![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ - Kosmetyki i książki!!!Platek zaprasza:D
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wieczne Kutango
|
podoba mi się sporo rzeczy znalazłabyś może coś u mnie?
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
heja hej, kiedyś pytałaś o próbki, trochę ich ubyło, ale właśnie zrobiłam dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
coś za sekrety urody, jak postępować gdy... , sztuka grzechu ?
odp u mnie ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
niestety,nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Naomi Campbell Winter Kiss lub/i Christina Aguilera (15 ml) -zużycie widoczne na zdjęciu ? ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Cześć Platku
![]() ![]() ![]() Obecnie szukam podkładów/fluidów itp. Więc u Ciebie spodobały mi się: Rimmel Stay Matte 103 True Ivory - dobrze ponad połowa Rimmel Lasting Finish 200 Soft Beige - ponad połowa Tester Max Facotr - oddam za drobnostkę,ponieważ trudno mi określić ile pozostało Tak z ciekawości, który z Rimmeli uważasz za lepszy? W zasadzie nie wiem czym one się różnią, ogólnie ostatnio miałam jakiś tani fluid z rossmana i nie za bardzo byłam zadowolona ![]() U mnie zero nowości, ale pytaj, może akurat na szafce w łazience stoi ![]() Pozdrawiam! ![]() ![]() ![]() ps. próbek mam masę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- No ja niestety utknęłam w natłoku moich zajęć, w dodatku laptop się zepsuł i musiałam poruszyć niebo i ziemię, by go naprawić. Odnośnie próbek, to nawet nie wiem dokładnie. Jutro koleżanka mi kolejne przyniesie, więc może dam Ci znać jutro jakie mam ![]() A odnośnie podkładów, to właśnie jestem w kropce bo ja chyba nie umiem dobierać podkładów dla siebie. Choć teraz właśnie testuje próbkę podkładu z La Roche posay i na początku byłam bardzo nie zadowolona bo zostawiał pomarańczowe ślady... Ale po czasie sam się ładnie wchłaniał i nie było go widać na mojej twarzy ![]() ![]()
![]() Edytowane przez CzerwoneUsta Czas edycji: 2012-04-22 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Pur na bazie wyciągu z nostrzyka lekarskiego, peeling do twarzy 20ml, Galenic
Maska silnie nawilżająca na bazie ceramidów słonecznika, Dora, próbka 10ml Krem chroniący skórę stóp, Gehwol Extra, próbka 8ml Szampon przeciwłupieżowy, przeciw wypadaniu włosów dla mężczyzn, head&shoulders, próbka10ml Kremowy żel pod prysznic Palmolive – Czarna Orchidea&Mleczko nawilżające, próbka 10ml Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry (rozszerzone pory, błyszczenie, zaczerwienienia) Vichy, próbka 1,5ml Maść na spękane stopy Gehwol 5ml Krem nawilżający do skóry pozbawionej blasku, usprawnia mikrokrążenie skóry (dla skóry suchej) Vichy, próbka 1,5ml Krem rewitalizująco-odżywczy Vichy, próbka 1,5ml Krem ochronny do twarzy SPF 30, Vichy, próbka 1,5ml Effaclar duo, Vichy, próbka 2ml Nie wiem czy ta koleżanka z nowymi próbkami przyjedzie, więc wrzucam to co mam na stanie obecnie ![]() ![]() + oczywiście płyny micelarne, których mam po brzegi ![]()
![]() Edytowane przez CzerwoneUsta Czas edycji: 2012-04-22 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Cos za rimmel lasting finish?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam.
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
5 ml odlewki Calvin Klein Secret Obssesion - nowa/ Sephora baza pod podkład - zużycie na zdjęciu, niewielkie ![]()
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Platku, pianki z nivea nie używałam i nie zamierzam
![]() ![]() A co do wody, to niestety już jej nie ma ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Już sprawdzam ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- A więc wszystko jest oprócz tego małego płynu micelarnego 15ml. Mogę Ci za niego podrzucić jakieś próbki z kremów z wodą termalną ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Ok, rozumiem ![]() Miłego dnia i do kolejnego usłyszenia ![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
hej,wybacz, już odpisuję- sprawdź prosze mój wątek, mam dokładki w wymianie, może cos z nich za Live?
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...s-perfume.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciala cala 100 Fancy Love
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Płatku, tylko znowu będę musiała prosić Cię o cierpliwość, flakon Heiress nie jest mój i musze się dogadać z właścicielką czy taka wymiana jej pasuje. Jak tylko będę wiedzieć -odezwę się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
szokda,bo myslalm ze spodoba ci sie Hidden Fantasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.