|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: srebrne fantazje by lookrecya
Ostatnie kolczyki sa po prostu przepiekne!!!! (chyba znów polubie niebieski lolor
) Poprzedni wrzucik tez bardzo udany - najbardziej odobaja mi się kolczyki z perełkami - rzeczywiście szkoda troche że sztuczne
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
a jaką lampę kupujesz?
a kolczyki przecudniaste, tylko jakoś tak.. albo mi się wydaje albo takie trochę brązowe się zrobiły? |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
...a mi najbardziej podobają się te Twoje drzewiasto-liściaste prace i już, o!
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Kupuj, kupuj lampę. Światło musi być do zdjęć, inaczej zdjęcia dobrze nie wychodzą..
A kolczyki prześliczne! I na dodatek z takimi gronkami stopniowanymi, co bardzo ładnie i delikatnie wygląda.. |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
na poczatek dziekuje wszystkim za komentarze
co do oswietlenia to jestem batdzo rozczarowana mam juz 2 lampki ze swiatlem ciaglym i do tego namiot bezcieniowy ale efekt jest po prostu okropny...przez pare dni bylam tak zdegustowana, ze nawet mi sie bizutkow odechcialo - bo po co je robic skoro nie potrafie ich dobrze pokazac ![]() dzisiaj wrzucam tylko 1 komplet, sfototografowany tradycyjnie na parapacie - reszta do focenia w weekend - albo opanuje to ustrojstwo albo bede sie modlic o troche slonca
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Komplecik jest prześliczny. Jestem bardzo ciekawa kamyczków, pobawię się w zgaduj-zgadulę:
Maleństwa to może awenturyn? A krople? Kwarc?
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
dobra jestes
obydwa strzaly trafne ciesze sie ze Ci sie podoba
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Fajniutki ten komplecik....naszyjnik efektowny, ale nie przeladowany
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Błękitnooka ...chociaż mam oczy zielone to bym ukradła je od razu przecudne są...już chyba wiem u kogo zamówię kolejne cudo
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ladny ten komplecik
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
poppppy, Aillil, dagus_gd, piechotka - dziekuje za odwiedziny i komentarze
![]() dzisiaj kilka nowosci, a obfitosc sl0nka w ten weekend zaoszczedzila mi sporo nerwow przy sztucznym oswietleniu
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że nie tylko ja się ostatnio bawiłam poduszeczkami ametystu
![]() Wszystkie prace ładne....ale wisior jest bezkonkurencyjny |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Ahaaa to tak ten ametyscik wygląda
juz wiem jak poppy go umocowała hehejak dla mnie ... najładniejsze kolczyki właśnie z tym ametystem
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolczyki są ładne. Na prawdę. Jedyne co psuje efekt, to wymęczony miejscami drut i lekko rozchwiane owinięcia. Gdyby to poprawić byłoby fantastycznie
![]() Natomiast naszyjnik jest bombowy! I nazwa świetnie do niego pasuje. Leciusieńki taki, cudny
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
"Leśny skarb" bardzo mi się podoba. Kompozycja zawijasków ładnie współgra z granatami i całość wygląda na bardzo przemyślaną
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Kobieta uspokój się !!!!! Tyle piękności na raz, zawał gwarantowany. Serio, aż mi serce stanęła szczególnie gdy zobaczyłam naszyjnik i druga parę kolczyków. Uwielbiam Twój charakterystyczny styl, takie tajemniczy, kobiecy......ehhh
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe
Fajnie wygląda wisior i ostatnie kolczyki. Chociaż powiem szczerze ze ciągle jest mi się trudno przyzwyczaić do Twojego stylu, czy przełamać do Twojej biżuterii. Wydaje mi się taka nieco mroczna, pełna napięcia i chaotyczna. Możliwe że to przez zdjęcia i widoczne na nich mocne cienie.
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
no i jak tu dogodzic wszystkim
osobiscie wole wlasnie takie - nigdy nie lubilam nosic jasnego srebra, wolalam ciemniejsza blache, a odkad odkrylam oksyde nie potrafie sie jej oprzec druga sprawa, ze za zdjeciami u mnie beznadziejnie wolalam poprzednia koncepcje, ale paka chciala biale tlo... teraz czasem dostaje maile od klientow, ze prace piekniejsze niz na zdjeciach - bardzo mile, ale utwierdza mnie to w przekonaniu, ze zdjecia do bani...![]() zreszta jak widac - duzy kontrast i powiekszenie nie sprzyjaja artyscie - widac i skaleczony drut i mocowanie kamieni
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Naszyjnik super!
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawy styl tych wrapów - taki inny niż wszystkie.
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyznam, że w miniaturce naszyjnik wyglądał mi mało ciekawie, ale gdy obejrzałam duże zdjęcie na manekinie, szczęka i opadła - przepiękny! Kolczyki za to już od początku wzbudziły mój zachwyt
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi się podobają ostatnie Twoje prace, pomimo mnóstwa ornamentów, wywijasków nie są słodkie ... przesłodzone...może bardziej nie mroczne, ale roślinne jakby bluszcz fantazyjnie oplatał pnie drzew.
Oksyda pięknie podkreśla ten właśnie charakter. |
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
iwogg, kulkam - dziekuje serdecznie
dagus_gd - tak, wiem, ale nie obiecuje poprawy, to nad moje sily... ![]() smoczek - miło mi to słyszeć ![]() falling in love - dziekuje serdecznie - "jakby bluszcz fantazyjnie oplatał pnie drzew.." dołacza do cytatów, które kiedyś powiesze sobie w ramkach nad łóżkiem ![]() to teraz prezentuje cos, co lezalo w czesciach kilka miesiecy i najwyzsza pora byla to dokonczyc, choc w zupelnie innej wersji niz planowalam.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

) Poprzedni wrzucik tez bardzo udany - najbardziej odobaja mi się kolczyki z perełkami - rzeczywiście szkoda troche że sztuczne

jestem również

mam juz 2 lampki ze swiatlem ciaglym i do tego namiot bezcieniowy ale efekt jest po prostu okropny...

hehe