![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biżutki TitoGallery
sliczny wrzucik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Prześliczne czerwoności.... Bardzo mi sie podoba jabuszko-widać że mas pomysły i potrafisz je zrealizowac. Ostatnie kolce tez przesliczne
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Marta - wybacz, ale ja mam ostatnio małe wnerwy, więc napiszę, co zauważyłam - załozyłas galerię, przychodzą ludzie i komentują. Prawdopodobnie tego właśnie oczekiwałaś. Jednak Ty bodajże tylko jednej osobie z komentujących zajrzałaś do galerii i cos skomentowałaś. Nie odwiedzasz innych galerii. Jeśli wszyscy tak będziemy robić, za chwilę każdy tylko będzie sam ze sobą sobie pisał w swoim własnym wątku. Ja u Ciebie się odzywałam 2 razy. sama wtedy tez coś wrzucałam. I smutno mi się zrobiło, że nie mialąś ochoty do mojej galerii zajrzeć.
No, to tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
witaj na wizażu. dzisiaj albo mi komputer muli albo coś z wizażem nie tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Bardzo fajne prace - takie delikatne i estetyczne
![]() Najbardziej mi sie spodobaly te z wrzutu koralowego te i te - przesliczne, wygladaja jak dorodne porzeczki ![]() I jeszcze bardzo ladne te w fioletach i z chryzokola - takie niby proste, ale z klasa, sliczne srebrne elementy ![]() Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-10-14 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- dziękuję serdecznie za odwiedziny ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
dzisiaj dodam tylko jeden komplet ze srebra i koralowca, kiedyś bardzo dawno temu wygrałam aukcję z tym elementem, którego użyłam w wisiorze, zupełnie nie miałam pomysłu co z nim zrobić????!!! w koncu wymyśliłam coś takiego, nie powiem żebym była z całości zadowolona, pewnie i tak komplet pójdzie do rozbiórki! dodatkowo ta linka jubilerska!
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to zdecydowanie krawatka tu nie pasuje. A linkę spokojnie możesz zastąpić drutem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Tito, pamiętaj o zmniejszaniu fotek przed wrzuceniem ich na Wizaż, bo niewygodnie się je ogląda
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z przedmówczyniami w kwestii wisiora....krawatka musi być inna, wydaje mi się że zdecydowanie krótsza powinna być....I może faktycznie coś bogatszego by sie przydało....choćby gronko nawet....
Ja to bym to śliczne koło pewnie z wrapem połączyła ![]() ![]() Kolczyki z kolei mi sie podobają...tylko ta linka jest beeee niestety.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() poczekam, pomyślę nad wykorzystaniem go w czym innym- o ile w ogóle cos wymyślę ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
www.dulcedo.pl
|
Niezadowolona jesteś z efektu, a pracę wrzucasz do galerii hym zastanawiające. Kolce nie są takie złe nawet z tą linką, natomiast wisior to straszny składak i szkoda go, ja bym na Twoim miejscu kolce wystawiła, a elementy z wisiora zatrzymała na lepsze czasy.
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
no już mi wszystko dobrze działa i mogę się wypowiedzieć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- tak jak myślałam, jako jedyny przeszedł ten nieszczęsny komplet- reszta czeka w kolejce- zaznaczam, ze nie zostały jeszcze odrzucone- swoją drogą czemu przeszedł tylko ten?, którego notabene już wycofałam ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
witam serdecznie
![]() ![]() 1) kolczyki ze srebra, plus tygrysie oko, 2) srebro i szklane kryształy- lekki róż 3) srebro i ponownie szklane kryształy w odcieniu black diamont
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo sympatyczne kolczyki. 3 najbardziej mi się podoba.
A zdjęcia, hmm... ekspertem nie jestem, bo ciągle się borykam z tym problemem, jedyne, co mogę ci poradzić to to, żebyś przy obróbce likwidowała żółtawy kolor srebra - albo nasyceniem, albo gąbką. I wydaje mi się, że powinnaś robić zdjęcia o wyższej rozdzielczości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Tito kolczyki sympatyczne. tez nie jestem ekspertem, ale szumy są na zdjęciu nie wiem czy to wina ISO być może. rozdzielczość ustaw najmniejszą i ISO 100-200. zdjęcie zrób z 30 cm odległości i ewentualnie wykadruj w programie
a tło to czarne czy ciemne szare masz?czego używasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A dziś wrzucam dwie fotki, jedna z naszyjnikiem z lawy i korala- która przeszła w galerii- o dziwo!- i z czego jestem bardzo zadowolona i drugie zdjęcie, z którym nie mogę sobie poradzić ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Piękne naszyjniki. 2 komplecik boski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
łaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
A mi się obydwa naszyjniki baaardzo podobają - lubie połączenie czerni i czerwieni (choć sama takich połączeń nie stosuje w swojej biżu to chętnie nosze) Komplecik z kryształkami śliczny-rzeczywiście ostrość poszła troche w las.....Musisz popróbowac na różnych ustwieniach- mi czasem jedno zdjęcie na 200 wychodzi do przyjęcia.
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Marta - pierwsze dwie pary kolczyków z poprzedniego wrzutu mi sie podobają.
I z tego pierwszy naszyjnik jest superowy... ![]() ![]() Mam taką techniczną radę postaraj się równo odcinać drut (albo wyrównywać pilnikiem) i nie ściskać drutu za mocno przy robieniu loopów...tak mi się rzuciło w oczy, może przez to że duże zdjęcia są ![]() Co do zdjęć....troszkę ciemne są jeszcze (te poprzednie szczególnie) i niektóre nieostre....Zacznij może od instrukcji swojego aparatu i ustawień światła...a potem musisz próbować....... Ja robie czasem nawet kilkadziesiąt fot...z tego wybieram 4-5..... Robie w świetle dziennym, przy oknie i zwracam uwagę żeby równomiernie to światło padało.....no a potem jeszcze program....gdzie też mi sie troche schodzi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Poppy dziękuję za podpowiedzi
![]() ![]() Reverie1 , viktorej, dziękuję serdecznie maximaa- ![]() pozdrawiam wszystkich zaglądających- miłego weekendu życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Robisz bardzo ladna bizuterie, w oko wpadl mi ten czarno czerwony naszyjnik
tylko wlasnie niestety jakosc zdjec odbiera jej caly urok - widac bardzo duze szumy przyczyny moga byc dwie: po pierwsze za wysokie masz iso ustawione, jak juz ktos wczesniej sugerowal, poszukaj w ustawieniach aparatu, na pewno znajdziesz ![]() a po drugie, byc moze za bardzo kadrujesz zdjecia w programie do obrobki? tu tez moga wychodzic wysokie szumy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Bardzo ladne naszyjniki, zwłaszcza pierwszy mi się podoba.
A co do zdjęć, to wprawdzie jestem kompletnym dyletantem, ale udało mi się odkryć w aparacie funkcję lupy (coś lepszego niż zwykła makro). Tylko warunkiem dobrych zdjęć jest dobre naturalne światło i pewna ręka (albo statyw), a można je robić nawet z odległości 2cm. Zazwyczaj wtedy akceptowalne wychodzą mi 3 na 10 ![]() Edytowane przez poice Czas edycji: 2009-10-23 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Świetne te naszyjniki. Każdy ma swój urok. Zdjęcia, u mnie wygląda to tak, ze albo wychodzą albo nie i za diabła nie wiem co robię źle więc nie pomogę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.