|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Duuża porcja kosmetyków i perfumek :D
1 krem nawilżający avon na noc NOWY x2
2 pianka dotleniająca skórę głowy zost 2/3 3 avon roletka perceive NOWA 4 rozjaśniający krem do rąk avon użyty jakies 10 razy 5 pianka do cery tłustej avon zost 1/3 6 żel do mycia tważy drzewo herbaciane NOWY 7 balsam rozświetlający do ciała NOWY zakochanawmoimbartusiu77 8 mus do ciała planet spa z minerałami z morza martwego użyty raz 9 szampon nabłyszczający z odżywką avon NOWY 10 tonik do cery tłustej avon zost 1/3 11 rozświetlający peeling do ciała avon NOWY zakochanawmoimbartusiu77 12 ujędrniający balsam avon NOWY 13 żel avon tropics NOWY 14 rozświetlający balsam Dove NOWY 15 żel pod prysznic rexona NOWY 16 keratyna do włosów NOWA+ użyta kilka razy 17 balsam dyscyplinujący włosy Avon użyty 3 razy 18 loreal peeling dogłębnie oczyszczający użyty 5 razy 19 miodowy peeling avon zostało jakies 30% 20 micel z ziajki użyty 4 razy ( chetnie przyjmę płyn dwufazowy z ziaji lub cos podobnego )21 róż avon uzyty kilka razy 22, 23 cienie avon z limitki 24 balsam do ciała farmona NOWY ZAPOMNIAŁAM też o wyszczyplającym i antycellulitowym kremie do ciała NOWA miniaturka avon Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-06-28 o 13:08 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
to jak kochana jaka decyzja?
odpisz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post26732128---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- za rozświetlacz i za baze art deco przecież tak to cenowo by się nie zgadzało za sam rozświetlacz kochana... lush kosztuje 30zł mało jej ubyło, podkład meow też do najtanszych nie nalezy i jest wydajny jesli już to oddam lasha i próbke kremu za baze samą ale wole z rozświetlaczem ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- lush oddam tylko za baze - kochana musisz patrzeć na to czy cenowo się zgadza.. jak mam Ci oddać odyżwkę niedostępną w Polsce która kosztuje 40zł za rozświetlacz z essence.. akurat cenowo by się zgadzało baza za lush... ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- owszem kochana ale dolicz przesyłkę z angli np w Polsce kupisz jedynie za ok 40zł na allegro mniej się nie da![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- słuchaj bardzo mi zależy może chciałabyś ten perfumowany dezodorant kylie, odżywkę z lusha te podkłady sample i te próbki kremów za te baze i rozświetlacz? ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- mam jeszcze cień z art deco prawie nie używany praktycznie nowy biało-srebrnawy perłowy super jako rozświetlacz bardzo dobrze napigmentowany---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- hehe no ale wiesz spokojnie mogę oddać tego lusha wiesz co z pędzelkami średnio raczej wszystkie męczone są przeze mnie sama muszę się zaopatrzeć w jakieś a z kremików niestety też używam teraz olaya i nic poza tym nie mam kurczę no nie wiem co bym Ci mogła zaporponować jeszcze.. zależy mi na tej bazie bo słysząłam że dobra a ten rozświetlacz taki śliczny mam mało używane kuleczki rozświetlające z sensiqe jakbyś chciała, tak jak pisałam cień z art deco, mogę oddać ten dezodorant perfumowany kylie, mam też 1/3 mexx Nice dezodorant perfumowany ale trzyma się tak jak woda toaletowa bo wode miałam mam tusz do rzęs z essence multi action smokey eyes super jest z żalem serca ale bym oddała zdążyłam użyć 3 razy super wydłuża i pogrubia jest na prawde świetny poza tym mam też lakiery do paznokci![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- kochana a byłabyś zainteresowana pędzlem do pudru z lancrone kilka razy użytym i takim pędzelkiem puchaczem nie ma napisanej firmy ale też jest z lancrone? jeszcze pędzel do podkładu 1 raz użyty ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- kochana a czy za lusha i te próbkę podkładu oraz próbkę kremu effaclar dałabyś ten rozświetlacz z essence i balsam rozświetlający do ciała NOWY złocisty blask? Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-05-05 o 22:46 |
|
|
|
|
#35 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Currara 8 Avon far away dreams 15 Salvatore Ferragamo incanto Avon nawilzająca: nude perfection 33 baza Artdeco NOWA 31 bibułki matujące infinity zostało min 40 bibułek 37 Essence rozświetlacz z limitki zostało ok 70% |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
napisz co Ci sie u mnie spodobało, bo nie wiem za co mam szukać.
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
kochana to ja bym się zdecydowała na pewno na rozświetlacz za lusha i jeszcze bym chciała ten balsam do ciała skin so soft taki opalizujący
dorzuce ten sampel podkładu oraz próbke kremiku tak jak proponowałaś zgadzasz się? odpisz u mnie proszę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post26732128
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
coś za Paris?
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
To jak uda nam sie jakos wymienic?
mialam SPORO dokładek wczoraj i dzis interesuje mnie w podanej kolejnosci: Baza artdeco Salvatore Ferragamo incanto Essence rozświetlacz z limitki zostało ok 70% 22, 23 cienie avon z limitki 24 balsam do ciała farmona NOWY loreal peeling dogłębnie oczyszczający użyty 5 razy
|
|
#44 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Normaderm oddaję tylko za coś z wishlisty.
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Może i się opłaca, ale chcę ten krem wymienić za coś mega potrzebnego. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Wypisze wszystko co mi się u Ciebie podoba. U mnie interesują cię tylko kolczyki i nailtek?
1 Adidas fruit rythm 3 Paris Hilton just me 13 Kylie Minogue pink sparkle 14 Joop thrill 15 Salvatore Ferragamo incanto 14, 15 Avon yusz super extend czarny NOWE 25 Avon nawilżająca soft pink Cienie Avon - 4 te z błekitem ![]() Mogłabym coś szukać z biochemii urody, pędzelków (tylko nie wiem jakich konkretnie szukasz), mam tez micelarna emulsję do demikjazu twarzy Bielendy taką w zielonym opakowaniu. Edytowane przez cziki Czas edycji: 2011-05-07 o 11:37 |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() strasznie mi przykro na niej mi zalezało najbardziej ![]() ![]() teraz interesuje mnie tylko Paris Hilton just me Salvatore Ferragamo incanto - jaka one maja pojemnsc?? i ew balsam nowy farmona
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na szybko to co mam:
-Pędzle w tym Smudge Brush z Lily Lolo I mazidłowo biochemiczne. |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
widzę ze masz dużo zapachów, być może któryś by mnie zainteresował, nie znam jednak dokładnie ich zapachów. Sprawdzę w perfumerii i dam Ci znać.
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, powiedz mi proszę ile ml mają perfumy D&G? mają psik psik?;p podoba mi się u Ciebie pare balsamów i żeli pod prysznic, czy znajdziesz coś u mnie?
te perfumy D&G też bym przygarnęła jeśli mają psik psik. odpisz proszę w moim wątku.mam bruno banani
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za perfumy paris hilton lub któreś z D&G?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
hej
pisałaś u mnie w wątku w sprawie zestawu kwasów -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=528005 Byłabym zainteresowana dwiema flaszkami D&G, pasowałaby Ci taka wymiana?---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- chodzi Ci o tą instrukcję obsługi ich, tak? kwasy są nie moje, ale będę rozmawiała z włascicielką przez telefon, to poproszę ją, aby opisała, to napiszę Ci szczegółowy sposób użycia. Perfumy to są setki?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
ode mnie lecą do Ciebie
olay emulsja rozświetlająco- nawilzająca z pąpeczką 3 pędzle do do makijazu lush american cream puder dream matte powder próbki kremow effaclar |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Te 3 pędzelk Lancrone i są używane, jeden największy jest do pudru, ten nieco mniejszy do rózu i najmniejszy do cieni.
Półprodukty są ze stronki www.mazidla.com http://mazidla.com/component/virtuem...category_id=11 http://mazidla.com/component/virtuem...&product_id=98 http://mazidla.com/component/virtuem...&product_id=38 |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
bronzera niestety nie mam, a te rzeczy któe wymieniłaś mogłabym oddac za:
paris hilton just me, dwufazowe perfumy avon roletka perceive https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1304618736
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
To są półprodukty- miksuje się je z innymi
NMF 2-5% jako czynnik mocno nawilżający a Optiphen to konserwant czyli dodajesz go do kremu czy toniku żeby dłuzej mozna go było przechowywac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

)

a z kremików niestety też używam teraz olaya i nic poza tym nie mam