mozna" a moze to czkawka ? nie mam pojecia ale i tak zaczelam sie smiac |
|
|
|
|
#554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i gratuluję córeczki ![]() Cytat:
Ja się pierwsza zapisze ![]() Cytat:
Co do wózka to ja chyba się zdecyduję na ten: http://www.allegro.pl/item948553564_...1_wys_0zl.html Co sądzicie? o funkcjonalności? Podoba mi się ten duży kosz na dole ![]() Tylko nie wiem czy wymiary gondoli są mierzone w środku czy na zewnątrz.. zależy mi na jak największej coby nie musieć za wcześnie przesadzać dziecka do spacerówki.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-03-09 o 11:19 |
||||
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Jusdan ale się uśmiałam... co do płci, to przyznaje, że jestem ciekawa co tam w moim brzuszku się chowa... ale bez różnicy mi co będzie. Prawdą jest, że w pierwszej ciązy przypuszczałam, że urodzi się syn... a w głębi duszy gdzieś tam po cichu marzyłam o córeńce, i jak się okazało, że będzie córcia ucieszyłam się bardzo... choć nie nastawiałam się na 100% na kobitke...
A w drugiej... w drugiej mi bez różnicy, czy urodzi się syn, czy córcia... córcię już mam
|
|
|
|
#557 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
ja tez bardzo chcialm poznac plec bo moje przeczucia zuplenie sie nie sprawdzily-myslalam ze to chlopiec a tu niespodzianka dzieczynka
i dobrze ze poznalismy plec bo jak wiecie ja juz meskie ubranka zaczelam kupowac i byl by zonk latem:/
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostanę przy neutralach ;]
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec jest dla mnie nadzieja ale juz sie przyzwyczailam do mysli ze to dziewczynka
|
|
|
|
|
#562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#563 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() mój mi różę czerwoną taką dużą i ładną dał i batonika... nie jadłam sniadania jeszcze, umieram z głodu a facet lodówke naprawia i czekam aż skończy |
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj jak bylam u lekarza przyszla dziewczyna z dzieckiem gdzies 4-5mc na szczepienie jaki ona miala wozek masakra! widac bylo ze byl to z tanich wozkow ale jej prowadzenie go sprawialo trudnosc ledwo go pchala wozek skrzypial raczka jak by byla jakos do dolu opuszczona tylko ta regulowana koncowka w gore poprostu masakra az jej wspolczulam ze musi ten wozek prowadzic wiec chyba jednak wazne jest to zeby wozek byl dobry nie mowie drogi ale dobry
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
niezawsze gratuluje coreczki i udanej wizyty! Oby jak najwiecej takich lekarzy agravka trzymam mocno kciuki żeby serduszko Twojej coreczki bylo zdrowiutenkie! :kc iuki:![]() Jeśli chodzi o ten wózek Tako jumper X, to my wlasnie jestesmy na niego zdecydowani. Mi on wpadl w oko wlasnie jak przegladalam wozki na Allegro. W zeszlym tygodniu bylismy ogladac go "na żywo" w hurtowni i wypadl jeszcze lepiej. Wyglada super, bardzo lekko sie prowadzi, cena nie poraza jak na gondole, spacerowke i fotelik, jest mnostwo kolorow i wzorow do wyboru, sprzedawczyni mowila ze duzo osob go kupuje i nie mieli jeszcze praktycznie zwrotow ani reklamacji. Bardzo lekko sie montuje elementy do stolaza, po zlozeniu zajmuje malo miejsca, dla nas bylo wazne zeby byly pompowane kola, przednie skretne z mozliwoscia blokady no i on to ma.
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
ola wiec narazie gratuluje chlopca
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- agravka trzymam kciuki za twoja kruszynke!
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda.... co do chłopczyków, to większa pewność jak lekarz s twierdzi chłopca, natomiast przy dziewczynce, nigdy nie może być 100% pewności... bo np siusiak mógl się gdzieś schować, podwinąć, zaginąc w akcji jak to się śmiała moja pierwsza lekarka... dlatego nie nastawiałam się na 100% na dziewczynke, nawet jak poznałam płeć, zreszta ona sama mnie do tego przekonala, że nie ma sensu się nastawiać tak, bo różnie to bywa z dziewczynkami
|
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#569 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Siala pewnie jakiś tam procent jest, że może akurat... choć wątpie. Przy facetach mniejsze prawdopodobieństwo pomyłki z tego co wiem. Przy dziewczynkach o wiele większe...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

ja się zdecydowałam na ten 

za wizyte i daj znać jak po filmie bo uwielbiam Deepa i jego przebrania 

no ale z drugim to nastawiłam sie na chłopca a tu co???......kolejna pomoc będzie dla mnie jak dorośnie ,tylko kto remonty będzie robił jak mój M się zestarzeje? 

, a tak rano to nie lubie. za chwile ide zaprowadzic starsza do szkoly, pozniej wracam do domu, przebieram sie i ide na cwiczenia, wracam, wychodze psem, przebieram sie, zawoze mlodsza do babci, pedze do jednej z torunskich szkol bo tam dzis starsza bierze udzial w zawodach miejskich, reprezentuje szkole. ja sie chyba bardziej denerwuje od niej