![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lakier Astor, E.L.F., No 7, Biochemia Urody, Avon, i inne
Zrobiłam u mnie sporą dokładkę, może coś Cię zainteresuje
![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
A co u mnie Ci się podoba?
Ja oprócz Amli, podtrzymuję zainteresowanie Peeling enzymatyczny z bromelainą i papainą EKO 125 ml, data ważności: 02/2013, zużycie: około 15 % - Olej tamanu EKO 15 ml, data ważności: 05/2014, zużycie: około 5 % - użyty 4 razy po kropelce ![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lakier Astor, E.L.F., No 7, Biochemia Urody, Avon, SUNKISSED, i inne
Ja chce tylko peeling Z bu I kwas hialuronowy, zadnych probek, napisz co bys za to chciala ode mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
odp + UP - dodałam w pierwszym poście dwie palety cieni z E.L.F. i Sleek STORM
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
ok taka wymianka mi odpowiada
![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Pewnie!
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- E.L.F All Over Colour Stick 10 g, sztyft rozświetlający, kolor: Spotlight (jasny beż), zużycie: przetestowany - Dabour Amla Hair Oil 200 ml, olejek do ciemnych włosów, zużycie: 20 % - SUNKISSED Glimmer 19,5 g, puder rozświetlająco brązujący - mozaika, zużycie: 1 %? - raz muśnięty pędzlem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
odp + up
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dzięki lenka!
Mały up - w pierwszym poście dodałam: Biochemia Urody: masło SHEA i serum do buźki LEMON EKO Zapraszam serdecznie
Edytowane przez KochamCzekolade Czas edycji: 2012-06-06 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
up-post
![]() |
#44 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Wstępnie interesuje mnie masło shea - podaj proszę datę i czy ew. masz coś poza wątkiem z biochemii???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Dokładka dokładki
![]() Zapraszam do pierwszego posta
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Dot.: CZERWIEC: PHARMACERIS, Lakier Astor, E.L.F., Biochemia Urody (dużo!), i inne ró
widzę kilka rzeczy, ale za paletkę berlin chciałabym inne cienie... a może byłabyś zainteresowana paletką london catrice?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- ! Pharmaceris delikatny fluid intensywnie kryjący o przedłużonej trwałości SPF 20, 30 ml, IVORY 01, data ważności: 01.2015, zużycie: nowy, zużyta jedna pompka dla przetestowania - ! La Roche-Posay EFFA CLAR żel myjący 50 ml, zużycie: nowy - Avon Advance Techniques 30 ml, serum na końcówki, zużycie: 20 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZERWIEC: PHARMACERIS, Lakier Astor, E.L.F., Biochemia Urody (dużo!), i inne ró
Coś u mnie za:
- ! Pharmaceris delikatny fluid intensywnie kryjący o przedłużonej trwałości SPF 20, 30 ml, IVORY 01, data ważności: 01.2015, zużycie: nowy, zużyta jedna pompka dla przetestowania - ASTOR 12 ml, Lacque DeLuxe (Lycra up to 10 days), kolor 205 Summer Tango, zużycie: 0% - nowy! - E.L.F. Nail Polish (z witaminą E) 10 ml, kolor: Nude, zużycie: 4 %? - malowałam tylko raz - SUNKISSED Glimmer 19,5 g, puder rozświetlająco brązujący - mozaika, zużycie: 1 %? - raz muśnięty pędzlem - Miss Sporty, kobaltowa kredka do oczu automatyczna, przetestowana - AA Expresso Slim ujędrniające serum do biustu 100 ml, o zapachu kawy, data ważności 10/2012, zużycie: nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
niestety lumene już nie mam ale brązer z essence jak najbardziej mogę oddać u Cb podoba mi się
! Pharmaceris delikatny fluid intensywnie kryjący o przedłużonej trwałości SPF 20, 30 ml, IVORY 01, data ważności: 01.2015, zużycie: nowy, zużyta jedna pompka dla przetestowania - ! La Roche-Posay EFFA CLAR żel myjący 50 ml, zużycie: nowy czy mogłabyś oddać którąś z tych dwóch rzeczy? nie ukrywam że na fluidzie zależy mi bardziej bo takiego właśnie potrzebuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Odpisałam wszystkim + Up-post
![]() |
#52 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Za róż nic nie dobiorę, tylko to masło by mnie interesowało... ale powiem szczerze, że nawet masło za bazę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Kredkę mam już w negocjacji na innym portalu i tamta osoba oferuje mi trochę bardziej przydatne dla mnie rzeczy
![]() A u Ciebie najbardziej interesuje mnie to: ! Pharmaceris delikatny fluid intensywnie kryjący o przedłużonej trwałości SPF 20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
cos za peeling enzymatyczny, zel effaclar i sztyft e.l.f?
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
- ! Essence Stay With Me, długotrwały błyszczyk 12 ml, kolor: 02 My Favorite Milkshake, zużycie: nowy, przetestowany - E.L.F. Nail Polish (z witaminą E) 10 ml, kolor: Nude, zużycie: 4 %? - malowałam tylko raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za odp. pozdrawiam[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- ODPISAŁAM WSZYSTKIM + Up-post Zapraszam
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
A co z pudrem bambusowym? Wymieniony?
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Aha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
ten brązer jest raczej taki jasny, to znaczy nie wiem co to znaczy czy ciemny czy jasny bo osobiście używam tylko róży do policzków a nie brązerów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
hej,
podoba mi się: - Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 % - ! Masło Shea 50 g, data ważności: 10.2013, zużycie: 30 % - ! Serum LEMON EKO 30 ml, data ważności: 02.2013, zużycie: 35 % 2 ostatnie są dla mnie najważniejsze ![]() ![]() byłabyś chętna na wymiankę?
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Wiesz co na tych lakierach mi tak bardzo nie zależy, jak na podkładzie
![]() To na razie podziękuję, a jakbym nie wymieniła się za tę kredkę, to dam znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.