|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Depilator Braun; Cropp, House i inne w rozmiarze S-M. Zapraszam.
hmm nie widze nic poza depilatorem, wez pol mojego watku za niego
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
coś za depilator
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka czerwona jest bez ramiączek, rozmiar uniwersalny i nie opina sie na brzuchu bo ma takie fajnie zagdzięcia i nie widać boczków
![]() nie ma ramiączek ale ma grubą gumkę na górze i nie spada. a długości to nie mam teraz jak podać ![]() a jeśli chodzi o tą z H&M to jest lekko prześwitująca. dł chyba ok. 7376 cm jak pamiętam bo komuś już dzisiaj podawałam wymiary. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
coś za GF Ferre?
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- i mogę jeszcze poprosić o długość koszuli fioletowej i czarnej?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
cos za odzywke gliss kur, depilator i szare baleriny? jaka dł. wkładki?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, znajdziesz cos za depilator??
podobaja mi sie tez szare baleriny, i kosmetyki z dokladki czyli zapachy i odzywki. |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
cos za depiator?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
. botki, półbuty z "ćwiekami", nie wiem jak się to nazywa, rozmiar 40, ubrane chyba raz i chodzone po domu
cos u mnie |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: DOKŁADKA! Depilator Braun; Cropp, House i inne w rozmiarze S-M. Zapraszam.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że skusiłabym się na fioletową koszulę i biały top cropp na ramiączkach,wymiary moich rzeczy postaram się podać jakoś później dzisiaj
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, ciuchy uzywane maja niska wartosc, zalezy jak na to patrzec, ale najbardziej zalezlo mi na depilatorze, takze na te chwile raczej podziękuje... przemysle jeszcze te prozycje, ale zdecydowanie wole wieksze wymianki.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
hej
cos za : depilator Dove, jest więcej niż połowa 3. Gliss Kur, nowa, nieużywana mam u siebie świetne dżinsowe spodnie 3/4 ciążowe oraz wiele ciuszków dla dziecka - napisz co Cię interesuje Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2011-06-12 o 22:55 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Coś w moich wątkach za:
Gabriela Sabatini, Latin Dance, oceniam że zostało ok 1/3 GF Ferre, bardzo ładny i oryginalny zapach, ubytek ok. 1/10 ?
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
To moze chociaz za balerinki??
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
stan podgrzewacza bardzo dobry
wyczyszczony działa w 100% na jaki rozmiar potrzebujesz kombinezon? i zimowe ciuszki ? |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DOKŁADKA! Depilator Braun; Cropp, House i inne w rozmiarze S-M. Zapraszam.
dla niemowlaczka mam taki kombinezon
rozm 3 6mcy i jeszcze napisz jaka płeć maleństwa mam duzo kaftaników, pajacyków- ale dla dziewczynki |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się baleriny https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1307893055
mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post27500427 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
szukam narazie spodni rurek
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
jak na wąską stope to odpada a szkoda
![]() bluzki mają 65 dł biała a w motylki ok.62 ale nie widze nic innego mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=537302 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
podaj mi wymiary bokserek
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
W expert media taki NOWY depilator kosztuje 152 zl podobnie jak na allegro, więc Twoj juz dawno stracil na wartosci, bo ceny spadly, no i mimo wszystko jest to uzywka, fakt ze w stanie idealnym ale uzywka.
Także oszacuj ile jest wart tak faktycznie ![]() No faktycznie wybralas sporo i to w sumie jedne z najlepszych rzeczy z mojego watku, i najbardziej wartosciowych. a więc tak: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1307115653 ta tunika to ciązówka, nie jest rozbita bo mialam ją moze ze 2 razy na sobie. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1307116195 kupilam ją jako sukienke, wg Dorothy perkins to sukienka mini, dlugosc 86 cm. pozniej sukienka hm kuleczki juz niedostępne lancuszek zmierze pozniej ale raczej na chudzinki bedzie za dlugi. spodenki tez juz praktycznie wymienione no i tunika nowa f&f jest dosc dluga, wlasciwie to do pol tylka, spokojnie zakryje brzuszek. Czyli w sumie dostępne: fioletowa tunika, sukienka hm, sukienka dp, srebrny lancuszek, nowa bluzka z metką. W expert media taki NOWY depilator kosztuje 152 zl, więc Twoj juz dawno stracil na wartosci, bo ceny spadly, no i mimo wszystko jest to uzywka, fakt ze w stanie idealnym ale uzywka. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- az tak bardzo mi nie zalezy ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- moglabym dobrac odzywke do wlosow ale to nie zmieni faktu ze i tak sądze ze to zbyt sporo, sama bluzka f&f nowa z metką jest warta 50 zl. takze jestem zmuszona podziękowac za taka wymianke, wole wymienic te rzeczy na kilka innych fajniejszych. ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- nie. mogę oddac max 2-3 rzeczy. A tak wlasciwie to czemu wymienisz ten depilator?? Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2011-06-16 o 09:05 |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cały czas pamiętam
podam wymiarki w piątek, jak tylko będę w domku, bo jestem na stancji i nie mam tych ubrań przy sobie Przepraszam za zwłokę i pozdrawiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Przemyslałam, moj szary sweterek za :
1. Balea Profesional, użyta raz, później obcięłam włosy.. ![]() 3. Gliss Kur, nowa, nieużywana Co ty na to ?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Powiem tak , tych ciuchow musze sie pozbyc bo nie mam miejsca juz w pokoju, a i tak w nich nie chodze, czy sie opłaca?? sweterek był dosc drogi ,ale pewnie juz wiecej nic nie jestes w stanie za niego dolozyc, długosc od ramienia w dol 53cm, a od pachy w doł (po szwie ) 30cm.
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- 47cm ![]() Napisz mi jeszcze konkretnie do czego sa: 1. Balea Profesional, użyta raz, później obcięłam włosy.. ![]() 3. Gliss Kur, nowa, nieużywana ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- napisz jeszcze jak dokladnie pachnie GF Ferre, bardzo ładny i oryginalny zapach, ubytek ok. 1/10 lub jak wiesz, to co ma w skladzie czy jest slodki czy orzeźwiajacy czy jaki ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- mam jeszcze bon do ikea za 20zł, jesli cos
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
To co wymianka?? moj szary sweterek za :
1. Balea Profesional, użyta raz, później obcięłam włosy.. ![]() 3. Gliss Kur, nowa, nieużywana a co do gratisow to wybieram: 1. Błyszczyk Loreal Blush numer 153 (dwa razy użyty) i mały deo garnier (nowe) ok ?? Prosiłabym o wysyłkę Twoją jako pierwsza poniewaz nie masz żadnych przekupek,dane wyslemy na PW dobrze?
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
to tak:
bluzę szarą oddam za bejsbolówkę lub krótszą trochę wkładaną przez głowę bez kaptura. emu wstawię zdjęcia do załącznika, to ocenisz ![]() ogrodniczki mają w biodrach 2x 48 cm, takie typowe 38 rozmiar tunika jest odcinana pod biustem, układa się luźno i całkowita długość od ramienia wynosi 85 cm |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za 3 odzywki?
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
coś za szare baleriny?
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic wiecej
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

PM 2013