![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ nie ma sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Serdeczności
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do serum, to jest zafoliowane, więc odlewki z niego nie zrobię ![]() masz może coś z dziecięcych rzeczy typu nosidło, kombinezon na zimę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Hej, a jakiej wielkosci odlewki moglabys zaproponowac za te 2 miniaturki?
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Zaproponuj prosze ilosc jaka cie interesuje w zamian. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Witam,
Czy wymieniłabyś się na maseczkę Clinique oczyszczającą za mój żel Effaclar?? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=460056 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
zerknij, proszę, do mnie
![]() może m.in. EL Platinum Iluminator ci się spodoba? - Mellow Verino 30ml.- bez opaski, ubytek ok. 5ml., oddam bez marudzenia. - JPG 2 - 40ml, ubytek ok. 10 ml.- z wymiany, oddam bez marudzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Niestety nie używam w tym momencie żadnej maseczki oczyszczającej
![]() Obecnie mam tylko hawajską rozgrzewającą maseczkę do twarzy : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-do-twarzy.htm mi pasuję choć ogólnie nie lubię Avonu. Mogłabym Ci odlać trochę. Jeżeli chodzi Twoją Clinique to trudno mi coś zaproponować, wiem że to dość drogi produkt. Ja Effaclar oferuję cały, chyba że też chciałabyś odlewkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Justysd - chetnie wyprobuje Clarene - pojemnosc SH to 149gr. nie wiem jaki jest przelicznik na ml. Jest on produkowany na rynek amerykanski - tuba jest wieksza dwukrotnie od tych na rynku polskim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
W takim razie super
![]() Myślałam że podasz może chociaż orientacyjnie jakąś ilość maseczki, ja naprawdę nie jestem zorientowana ![]() za Effaclar dałam ok.38 zł , a maseczka którą proponujesz widzę na w kwc kosztuje ok.120zł za 100 ml, więc co powiesz na 25 ml? ![]() ewentualnie jeżeli Cię to interesuję mogę wysłać Ci pierwsza wraz ze znaczkiem zwrotnym do mnie ![]() Edytowane przez libra27 Czas edycji: 2010-08-22 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- odpisane, przyklepane ale wyrzuca mi blad wiec nie wiem czy wiadomosc dotarla - potwierdz odpisujac. ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:21 ---------- oolong przepaszam - mialam weekend pod znakiem niespodziewanych gosci, a dzis wypadlo mi z glowy aby zrobic zdjecia. Postaram sie wykonac zdjecia w tygodniu, najpozniej w nastepny weekend - niestety praca nie pozwala mi na regularny kontakt w sprawach wymian. Jesli w miedzy czasie bedziesz miala okazje na wymiane - nie chcialabym Cie wstrzymywac. W przypadku gdy jakiekolwiek z ubranek dla maluszka przypadnie Tobie do gustu - wznowimy rozmyslania nad wymiana. Tymczasem pozdrawiam serdecznie zyczac dobrej nocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
musialysmy sie minac - pisalam w twoim watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
hmm.. całkiem kusząca propozycja
![]() a że tak zapytam o tą ziemię wulkaniczną - nigdy nie stosowałam czegoś podobnego - stosuje się ją bezpośrednio na twarz? czy może z czymś miesza, rozcieńcza itp? więc jaką ilość Clinique a jaką ziemi wulk. proponujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Czy te perfumki Mellow Verino 30ml.- bez opaski, ubytek ok. 5ml., oddam bez marudzenia za cos przydatnego mają dobry termin przydatności? I czy to nówka, czy są uzywane, czy odlewka?
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie?
za: - Puder rozświetlający Chanel Satin de Chanel - Radiance powder compact, silk dream ( widać jeszcze fakturę ) - kod 4607 jest po terminie, oddam chetnie za inny produkt beztluszczowy po terminie( puder sypki, puder prasowany, roz ) - zadbany i przechowywany prawidlowo. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Właśnie zapoznałam się z recenzją Thalgo
![]() ![]() bardzo chętnie wypróbuje również ten produkt, cieszę się że będę mogła spróbować tylu nowych rzeczy ! także zastanów się w jakich ilościach mogłabyś się ze mną podzielić swoimi cudeńkami ![]() jeżeli chodzi o pojemniczki to ja mam dwa (jeden mniejszy i jeden nieco większy) po wazelinach więc mogłabym Ci wysłać je razem z Effaclarem. nie wiem czy używasz peelingów ale mam próbkę 4 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...owa-wersja.htm jeżeli miałabyś ochotę wypróbować ![]() mogę dodać również znaczek na polecony zwrotny do mnie - nie będzie to żadnym problemem ![]() Edytowane przez libra27 Czas edycji: 2010-08-24 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przepraszam za brak wiescie, dpiero z pracy wrocilam ( o podobnej godzinie rrowniez wczoraj bylam w domu ) i tak sie zapowiada do konca tygodnia, dlatego rozmowy wznowie w weekend. Upraszam o cierpliwosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() możliwe, że mnie na weekend nie będzie (tak na 50%) ale nawet jeśli - na pewno odpiszę w niedziele bądź poniedziałek rano |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Hej, przepraszam ale dopiero dotarlam do Twojej odpowiedzi. W miedzyczasie dorobilam sie paru nowych maseczek takze na razie podziekuje. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() pozostaje nam w sumie ustalić tylko ilość produktów zaproponowanych przez Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy ten wątek jest aktualny, ale nic tu nie widzę dla siebie. Szukam raczej tylko rzeczy z wish.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.