![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki AVON większość nieużywana ZAPRASZAM :)
Cześć, dziewczyny
![]() REGULAMIN 1. Zawsze odpisuję w Waszych wątkach2. Wysyłamy listem poleconym priorytetowym, szczelnie i bezpiecznie zapakowane kosmetyki (najlepiej w koperty bąbelkowe) 3. Ponieważ mam małą ilość przekupek, wysyłam pierwsza.. Jeżeli mamy identyczną ilość przekupek, możemy się umówić, że wysyłamy paczuszkę w tym samym terminie. 4. Nie wycofujemy się z transakcji - jeśli już poświęciłaś czas swój i mój na napisanie oferty, to doprowadźmy wszystko do końca! 5. Biorąc udział w wymianie ze mną akceptujesz powyższe warunki 6. W Łebie oraz w Warszawie w dniach 10-12 maja możliwy odbiór osobisty ![]() 7. Kosmetyki, które mam na wymianę nie są przeterminowane ani nie są próbkami (to pełnowartościowe produkty)! Data znajdująca się na opakowaniu to data produkcji a nie ważności ![]() 8. Bardzo przepraszam, że wstawiam nie swoje zdjęcia, gdyż aparat mam odrobinę niedysponowany, a komórką te zdjęcia nie wychodzą za dobrze ![]() ![]() 9. Pierwszym 4 osobom, z którymi będę się wymieniać, wysyłam prezencik w postaci próbki nowej wody TTA Forever ![]() KOLORY: Dorzucone Zaklepane (potwierdzone przez PW lub w wątku) Wymienione Na wymianę mam (większość nowa, nigdy nie wypakowywana, o czym będę informować obok produktu): 1. Solutions Body, Cellu Defy (Intensywne serum antycellulitowe z wyciągiem z karamboli) nowa mam ich aż dziewięć sztuk ![]() 2. Krem pod oczy ANEW Reversalist +35 nowa zapakowana w folię 3. Lakiery do paznokci (nowe, nieużywane, ale bez pudełek): a) Mercury metal b) Gleaming gold c) Vivid violet d) Pastel pink e) Vanilla shake 4. Mini szminka "Stylowy kolor" - Mirage nowa, bez opakowania 5. Zakręcony cień do powiek Color Trend - Peach Cream nowy 6. Woda perfumowana Today Tomorrow Always Forever 50ml nowy, nieofoliowany, pryskany ze 2 razy dla sprawdzenia zapachu ![]() 7. Woda toaletowa Celebre 50ml pryskana kilka razy, bez opakowania - dziecko zdążyło je zjeść ![]()
![]() Edytowane przez Luth Czas edycji: 2012-04-22 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki AVON większość nieużywana ZAPRASZAM :)
8. Rozświetlacz do twarzy w tubce 10ml nowe, bez pudełka
9. Czarna maskara Little black dress nowa, zapakowana 10. Nail Experts, Grow Potion (Odżywka przyśpieszająca wzrost paznokci) nowe, bez pudełka 11. Jillian Dempsey Professional Brow Styler (Profesjonalna kredka do brwi) - Slate nowe, bez pudełka 12. Szminka Ultra Colour Rich - Latte nowa, zapakowana 13. Ujędrniający żel do ciała z algami Greckie Morza nowa, zapakowana - "obrączka" na szyjce 14. Wypiekane podwójne cienie do powiek Mega Impact - Flash black nowe, bez pudełka 15. Peeling do ciała ze śródziemnomorską oliwą z oliwek i kwiatem pomarańczy nowe 16. Kremowe mleczko do czyszczenia twarzy ze śródziemnomorską oliwą z oliwek i kwiatem pomarańczy w zestawie z ręczniczkiem nowe, ręczniczek zapakowany, nigdy nie otwierany 17. Rozświetlające serum do twarzy z japońską sake i ryżem nowe
![]() Edytowane przez Luth Czas edycji: 2012-04-22 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za:
6. Woda perfumowana Today Tomorrow Always Forever 50ml nowy, nieofoliowany, pryskany ze 2 razy dla sprawdzenia zapachu najchętniej wymienię na inną wodę Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603294 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za krem pod oczy, waniliowy lakier do pazurków i ewentualnie którąś z wód ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1335028761 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1335029373 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1335028677 ? i cienie do powiek?
ADAS 08.10.2013 12;01 ![]() ![]() Wszystko wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47446600 Edytowane przez Rajanii Czas edycji: 2012-04-21 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
18. Odżywczy krem do twarzy Mleko i miód nowe (uwaga, żeby nie było nieporozumień: nie ma do niego opakowania ani też sreberka przykrywającego krem!)
19. Kremowy żel do mycia twarzy Mleko i miód nowe 20. Różdżka do ust 3w1: szminka, błyszczyk, konturówka - Frozen rose nowa, zapakowana 21. Woda toaletowa Black Suede Leather 50ml bez atomizeraotwarta, ale nieużywana, podniszczone pudełko 22. Odżywczy scrub do twarzy Brzoskwinia i mleczko migdałowe nowe 23. Spray przyspieszający wysychanie lakieru do paznokci nowy, psikany może ze 2 razy 24. Pierścionek Marie rozmiar 8 stan idealny ![]() 25. Kolczyki Purple Stone nigdy nienoszone, oryginalnie zapakowane - każdy kolczyk w oddzielnej folijce. Najchętniej na inną biżuterię 26. Nawilżający olejek do twarzy na noc Prowansalska lawenda i jaśmin nowa, zapakowana w kartonik, nieużywana 27. Oczyszczająca maseczka do twarzy Prowansalska lawenda i jaśmin nowa, zapakowana w kartonik, nieużywana
![]() Edytowane przez Luth Czas edycji: 2012-04-22 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
28. Lakier do każdego rodzaju włosów - elastyczne utrwalenie używany może ze 3 razy w niewielkich ilościach
29. Szminka Shine Attract - Rose pink (P3) nieużywana w opakowaniu bardzo bardzo fajna! Ufff.... na razie wszystko ![]() Zapraszam serdecznie do wymianek ![]() Chętnie wymienię się również za ubrania. Dorzucam: 30. CARE Lekki nawilżający krem do twarzy z wyciągiem z trawy cytrynowej i ogórka SPF 15 nowy 31. Deo atomizer PUMA Flowing 75ml zużycie ok 2ml + 5ml EDT (miniwersja 20ml) 32. Jogurciki: a) Owocowe mleczko do ciała Truskawka i Guawa nowy b) Owocowe mleczko do ciała Granat i Mango nowy, jednakże wieczko jest leciutko pęknięte 33. Maseczka ułatwiająca rozczesywanie do każdego rodzaju włosów Kwiat Wiśni nowy 34. Mgiełka do ciała Kwiat Wiśni nowa 35. Bezzapachowy płyn do higieny intymnej 300ml nowy z obrączką zabezpieczającą 36. Mineralny żel pod prysznic "Złocisty blask" 250ml nowy
![]() Edytowane przez Luth Czas edycji: 2012-04-22 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś w moich wątkach za
lakier Vanilla shake Woda perfumowana Today Tomorrow Always Forever 50ml Spray przyspieszający wysychanie lakieru do paznokci ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za:
1. Solutions Body, Cellu Defy (Intensywne serum antycellulitowe z wyciągiem z karamboli) nowa mam ich aż dziewięć sztuk ![]() Mi wystarczy 1 sztuka ![]() 2. Krem pod oczy ANEW Reversalist +35 15. Peeling do ciała ze śródziemnomorską oliwą z oliwek i kwiatem pomarańczy nowe 16. Kremowe mleczko do czyszczenia twarzy ze śródziemnomorską oliwą z oliwek i kwiatem pomarańczy w zestawie z ręczniczkiem nowe, ręczniczek zapakowany, nigdy nie otwierany 18. Odżywczy krem do twarzy Mleko i miód nowe (uwaga, żeby nie było nieporozumień: nie ma do niego opakowania ani też sreberka przykrywającego krem!)
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
6. Woda perfumowana Today Tomorrow Always Forever 50ml nowy, nieofoliowany, pryskany ze 2 razy dla sprawdzenia zapachu ![]() Poszperam poza wątkiem w razie co ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
11. Jillian Dempsey Professional Brow Styler (Profesjonalna kredka do brwi) - Slate nowe, bez pudełka
12. Szminka Ultra Colour Rich - Latte nowa, zapakowana 13. Ujędrniający żel do ciała z algami Greckie Morza nowa, zapakowana - "obrączka" na szyjce 7. Woda toaletowa Celebre 50ml pryskana kilka razy, bez opakowania - dziecko zdążyło je zjeść Na obrazku czarną kreską zaznaczyłam zużycie cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witam, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#14 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Interesuje mnie maseczka oczyszczająca i żel antycellulitowy - 2 sztuki ![]() Znajdziesz coś w zamian? Aaa... nie mam aktualnie wątku z ubraniami, ale co interesowałoby Cię z ciuszków? Mam sporo nowych rzeczy. Jaki rozmiar nosisz? Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
czy punkty 2. i 3. Twojego regulaminu się nie wykluczają?
![]() znajdziesz coś u mnie za lakiery- do paznokci i do włosów i spray przyspieszający wysychanie lakierów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za 15,16,18 i 19?
![]() i może jeszcze 1 i 2 ![]() jeżeli coś u mnie wylukasz ![]() Edytowane przez gorzkawa Czas edycji: 2012-04-21 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nie odpisalas
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nie szukam Avonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie? zapraszam do obu wątków.
1. Solutions Body, Cellu Defy [jedna sztuka] 3. Lakiery do paznokci (nowe, nieużywane, ale bez pudełek): d) Pastel pink e) Vanilla shake 9. Czarna maskara Little black dress nowa, zapakowana 14. Wypiekane podwójne cienie do powiek Mega Impact - Flash black nowe, bez pudełka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Jestem chętna na wszystkie lakiery do paznokci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
Solutions Body, Cellu Defy (Intensywne serum antycellulitowe z wyciągiem z karamboli) 2szt lakier c) Vivid violet 10. Nail Experts, Grow Potion (Odżywka przyśpieszająca wzrost paznokci) nowe, bez pudełka 15. Peeling do ciała ze śródziemnomorską oliwą z oliwek i kwiatem pomarańczy nowe 23. Spray przyspieszający wysychanie lakieru do paznokci nowy, psikany może ze 2 razy 27. Oczyszczająca maseczka do twarzy Prowansalska lawenda i jaśmin nowa, zapakowana w kartonik, nieużyw
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a może posiadasz pustą buteleczkę po serum na końcówki z avon ?
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Odpowiedzi wysłane
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
i co byłabyś w stanie oddać za bluzeczkę? bo w sumie zastanawiam się czy chcę ją oddawać ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Odpowiedzi wysłane
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Cos za lakiery (d i e), peeling planet spa, scrub to twarzy i zel do mycia twarzy z serii naturals?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za: 6. Woda perfumowana Today Tomorrow Always Forever 50ml
![]() ![]() Oprócz mojej listy mam jeszcze 1/3 Christian Lacroix Nuit damskie ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Ooo, widzę że już chyba wymienione... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
1. Solutions Body, Cellu Defy (Intensywne serum antycellulitowe z wyciągiem z karamboli) nowa mam ich aż dziewięć sztuk ![]() d) Pastel pink 6. Woda perfumowana Today Tomorrow Always Forever 50ml 27. Oczyszczająca maseczka do twarzy Prowansalska lawenda i jaśmin nowa, zapakowana w kartonik, nieużywana\
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.