![]() |
#31 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: W lutym
Kasiu, a nie chciałabyś Wish za którąś mgiełkę?
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- To wybierz coś jeszcze i oddawaj Chocolate G. ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Fille to kadzidło z żywicą i lasem iglastym, wytrawne, mocno jesienne...uwielbiam, ale chyba jestem na nie uczulona, bo po każdej aplikacji mam taką ciężkość w gardle... ![]() Z kolei Bois Farine to słodkie orzechy, cała masa orzechów włoskich, laskowych i migdałów zamkniętych w starym młynie. ![]()
![]() |
#33 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, Irysko, niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Coś za mgiełki BBW?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem, że Obsession z pierwszego zdjęcia już nie ma? Poza tym nic dla siebie nie widzę, chyba że masz coś jeszcze na zbyciu
![]() Z Wanilią jest tak, że teoretycznie jest wymieniona, w praktyce jeszcze mam ją u siebie i czekam na wysłanie, niestety nie jestem też w 100% pewna, że ta wymiana dojdzie do skutku.
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Po Shalimara nawet nie miałabym śmiałości łapek wyciągać
![]() ![]() Podoba mi się z Twojej fragry Elle L'aime Lolity, Nirmala Molinard i Dolcesir L`Erbolario, nie wiem czy jesteś skłonna na wymianę któregoś ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Jasne, rozumiem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
nic
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
coś za elode enigmatic?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
hej, widzisz coś u mnie za lempicką edp?
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
niestety nic
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Womanity nie oddam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
odlać bym mogła tak do 10 ml, tylko nie mam atomizera - ale gdybyś nie miała nic przeciwko to mam fajne fiolki 10 ml po serum do włosów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ps. Poza wątkiem mam sporo półproduktów do biżu ![]() ************************* ****** Zdjęć Ci nie wrzucę, bo mam tego całą szafę ![]() ![]() Edytowane przez majkatoja Czas edycji: 2016-03-25 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Mój wątek z perfumami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=866511 a u Ciebie podoba mi się Tresor i za Simpson mogłabym Ci oddać - mam poza wątkiem Skakira Elixir 80 ml edt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Zrobiłam dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za lempicką edp?
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Ford już prawie na wylocie niestety
![]()
![]() |
#57 |
Bang Bang Bang
|
Podoba mi się Nina, ale za nią samą Jimmiego nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Bang Bang Bang
|
No niestety - jedynie Belle de Minuit, ale wiem, że nie oddasz. Gdyby wpadło Ci coś jeszcze to wal śmiało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Bang Bang Bang
|
A samo Belle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() coś za Chopard Wish ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.