![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Angel - od początku:)
podgadam sobie w roznych galeriach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
żeby nie było- klikając na wąteczek spodziewałam sie czegoś innego- Angel- od poczatku
![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Jesli to jest początek, to bardzo zazdroszczę talentu i zręczności. wszystkie biżutki są wspaniałe. większość bardzo bogata. każdy wzór wygląda na dobre przemyślaną koncepcję.
wszystko przepiękne, ale ja najchętniej nosiłabym chyba te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1264854154 bo takia nowoczesna prostota i elegancja najbardziej mi się podobają. Wielkie brawa i czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Podziwiałam już sobie Twoje dzieła w poprzednim wątku, a teraz nowy wątek i nowe cuda
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Rany dziewczyny poprawiłyście mi humor swoimi opiniami
![]() ![]() Każdej z Was dziękuję i już wyjaśniam dlaczego "od początku" ![]() Zmieniłam pseudonim i w zasadzie tylko dlatego od początku ![]() Dawno nic nie zamieszczałam bo w zasadzie nie bardzo było co. Pokażę Wam tylko kilka projektów: 1. Mały komplecik ale bardzo mi się podoba ze względu na swoją delikatność: Blue dream - błękitny Chalcedon i sreberko ![]() ![]() 2. Love and red wine - Smukłe kolczyki z Granatami. Miały być alternatywą dla klientki w zamian za te, które są poniżej ale ostatecznie zostałam z obiema parami ![]() 3. Bogate kolczyki z kaskadą ślicznie fasetowanych oponek ciemnego Granatu. Były robione na zamówienie ale ostatecznie mimo, że się bardzo podobały nie zostały zakupione gdyż klientka bała się, że będą zbyt ciężkie. Bo tak też jest. Chciała mieć duuuuużo Granatów więc dużo zamieściłam a na koniec Pani uznała, że pewno nie przyzwyczai się do takich ciężkich ![]() Ostatecznie mam obie pary. Natomiast teraz szykuję coś zupełnie nowego. Pierwszy pomysł już kiedyś gdzieś widziałam ale tylko raz. Ja chcę zrobić całą serię. Drugi pomysł chyba nowy. Wydaje mi się, że się jeszcze nie pojawił no albo źle szukałam i nie natknęłam się. Ale na razie nic nie zdradzę ![]() Czekam na półfabrykaty i jak już będę wszystko miała to zacznę wykonanie. Póki co powstają projekty. Trzymajcie kciuki żeby mi cokolwiek z tego wyszło! Aaaaa założyłam DG i teraz moja "firma" nazywa się Angel Design. Drugi człon pomagała wybrać Poppy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i gratuluję DG, życzę wielu zadowolonych klientek i powodzenia. ![]() Jeszcze raz napiszę, że wrzucik jest piękny, chyba ustawię sobie te zdjęcia na tapetę, bo napatrzeć się nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
ach z tymi klientkami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i powodzenia z działalnością ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Piękności
![]() Dziwię się bardzo zarówno panu, który dla swojej lubej kupił tylko kolczyki jak i klientce, której się odwidziały granaty. Niebieski komplecik taki cudny, że szkoda by mi było, na miejscu tego klienta, kupić same kolczyki i pozwolić, żeby wisiorek dostał się w czyjeś inne ręce. A kolczyki z granatami to już w ogóle, noisłabym z dumą, choćby mi miały uszy odpaść ![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Angel gratuluję DG!! oby wszystko szło jak najlepiej!!
![]() Te granaty boskie!! w ogóle nie mogę się napatrzeć na Twoje prace, wywijasy są tak idealne, że aż zazdroszczę, bo ja tak na bogato nie umiem... i za chiny nie chcą mi wyjść np 3 x takie same... może jakaś rada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Ulalaa... Piękności...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
łaaaaaaaaaaaał wszystkie prace bardzo cudne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko Ty zawsze takie cuda pokazujesz, uwielbiam to Twoje bogactwo form
![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Wszystkie przepiękne, a każda jedyna w swoim rodzaju
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Pierwszy komplecik cudny! Delikatny i taki świeży- jak krople wody po deszczu. Ostatnie kolce mnie po prostu oczarowały!!!!
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Cudne - uwielbiam twój styl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Uuuu... gratuluje założenia firmy!!
![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Jak zwykle prześliczne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Wspaniałe prace. Pierwszy komplet z chalcedonem - ideał! I ostatnie kolczyki z granatami - brak słów by wyrazić podziw!
No i skręcam się z ciekawości co nowego wymyśliłaś.... no uchyl rąbka tajemnicy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Tyle komplementów!!! Nie no dziewczyny to się tak nie da
![]() ![]() gabii86 dziękuję Ci ![]() kasiu_kati dziękuję pięknie ![]() agellek89 ![]() ![]() lwica 83 ![]() ![]() sunnyskies, ak_pinki dzięki dziewczyny ![]() heurek kochana jesteś ![]() ![]() Wirella, Reverie1, monka1123, Rossali, IwonaH buziak dla każdej z osobna ![]() ![]() lunamin dziękuję pięknie ![]() ![]() ![]() marta1977 ja jakoś tak na spokojnie po kolei załatwiałam sobie wszystko. I radzę wcześniej parę tygodni zacząć załatwiać. Np na początku jednego miesiąca a wpisać datę rozpoczęcia początek drugiego. wtedy na wszystko ma się prawie miesiąc ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Same cuda. Ciężko wybrać tylko jedno. Blue dream bardzo niebieskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Ale piękności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Cudowności jak zwykle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Cudności, cudności wszystko mi się podoba
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę dużo klientów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
och dziewczynki dziękuję Wam za te wszystkie miłe słowa!
![]() ![]() ![]() ![]() Niestety nie wprowadziłam w życie "nowych", zapowiadanych pomysłów ![]() ![]() ![]() Wkleję Wam coś dzisiaj z tego co od ostatniego postu popełniłam tylko przy synku zrobię co trzeba ![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
"Kolory snów"
Trzyczęściowy komplet z pięknymi briolettami klasy AA Lapis Lazuli o szlifie basket. Uwielbiam takie kamyczki ![]() W skład kompletu wchodzą: sznur korali ślicznych, kolorowych Jadeitów oraz naszyjnik i kolczyki z Lapisem.
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
I jeszcze jeden 3częściowy komplet:
"Łzy aniołów" Tutaj użyłam brioletty Ametystu oraz sznur pereł Seashell w pudrowo-pastelowych kolorach ![]() I tutaj też tak jak wyżej komplet składa się z ze sznura korali/pereł, naszyjnika oraz drobnych kolczyków co by mogły tworzyć komplet zarówno razem jak osobno z naszyjnikami ![]()
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
A tu kolczyki dwubarwne: srebro oraz gold-filled.
Citrique Gold Kwarc Dymny - prześliczne, długie sople oraz brioletty oczywiście klasy AA i szlif drobniutki ![]() ![]() I sztyfciki Rose - stick Taki filigranowe ze srebra próby 930 oraz 999 i małych, ciosanych oponek Granatu.
AngelDesign Edytowane przez kassia27 Czas edycji: 2010-04-13 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
ohhhhh jaki wysyp piękności
![]() pierwszy komplecik jest boski ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.