![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: marzec wymiana
Znajdziesz coś u mnie? Zajrzyj do dwóch wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
7. Balea żel pod prysznic wiśnia i migdał nowy
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Coś w moich wszystkich wątkach?
![]() 1. The body shop shea body butter została około 1/3 zdjęcia na dole 7. Balea żel pod prysznic wiśnia i migdał nowy 14. Woda różana 200 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
podoba mi się Vichy normaderm tri activ preparat oczyszczający została około połowa
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
1. The body shop shea body butter została około 1/3 zdjęcia na dole 14. Woda różana 200 ml 24. Balsam masło shea o zapachu cupcake nieduża ilość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
5. Delia masło do ciała nawilżające użyte jeden raz
6. Balea krem do rąk owoce leśne - użyty kilka razy 7. Balea żel pod prysznic wiśnia i migdał nowy 13. Avon planet spa rewitalizująca maseczka do twarzy himalajskie jagody goji użyta 1 raz 15. marchewkowy mus do ciała tso moriri mała ilość 17. FA żel pod prysznic sport double power 18. Cztery pory roku zimowy krem do rąk - myślę, że została około połowa 21. Joanna Żel peelingujący żurawina została około połowa 22.Original source miętowy żel pod prysznic - użyty 1-2 razy 4. Balsam masło shea o zapachu cupcake nieduża ilość Oriflame optimals matte touch day gel-cream - matujący krem-żel na dzień 25. Oriflame optimals matte touch night gel-cream - matujący krem-żel na noc cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie ?
![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: marzec/kwiecień wymiana
Cytat:
?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
.
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
przypominam się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Jedynie zainteresował mnie żel Balea, ale to za mało, więc podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
7. Balea żel pod prysznic wiśnia i migdał nowy 22.Original source miętowy żel pod prysznic - użyty 1-2 razy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.