![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wymiany
nieaktualne
Edytowane przez palau Czas edycji: 2011-02-11 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany
witaj! cos u mnie za puder chanel?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Anno w pierwszej kolejności poszukuję pudru, czy Mac widoczny na zdjęciu jest do wymiany?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj, ziemią podzielę się chętnie w zamian za serum pomagające walczyć z rozszerzonymi porami lub maskę oczyszczającą. Również chętnie tylko część na wypróbowanie. Jeśli czymś możesz się podzielić - daj znać.
Posiadam ubranka dla chłopca ( przykładowe zdjęcie kurteczki w załączniku, innych poszukam jak wykażesz zainteresowanie ).Wszystkie w doskonałym stanie lub wręcz nowe ( jak ta kurteczka). W twoim wątku wpadł mi w oko krem dr.brandt z twoich zapasów dlatego nie wiem czy wymiana za ubranka wchodziłaby w grę. Róż również by mi się przydał, ale to już kwestia do twojego rozważenia. Serdeczności Edytowane przez palau Czas edycji: 2010-08-14 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie jaki to puder chanela?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
już MAC poszedl w świat... zostały diorki jak w opisie
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21372351]Jaki to puder Chanel?[/QUOTE]
Satin de Chanel - Radiance powder compact, silk dream - za chwilę doprecyzuję opis. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- viki - już doprecyzowałam opis. Jest to Satin de Chanel - Radiance powder compact, silk dream ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Anno testerki mnie nie interesują - potrzebuję pudru do torebki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
to moze jakiegos linka lub fotke? nic nie moglam znalezc w necie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Hej, interesuja mnie odlewki:
Cytat:
Z rzeczy ktore moglyby Cie zainteresowac w watku mam miniatury peelingu YSL i pianki oczyszczajacej Shiseido. Poza watkiem moglabym rozwazyc oddanie EL Idealist (miniatura 7 ml), EL Hydrationist do cery normalnej/mieszanej 7 ml, i Chanel Precision Ultra correction lift 6g.
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
viki zdjęcie będę mogła zrobić później
edit: znalazłam zdjęcie na dysku, stan bez zmian tylko pozbyłam się kartonika. Puder jest z wymiany z poziomeczką, ale wyjściowo pochodzi od Nevady. Jest to limitowana wersja, wypuszczona w dwóch kolorach, ja mam ten jaśniejszy. ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez palau Czas edycji: 2010-08-14 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
to faktycznie
![]() testerki są dobre w domu bądź dla wizażystek ![]() pozdrawiam!
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a jaki ma kod?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Zapraszam, zajrzyj ![]() http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~160.htm Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-08-14 o 20:38 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
pudełeczka nie posiadam, a na nalepce z tyłu jedyne numery jakie widzę to 4607 - nie wiem czy o to pytasz (?)
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21375319]Czy ten puder to limitowanka z 2004 roku?[/QUOTE] Nie wiem z którego roku, wizażanka informowała, że jest to limitowana seria, zawierzam więc, że tak jest. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Dziękuję za powitania i równie ciepło witam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
jesli kod zaczyna sie od 4 to znaczy zazwyczaj ze wyprodukowano produkt w 2004.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Viki nie wiem tego, nie jestem ekspertem. Jeśli dobrze mi dzwoni to czytałam gdzieś dyskusję, że Chanel zmienia swoje kody co ileś lat, co potwierdzały kody nowo wypuszczonych kosmetyków mające "stare" kody. Ale pewności nie mam - szczegółów nie znam, jeśli nie mylisz się znaczyłoby to tyle, że trafił do mnie przeterminowany w co nie chcę uwierzyć z szacunku do osoby od której wyszedł.
Edytowane przez palau Czas edycji: 2010-08-14 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Jaspersen w pierwszej kolejności potrzebuję puder, jeśli nie znajdzie się nikt chętny na taką wymianę - wrócę do twojego wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-08-15 o 00:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21378816]Niestety chyba tak jest. Przykro mi
![]() Przykro mi, dziękuję za czujność i pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=palau;21378772]Witaj tompolo, róż chciałabym na początek taki który mogłabym przetestować pod względem koloru. Czy te róże są dostępne w Polsce? W jakim opakowaniu planujesz przekazać puder sypki? - zastanawiam się nad nim.
QUOTE] ![]() ![]() Puder sypki Clinique- całość mogę przesypać bezpośrednio to nowiutkiego (wyjętego z folii) opakowania plastikowego z nakrętką, zakupionego w aptece ![]() ![]() Jak byłabyś chętna- pisz śmiało, tylko kurczę...widzę,że puderek Chanel jest z 2004 r..a może masz coś podobnego ? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-08-15 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
less belles
jpg2 odp u mnie pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453582 cos u mnie za to?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.