![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lucy Minerals, Queen Helene, Olay, Avon... kosmetyki i dodatki u Ani:)))
a ile byś mogła odsypać tego pudru?
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- mam jeszcze takie głupie pytanie: zrobisz odsypkę do fiolki czy woreczka strunowego? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- nie wiem jakiej pojemności masz fiolkę, ale pewnie 10g się nie zmieści to może to woreczka strunowego? ![]() to mogę się zgodzić na wymianę: 6. Estien, naturalna Zielona Glinka 100g do 2015r. zużycie: 1 raz użyta! 7. Estien, Glinka Biała 50g do 2015r. stan: NOWA, nieotwierana! 9. Estien, maseczka Len+Czekolada 50g do 2015r. stan: 1 raz użyta! 10. Estien, Aloe Vera Moisturizing, maseczka algowa stan: 2 razy użyta! u Ciebie na: 2. Maseczka Queen Helene z Avocado Żelowo- błotna maseczka, delikatnie usuwająca niedoskonałości skóry. Regeneruje i działa stymulująco na skórę. Efektywnie oczyszcza pory. Głęboko nawilża, zachowując naturalną równowagę skóry. Efektem jej działania jest czysta, gładka, zrelaksowana skóra. Odżywczy cytrusowy zapach pobudza i odświeża. Zawiera antyoxydanty. Nie zawiera parabenu. DUUUŻA TUBA 170 g, użyta tylko 1 raz w minimalnej ilości. + odsypka: 10g pudru Kryolan Anti-shine co Ty na to? ![]() Edytowane przez xox Czas edycji: 2011-02-14 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
maseczka algowa ma 30g, ale jest w tym samym pojemnościowo opakowaniu co glinka zielona, której jest 100g, ponieważ maseczka algowa jest bardzo lekka i jest jej mniej więcej tyle samo co glinki, która jest o wiele cięższa. dodaję zdjęcia właśnie zrobione, byś mogła zobaczyć o co mi chodzi
![]() ja mogę wysłać nawet już jutro rano jeśli się zgadzasz na wymianę ![]() ![]() Edytowane przez xox Czas edycji: 2011-02-14 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
byłam chętna na maskę ale już jej niema a z tego co masz to jedynie
Lucy Minerals- podkład mineralny (odcienie Cream i Pale Olive), pełnowymiarowe opakowanie, zużycie minimalne. mi się podoba, ale nie wiem czy to opłacalne, chyba że planujesz dokładkę, bo chętnie oddam mgiełkę w dobre ręce ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- szukam właściwie pudru transparentnego więc odsypka by mnie interesowała ![]() a poza tym szukam fajnych lakierów do paznokci przeróżnych, ogólnie kolorówki... ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Tylko czy opłaci nam się ta wymianka? w sensie wysłania po jednej rzeczy i to jeszcze samej odsypki? ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- a miałabyś coś dorzucić, co by ta odsypka sama nie leciała? ![]() Ja mogę ci dorzucić połowę z 50ml. żelu pod prysznic Dove ewentualnie jakieś próbki... ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Może zrobisz jakąś dokładkę i wtedy się dogadamy, bo szkoda kosztów przesyłki na samą odsypkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
10. Kryolan Anti- Shine, puder matujący transparentny (Super wydajny, jest rewelacyjny!!!)- mogę zrobić odsypkę, za coś super
coś u mnie? przeprasza, myślałam, że w całości wymieniasz ![]() ![]()
wymiana Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2011-02-16 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
nie widzę nic dla siebie
![]() |
#41 |
BAN stały
|
10. Kryolan Anti- Shine, puder matujący transparentny (Super wydajny, jest rewelacyjny!!!)- mogę zrobić odsypkę, za coś super
![]() cos u mnie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
hej mam glinke czerwona i marokańska, u Ciebie zainteresował mnie puder minerlany lucy minerlas
odpisz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post24867617 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Anusiu,nic dla siebie nie znalazłam,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
w wątku mam tylko maseczke z glinką avonu - ale może coś jeszcze znajdziesz? albo w ciuszkowym?
ewentualnie mogę mieć podkład gg oriflame ![]() ten podklad to formuła light? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- oddam ELF puder kolor porcelain najjaśniejszy -użyty 2 razy kartonik MAYBELLINE mineral pure liquid kolor 010 IVORY zostało ok 70% ESSENCE cień 07 mix it, baby!- użyte ok 3 razy ESSENCE cień 02 sweetheart - użyte ok 3 razy chyba mnie przekonałaś ![]() oddam powyższe za Kryolan Anti- Shine 10g Lucy Minerals- podkład mineralny (odcienie Cream ), pełnowymiarowe opakowanie, zużycie minimalne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
hop hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
chętnie pale olive
![]() co chciałabyś w zamian? a może wzięłabym i Cream... ![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2011-02-21 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Niczego poza listą już nie szukasz? Ja nadal czaję się na Twoje podkłady Lucy
![]() Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2011-02-21 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
podkład lucy za ziemię egipską - idziemy na priv
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
U mnie za:
-pędzel kabuki z firmy Avon, 1 raz użyty, umyty i zdezynfekowany 4. AVON - Mineralny krem do rąk "Diamentowa poświata" 75ml NOWY ?
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
najchętniej przygarnęłabym podkład lucy minerals cream, tylko jaka to formuła i pojemność?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1297345395 pierwsze poczwórne cienie?
![]() coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.