|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Poczta przychodzi do nich ok 13 godziny... więc jeszcze sie nie kontaktowalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Dziewczyny 9 stron w 1 dzień?? Powariowałyście, nie mam nawet czasu tego nadrobić...
U nowego gina wsio ok, widziałam dzidziulka na usg ale tak szybko pokazywał, że niedokładnie. Płci nie było widać, bo dzidziuś się cały czas odwracał - w pewnymmomencie lekarz złapał i zobaczył ale dzidzia znów zmieniła pozycję, chyba chłopiec ale nie wiadomo do końca. Za 2 tyg. mam połówkowe więc może zobaczymy dokładnie. Uciekam na dziś, bo mam masę spraw do załatwienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Ola moja Łucja tak się bawiła z nami w kotka i myszkę jak z nią w ciąży chodziłam... dowiedziałam się chyba dopiero po 25 tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() lilka z taczką czy bez damy rade ![]() anuszka z tym hula hopem mnie rozbawiłaś ![]() hexa co za pyszności ![]() Też już kiedyś wklejałam to samo ![]() Ja licze wg 2. schematu. kasha kup sobie buciki jezeli ci się podobają, fason fajny. Ja nadal uwielbiam czarny ![]() pszczolka świetnie, że to wszystko dostałaś . Ja będę miała mnóstwo ciuszków, ale za resztą muszę się rozejrzeć. Fajnie z tym tramwajem ![]() ![]() misiulka jak fajnie z tym prezentem dla córci ![]() itakasia świetnie leży ta spódnica. Chyba sobie kupię basienkaw to zdjęcie itakasi w spódnicy na którą się czaje a nie moje ![]() ![]() dzidzia pochwal się ciuchami jusdan napewno dam znać co do tych staników niezawsze gratulacje ![]() słodkie zdjęcia ![]() agravka ![]() ![]() Daj znać jak po zabiegu(moje zboczenie zawodowe). Mój mi kiedyś zafundował peeling słodko słony na ciało Thalgo na naszej weekendowej podróży poślubnej.Skóra była super gładka i nawilżona ![]() marta ![]() My teraz impreza za impreza zaczynam ja 23 marca urodziny , 28 marca chrzciny bratanka Tż jest chrzestnym, 30 marca taty urodziny,4 kwietnia szwagierki urodziny, 6 kwietnia siostry urodziny, 10 kwietnia ślub kuzynki( a dwie godziny wcześniej jeszcze znajomych to tylko do kościoła idziemy) i mojej mamy urodziny 50-te, 16 kwietnia mój brat urodziny a jeszcze w miedzyczasie święta. Głowa mała. karolcia ![]() ola super ze wszystko ok Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-09 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Rozeznanie
|
ola jesteś o równy tydzień do przodu ode mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
tylko trzymajcie kciuki za to, zeby serduszko mojej Aduni bylo w porzadku prosze
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
agravka trzymam kciuki chociaż nie bardzo wiem co jest nie tak, musiałam coś pominąć, ale mimo wszystko głowa do góry, będzie dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
agravka
![]()
#550 |
Wtajemniczenie
|
jak mialam 3 lata wykryto u mnie wade serca i mialam ciezka operacje. Na szczescie wszystko jest w porzadeczku, ale chce dla pewnosci sprawdzic czy i u dzidzi wszystko ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba rzeczywiście wszystkim wyszła inna płeć niz zakładały, przynajmniej większości ![]() Ja sie cieszyłam jak się dowiedziałam że pierwsza będzie córeczka, zawsze chciałam stroić córeczkę w sukieneczki, spineczki no i zawsze powtarzałam że jakby nie było to pomoc dla mnie wyrośnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
kciukasy zacisniete
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULUJE DZIEWCZYNKI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() agravka super prezent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vette czekamy na foto brzuszka ![]() itakasia rzeczywiscie zabiegany dzien ![]() ![]() marta_d1 daj znac co i jak na wizycie.my idziemy 17kwietnia na 50lecie malzenswta Michala ciotki i wujka i tez musze pomyslec o kupnie jakiejs sukienki:/zapytam jeszcez kolezanek czy nie maja tunik odcinanych pod piersiami i moze ktoras by mi pozyczyla ![]() Lilka gratuluje pierwszych ruchow ![]() ola_k11 moja dzidzia tez na pierwszej wizycie zaslonila wszytsko co ma:/ale na kolejnej juz pokazala ![]() ![]() a poza tym dzien dobry wszystkim ![]() ![]() wiecie co zauwazylam ze moja coreczka jak zjem jogurt to zaczyna fikac w brzuchu fikolki to samo jest gdy zjem pomaranczko albo pomelo. dlatego jak jest cisza w brzuchu to ide zjesc cos z tego i ona zaczyna wariowac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i gratuluję córeczki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do wózka to ja chyba się zdecyduję na ten: http://www.allegro.pl/item948553564_...1_wys_0zl.html Co sądzicie? o funkcjonalności? Podoba mi się ten duży kosz na dole ![]() Tylko nie wiem czy wymiary gondoli są mierzone w środku czy na zewnątrz.. zależy mi na jak największej coby nie musieć za wcześnie przesadzać dziecka do spacerówki.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-03-09 o 10:19 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Jusdan ale się uśmiałam... co do płci, to przyznaje, że jestem ciekawa co tam w moim brzuszku się chowa... ale bez różnicy mi co będzie. Prawdą jest, że w pierwszej ciązy przypuszczałam, że urodzi się syn... a w głębi duszy gdzieś tam po cichu marzyłam o córeńce, i jak się okazało, że będzie córcia ucieszyłam się bardzo... choć nie nastawiałam się na 100% na kobitke...
A w drugiej... w drugiej mi bez różnicy, czy urodzi się syn, czy córcia... córcię już mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
ja tez bardzo chcialm poznac plec bo moje przeczucia zuplenie sie nie sprawdzily-myslalam ze to chlopiec a tu niespodzianka dzieczynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostanę przy neutralach ;]
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#563 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mój mi różę czerwoną taką dużą i ładną dał i batonika... nie jadłam sniadania jeszcze, umieram z głodu a facet lodówke naprawia i czekam aż skończy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
wczoraj jak bylam u lekarza przyszla dziewczyna z dzieckiem gdzies 4-5mc na szczepienie jaki ona miala wozek masakra! widac bylo ze byl to z tanich wozkow ale jej prowadzenie go sprawialo trudnosc ledwo go pchala wozek skrzypial raczka jak by byla jakos do dolu opuszczona tylko ta regulowana koncowka w gore poprostu masakra az jej wspolczulam ze musi ten wozek prowadzic wiec chyba jednak wazne jest to zeby wozek byl dobry nie mowie drogi ale dobry
#565 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() niezawsze gratuluje coreczki i udanej wizyty! Oby jak najwiecej takich lekarzy agravka trzymam mocno kciuki żeby serduszko Twojej coreczki bylo zdrowiutenkie! ![]() ![]() Jeśli chodzi o ten wózek Tako jumper X, to my wlasnie jestesmy na niego zdecydowani. Mi on wpadl w oko wlasnie jak przegladalam wozki na Allegro. W zeszlym tygodniu bylismy ogladac go "na żywo" w hurtowni i wypadl jeszcze lepiej. Wyglada super, bardzo lekko sie prowadzi, cena nie poraza jak na gondole, spacerowke i fotelik, jest mnostwo kolorow i wzorow do wyboru, sprzedawczyni mowila ze duzo osob go kupuje i nie mieli jeszcze praktycznie zwrotow ani reklamacji. Bardzo lekko sie montuje elementy do stolaza, po zlozeniu zajmuje malo miejsca, dla nas bylo wazne zeby byly pompowane kola, przednie skretne z mozliwoscia blokady no i on to ma. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
ola wiec narazie gratuluje chlopca
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- agravka trzymam kciuki za twoja kruszynke!
#567 |
Zakorzenienie
|
To prawda.... co do chłopczyków, to większa pewność jak lekarz s twierdzi chłopca, natomiast przy dziewczynce, nigdy nie może być 100% pewności... bo np siusiak mógl się gdzieś schować, podwinąć, zaginąc w akcji jak to się śmiała moja pierwsza lekarka... dlatego nie nastawiałam się na 100% na dziewczynke, nawet jak poznałam płeć, zreszta ona sama mnie do tego przekonala, że nie ma sensu się nastawiać tak, bo różnie to bywa z dziewczynkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Siala pewnie jakiś tam procent jest, że może akurat... choć wątpie. Przy facetach mniejsze prawdopodobieństwo pomyłki z tego co wiem. Przy dziewczynkach o wiele większe...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.