|
|
#31 |
|
Naczelny Hipster
|
Odp: Ujawnianie danych, prześladowanie
Ja bym wspomniala tez cos o znieslawieniu
Dziewczeta, nasze straty moralne trzeba porzadnie wycenic Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ujawnianie danych, prześladowanie
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Hahah, każde forum musi mieć swojego własnego trolla 8D
Przynajmniej jest ciekawie, nie? |
|
|
|
#34 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Było. Teraz to już jest dziwne.
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
To jest nieprawda, Darkoz wszystko przeinaczyła. Nie wierzcie je. Jeśli już wysłałam komuś priv to tylko raz, najwyżej dwa razy od lata ubiegłego roku. Tylko dlatego, że ten ktoś mnie zaczepiał, prosiłam, aby dał mi spokój. Możecie tutaj sprawdzić, one stale rozmawiają o mnie. I to nie ja za nimi latałam, tylko one cytują moje posty. Jeśli chciałam założyć wątek, psuły go – co zresztą mają w zwyczaju, przecież lubią offtopować.
Co do forum literackiego – to wystarczyło tylko, że wspomniałam chociaż słowem wściekały się. Krytykę przyjęłam, ale mam prawo nie zgadzać się ze wszystkim, a one są takie, że jak się z nimi w czymś nie zgadzasz, to wydłubią ci oczy. Mam prawo mieć swoje zdanie. Darkoz kłamie, nie wierzcie jej. W wątku literackim po prostu ośmieliłam się coś napisać – skrytykować i to tylko raz, przeprosiłam, a one potem cały czas mi to wypominały, bo jak śmiałam – tylko one mają abonament na krytykę. Potem wchodziły tam różne osoby i zamiast rozmawiać na tematy literackie, robiły sobie żarty. Chciałyście niby przenieść się do klubu? To dlaczego, serio pytam, dlatego tam nikt nie pisze teraz? Ponieważ nie ma zadymy? A wy lubicie tylko robić zadymę. Jak nie ma zadymy, nikomu nie chce się pisać. Nie założyłyście klubu, aby w nim pisać – tu jest dowód, w tym klubie nikt nie pisze – ponieważ wy uwielbiacie tylko wygłupy. I nie wysyłałam do nikogo setki priv, ponieważ wiem, że tak się nie robi – to jest nieprawda. Pisałam priv, abyście dały mi spokój. Inni mogą potwierdzić chyba tutaj - bez przerwy rozmawiacie o skarpecie. To wy mi nie chcecie dać spokoju. Czy to ja zakładam te kluby? Nie. To moje sprostowanie Bo to, co piszecie, jest nieprawdą. To mój wątek, w którym rzekomo źle się zachowywałam - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=637145 A tu ten, w którym robiły sobie jaja i tylko szukały zadymy. Żle zrobiłam, że skrytykowałam ten wątek, ale ośmieliłam się to zrobić tylko raz i potem przeprosiłam. Ale one nie chciały już pisać, ponieważ lubią tylko zadymę i zależy im tylko na tym. Jak popełnisz błąd, to potem wypominają ci go do końca życia. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=638280 A tu klub literacki - https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1266 Proszę, ostatnia data napisania wiadomości - 2012-09-18 Dlaczego tam nikt nie pisze? Bo nie ma zadymy. ![]() Do widzenia. |
|
|
|
#36 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Skarpeto, daj już spokój. Ile można tego słuchać/czytać. Masakra. Wizaż to nie piaskownica. Ogarnij się dziewczyno, bo zaczyna to już męczyć nie tylko wspomniane przez ciebie osoby.
|
#37 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Uuuu Darkoz kłamca i przeinaczacz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chyba pokusiła się o zgłoszenie sprawy. Do odpowiednich organów zajmujących się osobami z zaburzeniami psychicznymi.
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyno... Naprawde chcesz sie bawic w wyciaganie prywatnych wiadomosci? To nie jest smieszne.
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Przecież same chwaliły się, że są tutaj kluby o mnie. Nie życzę sobie tego. Nie podawałam tutaj na forum danych osobowych nigdy.
To one za mną chodzą, np. tu - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=686460 Edytowane przez Romanty1czka Czas edycji: 2013-08-09 o 11:39 |
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Mysle, ze mozna udowodnic moderatorom, ze to ty piszesz pw. Przynajmniej niektore wiadomosci (wizazowa skrzynka ma jednak ograniczona pojemnosc).
Nikt by o tobie nie mowil gdybys wlasnie ciagle nie pisala. Ba, nawet jak pisalas to bya umowa "nie reagowac, moze da sobie siana" - niestety, nie pomoglo. |
|
|
|
#42 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ba, nawet imienia nie jestem pewna ![]() Co do klubu literackiego, nie ma mnie w nim, zaczynam żałować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#43 |
|
KOTerator
|
Mnie też nie było w klubie literackim
.
|
|
|
|
#44 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
#45 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Konto usunięte
|
Tak na wszelki wypadek
Cytat:
|
|
|
|
|
#47 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dane osobowe podawałaś na pw, ale naiwnych tu nie ma i nikt nie złamie regulaminu cytując cokolwiek ![]() ech, idź może na spacer, lepiej Ci to zrobi niż ten żałosny wątek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Wściekły oranż, jakim pokrywa się prędzej czy później każdy z Twoich kilkudziesięciu nicków, nie daje Ci do myślenia? Żeby sobie...pójść gdzieś indziej ? Miałam się w ogóle nie wypowiadać w tym temacie, bo szkoda nerwów . A przykłady, które podajesz, pogrążają przede wszystkim Ciebie.
Edytowane przez Lisciolaz Straszliwy Czas edycji: 2013-08-09 o 11:45 |
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#50 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#51 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na wątku "wizażowe perełki 2013 " w komentarzach z wczoraj jestem posądzona o to , że jestem tobą czyli dawną skarpetą z nowym nickiem. Nawet mój nick został rozszyfrowany, rozłożony na czynniki pierwsze, przetłumaczony gdyby ktoś przypadkiem nie znal angielskiego i miał problemy z dojściem co nick znaczy. Nie mam o to do ciebie pretensji, wizaż traktuję z przymrużeniem oka. Zabawa, relaks, pełny dystans tylko i wyłącznie. Tobie też to radzę, wyluzuj, są ważniejsze rzeczy w życiu. |
|
|
|
|
#52 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak w ogóle to skąd ona wie, kiedy tam ostatnio pisano?
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A Demi - może pisałam kilka razy. A ona pisała o mnie tutaj w różnych wątkach - wspominała mnie. Bo ona może co? A ja nie mogę. Wy mówicie o setkach priv, a to nieprawda. Bo może było kilka. |
|
|
|
|
#54 |
|
KOTerator
|
Wyświetla się to w wyszukiwarce klubów, tylko że ta wyszukiwarka chyba nie działa, albo działa źle, bo chyba myli "ostatnią" wiadomość z "pierwszą"
. W każdym razie prawdy nie pokazuje. W jednym z moich klubów pokazuje ciągle tą samą datę rok wstecz, a tam posty co godzinę nowe są .
|
|
|
|
#55 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
NO ja wiem, że są ważniejsze. Ale jakbyście się czuły, gdyby ktoś stale mówił - "wiem o tobie wszystko", "jeśli tylko kiwnę palcem, pójdziesz do więzienia", a potem dzwonią do mnie z rejestru długów i mówią, że wiele osób dopytuje się, czy mam jakieś długi i stale tylko gadanie o skarpetach, i wspominanie, że
"Pół wizazu zna moje dane" - tak napisała monikasonia. Jak mnie nie lubią, to dlaczego stale o mnie gadają? I zaczepiają mnie? Tak jak tu - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=707643 Dlaczego stale rozmawiają na mój temat? Edytowane przez Romanty1czka Czas edycji: 2013-08-09 o 11:54 |
|
|
|
#57 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
A o tym rejestrze długów to Ci fantazja poleciałaaaa .
|
|
|
|
|
#58 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#59 |
|
KOTerator
|
Pół wizażu zna Twoje dane, bo pół wizażu to Twoje konta. Nie załapałaś wtedy tej ironii, serio?
|
|
|
|
#60 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

. Też się przejdę, ale wolne mam dopiero w przyszłym tygodniu...
Bo jakbym rzeczywiście znała dane osobowe Skarpety to już dawno bym zrobiła coś z tym faktem
I nie tylko ja.

.
Wściekły oranż, jakim pokrywa się prędzej czy później każdy z Twoich kilkudziesięciu nicków, nie daje Ci do myślenia? Żeby sobie...pójść gdzieś indziej

?