|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowy wszystkowątek Mohito, Simple, Zara,Inglot, Hada Labo
Wrzucam fotę
![]() Daj znać czy jest foto, bo kompik mi głupieje
Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2016-01-18 o 23:13 |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi się u Ciebie pare rzeczy, najbardziej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1453055772
znajdziesz coś dla siebie w moich wątkach?
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A masz linka do tej narzutki? Żeby zobaczyć więcej zdjęć? Bo możliwe, ze nie ja będę w nim chodzić
Albo chociaż na płasko fotka z podaniem wymiarów długość całości i szerokość całości. Jeśli będzie ok wymiarowo to możemy zrobić tak jak napisałaś, z tym że wolałabym ten czarny stanik, jeśli touchme. nie robi to różnicy? I jakbyś dodała mini mini odlewkę kalimata zbieram na niego, ale póki co mam inne wydatki a i swoje perfumy muszę pokończyć a zapach tak mnie oczarował
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za -kamizela waterfall Monnari S/M, dłuugie poły z przodu, bardzo ciepła
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1453057283
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1453055753 cos u mnie?
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
rozdrabnianie kompletnie mi nie przeszkadza
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę, w środku są zdarte naklejki
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzę już przyobiecałam, ale reszta może być Twoja - chyba że jeszcze coś dobierzesz. Legginsy są z normalnego, grubego materiału, takie spodnie tylko w formie legginsa
Od bluzy w komplecie mam spodnie dresowe gdybyś była zainteresowana, założone dosłownie ze 2 razy bo dresów mam od pieruna
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
hej bliźniaczo podobna niewiasto do mojej koleżanki. Czy mam coś co by Cię zainteresowało za te ciekawe spodnie z kratką?
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Na spokojnie z tymi wymiarami i zdjęciem, poczekam. Perfumy - jaka szkoda ;( mam 5ml z innej wymiany, ale mało mi
chętnie przytulę inny zapach, jak mi nie podejdzie to siostra dostanieCzyli wstępnie mamy zaklepane - sweter z rozcięciem i czarny golf za stanik czarny, narzutkę + jakaś próbka/ odlewka perfum, tak?
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażę Ci pomarańczaka, postaram się jeszcze dzisiaj
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
bransoletkę zostawiłam sobie, reszta wolna, ale mam coś co tylko Ty docenisz
mam nadzieję..jutro zrobię fotki czarnej tunice DKNY..wydaje mi się, że jedwabna, ale sprawdzę jutro. na mnie za mała. Niedawno urodziłam ![]() Ciebie poproszę o wymiary szerokość w pasie i nogawki na dole oraz długość po boku i może od razu jak masz na wydaniu jeszcze to byś mi zmierzyła te z medicine? szerokość w pasie i długość po szwie z boku i szerokość na dole nogawki. te baggi to nie dresowe? A łatwo się obierają, bo ja cały zwierzyniec mam ?---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- ja mam długowłose, ale ta kratka do mnie woła..lubię takie zestawienia. fotkę zrobię za dnia i Ci tu wrzucę. i jeszcze zapytam czy ten cień z sephory pojedynczy to fiolet? jutro odpisz. Kolorowych
Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2016-01-19 o 22:10 |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie
Ale akurat Mankella jeszcze nie czytałam, poczekałabyś? ![]() A jeśli jesteś fanką legginsów mam jeszcze Bershki rozmiar S i czarne a'la skóra rozmiar uniwersalny - obydwie pary nowe. Załączam foty
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
a może chciałabyś za tę narzutkę sukienkę z Zary, taką:
320148909_1_94x72_sukienka-koronkowa-na-sylwestra-zara-mini-ecru-biala-xs-s-36-kielce.jpg ?
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
a podasz mi wymiary ramoneski? Masz może real foto?
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
biere ![]() Priv?
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
hej, może znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy?
-Sans Soucis Soothing Creme Mask 75g, maska kojąco-nawilżająca, kod 439012, nowa, ważna do grudnia 2016 -Hada Labo Perfect Gel 4I1F 100g, maska na noc/ żel nawilżający- ubytek max 10% -Medicine tweedowe spodnie baggy, M, stan idealny
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Witam,znajdziesz coś u mnie ?
Chciałabym: -Rubialine SVR SPF 50 krem do cery naczynkowej, nowy, -Sans Soucis Soothing Creme Mask 75g, maska kojąco-nawilżająca, -Hada Labo Perfect Gel ![]() Edytowane przez Bebunny Czas edycji: 2016-01-21 o 01:55 |
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna, ale kurczak, boję się jak będę w niej wyglądać- ryzykowny fason
Zbaczając z tematu- piękną figurkę wypracowałaś |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Kolor jest z tych żywszych
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
ok
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ta kamizela
) ,ponczo i ewentualnie dresowa ramoneska Nie wiem czy licytujesz z kimś te rzeczy, czy będziesz je skłonna oddać w me ręce? ![]() Leggi jak najbardziej chętnie wymienię - są Twoje; obydwie pary nowe, z metkami ale spódniczka używana w stanie bardzo dobrym, nie wiem czy zwróciłaś uwagę dlatego piszę ![]() Na kryminalne opowieści możemy się umówić next time
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2016-01-21 o 11:16 Powód: Jak zwykle literówki i rozbudowa zdań :D |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie w zamian za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1453055772 ?
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Jak coś, to wygrzebałam jeszcze basicową koszulkę Cheap Monday i sukienkę Top Secret z linii Soft Office
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję dziękuję. To już drugi i ostatni
![]() ciężko się robi zdjęcia czarnym rzeczom, stad tak ich dużo ![]()
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Ok,w takim razie czekam
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
zmierzyłam teraz moje spodnie i krata będzie za duża, a baggi za krótkie..kurczę blade.A chętnie oddam swoje rzeczy. cienie mi pasują
nie masz jakiś baggów/gaci dresowych?
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Cheap Monday to jest taka https://www.surfdome.com/cheap_monda..._-_cream-57070, tylko w kolorze czarnym
Rozmiar XS. Co do reszty, dam znać później ![]() P.S. Sweterek metaliczny dla mnie trzymasz? ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Myślę nad bluzą Simple wciąż i kuszą mnie dresy By Insomnia oraz koncentrat Tołpy |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Albo chociaż na płasko fotka z podaniem wymiarów długość całości i szerokość całości.
zbieram na niego, ale póki co mam inne wydatki a i swoje perfumy muszę pokończyć
a zapach tak mnie oczarował

) ,ponczo i ewentualnie dresowa ramoneska