Czy wypada mi zostac u faceta na noc, jestem z nim 2 tygodnie? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Pokaż wyniki sondy: Jaką kobietę wybrał byś na żonę
kobieta z zasadami i klasą 7 41,18%
kobieta uległa, zabawna 2 11,76%
kobieta troskliwa i dobra 6 35,29%
kobieta piękna i zadbana 6 35,29%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-10, 13:59   #31
201607111028
Konto usunięte

Dot.: Czy wypada mi zostac u faceta na noc, jestem z nim 2 tygodnie?

Cytat:
Napisane przez Untrue Pokaż wiadomość
No faktycznie nie chce mi się seksu, bo uznaję go tylko będąc w związku, nie uprawiam ot tak dla zabawy, z byle kim, a chłopaki mnie wcale nie pociągają, jednak tata chce abym przyprowadziła jakiegoś i miała z nim dzieci.
Mogłabym się spotykać z jakąś kobietą i mieć z nią seks, niestety nie grzeszę urodą i muszę żyć sama całe życie.

Lol
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 14:29   #32
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
"w tany"
Ciezko isc w tany gdy kandydata brak a seks tylko w zwiazku jak napisała Untrue.
Cytat:
No faktycznie nie chce mi się seksu, bo uznaję go tylko będąc w związku, nie uprawiam ot tak dla zabawy, z byle kim, a chłopaki mnie wcale nie pociągają, jednak tata chce abym przyprowadziła jakiegoś i miała z nim dzieci.
Mogłabym się spotykać z jakąś kobietą i mieć z nią seks, niestety nie grzeszę urodą i muszę żyć sama całe życie
To że uznajesz tylko w zwiazku nie znaczy że ma Ci sie nie chciec Chcieć a uprawiac go z typem z imprezy to nie jest łączne mozesz czekac do związku.
To co wytłuszczone: to Twoje przekonanie. Zmień je bo faktyczne tak bedzie.
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 15:15   #33
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Moi rodzice mają takie samo podejście, są już starsi, uważają, że ja mam swój dom i swoje łóżko. Doprowadziło to do tego, że nigdy nie spałam z nikim w jego domu, ani też nikt nie spał w moim, chyba że był koleżanką. Dziś z winy rodziców jestem 23-letnią dziewicą i tak już zostanie. Seks tylko po zaobrączkowaniu i wybudowaniu domu. Nie polecam.
Ależ to Twoja decyzja.
Wiele osób miało rodziców z takim podejściem, nie kojarzę nikogo, kto by tak tego słuchał.
Cytat:
Nie mogę się zbuntować, bo mieszkam z nimi i jestem od nich uzależniona emocjonalnie i finansowo. Żyję tak, aby było im dobrze. Mama nie rozumie jak można spać z chłopakiem mając jego lub swoich rodziców za ścianą. Za ich czasów kombinować trzeba było i kochali się wszędzie tylko nie w domu rodzinnym, myślą że tak jest do dziś i nie uznają innych opcji.Mówią że jak chłopak idzie do dziewczyny lub dziewczyna do chłopaka to musi zawsze posiedzieć długo z rodzicami wybranka aby dać się poznać, a potem może na chwilę iść do jego, jej pokoju, ale żadnego seksu, bo to nie przystoi.
Dodatkowo mój chłopak musiałby być sprawdzony przez ojca, pobyć z nim, pogadać szczerze, agdyby ojcu coś nie pasowało, to niestety ale musiałabym się pożegnać z nim, bo tata nie toleruje ludzi którzy mu nie pasują. On musiałby najpierw poprosić o rękę moich rodziców, a potem mnie.
Są ludzie z takim podejściem do seksu więc mnie to nie dziwi, różne są zasady w związkach.
To idź na terapię i do roboty.
Jakie korzyści masz z tego, że oni Ci płacą za coś-tam i w zamian traktują jak psa, który będzie robił tyko to, na co mu pozwolą?
Cytat:
Mogłabym się spotykać z jakąś kobietą i mieć z nią seks, niestety nie grzeszę urodą i muszę żyć sama całe życie.
Skoro macie taki model, to zróbcie to, co robią inni ludzie żyjący w ten sposób. Skorzystajcie rodzinnie z usług swatki.
Koleżanek też do domu nie możesz zapraszać ani do nich wychodzić?
Po co sugerujesz, że Ci się ten stan nie podoba, skoro sama wyprzedzasz pomysły swoich rodziców byle tylko nie zrobić czegoś wbrew ich woli?
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 15:19   #34
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Ciezko isc w tany gdy kandydata brak a seks tylko w zwiazku jak napisała Untrue.

No to skoro kandydata brak, to niech nie zwala na rodziców
Stary 2016-04-10, 15:45   #35
Swetru
BAN stały

Zaznaczam A, może nawet czytać w myślach ale co z tego skoro nie ma zasad i wbije nóż w plecy jak znudzi jej się zabawianie mnie?
Swetru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 15:52   #36
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Swetru Pokaż wiadomość
Zaznaczam A, może nawet czytać w myślach ale co z tego skoro nie ma zasad i wbije nóż w plecy jak znudzi jej się zabawianie mnie?
Akurat noże w plecy najboleśniej wbijają Ci po ktorych sie nie spodziewamy tego.
btw. Fajny nick Taki antynowoczesny
Stary 2016-04-10, 16:05   #37
Swetru
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Akurat noże w plecy najboleśniej wbijają Ci po ktorych sie nie spodziewamy tego.
btw. Fajny nick Taki antynowoczesny
Wiem wiem, tak teoretyzuję, zakładam że te zasady ma wyżej rozwinięte od średniej.
No co, kto by nie chciał nosić teczki za Bucholtzem xD A wiesz że 90% głosujących na Swetra dowiedziało się o nim ze statystyk gdzie miał 20% poparcia? xD Czy jakoś tak, pewnie spaliłem co? :c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-10, 16:39   #38
Untrue
BAN stały

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
No to skoro kandydata brak, to niech nie zwala na rodziców
Oj było wiele takich sytuacji, gdzie zabronili mi gdzieś pójść do ludzi, bo nie, bo się o mnie niby boją, bo złe wg nich towarzystwo itd, to nie szłam, a w tym czasie rówieśniczki doznawały pierwszych przeżyć erotycznych, dziś ojciec się dziwi czemu nie mam chłopaka. Sami sobie strzelili w piętę takim wychowaniem.
Untrue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 16:40   #39
paulinika
Zakorzenienie

Jestem kobietą. Czy mogę zagłosować w ankiecie? Bo troche to nie fair że tylko mężczyźni mogą .
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 16:45   #40
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Oj było wiele takich sytuacji, gdzie zabronili mi gdzieś pójść do ludzi, bo nie, bo się o mnie niby boją, bo złe wg nich towarzystwo itd, to nie szłam, a w tym czasie rówieśniczki doznawały pierwszych przeżyć erotycznych, dziś ojciec się dziwi czemu nie mam chłopaka. Sami sobie strzelili w piętę takim wychowaniem.
Wyprowadź się.
Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Jestem kobietą. Czy mogę zagłosować w ankiecie? Bo troche to nie fair że tylko mężczyźni mogą .
Żaden mężczyzna jeszcze nie zagłosował.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 18:59   #41
Swetru
BAN stały

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Żaden mężczyzna jeszcze nie zagłosował.
No i tutaj w przeciwieństwie do mnie obrażasz innego użytkownika. Zgłaszam to do moderacji.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-10, 20:09   #42
mes_
Raczkowanie

Cytat:

Nie wierzę w to co czytam.
mes_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 22:33   #43
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Swetru Pokaż wiadomość
No co, kto by nie chciał nosić teczki za Bucholtzem xD A wiesz że 90% głosujących na Swetra dowiedziało się o nim ze statystyk gdzie miał 20% poparcia? xD Czy jakoś tak, pewnie spaliłem co? :c
To możliwe. Ja tam za nim nie przepadam.
Stary 2016-04-11, 10:51   #44
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę się zbuntować, bo mieszkam z nimi i jestem od nich uzależniona emocjonalnie i finansowo. Żyję tak, aby było im dobrze. Mama nie rozumie jak można spać z chłopakiem mając jego lub swoich rodziców za ścianą. Za ich czasów kombinować trzeba było i kochali się wszędzie tylko nie w domu rodzinnym, myślą że tak jest do dziś i nie uznają innych opcji. Mówią że jak chłopak idzie do dziewczyny lub dziewczyna do chłopaka to musi zawsze posiedzieć długo z rodzicami wybranka aby dać się poznać, a potem może na chwilę iść do jego, jej pokoju, ale żadnego seksu, bo to nie przystoi.
Dodatkowo mój chłopak musiałby być sprawdzony przez ojca, pobyć z nim, pogadać szczerze, agdyby ojcu coś nie pasowało, to niestety ale musiałabym się pożegnać z nim, bo tata nie toleruje ludzi którzy mu nie pasują. On musiałby najpierw poprosić o rękę moich rodziców, a potem mnie.
Są ludzie z takim podejściem do seksu więc mnie to nie dziwi, różne są zasady w związkach.
a dlaczego mając 23 lata całkowicie podporządkowujesz swoje życie rodzicom?
Cytat:
serio? co Ty się wizażanków naczytałaś czy jak?
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-11, 11:12   #45
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
serio? co Ty się wizażanków naczytałaś czy jak?
Albo cytozyny z wątku "co zrobić, żeby on do mnie wrócił?"
tarkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-11, 11:23   #46
201607040950
Konto usunięte

Co ten nieszczęsny troll zrobił, że bana dostał? Napisał, że mu się nowe kwc nie podoba?
Stary 2016-04-11, 12:14   #47
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Co ten nieszczęsny troll zrobił, że bana dostał? Napisał, że mu się nowe kwc nie podoba?
zbierał, zbierał, to uzbierał.
Stary 2016-04-11, 12:33   #48
201607040950
Konto usunięte

Untrue to w innych tematach wyjaśnia, ale nie rozumiem.
Cenna dyskusja w której pisze, że ma problem z relacjami, bo za dużo problemów zwala na swoje dziewczyny, na co wizazanki wywody o tym, że powinna "mu" powiedzieć przed ślubem, bo co jak się choroby jej rodziców u dzieci objawią.
Generalnie wszystkie jej próby porozmawiania o problemach na wizażu skończyły się ""
Stary 2016-04-11, 14:05   #49
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Untrue to w innych tematach wyjaśnia, ale nie rozumiem.
Cenna dyskusja w której pisze, że ma problem z relacjami, bo za dużo problemów zwala na swoje dziewczyny, na co wizazanki wywody o tym, że powinna "mu" powiedzieć przed ślubem, bo co jak się choroby jej rodziców u dzieci objawią.
Generalnie wszystkie jej próby porozmawiania o problemach na wizażu skończyły się ""
ona ma dzieci?
hipotetycznemu 'mu'?
choroby = średniowiecze mentalne, czy coś więcej?
Stary 2016-04-11, 14:09   #50
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
ona ma dzieci?
hipotetycznemu 'mu'?
choroby = średniowiecze mentalne, czy coś więcej?
Nie. Jest bi/homoseksualna, próbowała nawiązywać relacje, ale nic z tego nie wyszło i próbowała zrozumieć czemu.
Wyimaginowanemu "mu". Ona pisała w żeńskiej formie o sobie i o dziewczynach - odpowiedzi o płodzeniu dzieci z facetami dostała, albo sama była brana za faceta, bo czytanie boli.
Więcej.
Stary 2016-04-11, 14:11   #51
stewardesa
BAN stały

Pisała, że jest lesbijką.
Stary 2016-04-11, 14:18   #52
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Pisała, że jest lesbijką.
Ale nie wyklucza też zaspokajania rodziców małżeństwem z kimś, kto im się będzie podobał. To druga orientacja.

Btw. skąd wiedza o tym, jak by się ojciec zachowywał, skoro nigdy nikogo nie przyprowadziła?
Stary 2016-04-11, 14:19   #53
stewardesa
BAN stały

Gdzie indziej pisała, że problem jest w tym, że nikt jej nie chce.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-11, 14:27   #54
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie wyklucza też zaspokajania rodziców małżeństwem z kimś, kto im się będzie podobał. To druga orientacja.

Btw. skąd wiedza o tym, jak by się ojciec zachowywał, skoro nigdy nikogo nie przyprowadziła?
jeeezu. za co?!
Cytat:
Gdzie indziej pisała, że problem jest w tym, że nikt jej nie chce.
no tu chociażby pisała. jakby nie było w żeńskiej formie, to bym pomyślała, że wypisz-wymaluj wizażanek.
Stary 2016-04-11, 14:34   #55
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie każdy będzie ładny. Natura rozdziela równo. Muszą być piękni, przeciętni i brzydcy. Trafiłaś do ostatniej grupy. Teraz musisz to zaakceptować. Najwidoczniej masz od życia inne zadania i cele, aniżeli wchodzenie w związki i bycie szczęśliwą z kimś. Postaraj się z tym pogodzić, być szczęśliwa sama ze sobą. Nie porównuj się do nikogo, to bez sensu, zawsze znajdzie się ktoś lepszy od Ciebie, a to Cię niepotrzebnie zdołuje.
Ja mam niestandardowe wymiary, rysy twarzy i sylwetkę, do tego chore plecy, nikt się mną nie interesuje erotycznie od zawsze. Zaakceptowałam to, że mam w życiu co innego do roboty, niż podobanie się komuś i uprawianie seksu oraz wchodzenie w związki. Realizuję się w tych rzeczach i jest pięknie. Każdy ma swoją jasną, super stronę. Niekoniecznie jest to wygląd. Znajdź ją i ciesz się nią
Cytat:
Napisałam dziewczynie, aby się wzięła za coś, może za siebie, zajęła się czymś, co da jej satysfakcję, a nie ciągle użalała nad sobą i swoją brzydotę stawiała jako największy życiowy problem. Ludzie mają ogromne tragedie w życiu i ciągną to wszystko dalej, a nie z nudów przychodzą na fora i pytają co robić, bo miałam genetycznego pecha i nie podobam się nikomu. Sama wiem jak to jest i jeśli się tego nie zaakceptuje, to dopiero wyjdą problemy psychologiczne.
Gdzieś widuje rzesze uwalonych marihuanistów mimo, że znajomych nie ma, kolegów ani przyjaciół i w sumie to w domu siedzi - cenna obserwacja.
Cytat:
To wszystko przez politykę promarihuanową obecną w muzyce, której słuchają młodzi, czyli rap i reggae. Tam jest gloryfikacja marihuany. Potem po świecie chodzą rzesze marihuanistów, którzy nie wiedzą co to trzeźwość, bo non stop palą i uważają to za normalne. W końcu otaczają się tylko innymi uzależnionymi, ich partnerki z reguły też palą i nie myślą o sobie jak o narkomanach. Często się słyszy, że marihuana to nie narkotyk, a dar Boga, przyjaciel człowieka. Kto widział upalonego ten wie, że taki człowiek jest nie do życia, nie orientuje się w niczym, nie ogarnia. Argument że to nie zabija jest mało warty. Co z tego, że nie zabija bezpośrednio, ale i tak niszczy życie i ludzie przez to upadają.
Cytat:
Wiesz ilu ludzi wychowuje niepożądane dzieci? Większość. Gdyby wszyscy chcieli abortować dzieci, to by ludzie wyginęli. Będziesz matką i tyle, tak miało być. Oddaj je do adopcji po urodzeniu, ale nie zabijaj, bo to będzie z tobą do końca życia, jak każda krzywda wyrządzona człowiekowi.
Cytat:
Orientacja to pociąg fizyczny i psychiczny do płci. Nie można mówić o jakiejś orientacji, jeśli jeden nie występuje. Można kochać platonicznie kobiety, wewnętrznie, ale to jeszcze ani biseksualizm, ani lesbijstwo. Krzywdę tylko robiłaś tym kobietom, wmawiając im coś, czego nie ma... Powodzenia z mężczyznami.
Cytat:
Od stycznia 23 lata, dziewica, nawet się nie całowałam i jestem już pewna, że nigdy z nikim nie będę sypiać. Wolę być sama. Mam pecha do ludzi jeśli idzie o uczucia, trafiam tylko na tych raniących mnie. Uciekłam więc od świata związków, a żeby uprawiać seks to muszę zaufać i poznać, nie mogę z byle kim czy dla sportu. Nie przeszkadza mi to, lubię ten stan.
Cytat:
Przykro mi czytać te wasze mizoginistyczne, prawiczkowe bajania o tym jak to kobiety są złe, bo patrzą tylko na wygląd, lecą na drani, hajs, bla bla bla.

PRAWDA TAKA:
Jeśli jesteś w życiu nikim, nieudacznikiem, sfrustrowanym samotnym nieudacznikiem, jak Piotr, to nie licz na powodzenie u dziewczyn. Ja akurat jestem lesbijką, na dziewczynach się znam, siedzę w temacie dziewczyn od lat, obserwuję zachowania i zbieram doświadczenia i widzę jak jest. Dodam, że piękna nie jestem, raczej specyficzna, ale mianem mega-atrakcyjnej nie można mnie określić, a POWODZENIE u dziewczyn mam odkąd ogarnęłam temat w SWOJEJ GŁOWIE jak to zrobić, aby się podobać. I nie, nie chodzę na siłownię, ani na fitness, czy nie zmieniłam stylówki.
ZMIENIŁAM MYŚLENIE, panowie. Myślenie
1. o sobie
2. o moim życiu - polubiłam je po prostu
3. o kobietach.

Jestem zadowoloną z siebie dziewczyną, która podoba się dziewczynom i nie tylko i od momentu przemiany nie narzekam.
Ale też dawno temu byłam w tym teamie co wy - kobiety tylko na wygląd patrzą, nic więcej, nie mam szans.
No nie tylko, nie tylko.

Druga sprawa - selekcja. Narzekacie na to, że baby wysyłają wam intymne foty, czyli chcą tylko seksu, nie oszukujmy się. A Wy szukacie porządnych dziewczyn. Boże... Czemu nie zamieścisz jeden z drugim info na tym swoim cudownym profilu na sympatii czy innej apatii o tym, że chcesz porządną, wrażliwą, ułożoną, jakąś tam? Selekcja jest podstawą, wtedy wam nie będą pisać jakieś szukające seksu panny, tylko takie, jakie chcecie.

Trzecie - wrażliwy ma gorzej. NIE! Ale nie możesz być wrażliwą pi...deczką przy dziewczynach. To nie przejdzie. Musisz być prowadzącym na spotkaniu, być pewny siebie i wiedzieć CZEGO CHCESZ. A często panowie nawet nie wiedzą do jakiej knajpy się udać z dziewczyną... Co pociąga kobiety w was? MĘSKOŚĆ. A nie pi...ość. Wrażliwość jest wspaniała i pożądana, ale pazur też musisz mieć, pamiętaj.
O relacji z rodzicami - pierwszy post w temacie i jej dwie odpowiedzi.
Cytat:
Przecież przekonałyście mnie do szukania pracy. Ruszam się i szukam. Wasza pomoc nie poszła na marne. Do psychologa jednak nie pójdę, bo nie czuję takiej potrzeby. Umiem sobie sama radzić ze sobą, potrzebuję tylko małej podpowiedzi czasem. I daliście mi ją, więc dziękuję.
Do tego jeszcze obsesja wyglądu. Jeśli nie wyhodowana na mądrościach wizażanków, to z pewnością nimi nawożona.
Stary 2016-04-11, 14:44   #56
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś widuje rzesze uwalonych marihuanistów mimo, że znajomych nie ma, kolegów ani przyjaciół i w sumie to w domu siedzi - cenna obserwacja.

O relacji z rodzicami - pierwszy post w temacie i jej dwie odpowiedzi.

Do tego jeszcze obsesja wyglądu. Jeśli nie wyhodowana na mądrościach wizażanków, to z pewnością nimi nawożona.
&

to z jednej strony jest samotna, a z drugiej to lubi. z jednej strony nie wychodzi, a z drugiej ma dane statystyczne co do kobiet i narkomanów. z jednej strony jest tak brzydka, że nikt jej nie chce, a z drugiej ma powodzenie u dziewczyn.
Stary 2016-04-11, 15:06   #57
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
&

to z jednej strony jest samotna, a z drugiej to lubi. z jednej strony nie wychodzi, a z drugiej ma dane statystyczne co do kobiet i narkomanów. z jednej strony jest tak brzydka, że nikt jej nie chce, a z drugiej ma powodzenie u dziewczyn.
A w jeszcze innym poście pisze, że ma przyjaciela. To ja już nie wiem.
Stary 2016-04-11, 15:09   #58
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
A w jeszcze innym poście pisze, że ma przyjaciela. To ja już nie wiem.
Może sprytny trolling. Nick mówi sam za siebie :P

Edytowane przez 201607111028
Czas edycji: 2016-04-13 o 15:05
Stary 2016-04-11, 15:12   #59
stewardesa
BAN stały

Cały ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=779266 jest rakotwórczy, ale to: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=69 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=76

Może to wszystko wyjaśnia: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=71
Stary 2016-04-11, 15:24   #60
201607040950
Konto usunięte

Dżiss.
To nie jest habilitacja na trollowaniu tylko nikt nie zwrócił uwagi na nią całościowo do tej pory.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości