DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o! - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-15, 14:15   #541
monika192
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 789
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!

Ja siê dziwie ¿e ten ch³opak tyle wytrzyma³. Jak bym by³a nim to po takim zbombardowaniu mnie wiadomo¶ciami ju¿ dawno bym co¶ z tym zrobi³a. Ty nie masz za grosz poczucia w³asnej warto¶ci. Jak mo¿na wypisywaæ do faceta który ma Ciê g³êboko gdzie¶ przez tyle czasu? w ¿adne jak to ty mówisz znaki nie wierzê, pewnie nie¼le koloryzujesz sytuacje. Uroi³o Ci siê co¶. Facet je¶li jest zainteresowany to okazuje to w inny sposób, d±rzy do spotkania i poznania tej drugiej osoby. A w tym przypadku nic takiego nie mia³o miejsca. Je¶li masz jeszcze choæ trochê szacunku do swojej osoby to u¶wiadom sobie w koñcu ¿e on ma Ciê g³êboko w powa¿aniu i nigdy nie by³ zbytnio zainteresowany. Mo¿e na pocz±tku lubia³ z Tob± pisaæ ale widocznie mu siê odmieni³o jak zobaczy³ jaka jeste¶ zdesperowana i go nêkasz ;]
monika192 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 14:18   #542
oliwia18
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 005

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka¿ wiadomo¶æ
To takie smutne, ¿e cz³owiek zbiera siê w sobie, ¿eby wy³apaæ swoje b³êdy, ¿yæ normalnie, a czyta ¿e z tego nie wyjdzie, nie wyszed³, ¿e tarapia, ¿e psycholog itd. Je¶li kiedykolwiek przyjdzie mi na my¶l pisanie czegokolwiek i siê faktycznie nie bêdê w stanie powstrzymaæ mo¿e faktycznie siê gdzie¶ zg³oszê... Tymaczasem jako¶ siê trzymam i chyba muszê opu¶ciæ to forum, bo za wyj±tkiem paru komentarzy, które rzeczywi¶cie ¶ciagaj± na ziemiê i logicznie uzasadniaj±, ¿e nie powinnam by³a w ogóle sugerowaæ siê tego typu 'znakami', ¿e facet rzeczywi¶cie powinien odpisywaæ, ¿e gdyby by³ zainteresowany to na bank by co¶ zrobi³, to czytam w wiêkszo¶ci rzeczy które nijak maj± siê do tego co prze¿y³am.
Który¶ raz ju¿ o tym mówisz, a w ogóle tego nie robisz. Tak jak z przerwaniem Twojej chorej sytuacji- niby chcesz, niby siê mêczysz, niby wiesz, ¿e musisz, ale jednak tego nie robisz. Je¶li chcesz co¶ przerwaæ, to po prostu to zrób. Odsubskrybuj ten w±tek, ¿eby¶ nie dostawa³a maila o nowych wiadomo¶ciach w w±tku, nie czytaj, nie podgl±daj i nie odpisuj. Od teraz. Wtedy zobaczysz, czy umiesz przerwaæ co¶ tak nieistotnego w Twoim ¿yciu, jak ten w±tek i czy bêdziesz w stanie przerwaæ co¶ tak istotnego, jak ta relacja.
Zacznij ¿yæ tym co tu i teraz. Nie rozgrzebuj przesz³o¶ci (¿e on kiedy¶ napisa³, zamie¶ci³, obejrza³...) i przysz³o¶ci± (¿e mo¿e bêdzie tak albo tak).
oliwia18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 14:19   #543
awki
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 106

Cytat:
NO TO SPRÓBUJ choæ raz za³o¿yæ, ¿e taki facet istnieje. To Wy jeste¶cie chyba ograniczeni, je¶li nie przyjmujecie do wiadomo¶ci, ¿e rzeczywi¶cie móg³ mi siê trafiæ ten jeden na milion, który te¿ reprezentuje takie a nie inne zachowania, a jak mówi³am gdzie¶ wcze¶niej, jest bardzo niestandardowy. Pozdrawiam.
Ca³a reszta opisu jego zachowania do tego nie pasuje. Autorko, po prostu ciê¿ko jest patrzeæ powa¿nie na s³owa osoby, która przez kilka miesiêcy zasypywa³a kogo¶ smsami bez odpowiedzi.

W liceum by³am podobnie zauroczona, ca³y czas wmawia³am sobie (i równie¿ mi wmawiano), ¿e podobam siê jednemu facetowi. Zwykle jednak mi odpisywa³, spotykali¶my siê normalnie, sami, zaprasza³ mnie do siebie. Po pewnym czasie poczu³ siê niekomfortowo i obci±³ kontakt - przesta³ do mnie pisaæ, przesta³ mi odpisywaæ. Po tym wys³a³am do niego kilka wiadomo¶ci, najczê¶ciej po alkoholu. By³o mi tak niesamowicie wstyd, czu³am siê tak upokorzona, ¿e ja do niego piszê, a on nawet nie zadaje sobie trudu, ¿eby odpisaæ "odczep siê", ¿e przesta³am. Do dzisiaj mi za to g³upio. Dlatego my¶l, ¿e mog³abym go tak zasypywaæ dzieñ w dzieñ, jest niewyobra¿alna.

Edytowane przez awki
Czas edycji: 2013-02-15 o 14:21
awki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 14:26   #544
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 189

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Poka¿ wiadomo¶æ
Który¶ raz ju¿ o tym mówisz, a w ogóle tego nie robisz. Tak jak z przerwaniem Twojej chorej sytuacji- niby chcesz, niby siê mêczysz, niby wiesz, ¿e musisz, ale jednak tego nie robisz. Je¶li chcesz co¶ przerwaæ, to po prostu to zrób. Odsubskrybuj ten w±tek, ¿eby¶ nie dostawa³a maila o nowych wiadomo¶ciach w w±tku, nie czytaj, nie podgl±daj i nie odpisuj. Od teraz. Wtedy zobaczysz, czy umiesz przerwaæ co¶ tak nieistotnego w Twoim ¿yciu, jak ten w±tek i czy bêdziesz w stanie przerwaæ co¶ tak istotnego, jak ta relacja.
Zacznij ¿yæ tym co tu i teraz. Nie rozgrzebuj przesz³o¶ci (¿e on kiedy¶ napisa³, zamie¶ci³, obejrza³...) i przysz³o¶ci± (¿e mo¿e bêdzie tak albo tak).
W pe³ni siê zgadzam.
Raz, ¿e to by³ g³upi pomys³ pisaæ, choæ za kilka postów jestem naprawdê wdziêczna, bo pomog³y.
A dwa to faktycznie nie mogê ju¿ tego rozgrzebywaæ.

Dziêki i pozdrawiam.
noubanaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 14:32   #545
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Cytat:
by³a bogata wymiana muzyki miêdzy nami, która niestety spowodowa³a, ¿e zwi±za³am siê emocjonalnie z tym cz³owiekiem.
przepraszam ale siê wtr±cê

chyba musia³am mieæ romans z moimi nauczycielkami fortepianu, mia³y¶my niezwykle bogat± wymianê muzyki
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 14:39   #546
panna mati_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 831

Cytat:
Napisane przez SALIX Poka¿ wiadomo¶æ

chyba musia³am mieæ romans z moimi nauczycielkami fortepianu, mia³y¶my niezwykle bogat± wymianê muzyki
Tekst roku
panna mati_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 15:12   #547
shawty19
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 592
GG do shawty19

Czy wstawi³aby¶ nam tu link do bloga tego ch³opaka?
Stary 2013-02-15, 15:19   #548
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 33 558

Fantasmagorii ciag dalszy.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 15:24   #549
panna mati_
Zakorzenienie

Ten w±tek ma si³ê przebicia
Stary 2013-02-15, 15:30   #550
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Mnie siê najbardziej podoba autorka, która przy ka¿dej okazji zapewnia, ze nie bêdzie tu wchodziæ, a ci±gle wy¶wietla mi siê, ze przegl±da w±tek.

St±d wniosek, ¿e jak od wiza¿u siê uwolniæ nie mo¿e (raptem dwa dni) to od ch³opaka po 8 miesi±cach nêkania, te¿ raczej siê nie uwolni.

Amen!
Stary 2013-02-15, 16:17   #551
nesska10
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 473

Cytat:
Napisane przez shawty19 Poka¿ wiadomo¶æ
Czy wstawi³aby¶ nam tu link do bloga tego ch³opaka?
podbijam, wstaw link, mo¿e ma jak±¶ magnetyczn± si³ê przyci±gania?
nesska10 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 16:50   #552
panna mati_
Zakorzenienie

Skoro ferie tak dzia³aj± na ludzi... to jakie historie pojawi± siê w wakacje?
Stary 2013-02-15, 16:51   #553
Trzepotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 20 982

Tre¶æ usuniêta

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2013-02-19 o 17:06
Trzepotka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 16:54   #554
panna mati_
Zakorzenienie

Ten w±tek ju¿ siê koñczy, ale rozkrêca siê o romansie z ginekologiem podczas porodu...te¿ dobre jest
Stary 2013-02-15, 16:58   #555
Lisciolaz Straszliwy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 480

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Poka¿ wiadomo¶æ
Ten w±tek ju¿ siê koñczy, ale rozkrêca siê o romansie z ginekologiem podczas porodu...te¿ dobre jest
Podasz linka ?

(\__/)
{ ^y^}

Lisciolaz Straszliwy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 17:12   #556
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To st±d, to stamt±d, a czasem jeszcze sk±d indziej;-)
Wiadomo¶ci: 1 200

Autorko w±tku, ja Ci generalnie wspó³czujê sytuacji w której siê znalaz³a¶, g³ównie na w³asne ¿yczenie. Rozumiê, ¿e mog³as ¿ywiæ jak±¶ nadziejê, która on ¶wiadomie b±dz nie podsyca³, ale Twój b³±d polega³ na tym, ¿e nie umia³a¶ sobie daæ na wstrzymanie w odpowiednim momencie i przez wiele mie¶. tkwi³a¶ w chorej sytuacji.

Byæ mo¿e ch³opak postêpowa³ jak postêpowa³ z wyrachowania, wyczu³, ¿e ci siê poddajesz, ¿e jeste¶ s³aba i mia³ z tego ubaw, ale jedno jest pewne-NIE zale¿a³o mu na Tobie. Gdyby mu zale¿a³o, postêpowa³by zupe³nie inaczej, szuka³by REALNEGO kontaktu z Tob±, d±¿y³ do nawi±zania rzeczywistej relacji w ¶wiecie realnym, nie on line, gdzie i tak nic siê nie dzia³o wprost. Nie wykazywa³ takiej inicjatywy, bo po prostu zwi±zku z Tob± NIE chcia³.

Twoim b³êdem by³o tak¿e narzucanie siê mu nawet gdy zwi±za³ siê ju¿ z now± dziewczyn±, abstrahuj±c od znaków, patrzeæ powinna¶ na FAKTYCZNE czyny. A on wysy³a³ znak jednoznaczny, czyli NIE, nie chcê mieæ z Tob± nic wspólnego.

Pogr±zy³a¶ siê w ¶wiecie w³±snych urojeñ i fantazji, które podsyca³a¶, byæ mo¿e on to te¿ podsyca³, Twoje zachowanie owszem, podchodzi³o pod zachowanie stalkera, choc z 2 strony skoro nie dawa³ Ci otwarcie do zrozumienia, ¿e NIE chce, a lawirowa³, nie nazwa³abym go Twoj± ofiar±. Zw³aszcza, ¿e wchodzi³ na Twój profil i co¶ tam pobiera³ czy odpuszcza³ sygna³y.

W ka¿dym razie, wychodzi na jedno-ponizy³a¶ siê, upokorzy³a¶ i o¶mieszy³a¶, w momencie gdy powinna¶ mieæ dumê i honor i dawno temu ukrucic t± chor± grê i swoje w³asne zachowanie. Tym bardziej, ¿e do niczego prawdziwego nie dosz³o, wiêc dziwi± mnie sms-y ¿e skoñczmy ju¿ to, tak jakby faktycznie by³o co koñczyæ.

Uwa¿am, ¿e dziewczyny dobrze Ci doradzaj±, aby¶ uda³a siê do psychologa lub nawet psychiatry przeanalizowaæ sytuacjê, w jak± siê wpl±ta³a¶, bo nie jest ona zdrowa, nie mówiê tego absolutnie z³o¶liwie, lecz po to, aby¶ wspólnie ze specjalist± dociek³a takiego stanu rzeczy, dlaczego w to brnê³±¶, dlaczego sobie wmawia³a¶, czemu na takiej lichej podstawie zbudowa³a¶ sobie zamki z piasku i do tej pory ¿ywisz nadziejê ( wspominasz o niej w 1 po¶cie). My¶lê, ¿e taka wizyta pomo¿e Ci zrozumieæ wiele spraw i wzmocni psychicznie! Powodzenia!

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez awki Poka¿ wiadomo¶æ
Ca³a reszta opisu jego zachowania do tego nie pasuje. Autorko, po prostu ciê¿ko jest patrzeæ powa¿nie na s³owa osoby, która przez kilka miesiêcy zasypywa³a kogo¶ smsami bez odpowiedzi.

W liceum by³am podobnie zauroczona, ca³y czas wmawia³am sobie (i równie¿ mi wmawiano), ¿e podobam siê jednemu facetowi. Zwykle jednak mi odpisywa³, spotykali¶my siê normalnie, sami, zaprasza³ mnie do siebie. Po pewnym czasie poczu³ siê niekomfortowo i obci±³ kontakt - przesta³ do mnie pisaæ, przesta³ mi odpisywaæ. Po tym wys³a³am do niego kilka wiadomo¶ci, najczê¶ciej po alkoholu. By³o mi tak niesamowicie wstyd, czu³am siê tak upokorzona, ¿e ja do niego piszê, a on nawet nie zadaje sobie trudu, ¿eby odpisaæ "odczep siê", ¿e przesta³am. Do dzisiaj mi za to g³upio. Dlatego my¶l, ¿e mog³abym go tak zasypywaæ dzieñ w dzieñ, jest niewyobra¿alna.
No w³a¶nie o to tu chodzi! Normalna w pe³ni ¶wiadoma swoich czynów (tj. nie maj±ca problemów z rzeczywistym os±dem sytuacji) osoba, potrafi wyczuæ moment, w którym siê wycofaæ, i ¿e siê ju¿ o¶miesza i upokarza, nawet je¿eli wcze¶niej facet wykazywa³ zainteresowanie. A autorka w±tku-przeciwnie. Bez zachamowañ bombardowa³a ch³opaka sms-ami nigdy nie otrzymuj±c sms-a zwrotnego. Nie potrafi³a zrozumieæ, ¿e to co siê dzieje jest chore, nawet gdyby faktycznie ch³opak wysy³a³ znaki, to ka¿dy inny na jej miejscu da³by sobie spoój bo widzia³by, ¿e to wszystko nei ma sesnu, ¿e ch³opak siê bawi a w rzeczywisto¶ci prowadzi swoje ¿ycie, bez niej i nigdy jej na prawdê do tego zycia nie zaprosi³! Wiêæ owszem, podej¶cie autorki jest chore.

Fantazje o których pisa³a mo¿e mieæ ka¿dy, ale gdzie¶ lerzy granica, poza któr± fantazje staj± siê chore i niezdrowe. Nie wykluczone, ¿e ch³opak mial ubaw z tej sytuacji i robi³ to specjalnie, ale normalna osoba szybko by siê zorientowa³a, ¿e takie co¶ do niczego nei zmierza i ukróci³a wszelki kontakt. Takie rzeczy s± w pe³ni do zrozumienia u 12-latki, ale nie w wieku 25-lat. Uwa¿am, tak jak napisa³am, ¿e autorka powinna udaæ siê po fachow± pomoc!
ewelajna25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 17:19   #557
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lisciolaz Straszliwy Poka¿ wiadomo¶æ
Podasz linka ?
http://Dziwne przywi±zanie

Edytowane przez panna mati_
Czas edycji: 2013-02-15 o 17:20
Stary 2013-02-15, 17:21   #558
milka8686
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 446

Cytat:
Fantasy. Gdzie ja nazywam go okrutnikiem bez serca ? Wg mnie to nie by³y mistyczne znaki. Gdzie by³ stak ekstazy? W 4 oczy widzia³am siê z nim 4 dni temu. Powiedzia³am tylko, ¿e to co z mojej strony to nie by³a ¶ciema, ale ¿e rozumiem jego wybór i ¿yczê mu szczê¶cia. No i posz³am sobie. Widywali¶my siê na uczelni, zamieniali¶my parê s³ów. Natomiast nigdy nie zadzia³a³ odwa¿nie.
zzzzzzzzzzz my¶lê, ¿e jednak jeste¶ trolem

wcze¶niej wiele razy pisa³a¶, ¿e od czasu jak 2 tygodnie temu kaza³ Ci smsem i¶æ na grzyby to nie mieli¶cie ¿adnego kontaktu od tego czasu
milka8686 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 17:29   #559
Trzepotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 20 982

Tre¶æ usuniêta

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2013-02-15 o 17:31
Trzepotka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 17:31   #560
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Ale jazda
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 18:03   #561
kaja2301
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 964

pisa³am na pocz±tku w±tku i do teraz nie mialam czasu go przejrzeæ...

we¼my jeszcze pod uwagê to, ¿e je¶li chodzi o muzykê, to dla wielu facetów (nie mówie, ¿e dla wszystkich ale czêsto siê z tym spotkalam) s³owa w piosenkach nie maj± prawie ¿adnego znaczenia... Móg³ on wstawiaæ np jaki¶ house gdzie jest co¶ tam o milo¶ci a nie ma to dla niego zadnego znaczenia, tylko sama muzyka sie liczy³a.

a tak poza tym...
mo¿e juz pomijaj±c to wszystko, autorko zastanów sie za kogo siê masz je¶li przez tyle czasu ¿ywi³a¶ siê po prostu resztkami z pañskiego sto³u w postaci jaki¶ znaków. Gdzie jakikolwiek szacunek do siebie ?? Poczucie godno¶ci, wstyd ?? pewnie jakby Ci odpisa³, po³o¿y³aby¶ siê i z wdziêczno¶ci pozwoli³a po sobie skakaæ.

Zgadzam siê tak¿e, z tym, ¿e bez w±tpienia to on jest tu ofiar±. Dziewczyny, wyobra¼cie sobie jakby¶cie siê czu³y na miejscu tego chlopaka, kto¶ poznany tylko na imprezie, nêka Was smsami i ca³o¶æ trwa 8 miesiêcy. Na dodatek to kto¶ z waszego bli¿szego otoczenia, ze szkoly. Dla mnie to jest przera¿aj±ce. Wcale mnie to nie dziwi, ¿e on nie odpisywa³ na jakie¶ farmazony, ¿e j± to zabija i niszczy, no bo co mia³ odpisac i po co?? Mi by by³o zwyczajnie szkoda pieniedzy z abonamentu na to. Pominê juz fakt, ¿e ch³opak musia³by chyba mieæ komórke przyklejon± do rêki... Po jednym jego smsie, ona pewnie z podekscytowania wysma¿y³a by z 50 w minute (w koncu po 6 miesiacach mi odpisa³³³³!! napewno jednak co¶ czujeee) Zreszt± tu, na wiza¿u, zawsze w w±tku o jakim¶ natrêcie, doradza siê nie odpisywaæ.

Zreszt±, wg mnie to co tu jest opisane to zaledwie czê¶c tej chorej sytuacji... Przecie¿ te smsy musia³y mieæ jak±s tre¶æ. Szczerze mówi±c-wg mnie strach pomy¶lec jak±.

Edytowane przez kaja2301
Czas edycji: 2013-02-15 o 18:06
kaja2301 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 18:03   #562
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzie¶ na Latarnianym Pustkowiu...:)
Wiadomo¶ci: 6 518

Cytat:
Napisane przez Trzepotka Poka¿ wiadomo¶æ
Tre¶æ usuniêta
Dziêki. Ju¿ siê ba³am, ¿e jak autorka siê zwinie to nie bêdê mia³a nic do poduszki, a tu proszê
Stary 2013-02-15, 18:05   #563
Lisciolaz Straszliwy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 480

Cytat:
Napisane przez syklamen Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki. Ju¿ siê ba³am, ¿e jak autorka siê zwinie to nie bêdê mia³a nic do poduszki, a tu proszê
Ciekawe, czy autorce w±tku kardio-ginekologicznego pan doktór te¿ wysy³a³ jakie¶ znaki .

(\__/)
{ ^y^}

Lisciolaz Straszliwy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 18:10   #564
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Pragnê podsumowaæ w±tek. Muzycznie oczywi¶cie!

201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 18:13   #565
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzie¶ na Latarnianym Pustkowiu...:)
Wiadomo¶ci: 6 518

Cytat:
Napisane przez Lisciolaz Straszliwy Poka¿ wiadomo¶æ
Ciekawe, czy autorce w±tku kardio-ginekologicznego pan doktór te¿ wysy³a³ jakie¶ znaki .
Proponujê siê przenie¶æ tam i w razie czego pomagaæ autorce w odczytywaniu znaków dawanych przez ginekologa, je¶li takie bêd±.
Tylko tam to ju¿ trudniej, bo nie ka¿dy zna lekarski ¿argon.
Stary 2013-02-15, 18:53   #566
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Jestem zszokowana, ¿e w±tek podupad³. W razie jakiego¶ o¿ywienia melduje gotowo¶æ do dzia³ania, a teraz zmykam na w±tek o sprawach 'dowcipnych'
Stary 2013-02-15, 18:58   #567
201607050913
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 561

Moim zdaniem w chorobie nie ma nic ¶miesznego.
201607050913 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 19:12   #568
alexandraa13
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 888

kilka postów z ostatnich stron:

Cytat:
Napisane przez syklamen Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie jego relacja z t± dziewczyn± nie mo¿e siê równaæ pod wzglêdem g³êbi uczuæ z Wasz±.
Nie mia³a adresu jego bloga=ich relacja nie by³a prawdziwa, nie to, co Wasza.

Podsumowuj±c: Ty pisa³a¶ sms-y do niego dzieñ w dzieñ, a on Ci 'odpisywa³' poprzez wstawianie piosenek i obrazków w necie. lol.

Cytat:
Napisane przez rickybobby Poka¿ wiadomo¶æ
Bo tamten zwi±zek jest zastêpczy,a tu jest internet,to mistyczne medium mi³osne.
Cytat:
Napisane przez Magdallen Poka¿ wiadomo¶æ
No, to kicha. Jestem w zwi±zku zastêpczym. Chyba ju¿ z pó³ roku z T¯ nie napisali¶my do siebie nic przez internet
Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Poka¿ wiadomo¶æ
No spoko i tak kazdy wie, ze masz cos z g³ow±. I albo sie zrozumiesz i sie ogarniesz albo wyl±dujesz gdzies w jakims szpitalu za niedlugo dla nienormalnych. Mowie ci powaznie i to moja rada dotycz±ca tego w±tku. Gdyby chcial to by pisal wiec wez se skoncz urajac te bajki bo szkoda ciebie, ze dalej nie pojmujesz. Albo to jakas sciema bo siedzisz ciagle i odpisujesz ciagle to samo i nie umiesz pojac ze masz cos z g³ow± !!

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Mowila mowila, ze tam sie z nim widziala, ale nie bylo spotkania takiego, ze sie umowili na to spotkanie itd
Cytat:
Napisane przez panna mati_ Poka¿ wiadomo¶æ
To jest kultowy w±tek
Cytat:
Napisane przez Kaza86 Poka¿ wiadomo¶æ
Pere³ka roku 2013
Cytat:

Cytat:
Napisane przez nesska10 Poka¿ wiadomo¶æ
podbijam, wstaw link, mo¿e ma jak±¶ magnetyczn± si³ê przyci±gania?
Cytat:
Pragnê podsumowaæ w±tek. Muzycznie oczywi¶cie!
Cytat:
Jestem zszokowana, ¿e w±tek podupad³. W razie jakiego¶ o¿ywienia melduje gotowo¶æ do dzia³ania, a teraz zmykam na w±tek o sprawach 'dowcipnych'
Przykro siê Was czyta, naprawdê. Znalaz³y¶cie sobie ofiarê do wy¶miania i wyszydzenia co? Tak, autorka ma niew±tpliwie problem sama ze sob±, zreszt± sama wiele razy to potwierdzi³a. Byæ mo¿e nawet potrzebuje leczenia u specjalisty. I CO Z TEGO?? Nikomu z Was nie zrobi³a tym w±tkiem krzywdy i nikogo nie obra¿a³a. Nie wstyd Wam kpiæ z czyjego¶ problemu/ zaburzenia/ choroby? Nie usprawiedliwia tego ani jej z³a argumentacja, ani powtarzanie tych samych stwierdzeñ, ani za du¿a ilo¶æ postów...Pewnie, nie ma co g³askaæ po g³ówce, czasem trzeba ostrzejszych s³ów i "potrz±¶niêcia", ¿eby dotar³o. Ale posty maj±ce na celu jedynie wy¶mianie jej s± naprawdê ¿a³osne...
alexandraa13 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 19:22   #569
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Napisane przez alexandraa13 Poka¿ wiadomo¶æ
kilka postów z ostatnich stron:

Przykro siê Was czyta, naprawdê. Znalaz³y¶cie sobie ofiarê do wy¶miania i wyszydzenia co? Tak, autorka ma niew±tpliwie problem sama ze sob±, zreszt± sama wiele razy to potwierdzi³a. Byæ mo¿e nawet potrzebuje leczenia u specjalisty. I CO Z TEGO?? Nikomu z Was nie zrobi³a tym w±tkiem krzywdy i nikogo nie obra¿a³a. Nie wstyd Wam kpiæ z czyjego¶ problemu/ zaburzenia/ choroby? Nie usprawiedliwia tego ani jej z³a argumentacja, ani powtarzanie tych samych stwierdzeñ, ani za du¿a ilo¶æ postów...Pewnie, nie ma co g³askaæ po g³ówce, czasem trzeba ostrzejszych s³ów i "potrz±¶niêcia", ¿eby dotar³o. Ale posty maj±ce na celu jedynie wy¶mianie jej s± naprawdê ¿a³osne...
alexandraa13 chcia³am Ci powiedzieæ, ¿e przez te 19 stron, które powsta³o niejednokrotnie problem autorki by³ rozpatrywany. Ka¿da z Nas z osobna wypowiada³a siê na ten temat, co my¶li o zachowaniu autorki i ch³opaka, oraz tym co dziewczyna powinna zrobiæ.
A o ile mnie pamiêæ nie myli, autorka od samego pocz±tku nie dawa³a siê przekonaæ do naszych racji ani tym bardziej do tego, ze powinna porozmawiaæ na ten temat z kim¶ bardziej odpowiednim, czyli psychologiem.
Ponadto kiedy My, próbowa³y¶my siê czego¶ wiêcej dowiedzieæ, zeby obiektywnie spojrzeæ na sprawê zosta³y¶my nazwane hienami, które tylko czekaj± na informacjê z ¿ycia autorki, a¿eby je rozszarpaæ i wy¶miaæ.
Je¶li autorka, uwa¿a³a, ¿e powiemy jej, ze winnym ca³ej sytuacji jest ten ch³opak, albo ¿eby siê ponownie do niego odezwa³a, ¿eby jej wyja¶ni³ wszystko, to niestety by³a w b³êdzie. I jestem w 100% pewna, ¿e wiêkszo¶æ z dziewczyn, które siê tu udziela³o, pisa³o swoje wypowiedzi nie w celu na¶miewania siê z autorki. Wiêkszo¶æ chcia³a jej otworzyæ oczy na zaistnia³± sytuacjê.
Stary 2013-02-15, 19:32   #570
milka8686
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 446

Cytat:
alexandraa13 chcia³am Ci powiedzieæ, ¿e przez te 19 stron, które powsta³o niejednokrotnie problem autorki by³ rozpatrywany. Ka¿da z Nas z osobna wypowiada³a siê na ten temat, co my¶li o zachowaniu autorki i ch³opaka, oraz tym co dziewczyna powinna zrobiæ.
A o ile mnie pamiêæ nie myli, autorka od samego pocz±tku nie dawa³a siê przekonaæ do naszych racji ani tym bardziej do tego, ze powinna porozmawiaæ na ten temat z kim¶ bardziej odpowiednim, czyli psychologiem.
Ponadto kiedy My, próbowa³y¶my siê czego¶ wiêcej dowiedzieæ, zeby obiektywnie spojrzeæ na sprawê zosta³y¶my nazwane hienami, które tylko czekaj± na informacjê z ¿ycia autorki, a¿eby je rozszarpaæ i wy¶miaæ.
Je¶li autorka, uwa¿a³a, ¿e powiemy jej, ze winnym ca³ej sytuacji jest ten ch³opak, albo ¿eby siê ponownie do niego odezwa³a, ¿eby jej wyja¶ni³ wszystko, to niestety by³a w b³êdzie. I jestem w 100% pewna, ¿e wiêkszo¶æ z dziewczyn, które siê tu udziela³o, pisa³o swoje wypowiedzi nie w celu na¶miewania siê z autorki. Wiêkszo¶æ chcia³a jej otworzyæ oczy na zaistnia³± sytuacjê.
co¶ w tym jest vide namawianie do wklejenia ich prywatnych rozmow

oczywiscie abstrahujac od faktu,ze samo zakladanie watku o intymnych sprawach na forum to kamikadze, no, ale takie zalozenie forum
milka8686 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.