![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** KWIECIEŃ * Kolorówka, pielęgnacja, perfumy ***
Podoba mi się:
- Catrice, Urban Baroque - puder rozświetlający - kilka razy użyty - Yves Rocher, Coleurs Nature, błyszczyk w kolorze 07 Ocre Nude - użyty raz - Yves Rocher, Serum Vegetal, Ampułki błyskawicznie odmładzające - 4x1,5ml, nieotwarte - Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Mleczko do ciała Kokosowe - zużycie widać. - Yves Rocher, Moment de Bonheur - miniaturka 5ml, nówka
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#34 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
O którego Playboya Ci chodzi?? U ciebie interesuje mnie Vichy, Normaderm, Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nic. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
nic niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
hej, spodobało mi się kilka rzeczy, a Ty znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
może coś za
- Vichy, Normaderm, Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości - Catrice, Urban Baroque - puder rozświetlający ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Czarny jest nieusztywniany, ale niestety jego nie oddam - to jest nówka i szukam za niego raczej inne biustonosza.
U Ciebie podobają mi się: - Catrice, Urban Baroque - puder rozświetlający - kilka razy użyty KLIK Mogę odlać (nie mam buteleczek): - Britney Spears, Fantasy - do 20ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
podoba Ci sie cos u mnie?
![]() link do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496443&page=4 odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
hej, wpadly mi w oko ampulki YR
![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() To tak, dostępne są: E.L.F. Tinted Moisturizer kolor Ivory (bardzo bardzo jasny ciepły beż) 12g, użyty raz Max Factor Creme Puff kolor truly fair 81, bez gąbeczki, użyty raz Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 Jadwiga polska papka do cery trądzikowej, zostało się grubo ponad połowa Oceanic, AA Wrażliwa Natura 20+, Nawilżająco - rozjaśniający krem pod oczy, na zgrzewce wybite jest 0511091, kupiłam go w tym roku, użyty kilka razy; Sesę dogaduję z inną Wizażanką, a olei z mazideł już nie mam. Resztę chętnie wyminię za: - Yves Rocher, Moment de Bonheur - miniaturka 5ml, nówka - Givenchy, Amarige Mariage - ponad 2/3 z 15ml. - Karl Lagerfeld, Sun Moon Stars - zostało ok 1/4 z 30ml (nie ma na zdjęciu) - Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Mleczko do ciała Kokosowe - My Secret, Trio Eyeshadow - Catrice, Urban Baroque Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
lioele, ale mój tablet sobie poprawił:d, niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
za the body shop podklad chciałabym Vichy, Normaderm, Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości - nieużywany, nieotwarty, 50ml KLIK - tylko jaka jest data waznosci.
Masło shea tylko odlewki do 50 ml - wiec nie wiem czy bedziesz zainteresowana
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam.
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
podobają mi się:
- Yves Rocher, Coleurs Nature, błyszczyk w kolorze 07 Ocre Nude - użyty raz (to raczej płynna pomadka niż błyszczyk) - Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Mleczko do ciała Kokosowe - zużycie widać. KLIK - Hilary Duff, With love - do 10ml ale puder z Kobo już jest wymieniony, zostały tylko lakiery... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wszystko się zgadza ![]() A zamiast My Secret, Trio Eyeshadowt-> Catrice, Urban Baroque? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
- "Pamiętniki Wampirów" - pakiet 3 książek- Księga 1: Przebudzenie, Walka, Szał; Księga 2: Mrok, Powrót o zmierzchu, Uwięzieni; Księga 3: Dusze cieni
to bym bardzo chetnie capnela oczywiscie cos dorzuce ale co chcesz oprocz podkladu? lub/i to: - komplet bielizny Obsessive, model Joanna Red - kremy do rak
Nowe stanik i koszula do karmienia itp. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907 Edytowane przez emila730 Czas edycji: 2012-04-25 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Niestety z Twojej wish listy nie mam nic nawet poza wątkiem
![]() W takim razie niech tak zostanie, ale bez jadwigi, hmm? ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Krem jest mi jakby bardziej na zbyciu, bo za puder mogę obgadać inną wymiankę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie u Ciebie
- Vichy, Normaderm, Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości - nieużywany, nieotwarty, 50ml - komplet bielizny Obsessive, model Joanna Red |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.